FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Yle Areena – Tiededokumentti: Aivot ja älykkyys

1/3. Synnynnäiset nerot. Onko poikkeuksellinen lahjakkuus synnynnäistä ja pystyykö sitä tiukalla harjoittelulla entisestään kartuttamaan? Marc Yu on jo seitsemänvuotiaana mestaripianisti. T: National Geographic, USA.

Esitysaikaa vielä 30 päivää jäljellä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

8 kommenttia aiheeseen: Yle Areena – Tiededokumentti: Aivot ja älykkyys

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • circle sanoo:

  Todella mielenkiintoinen dokumentti ja ennenku kukaan matalaotsainen valittaa että tämä ei kuulu paranormaaliblogin aiheisiin, ovat mielestäni tuon kyseisen lapsen lahjat lähes paranormaalit.

  Hyvä Wespa!

 • Wespa sanoo:

  Kiitos WM_:lle linkityksestä. Pitääpä katsella tuo jossain vaiheessa kun olen aihetta sivuavaa videotakin tekemässä jossain vaiheessa. 🙂

 • Uku sanoo:

  Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

  PS. Tässä kommentoinnissa on ilmeisesti jonkinlainen bugi, koska ensimmäinen viesti katoaa aina bittiavaruuteen. Vai meneekö se suoraan moderoitavaksi ilman ilmoitusta?

  Testattu: Mozilla Firefox selaimella.

 • hattivatti sanoo:

  kyl on noita synnynnäisiä neroja. esim. kaverin pikkusiskolla on joku erikoinen sävel korva, ois pääsy sibelius lukioon mut ei halunnu. sit noi autistit. kaverin äiti opettaa niit tai jotain, mut kuitenkin joku niist pystyy sanoo viikon päivän jos kysyt että esim. 27.8.2026, ja toinen pystyy soittaa pianolla jonkun biisin minkä on just kuunnellu….

 • WM_ sanoo:

  Uku, itse olen huomannut ongelman, mutten ratkaisua vielä.
  Autistit ovat erittäin mielenkiintoisia. Harmi vain, että heillä usein on muuten vaikeaa eläminen.

 • Mercury sanoo:

  Luin juuri päivällä netistä eri artikkeleja aiheena ”Älykkyys”. Muutamassa artikkelissa tuli vastaan ettei älykkyys ja lahjakkuus kulje käsi kädessä, ja tunneäly on vielä oma asiansa.

  Olen itse ollut siinä uskossa, että esim. matemaattinen lahjakkuus korreloi musiikillisen lahjakkuuden kanssa, mutta tämäkin asia tuli tyrmätyksi. Ihminen voi oppia hallitsemaan uusia asioita erinomaisesti ahkeralla harjoittelulla ja toistolla ilman kyseisen alueen erityislahjakkuutta. Lahjakkuus kylläkin auttaa asiassa.

  Jotenkin kuitenkin itse olen huomaavinani eron esim. musiikissa sen suhteen soittaako muusikko instrumenttiaan sydämestään vai mekaanisen oppimisen tuloksena.

  Mutta takaisin alkuun – onko lahjakkuus älykkyyttä? Ja mitä se älykkyys sitten on? Monenlaisia testejä on olemassa, mutta mitä ne ihmisestä lopulta kertoo?

  Hattivatille: Kannattaa muistaa, että vaikka monet savantit ovat autisteja, kaikki autistit eivät ole savanteja. Toisaalta moni muusikko ja tiedemies yhdistetään nykyään autismin kirjoon kuuluvaan Aspergerin-syndroomaan, eli neurologiseen poikkeavuuteen verrattuna ns. normaaleihin aivoihin.

 • Wespa sanoo:

  Annetaan kaikkien kukkien kukkia.
  PS. Tässä kommentoinnissa on ilmeisesti jonkinlainen bugi, koska ensimmäinen viesti katoaa aina bittiavaruuteen. Vai meneekö se suoraan moderoitavaksi ilman ilmoitusta?

  Viestisi meni roskakoriin/tarkistettaviin. En tiedä mistä syystä kun ei kirosanoja ym. sisältänyt. Joku väliaikainen bugi varmaan. Pitäisi toimia ihan normaalisti kyllä niin että eka viesti menee kyllä läpi ellei ole mitään sensuroitavaa Akismetin mielestä.

 • Samppa sanoo:

  VOIKO oikeasti olla että kun yle areena poistaa tämän dokkarin, se häviää koko vitun netistä…
  Olen nähnyt tämän dokkarin mutta yksi kaveri kohta kuolee masennukseen koska se pitää itteään liian tyhmänä kaikkeen..
  Kaikki on lumiosityn syytä sillä se anto mun kaverille aivan alaarvoiset pisteet ja nyt sitä ei oo näkyny viikkoihin koulussa
  MISTÄ voin ladata tämän dokumentin????

  APUA!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot