FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Videopeli ennusti Venäjän ja Georgian välisen sodan

Vuonna 2001 julkaistiin Ghost Recon niminen peli, joka sijoittui tulevaisuuteen, (elokuu 2008) jossa Venäjä sotii Georgiaa vastaan Etelä-Ossetiassa.

Venäjän ja Georgian välinen konflikti sattui vähän aikaa sitten ja ihmeellistä tässä on se, että Ghost Recon -pelissä sota sijoittuu samalle alueelle (Etelä-Ossetia) ja ajankohta on sama (elokuu 2008)!

Yhden teorian mukaan Yhdysvalloilla olisi suhteita Georgian johtoon ja sotaa olisi valmisteltu jo kauan, sekä CIA olisi antanut tietoja peliin.

Lähteet: Wikipedia ja ATS.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

52 kommenttia aiheeseen: Videopeli ennusti Venäjän ja Georgian välisen sodan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • calico jack sanoo:

  Georgiassa on ollut jos jonkinlaista konfliktia jo 90-luvun alusta asti. Venäjän kauppasaartoa, sisällissotaa ym. Pc pelille otollinen konfliktipaikka. Päivämäärä hieman erikoinen yksityiskohta, mutta onko sattuma.. taitaapi olla 😉

 • J.T sanoo:

  ”Yhden teorian mukaan Yhdysvalloilla olisi suhteita Georgian johtoon ja sotaa olisi valmisteltu jo kauan, sekä CIA olisi antanut tietoja peliin.”

  Aika kaukaa haettua. Tiedä sitten että onko päivämäärä sattumaa vai ei, mutta enpä usko että CIA antaisi tietojaan mihinkään peliin.

 • Infrequentia sanoo:

  Laitahan tuohon sulkeissa olevaan ”elokuu 2008” ympärille välilyönnit ennen sulkuja, niin ei tuu tuota hymiötä. 8)

 • Jhurme sanoo:

  Montako peliä ja elokuvaa on mennyt metsään ajoituksissaan?
  Mitäs siitä pysähtyneestä kellosta nyt sanotaankaan? 😉

 • Tonza sanoo:

  “Yhden teorian mukaan Yhdysvalloilla olisi suhteita Georgian johtoon ja sotaa olisi valmisteltu jo kauan, sekä CIA olisi antanut tietoja peliin.”

  Aika kaukaa haettua. Tiedä sitten että onko päivämäärä sattumaa vai ei, mutta enpä usko että CIA antaisi tietojaan mihinkään peliin.”
  Eihän siellä tarvitse olla, kuin yksi vuoto?

 • Vanha tietäjä sanoo:

  Saattaisin uskoa, jos sanottaisiin Venäjän valmistelleen sotaa. Rankan luokan kieroilu ja oikeutus sotaan jne.

 • Mites niitten salaliittoteorioiden politiikka tällä sivustolla oli? 😉

  Lisään löylyä lisää aiheeseen: http://www.wikileaks.org/wiki/1000_US_Soldiers_in_Georgia_from_Jul_15_to_Aug_8_2008 ”1000 US Soldiers in Georgia from Jul 15 to Aug 8 2008”

  Järjestetty sota? = kyllä, georgia ainoa kuka asiassa vaan pihalla. Tästä se lähtee laajenemaan.

 • CIA, FBI, NSA tai muukaan ei näitä juttuja suunnittele. se on aivan muut tahot.

 • Artsiboi sanoo:

  Ote wikipediasta:
  ”Ghost Recon begins in April 2008, with civil unrest in Russia..”
  April, eikös tuo ole huhtikuu?

 • gh0stb0y sanoo:

  Eli Disc?

 • Peelo sanoo:

  April = huhtikuu
  August = elokuu
  pieleen meni tämäki

 • leatherman sanoo:

  Pitäähän ne sotalelut olla että saadaan uusi sukupolvi sit tositoimiin hyvin orientoituneena.

 • Wespa sanoo:

  Jostain syystä wikipediaan on vaihdettu kuukausi. Viimeksi muokattu tänään (This page was last modified on 12 August 2008, at 14:08)? Miksi kuukausi on nyt vaihdettu, yritetäänkö asiaa nyt peitellä?

  Alunperin siinä luki näin:

  Ghost Recon begins in August 2008, with civil unrest in Russia. Ultra-nationalists have seized power in Moscow, with plans to rebuild the Iron Curtain. Their first step is clandestine support of rebel factions in Georgia and the Baltic States. This storyline foreshadows the 2008 South Ossetia War. This is where the Ghosts come in: to silence the rebellion. Armed with some of the most advanced weaponry in the world, the soldiers of the Ghost Recon force are covertly inserted into Eastern Europe and given specific missions to curtail the rebel actions and overthrow their benefactors.

  mutta jostain syystä August on nyt vaihdettu Apriliksi. Pelin kotisivuilta voi tarkistaa oikean kuukauden.

 • meiizi sanoo:

  Jep, aika selkeetä on että sitä nyt ruvetaan salailemaan, kun kerran kuukausi on vaihdettu wikipediassa…

 • köhmä sanoo:

  hmm,oliko sota siis mainoskikka? ehkä ei CIA vuotanut mitään tietoja, vaan sodan takana olikin yhdysvallat. Koitettiin vaan miten ihmiset reagoi tällaiseen mainontaan.

  voi myös olla,että joku on kopeloinut tietoja vasta sodansyttymisen jälkeen ja nyt on korjattu,sattumakin mahdollinen.

 • calico jack sanoo:

  Jooh.. ei tossa oo mitään järkeä. Jos ajatellaan koko sotaa ja sen merkityksestä Jenkeille – ei mitään vaikutusta heidän arkeen. Koko sotakin on jo loppunut, joten ei tossa ole muuta, kuin sattuma. Miksi he******ssä. CIA ym. kumppanit vuotaisivat tietoja jollekkin pelifirmalle.

  Yksi hurjimmista tarinoista paranoijan saralla!

 • Jalka sanoo:

  Ei voi olla totta.. Eiköhän tuo ollut pelkkää sattumaa vain. Ei kannata kaikesta yrittää repiä jotain jutun aihetta. Ja varmasti nuita kuukausia ruetaan wikipediassa vaihtamaan, koska sitä juttua ”peitellään”. Nyt oikeesti järki käteen.

 • Jalka sanoo:

  ”Jooh.. ei tossa oo mitään järkeä. Jos ajatellaan koko sotaa ja sen merkityksestä Jenkeille – ei mitään vaikutusta heidän arkeen. Koko sotakin on jo loppunut, joten ei tossa ole muuta, kuin sattuma. Miksi he******ssä. CIA ym. kumppanit vuotaisivat tietoja jollekkin pelifirmalle.” <- Täyttä asiaa.

 • Peelo sanoo:

  jos kuukausi on vaihdettu en löydä muuta syytä siihen kuin peittelemisen ainakaan tältä seisomalta

 • ninjani sanoo:

  Meillä on tuo Ghost Recon -peli tietokoneelle, mutta me ei saatu sitä toimimaan.

 • Eric sanoo:

  CIA olisi antanut tietoja peliin? Haha, kyllä nämä teidänkaltaisten ihmisten teoriat aina osaa huvittaa.

 • Eric sanoo:

  Missäs teoria, että Venäjän ja Georgian suurmiehet olisivat pelanneet kyseistä peliä ja ajatelleet hyvän vitsin toivossa pistäneet pauketta pystyyn? 😉

 • ninjani sanoo:

  Paitsi, että huomasin juuri, että tuossa meidän pelissä se sota on 2013 ja se on Mexicossa. Katsotaan miten käy 2013.

 • gh0stb0y sanoo:

  Silloin me ollaan j kuoltu ja kuopattu…

 • nyamochan sanoo:

  ”Missäs teoria, että Venäjän ja Georgian suurmiehet olisivat pelanneet kyseistä peliä ja ajatelleet hyvän vitsin toivossa pistäneet pauketta pystyyn? ”
  Aivan, aivan 😉

 • Morpheus sanoo:

  Sattuipas olemaan hyllyssä kyseinen tekele ja pitihän juttu tarkistaa. Pelin ensimmäinen tehtävä on ajoitettu huhtikuun 16. 2008 klo. 15.45 (apr 16.2008 05:45 weather: sun) . Prologissa kerrottiin kuinka venäjä oli aluksi miehittänyt ukrainan ja valkovenäjän…. Että silleen.

 • Morpheus sanoo:

  Ainiin! Sijainti oli South Ossetian autonomous Region.

 • Kerttu sanoo:

  Labradorinnoutaja.

 • Kerttu sanoo:

  P.S. Kolmas maailmansota alkaa georgiasta ja ne inhoittavat venäjäläisputinit miehittää tämän pikkuruisen suomenkin kohta jos ikävästi käy, ovathan itänaapurit ostaneet jo tontin jos toisenkin täältä. Voi olla, että suloinen labradorinnoutajan pentu pehmittää tuhman vladimir-sedän sydämen ja lopettaa ton hitlerismin.

 • ninjani sanoo:

  gh0stb0y (16:23:41) :

  Silloin me ollaan j kuoltu ja kuopattu…

  Ai. Näinkö kovasti uskot maailmanloppuun?

 • Assassin sanoo:

  Morpheus (17:24:00) :

  Sattuipas olemaan hyllyssä kyseinen tekele ja pitihän juttu tarkistaa. Pelin ensimmäinen tehtävä on ajoitettu huhtikuun 16. 2008 klo. 15.45 (apr 16.2008 05:45 weather: sun) . Prologissa kerrottiin kuinka venäjä oli aluksi miehittänyt ukrainan ja valkovenäjän…. Että silleen.

  Noniin, eiköhän kuopata jo teoriat ja keskustelut aiheesta. Tämä on varma todiste, että uutinen on p*skapuhetta.

  Sitä en tiedä miksi Wikipediassa on lukenut ensiksi elokuu ja sitten muutettu huhtikuuhun. Luultavasti joku suuren luokan vitsiniekka on muuttanut sen elokuuksi kun sota alkoi, ja joku suuren luojkan tosikko muuttanut takaisin. Tässä välissä vain Wespa, kuten mainitsikin, oli ehtinyt Wikipediasta tuon väärän kuukauden lukea.

  Ai niin… Ghost Reconin sivuillakin mainitaan ensimmäisen tehtävän alkavan huhtikuussa (april).

 • Larty sanoo:

  Olen yllättynyt älykkyyden ja skeptisyyden määrästä tämän uutisen kommenteissa. Kiitos kakille älykkäille ja skeptisille paranormaaliblogin lukijoille!

 • hannu sanoo:

  Sen verran että wikiscannerilla voi katsoa kuka wikiä muuttaa ja miten. Laittamalla sivun nimen skanneri etsii muutokset ja ajankohdat. Napauttamalla muutosta saa vielä selville mikä kohta muutettu ja minkälaiseksi. Taitaa kuitenkin olla että tuoreimmat muutokset eivät päivity; Ghost Reconin kohdalla ei näy vuoden 2008 muutoksia..

 • Totuus sanoo:

  Voipi olla hyvinkin vaan sattumaa koska eikös yleensä ainakin sotapeleissä oo Amerikka tai Venäjä? Mut sitten en tiedä miten samalle alueelle hyökätään?
  Mutta eikös Ghost Recon ole amerikkalaisten tekemä peli? Se selittää kenties jotain? Sanon että sattumaa

 • gh0stb0y sanoo:

  Onneksesi kyllä Ninjani 😀

 • hftghgf sanoo:

  2006 Tom Clancy oli kertonut haastattelussa inspiraation peliin tulevan jostain CIA:n agentin vuotamasta kirjeestä :O… Aika outoa.

 • Dale sanoo:

  Pelkkä yhteen sattuma sillä selvä

 • Jalka sanoo:

  Huoh. Yhteensattumaa se vain on.

 • Assassin sanoo:

  hftghgf (17:35:11) :

  2006 Tom Clancy oli kertonut haastattelussa inspiraation peliin tulevan jostain CIA:n agentin vuotamasta kirjeestä :O… Aika outoa.

  Lähde?
  P*skapuhetta sanon minä. Tom Clancyn kaltainen nero tuskin tarvitsee mitään CIA- agentin vuotamia kirjeitä luodakseen hyvän pelin.

  Sitäpaitsi mitä tekemistä USA:lla on Venäjän ja Georgian välisissä asioissa? Tuskin jenkkejä edes kiinnostaa mitä tuolla päin tapahtuu. Onhan näitä salaliittoteorioita vaikka mitä, mutta tuskin mitään faktaa on tuoda esiin näistä karkeloista.

  Eiköhän jätetä tämä Venäjän ja Georgian välinen asia ihan heidän ( ja NATO:n) selvitettäväksi. Ei siihen mitään peliä tarvitse mukaan vetää, varsinkaan kun mikään ei edes täsmää näiden kahden asian välillä.

 • Artsiboi sanoo:

  Vähän aihetta sivuten, Tom Clancy ei ole piitkään aikaan kirjoittanut nimeään kantaviin peleihin juonta(jos nyt koskaan edes on). Clancy lähinnä keräsi osan pelien tuotosta(oli perustamassa red stormia, Tomin nimeä kantavien pelien kehittäjää siis), kunnes Ubisoft osti siltä oikeuden käyttää sen nimeä peleissä ilmaiseksi jollai ”pikku” summalla. Tom Clancy lähinnä vaan ”hyväksyy”, että peli saa käyttää sen nimeä.

 • ricu sanoo:

  tästä saa alkunsa sotien kierre joka taas johtaa joskus 2012 maailman sotaan joka johtaa ydinsotaan joka johtaa uuteen aikaan ja suomeahan ei tunnetusti pommiteta

 • ruby sanoo:

  universumin keskipistettä ei kiinnosta

 • jouhop sanoo:

  paranormaali alkaa kuolemaa.. jutut loppuu kesken

 • Wautsi! sanoo:

  No jaa, eiköhän tuossa ole kyse pelkästä sattumasta.

 • calico jack sanoo:

  ..tai ehkä vaihtoi skepsiksen foorumille – suosittelen muuten 😉

 • 2kilonsiika sanoo:

  pistäkäähän jo se uutinen tänne että isojalan ruumis on löytyny. Ei oo tapahtunu täälläkään mitään viikkoon

 • kabanossi sanoo:

  puhuttii et ufoja on täs nyt pörräilly vähän siellä sun täällä.. kai ne tajus häipyy, joten ei oo paranormaaliblogiinkaan enään mitään laitettavaa ://

 • ylläpito lomalla? viikko viime uutisesta vaikka kuinka paljon ufo videoita tullut nettiin, mm, NASAn pätkää jne…

 • Jalka sanoo:

  Hah, taitaa blogi kuolla. Lukijat vähenee tällä tahdilla. Eikä ole mitään tasoa noissa artikkeleissakaan.

 • Jalka sanoo:

  Ainakaan tässä, ja monissa muissa.

 • Wespa sanoo:

  Blogi potkii hyvin ja kävijöiden määrä nousee nousemistaan. Valitettavasti en ole Soneran lupailusta huolimatta vieläkään saanut laajakaistaa omalle kämpälleni, vaikka sitä on jo yli 2kk odotettu ja soiteltu. 🙁

  Vielä kun vanhempieni luona kaatui puu puhelinlinjojen päälle, niin en voinut käyttää sielläkään nettiä. Pahoittelen siis tästä pienestä tauosta, nyt pitäisi taas uutisia alkaa satelemaan ja vielä enemmän kunhan se perhanan Sonera saa sen laajakaistan asunnolleni laitettua…

 • pelit sanoo:

  Heh, mielenkiintoinen teoria kerrassaan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *