FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Michio Kaku – Telepatian mahdollisuus

Telepatia on saatu jo mahdolliseksi mm. aivoihin laitettavan mikrosirun avulla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Michio Kaku – Telepatian mahdollisuus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Totuus sanoo:

  Mä en ainakaan halua mitään lisäystä mun aivoihin 😛

 • TheMagician sanoo:

  Michio Kaku on teoreettinen fyysikko, professori ja yksi säieteorioihin haaroihin kuuluvan säiekenttäteorian kehittäjistä.

  Tuolla käyttäjällä on enemmänkin Michion Kakun haastatteluja tulevaisuuden teknologiasta.

 • Tzundax sanoo:

  olisipa siisti vempele, mutta en haluaisi sitä päähäni, koska et voisi ikinä tietää mitä muuta kyseinen laite pitää sisällään.. esim joku hallitus seuraa sinua gprs paikantimella katsoo missä suffaat wepissä.. yksityisyyden turva katoaisi täysin.. tietysti jos itse rakentaa ja ja asentaa kaveri porukalla toisilleen tollaset.. mutta tuskin joka kaveri porukassa on jotaan aivo kirurgia ja insinööriä joka laitteen rakentaa 😀

 • Hannu sanoo:

  ”gprs paikantimella katsoo missä suffaat wepissä”

  Ensinnäkin, se on GPS-paikannin, ei GPRS. Suosittelisin näin muutenkin tutustumaan mihin GPS on suunniteltu… ei verkkosivujen seurantaan 🙂

 • Jonizz sanoo:

  Mulle kyllä kävis 😀

 • Tzundax sanoo:

  juu siitä jäi pilkku välistä.. tiedän kyllä mihin se on suunniteltu..

 • Kakara sanoo:

  Aika jännä vempele, mutta en tuota päähän pistäisi. Olen kokenut ns telepatiaa, sillä joskut olen aivan kuin vahingossa jättänyt sanat sanomatta ja katsonut tiukasti henkilöa silmiin. Se on onnistunut kerran ilman silmiinkin katsomista.

  Kun olin keittiössä veljeni kanssa meillä oli pieni riita ja lauoin haukkumasanoja hänelle. Sitten kun olin sanomassa jotain ”ääliö” tai jotain sen tapaista niin en vain sanonut sitä eikä ajatukseni olleet missään muuaalla kuin siinä sanassa. Veljeni säikähti yht äkkiä ja kertoi kuulleensa päänsä sisällä kuiskauksen ”ääliö”. Nauroin sille kaksi ensimmäistä minuuttia, mutta sitten hoksasin, mitä olin tehnyt :/

  Saman olen tehnyt äidilleni joka raivosi minulle. Olin karjumassa jotain vastaukseksi ja sanani tyssähtivät siihen enkä vain sanonut niitä. Katsoin tiukasti äitiäni silmiin ja se katsoi takaisin, mutta vain silmät pyöreinä. Sitten painuin huoneeseeni ja kuinka ollakkaan äitini raivo häipyi ilmaan ihan syyttä kohtauksen jälkeen. Mietin asiaa, että hänelle tuli jokin myötätunnon kohtaus, mutta sitten sen jälkeen kun tein sen veljelleni niin en vain osaa sitä selittää :/

 • Pena sanoo:

  CPRS:skin on olemassa, se on jokin sateenliitti/langaton yhteys/yhteyspaikannin.

 • 555+111 sanoo:

  Tätähän on kokeiltu jonkin aikaa sitten neliraajahalvauspotilailla, tuntu toimivan siinä ohjelmassa.
  Ihmetyttää tää kammo istukkeita kohtaan- hallitus tarkkailee-tietää missä liikut-mitä sä syöt-hölynpöly. Minkä ihmeen takia viranomaistahot kyttäisivät tavallista tallaajaa. Niitä keitä kytätään, siihen on usein pätevä syy.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot