ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Karjan silvonnat Argentiinassa

Video saattaa olla ikävää katsottavaa herkkähermoisille ihmisille. Sisältö on kuitenkin hyvän maun rajoissa.

Jos video ei ala jostain syystä toimimaan, klikkaa videota ja pääset katsomaan sen youtubeen.

http://www.youtube.com/watch?v=6sdevXKlE40

Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: Karjan silvonnat Argentiinassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Regendos sanoo:

    Ennen videon katsomista hyvää taustatietoa saattaisi olla alla oleva artikkeli. Ellei lukupää ole sillä tuulella niin ota kunnon asento ja varaudu paranormaaliin.

  • BlackDeath sanoo:

    aika tylyä katseltavaa, mutta pahempaa olen nähnyt. Ja näitä ei niinkuin eläimet ole tehnyt? niinkuin sudet tai muut..

  • irpsis sanoo:

    aika jänskä.

  • Dissu sanoo:

    Sairasta. Kuka haluaisi edes katsoa tälläistä saati sitten tehdö tälläistä?

  • Dissu sanoo:

    Sairasta. Kuka haluaisi edes katsoa tälläistä saati sitten tehdä tälläistä? On hulluja ihmisiä olemassa(valitettavasti)

  • James555 sanoo:

    Niin no onneks villi eläimet ei tapa ketään. Kyllä mä niille ufoille sanon nyt että soo soo!

  • Kimmo Hätinen sanoo:

    Karjan silpomiset ovat edelleen rajatiedon yksi selittämätön ilmiö ja osa jo useiden vuosikymmenien ajan. Itselläni kotona mm.FBI:n asiakirjoja mutilointi tapauksista 70-luvulta…

  • 12-vee friikki sanoo:

    Voin sanoa, että on todella sikamaista tehdä tuollaista viattomille eläimille. Voi ajatellakkin kuinka tuskaista olisi kuolla jos noin tehtäisiin. Mutta veriläikistä, ne ollaan voitu esim. pestä tavan vedellä ja siirtää ruumis johonkin kuivaan paikkaan jossa aurinko kuivaa veden. Ei tule muuta oikein mieleen. Kuten sanoin, on todella sikamaista kiduttaa/tappaa eläimiä noin.

  • Fasita sanoo:

    kyl on ihmisellä sairas mieli jos ton on tehny, mut olis iha hyvä kaikkien tietää onko siinä ympärillä ollu mitään jälkiä…onko ötökät yön aikana tai linnut tehny tollasta jälkee…

  • Loather sanoo:

    No ei oo ihmisen tekemää. Eikä nyt varsinkaan minkään suden yms. miten susi vois noin siististi poistaa lehmältä silmämunat ja latkia kaikki veret siitä ympäriltäki. Eikö kukaan tosiaan usko että noi vois olla alieneitten tekemiä… teille ei sitte kelpaa yhtään mikään.

  • Jönig sanoo:

    Nää on kyllä aika hirveitä ja pistää heti mielikuvitksen laukkaamaan. :S

  • nancy sanoo:

    en mihinkä alieneihi kyl usko mutta ei noi kyl minkää eläimenkää tekemii oo.. mystistä.

  • hmmhmm sanoo:

    No ensinnäkin, pitäisi tietää onko tuo video oikea, eli onko kuvat ns. photoshopattua tavaraa vai ei, tuollaisten aidon oloisten kuvien luominen/muokkaaminen ei ole vaikeaa. Tuota miettiessä kannattaa ajatella voitko mitenkään aisteinesi todentaa ja varmistua että noin on todella käynyt.

    Oletetaan että tuollaista on tapahtunut, kuka? miksi? Joku satunnainen arpakuutiolla valittu yksilö jonka aivotoimet ovat kehittyneet tässä olevaisuudessa siten että tuollaisen jäljen vaatimat toimenpiteet tai itse lopputulos tuottaa sen tietyn mielihyvän, enkä tarkoita mitään extaasissa lentämistä vaan sellaista mielihyvää millä valitset esim. paremman kahvilaadun kaupasta, mikä sitten lopulta ajaa tämän yksilön suorittamaan kyseistä toimitusta. Se voi olla uteliasuutta, voimankäytön tarvetta + muita asiota/tarpeita ja kenties monia yhdessä jotka ajavat tekemään tekoja. Pelkkä ”Hulluus” ei kelpaa selitykseksi. Määritelkää kaiken maailmankaikkeuden/olevaisuuden kattava määritelmä hullulle ja sitten kenellä on oikeus määritellä mikä on hullu. Eli toisin sanottuna tuollaisen toiminnan takana ja kaiken muunkin toiminnan takana on kuitenkin tietty logiikka. Sen ratkaiseminen on sitten kiinni tiettyjen asioiden tietämisestä ja ajattelijan omasta kyvystä ajatella asioita rationaalisesti.

    Noh, syylinen voi olla myös jokin laitos/organisaatio joissa näitä tehdään. Miksi, kenties jonkin tiedon hankintaa, hämmennyksen/järkytyksen luontia tai muuta vastavaa. Täältä käsin ei voi kuin arvella ja pohdiskella kaikkia mahdollisia syitä.

    Maan ulkopuolinen ”älyllinen tai ei” elämä(alienit), miksi alienit haluaisivat/tarvitsee leikellä eläimiä? Hankkiakseen tietoa eläinten olemuksesta ja fyysisistä rajoista? Pelotellakseen/hämmentääkseen maan asukkeja ja nähdäkseen heidän reaktioitaan asiaan? Koska nauttivat elävien olentojen silpomisesta muuten vain? Heillä on väkivaltaisia ilmaisemisen tarpeita? Heidän ruoka valioihinsa kuuluu vain tietyt ruumiin osat ja ainekset? Kenties kaikki tämä ja paljon muuta tai ei mikään näistä esimerkeistä, jälleen kerran ei voi kuin miettiä todennäköisimmät vaihtoehdot, perustelut ja todisteet miksi näin. Muuten leikimme arpaleikkiä jolla ei asian todellista laitaa lähemmäksi juurikaan päästä.

    On loputon määrä tapoja kuolla, mikä näistä sitten on oikea ja mikä väärä. Voi kuolla johonkin myrkkyyn ja ruumis näyttää kuin se olisi vain sammunut siihen. Voi kuolla myös luotiin jonka jättämä haava voi olla lähes huomaamaton ja ruumis ei näytä kauhealta. Voi joutua silvotuksi osiin erilllaisilla aseilla ja lopputulos on kauhea sotku. Voi vahingossa tippua mäkeä alas kivikkoon ja lopputulos voi olla samaa luokkaa kuin silpomisen jälkeen. Lähinnä ajan takaa näillä esimerkeillä että lopputulos on aina kuolema kaunista tai ei, eli jos videossa olisi kuvia eläimistä jotka ovat kuolleen ilman päälle näkyviä vammoja jonkun olennon/asian selvittämättömän motiivin takia tappamana, olisiko kommentit vähemmän järkyttyneitä tai kenties tyyliin boring, kuitenkin lopputulos oli sama kuin silpomisen jälkeen eli kuolema.

    Ja lopuksi vielä, asioita kannattaa miettiä tarkkaan ja monesta eri kulmasta. Mikään ei ole mystistä/yliluonnollista. Sitä ei vain osata selittää kun ei tiedetä asiasta ja ole tutkittu asiaa tarpeeksi. Ja heti kun keksii ratkaisun, se ei ole enää yliluonnollista vaan normaalia niin kuin painovoima laki.

    Pahoittelen jos tekstistä löytyy pahoja virheitä.

  • nörääjä sanoo:

    voihan olla et eilienit on päättäny silppoa elukoita oppiakseen jonki verra ihmisen anatomiasta ku on ne elukat kumminki tyhmempiä ku ihmeset ja huomattavasti merkitsemättömämpiä ku ihmiset (silpotaahan meki elukoota tosin sen jälkee ku ne o tapettu) ja kumminki niissäki jotai tai oikeestaa aika pljo yhtestä anatomiassa ihmisten kans et olla ilosia et eivät meitä silppoo :/ tai sitte se vaa on ollu joku seko jonka mielestä toi on hauskaa…

    *mutinaa*

    jos joku ny tosta mitää tajus 😀

  • kolkkari sanoo:

    ei nuo musta mitää feikkejä oo…ja parille ihmisellekkin on tehty noin..kaikki veret imastu, aivot keuhkot ja sydän poistettu..??!! mikä niitä perhanan eileneitä riivaa?! menis vaan kauppakeskukseen ja ostais kirjan anatomiasta prkele!

  • tyo sanoo:

    Loather (19:30:48) :

    No ei oo ihmisen tekemää. Eikä nyt varsinkaan minkään suden yms. miten susi vois noin siististi poistaa lehmältä silmämunat ja latkia kaikki veret siitä ympäriltäki. Eikö kukaan tosiaan usko että noi vois olla alieneitten tekemiä… teille ei sitte kelpaa yhtään mikään.

    No ei tietenkään kelpaa koska kukaan ei ole voinut todistaa alieneitten olemassaoloa vakuuttavasti!
    Tuntematon eläinlaji tai ihminen kuulostaa aina järkevämmältä kuin alieneitten tekemä tai mikään yliluonnollinen!
    Mutta kuka tietää??

  • Vesku sanoo:

    Jos nyt oletetaan, että alienit ovat vaan tehneet anatomisia tutkimuksia, niin hieman hirvittää ajatus tulla niiden kaappaamaksi (glup)
    Mistä mahtoi johtua seikka, etteivät raadot alkaneet mädäntyä viikkoihin ja haaskaeläimet eivät koskeneet niihin…

  • Kiinnostunut sanoo:

    heii elämässä pitää olla jännitystä, älkää pilatko sitä sanomalla että noi kuvat on photoshopattu. >;) Jännää uskoa tuollasiin..ja kaikkiin näihin.

    P.S Hirveää, jos ihmiset noin tappaa eläimiä ; <<

  • rampe+viisas 7 luokkalaine sanoo:

    aina ku tappaa eläimen se pitää syödä ei ottaa palaa leusta vaan syödä koko eläin niin alienit jos katotte tätä nyt

  • Iippa sanoo:

    Hyiii !! Miten joku voi tehä tollee ?

  • rampe sanoo:

    joku joka on… on… on… on… äh en tiiä

  • Ammo9 sanoo:

    Yörk! Ompa sairasta! En sano, minkä tekemä, mutta on se aika epätavallista, että vaan pää mätänee ja muu ruumis ei…. Yhhyh!

  • pimpelipom sanoo:

    sairasta! ei voi muuta sanoa.. >:S

  • wildchild sanoo:

    pelkkii elukoitha noi vaa on.. ei ne tajuu ees missä ne on, mitä niille käy tai mikä niihi iski

  • STEMU sanoo:

    wildchild olet joko suurenmoinen kersa, tai sitten todella tyhmä. Eläimillä on järki ja tunteet siinä missä meillä ihmisilläkin. Että on tyhmää jengiä täälläkin. 8/ tottakai ne nyt tajuaa että niiltä silvotaan elimiä. Jos nostat kissaa niskasta, se parkuu. Jos pilkot lehmän peniksen, se parkuu/karjuu/huutaa/sellasta..

  • STEMU sanoo:

    ja ps. järkyttävä video. Inhottaa katsella tälläistä, vaikka olenkin kiinnostunut näistä ilmiöistä.

  • Pena sanoo:

    Yhtä hullua tappaa ihmisiä kuin tappaa eläimiä noin vain.

  • Kristhor sanoo:

    tohon ei liity mitenkään ufot! jotkut ihmiset on vaan sairaita henkisesti.

  • Naapertti sanoo:

    Ei tuohon ihmisetkään liity. Katoin jokunen kuukausi sitten dokumentin aiheesta.
    Ne ”silvonnat” aiheuttaa todella nopeakasvuinen mato, joka voi viikossa ”silpoa” kuolleen eläimen tuon näköiseksi.

  • Kei-Chan sanoo:

    Nyt alkoi oikeesti mietityttämään.
    Tosin mieleen tuli jos jonkinmoista, ehkä se oli vain jotain pimeää elinkauppaa? No toisaalta,ei tuollaista jälkeä ihan mikä vaan amatööri saa :/ Video oli ihan järkyttävä,en tajua miten tuo tapahtui…ja jos tuo oli feikkiä,on sen eteen kyllä aika paljon nähty vaivaa.

  • HÖKIS sanoo:

    Todella tylyä.
    Eläinparat joutuu kärsimään testejen takia.
    Mutta mitäpä me itse kiduttajat maristaan alieneista.
    Monta miljoonaa elukkaa kärsii tällähetkellä laitoksissa, kun niistä tehdään ruokaa sun muuta.
    Yhtä ikäviä nekin kuvat olisi, kun tehotuotannosta otettasiin kuvia.
    Mutta on todella ikävää, ku eläinten oikeuksista ei piitata pätkääkään.
    Eli en ole järkyttynyt niin paljoon tästä videosta, ku on niitä tehotuotanto-dokkareita nähnyt.

  • pällistelijä sanoo:

    eikä!! :’O miksi, oi miksi jotkut tekevät näin?? tää on ihan sairasta!! >:OO ei voi olla totta!!!! suututtaa ja itkettää!!!! >:'(

  • Mambu sanoo:

    stemu…lehma ei aannahakkaa jos silvot penista pois….. Se on sonni kuka huutaa sillon…. sori, etta puuttuu yks aakkönen

  • killokki sanoo:

    NO COMMENTS…

    Ja täällä ku on ainaki 30 kommenttii!

  • Mie sanoo:

    ” Itselläni kotona mm.FBI:n asiakirjoja mutilointi tapauksista 70-luvulta…”

    FBI varmaan levitteleekin asiakirjojaan joka puolelle.. Ettei vaan ois tarkotus mustamaalata alieneja ja tehdä ihmisistä säikkyjä jotta voi sitten pelotella niillä. 😀

  • Ranttali sanoo:

    Kyllä ainakin videoissa näkyvien tunnusmerkkien perusteella kyseessä ihan normaalisti johonkin myrkkyyn, sairauteen, kuumuuteen, ravinnon/veden puutteeseen tai vastaavaan kuolleista eläimistä. Tiettyjen kohtien aukirepiminenkin viittaa pikemminkin erilaisiin petoeläimiin maaeläimistä lintuihin, jopa hiiriin ja rottiin. Tietysti jos kaikki tarinat pitävät osittainkaan paikkansa, kyseessä voisi olla kulttiharrastekin, mihin en välttämättä silti usko. Ihmisten kohdalla kyseessä ollut yleensä elinkauppa tai vastaava, jossa ruumis sitten yritetty polttaa tai muuten tunnistamattomaksi hävittää. Lähinnä huvittavia kyllä nuo huhut, mitä noidenkin tapausten yhteydessä monesti levitetään kaikkea CIA/FBI salaliitoista UFO -juttuihin. Kuka vielä nähnyt/kuullut mitäkin! Ja tietenkin alueelta mitattu radioaktiivisuutta, hurjia magneettikenttiä ja tietenkin elinten poistomenetelmät ihmiskirurgian ulottumattomissa! Eiköhän vaikka ultraäänellä pystytä tuhoamaan sisäisestikin jo mitä tahansa. Myös leikkauksista osa tehdään valtimoita pitkin tai ainakin lähes näkymättömän pieniksi jäävistä rei’istä.

  • Pakko nyt kysyy oonko sairas vai mitä ku, ennemmin kuolisin ite ku tappaisin/satuttaisin eläintä?!

  • Tai antaisin jonku tehä nii

  • Ranttali sanoo:

    Et ole sairas, mutta kyllähän luonnolliseen ihmisen (-kin) elämäntapaan kuulunut aina myös metsästys, kalastus, karjanhoito ja siihen tietenkin pakollisena kuuluva tappaminen (koska harvat mädännyttä lihaa syövät), kuten saaliin nylkeminenkin. Mieluummin tietysti satuttamatta sitä eläintä tarpeettomasti ja turhaan. Myös biodiversiteetti olisi tosi suppea jos saalistajia ja lihansyöjiä ei olisi ollut, jolloin niiden saaliseläintenkään nykyiset ominaisuudet ja monimuotoisuus eivät olisi tietenkään kehittyneet. Ehkä joku lehmän kaltainen ”ruma” eläin ja pari ruoholajia, sekä jotain alkueläimiä ja yksinkertaisia kaloja. Juuri se kilpailu elintilasta ja evoluutiokokonaisuus ylipäänsä on näin monimuotoisen ja upean luonnostamme kehittänyt. Eli hyvällä omallatunnolla voi syödä myös lihaa, mutta pakollista se ei tietenkään ole! Ja ovathan myös porkkanat eläviä olentoja, millä oikeudella ne noin vain tapamme ja suuhumme pistämme! Ainut ero vain siinä, että ne eivät ole yhtä söpöjä ja pörröisiä, liiku, eivätkä karkuunkaan yritä saalistajiaan juosta.

    Itseäni suorastaan v-i joskus mainos, jossa ämmä sivaltaa viidakkoveitsellä kaktuksen poikki ja sitten sivelee kaktuksenmaitoa ihoonsa! Kun noin välinpitämättömästi mitä tahansa toista elävää olentoa kohdellaan!

  • Ranttali sanoo:

    Ja eiköhän noissa ”karjansilvonnoissa” ainakin kuvien ja tuntomerkkien pohjalta sittenkin kyseessä tavanomainen kuolema, tuo raatelukin yleensä petoeläinten, jyrsijöiden ja hyönteisten aikaansaannosta. Nuo magneettikenttä-, säteilyarvo- ja muut mittaukset sitten lähinnä huhun huhuja, yhtään virallista todennusta ei vielä säteilyarvoista saatu. Koska ei eri maiden viranomaisilla (USA:sta en tiedä) mitään syytä sellaista tietoa pimittää, eiväthän ufot heitä kiinnosta välttämättä muutenkaan. Ja tietysti jos tarpeeksi vahvasti uskoo, saahan mittaritkin heilahtamaan, itse olen ajatuksenvoimalla kompassineulaa 180 astetta armeijassa kääntänyt:)!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto