ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outoja valoilmiöitä

Eri puolilla maailmaa on sattunut outoja valoilmiöitä.

Britanniassa, Shinewaterissa eilen (10.8.2008) klo. 9.20 paikallista aikaa taivas pimeni yhtäkkiä, vaikka se oli täysin pilvetön ja oli aamu. Silminnäkijän mukaan ilmiötä kesti n. 6 sekuntia, jonka jälkeen tuli taas valoisaa.

Tämä voi kuulostaa hullulta, mutta se oli kuin taivas olisi revennyt. Ihan kuin näkemäni taivas ei olisi ollut meidän taivaamme. Se oli outoa ja minulla oli outo olo, mutta luulen, että se kuuluu vain ihmisenä olemiseen kun kohtaa jotain outoa.

Torontossa, Kanadassa eilen (10.8.2008) klo. 4.00 paikallista aikaa taivas taas kirkastui odottomattomasti.

Seisoin kaverini kanssa ulkona ja taivas kirkastui yhtäkkiä ja oli kuin päivä n. 4-5 sekuntia, kunnes taivas taas pimeni.

Nämä ilmiöt näyttävät olevan jotenkin yhteyksissä toisiinsa, sillä ne tapahtuivat melkein samaan aikaan (n. 10-20 minuuttia eroa).

Syyksi on veikattu mm. suurta ufoa, ”vikaa matrixissa”, CERNin hiukkaskiihdytintä, sekä jonkinlaista aikarepeytymää. Mitään normaalia selitystä ilmiöille ei ole kuitenkaan vielä löytynyt.

Lähteet: ATS: Sky went dark for about 6 seconds ja ATS: The world just lit up.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

47 kommenttia aiheeseen: Outoja valoilmiöitä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ihmettelijä sanoo:

    Aika ihme juttu :O

  • Lizard sanoo:

    Itseasiassa täällä itä-suomen taivaalla välkehti myös sunnuntaina n.klo 23-24.
    Ukkosta ei ollut minkään näköistä, mutta outoja välähdyksiä esiintyi taivaalla jonkin aikaa. Kieltämättä hiukan ahdistavalta tuo näytti.
    Mielenkiintoista….

  • calico jack sanoo:

    Normaali/todennäköinen selitys on meteoriitti tai muu korkealla ilmakehässä palanut kappale. Tunguskan räjähdys oli juuri tällainen. Räjähdys vailaisi taivaan euroopassa ja aasiassa päiviä.

    Lukekaa Tunguskasta vaikka wikipediasta.. matskua löytyy.

  • asd sanoo:

    Lol, ei se hiukkaskiihdyttimstä johtunut, sillä se käynnistetään ensi kuussa

  • Larty sanoo:

    Gammasädepurkaus linnunradassa selittäisi äkillisen valottumisen, mutta se valaisisi puolet maapallosta eikä mitään pientä aluetta vaan. Pimennystä on lähes mahdoton selittää. Onpa outo maailma.

  • Jalka sanoo:

    Lol, ei se hiukkaskiihdyttimstä johtunut, sillä se käynnistetään ensi kuussa <- aiva.

  • Arulux sanoo:

    En tiiä pimenemisistä, mutta nythän on se meteoriparvi ”Perseidit” maapallon kohilla ja taivaalla näkyy normaalia huomattavasti enempi tähdenlentoja.

  • Arulux sanoo:

    Lisäyksenä vielä pätkä tuolta tähtitieteen sivustolta:
    ”Ennusteiden mukaan perseidien maksimi on Suomessa tiistaina 12.8. kello 14.30-17.00. Suomesta ei siis vuotuista maksimia voi suoraan havaita aivan huipun kohdalla, mutta taivaan pimetessä perseidejä alkaa näkyä. Mukana voi olla myös kirkkaita perseiditulipalloja.”

  • Jonizz sanoo:

    En tiedä huomasiko joku pari päivää sitten ison ja hohtavan kirkkaan valon taivaalla ?

    Itse näin sen tossa 3-4 aikaa yöllä.

    Kyseessä ei ollut mikään lentokone tai satelliitin valo koska valo oli huomattavasti isompi.

    Valo hohti todella kirkkaana taivaalla noin 1-2minuuttia aivan paikoillaan,kunnes valo vain ”sammui” =/

    Kuvaa en saanut kun kavereitten kanssa ihmeteltiin sitä niin paljon.

  • Wespa sanoo:

    Missäpäin (paikkakunta) tuollainen valopallo näkyi?

  • Ei ole ainakaan CERN:in hiukkaskiihdytin (LHC) koska käynnistystä siirrettiin, ilmeisesti ensi kuulle tai marraskuulle?

  • calico jack, tunguskan tapahtumaa ei ole mitenkään pystytty todistamaan että oli meteoriitti.

    Tästä oli vielä iso artikkeli HS parisen viikkoa sitten.

  • Toronton tapauksen voi selittää varmaan tällä http://www.youtube.com/watch?v=d-5WQbx-dzA

    tapahtui juuri tuohon aikaan!

  • calico jack sanoo:

    Jos uskoo vankasti ufoihin, haluaa useimmissa tapauksissa selittää sen juuri jollain ufolla tai muulla yliluonnollisella. Todennäköisin selitys on kuitenkin meteoriitti tai komeetta.

    Kaiken lisäksi valoilmiöstä ei ole uutisoitu missään. Tuo sivusto jossa näitä kokemuksia kuvaillaan, ei vakuuta.

  • Haukka sanoo:

    ”calico jack, tunguskan tapahtumaa ei ole mitenkään pystytty todistamaan että oli meteoriitti.

    Tästä oli vielä iso artikkeli HS parisen viikkoa sitten.”

    Eikö Tunguskan alueelta ole löydetty pieniä jäämiä meteoriitista (avaruudesta lähtöisin olevaa pölyä ja pieniä sirpaleita) ja kraateriehdokaskin on muistaakseni löydetty. Jos jokin kappale ei pudonnut Tunguskaan niin mitä siellä sitten tapahtui? Ainakin kaikenlaiset teoriat mustan aukon tai muukalaisaluksen putoamisesta ovat kaukaa haettuja.

  • meiizi sanoo:

    Olisi kyllä kiva nähdä video noista jutuista, vielä hienompaa jos näkisi omin silmin ihan suomessa tuollaisen taivaan pimenemisen/valaistumisen.. :O

  • jepo sanoo:

    No Torontossa ainakin rähjähti joku propaani tehdas etc. tuosta en tiiä mitä briteissä tapahtu

  • Yasirotta sanoo:

    Kertokaapas, minkä ihmeen takia ilmiöistä ei ole videokuvaa ?
    Aivan varmasti eri liikkeiden valvontakamerat olisivat taltioineet edes jonkinlaista kuvaa. Kyse on kuitenkin vain tekstistä paperilla, eikä todisteita löydy.

    Ilmoittelen asiasta myöhemmin lisää, nimittäin itseltäni löytyy pari Kanadalaista nettikaveria. Ei hajuakaan asuiko kumpikaan Torontossa, mutta tuollaisesta nyt jotakin uskoisi olevan paikallisessa televisiossa.

  • Aaron Väänänen sanoo:

    Juuri tuossa äsken oli linkki youtubeen ja yhteen videoon ”ilmiöstä”, lisäksi samoilla hakusanoilla löytyy youtubesta useita muitakin eri paikoista kuvattuja videoita 🙂

  • TheMagician sanoo:

    ”Torontossa, Kanadassa eilen (10.8.2008) klo. 4.00 paikallista aikaa taivas taas kirkastui odottomattomasti.”

    Torontossa, Kanadassa toissapäivänä (10.8.2008) klo. 03.50-04.00 paikallista aikaa räjähti propaanitankki.

  • TheMagician sanoo:

    Tuossa on video kyseisestä räjähdyksestä: http://break.com/index/huge-propane-tank-explosion-and-shockwave.html

    Ja Googlettamalla löytää uutisia.

  • Hot the Pot sanoo:

    Sunnuntai-iltana puolenyön maissa näin itsekin valopallon, joka näytti hetken liikkuvan vasemmalle ja sen jälkeen hävisi. Ei näyttänyt tähdenlennolta, mutta mistäs sen tietää. Tapahtumapaikkana Tampere.

  • FEIKIN TTUNNISTAJA sanoo:

    No siis, tämä juttuhan on selvä feikki. Se oli varmasti joku kipinä.

  • Tiia sanoo:

    Olis todella hienoa ollu nähä toi :>

  • Ammo9 sanoo:

    Liittyykö hiukkaskiihdytin asiaan? Eikös se tee jonkun mustan aukon tai jottai semmosta? Jospa ne on käynnistänny sen salaa ja eivät kerro siitä muille…

  • wishkah sanoo:

    Mäkin näin eilen yhdentoista jälkeen illalla jonku kirkkaan valon viilettävän taivaalla hirmu nopeaa ja sitten se katosi.. ufo! No ei 😀 kai sille joku looginen selitys on? .. toivottavasti ei!

    Niin ja Varsinais-Suomessa lounais-rannikolla asustelen.

  • jeppis sanoo:

    huisin näkönen toi propaanitankin räjähdys

  • Jonizz sanoo:

    Valopallo siis näkyi Porissa.

  • Dells.co sanoo:

    hehe… nii totanoinniin, ei ne valopallot mun mielestä mtn yliluonnollista oo… eikä ufo juttujakaan, jokainenhan niitä näkee ihan aina, yöllä vaan ehkä paremmin 😉 se on vaan joki maailman juttu josta luin jossain (kun kerran lukutoukka oon x’D) jostain maailman valopallo ilmiöistä ^^

  • jepo sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=8rkG_IvVFGI&feature=related

    no tuossa on 1 video tuskin on mitään tekemistä tuon räjähdyksen kanssa ja muiden valoilmiöiden kanssa.

  • gh0stb0y sanoo:

    Liittyy varmaa maailman loppuun tai Saatana tekee kepposia…

  • kabanossi sanoo:

    tai sit vaan joku valo paistanu jostain tai kimmonu jostain peilistä äkillisesti teidän silmään ja nyt koko suomi luulee et taivas putoo niskaan… 😀 mulkin tuntuu välil et välähtää, sit muistan et nukuin viime yönä huonosti ja se selittää asian. vaik kyl mä uskon elämän ulkopuoliseen elämään

  • meiizi sanoo:

    ”vaik kyl mä uskon elämän ulkopuoliseen elämään”

    Wtf? =DD

  • meiizi sanoo:

    Ja heti toinen viesti perään.. Niin tuo räjähdys näyttää kyllä niin isolta (jepon linkkaama, sehän oli kai sama räjähdys kuin siinä pidemmässä videossa..?), että se voisi selittää sen taivaan kirkastumisen.. Mutta mikä sitten selittää sen taivaan pimenemisen? Jättiläismäinen ufo lensi auringon edestä? D;

  • meiizi sanoo:

    Hmmmm, vielä tuli yksi asia mieleen.. Eihän silminnäkijät puhuneet mitään räjähdys äänistä.. Tuosta kyllä on varmaan kuulunut mukava posahdus.. Onkohan sittenkään kyseessä sama tapaus..

  • uffomies sanoo:

    Jos taivas pimenee kuudeksi sekunniksi kirkkaana aamuna, siitä olisi juttua joka mediassa ympäri maailman. Nyt siitä ei ole ollut kuin tuo yksi, joka ei tosiaankaan vakuuta.

  • Yasirotta sanoo:

    Juttelin nettikavereiden kanssa, ja kyllä niistä toinen oli Toronton ”esikaupungista”. Hän lukenut paikallisesta lehdestä bensaräjähdyksestä, joten mitä luultavimmin juttu liittyy tuohon propaanitankin räjähtämiseen. Ihmeteltiin kyllä minkä ihmeen takia siitä tiedotettiin sekä kaasu- että bensaräjähdyksenä ?

  • TheMagician sanoo:

    ”Jos taivas pimenee kuudeksi sekunniksi kirkkaana aamuna, siitä olisi juttua joka mediassa ympäri maailman. Nyt siitä ei ole ollut kuin tuo yksi, joka ei tosiaankaan vakuuta.”

    Hei, se on ATS, siellä käy myös ihmisiä, jotka nauravat koko yhteisölle. Ihmiset käyvät laittamassa sinne kaiken maailman hulluja juttuja, koska ne tietävät, että ihmiset uskovat niihin.

  • TheMagician sanoo:

    ”Ihmeteltiin kyllä minkä ihmeen takia siitä tiedotettiin sekä kaasu- että bensaräjähdyksenä ?”

    Ne reportterit on aivan normaaleja ihmisiä, ei niilläkään aina ole varmaa tai oikeaa tietoa. Jossakin tapahtuu räjähdys, reportteri saa tietää ”propaaniräjähdyksestä”, mutta jos hän luulee propaania bensaksi niin silloin hän raportoi sen sellaisena. Kaikki kyllä tietävät, että Amerikassa asuu vähän hölmömpääkin väkeä.

  • nörääjä sanoo:

    ´´Tuossa on video kyseisestä räjähdyksestä: http://break.com/index/huge-propane-tank-explosion-and-shockwave.html

    Ja Googlettamalla löytää uutisia.´´

    oli kyllä aika hiehekäs lemahdus 😀

  • uskokaajo sanoo:

    Ei ketään kiinnosta se propaanitankin räjähdys, vaan se taivaan pimeneminen.

  • Kerttu sanoo:

    Tuohon ei labradorinnoutaja pysty!

  • hannu sanoo:

    Käsittääkseni hiukkaskiihdytin käynnistettiin Su, varmaan kyseessä valmisteluja 10.9.08 ajoja varten. Putkeen johdettin jotain protoneja tms?

    Su ilmiöt siis saattoivat johtua hiukkaskiihdyttimestä. Emmehän voi tasan tarkkaan tietää mitä sillä värkätään mutta voisi kuvitella että sitä testataan..

    Maksiminopeudella systeemi jytisee vasta vuosien kuluttua.

  • Masa sanoo:

    NATO-maat siellä vain vähän testailivat salaista sotilaskalustoaan. Ns. Teslan kilpi saa tuollaista aikaan, kun se kytketään kaupungin suojaksi. Ei mitään ihmeellistä. Yö ei ole pimeä päivä.

  • Anti-gravity sanoo:

    Luonnollinen selitys = ihmiset ovat keksineet kaiken omasta päästään tai hallusinoineet.

  • ghostjape sanoo:

    en tiedä mikä se oli mut en usko siihe et nää jutut olis itse keksittyjä

  • Kristhor sanoo:

    aika jännä juttu… todella, noilla tapahtumilla on varmasti yhteys, mut en usko, et tää olisi ufojen tekosia.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto