FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Britit testaavat uutta teknologiaa

TeknologiaBrittiarmeijan kerrotaan testaavan teknologiaa, joka tekee tankeista ja joukoista näkymättömiä. Porjektin takana ovat valtion insinöörit, sekä sotilasteknologiayritys QinetiQ, joka on tehnyt pääasiassa miehittämättömiä lentokoneita.

Testeissä silminnäkijänä toiminut sotilas kuvaili teknologiaa hämmästyttäväksi: “Kentällä näkyi vain ruohoa ja puita, kun todellisuudessa tuijotimme tankin piippuun”.

Teknologia perustuu kaluston peittämiseen hyvin heijastavalla silikonipinnoitteella, jonka päälle projisoidaan kameroilla vangittua kuvaa ympäristöstä. Samanlaisen illuusion tuottavaa teknologiaa pienemmässä mittakaavassa esitteli taannoin myös Tokion yliopiston professori Susumu Tachi. Jos testit sujuvat odotetusti, näkymättömistä tankeista saattaa tulla aitoa sotilaskalustoa jo viiden vuoden sisällä.

Lähde: dailymail.co.uk

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Britit testaavat uutta teknologiaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Skeptikko sanoo:

  Mitäköhän paranormaalia moisessa on? Ei mitään.

  Itsellänikin on käynyt mielessä idea, jolla kameroiden avulla voitaisiin pysyä näkymättömissä.

 • Wespa sanoo:

  Joo ei tässä mitään paranormaalia olekkaan, mutta blogissa on tarkoitus julkaista välillä teknologiaa ja tiedettä käsitteleviä artikkeleita ym. jotka sivuavat paranormaalia. Sama koskee taikatemppu ja illuusiovideoita.

  PS. Joskus olen itsekkin pohtinut ihan samaa ja kokeillutkin sillä tavalla, että pistin kameran selkäni taaksen ja television eteeni, jolloinka näytti sitä takanani olevaa kuvaa edestä, joka loi illuusion osittain näkymättömästä.

 • s3nsi sanoo:

  Aika pelottava ajatus, näkymättömiä tankkeja.

 • Kalolo sanoo:

  Ajatelkaa mitä kaikkea tapahtusi jos tämä näkymättömyysjuttu pääsisi vääriin käsiin .

 • aaAA sanoo:

  Voivoi. Toivottavasti kukaan paha terroristi ei saa tuota käsiinsä. Sehän voi tehä ihan mitä vaan. Toi on kyllä minusta turha juttu.

 • wadaap sanoo:

  älä muut sano, koko ase teknologia kehittyy aja myöt ja sodista tulee raaempaa, turhaa venaa mitää meteorei ku ihmine ite tuhoo ittensä sitä enne

 • Mikko sanoo:

  Ei kyllä varmaan toimi hirvittävän hyvin avoimessa maastossa tällaiset. Keskellä aavikkoa moinen näyttäisi lähinnä liikkuvalta peililtä.
  Predator-elokuva tulee mieleen, sillä joku jenkkiläinen armeijajehu oli sen nähtyään todennut, että haluaa samanlaisen naaminointilaitteen kuin sillä saalistajalla 😛

 • Petri sanoo:

  Tuo on tulevaisuutta, juipit. Nyt vaan ajoneuvon liikkumisen äänet pitäisi saada vaimennettua…

 • werttinen sanoo:

  5v aika lyhyt aika tosiaan tulevaisuutta 😀 siis ei niil liikkumis äänil oo mitään merkitystä jos sotilaat liikkuu kävellen T_T

 • @nni sanoo:

  Jos lähdetään arvuuttelemaan uusien, tehokkaampien aseiden vaikutuksia sodankäyntiin ja tutkitaan historiaa, huomaamme käsitteen ”Kauhun tasapaino”, joka on vaikuttanut sodankäyntiin maailmalla hyvin suuresti, varsinkin ydinaseiden suhteen. Lainaus wikipediasta:
  ”Kauhun tasapaino on kylmän sodan ajoilta periytyvä termi kahden tarpeellisella määrällä mannerten välisiä ydinohjuksia varustetun valtion välisestä ulkopoliittisesta suhteesta: molempien valtioiden saatua tarpeeksi tulivoimaa ydinasesarsenaaliinsa päästään tilanteeseen, jossa kumpikaan osapuoli ei koston pelossa uskalla käyttää ydinaseita.”
  KOko artikkeli luettavissa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kauhun_tasapaino

 • MetallicMutalisk sanoo:

  Heheh , tulee ihan Red Alert 2 mieleen

 • Golegator sanoo:

  Oho.. ”viidenvuoden sisällä”… artikkelin julkaisusta viisivuotta eteenpäin on 2012

 • Ritari sanoo:

  Uutisessa oli paha moka, ellei sitten uutisessa mainittu sotilas ollut asiansa kanssa faktapohjalla, sillä panssarivaunuissa on _putki_ ei piippu. Kaikki alle 20mm on piipullisia ja 20mm ylöspäin on putki. Esim. kiväärissä/konekiväärissä jne. on piiput mutta tykeissä/panssarivaunujen pääaseissa on putki.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *