FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Pelaamista mielen avulla

Tällä videolla esitellään laite joka lukee ajatuksiasi/mieltäsi ja täten voit mm. pelata pelejä pelkän mielesi avulla.

Katso myös tämä video aiheeseen liittyen.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Pelaamista mielen avulla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • JambaB sanoo:

  Toi on kyl jo aika vanha juttu. Ilmeisesti ollu joku susi ku ei oo kuulunu… siltä se kyl vaikuttikin. Hieno idea kylläkin ja tosta on hyvä jatkaa

 • solidmage sanoo:

  mulla on ollu tuo jo kaksi vuotta. Idea on hyvö mutta käytännössä tuota ei tule käyttettyä kun toimimaan saaminen kestää niin pitkään. toimii parhaiten kaijuilla ihmisillä. jos on vähänkin enemmän hiuksia niin ei kyllä saa millään toimimaan.

 • UFO-Patu sanoo:

  Joku huusi tuossa 15.58 kohassa ”Käytä Voimaa, (joku nimi, tais olla Marwin)”. Repesin XD. Sori ku meni vähä asian vierestä.

 • Kk- sanoo:

  Ei ajatuksia, vain sähköimpulsseja jotka luetaan aivokuoren lohkosta erikoistuneella laitteistolla. Aivan eri asia.

 • Rudolf Von Scheissendorf sanoo:

  Ei liity tähän videoon, mutta näimme kaverini kanssa ufoja viikonloppuna Jyväskylässä. Saa udella edemmänkin.

 • agnostico sanoo:

  ”Ei ajatuksia, vain sähköimpulsseja jotka luetaan aivokuoren lohkosta erikoistuneella laitteistolla. Aivan eri asia.”

  Mistä ajatuskuvat koostuvat?

 • Naamari sanoo:

  Totahan on testattu liikuntakyvyttömillä tyypeillä. Taitaa olla kohtuu tunnettu judeemi, eikä sitä kautta mitenkään paranormaalia. Pirun hieno systeemi kuitenkin. =D

 • Kk- sanoo:

  Agnostico, onko tiilitalo sama asia kuin tiiliskivi? Onko hirsihuvila sama kuin kuusi? Äärimmäisen kaukaisesti liittyvä asia. Rakennusmateriaali on sama, mutta tarkoitus eri. Eihän sähköjohdoissakaan kulje kenenkään ajatuksia, vai? Sähköimpulsseja on aivoissa erittäin monista syistä.

  Ihmiset kyllä rakastavat sci-fi ilmaisuja, mutta ajatusprosessin lukemisesta, tai edes ymmärtämisestä, on ihmiskunta vielä hyvin kaukana. Aivostakin tietämämmämme faktat ovat vain suoranaisia oletuksia, eli hypoteeseja. Tiedämme miten aivot reagoivat tiettyihin tunnetiloihin, mutta emme tiedä miksi. Tiedämme miten erillaisesti eri henkilöiden aivot suhtautuvat erillaisiin stimuluksiin, mutta kellään ei ole pienintäkään hajua mikä tähän on johtanut.

 • Hea-Ateist sanoo:

  Jag kan inte se hur det här är paranormal. Seems normal to mej.

 • JambaB sanoo:

  9 jutusta 2 on edes hiuksen hienosti paranormaali tän hetkisellä etusivulla. Näp näp ylläpito

 • Wespa sanoo:

  Paranormaali on laaja käsite, vielä laajempi on tämän blogin sisältö. 🙂

  Hyviä vinkkejä saa toki edelleenkin laittaa tulemaan. 🙂

 • uku sanoo:

  Näinhän se menee. Mielenkiintoinen video.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot