FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Elämmekö Matrixissa? – Paluu tulevaisuuteen

Monet meistä varmasti muistavat Matrix elokuvan, jossa Neo -niminen päähenkilö herää todellisuuteen ja huomaa, että kaikki onkin vain peliä, hän elääkin vain virtuaalimaailmassa.

Onko niin, että maailmamme onkin itseasiassa itsemme luoma pelikenttä? Tämänkaltaista vaihtoehtoa ovat pohtineet Gregg Bradenin lisäksi useat eri alan tutkijat ja fyysikot.

Myös Sonia Barret käy aihetta läpi videoillaan.

Katso luennon loput osat täältä.

Pelin tunnusmerkkeinä toimii yleensä se, että sen tapahtumiin voi vaikuttaa. Moni meistä tekee elämässään erilaisia valintoja ja toimii vähän kuin pelinappulan tai pelihahmon tavoin. Mutta kuinka syvälle tämä kaikki johtaa? Mitä mieltä sinä olet, elämmekö Matrixsissa?

Artikkelia kirjoittaessani, palasi mieleeni, että olin lisännyt blogiin aikaisemmin videon täysin samalla otsikolla. Olkoon tämä siis paluu tulevaisuuteen. 😉 Tuon aikaisemman videon voit katsella täältä.

Jos kiinnostuitte aiheesta ja haluatte tutkia lisää teorioita siihen liittyen, niin suosittelen lämpimästi tutustumista alla oleviin linkkeihin:

Wikipedia – Simulated reality
’Multiverse Theory’ Holds That the Universe is a Virtual Reality Matrix
Our Virtual Reality Universe
Are You Living In a Computer Simulation?
Do We Live in the Matrix?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

52 kommenttia aiheeseen: Elämmekö Matrixissa? – Paluu tulevaisuuteen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Pavli sanoo:

  Tiedän tämän. Tämä on totta. Avain on illuusio.

 • Ogeli sanoo:

  Gregg Braden ainakin tietää mistä puhuu. Aika-avaruus, jossa elämme on todellakin vain ”illuusiota”. Oletko valmis ottamaan punaisen pillerin ja sukeltamaan syvälle kaninkoloon vaiko sinisen pillerin ja jatkat untasi toimien robottina jota yhteiskunta ohjaa?

 • Nexeon sanoo:

  Jep, sama täällä. Kaikki tämä on jo jossain muodossa tullut vastaan omien ”tutkimusteni polulla”, mutta aion kuitenkin katsoa loputkin pätkät. Se on aina mukava muistuttaa itseään asioista joita on tutkinut joskus pari vuotta sitten…sekä se, että kuulee samat asiat jonkun sellaisen ihmisen esittämänä jonka et ole vielä aikaisemmin nähnyt/kuullut esittävän kyseistä tietoa on jo yksi syy kuulla ihmistä loppuun. Mun mielestä.

 • Nexeon sanoo:

  …lisään vielä edelliseen; eikä sitä koskaan tiedä vaikka tulisi jotain uutta. Tähän mennessä on tullut yksi uusi tieto pätkässä nro. 4. Nimi Tavistock Institute ei ollut mulle entuudestaan tuttu, joten heti kun tämä tuli esille niin oli google nenän edessä auki 😀

 • Entity sanoo:

  Ghooglatkaa: ”the simulation argument”. Muistaakseni fyysikoidenkin mukaan on edelleen todennäköisempää, että emme elä simulaatiossa, mutta mahdollisuus siihen on olemassa.

  Ja kysykää googlelta vaikka ”tietoteoria”, ”skolastiikka” tai ”René Descartes”. Saatatte lievästi yllättyä huomatessanne, että samaa huttua ovat filosofeeraajat filosofioineet jo keskiajalla asti. Siitä huolimatta on meitä kerettiläisiä, jotka uskovat että on olemassa meistä riippumaton todellinen maailmankaikkeus, joista voi saada luotettavaa tietoa mittaamalla, havainnoimalla ja päättelemällä.

  Ja se mitä nyt yritän sanoa on, että ette ole ainutlaatuisine ajatuksinenne niin ainutlaatuisia. Muut ovat ehtineet ensin. Älkää siis keksikö pyörää uudelleen, vaan opiskelkaa ja viekää ajatuksia eteenpäin. Oppiarvot ja sen sellaisen voitte huoletta unohtaa, vain tiedolla on merkitystä.

  Kirjastosta saa mieltä päräyttävempiä oivalluksia kuin bongista ikinä.

 • Tere sanoo:

  Ei tiedolla, vaan uskolla, sillä tietoa voi aina hankkia, sitä voi muuttaa ja muokata, mutta usko on jotain, mikä syntyy sisällä. Tai on syntymättä. Enkä tarkoita nyt mitään tiettyä uskontoa. Sikäli tämä aihe on mielenkiintoinen, että lopulta usko on tieto ja tieto on usko eli käsitteet vaihtavat paikkaansa. Mutta tämä ei ole ainoa vastaava ilmiö. 😉

 • mormon sanoo:

  Mormonien kirjassa mainitaan mihin opetuslapset pystyivät kun he pystyivät lopulta kontrolloimaan Matrixia:

  30 Sen tähden se käytti valtaansa ja määräämisvaltaansa niihin Jeesuksen opetuslapsiin, jotka olivat jääneet heidän luoksensa, ja se heitti heidät vankilaan; mutta heissä olevan Jumalan sanan voimasta vankilat halkesivat kahtia, ja he menivät pois tehden voimallisia ihmeitä heidän keskuudessaan.
  32 Ja he heittivät heidät tulisiin uuneihin, ja he tulivat ulos vahinkoa kärsimättä.
  33 Ja he heittivät heidät myös villipetojen luoliin, ja he leikkivät villipetojen kanssa niin kuin lapsi karitsan kanssa, ja he tulivat pois niiden keskeltä vahinkoa kärsimättä.

  http://scriptures.lds.org/fi/4_ne/1

 • Akvinolainen sanoo:

  Kannattaa tutustua filosofiaan eikä fysiikkaan näissä kysymyksissä.

 • Kauranen sanoo:

  elämme

 • Miffy sanoo:

  Fysiikan avulla on mahdotonta päätellä onko tämä illuusiota vai ei, koska tämä peli on ohjelmoitu sellaiseksi että siinä toimivat ne säännöt jotka tunnemme fysiikan lakeina.

  Ymmärrys todellisuuden illuusioluonteesta ei toki ole uutta, mutta uutta on se laajuus millä ymmärrys nykyaikana saavuttaa ihmiset.

  Terveisin yksi herännyt täältä landeltakin

 • pietari sanoo:

  ite koen tuntemuksia että olen näyttelijä, tai ohjattu,,joskus on tuntunut että kaikki ympärillä on lavasteita ja muutkin ovat näyttelijöitä. Sitä se on pahimmillaan,voiko siis ken ties jokin trauma tai vastaava herättää ihmisen tästä unesta osittain. koti.welho.com/marhalla/D_depersonalisaatiohairio.html

 • pietari sanoo:

  kysessä on siis depersonalisaatiohäiriönä tunnettu olotila,,onko kyse mielen häiriöstä vai itse asiassa,oikean totuuden osittaisesta havaitsemisesta?=D jaa a paha sanoo.

 • Gona sanoo:

  Muistanpa itsekin lapsena kokeneeni usein depersonalisia ajatuksia tai olotiloja, joskus peilin edessä muistan katselleeni omiä käsiäni ja miettineeni jotakuinkin ”Ovatko nämä nyt sitten minun käteni muka?” ja jotain vastaavia ajatuksia! Ehkä olenkin vaan huomannut illuusion.. 😛

 • Telemakkara sanoo:

  ”Kannattaa tutustua filosofiaan eikä fysiikkaan näissä kysymyksissä.”
  ”Fysiikan avulla on mahdotonta päätellä onko tämä illuusiota vai ei, koska tämä peli on ohjelmoitu sellaiseksi että siinä toimivat ne säännöt jotka tunnemme fysiikan lakeina.”

  Miksi filosofia antaisi yhtään parempia vastauksia näihin kysymyksiin? Miksei filosofian logiikka yhtä lailla vain ohjelmoitu illuusio?

 • Akvinolainen sanoo:

  Telemakkara: ”Miksi filosofia antaisi yhtään parempia vastauksia näihin kysymyksiin? Miksei filosofian logiikka yhtä lailla vain ohjelmoitu illuusio?”

  Niinpä. Filosofia antaa vain eri vaihtoehtoja. Fysiikka pyrkii lopulliseen totuuteen.

  Fysiikka vastaa kysymyksen Miten? ja filosofia vastaa samaan ongelmaan Miksi?

 • pietari sanoo:

  siis mun johtopäätös on,että elämä on mielisairaus tai/pelkän aivotoiminnan tuotos.Siis ns ”mielisairas”voi nähdä auton kamelina ja hänelle se on kameli, vaikka valta osalle se on auto,,ero johtuu vain ja ainoastaan ihmisen aivokemian tai sähkötoiminnan eroista.Samoin kun jonkun mielestä, toinen ihminen voi olla kaunis, kun taas toisen mielestä kyseinen yksilö on suorastaan ruma. Jos näiden kahden arvioitsian aivot toimisivat tismalleen samoin, olisi molempien mielestä kyseinen ihminen joko kaunis tai ruma…kaikki on siis aivotoiminnan tuotosta. Jos toisen henkilön aivoja on stimuloitu Alkoholilla ja toisen ei, yleensä henkilöt eivät tule kauheen hyvin juttuun keskenään. Johtuen aivotoiminnan eroista,kun taas molemmat ovat humalassa alkaa juttu luistaa…koska aivotoiminta on saman suuntainen. elämä on joukko psykoosi!!! miettikää sitä.

 • semilluminated sanoo:

  Minut voisi leimata mielisairaaksi pelkästään ajattlutapani takia koska en usko että tämä todellisuus on ihan niin todellista kuin mitä monet luulee, derealisaatiohäiriöksi sitä kai kutsutaan.

  Olen mieluummin derealisaatio”häiriöinen” kuin niinsanottu terve normaali ihminen.

  ”It’s no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society” -Jiddu Krishnamurti

 • jake sanoo:

  kuunnelkaapa skandaali – elämä on peli
  siinä on faktoja

 • Entity sanoo:

  ”Jos ainut havaittu todellisuus on harhaa, harha on todellisuutta”
  En vaan enää muista ketä siteeraan.

  Filosofian alaa ovat ne kysymykset, joita vasta muotoillaan. Filosofin pitäisi liikkua tiedon rajamailla alati etsien uusia horisontteja tutkittavaksi. En tiedä miten asia yliopistossa toteutuu, mutta se mitä arkikielessä kutsutaan filosofiaksi on monesti vain vanhan taikauskon ja hölynpölyn julistamista. Filosofia on tiedon rakastamista, sanasta sanaan suomennettuna, eikä käsitteiden sekoittamisella ja tajunnan tarkoituksellisella hämärtämisellä ole sen kanssa mitään tekemistä.

  Todellisuuden todellisuudesta voi toki vääntää peistä, mutta kun se on jo todettu ettei meillä ihmisillä ole käytössämme (ehkä matematiikkaa lukuunottamatta) kovin kummoisia välineitä maailman käsittämiseen. Meidät on säädetty juoksemaan pylly paljaana savannilla varoen petoja sekä etsien ruokaa ja parittelukumppaneita. Niillä eväillä maailmankaikkeuden mysteerien selvittäminen ei ole ehkä kaikkein helpoin tehtävä.

  Ei ole kauhean kauan siitä, kun fysiikan suomenkielinen nimi oli luonnonfilosofia. Sen pyrkimys lienee maailman tutkiminen niin että ymmärrys siitä lisääntyisi. Siinä mielessä yhteiset juuret filosofian kanssa ovat edelleen voimassa.

 • susaah sanoo:

  joo o. maailma on 3-4- vuotiaan avaruusolion ”konsolipeli” joka pimenee kun pelaaja kyllästyy ja heittää ”nintendon nurkkaan”

 • Ogeli sanoo:
 • TheWonderer sanoo:

  Periaattessa Matrix-vertaus pätee. Mutta en nyt tarkoita siis sitä että jotkin pahat koneet hallitsevat meitä, vaan sitä että maailma on tietokoneohjelman kaltainen (neutraali) järjestelmä jonka koodia prosessoimme aisteillamme. Ajattelen että aivomme ovat kone jonka tehtävä on järjestää ja analysoida maailman tuottamaa informaatiota omalla tavallaan. On hyvin vaikeaa tai mahdotonta sanoa että minkälainen maailma on ihmisen aistien ulkopuolella tai silloin kuin ihminen ei sitä havainnoi. Kenties se on vain jotain tietokonekoodin kaltaista puuroa joka tulee olevaiseksi vasta kun sitä havaitsee elävä olento. Tämä edellyttää sitten myös sitä että havainnoitsijat ovat jollakin tasolla yhteydessä toisiinsa, tiedostamattaan ja ”sopivat” siitä millainen maailma pääpiirteittäin on. Mutta asia on myös niin että yksilö voi nähdä maailman hyvinkin uniikilla tavalla joka eroo toisten yksilöiden havainnoista. Tiettyyn pisteeseen asti me itse luomme maailmamme. Toki esimerkiksi luonnon- ja fysiikan lait pätevät kaikkiin.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Matrix-konsepti käsittää koko maailmankaikkeutta, ja se on erittäin vanha konsepti, eikä mikään uusi, jossa monet eri lajit elävät toistensa otteessa. Eli koneet eivät hallitse meitä, vaan monet alienrodut, esim uskontojen avulla hallitsee ihmisiä, ja aivopesee/manipuloi, yms heitä.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Eli koneet eivät hallitse meitä, vaan monet alienrodut, esim uskontojen avulla hallitsee ihmisiä, ja aivopesee/manipuloi, yms heitä.”

  Jaa ja mistäs sinä tuon tiedät? Olet lukenut varmaankin netistä!

  Ei, kuule, kukaan ei tiedä totuutta. Ei Helsingin Sanomat, sionistimedia, kommarit, Alex Jones, Paavi tai David Icke. Jokainen vaan luo oman käsityksensä neutraalista maailmasta.

 • TheWonderer sanoo:

  Ja on elämänsä tuhlaamista uskoa vaan jonkun toisen ihmisen selityksiin maailmasta. Ihan sama kuka se toinen sitten onkaan. Ideologiat ja opit vaan hämää meitä. Tärkeintä on havainnoida itse.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  The Wonderer: Älä sä oikeesti tuu lässyttää siihen mitä ajatella, pidä sä omat mielipitees omana ja mä samoin. Kyllähän monet ihmiset tietää, että alienrodut ovat uskontojen takana., period.

 • TheWonderer sanoo:

  Mä en tiedä että alienrodut ovat uskontojen takana! Enkä ole nähnyt, lukenut tai kuullut yhtäkään vakavastiotettavaa perustetta siitä. Kaikki perusteet mitä väitteelle esitetään, on yleensä vain yksittäisten henkilöiden ajatuksia joita ei voi varmentaa. Hyvä esimerkki on D. Icke joka on ilmeisesti vetänyt koko reptiliaaniteorian hatustaan. Eli kyseessä on ihan yhtä uskottava asia kuin Jeesuksen jumaluus tai mikä tahansa muu uskomus. Ja minä en luota pelkkiin uskomuksiin jostain.

  Minä en ns. usko mihinkään tai luota täysin kehenkään. Jos itse näkisin reptiliaanin tai alienin, voisin harkita että ehkä asia on totta, mutta silloinkin ottaisin huomioon sen että kyseessä voi olla vain hallusionaatio tai kuvitelma.

  Ja otapa vaan ihan rauhallisesti vaikka jollakin olisi eri mielipide kun sulla. Jos esität niin kärkevän väitteen kuin ”alienrodut hallitsee maailmaa”, niin kannattaa varautua siihen että joku sanoo vähän voimakkaastikin vastaan. Et voi olettaa kaikkien uskovan sua.

 • TheWonderer sanoo:

  Ja siinä vaiheessa kun me aletaan uskoa vaan jotain auktoriteettiä ja rakentaa maailmankuvat jonkun profeetan juttujen pohjalta, on meidän mielet alistettu. Silloin et ole enää vapaa.

  Ja uskontojen historiaa katsoessasi voit nähdä että mita tapahtuu kun uskotaan johonkin yhteen ”totuuteen”. Siitä ei ole koskaan pitkä matka veriseen terrorismiin ja muuhun väkivaltaan ”väärinajattelijoita” kohtaan. Ja sori vaan, mutta mun mielestä salaliittoteoreetikot ovat juuri sellaisia ”profeettoja” jotka johtaa juttuihinsa uskovan lahkon tuhoon. Usein taustalla on ”profeetan” narsismi ja psykopatia. En yhtään ihmettelisi jos vaikka Alex Jones olisi niitä tyyppejä.

  Itse en halua tulla huijatuksi ja liitetyksi johonkin henkilönpalvontakulttiin. Sen vuoksi en usko kehenkään tai pidä mitään ideologista selitystä totuutena.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  The Wonderer: Kokonaisuus ratkasee historiassa, ihmisten kokemuksista, ja myös omista kokemuksistani, esim isoja valopalloja taivaalla keskellä kirkasta päivää, nopeesti liikkuen, hitaasti liikkuen, nopeesti ilmestyen ja kadoten. Ja mua loppupeleissä ei kiinnosta mitä muut ajattelee mun mielipiteistäni, mä kerroin vaa omani.

  Ja Jessee ole koskaan edes ollut olemassa, kyllä miljoonat ihmiset tietää totuuden, että mistä hänen tarinansa ja symboliikkanssa, yms on alunperin tulleet. Ja pitäkööt ihmiset Jessee Jumalana, yksi totuushan on mystiikassa, että me kaikki olemme jumalia. Hölmöt ihmiset palvoo asioita, ja oli ne sitten ihmisiä tai alieneita.

 • TheWonderer sanoo:

  No Jeesus itse asiassa oli historiallinen henkilö ja asiasta on melko varmoja todisteita. Mutta Jumala hän nyt tuskin oli.

  Jos itse näkisin UFO:n (tarkoitan sillä vain tuntematonta lentävää kohdetta, en mitään avaruusalusta). niin en nyt näe että millä tavoin se olisi todiste vieraan sivilisaation vierailusta. En ensinnäkään voi tietää onko UFO vain jokin outo ilmakehän ilmiö tai kenties vain lentokone joka jonkun valaistuksen tai muun takia näyttää ufolta. Ei ufo itsessään ole todiste muusta kuin siitä että havainnoitsija ei tunnista sitä. UFO tarkoittaa vain sitä ettei tiedetä. Se ei tarkoita että tiedettäisiin sen olevan avaruusalus. On harmillista että niin suuri osa ufoja koskevasta tiedosta on ideologisesti värittynyttä alieni-uskoa. On vaikea löytää asiasta neutraalia tietoa joka perustuu vain ja ainoastaan todistettaville faktoille. Tosin ufoihin on liittynyt aina hämäräperäisiä kultteja ja mytologioita.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  The Wonderer: Jepjep, no ei kyllä ollut, mikään historiallinen henkilö, löytyy enemmän todisteita vastaan että hän ei ollut olemassa, kun toisinpäin. Mut toki sä saat uskoo mihin haluut uskoo.

  No mun kokemus asiasta oli, että ei todd ollut mikään lentokone. Mutta UFO mikä UFO, vaikka ei se todista, että olis ollut alienit, mutta uskon, että ne oli ne. Niin hämärä oli kokemus, että huhhuh.

 • TheWonderer sanoo:

  No nykyään tosin tutkijoiden enemmistö pitää faktana sitä että Jeesus oli olemassa ja oli jonkinlainen uskonnollinen johtaja. Johtuen siitä että Jeesuksen olemassolosta on mainintoja myös ei-kristillisissä lähteissä, pidän asiaan todennäköisenä. Se mikä Jeesuksen varsinainen rooli tai asema oli, on kiistanalainen asia ja monesti faktojen tuolla puolen.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Historicity_of_Jesus

  Tiedän omasta kokemuksestani että aivot voivat kehittää kaikenlaisia asioita ihan psyykkisesti terveenkin ihmisen mielessä. Ja toki on sitten myös ns. psykedeelliset kokemukset, joita voi saada ilman mitään aineitakin. Esimerkiksi abduktiokokemuksiin liittyen olen sitä mieltä että kyseessä on todennäköisesti jokin voimakas harha. Tosin jos joku joskus varmentaa että kaappaus on todella tapahtunut ja ihminen fyysisesti kadonnut, niin sitten voin harkita että kyseessä on jonkin älyllisen olennon teko.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  The Wonderer: Onko sinun mielestä Raamattu fakta? Koska Jeesuksen tarinat sijottuu pitkälti Raamattuun. Tiesitkö, että monet näistä tutkijoista on itse uskovaisia. Mitkäs nämä maininnat olivat ei kristillisessä lähteissä, kuka Jeesus oli, ja mikä hän oli?

  Huoh, taas tollasia psyykkisiä juttuloita. Sen voin sanoa, että jos omalla kohdallani olisi ollut harhaa, nii näkisin useemmin näitä harhoja, vaikka nuoruudessani käytin jopa huumeita, ja nykyäänki vedän kännei, mut emmä ikin nähnyt/nää yhtikäs mitään harhaa. En ole edes kännis nähnyt UFOn UFO:akaan. Vaikka muut näkivät huumeissa vaikka mitä hörhöjä, but not me.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ja muuten, mikäli olet lukenut Raamattu The Wonderer, nii tiesitkö, että sen mukaan Jeesus paljastuu paholaisen pojaks (samoin kuin Jumala paljastuu paholaiseks) ja vääräksi profeetaks Raamatun mukaan.

 • TheWonderer sanoo:

  Olen ateisti (tai ehkä enemmänkin agnostikko) enkä pidä Raamattua totena. Raamattu on mytologinen ja uskonnollinen kokoilma tekstejä. Se ei ole minulle millään tavalla pyhä tai erityinen. Uskonnot kiinnostavat minua yleisestikin, olen myös lukenut buddhalaisia ja hindulaisia tekstejä sekä Koraania. Mutta en ole millään tavoin uskova.

  Raamattu on sinänsä erityisen kiinnostava koska elämme kulttuurissa joka on kristinuskon muovaama. Mutta mielenkiintoinen näkemys tuo että Jeesus on paholaisen poika.

  Itse tiedän jonkin verran myös kristillisestä gnostilaisuudesta jonka eräiden oppisuuntien mukaan Vanhan Testamentin Jumala on itse asiassa Saatana, jonka vallan Jeesus, joka on todellisen Jumalan poika, kumoaa tuodessaan ihmisille tiedon (gnosis). Tämän mukaan itse asiassa luomiskertomuksen käärme olikin hyvä ja halusi ihmisten saavan tiedon. Mutta paha jumala (demiurgi) karkoitti ihmisen sen vuoksi paratiisista. Gnostilaisen näkemyksen mukaan siis korkein hyve on tiedon saaminen. Vanhan Testamentin jumala taas teki kaikkensa estääksen sen.

  Gnosis on siis ylin tiedon taso ja verrattavissa vaikka buddhalaiseen valaistumisen käsitteeseen.

 • TheWonderer sanoo:

  Mutta samoin kuin Koraani, myös Raamattu on kirja jota voi tulkita äärettömän monella eri tavalla. Ja Raamattu on siinä mielessä puutteellinen että siitä puuttuu monia alkukristillisyydelle tärkeitä tekstejä (kuten gnostilaisuuden kirjoitukset). Tämä johtuu siitä että 200-luvulla valtaa haluavat Rooman ja Konstantinopolin kirkkoisät halusivat määritellä kristinuskon omalla tavallaan. Varhaiskeskiajalla järjestettiin useita mittavia vainoja juuri gnostilaisia kohtaan ja heidät hävitettiin lähes täysin. Mutta onneksi sentään joitakin gnostilaisia tekstejä säilyi nykypäiviin saakka.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  The Wonderer: Ja monet Raamatun tarinoista, symboleista, yms ovat tulleet vanhemmilta kulttuureilta, esim sumerilaisilta, egyptiläisiltä ja muinaisilta kreikkalaisilta. Paholainen ja Saatana on kaksi eri henkilöä, eikä suinkaan samoja. Gnostilaisuudessa monien uskontojen Jumala on Demiurge, joka tunnetaan nimellä Jehovah, Yahweh, Allah, jne mutta myös paholainena, eikä suinkaa Saatanana. Mutta tämä ei paljastu vain gnostilaisista tarinoista, mutta paljastuu myös kristillisistä tarinoista. Voit laittaa hakuun kuka oikeasti tarinoissa on Lucifer, joka on oikeasti roomalainen jumala, eikä suinkaan paholainen.

  Jeesus on kaukana hyvästä.

  http://www.evilbible.com/jesus_false.htm

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Monet gnostilaisten tarinat ovat tulleet sumerilaisilta.

 • TheWonderer sanoo:

  Jos haluat todella erilaisen näkökulman Raamattuun, niin kannattaa katsoa tämä:

  http://www.youtube.com/watch?v=kyQOeiY11RA&feature=c4-overview&playnext=1&list=TL6PtiiKnGRWk

  Mielenkiintoista miten psykedeelliset kasvit sopivat yhteen Raamatunkin kanssa… Kenties asiaa on katsottu aivan väärältä kantilta.

 • Ogeli sanoo:

  Meillä jokaisella on omat uskomuksemme ja subjektiiviset totuudet maailmastamme. 🙂

  Itse en halua tuputtaa kenellekään omia uskomuksiani, kunhan nyt vaan kerron ne ääneen. Voin omasta ”kokemuksestani” sanoa, että meitä on todellakin hallittu pitkään ja että myös Jeesus (Jeshua)-niminen henkilö eli aikoinaan ja hän edusti korkeampaa tietoisuutta. Silti hän ei ollut mikään ”herra”, vaan ihmisen muodossa oleva täydellisen ymmärryksen saavuttanut tietoisuus ja hänellä oli tehtävänään herättää ihmiset unestaan. Valitettavasti karkeat ihmissielut silti muuttivat hänen oppinsa kristinuskoksi, joka on ollut alistava kuten Islam ja sun muut. Raamatustakin on vuosisatojen aikana jäänyt pois monet jutut kuten reinkarnaatio… Helppo hallita ihmisiä kun sanotaan, että elämme täällä vaan kerran ja sitten joudumme joko ylä tai alakertaan.

  Ainoastaan idän uskonnot kuten Buddhalaisuus tai taolaisuus ovat uskontoja, jotka ovat oikeasti rauhan asialla. Buddhakin oli vain alunperin mies, joka näki että maailmassa oli kärsimystä ja oppi itse vapautumaan siitä valaistumalla. Mikä on ihmisten määränpää siis maanpäällä? Olemme universumi kokemassa itseään, pisaroiden muodossa.

  Ajan myötä olemme ajautuneet draamaan ja karman pyörään, mutta jokaisella meillä on joskus mahdollisuus vapautua loputtomasta kärsimyksestä ja karmasta harjoittamalla henkisiä asioita ja olematta lisäämättä negatiivista karmaa teoillamme. Hyvää karmaa taas saa hyvillä sydämestä kumpuavilla teoilla. Hyvä karma on tuhatkertaisesti voimakkaampaa kuin negatiivinen karma ja voitte vaan kuvitella kuinka loputtoman paljon meidän epäoikeudenmukaisilla johtajillamme tulee vielä olemaan kerrattavaa. Sen minkä jätät taaksesi löydät edestäsi vielä joskus. ”Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille.”

  Neljä jaloa totuutta:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Nelj%C3%A4_jaloa_totuutta

  Ickesta puheen ollen:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=79u0Zh4ebus

 • Ogeli sanoo:

  Raamattu… Siitä voisi sanoa vaikka mitä, mutta sanotaan nyt vaikka näin, että sen ”Jumala” Jahve oli todellakin demoninen entiteetti tai kenties rotu, joka hallitsi orjuuttaen ihmisiä. Todellinen jumala, kaikkeus ei ole. Me olemme jumala kokemassa itseään, jumala on rakkaus ja hyvyys.

  Raamattua ei ensikkänään voi tulkita kirjaimellisesti, sillä kyseinen teos on todellinen palapeli, joka sisältää hyvää ja negatiivista infoa. Historllisia myyttejä ja faktoja myös, kuten vedenpaisumus joka tapahtui joskus 10 000 – 11.500 vuotta sitten. Sitä ennen oli olemassa varhaisia korkeakulttuureja, jotka hyödynsivät erilaisia energiamuotoja. Olivat jo myös silloin keksineet atomivoiman ja kristallienergian.

  Jäljelle jääneet ihmiset noista kulttuureista asettuivat sitten asumaan eri puolille maailmaa kuten Egyptiin ja Etelä-Amerikkaan. Suurin osa pyramideistakin on tehty levitaatiotekniikkaa käyttämällä. Tieto siitä on peräisin varhaisilta kulttuureilta ja valon voimilta, mutta lähes kaikki se on nyt unohdettu. Tai kenties jossain arkistoissa on siitä vielä tiedot, kuten Hall of Recordsissa, joka on sfinksin alla.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Hall_of_Records

  Graham Hancock ja Lorna Byrne puhuvat enkeleistä ja demoneista:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6YeDTqv6O4M

  Yksinkertaistettuna valon voimat edustavat rakkautta, totuutta ja jumalan valoa. Pimeys on taas valon ja rakkauden puutetta… Itsekkyyden tie. Jokainen tie johtaa silti takaisin lähteeseen ja alkuun, eli Luojaan.

 • Ogeli sanoo:
 • Ogeli sanoo:

  Do not believe anything
  because it is said by an authority,
  or if it is said to come from angels,
  or from gods,
  or from an inspired source.

  Believe it only if you have explored it
  in your own heart
  and mind and body
  and found it to be true.

  Work out your own path,
  through diligence.

  – Gautama Buddha

 • Ogeli sanoo:
 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ihmisillä on vapaus uskoo mihin vaa, esim satuhahmoihin, kuten Jeesus/Yeshuaan (joka paljastuu kirjoissa pahaksi), niin menninkäisiin, yms. Ogeli, Jahve (plus muut hänen nimensä) on kaukana demonisesta olennosta, hän on vain alien + muiden eri rotujen yliherra, jolla on vain teknologiasia voimia, siinä kaikki. Ainoa ero alieneilla ja demoneilla on se, että alienit eivät ole demoneita (niikuin monet uskontojen hörhöt uskoo, sama pätee enkeleihin, tai ”jumaliin”), vaan demonit ovat alieneita. Ja kuten Demoni on voimakas sana/käsite, mutta se on vain myös titteli ja vertauskuva, samoin kuten enkelikin, joita ei ole olemassakaan.

  Tässä videos puhutaan mm Enkistä, joka tunnetaan nimellä Demiurge (paholainen) ja Yahweh, kuten myös hänen veljensä
  Enlil, joka myös tunnetaan nimellä Yahweh, mutta myös YHWH (joka on myös titteli), mutta monet eivät ole sitä mieltä, kuten en mäkään. Mutta se pointti ei ole nyt näissä kahdessa kaverissa vaa planeetta Nibiru (Planet X). Olen kyllä viime vuosina alkanut kallistuu myös siihen, että planeetta Nibiru ei ole planeetta vaa iso avaruusalus.

  http://www.youtube.com/watch?v=TADZbLQXj9A

  Katsokaa kohta 4:08 alkaen tältä videolta.

  http://www.youtube.com/watch?v=YRKJpKwBcBo

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ja suinkaa alus Nibiruita ole vain yksi, vaa useampia.

  http://www.youtube.com/watch?v=YX1qSN1dwUI

 • TheWonderer sanoo:

  Eikös sen Nibirun pitänyt tulla jo viime vuonna? Vai oliko 2012 vain virhe?

  No joka tapauksessa minä ja Kuolemantuoja taidamme elää niin erilaisissa maailmoissa että vääntö asiasta on varmaankin turhaa.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  The Wonderer: En itse usko tollasiin asihoihin, että planeetta Nibiru olis pitänyt tulla, ne tulee sitten kun on tullakseen, jos on tullakseen, mutta tässä asiassa alus, ei planeetta. Kyllä, joistakin asioista meidän on turha vääntää 😉

 • Ogeli sanoo:
 • TheWonderer sanoo:

  @Ogeli

  Onhan se tiedetty jo vaikka kuinka kauan että aurinkokunta on mahdollisesti suurempi ja sisältää enemmän planeetoita. Nyt vasta saadan jotain konkreettisia perusteita asialle. Ihan luonnollinen asia eikä kyllä mitenkään liity Nibiru-ennustukseen. Ja Nibiru-jutussa on sekin ongelma että kyseisenlaisen planeetan olemassaolo on mahdottomuus ja sotii niin montaa luonnonlakia vastaan ettei mitään rajaa.

 • Ogeli sanoo:

  Kannattaa muuten loppuvuodesta seurata ISON-komeettaa. Saattaa olla elämme suurimpia spektaakkeleita tai sitten ei yhtään mitään.

  http://www.youtube.com/watch?v=w4Jd_dTIGYs

 • Jumalan Pojan Poika sanoo:

  Kuka suomalainen filosofi ”on sanonut” että — ” suomalaisen työn laatu on heikentynyt ” ???

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot