FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Uusia mielekiintoisia artifakteja löydetty

Nassim Haramein ja mm. Klaus Dona ovat esitelleet mielenkiintoisia artifakteja.

Tällä videolla paljastetaan uusia löydöksiä. Kiviin kaiverretuissa artifakteissa näkyy mm. erilaisia aluksia ja avaruusolentoja muistuttavia hahmoja. Joidenkin löydösten kerrotaan olevan Mayalaista alkuperää, mutta tarkempaa tietoa ei ole tällä hetkellä saatavissa.

Kiitos vinkistä Pirjolle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

21 kommenttia aiheeseen: Uusia mielekiintoisia artifakteja löydetty

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  eka

 • jatu sanoo:

  No niin, olipas todella mielenkiintoinen video.
  Kyllähän nuo esittää varmasti jotain muuta kuin ihmistä, sitä on turha kenenkään väittää. onko olemassa mahdollisuus, että nuo ovat väärennöksiä?

 • vai että ihan mielekiintoinen

 • Rockhill sanoo:

  jatun äiti on väärennös

 • .... sanoo:

  Nassim Haramein & Klaus Dona. Uusia Maya-artifakteja löydetty. Tässä videoklipissä hieman lisää infoa.

  http://www.youtube.com/watch?v=1Ue63DMKN0M
  Ancient Stargate_ Artifact & Mayan 2012

  Mielenkiintoista katsottavaa on myös tämä Klaus Donan luento (1h 25min)

  http://www.youtube.com/watch?v=OzmdYVNDC7w
  A symposium for lost pyramids, ancient artifacts, alien skulls and other anomalous objects from around the world.

 • Akvinolainen sanoo:

  Jos mayojen ja humanoidien yhteistyötä oli niin tiivistä miksi mayat eivät tunteneet kuparia ja terästä saatikaan pyörää?

 • inka sanoo:

  Mayat varmaan kärsivät harhoista ja muista psykologisista ongelmista, kun tuollaisia outoja juttuja raapustivat…

  Akvinolainen: Kuka sanoo, että yhteistyö oli tiivistä? Ehkä humanoidit eivät halunneet antaa mitään tietoja ja taitoja heille. Ehkä he eivät tehneet yhteistyötä juuri olleenkaan, mayat vaan näkivät niitä useasti ja sitten raapustivat mitä näkivät.

 • inka sanoo:

  Kuka oikeesti voi väittää vielä näiden kuvien jälkeen, että humanoideja ei ole vieraillut maassa? Kaiverruksista näkyy selvästi mm. lentäviä lautasia. Mayat ei sellaisia tietääkseni rakennellut..

 • Hullunen sanoo:

  Noi on kyllä omasta mielestä todella paljon uskottavampia todisteita kuin viimeisen sadan vuoden havainnot koska tuolloin ei oikein ollut mitään lentäviä härveleitä joita voisi vahingossakaan luulla muukalaisten alukseksi.

 • inka sanoo:

  ellei nuo ole sitten väärennöksiä??

 • Hullunen sanoo:

  Niin se on kyllä. Mistähän sais jotain infoa onko nämä todistettu aidoiksi yms.

 • Miffy sanoo:

  Akvinolainen: ehkä niillä oli kehittyneempiä materiaaleja?

 • alivuokralainen sanoo:

  ”miksi mayat eivät tunteneet kuparia ja terästä saatikaan pyörää?”

  metallityökalujen käyttö oli harvinaista johtuen siitä, että asuivat alueella, jossa metalleja ei juuri ollut.
  … niiden käyttö rajoittui käyttöesineisiin kuten pieniin kupariteriin ja kalastuskoukkuihin. kehittyneempiä metallityökaluja kuten pronssi- ja teräskirveitä he käyttivät harvoin, kenties eivät lainkaan.

  … käyttivät pyörää leikkikaluissa. 🙂

 • Entity sanoo:

  Symbolisisia ihmishahmoja, huumenäkyjä, väärennöksiä ja ties mitä. Mayat, ylipäätään muinaiset kansat, eivät eläneet nykyisenlaisessa monokulttuurissa, jonka kuvasto on suhteellisen homogeenistä, kunhan samat televisiokanavat vain näkyvät.

  Nassim Haramein on, ainakin minusta, takuu sille että halu uskoa ja kyky temmata tuulesta ovat tutkimuksia ja todisteita suuremmassa asemassa.

  Mayat olivat ratkaisseet raskaan työn aiheuttamat ongelmat samoin kuin antiikin kreikkalaiset: heillä oli orjia, joista ei tarvinnut piitata.

 • inka sanoo:

  Viime vuonna on tosiaan löydetty uusia maya-artifakteja. Erääseen kiveen oli kaiverrettu, että ”hän/se joka laskeutuu taivaista”.

  http://www.usatoday.com/tech/science/discoveries/story/2011-11-24/mexico-apocalypse-2012-mayans/51387348/1

  Ehkä on löytynyt lisää, joita ei ole vielä vahvistettu. Kannattaa katsoa myös tämä:
  http://www.youtube.com/watch?v=1Ue63DMKN0M

 • Entity sanoo:

  Jos saisin euron aina kun maailmanlopunennustus menee pieleen, minulla olisi parikymmentä sillä tavalla hankittua euroa.

 • järkee vai ei? sanoo:

  ”Ennustaminen on vaikeaa, tulevaisuuden ennustaminen erityisen vaikeaa.” – taloustieteilijä

 • Akvinolainen sanoo:

  Alivuokralainen: ”metallityökalujen käyttö oli harvinaista johtuen siitä, että asuivat alueella, jossa metalleja ei juuri ollut.

  Chile on maailman suurimpia kuparin tuottajia maailmassa. Koko etelä-amerikka itseasiassa on metallikaivannaisten ihmemaa.

 • alivuokralainen sanoo:

  @Akvinolainen:

  ”The ancient Mayas did not use metal tools because metals were not common to the area that they inhabited.”

  https://www.courses.psu.edu/anth/anth008_cmg149/mtl.html

 • .. sanoo:

  UPDATE: ”These artifacts were found 55 years ago by a tribe in central Mexico…They have been using many of these artifacts around their necks as decorations, necklaces, etc…Re-discovered to the world in 2011! Tests revealed that they pre-date the Mayans…”

  Another copy of the video, found here: http://www.youtube.com/watch?v=eRyZyvcyeGI

 • Samu sanoo:

  Täytyy olla aika sokea jos pitää näitä vaan mielikuvituksen tuotteena. Hulluiksi höhrhöiksi leimaaminen on mielestäni aika ylemmyydentuntoista. Eiväthän he tietenkään itse mitään täydellisiä olleet (orjuus ym.).

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot