ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Poika joka näkee ilman silmiä

Videolla kerrotaan Ben Underwood nimisestä pojasta, joka käyttää kaikuluotausta (kaiun avulla paikantamista) ”nähdäkseen” ympäristönsä. Samaa tekniikkaa käyttävät mm. delfiinit meren syvissä ja pimeissä paikoissa.

Myös muutamat muut sokeat ovat opetelleet käyttämään kaikuluotausta, mutta Ben on tiettävästi ainut joka käyttää pelkästään kaikuluotausta eikä tarvitse lisäavukseen esim. keppiä tai opaskoiraa.

Katso loput osat tästä:
Osa 2, Osa 3, Osa 4, Osa 5.

Kiitos vinkistä Ylaille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Poika joka näkee ilman silmiä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Covenant sanoo:

    eikös tästä ollu joskus nelosella dokumentti?

  • Mosku sanoo:

    Tulee mieleen Dare Devil 😀

  • maako sanoo:

    toi ei kyl oo yhtää paranormaalia.. perustuu kuuloon ja siihen miten aivot käsittelee niitä aisteja.

  • Hea-Ateist sanoo:

    Nyt kiinnostaisi tarkka virallinen paranormaalin määritelmä, itsellekkään ei selvää tarkoittaako paranormaali vain joain epänormaalia (jota tämä on) vai jotain yliluonnollista, eli fysiikan lakeja rikkovaa.

    Heviletin tarkka kuulo tarvii olla, että erottaa miltä etäisyydeltä itsensä tekemät äänet kimpoavat takaisin. Jos vasta vanhempana (esim. 10vuotiaana) olisi tullut sokeaksi, niin tuskin olisi tuohon oppinut.

  • uku sanoo:

    Paranormaalin määritelmä taitaa mennä vähän ajattelin mukaan. Joskus ne voivat tarkoittaa jopa arkipäivästä poikkeavia ilmiöitä. Tällä hetkellähän monet laskevat kaiken epänormaalin kuuluvan paranormaaliin. Paranormaali ei tarkoita pelkästään aaveita tai ufoja.

    Paranormaali ilmiöltä kuitenkin (jonkun mielestä) vaaditaan, että se on vallitsevan tieteen puitteessa selittämätön…

    Monimutkaista… 😀

  • PikkuJB sanoo:

    Tuo tyyppihän kuoli viime vuonna.

  • htdh sanoo:

    eihän poika näe ilman silmiä vaan kuulee….

  • Kalle sanoo:

    Aina jotkut idiootit täällä itkee samasta asiasta!! ”Eihän tässä ole mitään paranormaalia” Tällä sivustolla käsitellään myös tavallisuudesta poikkeavia asioita/tapahtumia/kykyjä!

  • Hirmu sanoo:

    Kuoli viime vuonna? Mihin?

  • Uku sanoo:
  • Mörkö sanoo:

    Tuostahan on ollu dokumentti aikoja sitte….

  • lownrgy sanoo:

    rauha hänen sielulleen.

  • Asdilan Antti sanoo:

    ”Aina jotkut idiootit täällä itkee samasta asiasta!! “Eihän tässä ole mitään paranormaalia” Tällä sivustolla käsitellään myös tavallisuudesta poikkeavia asioita/tapahtumia/kykyjä!”

    No jos kerta käsitellään tavallisuudesta poikkeavia, niin miksei täällä käsitellä homoseksuaalisuutta? Onhan sekin ”tavallisesta poikkeavaa!!111”

  • Wespa sanoo:

    Onhan tuossa oikealla sivupalkissa aiheeseen liittyvä video Antti.

  • JambaB sanoo:

    Ennen kun katsoin videon nii aattelin et joku feikkais sokeeta mut se epäilys hälveni alussa ku laitto ”silmät” paikoilleen 😀

    Mielenkiintoinen pätkä ja kyllä minusta voisi jo melkein sanoa paramormaaliksi, on nimittäin über hyvä kuulo jos kuulee tommosen naksutuksen kimpoovan takasin esteestä.

  • Hea-Ateist sanoo:

    Asdilan Antti, ehkä homous on tilastollisesti hieman normaalimpaa kuin esim. sokean naksuttelulla kaikuluotaus. Eikä homous edes ole mitenkään epänormaalia, joten vertauskuvasi meni vertauskuvallisesti pyllylleen.

  • masa sanoo:

    Åteist: Homous on evolutiivisesti epänormaalia. Puhdas homoseksuaalisuus estäisi elämän jatkumisen.

  • Juusoli sanoo:

    Ai, eikö silmät olekkaan pyöreitä?

  • Hea-Ateist sanoo:

    Masa, tapa jolla homoutta ihmisillä voidaan selittää on että sen aiheuttaja kulkisi naisissa, sillä miehissähän aiheuttaja ei selviäisi.
    Aikoja sitten tuli teemalta jokin asiaa käsittelevä ohjelma jossa puhuttiin että jokainen isoveli nostaa homouden todennäköisyyttä noin 30% ja syyksi epäillään jonkin sortin immuunivastetta joka vahvistuu aina poikalasten jälkeen.

    Voinet selittää hieman tarkemmin miten homous on evolutiivisesti epänormaalia. Muista, että epäkäytännöllinen ei tarkoita epänormaalia, ja että kaikki ei ole perinnöllisyydestä kiinni, ihmisen kehityksessä yksilönkehityksellä on suuri rooli.

  • Entity sanoo:

    Kaikilla on kyky ”nähdä” korvilla, itse opettelin poikasena bongaamaan lintuja ja muita luontokappaleita kuulon perusteella. Seisoin silmät kiinni ja kuuntelin ja kun kuulin missä eläin liikkuu, käänsin katseeni siihen suuntaan. Opin melko taitavaksi, osasin potkaista maalin kaverin pään päältä silmät sidottuna pelkän äänimerkin perusteella. Nykyään tossu ei nouse enää niin korkealle, mutta kuulo pelaa edelleen.

    Edesmennyt mr. Underwood oli omaa luokkaansa ja osoitus siitä miten sopeutuvainen eläin ihminen on. Paranormaalimpana ilmiönä pidän sokeita, jotka näkevät tuntoaistin kautta. Kysykää vaikka googlelta lisää.

    Evoluutio on prosessi, jonka perusyksikkö on populaatio eikä yksilö. Yhden yksilön homoudella tai heteroudella ei ole juuri merkitystä. Maailmassa on kautta historian ollut homoja ja lesboja, joilla on lapsia. Mieltymykset eivät vaikuta hedelmällisyyteen tai edes jatkuvuuden kaipuuseen.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto