ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ruotsi avaa ufoarkistonsa

Ruotsin ufoarkistoa on koottu 1970-luvulta lähtien. Arkistoa ei ole kuitenkaan ennen avattu yleisölle henkilökunnan puutteen takia.

Nyt vihdoin Ruotsi on päättänyt julkistaa 18 000 asiakirjaa sisältävän ufoarkistonsa 9 – 10 toukokuuta 2009.  Ruotsin ufoyhdistyksen puheenjohtaja Clas Svahnin mukaan dokumentteja saa tulla katsomaan myös muina ajankohtina.

Svahn kertoo, että kenties mielenkiintoisin ufohavainto on 1980-luvun alkupuolelta Norrbottenista. Tuolloin kaksi silminnäkijää todisti lentävän lautasen tippuvan Nammajauren järveen ja uppoavan.
Tutkimuksia asian tiimoilta ei kuitenkaan koskaan tehty vaikka Silminnäkijät ilmoittivat havainnosta armeijalle.

Ufo saattaa olla yhä järven pohjassa Svahn kertoo.

Myös muut maat kuten Iso-Britannia on avannut ufoarkistonsa yleisölle.
USA:a ollaan myös painostamassa avaamaan ufoarkistonsa.

Lähde: Uusi-Suomi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

32 kommenttia aiheeseen: Ruotsi avaa ufoarkistonsa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Phazon sanoo:

    Saisi kyllä mielestäni USA avata pikkuhiljaa UFO-arkistojansa koska siellä jos jossain on todella mielenkiintoisia havaintoja. 🙂

  • SirkkuPeekele sanoo:

    jep, Suomella tuskin on ufo arkistoa :=)

  • Phazon sanoo:

    Mä en itseasiassa tiedä onko suomella arkistoa noista, mutta epäilen kyllä vahvasti että ei ole 😀

  • WM_ sanoo:

    vihdoinkin !
    Usaa pitää juu painostaa asiassa

  • Korn sanoo:

    A cigar shaped UFO submerged itself into a mountain lake and never came up again according to witnesses. Svahn comments, ”it may still be there, since the lake never been monitored by divers.”

    hieman paremmin infottu tuo juttu enkunkielisessä lähteessä.

  • Satunnainen Vieras sanoo:

    Jos löytyy kiinnostusta suomalaisiin ufotapauksiin niin kannattaa etsiä kirjastosta Tapani Kuninkaan kirjoja. Näitä on mm. Ufojen jäljillä, Muukalaisia ja humanoideja, Ufoja Suomen taivaalla ja 100 ufoa Suomessa, joista jälkimmäisin esittelee runsaasti tapauksia todella suurelta aikaväliltä (1700-1990). Kiintoisaksi asian tekee se, että selvittämättömien tapauksien joukossa on myös ratkaistuja tapauksia. Myös ruotsalaisia ufotapauksia löytyy paljon suomennettuina kirjastosta: mm. K. Gösta Rehn on kirjoittanut useampia kirjoja alalta.

    Itse uutisesta: hienoa, että Ruotsikin on julkistanut dokumenttinsa. Ehkäpä tässä päästään pian lukeamaan useamman valtion dokumentteja jos muutkin innostuvat niitä julkistamaan. Yhdysvallathan julkaisi Project Blue Bookissa ilmenneitä ja CIA:n arkistoista löytyneitä vanhempia tapauksia jo aiemmin, mutta osa tapauksista oli tosiaan sensuroitu rankalla kädellä. Perusteluna taidettiin käyttää tapauksiin liittyvien henkilöiden yksityisyyttä ja armeijan tukikohtien sekä laitosten salaisen luokituksen vuoksi kaikkia laitoksien nimiä ei tahdota julkaista.

  • Foliomies sanoo:

    Noniin. juuri näitä kaivataan.. jotkut ovat tässä edeltäkävijöitä ja suunnan näyttäjiä..

    pikkuhiljaa eri maat rupeavat tuomaan julki arkistojansa ja se johtaa siihen painostukseen joka toivottavasti avaaa loppujenkin maiden arkistot.

    ottakaa huomioon että nykyaikana te tiedätte oikeastaan vain sen mitä media kertoo teille.
    ja netti on avannut useiden ihmsiten silmät ja sen avulla saadaan tietoa siitä mistä sitä halutaan
    ja ufojen kannalta tämä netti on erittäin hyvä keksintö
    ei tuskin enään mene kauan kun ihmiset rupeavat tajuaman että on muitakin paljon kiinnostavampia asioita kuink maailman talous 🙂

  • trolle sanoo:

    Ei media ole mikään säätelevä voima, joka kertoo meille mitä se itse päättää kertoa. Media repii juttua sieltä mistä se sitä irti saa. Jos se saisi vihiä, että valtio salailee ufotapauksia, niin siinä olisi median silmissä skuuppi, ei mitään muuta.

    Syy miksi tällaisia tapauksia ei näy mediassa, vaan lähinnä internetin blogeissa ja salaliittosivustoilla, on se, että media -ainakin itseään kunnioittava sellainen- tarvitsee todisteita väitteidensä tueksi.

    Internet todellakin on avannut monien ihmisten silmät…roskalle. Kuka tahansa voi suoltaa nettiin mitä tahansa palturia niin paljon kuin jaksaa, ja aina löytyy niitä jotka uskovat sen kritiikittä. Se, että tarina on uskottavasti kerrottu, ei kerro tarinan todenperäisyydestä mitään.

    Ja ehkäpä ongelma maailmantaloudessa onkin siinä, että se kiinnostaa liian harvoja ihmisiä?

  • Sir Lancelot sanoo:

    Nyt alakaa varmaan ihimiset sukeltelee sielä järvesä.. 😀

  • Hexaa sanoo:

    troll-

    voi että sää olet kyllä..

    oikeestaan turha edes yrittää selittää jos lähtökohta on se että ihmiset jotka kiven kovaa pitäytyy siinä mitä uskoo, sekä haluaa uskoa ja olettaa sen todeksi.vaikka muualta tulee kuinka pitävät todisteet eri asioista.

    maailmassa on erittäin paljon salailua ja pas-kaa ja mediat kertoo päivä toisensa jälkeen sitä samaa roskaa. Totta on myöskin se että ne välillä kertovat fiksuja uutisia.
    todisteita kyllä on olemassa ufo uutisiinkin, ihmisiä vaan pyöritetään samassa oravan pyörässä ja syötetään niille samaa sontaa mitä aina ennenkin ja se ruokkii meitä niin, että emme edes halua uskoa mitään muuta. kun taas alitaijuisesti uskomme kaiken mitä MEDIa meille sanoo toivottavasti tuosta nyt joku otti jotain vihiä.

  • Phazon sanoo:

    trolle

    ”Jos media saa vihiä että valtio salailee ufotapauksia…”
    Jos saa niin ei varmana julkaise sillä sitten varmasti joku valtion tyyppi ampuisi kuulan kalloon tai uhkailisi tyyliin: ”jos julkaiset, kuolet”… yms. Ei tosin Suomessa mutta USA:ssa varmasti kävisi näin.
    SItten toiseksi. Jos media saisikin vihiä, media todennäköisesti ei julkaisisi vaan leimattaisiin jutun levittäjät heti hörhöiksi ynnämuiksi.
    Ja median ”tarvitaan todisteita”. Sen näkee tosi hyvin kun lehti joutuu uudessanumerossa vähän väliä korjaamaan eilispäivän ”skuuppivirheitä”.

    ”Internet todellakin on avannut monien ihmisten silmät…roskalle. ” –
    Roskalle? Ei tämä ole mielestäni roskaa. Jos ufoja tai muita ei olisi niin ei olisi varmaankaan yhtäkään havaintoa. Joojoo… tiedetään että puhutaan tunnistamattomista kohteista jotka ei välttämättä ole avaruusolentojen aluksia vaan esimerkiksi valoilmiöitä… En tiedä tuota mutta esim. belgian kolmiot näyttää kyllä ihan joltain muulta kun pelkältä valoilmiöltä ja se ei ole feikki tapaus vaikka kuka väittäisi mitä.

    ”Ja ehkäpä ongelma maailmantaloudessa onkin siinä, että se kiinnostaa liian harvoja ihmisiä?”
    Ehkä, ehkä ei. Maailmantalouden ongelma on siinä että se perustuu voittoihin ja toimii täysin väärällä mekanismilla ja on väärien henkilöiden käsissä.

    🙂

  • trolle sanoo:

    Hexaa: Jep, olenhan mää kyllä…

    oikeestaan turha edes yrittää selittää jos lähtökohta on se että ihmiset jotka kiven kovaa pitäytyy siinä mitä uskoo, sekä haluaa uskoa ja olettaa sen todeksi.vaikka muualta tulee kuinka pitävät todisteet eri asioista.

    Nyt en ole varma yrititkö kuvailla minut vai kuvailitko ehkä itsesi? Ja keskustelu ei ole mielestäni ikinä turhaa vaikka siinä ei kukaan periksi antaisikaan ja omaksuisi toisen näkökantaa.

    Olen kyllä joutunut todisteiden peruusteella tai niiden puuttuessa muuttamaan mielipiteitäni ja uskomuksiani ja olen valmis tekemään niin jatkossakin. Oletko itse valmis tekemään niin, vaikka se tarkoittaisi, että asiat joihin haluaisit uskoa, eivät olisikaan totta?

    Vakuuttavia todisteita vierasperäisen älyn vierailusta planeetallamme en ole vielä nähnyt. Suttuiset kuvat ja heiluvat videot lentävistä valopalloista eivät mielestäni niitä ole.

  • trolle sanoo:

    “Jos media saa vihiä että valtio salailee ufotapauksia…”
    Jos saa niin ei varmana julkaise sillä sitten varmasti joku valtion tyyppi ampuisi kuulan kalloon tai uhkailisi tyyliin: “jos julkaiset, kuolet”… yms.

    Aika valtavat resurssit tarvittaisiin valtiolta tarkkailla koko ajan kaikkia journalisteja siltä varalta, että onko joku heistä mahdollisten valtion ufosalaisuuksien jäljillä. Sitä paitsi kyllä mediat ovat ennenkin käyneet vallanpitäjiä vastaan. Hyvin usein henkensä uhallakin.

    Ei tosin Suomessa mutta USA:ssa varmasti kävisi näin.

    Hyvä on jos kerran niin sanot.

    SItten toiseksi. Jos media saisikin vihiä, media todennäköisesti ei julkaisisi vaan leimattaisiin jutun levittäjät heti hörhöiksi ynnämuiksi.

    Jos tarkoitat tällä sellaista kuviteltua tapausta jossa joku henkilö soittaa lehteen ja sanoo, että: ”Meidän takapihalla kävi juuri ufo. Keitin veijareille kaffet ja annoin pullaa vielä kotimatkalle.” No, en minäkään julkaisisi tuollaista juttua. Jos kaveri toisi sen sijaan herra marsilaisen toimitukseen kertomaan hieman intergalaktisesta matkailusta ja siitä miten he pysyvät rantakunnossa pitkillä lennoillaan, niin saattaisin kiinnostua.

    Ja median “tarvitaan todisteita”. Sen näkee tosi hyvin kun lehti joutuu uudessanumerossa vähän väliä korjaamaan eilispäivän “skuuppivirheitä”.

    Tämä on mielestäni hyvän journalismin merkki.

    Roskalle? Ei tämä ole mielestäni roskaa.

    Roskalla en tarkoittanut blogianne, pahoittelen jos annoin sen vaikutelman.

    Jos ufoja tai muita ei olisi niin ei olisi varmaankaan yhtäkään havaintoa.

    En väitä, että ufoja ei olisi olemassa.

  • fu5e sanoo:

    Turhaan sieltä mitään vedenpitäviä todisteita kannattaa odottaa vaikka kaikki maat avaisivat arkistonsa, samanlaisia havaintoja ja tarinoita ne sieltä availee mitä tähänkin päivään saakka ollaan tehty.

  • Asr sanoo:

    Pitkään vesinokkaeläintäkin pidettiin myyttinä.. Muniva nokallinen nisäkäs jolla on myrkkyrauhaset kuulostaa vieläkin paljon veikeämmältä kuin isopäiset harmaat humanoidit ties-mistä aurinkokunnasta. 🙂 Totuus on aina tupannut olemaan tarua ihmeellisempää, joten en pidä muukalaisten vierailuja maassa kovinkaan ihmeellisenä ja mystisenä juttuna. Se vain on erittäin mielenkiintoinen aihe ja sen ymmärtää mediakin.

    Netissä on paljon new-age huuhaata ja typeriä feikkejä ihmisiltä jotka haluavat vain saada huomiota ja/tai mainetta. Kriittisenä ihmisenä löytää helposti ne harvat uskottavat jutut mutta niihinkään ei pidä suin-päin fanaattisesti uskoa.

  • Phazon sanoo:

    trolle totta nuo kaikki. En väitä että avaruusolentoja olis käyny täällä mutta se on yksi vaihtoehtoinen selitys ufoille. 🙂

    Ja kyllä, ei ole resursseja vahtia. Mutta ei siihen tarvettakaan oikeastaan ole koska ei ole mitään pahempia todisteita kukaan saanut käsiin. Mutta jos kävisi esim niin että jokin taho tunkeutuu esim Area51 tiedostoihin ja levittää niiden artikkeleja niin varmasti ammuttaisi tai linnaan loppuelämäksi.

  • Phazon sanoo:

    vaikka area51:ssä ei olisikaan ufo juttuja niin silti noin kävisi

  • Artsiboi sanoo:

    Ja project blue book, olkaa niin hyvät:
    http://foia.fbi.gov/bluebook/bluebook.pdf

  • A-E sanoo:

    Varmaan 1-2vko innoisimmat ruotsalaiset ja muun maalaiset ihmiset ovat sukeltelemassa Nammajaur järvellä:D

  • Hexaa sanoo:

    No siis…

    trolle

    veden pitävät todisteet? itse sanoit että omasta mielestäsi valopallot sun muut eivät ole riittävä todiste . No totta mutta kyse nyt ei ole ihan pelkistä valopalloista

    jos asiaan hieman perehdyt lisää löydät kyllä erittäin mittavia todisteita Mm

    – viljapeltokuviooita
    ja ufoista siis tunnistamattomsita kappaleista mm kuvattu viljapeltokuvioiden läheisyydessä.
    ja ne ufo kuvaukset jotka on kuvannut ns amatööri kuvaaja
    useissa videoissa/ kuvissa näkyy aivan selvästi erimuotoisia ja erittäin kummalisesti liikkuvia kappaleita (lautasia) aluksia jne jne..
    en tähän nyt rupea erittelemään mutta jos vaikak näin aluksi skaalaat näkökantaasi kirjoittamalla youtubeen ”ufo”. ja katsot kaikki paranormaali blogin ufo uutiset / videot niin ehkäpä sinäkin rupeat katsomaan asiaa eri näkökohdista 🙂

  • Hexaa sanoo:

    ja trolle

    -> os tarkoitat tällä sellaista kuviteltua tapausta jossa joku henkilö soittaa lehteen ja sanoo, että: “Meidän takapihalla kävi juuri ufo

    Niin. No näitäkin tapauksia on että useat ihmiset ovat nähneet saman kappaleen ilmassa ja katoavan ihan yht äkkiä. ei näistä ole mediassa juurikaan tiedoitettu ainakaan suomen mediassa. joitakin tapauksia on ulkomaiden medioissa joihin onneksi nykyaikana pääsee käsiksi netin kautta.

    siis esimerkiksi minä ja kaverini nähtiin Nokialla noin 10m puiden yläpuolella halkaisijaltaan noi n 1-5m oleva valopallo joka liikkui tasaisella vauhdilla ja katosi .. tämän näki moni muukin nokialla

    ja voin sanoa puhtaalla omalla tunnolal että tämän kaltaisia havaintoja ynm on lukemattomia. ja ne on tosia.!
    tuossa taas semmoinen pieni lisä sinne ”ufo arkistoon joka on jo ennastaan pullolla kaikkea yliluonnollsita”

    ja joku vielä väittää ettei maailmasas ole mitään yliluonnollista ?
    heh.. skeptinen todellakin saa olal / pitääkin mutta ei pidä ruveta kieltämäään / vahvasti väittämään toista mitä useat todisteet antavat ymmärtää..

    kaipailen myös muilta kommentteja plz

  • H M P H! sanoo:

    En oikein usko että UFO olisi siellä järvessä… kai se olisi jo löydetty

  • VanAlleniko sanoo:

    No noi eri valtioiden (esm englanti ja ranska) julkistamat ns ufo tutkimukset ovat vain tasan sitä samaa turhauttavaa roskaa mitä kaikki muutkin ufo jutskat. Eli valopalloja,heijastuksia,epäselviä suttuisia kuvia ja eri ihmisten tarinoita. Joten mitään uutta niista ei saa kukaan.
    Ihmiset odottaa lähinnä jenkkien paljastuksia siinä luulossa/toivossa et he kertoisivat et ”juu kyllä olemme olleet yhteistyössä alieneitten kans ja juu meil on tähtienvälisiä aluksia jne jne…

  • Phazon sanoo:

    Itse uskon et järvessä on sit ufo jos se löydetään 😀

  • Hexaa sanoo:

    VanAlleniko

    kirjotelmistasi voi päätellä heti ettet ole pahemmin tutkailla kuvia ja videoita eri lähtestä 😀
    niissä nimittäin on paljon hyviäkin otoksia ja niin edelleen..

  • Hexaa sanoo:

    Phazon

    kyllä olettaisin kanssa että paikalliset eivät ole puhuneet sontaa.

  • Ogeli sanoo:

    Arkistosta löydetty uusi salaisuus:

    ”Ruotsin lentävät lihapullat”

  • Hexaa sanoo:

    Ogeli

    taitaapi siulla lentää päässä vähän liian vilkkaasti 🙂

  • VanAlleniko sanoo:

    ”kirjotelmistasi voi päätellä heti ettet ole pahemmin tutkailla kuvia ja videoita eri lähtestä”

    🙂 eiku just toisinpäin, eli aikoinaan ku ittekki innostuin noista ufo jutuista ni tuli tietysti käytyä läpi kaikki videot,jutut,tarinat,tutkimukset jne jne.. eli sama kaava mitä nyt yleensäkki kaikki ufoista innostuneet käyvät läpi 🙂 mut niihin sit aikaa myöten turhautui ja kiinnostus suht katosi.

  • Hexaa sanoo:

    VanAlleniko minkätakia?

    senkö, että et löytänyt tarpeeksi todisteita? ehkä katselit jotain säälittäviä youtube feikkejä ynm?
    No joka tapauksessa omasta mielestä kokoajan kuin enemmän perehtyy ja samalla tutkii tätä maailman pyrokratiaa ja muutoksia, niin entistä enemmän kiinnostuu yliluonnollisista asioista.
    oikeastaan todisteiden valossa olen tullut siihen tulokseen, että ufot ovat jo täälä jossakin esim meressä/ jossain lähi avaruudessa ja tutkivat kokoajan ihmistä.
    siitä en osaa sanoa mikseivät ole ilmaantuneet kunnolla Tai ehkä ovat mutta ne on salattu, tai ovat vain ilmaantuneet johtalille ynm. näistähän ei tietenkään ilmotettaisi tavallisille tallaajille.

    uskon siis että kyseiset ufot vain odottavat oikeata hetkeä tullakseen kaikkien näkyville, ehkäne joutuvat ensin tutkimaan tiettyjä tegnologioita ollakseen näkyviä meille tai jotain..

    mutta niin.

  • VanAlleniko sanoo:

    No youtubee ei ollut olemassa vielä silloin ku itte harrastelin noita :).
    Mutta ei siinä mitään, harrastushan se on siinä missä mikä tahansa muukin harrastus.

  • mio sanoo:

    jes. Nyt talkoovoimin kiskoon se ufo sielt järvest!! jeah!!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto