ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Viljapeltokuvio – 080808

Tämä viljapeltokuvio ilmestyi Wiltshireen Britanniassa 8.8.2008. Numero kahdeksan on tärkeä numero mm. kiinalaisille ja monissa uskonnoissa.

Kuvio on halkaisijaltaan 290 metriä leveä.

Lähde: Crop Circle Connector (klikkaa nähdäksesi lisää kuvia)

Kiitokset vinkistä DiscloseBloggerille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

57 kommenttia aiheeseen: Viljapeltokuvio – 080808

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • rezaR sanoo:

    Huh muukalaisten onnittelut olympialaisiin.

  • domino sanoo:

    Melko pelottavaa. ;/

  • calico jack sanoo:

    Viestejä muukalaisilta – ehei, sällit käyneet polkemassa viljaa yöllä. Jos muukalaiset haluaisivat ottaa meihin yhteyttä niin voisi olla fiksumpaa vaikka rimpauttaa puhelimella, ei tekemällä älyttömiä kuvioita pelloille.

  • Haukka sanoo:

    Päivämäärällä 080808 tuskin on mitään suurempaa merkitystä sen enempää kuin vaikkapa päivämärällä 310749 olisi. Läheskään koko maailma ei edes elä meidän ajanlaskumme mukaan, joten miksi antaa merkitystä joillekin numeroille ajanlaskussa, jonka ihmiset ovat itse kehittäneet ja muuttaneet monesti aikojen saatossa?

    Minusta tuo valittu päivä on enemmänkin ihmisten valitsema ja viljapeltokin voi erittäin hyvin olla ihmiskätten tekosia. Ihmisillähän on taipumus antaa merkityksiä kaaoksessa näkemiinsä kuvioihin joita ei ole oikeasti olemassa. Tässä tapauksessa siis päivämäärä 080808 on ”symmetrisyytensä” takia nostettu muiden satunnaisemmilta tuntuvien lukujen yläpuolelle, vaikka oikeasti se on vain ihan tavallinen päivämäärä muiden joukossa, puhumattakaan kymmenistä muista ajanlaskuista.

  • leatherman sanoo:

    Joo, ja tuossahan menee viljaakin hukkaan. Ruokkisi ties miten monta nälänhädästä kärsivää. Eivät ole nämä ”viisaat muukalaiset” kovin ekologisesti saatika eettisesti ajatelleet tätä peltoa tärvellessä. Eikö noita kuvioita luulis muukalaisten kehittyneillä välineillä voisi tehdä vaikka jonkun kaupungintalon seinään? Tai vaikka yksinkertaisesti kiveen. Joku jättiläiskivimuodostelma. Kiveenhän taidetta on hakattu jo tuhansia vuosia. Ja sekin kyllä huvittaa miten nämä tän tekijät koittavat ’kommunikoida’ jotain kuitenkin numeroilla. Jos tämä 8.8.2008 ool nyt niin hiton tärkeä päivä, eikö sen tärkeyttä voi selvästi kirjottaa kirjaimilla, jos kerran numerotkin osataan? Ne on hiton tyhmiä siellä aluksessa tai sitten vaan erittäin ylimielisiä. En kehittyneemmältä lajilta odottaisi kumpaakaan edellämainituista ominaisuuksista. Eiköhän nää Wiltshireen juntit päättäny vaan yhdessä vähän lisätä turismia siellä peräkylillä, saa vähän voitakin leivän päälle..

  • leatherman sanoo:

    Heh, jos jotain kiinnostaa. Wikipediasta löyty näköjään ohjeet noitten kuvioiden tekoon 😀

    http://www.wikihow.com/Make-a-Crop-Circle

    Siitä askartelemaan, oisko seuraava päivä 09.09.09 😉

  • callahan sanoo:

    ..nii luulis vaan et joku olis nähny jotai esim. ilmasta käsin ku sitä on väsätty..nii en tiä kauanko tommosen tekeminen kestäis???

  • leatherman sanoo:

    Luulenpa että maailmassa on aika paljon peltoja joita ei ehditä ilmastakäsin jatkuvasti tarkkailemaan. Tollasen tekee yhessä yössä kun on riittävästi resursseja käytettävissä.

  • 666beelzebub666 sanoo:

    en usko pätkän vertaa peltokuvioihin. Aluksi peltokuviot olivat simppeleitä (kuvassa saattoi olla esim. muurahainen), mutta kohta kuviot alkoivat mennä pikkuhiljaa monimutkaisemmiksi. Ihan kuin alieneiden olisi pitänyt opetella tekemään niitä..? sen takia oletan, että peltokuviot ovat ihmisien tekemiä.

  • Felix sanoo:

    Miksi pitäisi raapustaa joku suttuinen viesti talon seinään, joka näyttäisi pikemminkin ilkivallalta kuin vieraan sivilisaation sanomalta? Pellot kun ovat paljon parempia alustoja ja niihin kirjoitetut viestit herättävät enemmän huomiota.

    Eikä niiden kaikkien viestien ole varmaankaan tarkoitus kommunikoida. Voivathan he myös testata reaktioitamme tai jotain muuta?

  • Hyrre sanoo:

    Muutamat peltokuviot pistävät hieman miettimään (Arecibo), mutta tämä ei. Luulenpa että peltokuviot ovat enemmänkin jonkin sortin underground taidetta. Jos avaruusolennot haluavat ottaa yhteyttä meihin niin mikseivät he ottaisi niin että me ymmärtäisimme, luulisi että he ovat jo tarpeeksi kauan saanet opiskella meitä, ei NASA ja kumppanit jokapuolelle ehdi. Tai sitten he ovat tosiaan jo maalla mutta NASA ja kumppanit tosiaan ovat onnistuneet peittämään kaiken, mihin en usko.

  • äyski sanoo:

    No jos nuo kuviot on ihmisten tekemiä niin, mites se ku ne heinät on muuttanut kokonaan rakennetta mikroskoopilla ku katotaan eli ne ei ole katkennut sivulle taitettaessa. ja sitten kun noissa sattuu olemaan tavallista suurempi magneettikenttä.

    Tommosta ei ehkä yksi äijä yhessä yössä tee jos, sielä on ollut enenmi ihmisiä tekemässä niin miten ne tuola touhuaa niin että ne ei pole noita heiniä maahan tai yleensäkkään jätä mitään jälkiä.

    Jostaki olen tainut ehkä lukea että, noilla alueilla sähköisistä akuista ja pattereista tyhjenee virta.

    Jotain mystistä nuissa on.

  • Kommentti sanoo:

    Jokunen vuosi sitten saatiin pari veikkosta kiinni jonkin kuvion vääntämisestä. Jos Alien-jutut on teorioita, niin näiden parin hemmon lisäksi tuntuu teoria siitä, että ne ovat ihmisten väsäämiä, olevan (ainakin toistaiseksi) pelkkä teoria. Jos ne on tavallisten pulliaisten tekemiä, niin luulisi jo että siitä löytyisi jotain TODELLISTA näyttöä. Eikä vain erilaisia teorioita siitä kuinka sellaisen pystyisi tekemään.
    Kun ei tiedä niin ei tiedä, mutta mielenkiintoisiahan nuo on.

  • hideko89 sanoo:

    en tajunnut mistä tuo 080808 näkyy, mutta kaverini täytti just sillo 18v ^^

  • TheMagician sanoo:

    äyski: No tuossahan se selitetään kohdassa ”The Science Bit”: http://www.wikihow.com/Explain-Crop-Circles

  • Ammo9 sanoo:

    Minkähän takia edellisessä, täällä olleessa, peltokuviossa, leikkauskuvio on erillainen. Edellinen oli spiraalimainen, tämä on enemmänkin pyöreähkö.. Siis tämä, miten ne on katkaistut. Sori, en osaa selittää paremmin, mutta yrittäkäähän jotain ymmärtää.

    En ole mitenkään erikoisen skeptinen ihminen, mutta mielestäni avaruusolioilla on parempiakin tapoja keskustella… Hmm, mitähän ne sitten raamattupiirissä on? Jonkun sortin ihmeitä, vai?

  • leatherman sanoo:

    Mitähän reaktioita ne avaruuden vierailijat meiltä odottaa. ”OMG! Vieraita avaruudesta! Tehneet mystisen kuvion peltoon!. Hei se näyttää kahdeksikolta! Hei nyt on 8.8.2008. Aika jännää! Tulkaa kaikki katsomaan ihmettä!” Mutta kuka tästä sitten hyötyy? Sehän on selvä, juuri tän kylän ihmiset, saavat vähän myyntiä aikaiseksi. Tollaisen saa aikaan helposti, varsinkin kun on peltojen viljelystä kymmenien vuosien kokemus. Ei sitä metodia mistään koulukirjasta löydä. Otappa ja tee käsin hehkulamppu, ei se niin helppoo taida olla miltä vaikuttaa, mut ihmiset sen on tehnyt usko tai älä.

    Pitää vähän tuota lähdettä vielä lainata: ”On the ground the laid crop areas within the 8 was noted as messy and random in at least half the individual circles, whilst a number of the circles were very neat. Overall there was a serious lack of a consistent and seamless finish throughout the formation. ”

    – Eli osa ton kuvion ympyröistä oli ”randomisti kaatuneita”, ”huolimattomasti tehtyjä”. Kuvio kärsi johdonmukaisuuden puutteesta. Eli taitaa olla avaruusaluksen lasersäteissä (tms.) vähän korjaustöitä edessä, saa seuraavan kuvion sitten väsättyä kunnolla.

    Kyl mie oon sitä mieltä että jos ne tyypit siel avaruusaluksessa haluis huomiota herättää tai ”testata reaktioita” nii kaupungintalon seinään vaan kunnon kymmenen metrin kivikaiverrukset kehiin. Ei semmosia vandaalit osaa tehdä 😉

  • icycold sanoo:

    ihme kun ei vielä 020202 – numero palvelu ;D hih

  • Assassin sanoo:

    calico jack (19:42:43) :

    Viestejä muukalaisilta – ehei, sällit käyneet polkemassa viljaa yöllä. Jos muukalaiset haluaisivat ottaa meihin yhteyttä niin voisi olla fiksumpaa vaikka rimpauttaa puhelimella, ei tekemällä älyttömiä kuvioita pelloille.

    Muukalaisilla onkin Nokian kännykät Soneran liittymillä, joilla voi soitella ympäri maailmaa.
    Rupean kyllä itsekin menettää uskoni näihin peltokuvioihin, mutta olisihan tämä suhtkoht järkevä tapa muukalaisten kommunikoida jos kahden eri sivilisaation tekniikka on erilaista. Tuskin muukalaiset mitään sähköposteja Hotmailista lähettele, chattaile Ircin kautta tai keskustele Facebookissa.
    Tämä nyt on aika näkyvä tapa, (mikä nyt on jo median hypetyksen avulla todettu), kommunikoida jos ne nyt yleensä kommunikoivat meikäläisten kanssa.

    Ja painotan vielä, koska skeptikot kuitenkin valittavat, että itsekään en kovin suuresti usko enään muukalaisten näitä tekevän, mutta tämä nyt on vain tällaista teorian luomista.

  • tEPI sanoo:

    Assassin

    ”Tuskin muukalaiset mitään sähköposteja Hotmailista lähettele, chattaile Ircin kautta tai keskustele Facebookissa.”
    ————————————————————-

    Oishan se tosin mielenkiintoista saada Facebookissa alienilta kutsu kaveriksi 😀

  • 8 on myös numeraalinen symboli ikuisuudelle 😉

  • minäpävaa sanoo:

    Assasin, alieneille tuskin teettäisi yhtään vaikeuksia opetella meidän ihmisten kieltä meinaan kun ihmisetkin ovat oppineet tulkitsemaan ikivanhoja hieroglyfejä vaikka kukaan niiden tekijöistä ei ole niitä selittämässä ja eläviä ihmisiä jotka puhuvat kokoajan omaa kieltään on elossa paljon niin siinä ei ole mitään vaikeata sitä tulkita

  • Nipletius sanoo:

    En oikein tiedä mitä noista peltokuvioista ajattelis. Jotkut ovat melko vakuuttavia kun jotkut taas ei.

    Entä jos tuo ei tarkoitakkaan numeroa 8, jos onkin vain sattumaa? Melko epätodennäköistä kylläkin.

    kyllä me joku päivä näistä totuus selville saadaan.

  • Felix sanoo:

    En kyllä näe edelleenkään mitään syytä, miksi joku rakennus olisi parempi. Kyllähän pelto on isompi alue ja siihen väsätyt viestit ovat isompia ja voivat näin herättää enemmän huomiota. Myös ”kirjoittaminen” olisi kaiken järjen mukaan helpompaa jollain tuntemattomalla menetelmällä. Miksi pitäisi tehdä pieni viesti talon seinään, kun voisi tehdä paljon suurempi johonkin peltoon.

    Ja ihan mahdollista, että he vain testaavat älyllistä kykyämme.

    En tietenkään väitä, että joka ikinen peltokuvio olisi mahdollisten alieneiden tekemiä, sillä matkijoita on joka paikassa. Mutta mistäs sitä tietää?

  • Wespa sanoo:

    Jos peltoon ilmestyisi englanniksi joku viesti, niin kuinka moni sitä uskoisi? Kuvioiden monimutkaisuus on selvä merkki suuremman älyn olemassaolosta, kun taas ketä vaan voi vetää jonkun graffitin seinään. Englantiakin ymmärtää vain osa ihmisistä, mutta kuvat ovat universaalisia viestejä. Ehkä nämä viestit on muutenkin tarkoitettu vain viisaimmille ja asiasta kiinnostuneille. Voi myös olla, että ne ovat eri avaruusolentojen viestejä toisilleen, eikä meidän ole tarkoitus niitä ymmärtääkkään. Yhden teorian mukaan kuviot (niiden harmonia ym.) tasapainottavat maapalloa jollakin tavalla (vähentää maanjäristyksiä tms.)…

  • Azil sanoo:

    Kahdeksikon kummassakin ympyrässä on 21 erillistä pallukkaa.. viittaiskohan nuo 21.12 päivään?
    Jotkut Maya tutkijat Argentiinasta laskivat näköjään tämän:
    The circles appear to follow a pattern in size which made us think of Phi. So we did this: 21*1.618039 = 1596
    Why is this so important? Because there are only 1596 days left before the end of the Mayan Long Count which ends on December 21st. 2012!!

  • Makke sanoo:

    Ihmisethän nuo kuviot peltoihin tekevät -.- seikka on saletti.

  • leatherman sanoo:

    Makke on asian ytimessä. Ja eiköhän nämä samat ihmiset ole tuon maya-symboliikankin laskeneet kohilleen ennen niiton aloittamista 😉

  • Azil sanoo:

    Itsekkin olen skeptinen viljapeltokuvioita kohtaan, mutta niitä on ihan mukava selvitellä, että mihin nuo liittyvät. Toinen yhteneväisyys 21.12 päivään on se, että toinen ynpyrä on käänteinen.. elikkäs luku 21 toisinpäin. Tuosta keskiöstä ei ole hajuakaan, että mihin se liittyy. Harvinainen yhteensattuma on sekin, kun 8.8.08 pystyy muuntamaan piin avullua 21.12.2012 päiväksi.

  • meiizi sanoo:

    ”Toinen yhteneväisyys 21.12 päivään on se, että toinen ynpyrä on käänteinen.. elikkäs luku 21 toisinpäin. Tuosta keskiöstä ei ole hajuakaan, että mihin se liittyy. Harvinainen yhteensattuma on sekin, kun 8.8.08 pystyy muuntamaan piin avullua 21.12.2012 päiväksi.”

    Voisitko selittää tarkemmin..? En tajunnut v*ttuakaan..

  • meiizi sanoo:

    Aaa siitä pii jutusta kertoi joku jo aiemmin jotain.. No joo turha sitä on enempää alkaa selittelemään kun en kuitenkaan tajua mitään…

  • Makke sanoo:

    Huomaatteko pellossa samat urat kuin muissakin pelleoissa jossa on peltokuivioita ? Eli ihmisten tekosia ! Muissa pelloissa ei ole tämän kaltaisia uria.

  • Nipletius sanoo:

    Ne ovat traktorin, hyönteismyrkyttäjän yms. jäljet.

  • Kerttu sanoo:

    Labradorinnoutaja pääsi irti ja juoksenteli pellolla riemuissaan sotkien samalla viljan.

  • jeje sanoo:

    Azil, ”Jotkut Maya tutkijat Argentiinasta laskivat näköjään tämän:
    The circles appear to follow a pattern in size which made us think of Phi. So we did this: 21*1.618039 = 1596”

    Siis meinaatko tolla tähdellä kertomerkkiä? Jos näin on niin argentiinalaisten laskimissa on jotain pahasti vialla. Mistä ihmeestä toi 1,618039 tulee?

    ”8.8.08 pystyy muuntamaan piin avullua 21.12.2012 päiväksi.”

    Saat käyttää kyllä aika paljon mielikuvitusta jos saat tuosta piillä lähellekkään tuskin mitään sellaista mitä kukaan lähettäisi viestinä vieraalle kansalle

    Miksi ihmeessä mikään älykäs vieraasta galaksista tuleva olio rupeaisi rustaamaan kiinalaisten onnennumeroa peltoon ihmisten keksimän kalenterin mukaisena sattumalta hassun näköisenä päivänä?

  • jeje sanoo:

    Viestissä on näköjään jääny tonne jotain ylimääräistä väliin tuonne lähellekkään jälkeen. Katos omituisesti taas puolet tekstistä kun kirjoitin :/.

  • Azil sanoo:

    jeje ”Siis meinaatko tolla tähdellä kertomerkkiä? Jos näin on niin argentiinalaisten laskimissa on jotain pahasti vialla. Mistä ihmeestä toi 1,618039 tulee?”

    Kertomerkki se taitaa olla. Tuosta laskutoimituksesta jäi näköjään pois potenssiin 9 (9 ympyrää keskiössä)
    Pii tulee tästä: The circles appear to follow a pattern in size which made us think of Phi.
    Tuon laskutoimituksen tulos 1596 tarkoitti, että 8.8.08 oli tasan 1596 päivää 21.12.2012 päivään.

    En mene sanomaan, että kuka tai mikä nuita kuvioita tekee.. niin kauan niitä ei tee kukaan, ennenkuin itse näen.

  • Vieras sanoo:

    no huh huh… melkoista arvuuttelua 😀 kukaan ei ole oikeassa, eikä väärässä 🙂

  • Vieras sanoo:

    kaikki tollaset isot pellot vain tarkkailun alle xD ”salaa”

  • Vieras sanoo:

    Mahtas olla näky xD big brother tyyilistä?

  • Totuus sanoo:

    Vaikka kaikelle paranormaalille saatais selitys, niin saadaanko viljapelto kuvioille? Hmm… Se on ainakin vaikein arvoitus

  • meiizi sanoo:

    ”En mene sanomaan, että kuka tai mikä nuita kuvioita tekee.. niin kauan niitä ei tee kukaan, ennenkuin itse näen.”

    Itsestäänkö ne peltoihin ilmestyy? =DD Pakkohan jonkun on tehdä ne..

  • Azil sanoo:

    Niin ne ilmestyy itsestään, ennenkuin itse näen.
    Skeptikko parhaimmillaan.. 😀

    Pieni epäilys on kyllä ihmisiä kohtaa, mutta nuitten monimutkaisempien kuviotten tekijöistä ei oo hajuakaan.. enkä ala edes arvuuttelemaan niitten tekijöistä.

  • nella salmi sanoo:

    feikattu juttu ei todisteita ilmestymisest

  • Lotta sanoo:

    näyttää ihan pokemonpalloilta :DDD

  • Wautsi! sanoo:

    Näin jonkin aikaa sitten dokumentin viljapeltokuvioiden tekemisestä. Uskomatonta miten pitkälle vietyä ja monimutkaista hommaa se nykyään on, etenkin kun se täytyy tehdä esim 10 tunnin aikana!

  • Lizard sanoo:

    Kaikkia viljapeltokuvioita ei ihminen ole voinut tehdä. Jo pelkät molekyylimuutokset, lämpötilojen suurista vaihteluista aiheutuneet jäljet viljassa jne jne. eivät selity millään ihmisen käyttämällä ”tekniikalla”.

    Aiheesta on tehty loistava, objektiivinen dokumentti Quest for the Truth, jota löytyy R1 alueen dvd:nä. Jos siis kiinnostaa.

    Muistaakseni jopa yli puolet näistä on tutkitusti ihmisen aikaansaannoksia, mutta n.30 % tapauksista ovat sellaisia, että maaperästä ja viljasta otetut näytteet pistävät tutkijoidenkin päät pyörälle, sellaisia kemiallisia muutoksia ei naruilla ja lankuilla saada aikaan.

  • hauntedhead sanoo:

    Tuskin TAVALLINEN ihminen yössä tuollaisia jätti-kahdeksikkoja saa aikaan?

    Vetäsen tästä lonkalta: Kiinalais-Alienit 😀

  • Garion sanoo:

    Tehtiinköhän toi ”yksisarvinen” rinteeseen samalla kertaa. Ainakin kokoa sillä näyttää olevan.
    http://www.cropcircleconnector.com/2008/080808/P8087976c.jpg

  • Sorvu sanoo:

    Garion: Mikäs tuo on??? Siis tuolla taustalla näkyy ihan selvästi hevonen!!! Joten miksi siitä kahdeksikosta mäkätetään??

  • ghostjape sanoo:

    jaa missä tuol on hevonen? 😀

  • meiizi sanoo:

    ghostjape (14:17:40) :

    jaa missä tuol on hevonen? 😀

    Tuolla mihin tein punaisen neliön:
    http://www.aijaa.com/img/b/00542/2596886.jpg

    Onko se niinkun nurmikolla? o_O Ainakin on kyllä paljon pienempi kun tuo kahdeksikko..

  • leatherman sanoo:

    hah ha 😀 Siel on harjoituskuvio

  • Pena sanoo:

    Hmm.. Tämä voi olla myös lopunto merkki joka voi tarkoittaa. (Elämä on loputonta) Jos alienit ovat kehittäneet kuolemattomuuden. Tai (Avaruus on lopunton)

  • Simppe sanoo:

    Luulisin et tää vois olla ihmisten tekemä, koska katoin telkust sellasen dokkarin mis ihmiset teki sellasil laudan pätkil painaen viljaa maahan just tollasii kuvioit. Ei vaa jotenki vakuuta mua

  • janne sanoo:

    se viestii02.03.2020 päivää

  • Zank sanoo:

    Selviä Pokemon palloja tossa keskellä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto