ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ristin muotoinen viljapeltokuvio

Etchilhampton Hilliin, Wiltshireen Britanniassa on taas ilmestynyt uusi viljapeltokuvio.

Viljapeltokuvio näyttää kuvaavan kelttiläistä ristiä ja se muodostuu spiraalimaisista muodostelmista ja ympyröistä.

Kuvio löydettiin 15.08.2008.

Lähde: cropcircleconnector.com (lähteessä lisää kuvia)

Kiitos vinkistä DiscloseBloggerille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

69 kommenttia aiheeseen: Ristin muotoinen viljapeltokuvio

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Dezil sanoo:

    Jooooo!!! Kiva…. Ootteko muuten huomannu et noita on alkanu ilmestymään tosi paljon viime-aikoina???… Ehkä ufot yrittää varoittaa meitä jostain tulevasta??

  • hauntedhead sanoo:

    Dezil (16:35:19) :

    Jooooo!!! Kiva…. Ootteko muuten huomannu et noita on alkanu ilmestymään tosi paljon viime-aikoina???… Ehkä ufot yrittää varoittaa meitä jostain tulevasta?
    ________________________________________________________________________

    Joo tossa sä oot oikeessa. Tai sitten noita kuvioita ei ole tarkoitettu ihmisille?

    Vaan toisille avaruusotuksille?

    Maa on [EHKÄ] ainoa planeetta jossa viljaa on.
    Mielestäni nuo kuviot on tarkoitettu ilmaisemaan uhvojen
    kulttimerkkejä/sodanaloitus uhkauksia.

    -Hauntie

  • RockHill sanoo:

    Tai sit ne vaa pyytää kamuja oluelle pistäen maaha viestejä että muut näkevät ilmasta joo niin se on.

  • Ammo9 sanoo:

    Jostain kumman syystä alkaa pikkuhiljaa eppäilyttämään nuo kuviot, kun niitä tosiaankin alkaa ilmestyä melekosen tiuhaan tahtiin…..

  • Maza sanoo:

    Nää kuviot on niin symmetrisiä että ne on pakosti tehty tietokoneiden avulla, ainakin luulen niin. En kyllä tiedä mikä tai kuka ne on tehnyt ja miten.

  • callahan sanoo:

    …joo hienoja kuvioita..tarkasti tehtyjä..ois kiva tietää millä tekniikalla..jos on ihmisten tekosia…… 🙂

  • Ronsu sanoo:

    Jep Dezil, ehkä ne koittaa varottaa meitä Ristuksen uudelleen syntymisestä…
    Jostain syystä mun tekis mieli sanoo et tää on feikki… Tätä tahtiahan uhvomiehet on tuhlannu kaikki meidän viljat näihin kuvioihin jos ne näit samalla vauhdilla tulee tekee jatkossaki…

  • shakaali sanoo:

    ”Maa on [EHKÄ] ainoa planeetta jossa viljaa on.”

    En nyt ihan täysin ymmärrä mihin tuo liittyy? Voihan sitä kuvioita vääntää vaikka saveen.

  • Laurent sanoo:

    Ne viljakuviot joita tähän mennessä olen netistä katsellut ovat olleet kliinisen virheettömiä. Miksi tässä viljakuviossa on virhe?

  • Puggalo sanoo:

    Ai mikäs virhe tos sit on?

  • Tonza sanoo:

    Ehkä ne ovat avaruus olioitten ”mainoskylttejä”. (Älä ota tosissasi)

  • Yasirotta sanoo:

    Kun katselee noita viljapeltokuvioita, niin ihmetyttää parikin asiaa…
    Ensinnäkin se, että pyöreät kohdat näyttää tehty viljaa kaatamalla (tai painamalla) pyöreässä muodossa. Eli toisinsanoen, ikäänkuin suuri nyrkki olisi pyöräytetty pari kertaa myötäpäivään, jolloin vilja ”kaatuu” tai lyttääntyy symmetrisessä muodossa maahan. Ainakin tästä kuvasta on alimmaisessa ympyrässä havaittavissa pyöreitä uria.

    En toki kiellä, etteikö joku tahallaan näitä tekisi saadakseen huomiota. Taikka sitten rahaa yksinoikeudella myymällä jollekkin medialle. Varmasti noita on tehtykkin ihmisten johdosta, mutten usko että ihan jokaista. Vaikka olenkin kommenteissani huomautellut feikityksen hokemisesta, niin kyllähän minäkin katson kaikkea ihan avoimin mielin.

    Tässä kuviossa kuitenkin on tolkuttoman vaikeaa saada noin symmetristä kuviota aikaan itse. Asiaan tarkittaisiin erittäin pätevä ryhmä, joka osaisi mitata kuviot tarkkaan. Tietokonemanipulaatio on mahdollista, mutta miten se pääsisi otsikoihin saakka ? Kyllähän paikanpäällä ihmiset varmasti vierailisivat.

  • calico jack sanoo:

    Joooh nätti kuvio on. Mitä tulee ristiin, se on uskonnollinen symboli jolla ei ole mitään tekemistä avaruusolentojen kanssa. Miksi avaruusolennot ottavat meihin yhteyttä jollain kuvioilla tai miksi he lähettävät viestejä toisilleen tolla tavalla. Miksei esimerkiksi jollekin jalkapallokentälle ilmesty kuvioita? Vastaus on yksinkertainen.

    Pellot ovat valaisemattomia alueita ja kuviot ilmestyvät öisin. Välillä väitetään, että kuviot ovat syntyneet muutamassa minuutissa, mutta missä todisteet? Ehkä asiasta ilmoittava viljelijä haluaa muutaman lantin lisää?

    Oletteko huomanneet miksi Suomessa ei juuri kuvioita tavata – aivan.. valoisat yöt 😉

  • JambaB sanoo:

    Jos jumala on olemassa emme ehka ole hanen eka luomus

  • Jugger sanoo:

    Aika epäileväinen olen näitten suhteen. Luulis alieneilla olevan muutaki tekemistä ku riehua pelloissa. Luulen että shopattu kuva. Joillakin on vain liikaa aikaa…

  • photoshopattu muka? 😀 Ei! Hieno kuvio, tulee mieleen uskonnollinen celtic cross.

  • Laurent sanoo:

    Tai no ei sinänsä virhe mutta jos kerran avaruusmatkoja tehdään ja maapallolla vieraillaan todisteita jättämättä niin voisi olettaa, että sellaisella korkealla tekniikalla, osaamisella ja älyllä saadaan aikaiseksi täsmällisiä ja moitteettomia geometrisia kuvioita. Kuva photoshoppiin, värit pois ja kontrasti kohdalleen niin että näkyy vain pelkkä kuvio. Sen jälkeen mittailemaan muotoja ja kuvioiden sijoittelua.

  • Yasirotta sanoo:

    Tuo ei ole täysin symmetrinen.
    ristin alaosa, sen reunoilla kulkeva reunus. Oikea ja vasen puoli ei reunusta yhtälailla molemmilta puolilta. Oikealla on pienemmät pyöreät reunukset kun vasemmalla pidemmät. Sama ei päde yhtä yhtä suurena eroavaisuutena kuin ylhäällä ja sivuissa.
    Verratkaas myös toiseksi ylintä ympyrää. Näyttääkö se pienemmältä kuin ylin tai alempana keskikohdassa oleva ? Entä juuri sen toiseksi ylimmän ympyrän kohdalla oleva valkoinen piste ympyrän oikeassa laidassa ? Miltei samanlainen on vain oikeimman puolisen ympyrän kohdalla, siitä erkanevan käyrän juuressa ?

    Myös ristin keskikohdalla, kulmissa olevat ”väritetyt alueet” poikkeavat sävyiltään. Eteenkin tuo oikeassa alalaidassa oleva on tummasävytteisempi kuin muut.

    Jos kuva on photoshopattu, olisiko näin paljon epäkohtia tullut ?
    Jos on tehty tarkoituksella, aika perkeleen hyvä shoppaaja saa olla. Vieläpä kun on puhe useammasta kuvasta. Jossain oli nimittäin samasta rististä muitakin kuvia.

    En usko todellakaan photoshoppaukseen, mutta jätän muut arvailujen varaan. Ihmisen, tai jonkin muun tekemä. Luontokaan ei tuollaista saa aikaan.

  • köhmä sanoo:

    uskonnon käsitys enkeleistä ynmsl taivaan asukkaista, voi aivan hyvin tulla humanoideista,totta kai ihmiset uskoivat kyseessä olevan jumalan lähettilään, kun tämä osoitti tulevansa ylhäältä.

    Raamatu kertookin enkeleitten olevan ihmistä monin verroin älykkäämpi. Sitä paitsi loppujenlopuksi nykyisistäkin humanoidi havainnoista suuressa osassa, olennot ovat olleet pukeutuneena samaan tapaan kuin raamatun enkelit pitkään vaatteeseen jossa vyö. Avaruus olennot ovat myös usein kuvattu pitkiksi ihmisen kaltaisiksi.Tällaiseksi raamattu kuvailee enkelit. Lisäksi molemmilla usein rauhan sanoma.

  • Assassin sanoo:

    calico jack (22:23:41) :

    Joooh nätti kuvio on. Mitä tulee ristiin, se on uskonnollinen symboli jolla ei ole mitään tekemistä avaruusolentojen kanssa. Miksi avaruusolennot ottavat meihin yhteyttä jollain kuvioilla tai miksi he lähettävät viestejä toisilleen tolla tavalla. Miksei esimerkiksi jollekin jalkapallokentälle ilmesty kuvioita? Vastaus on yksinkertainen.

    Pellot ovat valaisemattomia alueita ja kuviot ilmestyvät öisin. Välillä väitetään, että kuviot ovat syntyneet muutamassa minuutissa, mutta missä todisteet? Ehkä asiasta ilmoittava viljelijä haluaa muutaman lantin lisää?

    Oletteko huomanneet miksi Suomessa ei juuri kuvioita tavata – aivan.. valoisat yöt 😉

    Jaa, no jostain se ristikin on uskontoon otettu, luultavasti ihan tavallinen kuvio joskus 10000 vuotta sitten. Eli siis avaruusolennot eivät voi käyttää ristiä koska se on uskonnollinen kuvio maapallolla?

    Jalkapallokentällä kun yleensä on lyhyt ruoho niin siihen on aika vaikea mitään ruveta rustaamaan.

    Ja tuskin Englannissa sen pimeämpiä öitä on kuin Suomessa, aika samalla leveyspiirillä kun sijaitsevat.

  • Totuus sanoo:

    Enpä usko että mikään näistä on oikeastaan photoshopattu. Kuten joku jo sanokin että näitä ei välttämättä oo tarkotettu ihmisille? Ekana tosta rististä tulee mielee joku rauha?

  • Ghost Hunter sanoo:

    Kauheeta, alienit vakoilee meitä! Ne on tajunnu et ristejä on aika monessa paikassa ja yrittää viestiä meille ristin avulla, kaska ne tietää/luulee että risti on tärkeä merkki meille!(sori oli pakko sanoo tuo..älkää ottako (ihan) tosissanne, mutta mitä jos..)
    Onhan tuon voinut joku ihminen tehnyt joka vaa haluaa aiheuttaa kohua..
    Voihan se olla myös jonkun kultin rituaalin lopputulos =D(Ku Klux Klan:ko? vitsi vitsi =D)
    Mutta kuka tietää….?

  • Wespa sanoo:

    Niille jotka väittää kyseessä olevan photoshoppauksen, niin suosittelen katsomaan vaikka lähteestä lisää kuvia.

    PS. Tuo cropcircleconnector.com on luotettava sivusto, jonne kerätään tutkimusraportit, silminnäkijätiedot, viljapeltokuvion mitat, kuvat ym. tietoa aina kyseisistä kohteista. Sinne ei siis mitään photoshoppauksia pääse.

  • maukka sanoo:

    tere! taidat olla koneella just nyt kun ei mee kommentit läpi.Olet tehnyt huippusivut,ei ole tarkoitus mollata

  • ahet sanoo:

    Viljapeltokuviot on varmaa jotain avaruusolioitten kommunikointi juttuja. 😀

  • Totuus sanoo:

    Ghost Hunter, enpä usko että ihminen tommoseen ihan pystyis… Tai ehkä pystyis mut.. vähä kaukaa haettua

  • Kerttu sanoo:

    Nykydruidit ovat tehneet kuviot taikavoimillaan.

  • gh0stb0y sanoo:

    Ei ainakaan ihmiset TUOLLAISEEN pysty! Uskon että alieneilla on tukikohtia maassa ja heitä on keskuudessamme. Nyt kaikki jeesustelijat menee varmaan kyseisen ristin luo rukoilemaan Jumalaa hienosta työstään xD Eikä tämä miltään photoshopilta näytä 😀 EIKÄ NÄMÄ MITÄÄN SODAN MERKKEJÄ OLE!!! Uskon että alienit täällä maassa viestittävät tietoja avaruuteen ja kun Jumalaa pidetään rauhan ”tyyppinä” he käyttävät ristiä hyvänä merkkinä. Tai jospa ristiä katsoo toisinpäin! xD Kaikki satanistit tietää mitä tarkoitan 😀

  • Wespa sanoo:

    maukka, spämmeihin oli mennyt jostain syystä automaattisesti, mutta palautin viestisi.

  • En nyt välttämättä sulkisi ihmistä pois näistä peltokuvio jutuista, jos ihminen ei tuommoista pysty yön aikana tekemään mutta ihminen pystyy suunnittelemaan avaruuteen miehiä kuljettavan lentävän härvelin sekä muuta paljon mutkikkaampia juttuja.

    Mutta jos se on ihminen tai mikä liekään kuka nämä on tehnyt niin joku merkitys niillä on oltava, jos ei muu niin muutaman sämpylän tuhoaminen ainakin 😀

  • Kanki sanoo:

    Ehkäpä tuo kuviointi on ainoa tapa heille kommunkoida, emmehän voi tietää millä tavalla heidän kommunikaatio pelaa. Heidän mielestä se voi olla ihan normaalia, ja tämä meidän tapa aivan omituista.

  • Ammo9 sanoo:

    Tulipas tässä vaan mieleen, että mitenkä ristit liittyy avaruusolioihin? Ja tiesittekös, että 21.12 aikoihin on talvipäivän seisaus, jolloin aurinko ”pysyy paikallaan” muutaman päivän ajan…

  • Ammo9 sanoo:

    Mutta itseasiassa, nyt muistankin, että jostain oon kuullunna, että risti on vähän niinko vuodenaikojen ”jakotapa”. Tai siis minun käsityksen mukaan; ne jaataan neljään osaan,(syksy, talvi, kevät ja kesä) ja aurinko on siis tämän ”taulukon” keskellä, siis keskus…
    Ja tämä miete sai alkunsa siitä, kun mietin, että minkäs takia tämä kuvio ei liity tähtiin/astrologiaan, kun muut taas liittyy.. Joten tässäpä oma näkökulmani asiaan =)

  • janne sanoo:

    nii muuten kääntäkää toi toisi päin nisiitä tulee pietarin risti ei hyvä

  • micoL sanoo:

    jehovan todistajat on avaruusolioita

  • köhmä sanoo:

    ei jehovantodistajat ole avaruusolentoja,ei ole näyttöä minkäänlaista!!

  • ghostjape sanoo:

    uskon kyl et koneel tehtyjä

  • ghostjape sanoo:

    ..tai joku on käyny itte tekees noi ton pellol

  • Makke sanoo:

    Oletteko huomanneet että joka viljapeltokuviossa samanlaiset ”viivat” pitkin peltoa ? : ) ihmisten tekemiä kuvioita.

  • Wespa sanoo:

    Nuo viivat mitkä menee tietyn välein on koneiden tekemiä linjoja joita pellolle tehdään kun vilapuimureilla ym. vedetään pellolla ristiin rastiin ja niitä näkyy joka pellolla ainakin Britanniassa… Ne eivät kuitenkaan selitä noita itse kuvioita mitenkään.

  • Bam sanoo:

    ^ Kuten Wespa sanoikin, niin noi tasaisin välein olevat viivat ovat ihan tuiki tavallisia koneen jälkiä (kun on esim. myrkytetty, lannoitettu tms.), eli eivät mitenkään liity tuohon kuvioon.

    Entäpäs jos alieneillakin on sama jumala ko meillä? 8)

    No joo, mut itse uskon tuohon, ihminen ei pysty yhden yön aikana tekemään, ja jos pystyisikin niin ei ainakaan kukaan ihan tavan tallaaja, koska tuommoiseen tarvittaisi melkoiset geometriset mittaukset.
    En myöskään usko (ainakaan tässä tapauksessa) photoshoppaukseen, koska kuviosta löytyy myös epäkohtia, joita joku tuol ylempänä jo luettelikin.
    Lähikuvissa näkyy kuinka vilja on taittunut tasaisesti, niin että kuviossa on tasaiset reunat. No se ei nyt sinänsä temppu ole, mutta noiden ympyröiden kohdalla on, sanoisin, että niitä on jokseenkin vaikea taittaa tuohon muotoon.

  • spookynen sanoo:

    Hyvin hyvin vaikuttava kuvio taas kerran. Menee yli ymmärryksen, siis ainakin jos ajattelee että ihminen olisi (maasta käsin) saanut tuollaisen aikaiseksi.
    Maailmankaikkeus on kyllä niin ihmeellinen paikka, että selitys vois olla melkeinpä mikä vaan. Ehkäpä alienit vaan tykkää tehdä omia graffitejaan tahi puumerkkejään tai miksi haluatte nimitettävän niitä, niinku tyylin ”EBE was here” tai semmosta 😉 😉

  • MaxWell sanoo:

    Tervehdys palstalaiset ja muutkin muukalaiset. Olen tässä jonkun aikaa seuraillut viljapeltomysteerion kehittymistä ja ajattelimpa heittää omankin näkemyksen kehiin. Vaikkakin jollain tapaa uskonkin uffojuttuihin, niin silti olen aika skeptinen ainakin näiden viljapeltohommien kanssa.
    Pienen ikäni ajan olen kikkaillut kaiken tekniikan kanssa ja viimevuodet enemmän tai vähemmän työnipuolesta gps-tekniikan parissa.
    Elikkäs kerrompa oman näkemykseni kuinka tekisin pellolle kuvion.

    Kalustoksi ihan ”oikea” gps-laite ja ohjelmisto(eli ei mikään autonavigaattori tai bilteman viidenkympin käsinavigaattori) , laite jonka mittatarkkuus 10-100mm. eli siis kampe joita käyttää esim maanmittauslaitos, kartoitusfirmat yms. Laitevalmistajista nyt ensimmäiseksi tulee mieleen Leica ja Trimble. (laitteiden hinnat joitakin tuhansia euroja.)

    Toinen kampe olisi käsintyönnettävä jyrä(pölökky), jota ny voi käyttää vaikka kun tiivistää multaa ennekuin kylvää nurmikon.
    Jyrään tekisin virityksen, jotta saisin gps-antennin kiinni jyrän keulaan.
    Sitten ei muuta kun kuvion suunnitteluun…
    suunnitteluohjelmaa tulille, tähän varmaan sopiis vaikka joku cad-pohjanen ratkaisu. valikoin netistä sopevan mystisen kuvion ja alan tuhertaan siitä kuvaa… Netistä Karttapaikka.fi palvelusta käyn sieppaamassa ”Isontalon Antin” kaurapellon koordinaatteja ja asettelen sopevan koordinaatin aloituspisteeksi piirretynkuvion johonki sopevaan paikkaa.
    Tästä kuvasta sitten muutetaan kuvan viivojen perusteella hässäkkä koordinaattipisteiksi. tämä koordinaattiläjä gps-purkkiin ja illansuussa
    tepastelemaan pölökyn kans pellolle. eikä ole välttämättä monen tunnin homma…
    Näin minä sen tekisin ja ihan ihimisen kehittämää tekniikkaa käyttäen.

    Alakaakohan pian meijänkin perälle ilimestyyn naapurin isännän pelloille kuvatuksia??? 😉

  • A-E sanoo:

    Monet nuista peltokuvioista näyttää tai jotenki ilmaisee uskontoa… Tossakin on nyt risti ja monessa muussakin se esiintyy… Pistaa vain mietityttämään, kun moninuista viittaa johonki uskontoo. Juutalaisuuteen, kristittyjen, mayojen, jing-jang juttuihin, moneen muuhunki…

  • Wespa sanoo:

    MaxWell ihan pätevä systeemi, mutta voin sanoa, että olisi aika vaikea homma yöllä tehdä tuota ja toiseksikin kestäisi hyvinkin kauan tehdä jotain kookasta ja monimutkaista kuviota. Tarvittaisiin paljon ihmisiä, sekä myös valoja ym. jotka olisi sitten taas helppo huomata, mutta siltikään ei ole niiden kahden papan (jotka eivät osanneet tehdä kuin sotkua) jälkeen jäänyt ketään kiinni.

  • rampe sanoo:

    meinaaks toi ku o 12 palloo ni maailman loppuu lukua 12 eli 2012?

  • MaxWell sanoo:

    Ihan hyviä pointteja Wespalta. Mutta tähän valokysymykseen vois lisätä että eihän sileällä pellolla mitään valoja tartte. kattelee valastulta näytöltä pistetietoja ja kävelee reittiä mitä kone käskee.
    Ja toisekseen, jos nyt nämä kuviot on ihmiskäden tuottamia, väitän että takana on sen verta hyvin organisoitu järjestelmä jolla ei resurssit lopu valuutan, henkilöiden eikä ammatitaidon suhteen.
    Parin komppanian verran erikoiskoulutettuja henkilöitä tekemään pimeänäkölaitteet päässä touhuja.
    Juup tiedä sitten mikä yleensäkkin on näiden kuvioiden motiivi, teki sen ihmiskäsi tahi humisräpylä. Pelon lietsonta vai silmienavauskonsti?

    Viljapelloista puheen ollen hyvä aasinsilta seuraavaan.
    Sattuiko kukaan katsomaan tällä viikolla iltamyöhäsellä tuli dokumentti juttua geenimanipuloinnista viljelykasveille. Siinä oli kunnon salaliiton ainekset, jos missä.

  • MaxWell sanoo:

    nyt löytylinkkiä manipulaatiolinkkiin http://yle.fi/tv1/20-8-monsanto.php

  • Elisabeth sanoo:

    Minusta tuo ei näytä miltään viljapellolla olevalta kuviolta. Näyttää pikemminkin kuin se olisi puu levyssä. -.-

  • Wespa sanoo:

    Elisabeth, suosittelen katsomaan linkissä olevat kuvat, niin huomaat, että kyllä se viljapeltokuvio on. 🙂

  • joonaspoonasx sanoo:

    Risti on todella vanha symboli merkki, hyvinkin mahdollista että ufot viestittävät meille jotain ristin merkin kautta? Mitä kuvioita pitäisi tehdä, että ihmiset ymmärtävät tai tajuavat? jos kirjoitettasiin viljapellolle, että maailma loppuu niin sehän vasta ihmisen tekemä oisikin. Kun kieltä ei osata niin kommunikoidaan kuvien avulla…..

  • STEMU sanoo:

    Minusta nämä ristit sun muut kuviot ei ole tarkoitettu meille ihmisille, vaan toisille ufoille/alieneille/otuksille. Ehkä ne merkkaavat jotkin tapaamispaikkansa niin?

    -stemu

  • kopaali sanoo:

    Luettuani kommentteja tähän ristikuvioon ja moniin muihin samaa asiaa koskeviin kommentteihin, voin vain todeta, että suurin osa ihmisistä on todella eksyksissä, peloissaan.
    MAAILMA ON TODELLA IHMEELLISEMPI KUIN MONI USKOOKAAN !

    Ei kuitenkaan ole syytä pelätä, joutua paniikkiin- on paljon asioita, jotka vain ovat ja niitä ei osata TIETEELLISESTI – V I E L Ä – todistaa- nähdä jne.

    Uskon olevani oikeassa- sen tosin vasta aika näyttää- , että kaikki mitä saamme muista ulottuvuuksista, tietoa, apua jne. ( sitä saamme jo valtavasti ) on vain meidän parhaaksemme,meillä ei ole mitään syytä pelätä näitä ” muukalaisia ”- enemmän pelkoa minulle tuottavat meidän omassa maailmassamme tällä hetkellä toimivat johtajat, maat, uskonlahkot jne.

    Ollaan onnellisia, ollaan avoimia, otetaan ” vieraat ” vastaan ystävällisesti, jos he joskus tänne MAAHAN uskaltavat tulla ja annetaan uusien ulottuvuuksien rikastuttaa elämäämme ja antaa ymmärrystä kokonaisuudesta– meillä ei ole mitään pelättävää- laajempi ymmärrys antaa meille rauhan, ilon jne. ( en ole minkään uskonnon- lahkon edustaja )

    Meidän on hyvä olla !!!

  • ninjani sanoo:

    Kun kerroin kaverille tuosta, niin se sanoi, että Alienit ovat tutkineet kulttuuriamme, ja luulevat ristin tarkoittavan kuolemaa.
    Mielenkiintoinen teoria, mutta enpä usko.

  • Wespa sanoo:

    Risti ei kyllä kuolemaa ainakaan tarkoita, ellei sitten mietitä Jeesuksen kuolemaan, mutta ristillä on ihan eri merkitys monissa eri uskonnoissa ja uskomuksissa.

  • Peku sanoo:

    ”Maa on [EHKÄ] ainoa planeetta jossa viljaa on.
    Mielestäni nuo kuviot on tarkoitettu ilmaisemaan uhvojen
    kulttimerkkejä/sodanaloitus uhkauksia.”
    Et oo tosissas…

  • Wazigga sanoo:

    Anteeksi, juuri jim-tv:llä tuli dokkari näistä viljapeltokuvioista. Siinä seurattiin, kuinka englantilaiset lähtevät yön tullen lautojen kanssa pellolle isolla porukalla. Siellä on tarkat mittaukset ja ne tekevät nämä LAUDOILLA JOTA VOI NOSTELLA NARUN AVULLA. TÄMÄ EI OLE U F O J E N TEKEMÄÄ!

  • Ivvi_Lethen sanoo:

    Wazigga ei kannata uskoa kaikkea mitä telkkarissa sanotaan… Etenkään Jim-tv:tä.

    Sillä jos rehellisesti voit väittää, että ihmiset ovat laudan pätkien avulla käyneet ohessa olevat kuviot yhden yön aikana peltoihin tekemässä, tietäen että eivät ikinä saa kunniaa tai rahallista palkkaa vaivannäöstään, niin aika kova luotto sulla on ihmiskuntaan. Ja jos asia todella näin on, niin ei voi muuta kun olla pirun ylpeä että jotkut todella osavaat ja jaksavat tehdä vastaavia kuvioita useita kertoja kuukaudessa keskellä yötä. Vaikka varmasti voisivat luvankin saada harrastukseensa..Itse ainakin voisin palkata tommosen ryhmän kuvioimaan oman pihani…

    http://www.abidemiracles.com/images/cropcircles/crop_circles_large.jpg
    http://www.stonehengecycletours.co.uk/public_html/images/images/courts-and-crop-circles-3.jpg

  • MothMan sanoo:

    MaxWell.. Joo noita kuvoita on ollut jo vuosikymmeniä, toki ovatkin olleet alunperin vähän yksinkertaisempiakin.. Eikä silloin ollut gepsiä =). Toki onnistuu ilmankin, kun on tarpeeksi porukkaa ja aikaa.

    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/evidence3.html kertoo kuitenkin seikoista, joita ei ole tallatuissa viljakuvioissa.

  • Dissu sanoo:

    Miksei noihin pelloille voisi laittaa jotkut valvontakamerat, jotta nämä ufot, jokta näitä tekevät tallentuisivat filmille……………………….???????

  • Disse sanoo:

    Niiin… mielipiteitä tohon —-^

  • J Fox sanoo:

    calico jack !!!!!!!!!!!!!!!!! Ja muut! Jumala on luonut kaiken… Jos tuolla jossain on avaruus otuksia niin kyllä nekin ristin voitosta tietää.. Että silleen.

  • J Fox sanoo:

    PENNUT!!! TAJUTKAA että kuvaa ei ole voitu ottaa aivan kohtisuoraan. Siksi ei ole symmetriaa! Ja miksi ihmeessä sen pitäisi olla juuri niin hiton symmetrinen??? Siksikö kun olette hemmoteltuja kakaroita?

  • happo sanoo:

    En usko et ihmiset on noita tehny enkä myös usko et noi on muukalaisten välistä kommunikointia eiköhän niillä oo parempiiki tapoja kommunikoida toisille 😀 et kyllä on salee ihmisille tarkotettu,varmaa sisältää jonkun viestin ihmisille tai jotai??

  • happo sanoo:

    ”PENNUT!!! TAJUTKAA että kuvaa ei ole voitu ottaa aivan kohtisuoraan. Siksi ei ole symmetriaa! Ja miksi ihmeessä sen pitäisi olla juuri niin hiton symmetrinen??? Siksikö kun olette hemmoteltuja kakaroita?”

    Asiaa 😀

  • POE sanoo:

    Kyllä mie vain olen sitä mieltä, että vähänkin osaavampi ihminen pystyisi jonkin sortin ruohonleikkurin ohjelmoimaan sillä tavalla, että se vetäisisi tuollaiset kuviot pellolle yön aikana, eikä tarvittais ihmisiä saatikaan lamppuja kovin monta 🙂
    Mutta tämä siis vain minun mielipiteeni. Ehkä vielä joskus tämäki selviää.

  • HEHHEH sanoo:

    ruohonleikkurillahan ne tuola varmasti pyörii (sarkasmia)

    kukaan ei voi millintarkkaan ruohonleikkurimen kanssa tuola pyöriä, ja yks juttu on huvittavaa, jos noita ihmiset tekee niin päivällä varmasti ne jäis kiinni jos kävis surauttelemassa leikkureiden kanssa tuola. Ja öisin sielä kukaan näkee mitään.

  • Delight sanoo:

    Oletteko koskaan huomanneet katsoa kuvista muutakin kuin ne ufot yms. Niin Miksi suurin osa kuvissa näkyy kristittyjen kirkko tai joku muu esim. tässäkin oli risti joka esittää jeesuksen ristiinnaulitulta ristiltä? Olisiko ufoilla jotain asiaa kristityille?

  • You mean I don’t have to pay for expert advice like this anymore?!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto