ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

2009 Kesäkuun viljapeltokuvioita – Osa 1

Nyt on kesäkuu pyörähtänyt jo puoleen väliin asti ja paljon on viljapeltokuvioita taas pelloille ilmestynyt.

Tässä esittelyssä muutamia Britanniaan Kesäkuussa ilmestyneitä kuvioita.

Milk Hill, nr Alton Barnes, Wiltshire. Ilmoitettu 2 Kesäkuuta.

Little London, nr Yatesbury, Wiltshire. Ilmoitettu 3 Kesäkuuta.

New Farm, nr Chiseldon, Wiltshire. Ilmoitettu 5 Kesäkuuta.

Yatesbury, nr Cherhill, Wiltshire. Ilmoitettu 12 Kesäkuuta.

Wayland’s Smithy Long Barrow, nr Odstone Hill, Oxfordshire. Ilmoitettu 12 Kesäkuuta.

Barbury Castle, nr Wroughton, Wiltshire. Ilmoitettu 14 Kesäkuuta.

Mielenkiintoisia kuvioita ilmestyi siis kesäkuun alussa. Aina tulesta nousevasta Feenixlinnusta sudenkorentoa kuvaavaan kuvioon.

Mitä mieltä olette kesäkuun kuvioista? Mitä kuvioilla yritetään viestittää?

Lisää kuvia lähteestä. Blogiin lisätään pian myös raportointia kesäkuun loppupuoliskon aikana ilmestyneistä kuvioista, joten pysy kuulolla. 🙂

Lähde: cropcircleconnector.com/2009/june2009.html

Tykkäys ja jakotoiminnot:

63 kommenttia aiheeseen: 2009 Kesäkuun viljapeltokuvioita – Osa 1

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • J.M.N. sanoo:

    Nice 😀 Aika vaikuttavia! Sitä mieltä olen että eivät nämä ihmisen tekosia ole, tosin jotkut on, mut yleensä ottaen ne erittäin vaativan näköiset…

  • KeyWay sanoo:

    Tosta ehkä yksi näyttää ”aidolta”. Muut näkee jo ihan paljaalla silmällä että on ihmisten tekemät…

  • Eric sanoo:

    Kerrassaan hienoja kuvioita. Pistää kieltämättä miettimään, että millaisella laitteistolla ja jaksamisella porukka on mennyt näitä vääntämään.

  • Mikko sanoo:

    Keyway
    Millä perusteella osaat sanoa paljaalla silmällä näkeväsi mitkä ovat ihmisten tekimiä varsinkin kun katsot vaan kuvia…

    Tuntuu että aina menee vaan monimutkaisemmiksi ja erikoisemmiksi nämä kuviot, ennen oli vaan pelkkiä ympyröitä. Ehkä emsin haluttiin vaan totuttaa ihmisiä näihin kuvioihin yksinkertaisemmilla kuvioilla tai pelkillä yksittäisillä ympyröillä ja nyt vasta tehdään näitä monimutkaisia joillaa yritetään viestittää jotain.

    Mukavaa muuten huomata että tänne blogiin on nyt tullu uusia juttuja useammin :).

  • Shadowjin sanoo:

    Ei ole mahdollista yhdestä kuvasta nähdä onko aito vai ei:D Mutta vaikuttavia on. Ja miksi jotkut ihmiset näkis vaivaa tehä tommosia? Eihä ne saa ees huomiota muuhu ku siihe maalänttiin sillä

  • pate sanoo:

    Viljaympyröiden tekijöiden vaikuttimet voivat olla pelkästään pyrkimyksiä monimutkaisempaan ja nopeampaan kuvioiden tekoon. Onhan muitakin harrasteita joissa idea ei välttämättä aukene ulkopuoliselle katselijalle, kuva- ja veistotaiteen äärimuodot herättävät keskustelua edelleen, kun ihmetellään miten joku/jotkut ovat viitsineet nähdä vaivaa.
    En väitä, ettei peltokuvioiden joukossa olisi
    ”aitojakin” , siis vieraiden sivilisaatioiden edustajien meille tai toisilleen tarkoittamia
    viestejä, mutta tulilinnun, meduusan ja korennon hahmoilla ei luulisi olevan yhtymäkohtia muihin kuin maanpäällisiin kulttureihin, varsinkin kun tulilintu kuuluu
    tarujen eläimistöön.

  • WM_ sanoo:

    Kaksi lintua jopa. Aika mielenkiintoisia!
    Pistele näitä vain näkyviin aina kun löydät! 🙂

  • Pete sanoo:

    Tuo sudenkorento voisi olla myös ns ”Caduceus” sauva. En muista mikä tuon suomenkielinen nimi on.. mutta tuossa on yksi kuva:
    http://homepage.mac.com/eliw/utopiaourfuture/images/caduceus.jpg

    Eli tuotahan käyttää lääketiede varmaankin tietämättä että se tarkoittaa kundalini energian nousua ja siitä seuraavaa valaistumista. Kaksi käärmettä(energiavirtaa) nousee selkärankaa pitkin aktivoiden chakrat ja kun kruunuchakra aktivoituu niin seuraa valaistuminen.

    Ainakin tuo teema olisi osuva kun nämä ajat ovat henkisen kehityksen kannalta suotuisat.

  • MindReflector sanoo:

    No toi vika on ihan varmasti ihmisten tekemä. Kattokaa nyt vaikka sen vasemman puolen siipeä, viivat menee iha vinoon.

  • jeejee sanoo:

    Täyttä bullshittiä

  • stRetsi sanoo:

    Kaikki viljapeltokuviot on ihmisten tekemiä. Jos ne olis ’vierailijoiden’ tekemiä, niin eikö niillä muka olis parempaa keinoo viestitellä meille, kuin peltokuviot? Matkustavat valovuosia avaruudessa tänne, ja sitten vääntävät pelkästään viljakuvioita!!!???

    NAURETTAVAA!

  • Himo sanoo:

    Samaa mieltä Stretsin kanssa 😀 Repesin totaalisesti ku luin ton Stretsin kommentin ja täysin samaa mieltä hänen kanssaan. Ajatelkaa nyt: ”Matkustavat valovuosia avaruudessa tänne, ja sitten vääntävät pelkästään viljakuvioita!!!???” <— jep 😀 ja ”NAURETTAVAA!” 😀 todellakin!

  • Masterpiece sanoo:

    Sudenkorento on kieltämättä ruman näköinen ja se ehkä näyttäisi eniten ihmiset tekemältä, mutta muista en osaa sanoa.

  • Hexaa sanoo:

    stRetsi ja Himo AIvan täysin ERI mieltä teidän kanssa. te olette juuri sitä paranormaalin pohjasakkaa jotka eivät jaksa perehtyä asiaan sen tarkemmin vaan rupeavat laukomaan naurettavia väitteitä ..

    siinä mielessä olen aivan samaa mieltä hetkisitten julkaistun ufo tutkijan kanssa asiasta yrittää selittää ja samalla tuhlata paljon aikaa Teidänlaisten ihmisten kanssa.

    ja siihen vielä että miksi kyseiset oliot nyt tulisivat maanpäälle tekemään kuvioita eivätkä tuo sitä valoalusta näytille. NO tässä vaikka yksi teoria..

    ufot ovat tietoisia jollain tavalla että täälä planeetalla on älyllistä elämää.
    Teidän viestin mukaan ne olisivat kaukana meistä. Mitä luultavammin ne haluaisivat ottaa meihin yhteyttä, ehkä ne ovat keksineet tavan jolla tehdä noita kuvioita pelkällä ”laaserilla”.. tms tai ehkäpä lähettävät miehittämättömiä aluksia tekemään ja keräämään tietoa meistä ynm..

    siis jos järjellä ajattelee asiaa niin tuskin kovin moni älykäs olento tulisi valtavalla aluksella heti ja tervehtisi aivan tuntematonta rotua älyhoI!! mistä ne esim tietää kuinka agressiivisia me ollaan ynm ynm..

    No jokatapauksessa väitteenne perusteella voisin teidät molemmat luokitella sinne 14-15v ikäisiksi ja asiaan ollenkaan perehtyneinä.

  • - sanoo:

    Niillä viestitetään sitä että ihmiset osaa olla herkkäuskoisia.

    No niin uskovaiset, heittäkääpä nyt villiä spekulaatiota siitä mitä noilla viestitetään. En vastaa argumentteihinne, koska se on turhaa.

  • Leopold sanoo:

    Eikös nuo elukkakuviot ainakin todettu jo feikeiksi?

  • Huttu sanoo:

    ”siis jos järjellä ajattelee asiaa niin tuskin kovin moni älykäs olento tulisi valtavalla aluksella heti ja tervehtisi aivan tuntematonta rotua älyhoI!! mistä ne esim tietää kuinka agressiivisia me ollaan ynm ynm..”

    Ei niitä varmaan huolestuta että miten agressiivisia olemme, halutessaa voisivat varmaan höyrystää koko planeetan jos siltä tuntuu

    ootko muute Hexaa itse perehtyny noihin kuvioihin millään muulla tavalla kuin katsonut netistä kuvia tai lukenut jostain kiihkofoorumilta hulluja teorioita siitä mitä ne voivat esittää. Miten tuollaisiin voi edes perehtyä siinä mielessä, pitäisi melkein itse käydä paikanpäällä ja tehdä omia tutkimuksia jotta saa mitään kuvaa niiden rakenteesta ja mahdollisesta muodostumisesta.

    On se helppo katsoa kuvaa ruudulta ja vetää foliohattua päähän samalla kun pätee, mutta todellisuudessa tuolla voi olla vaikka millä mitalla ihmisjälkiä jotka viittaisi feikkiin, ne ei vaan näy tuossa kuvassa välttist. Onkin hyvä kysyä itseltään, luotatko kaikkeen kuvaan ja kohteisiin jota netin kautta näet

    Joten ei pädetä sillä ”tietämys”-kortilla

  • hulupattaja sanoo:

    Onhan se ihan loogista, että teletapit, tappiplaneetalta lähettää nuunuun matkaan, puhaltamaan sudenkorennon maapallon viljapeltoon viestiksi meille tallukoille:
    ”Moi! me tehdään tämmönen lapsellinen kuvatus tänne, joka etäisesti muistuttaa kaalimatoa, mutta voipi olla myös kleopatran taikahieromasauva.” viesti päättyy.
    Vai olisko, että joukko taiteellisia ihmisiä haluaa tehdä kymmenien metrien suuruisen, upean massiivisen taideteoksen.

  • OVS sanoo:

    Vaikuttavia nuo kaakoskuvion ”korennon” siipien ”suonet”,lisäksi kuvio numero 4 on aika kiintoisan näköinen….

  • Huttu sanoo:

    Taivun itse myös tuohon taideteoksen suuntaan. Kyllä nykyään löytyy tekniikkaa ja osaamista tuollaisten tekoon

  • Nipletius sanoo:

    Hienoja on!
    Toi feeniks kyllä on ihmisten tekemä, erittäin yksinkertainen(muihin verrattuna) ja vielä vinoon vetäny viivat…

    Btw. Miks hitossa alienit tulis tänne piirtelemään maapallolla elävien eläinten kuvia? Jos pääsisitte piirtämään peltokuvan toiseen asuttuun planeettaan, piirtäisittekö sillä planeetaalla asuvan eläimen/eliön kuvan? Itse en ainakaan.

  • WM_ sanoo:

    Täällä tosiaan kaivattaisiin jonkinmoista suodatinta turhimpien (lue, perusteettomien) kommenttien lisäämiseen..
    Mutta kuka nyt jaksaisi kaikki kommentit lukea läpi?

  • WM_ sanoo:

    Nipletius, kenties maamme elukat kiinnostavat jollain tavalla vierailijoita?

    Näkee asiat eri valossa kuin me?

    Itsekin pidin esim torakoita aivan tylsinä ja turhina elukoina, mutta erehdyin katsomaan niistä erään dokumentin niin ne ovatkin oikein kunnioitusta herättävän monimutkaisia.

  • Eric sanoo:

    WM_, joten näitä muukalaisia kiinnostavat planeettamme eliöt niin paljon, että nämä katkovat viljoista kivan kuvion isolle pellolle ja häipyvät? Loogista, erittäin loogista.

  • Hexaa sanoo:

    WM_ minä ainakin luen kaikki viestit ennenkuin kirjoitan tänne mitään.. ja niin teidän muidenkin tulisi tehdä

    Eric eine välttämättä mitään ”tule” ne voivat vaikka tietokoneen näytöltä tehdä nuo kuvionsa omalla planeetallansa tms..

  • Leopold sanoo:
  • metele sanoo:

    ”No niin uskovaiset, heittäkääpä nyt villiä spekulaatiota siitä mitä noilla viestitetään. En vastaa argumentteihinne, koska se on turhaa.”

    en tiedä sisällöstä mut on mulla joku folioteoria:

    heitetään hypoteesi että maapallo on rakentunut kerroksittain useisiin aika-avaruus tasoihin ja maapallolla asuu limittäisissä ulottuvuuksissa useita erilaisia populaatioita, ja kun he sieltä jostain toisesta ulottuvuudesta haluaisivat viestittää tänne meidän ulottuvuuteen jotain, mitä keinoja heillä olisi käytettävinään silloin kun elämänmuodon fyysistä siirtymistä ei voisi toteuttaa?

    eli tosiaan, älä vastaa.. se on turhaa siitä ollaan varmasti samaa mieltä 😀

  • Huttu sanoo:

    No mutta jos ne kerta pystyisivät fyysisesti vaikuttamaan meidän tasolla (tekevät viljakuvioita) niin miksei vaan sitten vaikka kaiverra tekstiä kallioseinään tai jonkun talon kylkeen? Jos kerta viestiä haluavat

  • Hexaa sanoo:

    huttu sitä en tiedä mutta todistettu on ettei kaikkia viljapeltokuvioita ole ihminen tehnyt ja se jättää vain sen asian mahdolliseksi että älyllinen olento on sen tehnyt

  • Huttu sanoo:

    Ehkä.

    Mutta vieläkin ihmettelen että miksi juuri tuollaisia kuvioia joista voi vetää satoja eri johtopäätöksiä, joku näkee niissä ihmeellisten laskutoimitusten jälkeen 2012 luvut, toinen näkee pelkän eläimen ja jonkun muun geometrisen kuvan. Joku näkee viitteitä henkiseen maailmaan kaikkine chakroineen yms.

    Laittaisivat nyt sitten vaikka lisää niitä binäärikoodi-kuvia joita kaikki pystyisivät tulkitsemaan niinkuin ne on tarkoitettu

  • Hyrre sanoo:

    Ihan siistejä tosiaan.

    Hexaa, koskas viljapeltokuvioista on tullut todisteita jotka poistava ihmisen tekijä kaartista?

  • Totuus sanoo:

    Mä en usko että ihminen tekis tollasta varsinkaan kun tuo veisi varmasti aikaa ihmiseltä. Kuitenkaan ei siintä mitään saa. Itse uskon alieneihin ym. sillä kaikkea paranormaalia on tapahtunut niin paljon ja todisteitakin niistä on niin paljon että pistää uskomaan. Ja jos joku luulee maailmanloppuun 2012 niin turhaan.

  • TOTUUS sanoo:

    Mä en usko että ihminen tekis tollasta varsinkaan kun tuo veisi varmasti aikaa ihmiseltä. Kuitenkaan ei siintä mitään saa. Itse uskon alieneihin ym. sillä kaikkea paranormaalia on tapahtunut niin paljon ja todisteitakin niistä on niin paljon että pistää uskomaan. Ja jos joku luulee maailmanloppuun 2012 niin turhaan….

  • Yuna sanoo:

    Upeita nämäkin, vaikka edelliset olivat hienompia 😀
    Ja kenenkä uskon nämä tehneen?
    Joidenkin kohdalla uskon ihmiseen. Ilman muuta joku vähän haluaa mainetta ja näin.. sitten porukalla loruillaan kuvioiden ilmestymisistä. Tosin yksinkertaisemmankin kuvion väsääminen veisi ihmiseltä tai vaikka kymmeneltä ihmiseltä tuhottomasti aikaa..

    Jotkut ovat taas niin monimutkaisia, ettei tosi O___o niiden kohdalla uskon vaikka sitten ufoihin, niille tuommoinen ei nyt välttämättä olisi kuin pikku temppu…

    Näin nyt arvioidakseni tuota sudenkorentoa… eikö sen siivet oo liian lyhyet?

    Killokki: viestisi tosiaan oli aika turha
    Mikko: toisaalta, sinunkin viestisi oli aika turha

  • Himo sanoo:

    Nämä ufo-jutut on niin naurettavia. Eiköhän se nähty jo sillon ku niitten piti ilmestyä (en muista päivämäärää). Tunuu jotenki typerältä ajatella että ne tulevat tänne tekemään jotain kuvioita pelloille, kun heillä olisi edellytykset esim. tuhota vaikka koko maailma. Ihmiset uskovat enemmän kummituksiinkin, kuin ufoihin. Ilman Hollywoodin elokuvia koko käsitys alieneista ja ufoista oli olematon.

  • Himo sanoo:

    olisi*

  • Vesa sanoo:

    Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
    Miksi viljapellot eikä kallionseinämä? Miksi ei?

    Viljapellolle saa paljon isompia kuvioita ja samalla ei tuhota luontoa jättämällä pysyviä jälkiä.

    Symbooleissa on monia viestejä ja ehkä se onkin tarkoitus.

    Myöskin kun katselemme viljapeltokuvioiden kehitystä vuosien saatossa, niin jonkinlainen evoluutio niissäkin on nähtävissä, joka voisi viitata esim. ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden muuttumiseen, joka on kokoajan kehittynyt. Nyt on internetti ja yhteisöllisyys kasvussa, Obama presidenttinä ym. Henkinen, fyysinen ja teknolgoinen evoluutio on näkyvissä…

  • shadowjin sanoo:

    Miks ihmees ihmiset ees muuten tuhlais omia peltolänttejään tommoseen? :DD tietääkseni valtio ei korvaa näist mitään.

  • Totuus sanoo:

    Epäilen että ne itse EIVÄT tuhlaa omia peltojaan vaan joku muu.

  • Patsi sanoo:

    Nämä on feikkejä… ja jos nämä on aitoja niin minä olen teletappi.. alienit tulleet piirteleen samallailla kuin ihmiset kirjottavat seiniin jos ovat aitoja :DD

  • Ufomies sanoo:

    Toisiks ylin lääkiksen kandit tai Jyväskylä-fanit? 😛 Anyone? 😀

  • Jani sanoo:

    Tuli mieleen ne perussa olevat valtavankokoiset maakuviot

    http://www.about-peru-history.com/nazca-lines-in-peru.html

  • metele sanoo:

    huttu, koska heidän kannaltaan ei ole oleellista viestin ”uskottavuus”, kunhan vain viestittelevät.

    vrt. mikset sinä lyö minulle kirjettä kouraan vaan postailet jonnekin foorumille?

    pelloille piirteleminen on aivan loogista, se ei muuta pysyvästi mitään maisemakuvasta (maankuoren pysyvä turmeleminen tai toisen kansan struktuurien töhriminen tuskin sopii heidän etiikkaansa). eivätkä ihmiset todellakaan omista jotain korsia tai maissintähkiä vaan ne ovat luonnon omaisuutta, joten suora loukkaaminen on mahdotonta.

    peltokuviot ovat isoja ja selkeitä ja ainakin periaatteessa kaikkien halukkaiden nähtävissä. aivan ymmärrettävä tapa pyrkiä kommunikointiin, kannattaa myös miettiä niitä muita keinoja ko. skenaariossa ..joka muistutuksen vuoksi oli siis täysin hypoteettinen.

  • fu5e sanoo:

    Taas joku kritisoi niin joidenkin täytyy seota samantien. Kyllähän jos nyt ruvetaan terveellä järjellä ajattelemaan asiaa, niin alkais olemaan aika jo jonkin järkevämmän ”viestimisen” kuin kuvioiden tekemisen peltoihin. Ensinnäkin pitäisiko noiden opettaa ihmisiä joillain tavoin, ja jos ylempi rotu haluaisi opettaa, niin silloin voisi luultavammin olla hieman suorempia. Vai onko tässä taas joku silloin kun he ovat ”valmiita oppimaan” he osaavat tulkita. Sama kun mun opettaja alkaisi opettamaan origamien avulla ja käsimerkein. Vai onko nuo vain ajanvietettä??? Että ei tarvi housuja repiä siel jos joku kallistuu ihmisten puolelle.

  • metele sanoo:

    fuse, jos lukisit viestiketjut alusta asti ja viimeisimmän viestin loppuun asti niin ymmärtäisit että kukaan ei ole kritisoimassa ketään, vaan esitin folioteorian kun sellaista pyydettiin, ja jatkokysymykseen vastauksen.. no ehkä tosta sai väärän kuvan tai jotain..

    tai jos tää ei tullu mulle niin noprob.

  • fu5e sanoo:

    Juu ei sulle, tolle hexalle enemmänkin.

  • Hexaa sanoo:

    fu5e No jos sen tietäisin niin maailman viisain olisin…
    siis kysehän on nyt siitä että onko ( kaikki kuviot ihmisten tekemiä vai ei)
    ja jos tulos on EI eli jotkut ufot ovat tehneet osan noista kyseisistä kuvioista, Niin se tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä että tuala on jotain muutakin elämää ja vastaus siihen mitä haetaan ollaan silloin saatu. eli jotkut kuviot siis näin ollen olisi ufojen tai muiden (älyllisen) olennon tekemiä..

    elilä lukekaapas nyt pojat ja tytöt ihan rauhassa kaikki viestit läpi..

  • Bruce Dickinson sanoo:

    jeejee Kesäkuu 17th, 2009 at 13:10

    Täyttä bullshittiä! <– iha samaa mieltä. noi on joko koneel tehtyjä tai ihmisen tekemiä viljapelto kuvia

  • tepeh sanoo:

    Näillä täytyy olla jokin yhteys toisiinsa. Kaks lintua ja sudenkorento(?). Kaikki kolme lentäviä eläimiä, kuten useimmat teistä varmaankin jo tiesi

  • Hexaa sanoo:

    Bruce Dickinson haha- en tajua edes miten voit sanoa suorilta noin mutta aika sama
    kyllähän jotkut jääväty asemalle

  • metele sanoo:

    ”Näillä täytyy olla jokin yhteys toisiinsa. Kaks lintua ja sudenkorento(?). Kaikki kolme lentäviä eläimiä, kuten useimmat teistä varmaankin jo tiesi”

    jaa-aa vois vähän kaivaa jotain analyysejä ihan huvin vuoksi, tosiaan ei ole aikaisemmin ilmestynyt lentäviä kuvatuksia kolmea samaan aikaan peltokuvioihin, korjatkaa joku jos väärässä. sudenkorento ja kaks kotkaa ei kuulosta mun mielestä edes kovin pahasti hoaxilta

  • Psycho sanoo:

    Nimimerkki Totuus on näköjään siirtynyt vedenpitävästä skeptikosta uskovien leiriin. Sitä se asioihin perehtyminen teettää.

  • Psycho sanoo:

    ”noi on joko koneel tehtyjä tai ihmisen tekemiä viljapelto kuvia”

    Itse olet joko koneella tehty tai ihmisen tekemä.

  • Öhö sanoo:

    Aika taiteellisiä, jotenkin vain tuntuu että näitä ei huomioda paljon uutisissa/yms.

    No se täs onkin, ku ei oo varmaa tietoa ei viitti pistää uutisiin..

  • Frau sanoo:

    Onko nuo kuviot oikeasti olleet pelloilla? Onko useampi ihminen nähnyt ne livenä? Ne niin taidokkaita kuvioita kuin olisi kuvankäsittelyssä tehty. Jos joku maaplaneetan olento on ne tehnyt, niin hänellä mieletön muototaju ja kyky hahmottaa tila siellä pellossa traktorilla kurvaillen. Eläimet jos taas ovat syöneet nuo kuviot, niin vau!
    Omien vähäisten kokemusteni perusteella uskon helpostikin,että kuviot ovat ”ufojen” tekemät. He harrastaa juuri tuon tyylin kauneutta ja suuria juttuja ja hienoja esityksiä.

  • MIX sanoo:

    ei noi kyllä ihmisten tekemiä oo, se on varma. ei kukaan voi tehä noin tasasta jälkee – ja noin nopeesti. varmaan joku ois jo huomannu jo. ja se miten ne on taittunu ne maissit tai viljat tai mitkä ikinä, ei todellakaan oo ihmisten työtä. : ) ja uskon kanssa et joku tarkotus noilla on, jotain ne yrittää meille viestittää, mut ihmiset on vielä liian tyhmiä ymmärtämään noita, tai sitten ei vaan tajuta niitä : (

  • Gurbba sanoo:

    Olis kiva nähdä mitä nuo objektit noissa kuvioissa ovat. Kuten 2. kuvassa yksi sininen, yksi tai kaksi valkoista ja 4. kuvassa useampia. Jos niistä näkisi lähemmin otetut kuvat niin voisi niistäkin päätellä ovatko ne ihmisten tekemiä vai ei.

  • killokki sanoo:

    Jospa ne ois ihmisiä?

  • Sämi sanoo:

    No minä en kyllä usko että olisi mikään noista ihmisen tekosia! kestäisi aika sairaasti aikaa ja millä tuollaisia voitaisiin tehdä?

  • WM_ sanoo:

    Ja mikä selittäisi paikalla olleen radioaktiivisuuden?

  • monissa kuvissa on joku lintu tai joku muu mikä lentää… viittaako se johonki? :/

  • No näistä nyt varmaan on tutkittu maaperät ja mahdolliset jalanjäljet, joten en usko että mikään tutkija rupeaa huijjaamaan itseään. Enkä kyllä voi millään uskoa että ihminen pystyisi maasta käsin tekemään näin hienoja kuvioita, ovat kuiteskin melko monimutkaisia. Asia häiritsee aivan järkyttävän paljon, enkä oikein tiedä mitä sanoisin tästä.

  • AatF. sanoo:

    Hmm.. Tiedä häntä? :–DD On tai ei, aivan sama sinänsä (vielä ainakin) ^^ Kamun kans nähtii pari vuot takaperin läheisellä pellolla tollane peltokuvioihmejuttu, siinä oli iso pallo jolla oli ’pyrstö’ ja sit kans sen vieres viel joku pikkupallo. Se oli siinä viikon, sitten tultii seuraavana päivänä siihen, kappas. Kuva ei ollukkaan enää siinä! Harmi ku ei tajuttu kuvaa ottaa.. tuli vaa äske kamun kans mielee :–D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto