FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Näkymättömyysteknologiaa

Videolla näkyy mm. pukuja, jotka tekevät näkymättömiksi.

http://youtube.com/watch?v=mFGo6kCmf38

Tykkäys ja jakotoiminnot:

21 kommenttia aiheeseen: Näkymättömyysteknologiaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Haukka sanoo:

  Itse asiassa nuo puvut eivät tee oikeasti näkymättömäksi. Piilossa on pieniä kameroita ja niiden kuvat projisoidaan puvuille, niiden käyttö vaatii siis kameroiden ja projekteroiden asettelua sopiviin paikkoihin. Ei siis mitään käteviä vakoiluun.

  Tämä taitaa olla toisenlaista näkymättömyysteknologiaa:
  http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=2738

 • silversurfer sanoo:

  propsit metal gear solidin tunnarista, vaikka huono miksi olikin 🙂 Ja tosiaan tämä tekniikka on melko yksinkertaista kuvan projisoimista, muistaakseni jossain oli kehitteillä jotain valokuituihin perustuvia pukuja jotka tekevät pukijastaan kaikissa olosuhteissa lähes näkymättömän.

 • Makru sanoo:

  Tuo on enneminkin läpinäkyvyyttä kuin näkymättömyyttä!

 • KP sanoo:

  itse asiassa kyseinen video pätkä on melko vanha, ja esim, ”läpinäkyvä” pallo ja palikka, on mahdollista tehdä myös kotona jotenkin, metacafe:ssa on jossain esittelykin siitä 🙂

 • nörääjä sanoo:

  ja ei tää paranormaalia oo mutta kiinnostavaa silti… jossaki ton muute enneki nähny… kenties näillä sivuilla joskus aikaa sitte?

 • Regendos sanoo:

  Vaikka blogin pääasiana on ladota paranormaaleja asioita tänne muiden arvosteltaviksi, keskitymme silti normaalista poikkeaviin ilmentymiin. Ja tämä on jo tarpeeksi kiinnostavaa, jotta sen voi tänne lisätä.

 • kurbi sanoo:

  Aika tyylikästä kaikinpuolin, ”The stealth camo’s busted. Landing impact.” 😉

 • ´jahas sanoo:

  Onhan noita tosiaan tämäntyyppisiä laitteita kehitteillä ja varmasti armeijoilla jo jotenkuten toimivallakin astella, mutta tämä kyseinen video oli kyllä täyttä kameratrikkiä…

 • Wespa sanoo:

  ´jahas , video ei ole kameratrikki, vaikka se siltä näyttääkin. Googlettamalla löytyy noita kehittäneen japanilaisen yhtiön sivutkin. Tuosta on joku blogauskin netissä, jossa tyyppi oli käynyt noilla messuilla, joissa noita esiteltiin.

 • ´jahas sanoo:

  En nyt sanoisi tätä kyllä näkymättömyysteknologiaksi…ennemminkin puettavaksi valkokankaaksi: http://gruia.blogware.com/blog/_archives/2004/7/14/103801.html

  Näkymättömyys siis luodaan kameran, projektorin ja erityisen puolipeili-pinnoitteen avulla. Ei mitenkään kovin käytönnöllistä kun vaatii noin paljon vaivaa ja kalustoa saada tämä illuusio aikaan…

 • Wespa sanoo:

  Jeps, näinhän se tehdään. Jonkin asteista näkymättömyyttä kylläkin, mutta ehkä paremmin sanottuna läpinäkyvyyttä. Minkäänlaista järkevää käyttöä tuolle ei tosiaan ole, koska se on rajoitettu tietylle alueelle (johtunen näistä kameroista yms.). Tuossa Haukan mainitsemassa artikkelissa on tosin kiinnostava juttu, jossa kerrotaan valoa taittavasta ”materiaalista”, joka oikein kehitettynä tekisi näkymättömäksi…

 • aivomato sanoo:

  Amerikan armeijahan kehitteli maastopukua joka on näyttö jossa kameroita joiden avulla saadaan jonkintasoinen ”näkymättömyys”. toimivat tosin vain tietyissä asennoissa

 • jaaco96 sanoo:

  en tajua se laittoi päänsä etten pallon ja ja näki sen läpi en usko että on mahdollista

 • eppuh sanoo:

  outo juttu, miksei sen tyypin kättä näkyny kun oli se pallo käden edessä. ehkä sen käsiki on näkymätön.

 • eppuh sanoo:

  myöskin hänellä on näkymätön pää.

 • nalle karhu sanoo:

  tosi jänniä

 • nalle karhu sanoo:

  ihmeellistä

 • Marie sanoo:

  Mistäs noita voisi ostaa? 😀 ihan hyödyllisiä olisivat 😀

 • Päivitysilmoitus: Onko teknologia paranormaalia? « paranormaaliblogi.net

 • tepeh sanoo:

  se pallo juttu oli varmaan tehty myös kameroilla ja projektoreilla, mutta kamerat olivat miehen takaraivossa(?).

 • vuokralainen sanoo:

  tässä maailmassa ei oo mitään ”paranormaalia”. ainoo ”paranormaali” asia on ihmisten rajottunu ymmärtäminen….

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot