ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaalit Kokemukset Huhtikuu 2008

Paranormaalit Kokemukset Huhtikuu 2008Piti lisätä uusi aihe kokemuksista jo eilen, mutta jostain syystä sähköpostini ei toiminut kunnolla, joten päädyin lisäämään kokemukset tänään. Tällä hetkellä kokemuksia on n. 100 kappaletta jonossa ja niitä julkaistaan aina silloin tällöin. Lisää saa edelleen lähettää. 🙂

Romutärpätti kirjoitti:

8-vuotiaana siskoni kissa jouduttiin lopettamaan. Menin nukkumaan äitini viereen (isä ei vielä tullut nukkumaan) enkä meinannut saada unta. Vähän ajan päästä aloin kuulla kehräystä ja näin kissan kokoisen kuopan vieressä. Katsoin siihen kuoppaan, jossa kissamme oli ja kysyin ”oletko sinä se meidän kissa” sain vastaukseksi naukaisun ja aloin silittämää näkymätöntä kissaamme. Tunsin sen sileän turkin ja kuulin kehräyksen, mutta en nähnyt mitään. Seuraavana päivänä kävin kylppärissä ja näin kirkkaan mustavalkoisen kissan saunan lauteella istumassa. Hätkähdin niin että juoksin keittiöön ja huusin ”meidän kissa on saunassa!” mutta kukaan muu ei uskonut kuin äiti, jonka tuttu on nähnyt enkeleitä ja kenties osaa kutsua niitä.

Pari viikkoa sitten nukuin huoneeni ovi raollaan ja yövalo päällä (kuten aina). Kahdentoista jälkeen heräsin ja katsoin käytävälle. Näin vessan oven edessä pöydän, jonka päällä oli korkealasinen maljakko ja maljakossa oli ruusu. Säikähdin sitä niin, että tunkeuduin peiton alle. Käytävältä kuului askelia ja meillä joka yö kuuluu askelia käytävältä, sekä joskus vaimeaa puhetta tai laulua. Heräsin monta kertaa vielä yöllä ja aina oli se pöytä ja ruusu. Kuuden aikaan aamulla pöytää ei ollut. Sen jälkeen nukuin viikon kamera kainalossa, että voisin ottaa kuvan mutta en ole nähnyt enää mitään ihmeellistä.

Joku kirjoitti:

Tässä pari päivää sitten kaverini oli meillä yötä. Sitten aamulla kun herättiin ja oltiin siinä sängyllä niin minä keksin, että soitetaampa ihan kokeen vuoks 666 numeroon! Ei siinä sitten mitää kamu oli sillain, että juu vaikka jos ei oo muutakaan tekemistä. Eikun luuri vain käteen. Sitten soitin siihen. Aluksi ihmettelin, kun puhelin hälytti ihan tavallisesti ja säikähdin aika lailla, kun joku vastasikin luurin toisella puolella. Läppäsin luurin kiinni ja katsoin kaveriani ja hänkin ilmeisesti tajusi ,että joku oli vastannut. Nyt emme kaverin kanssa puhu tästä muille. Voihan se olla, että se oli jonkun numero, mutta eikös yleensä ihan tavalliset numerot ole vähän pidempiä, kuin 3 numeroisia?

Enkelityttö kirjoitti:

Tämä tapahtui, kun olin 5 tai 6-vuotias. Olin mennyt petiin, ja isäni tuli sanomaan hyvät yöt.
Sen jälkeen vaivuin unen ja valveen välitilaan, olin kuitenkin enemmän hereillä, kuin unessa.
Katselin kattoon, kunnes kuulin onnellisen huokaisun. Isäni ja äitini olivat aivan toisella puolella kämppää. Niinpä tietysi ajattelin sen olevan enkeli. Kuulin vielä toisen onnellisen huokaisun. Ne olivat niin onnellisia huokaisuja, että itsekin vaivuin onnelliseen uneen.
Kokemus oli todella rauhallinen ja mukava.

Indigo kirjoitti:

Olin viime vuoden syksynä serkkuni kanssa lenkillä. Menimme erään talon ohi ja satuin katsomaan talolle päin ja näin kuinka nuori tyttö valkeassa puvussa haravoi lehtiä. Sanoin serkulleni ja hän katsoi myös. Ihmettelimme tytön vaatetusta, mutta jatkoimme matkaa. Noin puolen tunnin päästä tulimme samaa reittiä takaisin. Ajattelin katsoa vieläkö tyttö haravoi. Tyttö oli tismalleen samalla kohtaa haravoimassa kuin aikaisemminkin. Liikkeet olivat samat, mutta mitään lehtikasaa ei ollut. Ihmettelimme serkkuni kanssa, että mitä ihmettä se oikein oli. Myöhemmin saimme tietää että siinä talossa, jonka pihassa tyttö oli haravoimassa, oli joku hirttäytynyt autotallin kattoon.

Kikkailija kirjoitti:

Kaikki muut nukkuivat meidän talossa paitsi minä, joka olin yläkerrassa koneella. Viereisessä huoneessa nukkui isäni ja sen naisystävä, sekä alakerrassa pikkusisko. Yhtäkkiä pikkusisko alkoi huutamaan ihan hysteerisesti (5v) ja itkemään. Itku ja huuto rupesi lieventymään sen verran, että niiden takaa kuului iloisten joululaulujen soiminen. Iskä heräsi siinä vaiheessa ja lähti alas katsomaan mikä ihme siellä soi ja mitä se pikkusisko siellä huutaa. No mikä siel sitten soi oli n. 2,5m korkeudessa oleva pieni joulupukki, josta kuuluu semmonen ääni vain silloin, kun avaa sen ”takin” ja painaa nappia. Siinä ei ole mitään herätystoimintoa, eikä siihen oo koskettu n. 2kk. Niin ja siinä joulupukissa on todella vanhat patterit, jonka takia sitä ei saa nyt enää soimaan, eikä 2kk sittenkään saanut. Kytkin oli myös off-tilassa.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Huom! Yllä oleva lomake on vain omia kokemuksia varten. Älä kommentoi viestejä yllä olevaan lomakkeeseen, vaan tee se käyttämällä kommenttikenttää.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit Kokemukset Huhtikuu 2008

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • gh0stb0y sanoo:

    HAHAHAAH!!! VIKA OLI PARAS 😀 En usko jos soittaa numeroon 666 että sielä joku vastaisi. Olen itse nimittäin montakertaa kokeillut 😀 Painoitte varmaan vahingossa jotain lisä numeroita jotta siitä tulisi joku firman numero… Kuka tietää?

  • Pätsi sanoo:

    viimenen oli kyllä hyvä 😀 enkelintytön kijottama taas on ihan selitettävissä… itsekkin olen kuullu samaa… ja se on vaan päivän tapahtumiin perustuvia..

  • ehm sanoo:

    huoh. mitäpä paranormaalia noissa nyt sitten, puhelin on saattanut yhdistää jonnekin pikavalinnallaan tai jollain muulla sattumalla….. ja monet noista voisi olla unta. kuulostaa muutenkin aika keksityiltä nuo muutamat, ettekö parempaan pysty.

  • Jaarno sanoo:

    Mäkin soitin 666 numeroon ja joku alkoi puhumaan siellä 😮 Sanoi vain jotain ”Valitsemanne numero ei ole käytössä” En tiedä mitä muuta koska säikähdin ja löin luurin korvaan. Se oli varmaan itse S**tana.

  • gh0stb0y sanoo:

    HAHHAHA!! 😀 Uskon että vitsailet vain etkä oo tyhmä. Nimittäin jos luulit sitä oikeesti saata*aks nii oot aika outo.

  • germania sanoo:

    ghostboy se oli varmaa saa””na

  • j0int sanoo:

    on näiden taso kyl kieltämät laskenu

  • Maijapop sanoo:

    :—D toi jarnon kommentti, repesin iha täysillä. mutta tosiaa, aika hurjaa juttua! mä en ainakaa saa unta tänä yönä :S

  • Uffomies sanoo:

    Saatana oli alunalkaen arkkienkeli. Hänet syöstiin maanpäälle Taivaallisen sodan seurauksena. Arkkienkeli Mikaelin johtama liittouma löi Saatanan joukot. Voi olla, että toi numero onkin itsensä Saatanan prepaid-liittymä. Vastaiskua odotellessa :))).

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto