FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Onko teknologia paranormaalia?

TeknologiaMiettikäämme esim. vuotta 1910 ja sitä millainen oli sen aikainen maailma. Jos silloin olisi kadulla kävelllyt joku pitäen oudon näköistä kiveä korvallaan ja väittänyt puhuvansa sen avulla toiseen kaupunkiin tai toiselle puolelle maailmaa, niin häntä olisi pidetty hulluna. Siihen aikaan internetkin olisi kuulostanut ihan oudolta. He olisivat varmaan miettineet, että miten ihmeessä joku voi lähettää postia niin, että se on suoraan jonkun toisen luettavissa jonkun ikkunan kautta sekunneissa.

Teknologia on lähivuosinakin mahdollistanut asioita, joita pidettiin 10-20 ja jopa viisi vuotta sitten ihmeinä ja osa niistä tuntuu oudoilta vieläkin.

Näkymättömyys on saatu toimimaan jo mm. Japanissa ja Englannissa. Teknologia on myös todistanut mm. telepatian mahdollisuuden, jonka avulla henkilö on pystynyt olemaan yhtedessä tietokoneeseen. Myös yksi esimerkki ennen paranormaalina nähdystä teknologiasta on teknologia, jonka avulla ihmisen päähän voidaan lähettää ääniä.

Uskonkin, että teknologian vielä kehittyessä entistä tihenevään tahtiin se tulee mahdollistamaan mm. öljyn käytön lopettamisen, johon meillä on jo teknologia, meidän pitää vain ottaa se käyttöön. Mitä kaikkea uutta ennen paranormaalilta (nyt) tuntuvaa teknologia tuokaan tullessaan? Mielestäni mm. telportaationkin ajattelu tuntuu nykytiedettä seuranneena jo hyvinkin mahdolliselta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Onko teknologia paranormaalia?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jonizz sanoo:

  En sanoisi että teknologia olisi Paranormaali,koska teknologian pystyy selittämään.(eikäs paranormaalin tarkoitus ole jokin selittämätön ja epätavallinen tapaus/esine)

  Toisin kuin jotku UFO:t jota vieläkin vuosien takaa pidetään epätavallisena ja ihmeellisenä.
  Kai ihminen tottuu nopeammin teknologiaan kuin Paranormaaliin.

 • Jonizz sanoo:

  Eikös* >.>

 • keppu sanoo:

  Ei.

 • Wespa sanoo:

  Aivan, teknologian voi nähdä normaalina, mutta nykyinen teknologia sisältää asioita jotka olivat ennen paranormaalia. Tästä voimme siis päätellä, että ainakin osa tällä hetkellä paranormaalista saadaan mahdollisesti tulevaisuudessa teknologian avulla ihmisten normaalin käyttöön…

 • HekSa sanoo:

  Olisiko kellään mitään linkkiä selvennykseksi kommenttiin ”Näkymättömyys on saatu toimimaan jo mm. Japanissa ja Englannissa”?

 • Wespa sanoo:

  HekSa paina artikkelista niitä (Japanissa ja Englannissa). Niissä on suoraan linkit aiheeseen…

 • BG sanoo:

  Teleportaatioon menee kyllä vielä aika kauan, jollei ufot tuu ja anna teknologiaa 😛

 • Skeptinen sanoo:

  Öhöh, teknologia ei ole ikinä paranormaalia. Ei ole ollut, ei ole tällä hetkelläkään, eikä tule olemaan.

  Kummalliseltahan jotkin asiat ovat tuntuneet ja tuntuvat tälläkin hetkellä, mutta niin kauan kuin teknologian myötä nimenomaan tiede on löytänyt ratkaisun ja keinon, siinä ei ole mitään paranormaalia. Jotkut saattavat tosiaan pitää joitain asioita virheellisesti paranormaaleina, mutta onhan sekin totta, että monella on käsite hukassa.

 • OffPlanet Idiot sanoo:

  Teknologia menee aina ensimmäisenä sotateollisuuden ja ihmisten kontrolloimisen tehokkuuken parantamiseen.

  Siitä on hauska paranormaalisuus kaukana, kun isoveli lukee ajatuksia ja lähettää viestejä päähän.

 • Satunnainen sanoo:

  Sähkö keksittiin satoja vuosia sitten, vaikkei osattu selittää mikä se on ja miten se toimii. Vasta kun on löytynyt mittarit, jolla asiaa voidaan mitata ja tutkia, muuttuu jokin asia ”tekniseksi”. Noitana olisi sähkön puolestapuhuja poltettu roviolla paholaisen kätyrinä!

  Ihan varmaa on, että kun esim. telepatiaa voidaan ihan oikesti mitata jollain laitteella, muuttuu se ”teknologiaksi”.

 • Vince sanoo:

  Kysymys Vespalle: Voiko sielun mielestäsi teleportata ruumiin mukana? 🙂

 • Totuus sanoo:

  On se hienoo se teknologia ja auttanu paljon ihmisiä. Mutta kun se liian pitkälle, että voidaan matkustaa esim. suomesta jonnekkin sekunneissa. Niin meneekö siinä jo elämänilo? Sekunissa se matka, ennemmin tunneissa. Näkee maailmaa ja saa tuntumaa. Toivottavasti kaikkea ei tehdä joku päivä kummiskaan pelkän teknologian avulla

 • gh0stb0y sanoo:

  En sanoisi että koko teknologia olisi paranormaalia… Mutta osa siitä kyllä voi olla!

 • tuulias sanoo:

  Kyllä tulevaisuudessa pystytään selittämään paranormaalit ilmiöt, ja ne hyväksytään sellaisina. Teknologia pystyy matkimaan paranormaalia toimintaa, eli sitä kautta. Pystymme kommunikoimaan tuonpuoleiseen oppimalla tekniikan.

 • rezaR sanoo:

  ”Kysymys Vespalle: Voiko sielun mielestäsi teleportata ruumiin mukana? :)” Oma mielestäni kysymys täysin aiheeton, siihen asti että sielu todistetaan todeksi.

 • rezaR sanoo:

  ”En sanoisi että koko teknologia olisi paranormaalia… Mutta osa siitä kyllä voi olla!” Olen tästä eti mieltä. Miten teknologia voi olla paranormaalia? Mikä osa siitä on paraanormaalia?

 • Haukka90 sanoo:

  Minusta mitään aidosti paranormaalia tai yliluonnollista ei ole olemassa, vaan kaikki on luonnollista ja selitettävissä. Tosin sanoen olen ateisti ja naturalisti.

 • Jonii sanoo:

  Sielua ei ole(Tai, sielun olemassaololle ei ole sen vankempia perusteita kuin sille näkymättömälle, vaaleanpunaiselle maahiselle joka tanssii ripaskaa ja laulaa Bulgarian iskelmähittejä selkäsi takana juuri nyt)

  ’Tuonpuoleiseen kommunikointi’ on vähän sama kuin se, että tuhoat tietokoneesi kiintolevyn jonka jälkeen koitat manata esiin vanhoja tiedostojasi ’tuonpuoleisesta’. Ne tiedot ovat poissa. Lopullisesti.(Ellei sinulla ole varmuuskopiota? 😀 Huono esimerkki kun joutuu nostamaan tällaisia asioita esiin)

  >>Teknologia menee aina ensimmäisenä sotateollisuuden ja ihmisten kontrolloimisen tehokkuuken parantamiseen.>>

  Tähän päivään saakka teknologia on sallinut ihmisille aina vain enemmän vapauksia. Odotatko asioiden muuttuvan jollain lailla tulevaisuudessa?

  PS: Tämä on tuplapostaus, alkuperäisen viestin lähettämisessä ilmeni outoja ongelmia.

 • Ja taas sanoo:

  Teknologia ei ole paranormaalia. Paranormaali on teknologiaa.

 • julle sanoo:

  Teleportaatio tulee varmasti olemaan mahdollista, mutta ihmisen siirtämiseen kyseisellä teknologialla on vielä pitkä matka.

 • Henkonen™ sanoo:

  Meikäläisen mielestä nykyteknologia kehittää vain jo olemassa olevaa tekniikkaa eteenpäin. Mitään uutta ja mullistavaahan ei oikeastaan ole keksitty vuosikymmeniin lukuunottamatta internettiä. Esim polttomoottori on pysynyt perusrakenteeltaan samanlaisena jo yli 100 vuotta, sitäkin vain on koko ajan kehitetty. Kännykkä on edelleen kehitetty lankapuhelimesta jne…

 • Niko sanoo:

  Teleportaatio on jo toteutettu. Katoin jotain Michio Kakun dokumenttia tulevaiduusesta, ja siinä oli yksi tutkijaryhmä, jotka olivat onnistuneet teleporttaamaan hiukkasia 60 metrin päähän.

 • Niko sanoo:

  Anteeksi kirjoitusvirhe; tulevaisuudesta*

 • metele sanoo:

  Paranormaalia syntyy sitä mukaa edeltäpäin kun ihmisteknologia kehittyy perässä. Eipä kukaan arvannut internetiä pelätä keskiajalla mutta jos taioit tyhjästä vaikkapa kipinän..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot