FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Antigravitaatio mahdollista

UFOjen lento-ominaisuuksia pohdittaessa on usein esille tullut antigravitaatio, joka siis lyhesti selitettynä tarkoittaa maan vetovoiman poistamista tai hyväksikäyttöä. Olisi aika hyödyllistä jos painovoimaa voisi käyttää hyödyksi niin, että voisikin alasuunnan sijasta ”tippua eteenpäin”.

Myös jotkut whistleblowerit ovat kertoneet USA:n kehitelleen antigravitaatioteknologiaa mahdollisesti jopa tippuneiden ufo-alusten pohjalta.

AlienScientistiltä on tullut nyt aiheesta mainio video, jossa kerrotaan hieman tarkemmin antigravitaatiosta ja sen fysiikaasta.

Myös muita ennen scifiltä tai fantasialta tuntuneita asioita on tehty toteen. Mm. näkymättömyysteknologiaa pukujen lisäksi myös armeijalla jo käytössä tai ainakin kehitteillä.


Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Antigravitaatio mahdollista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Gamma sanoo:

  Tampereella asuva venäläinen tutkija Eugene Podketnov teki antigravitaation parissa tutkimuksia jo 15 vuotta sitten. Hän työskenteli Tampereen teknillisessä yliopistossa, mutta sai lähteä sieltä julkistettuaan havaintonsa. Asiaa on tutkittu NASAssa ja väitetysti myös Boeingilla.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Podkletnov

 • WM_ sanoo:

  Gamma, mielenkiintoinen henkilö tuo!

  Wespa, kurkkaa tuo läpi (aloitusviesti lähinnä)
  http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=3&t=6466

  http://video.google.com/videoplay?docid=-6561466449871868116#

 • Roy sanoo:

  Myös Yhdysvaltain joku mikä lie korkea-arvoinen puolustusviranomainen myönsi jo 10-15 vuotta sitten varovaisesti haastattelussa, että he tutkivat ja kehittelevät (Nevadassa) uutta antigravitaatioon perustuvaa ajojärjestelmää eli ei mikään uusi juttu. Ja taitavat olla kehittelyissään jo aika pitkällä jos miettii minkälaisia aluksia on nähty ja kuvattu paljon esim. juuri nevadan alueella. Eli uskomattoman nopeita käännöksiä suurissa nopeuksissa kun aluksen sisällä vaikuttaa gravitaatio vain jotain tyyliin 15% verran siitä mitä normaalisti.

 • alce sanoo:

  Tämä on sitä oikeaa tiedettä parhaimmillaan, lisää näitä.

 • Delta sanoo:

  Miksiköhän videossa näytetään toistuvasti Bohrin atomimallia, joka on auttamattoman vanhanaikainen. Johan on kauan aikaa sitten saatu selville ettei elektronit kulje mitään ympyrää ytimen ympärillä. Ei anna kyllä yhtään asiantuntevaa kuvaa videon tekijästä.

 • mr tietäjä sanoo:

  amerikkalaiset pöllivät taas natsien ideat eli antigravitaatio moottorin,häivepommittajan ja mitä vielä UFO…..!!!!!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot