ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Viranomaiset Tilasivat Parapsykologin Zombiejahtiin

ZombieBritanniassa työmiehet kertoivat, että zombie seurasi heitä viemäreissä.

Viemäriverkoston kunnostustöistä Englannissa, Eastbournessa vastaavat työmiehet valittivat esimiehelleen, etteivät uskalla mennä enää viemäreihin, koska heitä seurasi siellä outo zombiemainen hahmo, kertoi The Daily Mail -lehti.

Esimies otti valituksen vakavasti ja antoi alaisilleen luvan palkata parapsykologi Michael Kingscoten tekemään tutkimuksia viemäreissä.

Kingscoten tutkimus ei kuitenkaan johtanut aukottomiin tuloksiin.

Michael huomasi jonkin seisomassa viemärissä ja uskoi, että se oli jotain outoa. Emme voi kuitenkaan todistaa mitään varmasti. Siellä on vahvat elektromagneettiset kentät, jotka voivat aiheuttaa illuusion, että joku koskettaa tai katselee. Siellä on kuitenkin varmasti jotain yliluonnollista, Kingscoten palkannut Mark Wey kertoi .

Mark kertoi myös, että viemäreissä kuulee, joskus naurua ja puhetta.

Ei ole mukavaa olla töissä, kun pitää pelätä, että zombie hyökkää nurkan takaa, Weyn työtoveri kertoi.

Toinen työntekijä kertoi uskovansa kummituksiin ja hänen mukaansa siellä oli jotain kummallista yövuoron aikana.

Kiitokset vinkistä TheMagicianille.

Lähde: Daily Mail

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Viranomaiset Tilasivat Parapsykologin Zombiejahtiin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • KP sanoo:

    Varmaan joku koditon parta jooseppi hiippaillu siellä, miehet sitten säikähtäny ku se o tullu tutkimaan et mitä meteliä esim kuulunut ?

  • Hannu sanoo:

    Itse olin aikoinani tovin töissä tehtaassa jossa laitteita viritettiin suurilla magneeteilla. Ne vaikuttivat minuun niin että näin enneunia ja oli töissä usein outoja tuntemuksia.

    Tein joskus yövuoroja yksin omalla osastolla, paikassa oli aavemainen tunnelma, usein tuntui siltä kuin joku seisoisi vieressä!

    Kun työt loppuivat loppuivat oudot tuntemuksetkin.

    Sähkömagneettisilla kentillä saattaa olla tekemistä ns. yliluonnollisen kanssa. Ajattelen itse että kentät häiritsevät aivoja ja voidaan nähdä outoja asioita.

    Miten muuten tuossa koulu-kummituksessa? Meniköhän voimalinja kouluhuoneen päältä? Oliko siellä jokin erikoinen magn. kenttä?

  • KP sanoo:

    Koska siis, eihä herran jumala zombie:ta ole olemassa !

  • Haukka sanoo:

    Zombiellahan alunperin tarkoitettiin näitä ei-mätäneviä ”kuolleita”, joita sanottiin syntyvän jonkinlaisten poppamiesten toimesta. Tämä aivoja jahtaava, mätänevä ruumis on siis täysin viihdeteollisuuden keksintö.

    Haiti taitaa olla paikka, josta koko myytti on lähtenyt. Tarinoiden mukaan siellä näille voodoon uhreille syötettiin salaa jotain ainetta, joka saattoi heidät valekuolleeseen tilaan. Sitten nämä poppamiehet (en muista enää oikeaa termiä) kaivoivat heidät ylös haudoista ja ”herättivät” heidät jollakin toisella aineella, jotta näistä saataisiin halpaa työvoimaa esim. tekemään töitä pelloilla. Zombit kuulemma pystyivät myös palaamaan ”henkiin”: Taisi olla niin että suolan maistaminen herätti heidät kokonaan tietoiseen tilaan.

    En tiedä jos haitilaisilla on koskaan ollut keinoja tehdä oikeita zombeja aiemmin mainitulla tavalla (tuskin kuitenkaan oli), mutta uskon kuitenkin, että Englannissa ei ole poppamiehiä tekemässä zombeja, joiden tehtävä olisi vaeltaa viemäreissä pelottelemassa työmiehiä. Kyseessä ei kuitenkaan voi olla mikään ”must eat brains”-zombi, koska ne ovat viihdeteollisuuden mielikuvituken tuotetta.

    Mielestäni todennäköisimmin joku (koditon) ihminen tai useampikin suorittaa käytännön pilaa työmiesten kustannuksella (selittää kuullun naurun ja puheen) tai sitten kyse on näistä sähkömagneettisista kentistä johtuvista harhoista.

  • Wespa sanoo:

    Juu zombietaruhan taisi olla juuri tuolta Haitilta kotoisin, jossa kuulemani mukaan oli tapana syöttää/juottaa jotain myrkkyä ihmisille, jolloinka ne saatiin lähes aivokuolleesen tilaan ja tekemään raskasta työtä. Jollekkin oli sitten tätä myrkkyä annettu liikaa ja sydän löi niin hitaasti, että sitä ei saatu mitattua ja luultiin kuolleeksi, sekä haudattiin. Myöhemmin tämä tyyppi sitten (joka ei ollutkaan kuollut) nousi sieltä ylös, josta tämä zombietaru sai kuulemman alkunsa.

  • TheMagician sanoo:

    Joka päivä opitaan jotain uutta =D

  • jeppe sanoo:

    emp voi vaikuttaa joihinkin ihmisiin dramaattisesti ja joihinkin taas ei. (emp=ElectricMagneticPhenomenon) <– jostakin luin juuri tuosta. Jotkut näkevät unia tulevaisuudesta tai ”tuntee että joku on vieressä” mutta ihmis kokeita tällä ei ole tehty ”vielä” koska vaikutukset saattavat tuhota aivotoimintaa hyvinkin paljon. koska tätä ei pystytä ”hallitsemaan” tai mene ja tiedä? ehkä tätä tehdään jenkeissä salaisissa laboratorioissa??

  • werttinen sanoo:

    Oi zombit on aivan totta kuin potta niinkuin edellisissä viesteissä mainittiin voodoon avulla homma toimii eli antavat pallokalan myrkkyä mikä lamaanuttaa elintoiminnot lähes nollaan ja sitten viikkojen päästä hakevat kaverit sieltä pikkuhiljaa ne elintoiminnot alkaa parantua ja ihminen alkaa normalisoitua mutta saattaa myös käydä niin että jää tuollaiseksi ”zombiksi” jos aivot vaurioituvat pahasti tässä prosessissa

  • Anne sanoo:

    Werttisen kanssa vetoan siihen, että zombeja voi olla olemassa, mutta kuolleet aivot eivät koskaan enää herää sen jälkeen kun on kuollut kunnolla

  • Ack sanoo:

    Putket johtavat hyvin ääniä vessoista ja sieltä kuuluu puhetta ja naurua. Ja joo, koditon hemmo oli varmaankin tulossa pummaamaan tupakkaa ja seurasi kiljuvia ukkoja.

    Haitilla tapahtunutta…
    Joku kaveri oli riitaantunut sukulaistensa kanssa ja hänet oli tehty palkatun poppamiehen avulla zombieksi. Myrkky (ilmeisesti sekoitus kasveja ja aineita) hidasti elintoiminnot ja halvaannutti miehen. Hän kertoi olleensa tajuissaan koko ajan. Uhri todettiin kuolleeksi (ei onnaisi suomessa) ja haudattiin pian. Yöllä hänet tultiin kaivamaan ylös ja vietiin jollekkin banaanitilalle orjatöihin. Siellä oli muitakin kohtalotovereita ja heille kaikille annettiin säännöllisesti ainetta, joka piti heidät unen kaltaisessa, apaattisessa ja tahdottomassa tilassa. Mies oli vuosia plantaasilla, kunnes joku zombeista tappoi paikan isännän (vai kuoliko se muuten vaan). Vuosia hautajaistensa jälkeen mies laahusti tuttua kyläraittia kotiinpäin. Vastaan tullut nainen tunnisti tämän ja taisi pyörtyä.

    -Edellinen oli ulkomuistista muotoiltu. Harvoja dokumentoituja zombie-keissejä ja siitä oli artikkeli Tieteen kuvalehdessä.

  • teemu sanoo:

    hyvät herrat.
    Tämä video on S.T.A.L.K.E.R nimisestä pelistä.
    Tämä on alkudemo siitä, kun peli alotetaan.

  • Hullu9474 sanoo:

    Uskokaa pois. Siellä oli vaan joku känniläinen, joka oli tipahtanut viemäriin.

  • goottityttö 95 sanoo:

    Miksi hitossa viemärissä on zombi?!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto