FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Elämmekö Matrixissa?

Tällä videolla puhutaan siitä miten olettamamme maailma on illuusiota tai ns. matrixia. Puhujina mm. Graham Hancock, Thomas Rogers ja Donna Eden.

Lisää aihetta käsittelee Valoa Kohti -blogi.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Elämmekö Matrixissa?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Eric sanoo:

  Oikeastaan kyllä, sillä elätte minun mielikuvitusmaailmassani missä minä päätän aivan kaiken.

 • Nexeon sanoo:

  Tästä videosta tuli mnieleen eräs luento jonka kuuluisa David Wilcock piti. Puhui mm. ihmisen evoluutiosta ja siitä, että emme ole tulleet evoluutiomme päähän, kehitymme edelleen vaikkakin hitaasti. Hän kuitenkin mainitsi, että ihmisen evoluution aikana on tapahtunut aina tietyn ajan välein normaalia suurempia harppauksia ja että seuraava harppaus on lähitulevaisuudessa edessä. Luento oli pitkä, mutta uskomattoman hyvä ja mieltä avartava. Sama evoluution askel eteenpäin on aina koskenut kaikkea elämää maapallolla, ei pelkästään ihmisiä.

  Tässä video jossa Wilcock puhuu kyseisestä aiheesta:

  http://www.youtube.com/watch?v=MeZ6M-4jAks&feature=player_embedded

  Edit. Tavoitammeko joskus korkeamman tietoisuuden asteen? Muuttuuko käsityksemme maailmasta totaalisesti joka kirjoittaa historian kirjamme uusiksi? Kohoaako ymmärryksemme joka yhdistää kaikki ihmiset maailmassa ja poistaa maiden väliset rajat, uskonnot ja uskomukset?

 • Nexeon sanoo:

  Miksi pistin espanjalaisten uploadaaman videon kun löytyy toinenkin, video on kyllä muuten sama, mutta kommentit ovat englanniksi.

  http://www.youtube.com/watch?v=iHDShO_1qo8

 • CropCircle sanoo:

  ”Tavoitammeko joskus korkeamman tietoisuuden asteen?”
  Vast. Emme, koska sellaista ei ole olemassa muualla kuin ihmisen mielessä. Alati tyytymätön ihminen ei nät osaa nähdä ja nauttia niistä elämän pienistä iloista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen. Ihminen haaveilee ja hakee alituiseen erilaisia ”suurempia ja mehtavampi” kokemuksia & nautintoja, koska on perus olemukseltaa tyytymätön. Valitettavasti olemme vain apinoita! 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Vaikka olenkin ateisti, uskon kuitenkin että me ihmiset ollaan unohdettu meidän oikea menneisyys jota erialan tutkijat nykypäivänä yrittävät avata meille uudelleen. Tuhansia ellei kymmeniä tuhansiavuosia sitten ihmiset tiesivät asioita joita me emme vielä tänä päivänäkään tiedetä. Väitteeni ei perustu tyhjään vaan asialla on melko vahvat pohjat ja taustat, enkä niistä sen enempää…

 • Soulreaper sanoo:

  Annappa ihmeessä esimerkkejä Nexeon?

 • jepajee sanoo:

  @ Nexeon: Ite en ole ateisti tai ymmärrä mitä väliä sillä nyt on mutta saman olen ittekin ymmärtänyt mitä kerroit, tutkiessani olen huomannut selkeästi miten ihmiskunta on mennyt takapakkia, varsinkin henkisessä kehityksessä!

 • fu5e sanoo:

  Hyvä että ymmärrätte ja hyvä että faktaa, tietoa ja tutkimuksia on niin mahdottoman paljon löydettävissä, mutta maaginen voima estää sen postaamisen paranormaaliblogiin.

 • Miffy sanoo:

  ”Tavoitammeko joskus korkeamman tietoisuuden asteen?”

  Takuulla, yksilö kerrallaan. Eihän siinä muusta ole kyse kuin itsensä tajuamisesta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *