ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

2009 alkukauden viljapeltokuvioita

Nyt on alkanut taas viljapeltokuviokausi ja kuvioita onkin jo ilmestynyt muutamia.

Tässä esittelyssä Britanniaan Toukokuussa ilmestyneitä kuvioita.

Clatford, nr Manton, Wiltshire. Ilmoitettu 4 Toukokuuta.

Peaks Down, nr Swindon, Wiltshire. Ilmoitettu 9 Toukokuuta.

Bishop Cannings, nr Devizes, Wiltshire. Ilmoitettu 24 Toukokuuta.

Windmill Hill, nr Avebury Trusloe, Wiltshire. Ilmoitettu 25 Toukokuuta.

Waylands Smithy, nr Kingstone Coombs, Oxfordshire. Ilmoitettu 29 Toukokuuta.

Mielenkiintoisia kuvioita ilmestyi siis viime kuussa. Aina Ying Yang -tyyppisestä kuviosta meduusaa kuvaavaan kuvioon.

Kannattaa lukea myös mtv3:sen uutisointi meduusakuviosta.

Tiesitkö muuten, että meduusa on vedessä elävä olento, joka liikkuu ja kerää ravinteita, mutta sillä ei ole aivoja. Koitetaanko kuviolla saada meitä heräteltyä uusille mahdollisuuksille. Siitä vaan laajentamaan tietoisuutta ja tutkimaan kuvioita, sekä niiden tarkoituksia.

Mitä mieltä olette tämän vuoden aloituksesta? Mitä kuvioilla yritetään viestittää?

Lisää kuvia lähteestä. Blogiin lisätään pian myös raportointia tässä kuussa ilmestyneistä kuvioista, joten pysy kuulolla. 🙂

Lähde: cropcircleconnector.com/2009/may2009.html

Mainos: Kiinnostaisiko sinua paranormaali T-Paita vai haluaisitko suunnitella oman T-Paitasi?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

76 kommenttia aiheeseen: 2009 alkukauden viljapeltokuvioita

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Hexaa sanoo:

    KYllä Kyllä. se mitä pitää kyllä huomioida noista kuvioista on ainakin niiden järkyttävä koko.. ja useimmat noista ovat maagisen syymetrisiä;) jotka tietenkin puhuvat kuvioidein aitouden puolesta. ellen ihan väärässä ole niin mahtaakohan noita kuvioita nyt olla suhteellisen paljon näin alkuvuodelle? vai oliko viimevuonnakin useita havaintoja, sillä jos tätä vauhtia jatkuu, niin ainakin kuvioiden määrä kasvaa, joka tietenkin tarkoittaa vain yhtä asiaa 😛

  • Wespa sanoo:

    Kohtuullisen paljon oli kauden aloitukseen joo. Tuossakin on vain osa Toukokuun kuvioista ja Kesäkuullekkin on jo nyt ilmestynyt useita.

    Vähän sama kuin tämän vuoden ufoaallossakin.

    Paljon havaintoja yliluonnolliselta saralta. 🙂

  • Hexaa sanoo:

    Totta ja hyvä niin.

  • Phazon sanoo:

    Kappas.
    Viljapeltokuvioita pitkästä aikaa 🙂

    Tiedä näistä onko aitoja vai feikkejä. En kyllä ihan usko että ihminen tekee nopeasti tuollaisia edes kehittyneimmällä tekniikalla mitä on olemassa.
    Joko hitaasti tehty taittamalla viljaa tai sitten nopeesti ilmestynyt yliluonnollisesti.
    Jäämme odottamaan uusia kuvioita. 🙂

  • Patsi sanoo:

    Katos onpa mielenkiintosia… Noihinhan keksii vaikka mitä selityksiä siis mitä ne tarkottaa… :DD
    Kuva2: Vuosi
    Kuva3: Napajäätiköt ( kaikki tulee samaan pisteeseen niinkuin kompassin neula )
    kuva4: Rauhaa
    Kuva5: Niikuin ihmiset
    heh heh… taidan painella nukkumaan :DDD

  • Huttu sanoo:

    Toi eka kuva näyttää ihan joltain molekyyliltä, mut paha sanoa mitä atomejä siinä kiinni

    mut anywhoo, luulen et joku jossain onnistuu jotenkin laskemaan kaikist noist kuviost esiin päivämäärän 21.12.2012 😀

  • WM_ sanoo:

    Viljapeltokuviot ovat todella mielenkiintoisia!

    Itse paneuduin laskemaan noiden eri palluroiden sun muiden lukumääriä. Ainakin kahdessa oli muistaakseni luku 13. Ties vaikka päivämäärää kenties meinaisivat?

    Paha mennä sanomaan kun en tiedä ainoastakaan merkistä mikä sen tarkoitus olisi, että miten ne informoisivat.

    Varoittaisivat, kehottaisivat…?

  • Korn sanoo:

    Tuo meduusa voisi myös muistuttaa jonkinlaista meteoriittia tms. Jos sillä yritetäänkin varoittaa ihmisiä jostakin tulevasta katastrofista. Metoriitti iskee vuonna 1212. Muutama eka muistuttaa jotain tyyliteltyjä ”planeettakarttoja”. Kolmannessa kuviossa on 12 sakaraa, niistä tulee mieleen kuukaudet. Onko tämä jokin moniosainen viesti että ”täältä päin universumia tulee suuri tuho aikaan x”? Tai sitten se on jonkinlainen varoitus, ihmiskunnasta tulee yhtä aivottomia kuin meduusat ja se on meidän loppumme ;P

  • Korn sanoo:

    2012 jopa tuo vuosi ;P

  • - sanoo:

    Kuvat viestittävät sitä kuinka herkkäuskoisia ihmiset ovatkaan.

  • Karvalakki sanoo:

    Ensimmäisen kuvan kuvio näyttää pelottavan tutulta… Jossakin oon nähny hyvin samanlaiset kuvion. Tämä pitää selvittää nyt.

  • Shadowjin sanoo:

    Mielestäni 1. Kuva voisi kuvastaa vuoden 2012 planeettojen asemia. 2. Kuvassa noit palloja(planeetat) on 12 ja ne kiertää keskellä olevaa isoa palloa (Aurinko). 4. Kuvassa on reunoilla olevia palloja yhteensä 12. Viimeises kuvas on vaa 11 palloa.

  • Hexaa sanoo:

    hyvä että saadaan asiallista keskustelua aikaiseksi.

    Mielestäni 1. kuva ei kuvasta planeettojen järjestystä vaan pikemminkin

    kehittynyttä ja kehittymätntä kemiaa/kieltä/elämää. 1 kuvassa näkyy M kirjaintai muistuttava kuva joka on ollut myös viljapeltokuvioissa aijemmin. ja välissä joku sanoinkuvaamaton harso-> ja No jos kuviota katsoo niin huomaa että ehkä tietoisuus on laajentunut ynm.

    2kuva. minun mielestä saattaa tarkoittaa sitä että,. ringin keskellä oleva planeetta
    tarkoittaa meitä. ja ringissä olevat planeetat tarkoittavat muita eli sillä ehkä kuvastetaan sitä ettemme ole yksin.

    kuva 3. kuvastaa jonkinlaista elämän kukkaa, että kaikki ovat jotenkin yhteydessä kaikkeen.

    kuva 4. en tiedä tuosta saa montakin päätelmää mutta, ensimmäiseen kuvaan vedoten tuosta voisi vetää päätökset että alhaalla on 7 ympyrää molemmissa päissä.
    siitä Lähtee 7. viivaa jotka kulkevat molemmat läpi yhden ison ympyrän ja yhtyvät sitten keskellä toisiin 7 viivaan…
    ja keski pallot ovat suorassa linjassa AIVAN.! 😀 mahtaisiko tämä tarkoittaa kyseistä aikaa kuin planeetat ovat suorassa linjassa??

    kuva 5
    saattaisi ehkä kuvastaa matkaa uuteen maailmaan muiden rotujen kanssa..

  • Feuersturm sanoo:

    Hienoja tekeleitä kyllä.

    Toivottavasti kukaan ei kuitenkaan enää oikeasti kuvittele, että asialla olisi ollut maan ulkopuolinen äly (Hexaa…come on). Johan noita viljapeltokuvioiden syntyä on käsitelty vaikka millä mitalla aina tv-dokumenteista lähtien. Ihan yleistietoa nykyään siis, joten turha mystifiointi on aika pitkälle täysin tarpeetonta. Köyttä, lautaa, valmis suunnitelma ja kiitettävästi matemaattisia hoksottimia riittää pitkälle.

    Wikipediasta hätäisimmille:

    ”Doug Bower and Dave Chorley made their crop circles using planks, rope, hats and wire as their only tools: using a four-foot-long plank attached to a rope, they easily created circles eight feet in diameter. The two men were able to make a 40-foot (12 m) circle in 15 minutes.”

    ”Methods to create a crop circle are now well documented”.

  • KeyWay sanoo:

    Mielenkiintoisaa.

    Itse en usko että ”ne” tulisivat tänne maapallolle noita kuvioita tekemään, JOS edes ”ne” tekee noi.

    Jossain videossahan bongattiin viljapeltokuvio joka ilmestyi sekunneissa peltoon. Kaikista loogisinta on että ”ne” olisi valovosien päässä ehkä omalla planeetalla. Että niillä ei varmaan ole sellaista teknologiaa päästä tänne, mutta ehkä super kiikarit jolla ne meitä tarkkailee, ja jokin teknologia jolla ”ne” nähettäisi jotain aaltoja jotka sitten tekee ne viljapeltokuviot. Eli ne yrittäisi viestittää jotain, jotenkin. Eihän ne meidän kieltä osaa niin kuvioilla sitten.

    Jos ajatellaan että me ollaankin ”ne”, niin kyllä mekin varmaan noin viestejä läheteltäisiin, kun on ainoa vaihtoehto.
    Mutta tää on sitten mun usko tähän asijaan. Mites te itse luulisitte noiden ilmestyvän jossei ole ihmisten tekoja?

  • WM_ sanoo:

    Tuosta ensimmäisestä tulee jotenkin ykseys ja tietoisuus mieleen, http://henkimaailma.wordpress.com/2009/02/24/3dn-ja-5dn-erot/ <- tähän malliin miten Wespa oli aikaisemmin asian ilmaissut.

    Voisi jotenkin tulkita että tuossa ”alussa” on nykyinen tilanne, erillisyys ja siitä siirryttäessä sielutasolle, ollaankin yhteydessä kaikkeen ja tietoisia siitä. Ja siitä vielä edempänä on se mitä nimitetään Jumalaksi? 😛

  • SirkkuPeekele sanoo:

    Kauankohan alieneilla tai jumalalla kestää selvittää joku maapallon kielistä. Ehkä niiden planeetalla ei ole kuin 1 kieli eikä niillä ole kuin yksi kulttuuri… Ne on nyt ihan sekasin kun huomas että muuallakin on elämää, ja eri kieli ja erilaiset kulttuurit… 😀 peace

  • Shadowjin sanoo:

    Mutta jos noit 5. ulottuvuusjuttui uskoo nii alineil ois mahollisuus matkustaa ajassa,teleportata yms. joten heillä ei käytännössä ole aikaa ja siksi voisivat tehdä tämmöisiä että voivat kommunikoida?

  • OVS sanoo:

    Ensiksi…-Feuerstrumille:…On totta että useat viljapeltokuvioista on todettu väärennöksiksi,ja kommentiisi liittämä lainaus kertoo varsin hyvän tavan näitä kyseisiä kuvioita luoda,mutta…Metodi joka Wikipediassa esitettiin runnoisi ja katkoisi viljan yms. varsia,kun taas monista (selittämättömistä) viljapeltokuvioista ei vilja ole katkeillut tai vastaavaa vaan varret ovat taittuneet tavalla ,jolla olisi ihmisen lähes mahdoton tai ainakin hyvin hidasta ja vaivalloista toteuttaa vastaava kuvio,lisäksi näistä yllämainituista ei-feikiksi leimatuista kuvioista on mitattu säteilyä,magnetismia ynnä muuta mukavaa…

    ”Skeptisten ihmisten pahin virhe on asian kieltäminen perehtymättä asiaan,tai laskemalla ”todisteensa” vain yhden näkemyksen varaan,kun taas ei-skeptisten ihmisten pahin virhe on aivan samanlainen kuin skeptistenkin….”

    Ja oma näkemykseni kuvista:

    Osasta on ilman suurempaa miettimistä vaikea sanoa mitään,mutta neljännen kuvan keskusta voisi mielestäni kuvata mustaa aukkoa tai vastaavaa.
    Kolmas kuva voisi sisältää jonkunlaisen ”kaikki on kytköksissä kaikkeen” viestin,kuten jo joku mainitsikin,mutta kuva 3 voisi mielestäni kuvata myös eri ulottuvuuksia yms. tai maailmankaikkeutta….
    Kaikki kuvat nyt eivät varmaankaan ole aitoja,mutta uskoisin tulevan kesän ”sadon” poikivan muutaman vaikuttavankin tapauksen.

  • Hexaa sanoo:

    OVS jo vastasikin tuolle Feuerstrumille –

    olen täysin samaa mieltä asiasta.
    uskon myös että kyseisiä kuvioita saadaan vielä lisää tänä kesänä

    olen tuossa miettynyt kyseistä asiaa että miksi noita kuvioita ilmaantuu..
    jos nuo eivät ole feikkejä niin jää vain yksi selite ja se on jollain tapaa älyllisen olennon tuotosta..
    minun mielestä pitäisi kerätä kaikki aidoiksi väitetyt kuviot viime vuosilta ja ruveta tutkailemaan ja hakemaan samankaltaisuuksia. jos siis haluaa enemmän perehtyä

  • Wespa sanoo:

    Feuersturm se on totta, että osa viljapeltokuvioista on ihmisten tekemiä, mutta osa on selittämättömiä juurkin säteilyn, sekä alueella ilmenneiden mutaatioiden ym. outouksien vuoksi. Myös outoja valopalloja ym. on nähty ja kuvattu alueella.

    Tässä muutama linkki aiheeseen liittyen, josta saa paljonkin lisätietoa:
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/11/06/viljapeltokuviot-ihmisen-vai-avaruusolentojen-tekosia/
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/04/28/uusi-dokumentti-viljapeltokuvioista/
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2007/12/18/esitelma-viljapeltokuvioista/
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2007/11/19/todisteita-joidenkin-viljapeltokuvioiden-aitoudesta/

  • KeyWay sanoo:

    Oonko ainut joka näkee kolmannen kuvan ei kukkasena, vaan maapallon räjähdyksenä?

    http://img199.imageshack.us/img199/4425/aaaaaaaaavgp.jpg

  • Calemran sanoo:

    Tuo kuva2:ksi voisi jotenkin kuvannoida aikaa, jolloin planeetat ovat suorassa linjassa keskenään. Planeettojen määrä toki ei ole täysin pätevä. Varsinkin kun Pluto menetti asemansa (”Mitä? Onko Mikki hommannut kissan?”)

  • metele sanoo:

    vaikee uskoa että tän olis joku porukka käynyt tallaamassa yön aikana http://www.allthatis.co.uk/crop/alien.jpg

  • metele sanoo:

    mitä olen tän vuoden kuvioihin perehtynyt niin noista 1. saattais olla aito, muut näyttää kylläpahasti feikeiltä, medusassakin on ne rajaukseen käytettyjen teippien katkoskohdan jättämät ”pykälät” nähtävissä.

  • Hexaa sanoo:

    metele Njoo nyt kyllä taidat puhua vähän… no kerroppa meille päätelmiäsi hieman lisää kiitos.

  • Hexaa sanoo:

    MUuten

    kertokaapa omia ajatuksia kyseisestä kuvasta
    —————————————

    http://www.allthatis.co.uk/crop/alien.jpg

    —————————————

    veikkaan myös että kyseinen kuva olisi aito. ja tuo on jonkun avaruudessa asuvan rodun ”pähkinän kuori” niinkuin me ihmisetkin noita avaruuteen lähetimme sukkulan kyljissä ynm..

    onko kellään paremmin tietoa tuosta kuvasta?
    sillä luulisi tuon nyt herättävän aikapaljon huomiota ja uutisointia ynm..

  • spookynen sanoo:

    Ikävä kyllä en usko, että kuviot olis muiden kuin ihmisten aikaansaannoksia. Taannoin tällä palstalla joku selittikin sen tekniikan millä kuviot on saatu aikaiseksi. Ne kaikkein monimutkaisemmatkin. Koska en ole asiantuntija, sanon vain, että tietokoneita siihen tarvitaan 🙂
    Tietenkin olis hienoa, että joku ET-äly tai toisen ulottuvuuden olemus olisi ne taiteillut. Mutta en usko, vaikka hörhö(hkö) olenkin. Ajatelkaapa vaikka niitä kaikkia mainoskuvioita, joita on tehty. Ja se alien-naama. Kyllä ma sanoisin, että herkkäuskoisia nyt kusetetaan (anteekshi).

  • Hexaa sanoo:

    spookynen no joo tavallaan yritän ymmärtää kantasi mutta kun viestistäsi huomaa että et selvästikkään ole perehtynyt asiaan kovinkaan suuresti, niin en pysty 😀

  • Huttu sanoo:

    http://www.allthatis.co.uk/crop/alien.jpg

    Toi alienin naamakuva ja tuo rengasmainen kuvio siinä vieressä on binäärikoodia.

    purettuna siitä tuli teksti:

    ”Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. (Damaged Word). There is GOOD out there.We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING (BELL SOUND)”

    Toi haiskahtaa jotenkin niin feikiltä koko kuva, se on liian tollanen hollywoodin tuottama alien naama että.

    Olen miettinyt tota kuvaa paljon joskus ja pähkäilin että tuo kuva ei ole niiden muotokuva jotka tuon peltoon piirsivät vaan tuo binäärikoodi varoittaa noista kuvassa olevista olennoista ehkä?

    Mutta silti, liian hyvä ollakseen totta. Tuo vissiin tapahtui vuonna 2002

  • Huttu sanoo:

    Tossa vielä enemmän infoa tuosta naamakuvasta ja koodista.

    http://www.timstouse.com/ScienceNews/chilbolton.htm

    skrollatkaa melkeen alas kohtaan August 15, 2002

  • Nomi sanoo:

    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/johdanto1.html

    Tuolla on paljon peltokuvioista suomeksi ja on siellä juttua kyseisestä kasvokuva/binäärikoodistakin.

  • Nomi sanoo:

    Ja jos joku ei viitsi kaivella niin tossa vielä erikseen.

    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/articles/crabwood1.html

  • Naut sanoo:

    ”hollywoodin tuottama alien naama”

    Hollywood ei ole käsittääkseni keksinyt grey- alienien ulkonäköä, vaan käyttänyt ufo- tapauksista, kuten roswellista ja sieppaustapauksista tuttua kuvastoa.

  • physsi sanoo:

    ”et ole selvästikään skeptikkona perehtynyt asiaan”

    Mitenköhän sitten nämä alienuskovaiset oisivat paremmin pystyneet perehtymään omaan kantaansa, kun ainoa asia millä pystyy perustelemaan oman kantansa on, että on nähty jotain kuvioita pellolla tai jotain meteoriitteja taivaalla. Ja kyllä sitä tarpeeksi suurella vaivalla ja matemaattisilla taidoilla saadaan sekä suuria että symmetrisia kuvioita. VYF!

  • Hexaa sanoo:

    physsi no joo mutta EI muutamissa sekunneissa eikä illoissa eikä noin hienosti taiteltuja viljoja. EIKä myöskään paikalle jää jotain säteilyä EIKÄ myöskään paikalla ole kuvattu samaan aikaan lentäviä tuntemattomia esineitä …

    elikä siis ihminen ei noita – kaikkein isoimpia ja vaikeimpia eikä osaa pienimmistä ole tehnyt
    eELi siis et ole perehtynyt asiaan 😀

  • spookynen sanoo:

    Hei mut Hexa hei! Kyllä olen mielestäni perehtynyt asiaan. Kaivahan jostain täältä aiempi Viljapeltokuvio-keskustelu, siellä se on selitetty miten ihminen voi tehdä (tietotekniikkaa avuksi käyttäen) kuvioita. Hitto kun en osaa itse selittää, kun en tekniikan hienouksista tarpeeksi ymmärrä selittääkseni asian oikein.
    En silti kiellä, etteikö jotkut kuviot olisi muun kuin telluslaisen aikaansaannoksia! 😉 Kantani on siis neutraalin tutkiva.

  • Eric sanoo:

    Hexaa, olet väärässä, niin uskomattoman väärässä. Eräs kaveri tällä sivulla kertoikin pientä faktatietoa miten viljapeltokuvioita pystyy tekemään 15 minuutissa. Isompi lauma ihmisiä niin hupsistakeikkaa!

    Ihminen matkustaa satelliiteilla aurinkokunnan halki, kuvaa miljardien valovuosien päässä seilailevia galakseja, nostattaa rakennukset pilviin saakka, kykenevät räjäyttämään yhdellä vaivaisella pommilla kokonaisen valtion ja te hörhöt pidätte viljan katkomista kuvioiksi mahdottomana? Järki käteen.
    Ja jos joku haluaa vauhkoa säteilystänne, antakaapas linkkiä kunnon tutkimuksille.

  • Hexaa sanoo:

    NO Eric 😀 siis tottakai ihminen voi tehdä jos haluaa mutta eräät feikit erottaakin
    aidoista siinä että niitä ei voida selittää..

    eli jos ymmärrät , säitely,lentävät esineet ynm..

  • hulupattaja sanoo:

    Palleroita vaan vuodesta, toiseen.
    Hiukan uskottavampia sais noista kuvioista ,jos muukalaiset plasmapallerollaan räväyttäisi peltoon jotain omaa juttua, eikä näitä iän ikuisia kliseitä: jingjang juttuja, ympyrä huttua, ja maapallon tuttuja elikoita. Kovin on yksitoikkoisen alkeellista alieneiden viestittely, vaikka pääsevät tänne asti kuvioita värkkäämään.

  • calico jack sanoo:

    Kyseessä ei ole humanoidien kosminen viesti vaan hoaxterien koominen viesti. XD

  • Radisti sanoo:

    Tuli mieleeni, noista peltokuvioista sellaainen asia, että Martin Keitelhän on kirjoitellut paljonkin noista peltokuvioista, oikein kirjojakin. Menin onneton liittymään hänen uutiskirjeidensä vastaanottajaksi, koska luulin että siellä saisi Suomenkielistä tietoa peltokuvioista yms. Mutta liittymisen jälkeen ei ole muuta tullut kuin, humpuukimatkoja mainostavia sähköposteja,ja henkisyyskurssiesitteitä, missä milloinkin.
    Olen todella pettynyt, lähinnä itseeni siinä, että annoin, humpuukimaakarien vetää itseäni höplästä.

  • tepeh sanoo:

    http://images.uncyc.org/commons/0/09/Crop_circles.jpg

    Kysymys kuuluu: Mitä he yrittävät kertoa meille?

  • pikku sanoo:

    Rakas Eric! Otappa vaikka google kauniiseen käyttöön ja rupea tutkimaan asiaa, tai mene vaikka lähimpään kirjastoon.
    Kyllä, ihmiset voivat tehdä näitä kuvioita, mutta kaikki nämä säteilyjäänteet, lentävät kohteet, kärsistään olkiin jähmettyneet kärpäset, laumoittain kuolleet kärpäset ja kaikki tälläiset pikku jutut, eivät ole mahdollista edes sillä laumalla ihmisiä, saati sitten tietokoneilla. Saanen nauraa.

    PS kaikki: Hempura sentään kun en muista sen yhden heebon nimeä, joka on tutkinut näitä asioita jo vuosia ja koonnut näitä selittämättömiä viljapeltokuvioita kirjaksi. Eli jos joku sellaisen muistaa niin pistättekö infoa, sillä pitäisi tilata se kirjanen, mutta sivua en enään löydä missä jumituin tämän kirjan tekstejä aikoinani lukemaan ja suorastaan järkytyi osista todisteista mitä siinä kirjassa käsitellään..

  • metele sanoo:

    pikku, mahd. paul vigay? joka löydettiin hukkuneena helmikuussa.

  • Hartsa sanoo:

    Hienoja on..

    Ekasta tulee joku pohjapiirros jollekin, tai kenties joku molekyylirakennelma mieleen..

    Toinen näyttää perspektiivistä kuvatulta planeettojen kuvaukselta..

    Kolmas on mielestäni selkeä kuvaus elämän kukasta, eli pyhästä geometriasta. Melkein identtinen näiden vapaamuurarien erääseen salakuvioon, mistä olikin hyvä luento youtubessa, mutta jo poistettu nykyään. Lyhesti sanottuna ”kaava” kaikkeen mikä koostuu tässä maailmankaikkeudessa. Mutta etsimällä löytää varmaan muita hyviä pätkiä hakemalla ”sacred geometry”.. aihe on mielenkiintoinen, kannattaa tsekata.

    Neljäs on kyllä originelli, mutta ei paljon tiedä mitä mieltä tuosta olisi. Kenties voisi sitä jonkun sanomaa komeettaakin kuvata. Hieno ja omaperäinen jokatapauksessa.

  • Eric sanoo:

    Pikku Kesäkuu, oleellinen ongelma tässä on se, että nämä ”tutkijanne” jotka julkaisevat ”tutkimuksiaan” kirjoissansa ovat erittäin yksipuolisia. Jos saaneen silti pyytää, haluan kyllä saada teoksien nimiä ilmi, sillä saattaisin tässä aloittaa kunnon tutkimisen.

    Ja pikku Kesäkuu, voit kyllä kertoa mistä löytäisin kunnon informaatiota puolueettomasta sivustosta? Googlen kautta niitä ei tahdo löytyä, joten apu olisi tarpeen.

  • Jani sanoo:

    Onkohan kukaan julkisesti koskaan yrittänyt jäljentää näitä kuvioita, testatakseen että paljonko työtä ja aikaa ylipäätään vaatii näiden peltokuvioiden tekeminen.

  • olovi sanoo:
  • Himo sanoo:

    Ajatelkaa nyt… Aika säälittävää uskoa että ”avaruusoliot” :DDD tekis johonki peltoihin jotain typeriä kuvia.. Mitä järkeä niitä on tehdä joillekkin pelloille, miksei muuallekkin? – No ehkä siksi että ihmisten on helpompi tehä nuo kuoviot tohon peltoon. Kaiken lisäksi kaikki nuo pelto taideoteokset tulevat aina Britanniaan tai Amerikkaan.. aika säälittävää, mutta mikäs siinä jos tykkää uskoa tällästä. Miettikää nyt – Kuvioita tehdään aina pelloille, miksi ei muualle ja miksi aina samaan maahan esim. Britanniaan, miksei vaikka suomeen 😛 Ihmisten tekemiä nuon on 😀

  • Makee sanoo:

    no ei varmana ole kaikki ihmisten tekemiä! sinuna perehtyisin asiaan paljon enemmän ennenkin tulisin väittämään kokojuttua suoraan pas.kak.si

  • pikku sanoo:

    hmm… löysinhän sen kirjan kun vähän kaivelin…
    http://www.ufofinland.org/index.php?id=3&pid=1128
    Pitänee ehdottomasti tilailla jostain ja lueskella. En tiedä sitten millainen kokonaisuus tuo kirjanen on, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  • metele sanoo:

    Eric Kesäkuu, palataan asiaan heinäkuussa.

    tosiaan eipä nuo tutkijat/tutkimukset kovinkaan paljon jaksa kiinnostaa, eiköhän se ole aivan päivän selvä asia että tämänkin asian tiimoilla liikkuu enemmän kuin tarpeeksi rahastelijoita.

    sopivasti vaan skpetisyyttä mukaan ja hankkii paljon mahdollisimman puolueetonta informaatiota. mielestäni ei ole mitään syytä olettaa esim. THE CHIBOLTON ”FACE” CROP CIRCLE:n tapauksessa ettei niitä maissin tähkiä tosiaan tehdessä oltu katkottu, vaan ne on nimenomaan taiteltu komiulotteiseksi rasterikuvaksi (halftone dot screen) tavalla joka ei ole mahdollista lankunpätkiä hinailemalla, no siitä en voi olla tietenkään varma että onko näin ettei niitä korsia ollut katkottu, mutta miksi he jotka ensimmäisenä ovat kuvion tutkineet asiasta valehtelisivat? jos on eriävää tietoa olisi mukavaa kuulla. samaan hengen vetoon täytyy vielä todeta että tuskin maissipellon taitteleminen on sieltä helpommasta päästä materiaalia.

    sama naama on muuten kuin face on mars, eipä sillä mitään merkitystä sinänsä..

    mutta joo.. varmaan 50% – 50% ihmisten tuotoksia.

  • MarkonPoolo sanoo:

    juu siis noitahan tekee ihan ammatikseen nykyään porukkaa, ja docuja,testejä ja esimerkkejä on vaikka kuinka et kaikkein monismutkaisimmatki onnistuu suht nopeesti ihan lauanpätkällä ja naruilla.. ja kaikki noi säteily ja taittumis jutskatki monessaki ohjelmassa testattu ja tehty eikä niissä ole havaittu mitää yliluonnollista 🙂
    suoomen telkkareissa ei varmaan oo näkyny muut kuin se discoveryn doccari .. ja eihän voi sanoo että ”osa on väärennöksiä” ? väärennöksiä mistä?

    t. juhannusta pukkaa kohta 🙂

  • liberty sanoo:

    Neljäs kuva näyttää minun silmissäni tiimalasilta, siitä taas voisi vetää ääripäästä lähtien johtopäätöksiä —> esim. aika on loppumassa ja jtn. tulee tapahtumaan ???

  • Radisti sanoo:

    Jäi edellisessä kirjoituksessa mainitsematta, että mielestäni Keitelin peltokuviotutkimukset/kirjoitukset, ovat hatunnoston arvoisia.

    Eri asia on sitten se muu bisnes, josta jo edellisessä kirjoituksessani, mielipiteeni kerroin.

  • Eric sanoo:

    pikku Kesäkuu 10th, 2009 at 23:00
    En suosittele missään nimessä lukemaan tämän Haselhoffin teoksia, sillä pienellä tutkimisella hänen kertomuksissaan ei ole juuri mitään järkeä. Stonehengen viljakuvio, josta ei löydy mitää informaatiota, ei edes tästä ilmavoimien lentäjästä David Kingstonista, jonka piti olla todistaja koko asistasta. Epänormaalit elektromagneettiset häiriöt, jotka aiheuttavat lähinnä masennusta minussa, että jouduin todellakin ajattelemaan hiemankin pidemmälle hölmöjä väittämiä. Loput herran hölmöydet ovat kaikessa idioottimaisuudessaan lastenkirjoihin sopivia.

    Ettekö vain kykene uskomaan? Ihmisiä on kusetettu ja tullaan aina jatkossa kusetettamaankin oman henkilökohtaisen hyödyn mukaan. Te olette niitä joista nämä henkilöt hyötyvät, koska olette yksi helposti manipuloitava lammaslauma.

  • Eric sanoo:

    Näin ohimennen, haluan suositella teitä ”uskovaisia” lukemaan Tieteen artikkelin Teistä, koska tämä antaa uutta näkökulmaa asioihinne.

    http://tiede.fi/arkisto/artikkeli.php?id=1106&vl=2009

  • Hexaa sanoo:

    MarkonPoolo joo voisit painua jonnekkin naurattaa sinun väitteesi.. vai että pelkällä laudanpätkällä ja narulla saa myös säiteily ” säteily ynm viljan taittumis jutut voi he.lv… saanen nauraa..

  • Mikko sanoo:

    Samaa mieltä Hexaa:n kanssa MarkonPoolo:n jutuista…

  • spookynen sanoo:

    Oli miten oli, niin unohtakaa nyt ainakin ne lankut ja narunpätkät. Ei niitä kukaan (enää) käytä.

  • Hexaa sanoo:

    joo ja Eric toivottavasti kohta tuo ranska toisi julkisuuteen ja todistaisi ufojen olemassa olon ( ihankuin sitä ei kukaan vielä tieteäisi) niin saataisiin sunkin silmäs avattua!

  • metele sanoo:

    eikös se ole niin päin että tiedelehtien artikkeleihin uskoo nimenomaan se ”lammaslauma”? tiede (täysin eri asia kuin tieto) on nykyajan uskonto jolla ihmisiä ohjaillaan ja pidetään ruodoussa vrt. keskiajan alttaritaulut.

    saa toki esittää eriävän mielipiteen, mutta tähän tulokseen olen itse päätynyt asiaa tutkimalla ja punnitsemalla.

  • WM_ sanoo:
  • pikku sanoo:

    rakas Eric Kesäkuu! Mitenköhän minä sitten onnistuin, vain pikaisella googletuksella etsimään niin tästä lentäjästä, kuin noista kuvioista informaatiota? Joten älä väitä, etteikö informaatiota löytäisi, sinä et vain tiedä miten sitä tulisi etsiä selvästikkään.

    Ja tuo sinun tieteen artikkeli. hmm… voin vain sanoa, että minun on vaikea olla uskomatta johonkin, jota olen itse muutamaan otteeseen todistanut, ensimmäisen kerran jo lapsena tähtiharrastukseni parissa. Ja en nähnyt tuolloin omiani, sillä pyysin myös vanhempani katselemaan niitä punaisia erittäin kauniita ”asioita” tuolla taivaalla joita oli useita kauniissa kolmiossa ja myös he näkivät nämä, vasta sitten uskoivat.

    Sinun kanssasi on turha näistä asioista puhua, sillä pysyt omien mielipiteittesi takan ilman perusteluja, vaikka ufo laskeutuisi suoraan sinun jalkojesi eteen.

  • metele sanoo:
  • killokki sanoo:

    toi vika kuva on kyllä mielenkiintoinen…
    koko kuviossa 12 isoa, ”onttoa” ympyrää, meduusan ”päässä” 12 pientä, ”täyttä” ympyrää.. ja tos ekas kuvas jos kattoo niitä ihmisten kulkureittejä vai mitä nyt onkaan, nii huomaa et ne ”vääntyvät” kuvion kohdalla.

  • killokki sanoo:

    ja ku tarkemmin aattelee, nii oikeestaan luvut 12, 7 ja 6 esiintyvät aika usein kuvioissa.

  • Hartsa sanoo:

    Eric, ei tuossa sinun linkissäsi taidettu kantaa ottaa viljapeltokuviohin, mitä nyt äkkiä lukaisemalla katsoin. Perus tarve-uskoa soopaa. Minun mielestäni toki vain.

    Kysymyshän ei viljapeltokuvioissa ole, että on tarve uskoa UFOihin tai alieneihin mitenkään muuten, kuin että on melkoisen selvää, että ihminen ei kykene tuollaisia kuvioita peltoon tekemään samalla tavalla kuin nuo on tehty. Ainakaan lähimainkaan samoissa aikapuitteissa, tai lähiympäristön asiaa huomaamatta. Mikä johtaa kysymykseen: Kuka ne on tehnyt? Miten ne ovat tehty, ja ennenkaikkea, miksi?

    Tiedemies voisi väittää että tuulihan ne on tuivertanut kumoon tai jotain muuta naurettavaa, mutta eiköhän kuviot ole kuitenkin liian selkeitä, monimutkaisia, tiheään tapahtuvia, että ne sattuman piikkin voisi laittaa. Mikä taas viittää älykkääseen suunnitelmaan.

    Toki vaihtoehtoina on muutakin kuin pelkät UFOt.. kenties joku ihmisen kehittämä teknologia mikä ei ole yleisessä tietoisuudessa, mutta no.. ilmiselvien ristiriitaisuuksien takia sekin on melko poissuljettu vaihtoehto(kannattaa esitellä, jotain mitä yrittää pitää piilossa?). Ellei tarkoituksena olisi saada ihmisiä nimenomaan uskomaan UFOihin. Jos näin, niin se on hyvin onnistunut. Motiivia vaan tälle en äkkiseltään keksisi.

    Eli näiden valoissa mieluiten kyllä henk. koht. uskon että kuvioiden tekijät eivät ole maapalolta.

  • Kyyrme sanoo:

    Juu minun mielestäni nuo olisivat aitoja. Paha vain tästä näytön takaa kiljua kun en ole eles nähnyt miten ovat taittuneet/katkenneet nuo korret. Ja mitä kuvioiden tarkotukseen tulee, luin jostain että yrittäisivät viestiä kertoa tai selvittävät ihmisten älykyyttä. Ja takaisin noiden korsien taipumiseen. On tosiaan havaittua outoja energia havaintoja, lisäksi kun taittuneita korsia on tutkittu molikyyli tasolla on havaittu, että nämäkin ovat muuttuneet. Minun tiedossani ei ainakaan ole mitään millä tuo saataisiin tehtyä.

  • Mankka sanoo:

    Mielestäni hyvin mielenkiintoinen juttu. 😀

  • Teleporter sanoo:

    Erikoisia kuvioita muuten. Mistä ihmeestä noita oikein tulee?

  • MothMan sanoo:

    ”Alttius yliluonnollisiin kokemuksiin olisi perinnöllistä” No jaaaaaa, äitini on nähnyt muutaman kerran aaveen tai vastaavan, mutta minä itse en ensimmäistäkään. Kiinnostusta kyllä on kaikkeen tällaiseen, jokseenkin harmillista, ettei kokemuksia, joita voisin tutkia ja vertailla muuhun tietoon.

    Killokki: Niin ne ovat vääntyneet, koska korret ovat taittuneet ympyrän muodossa myötäpäivään.

  • OHO! tuo eka on tullut minun syntymäpäivänä! 😀 😀 😀 lahja ufoilta! KIITOS!!!!

  • goottityttö 95 sanoo:

    1.antenni 2.planeetta kiertää aurinkoa 3.kompassi 4.dollari 5.meduusa

  • NK sanoo:

    PFFT. Onko se niiiin vaikeeta kirjottaa sinne peltoon kymmenien metrien korkusin kirjaimin että ”WARNINK! Asteroids is comingk and you all die, we pity you fools!”

    no, siihen varmaan on joku iha pätevä syy että mikseivät käytä selkokieltä 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto