ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Uusi 2012 viittaava viljapeltokuvio

Taas on ilmestynyt uusi viljapeltokuvio, joka viittaa päivämäärään 21.12.2012, jolloin loppuu Maya-kalenteri. Vastaavanlaisia 2012 vuoteen viittaavia viljapeltokuvioita on nähty ennenkin. ja se onkin ollut monessa kuviossa aiheena. Viljapeltokuviossa näkyy selvästi auringon ja eri planeettojen sijainnit, jotka ovat tuona päivänä.

Kuvio ilmestyi Heinäkuun 15 pvä. Wiltshireen Englannissa.

Kuvia:

Lähde: cropcircleconnector.com (lähteestä lisää kuvia)

Kiitos vinkistä tonolle.

PS. Tämä oli Parablogin 500 artikkeli! 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

103 kommenttia aiheeseen: Uusi 2012 viittaava viljapeltokuvio

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Tonza sanoo:

    Pelottavaa…

  • S.t.a.l.k.e.r sanoo:

    Mielenkiintoista…

  • jake sanoo:

    Mielenkiintoista ja pelottavaa….

  • Assassin sanoo:

    Pelottavaa ja mielenkiintoista…

  • wohno sanoo:

    Toihan on nyt ihan selkeesti ihmisen tekemä taas…eikä viittaa sen kummemin yhtään mihinkään.keskellä menee epätasaiset nraidat siinä on ollut porukka nyt jekkuilemassa.

  • Ammo9 sanoo:

    Jaa jaa.. Mitähä tuosta nyt sitten sanois… noh, eihän sitä koskaan tiedä =)

  • SiiSeLiX sanoo:

    Jeps… Sekopääufohihhulit käyny vetelemässä viljapeltoon kuvioita huoh.

  • Nimi sanoo:

    milläs teet huomaamattomasti suuria täydellisiä ympyröitä keskelle peltoa? aika hämärää hommaa kyllä

  • jandera sanoo:

    Niinpä niin, mitä nyt tuohon sanois…
    Ihmetyttää tosin hieman tuo symmetrinen muoto. Eikös se nykyisin ole kuin ”epäsymmetrinen kanamuna”, toi Aurinkokunta stydeemi? No jaa… miten lie
    Mutta joo.. Kuitenkin joillain oli taas liikaa aikaa, mutta kuten edellä oleva tokaisi, eihän sitä koskaan tiedä. 😉

  • MadMax sanoo:

    Ihminen ei kyllä yhdessä yössä tee noin symmetristä kuviota ja varsinkaa että kukaan ei huomaisi että joku vetelee ”ruohonleikkurilla” pellolla jotaa peltokuviota!! I believe..

  • Sissijuusto sanoo:

    Oli miten oli, aika jännä kuvio tossa auringossa.

  • pavli sanoo:

    Maailmanloppu lähestyy!

  • toto sanoo:

    Tuossa kuviossa sivuston mukaan on pluton kiertorata kuvattu ”hämmästyttävän” tarkaksi?

  • Minää sanoo:

    Mietinkin juuri eilen että minne viljapeltokuviot ovat hävinneet…

  • julle sanoo:

    Ihmettelen kyllä jos joku uskoo näiden olevan ihmisten tekemiä.

  • Aqua vitae sanoo:

    Ai ei tehdä yhdessä yössä, oletko koskaan nähnyt ”ammattimaista peltokuvioiden tekijää työssään?
    Hommaa ei myöskään tehdä ruohonleikkurilla…

  • A-nnnna sanoo:

    pelottaa toisaalta.
    en haluu et maailmanloppu tulee 2012!

  • waLLu sanoo:

    Ihmisten tekemiä kyllä, mutta millaisten ihmisten..?? Tosi tasanen ja symmetrinen kuvio joten varmasti aikas vaikea lyhyessä ajassa tehdä… Ja ne raidat siinä keskellä on varmaan jäänyt niittokoneesta yms. joka on ajanut pellolla, sillä pelolla näkyy tasaisin välimatkoin renkaan jäljet jolloin jäljet on painunut maahankin ja näkyvät nyt leikatun viljan (tai mitä onkaan) alta.

  • calico jack sanoo:

    Hei käyttäkää nyt hyvät ihmiset järkeä. Netsissä näkee nykyisin paljonkin Nibiru-satuja, joten TOTTAKAI hoaxtersit lähtee vääntään juuri tohon viittaavaa matskua pelloille. Jos jokin toinen urbaanisatu sattuis olemaan tapetilla, peltokuviot tod.näk. viittais niihin. Voin luvata, ettei mitään maailmanloppua tule 2012. näitä ennustuksia on tehty aikojen alusta asti, aiheet ja päivämäärät vaan muuttuvat. Myös Nibirusatujen kohdalla homma on mennyt monesti reisille.

    Miettikää nyt vaikka ufoja/humanoideja. Kaverit ei kuulemma halua, että heitä huomataan jne. Kysymys: Miksi h********ä ne sitten kanttailee sillä lätkällä lähimpään taajamaan VALOT PÄÄLLÄ!!?? Luulis kavereilla olevan aikaa miettiä, kun kerran tulevat valovuosien päästä, että pitäskö ne valot sittenkin laittaa pois päältä.

    Sellainen kehittynyt teknologia ja ei valokatkaisijaa? *huoh* Itse humanoidina ehdottaisin kanssamatkustajille, että ”Hei pojjaat, laitettaisko ne valot pois piältä ja mentäis vaikka siperian taigalle viilteleen poroja ja ehkä sieppaamaan samalla jonkin paimentolaisen spermat?” Itse en hallitse tähtien välistä matkailua, mutta tälläkin alhaisella älykkyydellä osaisin toimia noinkin viisaasti ja kukaan ei saisi tietää, että olisin vieraillut vieraalla planeetalla toimiessani noin.

    Jotain taivaalla mahdollisesti on, mutta mikään ei todista, että ne olisivat ulkopuolisen älyn ohjaamia juttuja – luonnollista se ilmeisimminkin on. Eipä silti – olisin mielelläni väärässä, mutta se pitää ensiksi todistaa.

    Itse olen kokenut monesti unihalvauksen, jonka aikana olen nähnyt huoneessani esim. pikkutytön, käärmeen, harmaapukuisia hahmoja ym. Jos joku kerkesi jo päättelemään, että harmaat olennot ovat juuri niitä humanoideja, niin mikäs h******i se isokokoinen boa kirjahyllyni takana sitten oli??? Todellakin.. näin kerran juuri sellaisen, mutta se s*****a hävisi, kun avasin silmäni – yllätys 😉

    Bottomline: Jos kokee jotain ihmeellistä tai ennalta arvaamatonta, ei voi suoralta kädeltä selittää tapahtunutta yliluonnollisella ilmiöllä. Jos koet jotain sellaista ja uskot vaikka vankasti ufoihin, luulet että se oli humanoidien tekosia. Jos taas kummituksiin.. noh varmaan jo arvasit. Eli kansalaiset, GET REAL!!!

    Kummituksista, orbeista, chupacabroista ym. argentiinalaisista tontuista en edes viitsi alkaa valistaan.

  • tono sanoo:

    Itse taistelen mielessäni kahden välillä, joko tosiaan nämä kuviot ovat ”ulkoavaruuden porukan” tekemiä tai kyseessä on ihmiset. Ihmisillä tarkoitan nyt todella korkeaa tahoa, yli hallituksen miehiä. Esim satelliitillä ”ammuttuja” kuvioita.. Mutta miksi ne viestittäisi sitten tuosta 2012?

    On tietty Project blue beam teorioita ymsyms.. mutta todennäköisesti saamme kaikesta vasta tietää kun se tapahtuu, harmillista kuin onkin..

  • Napu sanoo:

    Pah mitään maailmanloppua ole tulossa, jos jokin tulee se on se uusi kehittynyt aikakausi. Toivossa on hyvä elää… Sitten sen näkee, eipä tuota voi varmaksi tietää.

  • Napu sanoo:

    Hups, olihan täällä sittenkin enemmän juttua kyseisestä aiheesta, anteeksi toistaminen. 🙂

  • wildchild sanoo:

    jännä symmetrinen kuvio tos auringos.

  • wohno sanoo:

    Huhu…ei helvatta.juu selkeesti humanoidit on käynyt piirtämässä symmetrisen kuvion vaiheislaserharpilla.ja mitä tohon puimakoneen jälkeen tulee niin eiköhän ne ole käyttäneet niitä koneen jättämiä uria hyväkseen.tavoin taikka toisin

  • fender sanoo:

    Onko kukaan muuten huomannut että alieneilla on liikaa aikaa. Ihme no-lifettäjiä

  • julle sanoo:

    Ei se olisi ketään auttanu vaihka siellä olisi ollut joku näkemässä, kyseessä olisi ollut kuitenkin tunnistamaton lentävä esine työssään.
    Videomateriaalia on saatu samoista lentävistä valonlähteistä tekemässä juuri näitä kuvioita, heikkoa tosin.
    Jotkut saattavat olla ihmisten tekemiä, mutta on myös niitä jotka ei yksinkertaisesti voi olla.

  • Tono sanoo:

    jos joku miettii miksei kuvamateriaalia ole kun kuviot ilmestyvät niin joskus luin uutispätkän että jos kaikilla pelloilla olisi videokamera kuvaamassa niin niitä pitäisi olla 70miljoonaa. 😉

  • fender sanoo:

    On se kuitenkin kumma juttu ettei yksikään ihminen sadoista peltokuvioista huolimatta ole saanut selvää videopätkää, jossa alienit kännispäissään sotkevat ihmisten peltoja.

    ”Jotkut saattavat olla ihmisten tekemiä, mutta on myös niitä jotka ei yksinkertaisesti voi olla.”

    Miten niin? Älä aliarvioi ihmistä

  • johtaja sanoo:

    muistuttaa tosi paljo jing-jangii toi auringon kuvio tossa…esim. http://www.skinbase.org/files/archive/shots/268/jing-jang.jpg toi nyt löyty ekana google-hausta

  • julle sanoo:

    Kuinka nopeasti luulet ihmisen väsäävän tuollaisen. Riittääkö yksi yö?
    http://www.youtube.com/watch?v=fHzlfpmqric

  • Anti-Gravity sanoo:

    ”jandera (12:31:49) :
    Niinpä niin, mitä nyt tuohon sanois…
    Ihmetyttää tosin hieman tuo symmetrinen muoto. Eikös se nykyisin ole kuin “epäsymmetrinen kanamuna”, toi Aurinkokunta stydeemi? No jaa… miten lie
    Mutta joo.. Kuitenkin joillain oli taas liikaa aikaa, mutta kuten edellä oleva tokaisi, eihän sitä koskaan tiedä. ;)”

    Aurinkokuntamme ei kyllä ole niinkään epäsymmetrinen kananmuna, vaan maailmankaikkeus… siis yhden teorian mukaan. Tuossa kuviossa viitataan kyllä tähän meidän aurinkokuntaamme.

    Erittäin mielenkiinoinen uutinen, mietin vaan että onko jutusta julkaistu artikkeli esim. jossain paikkakuntalaisessa lehdessä? Tai onko uutisissa ollut juttua?
    Kiinnostaisi median näkökulma viljapelto-blogin lisäksi… Sivuilla kerrotaan että planeettojen sijainnit viittaavat päivämäärään 23.12.2012 joka lisää jutulle monimutkaisuutta. Ennustettu päivähän on nimenomaan kahdeskymmenes-ensimmäinen joulukuuta. Auringon kuvio ei viittaa kyllä Yīn yángiin.
    Missä on viitattu että kyseinen kuvio on syntynyt yhdessä yössä (vaikka todennäköisesti näin on tai sitten pellon omistajalla on todella surkea näkö :D)?
    En osaa sanoa onko kyseessä maapallon eliömuodon vaiko ulkoavaruuden olennon luoma kuvio, mutta jokatapauksessa… Itse uskon vuoteen 2012.

  • Anti-Gravity sanoo:

    Hups, sähläsin edellisessä viestissäni.

    ”Aurinkokuntamme ei kyllä ole niinkään epäsymmetrinen kananmuna, vaan maailmankaikkeus… siis yhden teorian mukaan. Tuossa kuviossa viitataan kyllä tähän meidän aurinkokuntaamme.”

    Nimenomaan meidän aurinkokuntamme on hieman kuin kananmunan muotoinen niinkuin jandera sanoi. Se on mielenkiintoista ottaen huomioon auringon melko pyöreän muodon. Erään teorian mukaan syynä muotoon saattaa olla aurinkotuulen törmäily tähtienväliseen aineeseen.

  • JambaB sanoo:

    Tuosta paivamaarasta sanotaan kahta asiaa, sillon mailma muuttuu tai se loppuu kokonaan. Jos noita peltokuvioita on noin paljon niin mailma kylla muuttuisi jos tuolloin saisimme kiistamattoman kosketuksen muukalaisiin… odotetaan ja katsellaan

  • Ryouko sanoo:

    Mistä sen tietää 100% varmuudella että on yhdessä yössä tehty ??

    Itsekkin kavereitten kanssa väsättiin tän tapanen peltokuvio porin pellolle..
    joka oli yllättävän helppoa..

    Puu palikka maahan kiinni tai kaveri seisomaan siihen kohtaa naru sidottuna ja otat 3-10 metrisen narun ”pätkän” ja lähet kävelemään ympärää. Silleen että naru pysyy kireällä näin tulee Täydellinen ympärä ja kuvioita voi tehdä sitten mielikuvituksen mukaa..

    ja peltoa tallaamalla laudan avulla.

    Todella helppoa.

  • julle sanoo:

    Juu, no en kuitenkaan luota tohon. Omasta mielestäni ne eivät ole ihmisen tekemiä. That’s it.

  • Saara sanoo:

    miten ihmiset voi muka tehä noin? O____________________________o

  • Kerttu sanoo:

    Useimmat ei voi olla ihmisten tekemiä ainakaan Maasta käsin, koska olen kuullut juttua, että taittuneiden korsien rakenne on jotenkin outo taitoskohdassa. Eix kompassitkin mee sekasin noitten kuvioiden sisällä? Kuka tietää? Mul ei oo kovin tietäväistä käsitystä ko. ilmiöstä. Onko kukaan keksinyt äänittää viljapeltokuvion sisällä, jospa sieltä kuuluis jotain tallentunutta informaatiota?

  • ninjani sanoo:

    Saara (10:17:14) :

    miten ihmiset voi muka tehä noin? O____________________________o

    Eihän sitä tiedä. Netissä oli, että USAn hallitus tekee pelto kuvioita. Mutta enpä usko, koska niitähän on ilmestynyt ympäri maailmaa.
    Ryouko en usko, että se teidän peltokuvio on yhtä iso, mitä ne on yleensä.

  • Tonza sanoo:

    Yhdysvaltojen salainen aseellinen satelliitti ampunu noi kuviot tonne.

  • Pate sanoo:

    Miksi ihmeessä arvon alienit siirtäisivät tällaista tietoa
    joidenkin peltokuvioiden avulla?
    Mietitäänpä:
    JOS kyseinen päivämäärä ON tärkeä, se varmaan halutaan tuoda selvästi
    esille. Ihmiskunnan keskinäisen informaation tarkkailuun ja sen opetteluun
    on ollut arvon alieneilla aivan riittävästi aikaa. Heidän pitäisi jopa tietää sellainen seikka, että englannin kieltä käytetään yleisesti eri kielialueiden välisessä kommunikaatiossa. Miksi jälleen kerran piirretään jonkin perähikiän
    persläven kesantopellon kulmaan jokin ihmeellinen kuvio, josta maan asukkaiden pitäisi selvittää omaa tulevaisuuttaan koskevia asioita, jos
    nyt yleensä älyävät löytää kuvion muilta touhuiltaan?

    Tällainen ei anna kovin hyvää kuvaa arvon alienien OMASTA älykkyydestä.

    Sitäpaitsi, maapalloa on varmaan tarkkailtu aivan riittävästi, että sellainen asia kuin ihmisen sotaisuus olisi pitänyt tulla jo hyvän aikaa sitten selville. Tätä taustaa vasten luulisi arvon alienien päähän pälkähtäneen, mikä mahtaisi olla ihmisen ensireaktio kun taivaalta tullaan tulessa ja savussa
    mainittuna päivämääränä, jonka ilmoittaminen jätettiin korsitaulun
    nurkkaan piirretyn kirkkoveneen varaan.
    Veikkaan, etteivät rauhan aivottomat lähettiläät varsinaisesti ilahdu,
    jos heitä vastaan on suunnattu yksi ja toinenkin sinänsä alkeellinen
    mutta toimiessaan tehokas ydinohjus. Miekoillakaan ei enää sodita
    mutta pään katkaisuun se kelpaa aivan mainiosti.
    Toivotaan, että arvon alienien PR-osaston aivottomille kusipäille annetaan kenkää ensi tilassa, jotta he saavat viestintänsä edes jollain lailla
    kehittyneen rodun tasolle.

  • SiiSeLiX sanoo:

    miten ihmiset voi muka tehä noin? O____________________________o

    Yhtä helposti kun vihreet ukkelit jotka tulee lautasilla valovuosien takaa… Ja iha helposti esim ton pellon omistaja voinu tekasta ton ja ilmottaa jollekkin kun se on valmis.
    Ja onhan toki mahollista että et on käyny lentelemässä polkupyörällä tossa ja ammuskellu viljapeltokynällä ton kuvion mutta…

  • ihme. sanoo:

    ok =P mä olin toi ”Saara” sit ; P
    kaveri sano et tyypit tekee ruohonleikkureilla noita. RUOHONLEIKKURILLA?! 8’D
    minä olen einstein ja sanon että viljapeltokuviot tehdään ruohonleikkureilla,
    uskoitteko ? ( ::

  • kabanossi sanoo:

    nii, eli porukka kelaa että avaruusolioilla ei oo muuta tekemistä ku tulla maapallolle piirteleen kuvioita pelloille.. no, parempaa tekemistä se on ku vetää joka päivä lärvit jossain marssissa ja lennellä ympäri avaruutta!
    amerikan hallituksellakaan ei oo muuta tekemistä ku ampua laserilla ihmisten verorahoja pelloille.. haha…
    IHMISET, HERÄTKÄÄ ! 😀

  • Gissa sanoo:

    Luin joskus jonkun jutun jossa kerrottiin että jotkut olivat kuvaamassa yötaivasta tjsp pellolla, kun yhtäkkiä kaikki kameroiden akut tyhjenivät ja kuului omituinen humina. Pellolle ilmestyi kuvio. Mitään ei näkynyt. Ja noista korsista, ne taipuu kaikki tasaisesti samasta kohdasta ja samaan suuntaan. Olis siinä ihmisellä tekemistä!

  • Jalka sanoo:

    Niin, ja kasveihin tulee biologisia muutoksia.

  • korvapuikko sanoo:

    Mitä tulee siihen että noissa viljapelto kuvioissa olisi bliologia muutoksia/säteilyä tai muuta jännää on kyllä kumottu. Uskon että suurin osa viljapelto kuvioista on ihmisten tekemiä mutta uskon myös että ufotkin ovat saattaneet muutaman vääntää

  • Wespa sanoo:

    Millä tavalla kumottu? Säteilyä on mitattu, biologisia muutoksia on havaittu ym. Luonnollista selitystä ei ole noille ilmiöille saatu ja tuskin kukaan ihminen haaskaisi aikaa ja rahaa aiheuttamalla säteilyä ym. Silminnäkijähavaintojakin on useita, joissa suuri viljapeltokuvio on ilmestynyt minuuttien aikana ja valopalloja on nähty ja kuvattu useissa tapauksissa, mutta silti jotkut väittävät, että joku tekee niitä laudan ja parin narun avulla vaikka kuvioiden teko veisi useita päiviä ja yöllä niiden tekeminen olisi lähes mahdotonta. Yhdellä videolla ammattilaiset tekevät yksinkertaisen viljapeltokuvion kahden päivän aikana, eikä yöllä tehdä mitään ja jälki on hyvin amatöörimäisen näköistä verrattuna symmetrisiin ja isoihin kuvioihin.

  • ninjani sanoo:

    Fender minusta tuntuu, että tuo on jotenkin värjätty. 🙂
    Kabanossi luuletko tosiaan, että ufot tulisi tänne huvin vuoksi tekemään peltoon geometrisiä kuvioita? Noh…
    Avaruusolennot yrittävät kertoa meille jotain tärkeää tai kohtalokasta päivää. Ainakin tässä peltokuviossa. Tämä päivä voi olla ihan mikä vain. Mutta ufot haluavat tuoda tämän päivän esille jostain syystä. Ja erityisen näistä kuvioista tekee, että tälle päivälle on ennustettu maailmanloppu, eli jännityksellä odotetaan.

  • music box sanoo:

    Kyllä tuo aika kummalliselta jollain tavalla alkaa tuntua jos toi on oikeesti jonkun muun kuin ihmisen tekele.
    1212 maailmanloppu. Hmm… kyllähän ihmiset sen maailmanlopun itekkin saa todella helposti aiheutettua ennemmin tai myöhemmin, jos nämä ilmastoasiat esille otetaan. Ehkäpä ne napajäät sitten 21.12.1212 todella sulavat tai vastaavaa (jos siis edes mitään tapahtuu)

  • music box sanoo:

    anteeksi 2012 😀
    osaan kirjottaa…

  • Emphatic sanoo:

    EN HALUA KUOLLA VIELÄ!! ;OO
    Jos mayat ennustivat heidän oman kohtalonsa, että heidän kalenteri aika loppuu silloin.. nääh.. en rupee leikkii tutkijaa :p

  • Sissijuusto sanoo:

    Jospa alienit vievät kaikki jotka uskovat heihin kauas pois ja jättävät skeptikot tänne parin pommin kanssa! Kannattaa siis uskoa!

  • napalmi sanoo:

    Eikö ihmiset lue? Mayat eivät ennustaneet maailmanloppua, vaan uutta aikaa. Ei hemmetti.

    Pate sanoi: ”Heidän pitäisi jopa tietää sellainen seikka, että englannin kieltä käytetään yleisesti eri kielialueiden välisessä kommunikaatiossa.”

    Matematiikka on ainoa universaalinen kieli, ja kuvia nyt pienet lapsetkin osaavat tulkita. Helpompaa se on pistää prkleen iso kuva pellolle kaikkien nähtäväksi, kun lähettää postikortti hallituksen salailtavaksi.

    Ja mitä tulee tähän että he matkustaisivat tänne valovuosia että pääsisivät tuhertelemaan, no mitä luultavammin he käyttävät eri ulottovuuksia apunaan, kun matkustavat, joten suunnilleen heiltä menee galaksin toisesta päästä tänne matkustamiseen noin 10 sekuntia. Älykäs humanoida osaa, ja ymmärtää monia ulottovuuksia. Me tässä tapauksessa kolmatta ulottovuutta.

  • janne sanoo:

    ninjani: millä perustelet, että joku muu kuin ihminen olisi tuon kuvion tehnyt?

    – lähikuvissa näkyy, että vilja on tallottu nurin – ei viittauksia, että hiukkasgeneraattorilla olisi vilja kadotettu toisiin ulottuvuuksiin

    – samanlaisia ihmisten tallomia viljakuvioita on pilvin pimein

    – ei ole sellaisia viittauksia, että kyseinen kuvio olisi muodostunut nopeammassa ajassa kuin ihmisryhmä sen ehtisi tekemään

    – kuviossa on vain tavallisia geometrisia muotoja, jotka on asiaan vihkiytyneen ihmisryhmän helppo muodostaa

    Toisaalta, mikä estää humanoideja olemasta ihmisen kaltaisia olentoja, jotka ihmistä hämätäkseen ovat jättäneet ihmisen tuottamisen kaltaisia muotoja ihmisten viljapeltoihin?!!?! APUAAAA!!! Ufoja täytyy oikeasti siis olla olemassa!!!?!?!

  • Wespa sanoo:

    Tuosta nyt voi väitellä, että onko vilja tallottu vai ei, mutta mielestäni ei ole, johon viittaa viljan taittuminen spiraalimaiseen muotoon (katso esim. keskiympyrä). Itseasiassa lähikuvissa en huomannut mitään, joka olisi viitannut siihen, että ne olisi tallottu. Yleensä ihmisten tallomissa kuvioissa viljat ovat vahingoittuneet ja siellä täällä näkyy pystyssä olevia viljoja ym. ”Ei ihmisten tekemissä” kuvioissa taas vilja on spiraalimaisesti taittunutta ja vilja itse ei ole vahingoittunut. Pitäisi saada lisätietoa ja tutkimustuloksia (säteilyarvot, viljojen biologiset muutokset yms.), että voisi sanoa varmasti, että onko tämä ihmisjoukon tekemä vai ei, mutta mielestäni mikään ei tässä vaiheessa viittaa ihmisten tekemään kuvioon.

  • Tiia sanoo:

    Edelleenkin uskon vuoteen 2012. Silloin tapahtuu ihan varmasti jotain, maailmassa on niin paljon selittämättömiä asioita ja maailman tila on kohta vaakalaudalla. Silloin tulevat avaruusolennot ja alkaa uus aikakausi! Varmasti on näin. Tähän luotan piste.

  • Tiia sanoo:

    En usko että maailmanloppu tulee silloin, vaan uusi aikakausi ihan missä muodossa tahansa.

  • Assassin sanoo:

    Niin kauan kun kukaan paranormaaliblogin väestöstä ei itse ole käynyt paikalla katsomassa kuvioita ja tekemässä mittauksia sun muita, niin näistä on turha tapella.

    Nämä netistä löydettävät videot, joissa ”todistetaan” että ihminen tekee yhdessä yössä kuvion on vähän niin ja näin. Yhtä helppo feikata ja leikata kuin alienvideotkin, jotka skeptikoiden mielestä ovat aina feikattuja…

    Voin kyllä tulla paikan päälle katsomaan ( ja Wespa myös), jos joku pystyy tekemään noin massiivisen kuvion yhdessä yössä kenenkään huomaamatta. Voin vannoa ettei onnistu…

  • Ammo9 sanoo:

    Miks noissa sisemmissä palleroissa on reiät keskellä……?

  • ninjani sanoo:

    Entäpä jos avaruusolennot kertoivat päivän jolloin he tulevat käymään. Eihän sitä tiedä. Mutta en usko, koska maailmanloppua on kerta ennustettu ennen 21.12.2012 -kuvioita. Vai onko? Minä en tiedä, mutta jos joku viisas ja tietävä ihminen kertoisi.

  • janne sanoo:

    ninjani, maailmanloppua on ennustaneet erityisesti saarnamiehet ja muut profetiat jo kauan. Ennustetuista maailmanlopuista, jotka eivät tapahtuneet, voisi pitää pienen tai vähän suuremmankin esitelmän.

    Erityisesti äärisuuntausten, kuten pienten uskonnollisten lahkojen johtajat mielellään messuavat maailmanlopusta ja sillä ohjaavat seuraajiaan.

    Yhden viimeisimmistä saatat muistaa itsekin, koska se oli laajasti esillä iltapäivälehdissä. Venäjällä pieni lahko sulkeutui luolaan maailmanlopun pelossa, jonka lahkon johtaja oli ennustanut. No, se tietysti meni jo se maailmanloppu.

    Tämä ei varsinaisesti liity maailmanloppuun, mutta lahkoihin ja väkevään johtamisenkykyyn: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200711216875767_ul.shtml. Jutun lahkojohtajalla on samanlaisia kykyjä vakuuttaa muita ihmisiä toimimaan ja uskomaan oman halunsa mukaan, samoin kuin maailmanlopunennustajilla.

  • Eric sanoo:

    Vuosi 2012… kyllä, silloin maailma tulee muuttumaan ja hyvinkin voimakkaasti. Silloin ihmiset nimittäin lopettavat kyseisen vuoden vaahtoamisen ja hyväksyvät ettei mitään tapahtunutkaan.

  • tuntematon sanoo:

    entä jos joku/jotku yritävät varoittaa meitä kuvioilla?

  • Tonza sanoo:

    Niille jotka kysyvä, että miksi alienit sitten lentelevät valot päällä niin miettikää, että jos ihmiset osaisivat lentää toisille planeetoille, niin kyllähän osa pysyisi näkymättömissä ja vaikka tekisi jotain kuvioita pelloille, kun taas osa lentelisi valot päällä keskellä kaupunkia.

  • nörääjä sanoo:

    mikä on muute toi kumpu tuolla ylimmässä kuvassa?

  • Tontodc sanoo:
  • Tontodc sanoo:

    Ilmestynyt siis tämän ”2012” kuvion viereen.

  • Kerttu sanoo:

    Tuossa uudessa ei ole ainakaan keskiötä tallattu, joten kukaan ei ole voinut olla narun kanssa pitämässä mittaa keskellä, että ympyrästä tulee säännöllinen.

  • Larty sanoo:

    Taas on pahuksen vaikea muodostaa mitään mielipidettä. Kuvat näyttää ihan oikeilta, mutta en voi tietää onko niihin liittyvä selostus oikein. En voi tietää ovatko planeetat oikeasti tuolla tavalla vuonna 2012, enkä tiedä onko tämä ihmisen tekemä. Mielenkiintoista sinänsä miksi ”avaruusoliot” olettivat pluton planeetaksi. Olisivat yhtä hyvin voineet merkata tunnetuimpien asteroidien ja komeettojen radat myös.

  • janne sanoo:

    Totta, näiden puolustuspuheenvuorojen jälkeen ei voi kuin hyväksyä, että humanoidit ovat jättäneet pellon pintaan varoituksen ”21.12.2012 tapahtuu jotain, mikä ei ole välttämättä maailmanloppu, mutta jotain tulee tapahtumaan, joka muuttaa kaiken, ja josta me tiedämme enemmän kuin te, koska kävimme kaatamassa pellosta viljaa, eikä nykyihminen osaa viljaa niin hienosti kaataa, kuin me kaadoimme, vaikka ihminen paljon on kehittynytkin niin noin hienosti viljaa ei pysty kaatamaan kuin me.”

    Eli viesti toimitettu perille. Pitänee alkaa kaivamaan suojakseni maakuoppaa, jos ihmisen kyvyiltäni siihen vielä kykenen, ja valmistautumaan vuoteen 2012.

  • jaa-a sanoo:

    Entä jos ne alienit ei opi tai pysty oppimaan meidän kieltä, ja sitten yrittää jotenki kuvilla ja muulla touhulla kertoa jostakin.
    Tähän taas vedoten Edgar Mitchellin kertomat huhut (http://paranormaaliblogi.wordpress.com/2008/07/24/avaruusolennot-ovat-todellisia/) , että alienit olisivat olleet jo kymmeniä vuosia yhteydessä ihmisiin, joten kyllä niiden pitää jotenki hallita meidän kieli ja päinvastoin.

    Epäilläänhän että alienit olis auttanu jo pyramidien rakentamisessa.
    Mut sit taas herää kysymys miksi ne lähti pois, tai ainakin salaavat itsensä.
    Ja sellasiakin juttuja olen kuullu et joskus ennen ihmisen kehittymistä alienit olis lisääntyny joidenki alkuihmisten kanssa, ja siten syntyny nykyihmiset.

    Itse joskus muutama vuosi sitten näin ufo:n (unidentified flying object (tunnistamaton lentävä esine)) ja heti luulin alieneiden lentäväks palloks, mut sitte ajattelin et onhan niinä muitakin mahdollisuuksia (esim. asteroidit mitkälie kivet ja romut avaruudesta), joten en enää usko nähneeni alieneiden alusta. Mutta siihen uskon vahvasti että jossain päin tuolla on elämää, ja aina olen kaikkia alieneita ynm. kuu-ukkoja pelännyt enemmän ku kuolemaa, syytä en tiedä.

    Ja sitte hullu veikkaus et jos ne kuu-ukot vihjailee tuhosta vuonna 2012 jonka ne itse aiheuttaa.

    Ja lopuks voin sanoa että mitään en tiedä, kaikkeen uskon. Helppouskoiseksi, tyhmäksi ja hulluksi ovat monet minua sanoneet. Joten valitukset voidaan jättää vähemmälle kommenteistani, nämä ovat minun kuvitelmia/pelkoja. Tottakai jos joku haluaa valaista minua ja kertoa tarkasti tutkittuja faktoja, ynm. niin siitä vaan.
    Ja anteeksi huono äidinkieleni.

  • janne sanoo:

    Arvon jaa-a,

    Älä suotta vähättele omia uskomuksiasi tai tietämystäsi. Juuri kukaan meistä ei sen paremmin voi ymmärtää elämää kuin itse sen kokee.

    Tieto ja totuus ovat kovin subjektiivisia, eli ”tieto” ja ”totuus” ovat sen hetken tietämykseksen ja ajan kuvia todellisuudesta. Maapallo oli ennen littana ja aurinko kiersi Maata, ja se oli tieto ja totuus, kunnes löydettiin uusia todisteita uusille väitteille.

    Uusi tieto ja totuudeksi väitettyyn tulee suhtautua kriittisesti, joka ei tarkoita, että vastustetaan vaan, että kyseenalaistamalla arvioidaan lähteen ja uusien tietojen luotettavuus.

    Salli karkea esimerkki. Äidilläsi ja siskollasi on ollut pahoja ongelmia keskenään. Siskosi kuolee ja kuolemasta syytetään äitiäsi, koska hän ei osaa sanoa missä ja mitä hän on ollut tekemässä siskosi kuoleman aikaan.

    Äitisi on voinut aiheuttaa siskosi kuoleman, mutta todennäköisesti kyseenalaistat äitisi syyllisyyden, koska hän ei voisi tehdä niin ja tarvitset parempia todisteita kuin tiedetyn riidan.

    Vaikka uskot maapallon ulkopuoliseen elämään niin anna toki mahdollisuus ettei sitä olekaan eikä vuonna 2012 yksikään alien hyökkää takapihallenne riehumaan.

    Mitä tarkasti tutkittuihin faktoihin tulee, niin älä nyt ihmeessä asettele kysymystä siten, että jos kukaan ei voi sinulle ehdottomasti todistaa, ettei ulkopuolista elämää ole niin ulkopuolista elämää täytyy olla. Samalla logiikalla voisit vaatia, että jos kukaan ei todista ettei Jumalaa voi olla niin Jumalan täytyy olla olemassa. Tai jos kukaan ei voi todistaa ettei hammaskeijuja ole niin hammaskeijuja täytyy olla olemassa jne.

    Se voidaan todeta, että monien ufo-juttujen takana on ollut ihan tavallinen ja järkeenkäypä selitys, eikä taustalla ole ollut mitään kosmista. Voidaan samalla todeta, että jotkut ufo-jutut ovat jääneet selvittämättä, mutta se ei tarkoita, että automaattisesti silloin täytyy olla humanoidien kyseessä.

    UFO-jutut kiinnostavat monia ja monet UFO-jutut ovat jopa olleet tahallaan lavastettuja huomion, huijauksen tai rahan takia, vaikka suurin osa on ollut ihan inhimillisiä väärinymmärryksiä.

    Kovassa rasituksessa, nälässä ja unenpuutteessa ihan tavalliset terveet ihmiset alkavat näkemään harhoja, esimerkiksi jonkun juoksevan ohi metsässä vaikka ketään muita ei oikeasti ole lähimainkaan.

    Mieli on jännittävä kapistus. Suhtaudu uusiin väitteisiin mielenkiinnolla, mutta arvioivasti ja kyseenalaista mahdottomalta kuulostavat asiat, sillä sitä ne usein ovat. Mahdolliset asiat yleensä voidaan todistaa useammallakin luotettavalla eri tavalla.

  • Larty sanoo:

    janne, tuo oli loistavasti sanottu. Kaikilla pitäisi olla samanlainen asenne ”yliluonnollisiin” ilmiöihin kuin sinulla (ja minulla). Paranormaali-ihmiset eivät usein ota muita mahdollisia selityksiä huomioon, vaan uskovat jännittäviin tarinoihin vaikkei olisi mitään todisteita puoltamassa tarinan todenmukaisuutta. Aina jos heidän uskomuksia kritisoidaan, skeptikot katsotaan jääräpäiksi joiden mieltä ei voi koskaan muottaa. Mielestäni hyvin tekopyhä näkemys.

  • Jahauhau sanoo:

    Aika epätoivosesti jotku idiootti ihmiset on yrittäny keksiä jtn jolla ne voi pelotella toisia herkkäuskosia 😉 Ja muutenki 21.12.2012 ?? Hei jtn rajaa.. Joihinki toi voi mennä läpi mut…

  • Jahauhau sanoo:

    Ainiiiii ja onnittelut 500 sadasta artikkelista.. 😀

  • ense sanoo:

    Minun mielestä ufot yrittävät kertoa meille jotain… maailmanloppua?

  • Esa sanoo:

    Kuulkaa. Ei tarvitse missään nimessä pelätä! pelko pois. se hidastaa.

  • otus77 sanoo:

    joo peltokuviota ei tee alienit vaan ylemmällä värähtely taajuudella olevat maan asukit…mahd ihmiset ja yrittävät kertoa jotakin mut kaikki ajattelee sitä naapurin reiskan kusipäätä joka on taas yöllä värkkäilly jotain aikansa kuluksi. näitä on aika vaikea kuitenkaan väärentää ja niitä pitäs tarkastella ikäänkuin vinkkeinä. sit kun aikanaan saadaan selville mikä/kuka teki peltokuviot niin tod näköisesti saadaan makeat naurut kuin sitä on ollu tyhmä ja lapsellinen..100 vuodessa ihmiskunta ottaa aimo harppauksia joten jonkinlainen varaus kaikessa on paikallaan.

  • rikulllll sanoo:

    Ja missä ovat ruohonleikkurin tulo/ja poistumis jäljet??? maybe real, maybe not. 😀

  • Wespa sanoo:

    Ruohonleikkuri olisi noiden tekoon yksi huonoimmista välineistä. 1: Se ei leikkaisi viljaa, enkä näe miksi sitä työneittäisiin ilman, että se olisi päällä (viljaa ei ole leikattu, vaan taitettu) 2: se olis raskas työnnettävä ja varmasti jäisi viljatukkoihin kiinni jne. Kuvio on muutenkin sen verran iso, että sitä ei hahmoita maasta käsin…

    Saatte ihan vapaasti koittaa tehdä tuota ulommaista ympyrää ruohonleikkurilla (ottakaa huomioon ympyrän täydellisyys)… Paperillekkin on vaikea piirtää täydellistä ympyrää, niin miettikää kuinka vaikeaa se olisi tehdä viljapellolle jonkun ruohonleikkurin kanssa, kun halkaisijakin on useita satoja metrejä, jolloin et voi hahmoittaa missä menet…

  • joonaspoonasx sanoo:

    Vaikea sanoa, että onko ihmisen vai muukalaisen tekemä. Uskon molempia koska koko vuosi 2012 saattaa olla pelkkää huuhaata. Ja jos ei niin meidän tulisi varautua.

    On toi aika mahotonta luultavasti tehdä noin symmetrista ympyrää. Ehkä tämä on viesti jota meidän pitäisi osata tulkita..

  • joonaspoonasx sanoo:

    Tarkkaan kun katsoo keskelle tota kuvaa niin siinä on Ying Ja Yang kuvio.. ?

  • Pena sanoo:

    Tämä on mielenkiintoista, niinkuin ennenkin sanoin alienit yrittävät viestintää meille, tuo kuvio kuvaa meidän linnun rataa. Jos himmeällä menevät kiertoradaojen planeetat ovat vaarassa vuonna 2012.

  • Carmiwa sanoo:

    Mä taas luulen et toi voi olla aito. Se ei näytä nii epätasaselt keskelt jne..

  • Destiny sanoo:

    Photoshop. -__-’

  • jonkki sanoo:

    veikkaampa että nuo kuviot syntyy avaruusolentojen aluksen jostain polttavasta voimasta joka osuu maahan ja polttaa kuvion peltoon

  • jonkki sanoo:

    luulen että loppu tulee vuonna 2012 ellei avaruus olennot tuu auttaa meitä 😀

  • jokuli sanoo:

    2012. muuta en sano =D

  • huublu sanoo:

    miks ei näit si näytetty noku tv-uutisissa???

  • sannu sanoo:

    tuosta 21.12.2012… Luulen myös että jotain tulee tapahtumaan, mutten usko että maailman loppu tulee… Ehkäpä harmaat tulevat visiitille, Ihan julkisesti, ja siitä alkaa ”UUSI AIKAKAUSI”. Koska sen jälkeenhän ei mikään ole enää ennallaan…

    Harmaan eivät ole pahiksia, jos olisivat, niin meitä ei enää täällä olisi. Joten nou hätä =)

    Ja noihin viljapeltokuvioihin… Tuskin kukaan vuosituhannella 1600 on tallonut ihan pilailumielessä pelloille kuvioita, eiköhän ne harmaat ole jo silloin aloitelleet informoimaan meille mitä tuleman pitää…

    Sitä tosin ihmettelen että miksi informoida peltojen välityksellä, eiköhän olisi aika jo siirtyä nettiaikaan… =)

  • Yrmeli sanoo:

    Ei poijjaat, tämä on taas kerran jenkkisatelliittien tekosia! Katsokaas, amerikkalaiset ovat asentaneet satelliitteihinsa sellaisia sädeaseita, joita voivat käyttää, kun sota Venäjää vastaan syttyy. Niissä kun pidetään tehotasot alhaisina rauhan aikana, voi niillä vaikkapa askarrella tuollaisia kuvioita, harjoittelumielessä.

  • henkka sanoo:

    Maailmanloppu voi tulla ihan millo vaa ja se tuleekin joskus.ja sitä paitsi nasa on vahvistanut että 21.12.2012 avaruudessa on musta aukko johon maapallo VOI joutua.

  • OVS sanoo:

    Maailmanloppu…No,itse uskon vuoden 2012 tuovan mukanaan uuden ajan,Maan ulkopuolisia vierailijoita,puhdistuksen yms.Mutta että totaalinen maailmanloppu?

  • killokki sanoo:

    MAKIN USKON VUOTEEN 1012!… mutten usko sen tuovan muuta kun sen planet x:n (en muista nyt toista nimee, olikohan se Nibirus vai joku semmonen?)

    Ja vaikka alienit osaisivat enkkua, niin oiskohan se kovinkaan uskottavaa, jos vaikka naapurin pellolle ilmestyy teksti: THE WORLDS END IS COMING ON 21.12.2012 mä en ainakaan tommoseen uskois.

    Ja Yrmeli, jos et kirjottanu tuota läpällä, ni sanopa, mite ne ikivanhat kuviot sit ilmesty? Täältä lähetetään säteitä ja ajoitetaan et ne tulee vuonna 1908? Juu tosi uskottavaa… mut onhan se totta et kuviot ovat tulleet ajan myotä monimutkaisimmiksi ja kunnianhimoisimmiksi. Enkä oikeen usko, et toi on tehty photoshopilla tai jollain vastaavalla ohjelmalla ku on noin monta kuvaa, ja etäisyydetkon näyttää pikavilkaisulla samoilta ku muissa kuvissa.

    Mut ku aattelee tuota maya-kalenterin päättymispäivää, ni sillehän on eiko kaks vaihtista, toinen oli vaan joku laskuvirhe. Ja oisha se ihan loogista, et kun kuollaan sukupuuttoon, ni kyllä se kalenteriki siihen tyssäis.

    Mitenkäs sitten aattelt tehä tommosen kuvion maasta käsin, kuten Wespa jo sano, on mahrotonta nähä oikeen mitä tekee maasta käsin ku viel planeetat ovat just siinä järkässä ku on sinä kyseisenä päivänä (oli se sitten 21.12.2012 vai 31.11.2012)

    Mutta onhan se aika jännä, miten niin moni on ennustanu samalle vuodele nii monta maailmanloppu/uusi aika ennustuksia, vaikka onhan ne voinut vähän matkiakin muita 🙂

    Millonkohan sit seuraava ennustus osuu? Veikkaisin 2013 (13-EPAONNENLUKU) sit 2014 (14-JOISSAIN MAISSA ONNENLUKU) sit 2015 (15-MUN IKA 2V PAASTA!) jne.

    Ja maailmanloppu tulee kun tulee, viimeistää viiden mrd vuoden päästä, ei tarvi muuta kun elää joka päivä täysillä, kuin se olisi sun vika päivä 😀 (vaikken itekkään oikeen noudata tätä kultaista sääntoä)

  • OVS sanoo:

    Itse uskon (toivon)2012 johtavan ihmiskunnan uuteen aikaan,tuskin nyt mitään maailmanloppua sentään.(”totaalista” ainakaan)…Mutta pakkohan se on myöntää ettei mikään aineellinen ole ikuista. Ihan asiaa kirjoitit Killokki.Vastauksena Killokin kommenttiin:Se planeetta X,tunnetaan myös nimellä Nibiru,ja ”naapurin pellon teksti” olisi paremmalla englannilla kirjoitettuna ”THE END OF THE WORLD IS COMING…blaa blaa” tai ”THE WORLD IS COMING TO AN END….” tuo ”worlds end” ei ehkäpä ole ihan parasta englantia,vaikkakin ymmärrettävää.(pilkunviilausta :D)

    Kyllähän 2012 jotakin uutta tuo,ainakin planeetta äxän,presidentinvaalit ja yhden vuoden lisää…(Tosin odottelisin jotakin radikaalia (tai vähemmän radikaalia)muutosta.)

    Olisi muuten kiva tietää tuosta kuviosta ,että ovatko korret taittuneet vai katkenneet,onko magnetismia tai säteilyä…(siis kuvion ”aitoutta” arvioidessa”.Niin,siis kyllähän kuvio aito on,mutta että ovatko sen takana ihmiset vai ”someone/something completely different…” (huono vitsi.:p)

  • Jopelius sanoo:

    Ääh.. Tää tarkottaa vaan sitä että UFOt lupailee tuoda kehitysapua vuonna 2012, kun ollaan niin onnettoman retardeja.

  • Eppu sanoo:

    Ei tuollaisia voi ihmiset tehdä, oon samaa mieltä Jopeliuksen kanssa 😀

  • joopeli sanoo:

    Minä en kyllä nyt oikein käsitä miten tuo kuvio liittyy vuoteen 2012. Kertokaa toki joku.

  • Dalton sanoo:

    Aivan käsittämätöntä, ettei osa porukasta ei usko että ihminen pystyy tuollaisia tekemään! Esim.

    ”Saara:
    Heinäkuu 21, 2008 10:17

    miten ihmiset voi muka tehä noin? O__________________________o”

    Onhan ihminen käynyt avaruudessa ja keksinyt aparaatinkin jonka ääressä juuri istutte. Eiköhän sitä nyt muutama peltokuviokin pitäis onnistua…

  • Wespa sanoo:

    Planeettojen asennot kuviossa viittaavat tuohon päivämäärään.

  • foge sanoo:

    ihmisten oiski aika kehittyä älyllisesti!

  • Tommy Laine. sanoo:

    Uskomatonta noi viljapelto kuviot ja ihmeellistä että siinä on linnunratamme kuviona!!!Siis vieläkö joku väittää että ne ei olisi muka ufon tekemiä????Toihan on siis ihan selvä!!!

  • Leo Kananen sanoo:

    Ufoja paljon nähneenä tiedän, että voivat olla vaarallisia ja julmia ihmiselle. Ovat jopa tappaneet paljon ihmisiä vain tappamisen ilosta. Ei kannata yrittää liian läheistä yhteyden ottoa, voi lähteä henki.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto