ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ufoja Nasan sukkulan lähellä

Video.
Tällä videolla näkyy taas kerran useita Ufoja sukkulan lähellä.

http://youtube.com/watch?v=l_zMaSPPdpQ

Katso myös muita NASA+UFO -videoita ja artikkeleita.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

63 kommenttia aiheeseen: Ufoja Nasan sukkulan lähellä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Patsi sanoo:

    Sieltä ne tulee

  • Julle sanoo:

    Vau, siistin näköistä materiaalia…

    14.10_OFFTOPIC: Millonkohan muita ”merkkejä” alkaa ilmaantumaan tohon 14.10. tapahtumaan niiden sateenkaarien lisäks…

  • Infrequentia sanoo:

    Huhhhuh, melkonen video!

  • TheMagician sanoo:

    Eikö Julle voi mennä foorumille keskustelemaan tuosta, kun se ei nyt liity taas tähän videoon milläänlailla.

    Tässä videossa ei minusta ole mitään ihmeellistä. Nuo alussa ja lopussa välkkyvät ”valot” ovat samoja kuin näkyy 1:05-1:12 ruudulla, eli se on pelkkää pientä avaruusroskaa sukkulan lähellä, joihin osuu valoa.

    Kyseinen video on nauhoitettu NASA TV:stä, joten mitään alkuperäistä videota ”jota pidetään salassa” ei edes ole olemassa. Samanlaista materiaalia näkee siellä aina silloin tällöin (kuvaa avaruudesta, jossa näkyy avaruusroskaa ja muuta UFOa).

  • minävaan sanoo:

    :O Voi hemmetti, tiistai aamuna n.klo 5.25 aikaan aamulla näin tommosen tähden tapasen joka välähti eri paikassa 7 sekunnin välein en usko että se mikään lentokone oli sillä lentokoneessahan on punaset valot ja lisäksi silloin kun näin sen UFO:n? oli ihan pilvetön taivas että tähdet näkyivät älyttömän hyvin :O!!!!!!

  • minävaan sanoo:

    ja lisäksi siitä lentävästä esineestä ei lähtenyt minkäänlaista ääntä se oli kuin tähti :O mutta liikkuva ja tasaisesti välkkyvä :O, se oli samantapainen kuin Nasan videossa näkyvät UFOT :O

  • Everest sanoo:

    Minävaan, niitä kutsutaan sateliiteiksi…vai tekivätkö ne äkkikäännöksiä yms.?

  • Everest sanoo:

    Aiku unohin kommentoija videota: Luulisin että nuo ovat ihan ufoja.Hieno video.10 päivän jälkeen näemme tosin paljon suuremman ufon.

  • minävaan sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=Wv-vS4oBJAg&feature=related
    Löysin joskus tommosen youtubest aattelin että toi saattas kiinnostaa :O ja tuossa videossa avaruusolento puhuu samalla tavalla kuin Valon liittolaisetkin :O.

  • Jonizz sanoo:

    minävaan.

    hmm itsekki olen huomannut kun mennyt 24 aikoihin tupakalle että kirkas valo liikkui taivaalla aluksi ajattelin että lentokone taikka satelliitin valo siellä näkyy kattelin siinä sitten taivaalle pari minuuttia sitä kunnes yhtäkkiä valo tuli suoraan alas päin (pelästyin ihan Saat***sti! tupakka tippui maahan kun luulin että se lentokone/satelliitti tulee alas. )ja käänsi nopeasti oikealle ja taas vasemmalle ja katosi.

    olin todella ihmeissäni tapahtumaa ja kerroin siitä isäukolleni kun hän oli itsekkin armeeja ajassa armeeja joukon kanssa nähnyt UFO:n ja ottanut siitä kuvan.
    (kuva on ”tyypillinen” lentävä lautanen missä 3 valoa)

  • Raja sanoo:

    Ei ainakaan yhden katselukerran perusteella näyttänyt siltä että mikään näistä kohteista olisi vaihtanu suuntaa tai mitään vastaavaa joten lentäviksi lautasiksi turha ainakaan mennä haukkumaan?
    Omasta mielestä vaikuttais siltä että kyseessä on juurikin jotain avaruusromua johon heijastuu valoa.

  • calico jack sanoo:

    Miksi nuo ”ufot” vaan lentelevät suoraan? Nämä ”ufot” eivät tee mitään sen kummempia lentoliikkeitä. Miksei nämä ”ufot” tule myöskään tule alusta lähemmäksi ja aina ”ufot” ilmestyvät kun sukkulasta irtoaa jotain? Eiköhän tuo ole vaan jotain jäätä yms.

    Laitanpa linkin videoon, joka todellakin on asiaa 😉
    http://www.youtube.com/watch?v=PnLDDxdhMw0

  • nähnyt sanoo:

    itekki kerran näin pari vuotta sitte, ku oli tosi kirkas, iso, vähän tähen näköne, mut se liikku ensin hiljaa taivaalla, sitte se kiihytti vähä, katos, ja kohta oli iha toisel puole 😮

  • kommentoi sanoo:

    selviä tähtiä tai avaruusroskaa

  • Saagai sanoo:

    Kiintoisa video… Tosin, minullekin tuli mieleen heti aluksi jokin avaruusromukasa, johon osuu valoa. Että minä en ainakaan menisi heti ensimmäisenä vakuuttumaan, että nuo olisivat UFOja…

  • Wespa sanoo:

    Mikä on kohde, joka lentää todella nopeaa vauhtia kohdassa 0:58-0:59 (sukkulan oikealla puolella aika keskellä ruutua, ei ympyröidyt)? Mielestäni avaruusromu ei voi kiihdyttää noin nopeasti ja samalla ohittaen sukkulan.

  • swad sanoo:

    Tais olla vaan jotain kosteutta tms joka irtosi kun alus lähti liikkeelle. Roskat lensi juuri säteittäin aluksen telakoitumiskohdasta. Kuvakulman siirrettyä tuohon viimeiseen otokseen, aluksen etupuolella näkyy tuommonen liikkuva piste, eli piste ei voi olla kuin max senttimetrin kokoinen.

  • Echostar sanoo:

    Ei helvata… Selkeitä ufoja. Kaikki muut selitykset ovat poissuljettuja. Hallelujaaaaaa!

    Olis mukava nähdä joskus yksi tälläinen avaruudessa kuvattu ufo vähän lähempää, kuin ´pelkkänä pisteenä. Niin kauan kuin nuo ovat pelkkiä pisteitä, niin kauan ne ovat roskia tai jotain muuta ihmisen dumppaamaa P*skaa

  • Hexa sanoo:

    niiimpä nii.. ettekai te laita kaikkea jonkun hemmetin avaruus roinan syyksi jne.
    vai voiko avaruus ”roska” kiihtyä nopeasti ja pysähtyä ja lentää muidan persässä jne

  • Echostar sanoo:

    PYHÄ YKSINKERTAISUUUUS!

  • Echostar sanoo:

    sovitaan että ne on nyt sitten niitä ufoja. Ootteko tyytyväisiä. Lehdistö paikalle.

  • Echostar sanoo:

    NOH, joko on Ilta-Sanomien toimittajat jutun perässä! Vauhtia nyt!

  • Uf0 sanoo:

    Noi ei todellakaan ole mitään ufoja, vaan aluksen rungosta irtoavia jääkiteitä. Sukkulan pintaan tiivistyy lähdössä kosteutta, joka avaruudessa luonnollisesti ja aikaisemminkin jäätyy. Tätä jäätä sitten irtoilee avaruudessa ja sopivassa valossa näkyy selvästi.
    Tällä video näkyy hyvin mitenkä paljon kosteutta aluksen pintaan tiivistyy.
    http://spacex.com/multimedia/videos.php?id=30

  • Echostar sanoo:

    Ajattelin nyt trollata vieläkin ja väittää että ne on UFOJA turha siinä mitään jääkiteistä on puhua! Ne ovat UFOJA! UFO!

    Wespa voisi kehittää uuden blogin vähän varttuneimmille paranormaaleista asioista ja ufoista kiinnostuneille. Ei tarviis katella tällasia 12 v Villen tekemiä ufo juutuupi matskuja.

  • calico jack sanoo:

    Itse olen juuri se varttuneempi ja nuo on jääkiteitä, ei ufoja. Se ei tarkoita sitä, että kaikki tunnistamattomat jutut ovat ufoja jos vaan jokin meistä ei tunnista noita. Tietty itseäni paranormaalit ilmiöt kiinnostavat, mutta vain sen takia, että ne ovat yleensä aina selitettävissä – kiva saada älyllistä haasetta ongelman ratkomisen saralta. Kaiken lisäksi näistä asioista kiinnostuneet ovat välillä aika pirun huvittavaa sakkia uskoessaan kaiken per*****n näkösiin feikkeihin yms. XD

  • Totuus sanoo:

    Veikkaan että tähti olis. Nimittäin oon kerran pimeällä ulkona nähny tähden joka välkkyi aika lailla samalla tavalla. Mut voihan se jotaa muutakin olla. Veikkaan silti että tähti

  • Totuus sanoo:

    Echostar, tottakai se on ufo koska sitä ei ole tunnistettu? Jos nyt et tajunnut niin Ufo tarkottaa tuntematonta lentävää esinettä. Ei tarvitse kokoaika ufoa täällä hokea tai lehdistöä yrittää tähän mukaan. Jos jokainen tämmönen tapaus otetttais lehteen niin muuta lehdestä ei löytäiskään

  • Huttu sanoo:

    joo kans usein nähny pimeellä ku kattonu taivaalle ni välkkyviä tähtiä. vois johtau ehkä ilmakehän vaikutuksesta. siis tähdestä tuleva valon spektri jotenkin huojuu ilmakehässä jos se menee vaikkapa ohuehkon pilviverhon läpi tai jotain muuta ? mitä mieltä tollasesta ?

    tietty toi pätee ku ollaan maan pinnalla. mut hei joo menisin kans ite tohon jääkiteisiin. ku kattoo miten se tossa videon lopussa lähtee tosta ihme telakka asemasta vai mikä mahtaa olla, niin kaikki toi röhnä lähtee ikään kuin poispäin siitä samaan aikaan. eli kyllä se varmaa lähemmäs jäätä on niinkuin siellä ylempänä jotkut jo mainitsi.

    osaa sitten sanoa mitä noi muut ympärillä menevät jutut on.

  • APINAAAAA sanoo:

    epääilen kyl et noi on oikeita ufoja :OOOO
    eihän tähdet liiku avaruudessa tai ei ainakaan noin monet samaan aikaan?
    ku järkevästi ajattelee ni eihä noi mitää jäätäkää voi olla. miks jäätä leijuis avaruudessa? outo juttu kyl mut vaikuttaa aidolta. niitä kyllä on olemassa.

  • swad sanoo:

    ”vai voiko avaruus “roska” kiihtyä nopeasti ja pysähtyä ja lentää muidan persässä jne”
    Voi, varsinkin jos lähellä on kaasupurkaus tai rakettimoottori.

  • Wespa sanoo:

    Eikö sen sillon pitäisi lentää nimenomaan vastakkaiseen suuntaan, eli sukkulasta pois päin, eikä niin, että se ohittaa sukkulan?

    Eikö jääkiteiden pitäisi sulaa suihkumoottorin iskiessä liekkiä?

  • maukka sanoo:

    Avaruusroskat eivät mutkittele tai liiku kuin yhteen suuntaan kuten videossa olevat roskat tekivät

  • Riku sanoo:

    Uskomatonta settiä taas. Wespa ja pari muuta hihhulia näkee UFO:ja kaikkialla. Ja eiköhän nuo roskat/jääkiteet mitä ovatkaan liiku yhteen suuntaan siksi, että alus irtoaa samalla. Kumma sattuma, että noita näkyy ainoastaan silloin tai juuri kun sukkulalla on toimintaa.

    Katsokaapa 1.04-1.12 kun yksi ”ufoistanne” liitelee keskellä kuvaa pystysuoraa ylöspäin aluksen päällä. Kokoa tuollakin on max muutamia senttejä. Huh huh, en tiedä provoaako tämä Wespa täällä joka uutiseen vai eikö löydy mitään skeptistä asennetta?

  • TheMagician sanoo:

    ”joo kans usein nähny pimeellä ku kattonu taivaalle ni välkkyviä tähtiä. vois johtau ehkä ilmakehän vaikutuksesta. siis tähdestä tuleva valon spektri jotenkin huojuu ilmakehässä jos se menee vaikkapa ohuehkon pilviverhon läpi tai jotain muuta ? mitä mieltä tollasesta ?”

    Tähtien vilkkuminen nimenomaan johtuu Maan ilmakehässä syntyvästä turbulenssista, eli ilman liikkumisesta, joka taivuttaa tähdistä syntyvää valoa jonkun verran, joka taas aiheuttaa sen, että osa valosta osuu silmää ja osa menee ohi ja tämän takia se näyttää silmässä siltä, että ne vilkkuvat.

    Ufo:n selitys on näistä järkevin, joka myös selittää sen miksi nämä pienet palaset välkkyvät aivan kuin tähdet (avaruudessa tähdet eivät vilku, koska siellä ei ole ilmakehää).

    Ja mitä liikkumiseen tulee, tähdet eivät liiku tarpeeksi nopeasti, että sen huomaisi ihmissilmällä.

    Olisi mielenkiintoista saada joku astrofysiikkaa tunteva selittämään mikä saa tietyt palaset liikkumaan nopeammin kuin muut jos oletetaan, että jokainen palanen lähtee about samasta kohdasta.

  • Riku sanoo:

    Kirjoitatko sinä muuten näitä uutisia tänne Wespa?

  • TheMagician sanoo:

    Korjaankin tuota tähden vilkkumista selittävää ilmiötä.

    Valo ei siis osu silmän ohi, vaan näyttää tulevan eri suunnasta, koska ilman liikkuminen taivuttaa tähdistä syntyvää valoa.

    Kuva: enchantedlearning.com/tgifs/Twinkle.gif

    Joten se näyttää tältä…

    Kuva: apod.nasa.gov/apod/image/0007/AlphaOri_cardiff.gif

    Kauempaa, eli Maan pinnalta katsottuna yllä oleva ilmiö näyttää siltä kuin tähti vilkkuisi.

  • blisterr sanoo:

    Täältä tullaan pakkohoito >:(

  • Pertti Ala-Kuontalo sanoo:

    Ooo… Vaikuuttavaa. Samanlainen ”ufo” seikkailee 1:04 alkaen kameran ja ameriikanvempaimen välissä.

  • swad sanoo:

    ”Eikö jääkiteiden pitäisi sulaa suihkumoottorin iskiessä liekkiä?” Eihän nuo kiteet moottorissa ole, laajentuvat kaasut voivat vaikuttaa kauaskin aluksesta, laajentuvilla kaasuillahan noita avaruudessa ohjataan.
    Eikä ohjausmoottoreista yleensä näy liekkiä, vaan korkeintaan vaaleaa savua.

  • Echostar sanoo:

    AAAaaaarrrgggg mä en tiedä mikä ufo on!!!
    tiedän että IFI on ”identified flying ice”

    TUO OLI IFI KERPELE!

    nimimerkki Totuus:
    En tiedä mitä ufo tarkoittaa koska mulla implantti päässä. EIKS SULLA OLE?!?!?

    MUn mielestä jäähileet saa ihan vapaasti kiihdyttää ja jarruttaa ja mutkitella tuolla avaruudessa! Eiks ookin ihanaa kun ne rakastaa toisiaan! Rauhaa vaan kaikille ja ufot olkoon myötä!
    Me maatiaiset täällä vaan tällei ollaa ja ne jääpalikat tuolla ulkona. Siis AJATTTELE ne on TUOLLA! NASA kanavoi mulle eilen! Jos ette usko niin oottakaa! Kohta sataa jäätä! Mä rakastan jäätä. Kaikki on yhtä ja yksi kaikki! Eeteet (extraterrestials) on me, ne on me!

    Vaadimme lisää UNIDENTIFIED FLYING OBJEKTEJA mediaan!

  • Juudas sanoo:

    Joo jos näitä avaruusromu videoita alatte laitteleen tänne nii nasatv:stä tulee nonstoppina tommosta matskua.

  • kabanossi sanoo:

    juu, ei noi mitään avaruusolioiden lentohärveleitä.
    jäähilettä siellä lentelee, olkaapas välillä skeptisempiä asioiden suhteen.

  • Retsi sanoo:

    Omaa järkeään saa ja pitääkin käyttää.

    Ei varmaan ole käynyt mielessä, että tuolla lähiavaruudessa on ihmisten jäljiltä melkoinen läjä romua. (Kymmenien sateliittien lisäksi!)

    -Ei vakuuta kyllä tämä video.

  • Totuus sanoo:

    Retsi on oikeassa. Aika varmasti joku ihimisten jäljiltä oleva romu. Tai sitten tähti. No kummiski oon nähny ulkona pimeällä tähden/avaruusromun joka välkkyy samalla tavalla

  • gh0stb0y sanoo:

    No on kyllä niin studiossa tehtyä materiaalia 😀 (oma mielipiteeni)

  • TheMagician sanoo:

    Retsi: ”Ei varmaan ole käynyt mielessä, että tuolla lähiavaruudessa on ihmisten jäljiltä melkoinen läjä romua. (Kymmenien sateliittien lisäksi!)”

    Kymmenien? Anna, kun korjaan.

    Keskimääräisesti maan kiertoradalla on tällä hetkellä hieman yli 17 000 ihmisen lähettämää objektia (27 000 objektista, osa tippunut tai karannut liian pitkälle), jotka ovat kooltaan yli 10cm kokoisia, joista hieman yli 3 000 objektia on maata kiertäviä satelliitteja (yli 6 000 satelliitista, osa tippunut, karannut liian pitkälle tai hajonnut), mutta 1-10cm kokoisia objekteja on noin 200 000 kappaletta.

    Tämän tiedon tarjoaa NASA Orbital Debris Program Office, United States Space Surveillance Network sekä CelesTrack SATCAT.

    Ja mikä saa gh0stb0y:n epäilemään tätä studiossa tehdyksi? Se, että se ’näyttää’ siltä, ei ole mikään kunnollinen perustelu.

    Miksi NASA tekisi studiossa tai videonkäsittelyohjelmalla videon, jossa kaksi objektia irtoaa toisistaan? Ja miksi NASA lisäisi sinne taustalle liikkuvia valoja? Miksi NASA tekisi niin?

    Jos NASA yrittäisi sellaista niin he jäisivät todella nopeasti kiinni siitä.

  • TheMagician sanoo:

    Teenkin pikaisen korjauksen, eli avaruusromua on hieman yli 17 000 yli 10cm kokoista objektia ja sen lisäksi on hieman yli 3 000 satelliittia kiertoradalla. Eli nuo satelliittien lukumäärät eivät sisälly tuohon avaruusroskaan.

  • Mörkö sanoo:

    Onkohan ufo kiihkoilu mennyt liian pitkälle, kun niitä tuntuu näkyvän nyt joka paikassa?
    Selviä roskiahan nuo olivat, aina kun sukkula lähti liikkeelle niin lähti jotain moskaa irti, sehän on itsestään selvyys!? Pikkusen maalaisjärkeä mukaan tähänkin touhuun…

  • Anonyymi sanoo:

    Tuli tässä mieleen, miksi humanoidien ”aluksissa” on valot? peruuttamista varten? vai että näkee ajella pimeellä taivaalla?

  • Fu5e sanoo:

    Juu, siellähän niitä aluksia lenteli satoja, ellei tuhansia ton sukkulan lähellä. Sinne ne on keskittyneet katselemaan jännittyneenä sukkulan toimintaa, tuota jännitysnäytelmistä jännittävämpää, tuhannet tai miljoonat tähtimatkaajat uuuhuhuuu…

  • Tzundax sanoo:

    tuossa pari iltaa sitten olin 11-12 aikaa rökillä ja katselin tähti taivasta.. miettien syntyjä syviä kunnes silmään osui kirkas pilkku joka määrätietoisesti liikkui vaaka viistossa välillä pysähtyen.. luulempa että oli satelliitti.. mutta eiväthän ne pysähdy :O .. minuutin pari seurattuani katsoin muualle hetkeksi ja käännettyäni pääni takaisin oli pilkku kadonnut..

  • litsari sanoo:

    Näyttää ihan tietokoneella wörkättu.

    ;/

  • A-E sanoo:

    Epäilen avaruusromua. Ja joitakin pieniä meteroriittejä….

  • kärmes sanoo:

    näit (minä vaan) sateliitin kun se pyörii edetessään osuu auringonvalo peilipintoihin
    ja taittuu valo välähdyksinä maahan oon huomannu noita jo vuosia…nou hätä=)
    voi myös olla rakenteilla oleva avaruusasema?

  • Nimi sanoo:

    ”Itse olen juuri se varttuneempi ja nuo on jääkiteitä, ei ufoja. Se ei tarkoita sitä, että kaikki tunnistamattomat jutut ovat ufoja jos vaan jokin meistä ei tunnista noita.”

    ja mitäs ne ufot taas olikaan? kaikki tunnistamattomat, lentävät jutut nimenomaan ovat ufoja. ufo ja alienin dollarihymy on kaks eri asiaa

  • Fear sanoo:

    Nuo pikku täplät ovat sukkulan ja tuon hökötykset välisen irrotuksen romuna. Ei sen kummempaa.

  • calico jack sanoo:

    -Nimi: ”a mitäs ne ufot taas olikaan? kaikki tunnistamattomat, lentävät jutut nimenomaan ovat ufoja. ufo ja alienin dollarihymy on kaks eri asiaa”

    Jos esim Nasa tietää, että nuo ovat jääkiteitä, niin ne eivät ole silloin ufoja jos sinä et niitä tunnista.

  • arrgg sanoo:

    ”eihän tähdet liiku avaruudessa tai ei ainakaan noin monet samaan aikaan”

    Jahas.

    Ja haluaisin mainita, että kun te kiihkoatte niistä UFOISTA noin paljon ja joku mainitsee että ’ne on ehkä jääkiteitä’, niin sitten pitää aina mainita että ne on unidentified flying objects. Kun taas osa teistä kiihkoaa sitä että ’ne tulee nyt!!!’, mikä siis tulee? tunnistamaton roskaläjä? tunnistamaton jääkide?

    Ja, mitä hienoa niissä sitten on.
    Kyllä siellä taivaalla joo liikkuu sitä sun tätä ja edestakas, välkkyen tai ei. Silti niiden mitään alieneita tartte olla. Luulenpa (tämähän on vain minun mielipide) että jos nasan materiaalissa näkyy jotain pisteitä niin ne tunnistaa ja tietää asiat paremmin kuin bloggaajat jotka näkee ufoja jo tupakalla käydessään. Kaivakaa foliohattunne ja menkää bongaamaan niitä sinne takapihalle joita ei ilmeisesti kaukoputkilla ja muilla nykylaitteilla muuten sieltä havaita.

  • Maija sanoo:

    Pelkkiä tähtiä ja planeettoja nuo on.

  • minä sanoo:

    kipinöitä ainaki siitä videon lopusta pätellen ku nuohan on tuolla sukkulan korkeudel!:Dja jos nuo ovat sukkulan korkeuvel lähtö hetkel nii miks ne ufoi ois ku metalli osat hiilaa toisiansa nii kyl kai sillon nyt kipinöit lähtee 😀

  • BG sanoo:

    Nii, tai jotain roskaa. Maapallon ympärillä pyörii sikana kaiken mailman romua, nii ne varmaa heijastelee valoa.

  • iGH sanoo:

    Haloo, siis, tiiättekö te kuinka hitaasti toi sukkula irtoo????? Se irtoo TOSI hitaasti. Joten EHKÄ videota on nopeutettu? Ja, ehkä sinä aikana se koko höskä on ehtiny kiertää vähä matkaa maapallon ympäri, ja EHKÄ siinä ajas normaalit tähdet liikkuu sen verren, että sen HUOMAA.

  • Suomen avaruussukkulalaitoksen professori sanoo:

    Avaruudessa ollessaan sukkulan miehistö tekee tarpeensa vaippoihin, koska ulostaminen avaruudessa on hyvin vaativaa painottomuuden takia. Videossa näkyvät valkoiset täplät ovat vaippoja jotka miehistö on tyhjentänyt aluksesta ennen kyseessä olevan videon kuvausta. Yksi täplä ei kuitenkaan vastaa vaipan fyysistä profiilia, joten sen voi näin ollen suurella varmuudella olettaa olevan Imperiumin tähtien välinen hävittäjämasiina.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto