ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

2D-Maa ja Toiset Ulottuvuudet

Joidenkin fyysikkojen mukaan on olemassa useita ulottuvuuksia ja tällä hetkellä me elämme kolmiulotteisessa maailmassa. Nämä toiset ulottuvuudet saattavat selittää mm. kummitusten olemassaolon. Ehkä jostain syystä joskus asioita tulee toisista ulottuvuuksista tänne ja mahdollisesti täältä on mahdollista siirtyä toisiin ulottuvuuksiin. Shamaanithan ovat tehneet henkisiä matkoja toisiin ulottuvuuksiin jo satojen, ellei jopa tuhansien vuosien ajan ja tätä kautta he ovat saaneet tietoja itselleen tärkeistä asioista.

Tässä video aiheeseen liittyen, joka auttaa ymäärtämään vähän ulottuvuuksia/toisia astraalitasoja:

Jos video ei näy, niin katso se tästä.

Video on ote dokumentista nimeltä What The BLEEB Do We Know, jonka voit katsoa kokonaisuudessaan tästä.

Jos toiset ulottuvuudet ja niiden mahdollinen olemassa oleminen kiinnostaa enemmän, niin kannattaa hakea googlella tietoa fyysikosta nimeltä Michio Kaku.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: 2D-Maa ja Toiset Ulottuvuudet

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Haukka sanoo:

    Esimerkiksi säieteorian mukaan olemassa voisi olla jopa kymmeniä ulottuvuuksia tälläkin hetkellä vaikka kaikkia emme voikaan aisten havaita, monet ovat vain surkastuneet lähes olemattomiin.

    Säietoera taitaa olla melko kyseenalainen teoria nykyään mutta joka tapauksessa monia ulottuvuuksia voi olla olemassa surkastuneina, pitää vain päästä mittaamaan oikealla tasolla löytyykö niitä.

    ”Shamaanithan ovat tehneet henkisiä matkoja toisiin ulottuvuuksiin jo satojen, ellei jopa tuhansien vuosien ajan”

    Minä en pitäisi mitään shamaanien hallusinaatioita luotettavina havaintoina (hallusinaatio=aistiharha), vai ovatko shamaanit saaneet selville mitään konkreettista pilvessä ollessaan? Melkein kuin sanoisi LSD-tripillä olevasta, että hänen näkemänsä huumenäyt olisivat täyttä totta muuallakin kuin hänen mielessään. Astraalimatkatkin on selitetty jo aikaa sitten. 😛

    Ei kai tuo pätkä ollut siitä dokumentista, jossa oli se nainen joka luuli olevansa uudestisynytynyt atlantislainen mies ja jonkinlainen profeetta? :O

  • Gitarre sanoo:

    kyllähän tuo on aivan mahdollista ja se selittäisi hyvin että mistä kaikki alienit ja kummitukset sun muut ”yli luonnolliset” jutut tulevat.

  • Kerttu sanoo:

    Nykyshamaanit harvoin käyttävät mitään halluaineita matkaillessaan aliseen ja yliseen, koska halluaineita ei siihen tarvitse! Nimimerkillä kokemusta on, ilman sieniä.

  • gh0stb0y sanoo:

    Vähä olis siistiä käydä toisessa ulottuvuudessa… Haluisin nähdä minkä näkösiä ne on ja kuinka paljon ne on kehityksessä edellä. 😀

  • gh0stb0y sanoo:

    Mutta… Kaikki tämmöinen on vain haaveilua… Ja surullista sellaista… 🙁

  • Rauli sanoo:

    Henkisessä tieteessä puhutaan ulottuvuuksia olevan 7×7. Astraalimaailma koostuu 7 ulottuvuudesta (tasosta), mentaalimaailma niinikään 7 ulottuvuudesta jne.
    Olen ymmärtänyt että näiden ulottuvuuksien olemassaolon mahdollisuus perustuu siihen, että on olemassa toinen toistaan pienempiä hiukkasia jotka tästä pienuudestaan johtuen voivat olla keskenään limittäin häiritsemättä toinen toisiaan. Ihmisen sielukeho koostuu niinikään monesta kerroksesta toinen toistaan pienempiä hiukkasia, jonka vuoksi ihminen voi näistä eri kehoista käsin liikkua näillä tasoilla (astraalimatkailu) ja tutustua asukkaisiin siellä, siirtyminen astraalitasolta toiselle ei aluksi onnistu ilman ulkopuolista apua vaikka itse siirtymisen tekniikka on todella helppoa.

    Myös ”fyysiset” hiukkaset voivat värähdellä eri taajuuksilla (tietyssä tilassa vähemmän/pienempiä hiukkasia ja enemmän energiaa, jolloin värähtelyliike on paljon nopeampaa ja laajempaa) tämä mahdollistaa sellaisten planeettojen olemassaolon joita emme ole vielä löytäneet (esim. Venusplaneetan kohdalla on toinen venusplaneetta, osittain limittäin tuntemamme Venuksen kohdalla, tiedän koska olen tavannut tällaisen Venus-asukkaan vuosia sitten). Aine josta nuo rinnakkaiset ulottuvuudet koostuvat, ovat niin pieniä hiukkasia ettei ilmeisesti (en ole tiedemies) nykylaitteilla pystytä niitä havaitsemaan. Ainoastaan noilla kirlian-kameroilla saadaan kuvattua lähimpänä astraalitasoa olevaa ainetta, tai peräti astraaliainetta itsessään.

  • GiH sanoo:

    ”jonka vuoksi ihminen voi näistä eri kehoista käsin liikkua näillä tasoilla (astraalimatkailu) ja tutustua asukkaisiin siellä, siirtyminen astraalitasolta toiselle ei aluksi onnistu ilman ulkopuolista apua vaikka itse siirtymisen tekniikka on todella helppoa. ”

    Selittäisitkö tarkemmin? Jos kehossa on pienempiä hiukkasia, ei niitä huomaa, koska ne ovat kiinnittyneenä atomeihin.

    ” tiedän koska olen tavannut tällaisen Venus-asukkaan vuosia sitten). Aine josta nuo rinnakkaiset ulottuvuudet koostuvat, ovat niin pieniä hiukkasia ettei ilmeisesti (en ole tiedemies) nykylaitteilla pystytä niitä havaitsemaan. Ainoastaan noilla kirlian-kameroilla saadaan kuvattua lähimpänä astraalitasoa olevaa ainetta, tai peräti astraaliainetta itsessään.”

    Kerro enemmän. LSD:täkö otit? Miten pääsit tuollaisille matkoille, pystyitkö menemään tulevaisuuteen tai jotain?

  • Larty sanoo:

    ”Henkisessä tieteessä.. (jne)”
    Luin koko huuhaatäyteisen viestisi. Ensimmäisissä kahdessa sanassa teit pahan virheen. Tiede on itsekorjautuvaa, eli sinun pitää osata kaikkia näkemyksiä tarkastella samalla kriittisyydellä. Sinä et ole ilmeisesti koskaan oppinut tätä.

  • Rauli sanoo:

    GiH:lle. Astraalitason hiukkaset eivät ole kiinnittyneet eikä niiden tarvitse olla kiinnittyneenä atomeihin eivätkä ole osa atomia. Astraalimatkailu ei olisi ymmärtääkseni muutoin mahdollista. En mitenkään pysty selittämään näitä asioita tieteellisellä tarkkuudella, nämä kun ovat meille kaikille enemmän tai vähemmän vieraita, minä puhun ainoastaan omista kokemuksista ja havainnoista niinkuin itse ne ymmärrän, en julistaen mitään tieteellistä ja todistettua faktaa. En tiedä minkälaisia nämä astraalihiukkaset ovat rakenteeltaan, muistuttavatko ne atomeja tai ei. Ne joka tapauksessa voivat ovat samassa tilassa kuin meidän tuntemat fyysiset atomit, värähdellen niiden seassa toistaiseksi tuntemattomina älyttömän pieninä hiukkasina, eivätkä ne pahemmin näy vaikuttavan ”fyysisiin” atomeihin (ainakaan suoraan).

    Astraalimatkoista on ohjeet tuolla yhdessä aikaisemmassa aiheessa. En kertaa sitä, koska siellä on riittävät ohjeet. Se on sitten itse kunkin omista kyvyista, sitkeydestä ja halukkuudesta kiinni todentaako nuo asiat itselleen vai ei.

    Larty. Ja pointtisi oli mikä? Jos pointisi oli että en omaa kriittisyyttä niin höpö höpö. Sulla ei ole hajuakaan kuinka paljon yritän näitä asioita ymmärtää ja järkeillä. En kiellä omia kokemuksiani vain sen takia että ne ylittävät oman ymmärryskykyni tai eivät mahdu tieteen luomiin raameihin.

  • migge sanoo:

    jep

  • Haukka sanoo:

    ”Henkisessä tieteessä puhutaan ulottuvuuksia olevan 7×7. Astraalimaailma koostuu 7 ulottuvuudesta (tasosta), mentaalimaailma niinikään 7 ulottuvuudesta jne.”

    Mitä on tarkalleen tämä henkinen tiede, psykologiaako? Ja onkohan sattumaa tuo 7×7, seitsemänhän on se maagistakin maagisempi luku, mitä tapahtuu kun sen toistaa 7 kertaa… Kuulostaa ihan pseudotieteeltä (=täyttä huuhaata) mutta kaipaan oikeiksi todettuja ja yleisesti hyväksyttyjä todisteita niin uskon. Mitä jos noita tasoja/ulottuvuuksia olisikin ollut 8×8 tai 9×2? Ei yhtäkkiä kuulosta enää yhtä hyvältä ja toimivalta… Miksiköhän. -_-

    ”Myös “fyysiset” hiukkaset voivat värähdellä eri taajuuksilla (tietyssä tilassa vähemmän/pienempiä hiukkasia ja enemmän energiaa, jolloin värähtelyliike on paljon nopeampaa ja laajempaa) tämä mahdollistaa sellaisten planeettojen olemassaolon joita emme ole vielä löytäneet (esim. Venusplaneetan kohdalla on toinen venusplaneetta, osittain limittäin tuntemamme Venuksen kohdalla, tiedän koska olen tavannut tällaisen Venus-asukkaan vuosia sitten).”

    Ja jälleen, missä ovat kaikki konkreettiset todisteet tämän puolesta? Itse alan väittämään, että Neptunuksessa elää kolmipäisiä vaaleanpunaisia kirahveja, jotka loivat maailman tasan 5,71 sekuntia sitten ja samalla kaikki muistot mitä jokaisella on ja jättivät jälkeensä väärennettyjä todisteita maailman kehittymisestä, jottei heidän olemassaoloaan keksitä. Pinkit kolmipäiset kirahvit tuhoavat maapallon ja koko universumin heti kun keksit maagisen taikasanan sanot sen 3 kertaa täydenkuun aikana tanssiessasi polkkaa. Kellään todisteita tätä minun väitettäni vastaan…? Tuskin, joten onko teoriani oikeassa ja tieteellinen?

    Ja noista astraalimatkoista, ne tapahtuvat vain pääsi sisällä. Niihin ei tarvitse uskoa sen enempää kuin uniin ja täällä oli ohjeet vain siihen liittyvän tunnetilan saavuttamiseen, näin yksinkertaisesti selitettynä. Ja ne on todistettu ja dokumentoitu tieteellisesti jo jonkin aikaa sitten, joten asiaa tuskin tarvitsee selvitellä enempää.

  • Kolmipäinen kirahvi sanoo:

    Öhömpsis, no vastaan vielä Haukalle, sitten jatkan eteenpäin, koska kokemuksesta tiedän ettei keskustelu koskaan johda näissä asioissa mihinkään. Blogilla kuitenkin liikkuu paljon niitä jotka ovat avoimia kaikelle tuntemattomalle ja tästä syystä erilaiset kokemukset ja teoriat voivat aina antaa jollekin lisää ymmärrystä tai oivalluksia näihin asioihin liittyen tai rohkaisua ja siksi ei pidä pelotella ihmisiä aroiksi halveksimalla (LSD, huuhaa jne.) vaan kannustaa tuomaan esille omia teorioita ja uskomuksia ilman että niitä määritellään täällä jonkun NettiSgebsis Ry:n Aktiivit jäsenten taholta typeriksi sen enempää kuin niiden esittäjiäkään. Ei kenenkään tarvitse tehdä tiliä eikä hävetä ajatuksiaan tai uskomuksiaan yhtään kenellekään eikä pyydellä suomalaiseen tapaan anteeksi koko maailmalta omia uskomuksiaa, ajatuksiaan ja olemassaoloaan. Itse lauon mielipiteet häpeilemättä ja arkailematta, jotta muutkin voisivat avoimemmin käsitellä näitä asioita. Uskon muuten tonttuihinkin (ei ole vitsi).

    7×7. En tiedä magiikasta mitään enkä osaa sanoa miksi ulottuvuuksien määrä määritellään noilla luvuilla. Voi olla että että niitä on enemmänkin tai vähemmän.

    Hengentiede/henkinen tiede. Nämä sanat nyt ovat olleet käytössä ainakin viimeiset kaksikymmentä vuotta ja niitä nyt on lähinnä käytetty kuvaamaan henkisten tai rajatiedon asioihin liittyvää tutkiskelua henkisin menetelmin tai paremminkin MIELENkykyjä käyttäen. Voi niille keksi muitakin nimiä jos kyseiset käsitteen aiheuttavat (niinkuin näyttävät aiheuttavan) kauheeta oireilua. Ei pidä ottaa tuollaisia yksittäisiä sanoja niin kauhean vakavasti.

    Jos rajoitetaan keskustelu paranormaaleista asioista tai ylipäänsä henkisistä asioista Maailmalle esiteltävissä oleviin todisteisiin niin keskustelu jää aika tyngäksi kuten myös tämä ja muut blogit joissa liikutaan aiheissa ”hämärän rajamaat”. Samanaikaisesti odottaessamme tieteellisiä löydöksiä ja todisteita voimme kuitenkin aivan vapaasti hankkia kokemuksia, pohdiskella vaihtoehtoja ja spekuloida eikä vain odotella tumput suorina ja huutaa todisteita, koska en usko että tiede nykyisissä rajoituksissaan tulee koskaan todentamaan kaikkea todellisuutta. Tiede rajaa itseään ”mikroskooppeihin”, eikä näin ollen pääse käsiksi kaikkeen.
    Ei pidä väheksyä ihmisten subjektiivisia kokemuksia, vaikka ne eivät riitäkään ns. tieteellisiksi todisteiksi.

    Ajoittain mainitset tuosta astraalimatkailusta. Tiedän, usko pois, mitä tarkoitat noilla dokumenteilla liittyen astraalimatkailuun. Olen nähnyt ja lukenut niistä. Mutta kun ihminen voi kehonsa ulkopuolella hankkia tietoa jota ei muuten saisi, esim. voit seurata tuttujesi puuhailua illalla ja varmistaa seuraavana päivänä että osuiko oikeaan. Näin yksinkertaisilla menetelmillä voit varmistua että nuo dokumentit eivät sisällä vielä koko totuutta. Eli nuo dokumentit ja aivokemia eivät anna vastauksia ihan kaikkeen.

    Vähän huumoria: Ootteko huomannut kuinka täällä feikataan aika paljon. Feikki, feikki feikki, feiggi, selvä feikki, tod.näk. feikki. Se kovin jätkä on joka tykimmin feikkaa.

  • Kolmipäinen kirahvi sanoo:
  • ihme. sanoo:

    huoh.. ei jaksa lukee teidän aikuisien höpöttelyy O__o

  • kärmes sanoo:

    minen ulotuko eukon pöksyihin…eiku kaikki on mahdollista ja se on se mielenkiintoinen
    asia et miten ihmisyyden lopulta käy?

  • Kristhor sanoo:

    tää puhe toisista ulottuvuuksista on vaan haaveilua, en usko, että koskaan voidaan todistaa toisten ulottuvuuksien olemassaoloa, voidaan vaan olettaa, että sellasia on.

  • akba sanoo:

    Tämäpä onki kiintoisaa luettavaa:D

  • Ruby sanoo:

    Nykytiede pohjautuu vieläkin monilla osa-alueillaan 1900- luvun alusta peräisin olevaan ”vakavarmaan tietämykseen”. Ajat muuttuvat. Ja Haukka, kun jauhat siitä miten joku asia on ”dokumentoitu ja todistettu tieteellisesti monta kertaa” niin muista lisätä myös lähdelinkkejä vähintään kolme kappaletta että tiedämme varmasti ettet puhu omiasi.(ja lisää vielä lähdelinkit lähdelinkkeihin – ihan vain varmuuden ja tieteellisen toiston vuoksi)

  • happo sanoo:

    en usko että lsd:n avulla mihinkää pääse…voin sanoo omalla kokemuksella sen verran et pystyy suunnillee lukee toisen ajatuksia toisen joka on samalla aaltopituudel,tietää asioista enemmän kun normaalisti ja tajuu suunnilleen kaiken…aivot käy ylikierroksil vaa…

  • Henrik sanoo:

    mikään ei mahdollista 2D ulottuvuutta, koska kaikki mitä näemme on 3D ulotteista jos jokin olisi 2D ulotteinen se olisi näkymätön!

  • kyl sanoo:

    Voi niitä ulottuvuuksia olla mut ei ne voi selittää alieneja ja kummituksia.

    Shamaanit pöllyssä matkaavan universumin halki, jeeeee oisinpa shamaani.

  • happo ulottuvuus. sanoo:

    Ulottuvuudet on tosi jänniä.
    JA ekaan kommenttiin on pakko vastata kun sanot että hUUmenäyt ovat todellisia vain mielen sisäisesti ei pidä paikkaansa.. Ihmeellisen valaistuksen ainakin ite happomatkalla koin. Tajuaa oikeesti kaikesta kaiken kun tajunta laajenee miltei kriittiseen pisteeseen..

  • Ranttali sanoo:

    Riippuu siitä, mitä ulottuvuuksilla kulloinkin tarkoitetaan, pelkästään jotain näkökulmia asioihin, geometrisesti rajattuja alueita/tasoja avaruudessa lisättynä esim. aika- tai muulla näennäisulottuvuuksilla vai erillistä reaalimaailman alueellista ja ajallista olotilaa jopa lukemattomia sisäkkäisiä samantapaisia ulottuvuuksia käsittävässä tilassa. Viimemainitussa tosin sellainen perustavaa laatua oleva ongelma, että samaan tilaan ei voi mahtua loputtomiin ainakaan fyysisellä tasolla esiintyviä ulottuvuuksia, muuten alkaa lopulta tulla liian ”täyttä”. Koska aineellisilla tasoilla (joita myös ”henkisemmätkin” periaatteessa ovat) aina jonkintyyppisiä fyysisiä vaikutuksia toisiinsa, vaikka ominaisuudet ja nopeudet erityyppisiä olisivatkin.

    Nuo shamaani- ja unimatkat sitten ihan toisen tason juttu. Osa aineissa, osa unessa, osa sekaisin muuten vaan :)! Tottakai siellä jollain sieluntasolla voi muistikuvia olla hyvinkin kaukaa tallentuneina, jos ei uudelleensyntymistä, niin ainakin perittyinä geeneissä ja energiakentissä vanhemmilta ja edellisiltä sukupolvilta loputtomiin taaksepäin asti.

  • Ranttali sanoo:

    Itselläni useita ruumiistairtautumis- ja astraalimatkakokemuksia, kaikki normaalissa päivätajunnassa terveenä, normaalina ja silmät auki. Enkä koskaan tuijotellut ruumiistani jossain tuolla, mitä siinä olisikaan kiinnostavaa. En usko niihin liittyvän mitään varsinaisesti mystistä tai jotain erillisolotiloja tai normaalin fyysisen maailman ulkopuolella olevaa. Ihmiset mystifioivat kaiken epätavallisen ja näkevät samalla kaikenlaisia ”lankoja”, valoja, Jeesuksia ja muuta. Koska se sopii noin parhaiten heidän totunnaiselle älylleen ja mielikuvitukselleen ja selitykseksi noihin asioihin. Kummituksetkin todennäköisesti mielen tuotteita, ei siellä mitään näkyviä sieluja sen kummemmin kuolemien jälkeen välttämättä lentele, kun ollaan siirrytty jo eri olotilaan.

  • hempsteri sanoo:

    ”Minä en pitäisi mitään shamaanien hallusinaatioita luotettavina havaintoina (hallusinaatio=aistiharha), vai ovatko shamaanit saaneet selville mitään konkreettista pilvessä ollessaan? Melkein kuin sanoisi LSD-tripillä olevasta, että hänen näkemänsä huumenäyt olisivat täyttä totta muuallakin kuin hänen mielessään. Astraalimatkatkin on selitetty jo aikaa sitten. ”

    Kokeile joskus niin ymmärrät. Shamaanien käyttämät psykedeelit toimivat eri tavoin kuin luulet. ne riisuvat mielestä kaiken ylimääräisen, kuten kaiken mitä olet oppinut tv:stä, vanhemmiltasi ja yhteiskunnasta. Se on ikäänkuin katsoisi maailmaa universumin näkökulmasta ja yksinkertaisesti ymmärrät miten se toimii 🙂 mutta tuota on mahdotonta selittää sellaiselle joka ei ole koskaan ollut tripillä, mutta omasta kokemuksesta voin sen verran sanoa että ymmärsin suhteellisuusteorian, ajan, avaruusoliot ja koko maailman toiminnan tripillä muutaman sekunnin aikana 🙂

  • :) sanoo:

    Hempsterille pisteet! Itse ymmärtänyt suhteellisuusteoriat jne jne mutta vain silokkitripillä huomasin olevan itse maailmankaikkeus ja ymmärsin että olen täällä vain oppimassa itsestäni enemmän ajan kanssa!! SILLÄ ETTÄ OLEN MAAILMANKAIKKEUS EI TARKOITA JUURI NIIN SUORANAISESTI SITÄ. hallusinogenit ei ole pahasta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto