ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ihmissilmälle Näkymättömiä UFOja

[vodpod id=ExternalVideo.443483&w=425&h=350&fv=]

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Ihmissilmälle Näkymättömiä UFOja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Hannu sanoo:

    Niin, ensinnäkin tuossa ei mainittu että digikamera näkee usein infrapunan, vaikkakin siellä se punainen suodin on. Senhän voi testata kokeilemalla tvn kaukosäätimen ledvalolla. Digikamera näkee sen.

    Tether-videosta sen verran että koska uv-valoantenni on erittäin kirkas se voi aiheuttaa sen että se näkyy ufojen päällä. Sama efekti on ollut apollokuvissa; tähtäinristikko oli maalattu kameran linssiin. Silti jotkut kirkkaat kohteet näkyivät ristikon ”päällä”.

    Tuo zoomausjuttu tietenkin todistaisi hieman että ufot todellakin menevät antennin takaa. Ja jos tuo olisi normaalia depriskamaa, niin NASA:han voisi sen todistaa helpostikin. Jopa astronautit kieltäytyvät kommentoimasta tethereitä, he eivät näe videossa mitään! 🙂

  • doubt sanoo:

    Eihän sitä ihmis-silmällä näekkää ku ”UFOT” on lisätty koneella jälkikäteen kuviin 😉

  • ´jahas sanoo:

    Itse asiassa digitaalikameroiden ns. dynaaminen alue on jopa pienempi kuin ihmissilmän eli digikameran kenno voi havaita vähemmän eri aallonpituuksia kuin ihmissilmä. Kun esimerkiksi yrität sisätiloissa ottaa kuvaa, missä näkyy sekä talon sisustaa, että ikkunasta näkyvää ympäristöä, joko ikkuna palaa puhki (pelkkää valkoista) tai sisätilat eivät valotu (pelkkää mustaa)…riippuen käytetystä suljinajasta.

    Toki kameroiden suljinajat voivat olla paljonkin lyhyempiä kuin ihmissilmän teoreettinen 40ms (25Hz l. 25 kuvaa/sekunti), joten kamera kykenee ”pysäyttämään” _nopeuden vuoksi_ ihmissilmälle näkymättömät ilmiöt.

    However, tämänkin videon kuvista osa näyttäisi olevan näitä kuuluisia lintukuvia ja osa kehnoja photoshoppauksia, mutta toki aitojakin tuolla saattoi näkyä..

  • Wespa sanoo:

    Kuten Hannukin mainitsi, niin digikamera havaitsee ihmistä paremmin mm. infrapunan. Myös ns. normaaleilla valokuvakameroilla näkee paremmin alueita, joita ihmissilmä ei näe.

  • ´jahas sanoo:

    Tavallisen filmin dynaaminen alue tosiaan on tämänhetkisistä kuvaustekniikoista edelleen se laajin (11 porrasta) …siksi elokuviakin kuvataan edelleen paljon filmille eikä suinkaan suoraan digivideoksi …vasta tuo filmi sitten digitoidaan filmiskannereilla.

    Ja ei ”mm. infrapuna” vain poikkeuksena infrapuna…
    Kuten varmaan kaikki jo tietävät, infrapunaa nuo CCD-kennot tosiaan hieman näkevät, mutta paino sanalla hieman …kaukosäätimen IP-valon aallonpituus on vain juuri ja juuri IP:n puolella (mistä syystä esim. kissat saattavat reagoida kun osoitat niitä kaukosäätimellä).

    Ei perus digikameralla pilkkopimeässä näe kohdetta, vaikka sen lämpötila olisi useita satoja asteita..tähän tarvitaan ihan lämpökamera. Parhaimmat videokamerat kyllä näkevät myös 0 luxin valaituksessa, mutta niissä onkin silloin (käsittääkseni) aivan erillinen IP-kenno ja IP-valo tätä varten.

  • Pikku Alien sanoo:

    uskon tätä eihän tässä näy mitää kun valkosta otsikon alla

  • Tetteri sanoo:

    Kuules Hannu, koitappa ottaa selvää mikä tuo ”Tether” on?

    Ei ufo ainakaan..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto