ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Pala Roswelliin Tippuneesta Aluksesta

Todiste UFO-teknologian olemassaolosta.

[vodpod id=ExternalVideo.397399&w=425&h=350&fv=]

Tykkäys ja jakotoiminnot:

0 kommenttia aiheeseen: Pala Roswelliin Tippuneesta Aluksesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kimmo Hätinen sanoo:

    Todella yksi lisätodiste ufojen teknologiasta ja metalli materiaalien erikoisuudesta ja poikkeavuudesta omiin materiaaleihimme nähden. Yleensä kuvattu erikoisen kestäviksi ja lähes tuhoutumattomiksi ufojen aine materiaalia…!

  • nörääjä sanoo:

    jotenki tutun näköne toi tyyppi.. :/

  • Haukka sanoo:

    Tohtori Roger Leer, joka näyttää löytyvän monista implantteja ja ”alien artifacteja” koskevista videoista, taitaa pitää itseään yhtenä ”johtavista” tutkijoista alallaan. Tosin muistaakseni eräässä Penn & Tellerin jaksossa hänestä mainittiin semmoinen asia, että hän on lääkäri, joka on alkujaan erikoistunut jalkoihin… Hänellä on tapana poistaa näitä implantteja (jotka muuten Penn & Tellerissä todettiin muistaakseni kovettuneiksi rasvakertymiksi). Varmaankin aika kuuluisa mies ufo-intoilijoiden keskuudessa.

  • Wespa sanoo:

    Penn & Teller on täyttä viihteellistä p*skaa. Miten ”rasvakertymästä” voidaan mitata normaalisti meteoriiteista löytyneitä aineita ja joistakin jopa tuntemattomia koostumuksia?

  • Haukka sanoo:

    Täytyy myöntää, että Penn & Teller on viihdettä mutta siinä esitetään välillä myös hyviä (ja hauskojakin :P) pointteja (esim. tässä http://www.youtube.com/watch?v=TKk8bN8Ka5g). On se kuitenkin paljon tieteellisempi ohjelma, kuin esim. Paranormal State, jossa suoritetaan manauksia ja yritetään kyhätä jotain juonentapaista väittämällä, että tämä ”päähenkilö” näkee unta jostain demonista, joka varmaan oli se mörkö siellä hänen kaapissaan kun hän oli lapsi ja sitähän sitten lähdetään jahtaamaan… (katsoin jakson YouTubesta).

    Penn & Tellerissä puhuttiinkin ”implanteista”, jotka liikkuivat ihon alla, jos niitä yritti koskettaa mutta ne liikkuivat varmaankin siksi, että: A) Ne olivat hyvin pieniä ja virtaviivaisia B) Ihon alla on monia ja kerroksia, joiden välissä ei pienellä esineellä ole varmaankaan hankalaa liikkua C) ”Implanttia” tökittiin sormella, mikä sai sen liikkumaan. Ja metallisista implanteista en osaa sanoa paljon mitään, koska en ole mikään lääkäri mutta kyllä metallikappaleita jää ihmisten sisään esim. leikkauksissa ja siellä elimistössähän ne voivat kulkeutua vaikka minne ja ties mitä niiden koostumukselle tapahtuu vuosien aikana, kun ne ovat ihmisen sisällä (mutta noh, tämä video ei taida koskea implantteja).

  • Mulukku sanoo:

    joo näyttää vähän samanlaiselta kuin ne joulukalenterin roswellin ufon palaset. ainakin saman värinen 😀

  • Ufomies sanoo:

    Nämä ovat kyllä hulvattoman hehtaaritykillä ampuvia nämä jenkkien tv-ohjelmat, kuvastaa hyvin sitä ”tieteellisyyden” tasoa, mikä perusjenkeillä on. Maantieteessäkin melkein Kanadan löytävät kartalta… 😀

    Eipä siinä, juontajaa kyllä naida napsauttaisin mielelläni.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto