ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Vuoden 2010 ensimmäinen peltokuvio on ilmestynyt

Tämän vuoden ensimmäinen peltokuvio on ilmestynyt, tällä kertaa ilmeisesti rypsipeltoon.

Kuvio ilmestyi 5.5.2010 Old Sarumiin, Salisburyn lähelle Wiltshireen. Leveyttä komistuksella on noin 55 metriä.

Kuvio on tehty ley-linjalle, joka on tunnetusti pyhien paikkojen muodostama suora linja, joita sijaitsee ympäri maapalloa.

On further investigation, it would appear the positioning of the crop circle in relation to Old Sarum, actually lies on the direct path of a very well know Ley Line which has an alignment with Stonehenge, and cuts the nearside edge of the inner banks of the fortified encampment of Old Sarum. This Ley Line then straight through Salisbury Cathedral itself, and the hillforts of Clearbury Rings and then Frankenbury Camp in Hampshire.

This clearly indicates that the positioning of Crop Circles could indeed be connected with Ley Lines, which are aligned to well known Ancient Sites. Are we being shown a doorway to ancient knowledge? Will we find the key in 2010?

Mitä mieltä sinä olet? Mitä kuvio mielestäsi esittää?

Lähde: cropcircleconnector.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

73 kommenttia aiheeseen: Vuoden 2010 ensimmäinen peltokuvio on ilmestynyt

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Juhani sanoo:

    Nyt vaan kaikki heittää omaa arviota mikä on merkin tarkoitus…

  • Oottekos ajatelleet miksi joku meitä älykkäämpi rotu väsäisi viestejä, joita kukaan ei kykene tulkitsemaan? Mikä olisi niin tärkeä sanoma, että se haluttaisiin välttämättä esittää muodossa, jossa se ei avaudu kenellekään?

    Ja pliis, Wespa hyvä, älä ala höpöttämään siitä yhdestä (1), joka on vastaus itse avaruuteen lähettämällemme viestille. Juuri se, että saimme vastauksen on ehkä paras osoitus huijauksesta. Jos asiaa yhtään olet tutkiskellut ymmärrät tämän perusteluittakin, mutta ellet voin ne toki paremmalla ajalla sinulle kertoakin…

  • Wespa sanoo:

    Kyllähän näitä sanomia on saatu selvitettyä, monesti kuvioissa on monitasoisia sanomia ja niistä voi tulkita samanaikaisesti montakin asiaa. Mutta ne ovat enemmän aktiivisuutta vaativia ja omaa mielikuvitusta ja tutkimusta, kuin normaali teksti esim. Tämän takia ne hyödyntävät enemmän myös henkilön omaa ajatusmaailmaa ja alitajuntaa.

    Mikä olisi tämä sanoma? Niitä on monenlaisia, johtuu mitä kuviota kulloinkin katsoo, aina planeettojen asennoista (ajankohta) evoluutioon ja kehitykseen, myös tieteelliseltä (/tekniseltä) vaikuttavaa informaatiota noista on saatu.

    Juuri se, että saimme vastauksen on ehkä paras osoitus huijauksesta.

    Miksiköhän? Eikös tämä ole osoitus, että viestiin on vastattu. Viestejä on monissakin kuviossa, mutta millä ajatuskaavalla perustelet sen, että viestejä tai vastauksia sisältävät kuviot ovat huijauksia ja mitään tarkoittamattomat randomit kuviot ovat sitten jotain muuta? Miksi juuri sinun ajatukset rajoittaisivat mahdollisien viestijöiden motiivia?

  • Simple sanoo:

    Itelleni tulee mieleen näin äkkiseltään, että keskellä olisi aurinko, ja sen ympärillä maapallo kiertää kehällään.

    Höpönpöppö: Varmaankin niitä pystyttäisiin ”avaamaan” jos vain ensin saataisiin keino, jolla varmistaa AITO ja FEIKKI viljapeltokuvio toisistaan. Nyt kun näitä alkaa tulemaan tajuttomasti, niin tuskin resursseja/intressejä löytyy näiden kaikkien analysoimiseen.

    Suurin osa kuvioista varmasti onkin feikkejä, mutta uskon silti, että siellä on joitain aitojakin mm. sellaisia jotka ovat ilmestyneet aivan äkkiseltään.

    Ps. Se on muuten rypsipelto, eikä rypsiöljypelto 🙂

  • Button sanoo:

    Btw, ehkä kaksi isoa ympyrää kuvaa vuosia ja pienemmät kuukausia. Eli 7 kuukautta lisätään nykyiseen kuukausi määrään (5) ja tulos.. 12. Sitten tuo vuosi määrä (2).. Okei tulokseksihan tulee melko tarkalleen 2013, mutta eikö suuren ”2012 -tapahtuman” ole ennustettu tapahtuvan vuoden 2012 lopussa, joidenkin ennustusten mukaan 2013 alussa.

  • Button sanoo:

    Ai perkele, tulokseksihan tulisi 5.5.2013 xD.. Mutta kai se silloinkin voi teoreettisesti tapahtua :O

  • JJ42 sanoo:

    Voishan toi kuvata myös maapallon akselin siirtymistä? Jos noi pienet pallot kuvaa asteita tai jotain. Kun ylin ja keskimmäinen renkula muodostaa linjan kehän poikki ja vois tulkita että se linja menee ohi siitä kehästä, ni ehkä kyseessä on akselin vinksahtaminen.

  • Zakkar sanoo:

    Itse haluaisin tietää missä ajassa tämä kuvio on tehty. Onko se tehty ns suoriltaan päivässä vai onko tätä työstetty moniakin päiviä.

  • Muchawano sanoo:

    Mulle tuli mieleen kans että ylin ja isoin pallukka olisi aurinko, seuraava kuu ja sitten linjalla olisi maa ja just jos tolla ley linjalla ois jotain merkitystä asiassa niin kuvastaisi juuri tuota hetkeä että jotain tulee tapahtumaan, kultainen väri voisi kuvastaa uutta rikkaampaa aikaa, positiivinen kuva ainakin minulle tuli 🙂

  • OPK sanoo:

    Se esittää kuviota, jota kaikki hörhör haluavat sen esittävän.

  • lownrgy sanoo:

    ”Ai perkele, tulokseksihan tulisi 5.5.2013 xD.. Mutta kai se silloinkin voi teoreettisesti tapahtua :O”

    jos noi isot pallot on symboleina vuosille ja pienet kuukausille niin eiks tulos ole silloin 5.12.2012?

  • kimma sanoo:

    musta tuo vois olla esim se zeta Reticuli kaksoisaurinko ja siinä alhaalla planeettoja:) mut sielähä on väitetty olevan älyllistä elämää kun se eräs nainen siepattiin ja he oli kertoneet olevan zeta reticulista kotoisin.

  • theMoonMan sanoo:

    Veikkaan kyllä, että on jonkun paikallisen taiteilijan/huijarin teoksia. Jos joku ufoalus olis tuon tehnyt, niin kai joku sen olisi nähnyt. Ja miksi ne mahdolliset alienit meille mitään viestejä jättäisi? Joten tuskin mitään merkitystä tälläkään teoksella ole.

  • penalty sanoo:

    ”Oottekos ajatelleet miksi joku meitä älykkäämpi rotu väsäisi viestejä, joita kukaan ei kykene tulkitsemaan? Mikä olisi niin tärkeä sanoma, että se haluttaisiin välttämättä esittää muodossa, jossa se ei avaudu kenellekään?”

    No nuo ovat tietenkin kesälomalla olevien ufoukkojen tageja tyyliin ”kilroy was here”. Jos lähdetään siitä perusoletuksesta että ne ovat maan ulkopuolisen älyllisen olennon tuotoksia, väittäisin että niiden on tarkoitus joko olla vain taideteoksia ilman syvempää merkitystä, tai sitten kyseessä on kirjoitusjärjestelmä jota tekijät uskovat ihmisen osaavan tulkita.

  • ascensionisti sanoo:

    Itsellä tulee mieleen että nuo pienemmät pallot (7) kuvastaisi chakroja, ja kaksi isompaa esim. liittoa tai vastavoimia
    Mielenkiintoinen kuvio kyllä =)

  • zet sanoo:

    Liekö tällä mitään tekemistä tuon kanssa?

    http://www.youtube.com/watch?v=_BH4PkXpXyI&feature=player_embedded

  • JambaB sanoo:

    8 palloa kiertää yhtä isoa palloa. Tuossahan on meidän aurinkokuntamme! Mutta mitä tolle yhelle pallolle tapahtuu?

  • enti sanoo:

    Tässä mun mielestä paras analyysi aiheesta, jos haluaa hakea kuviolle jotain sanomaa:

    http://www.youtube.com/watch?v=j5jOBmT87_M&annotation_id=annotation_323279&feature=iv

  • Ogeli sanoo:

    Minua oikeasti kiinnostaa kysymys: kuka näitä oikein tekee?

  • baranorm sanoo:

    Ogeli:”Minua oikeasti kiinnostaa kysymys: kuka näitä oikein tekee?”

    Olen itse seurannut tätä ilmiötä jo vuodesta 1996 lähtien. Ensialkuun homma vaikutti todella mielenkiintoiselta, mutta sitten myöhemmin alkoi epäilys itämään. Nykyisin olen sitä mieltä, että kyseessä on lähinnä paikallisten teekkareitten
    pilailu herkkäuskoisten kustannuksella. Aika paljon tässä on mukana myös New Age.
    Vaikka melkoinen ”paraukko” olenkin, niin kyllä tarvitaan tosi kovat todisteet jotta uskoisin kuvioiden olevan ei-ihmistekoisia.
    Hienoja taideteoksia nuo tietty ovat parhaimmillaan;-)

  • lollo sanoo:

    Mietitte että miks ne tekee niin epäselviä viestejä.. Meinaatteko että ne ymmärtää meidän kieltä yhtään sen selvemmin?

  • Horhe sanoo:

    No niin mietitääkin!…eikös olisi helpompi tehdä peltoon vaikka tikku-ukko joka kättelee toista pienempää isopäistä tikku-ukkoa niin kävis heti ilmi että ”me halutaan olla teidän kavereita”, eikä aina jotain kryptisiä palloja, lintuja, jing-jang-kuvioita jotka on hienoja, mutta muutoin mitäänsanomattomia. Tämä tietysti johtuu siitä, että kuviot ot ihmisten tekoa ja arvoitukselliset kuvat ovat tietysti kiinnostovampia kuin tikku-ukot tms. kuvat! 🙂 ps. ketkä “ne”?

  • Horhe sanoo:

    ps. ketkä ”ne”?

  • Miksu sanoo:

    Näihin haluaisin saada vastauksen:

    1. Isojen viljapeltokuvioiden ilmestyminen lyhyessä ajassa.
    2. Korret ovat taipuneet kaarelle ja jäykistyneet tähän muotoon. Tämä vaatisi jonkinlaista kasvin kuumentamista tms. tekniikkaa.
    3. Taipuneet, venyneet ja sisältä päin revenneet solmukohdat, joiden muodostuminen on havaittu tapahtuvan solutasolla ja asia on varmistettu laboratoriovälineillä. Solutason muutos vaatisi jonkinlaisen energiakentän tai säteilyn ja siksi on aika poissuljettu normaalina ilmiönä.
    4. Maan pinnan yläpuolelta taittuneet korret. Joissain tapauksissa vilja on taipunut jopa 30-50 cm. korkeudelta. On vaikeaa käsittää miten tämä on mahdollista normaalisti tamppaamalla käyttäen apuna esim. lautaa.
    5. Sähkömagneettiset, sekä elektroniset kentät. Useissa kuviossa on mitattu suuria poikkeamia kuvion sisältä, kun taas kuvion ulkopuolella sähkömagneetismi on ollut normaalilla tasolla. Kuvion sisällä vallitsevan energiakentän on myös havaittu vaikuttavan kännyköihin ja videokameroihin ym. elektronisiin laitteisiin.
    6. Oudot äänet kuvion läheisyydessä. Joidenkin kuvioiden läheisyydestä on nauhoitettu outoa sirisevää ääntä, joka luultavasti liittyy kuvion energiakenttään.
    7. Kuvioden läheisyydessä lentävät valopallot. Monissa tapauksissa on havaittu pellolla lentelevän pieniä valopalloja kuviossa tai sen läheisyydessä. Näitä valopalloja on saatu jopa kuvattuakin. Kooltaan valopallot ovat kohtalaisen pieniä, mutta silti havaittavissa olevia.
    8. Armeijan kiinnostus kuvioihin. Englannissa ja muissakin maissa mustien merkkaamattomien armeijan helikopterien on nähty lentelevän kuvaamassa viljapeltokuvioita. Näitä tapauksia on useita ja mm. Englannin armeijan kiinnostus on raporttien mukaan todella suuri viljapeltokuvioita koskien.

  • Fear sanoo:

    Ne pyytää että saa tulla asumaan maan magneettikentän taakse suojaan auringon säteilyltä omiim habitaatteihinsa. Ne on jo matkalla ja siksi haluavat infota itsestään etukäteen.

  • soulreaper sanoo:

    seki voi olla mahollista että nää kuviot ei välttämättä oo ees tarkotettu ihmisten ymmärräteväks. Voi olla hyviki et nää viestii näissä jotai toisilleen.

  • kele sanoo:

    se voi kyllä olla että ei näitä kuvioita ole ihmisille tarkoitettukaan, tai sitten on joillekin ihmisille..ehkä jotkut tietää mitä nämä tarkottaa..mistäpä pirusta näistä tavalliset pulliaiset mitään tietää.

  • jorma sanoo:

    vastaus: saturnus

  • Jos nyt kuuntelette sen Wespan tänne postaaman Martin Keitelin haastattelun niin siitä pitäis käydä harvinaisen selväksi, että ihan ihmisten tekosia nuo on. Keitel itse uskoo kyllä alienin avustaneen näissä.

  • Paranormal sanoo:

    Johan on komia kuvio! 🙂

  • joopo sanoo:

    taas oli tullu uutta ja aika saman tyylinen tai ainakin varmaan samaa viestiä? http://www.cropcircleconnector.com/2010/stonehenge/stonehenge2010a.html ja kans ley linjalla näyttää olevan, mielenkiintoista

  • janne sanoo:

    vihdoinkin

  • tony sanoo:

    Hienosti on tehty.
    Miettikään uuffo-fanit, että jos keksisimme joskus laitteen jolla siirtyä ulkoavaruuteen, niin olisiko meillä vain ajatuksena jollekkin pellolle piirtää kuvio…?
    Matkustaisimme monta sataa valovuotta ja sitten piirtäisimme; käynnistämme tuollasen kuvion ja lähdettäisiin takaisin.
    -Miksi näitä ilmestyy ja miksi nämä tehdään salassa–>
    Syy on tietenkin, jos nyt itse miettisit pellonomistajana, että joku tulee tuhoamaan sinun peltojasi.. Sitten niitä kuvataan->et voii mennä puimuroimaan peltoasi, ettet pilaisi tätä kuviota.
    Onko porukka oikeasti näin tyhmää, ettei tajua?

    Nämähän on jo aikaa sitten näytetty miten näitä tehdään.

  • tony sanoo:

    Jos ulkoavaruudesta tulee uuffoja, niin ei ole ollenkaan sanottua; että ”ne” olisivat edes kiinnostuneita ihmisistä, vaan vaikkapa eläimistä. Jos ”ne” ovat meitä huomattavasti älykkäämpiä, niin miksei?

  • Horhe sanoo:

    Sitten kun noita ilmestyy pelloille jossa EI OLE puimurin uria tms. uomaa jota pitkin ihminen voisi huomaamatta kulkea jättämättä jälkiä, alan kiinnostumaan noista enemmän.
    ps. ”Miksu” missä sinun tieteelliseen todistusaineistoon voi mahdollisesti tutustua? Älä vain totea ”yhdessä dokumentissa…” tai ”netissä oli juttu…” vaan OIKEAA PUOLUEETONTA TIETOA, KIITOS! 😉

  • Horhe sanoo:

    Miksi nämä yli-älykkäiksi mainostetut ”uffo-miehet” viestittäisivä TOISILLEEN peltokuvioilla, jos pystyvät kuulemma viestimään telepaattisesti jne.??? 🙂

  • baranorm sanoo:

    http://www.cropcircleconnector.com/2010/stonehenge/stonehenge2010a.html

    Katos mokomaa, tolle samalle pellolle on ennenkin noita tehty..
    Sikäli kumma jos ei tosiaan kukaan koskaan näe noita tekijöitä vaikka tuossakin kulkee tie ihan vierellä. Siitähän sais hyvän jutun lehteen ja samalla kaikki mystinen tämän ilmiön ympäriltä häviäisi, tekijät vaan reilusti esiin!

  • Wespa sanoo:

    Noita puimurin tms. laitteen uomia löytyy joka pellosta. Mutta voimme tutkia muita tekijöitä jotka viittaavat jonkin muun älyn tekemiin kuvioihin kuten mm. mitattua säteilyä ja mutaatiota viljassa. Tällaista jälkeä ei naruilla ja muutamalla laudalla saa tehtyä.

  • No, no… Kuuntelepas Wespa nyt itsekin uudelleen se Keitelin haastattelu. Mitään extraterraalista ei noihin tarvita.

  • Wespa sanoo:

    En tiedä minkä haastattelun sinä olet kuunnellut tai mitä siitä sinulle jäi mieleen, mutta selvästi Keitel haastattelussa kertoi, että ei tee tarkkaa jakoa asioiden välille koska jossain tapauksissa esim. ihminen on saattanut saada ajatuksillaan ja toiveillaan avaruusolennot/äiti maan tai muun sellaisen tuottamaan kuvion. Keitel pitää tuota yhteistyönä ja ei pidä sitä avaruusolentojen kokonaan tekemänä (vaikka fyysisesti tuossa tapauksessa olisi, kokonaisprosessina taas ei koska ajatus/suunnittelu on tullut ihmisiltä). Kuitenkin jos tarkastelemme itse fyysistä tapahtumaa, niin tuossa tapauksessa sitä ei ole ihminen suorittanut. On monia asioita jotka viittaavat juurikin tämän fyysisen suoritusprosessin olevan jonkin muun kuin ihmisen tekemä.

    Suosittelen tutustumaan tarkemmin Keiteleen itsensä sivuihin ja lukemaan mm. nämä kohdat:
    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/todisteet1.html
    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/todisteet2.html
    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/todisteet3.html
    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/todisteet4.html
    http://www.martinkeitel.net/cropcircles/aidotkuviot1.html

    Keitelin sivulta:
    Emme saa ajatella niin, että jokainen kuvio joka VOISI olla ihmisten tekemä (fyysisten todisteiden valossa), myös automaattisesti on sitä. Sen sijaan voimme kyllä ajatella niin, että kuvio joka EI VOI olla ihmisten tekemä (ainakaan tallomalla), ei myöskään sitä ole. Yhtä lailla järkevää on ajatella, että kuvio on tehty tallomalla, silloin jos se selvästi siltä näyttää.

  • Kuuntelin sen sun viimeks postaamasi ja se riitti osoittamaan paitsi sen ettei edes niin tavattoman alienkontaktiuskovaisen kuin Keitelin tietojen ja todisteiden valossa ole mitään syytä olettaa näiden olevan muuta kuin ihmisten tuotoksia. Säteilyn ja muut ’outoudet’ kasveissa hän myös sanoi voivan olevan aivan luonnollisia, eikä niidenkään esiintyminen siis todista minkäänlaisista ulkoavaruudellisista yhteyksistä.

    Mutta varmasti kaikki jo tietävätkin, että sinun on lähes mahdotonta nähdä todennäköisintä vaihtoehtoa mahdolliseksi totuudeksi. Toivoisin kuitenkin hieman pidättyväisyyttä ennen kuin väität asioita toteennäytetyiksi.

    Nämä hörhöilyt ovat meistä skeptikoista lähinnä huvittavia, mutta koen aidosti myös huolta tämän sivuston nuorien seuraajien puolesta. Äänien kuulemisella, telepatiaan, kummituksiin, abduktioihin, jälleensyntymiseen yms. ns. paranormaaleihin kokemuksiin uskomisella on osoitettu olevan yhteys esim. skitsofrenian puhkeamiseen. En toki pidä psykiatriaa eksaktina tieteenä, mutta esimerkkisi vankkumattomasta uskosta moiseen hölynpölyyn on kaunistellen sanottuna edesvastuutonta.

  • Wespa sanoo:

    ettei edes niin tavattoman alienkontaktiuskovaisen kuin Keitelin tietojen ja todisteiden valossa ole mitään syytä olettaa näiden olevan muuta kuin ihmisten tuotoksia

    Täysi valhe. Keitel ei väitä, että kaikki olisivat pelkästään ihmisen tuotoksia. Katsoitko antamani linkit läpi Keiteleen sivustolle? Ennen todisteiden esittelemistä Keitele itse toteaa mm: Luettelen seuraavassa selkeitä yksittäisiä fyysisiä ja muitakin todisteita, jotka puhuvat ei-ihmistekoisen ilmiön puolesta – tai ainakin sen puolesta, että kysymyksessä on muitakin tekijöitä.

    Säteilyn ja muut ‘outoudet’ kasveissa hän myös sanoi voivan olevan aivan luonnollisia, eikä niidenkään esiintyminen siis todista minkäänlaisista ulkoavaruudellisista yhteyksistä.

    Miksi minulta meni tuo ohi? Missä kohtaa hän väittää, että kaikki nämä outoudet ovat luonnollisia? Sehän sotii täysin hänen omaa kotisivuaankin vastaan jossa näitä ilmöitä on tulkittu ja nimenomaan luetteloitu todisteiksi/viitteiksi siihen, että ihmiset eivät ole näitä tehneet.

    Äänien kuulemisella, telepatiaan, kummituksiin, abduktioihin, jälleensyntymiseen yms. ns. paranormaaleihin kokemuksiin uskomisella on osoitettu olevan yhteys esim. skitsofrenian puhkeamiseen.

    Mihin perustuu väitteesi, että näihin uskomisella olisi yhteyttä skitsofrenian puhkeamiseen? Täysin tuulesta temmattu väite. Lähde tuolle tiedolle olisi kiva saada. Skitsofreniaa sairastava voi toki kuulla ääniä, mutta näihin asioihin uskominen ei laukaise skitsofreniaa millään tavalla.

  • En katsonut uusia linkkejäsi. Puhuin Keitelin haastattelusta, jonka tänne viimeksi olet postannut. Siinä hän ei esitä mitään todisteita sen puolesta, että alienkontakteja tarvittaisiin viljapeltokuvioiden tekoon. Päinvastoin hän kertoo, että nämä voidaan teknisesti toteuttaa aivan ihmisvoimin.

    Haastattelusta kävi myös hyvin selkeästi ilmi ettei tämän kaverin sivustoihin kannata täysipäisen ja järkevään päättelyyn kykenevän ihmisen sen tarkemmin perehtyä. Jos hän siellä esittää ko. haastattelun kanssa ristiriitaisia väitteitä, on tuskin kohtuullista syyttää haastattelun kuunnellutta valehtelijaksi. Etenkin kun asia kaikessa yksinkertaisuudessaan on ihan normaalinkin järjenjuoksun omaavalle päivänselvä. Kirjoitin aiheesta kommentin jo Keitelin haastattelu –postauksesi yhteyteen, ja aikaani säästääkseni kopioin sen nyt tähän:

    ’ Jossain 23 minuutin kohdalla ainakin tämä asiantuntija juurikin kertoi ettei niitä (ihmisen ja alienien [muka] tekemiä) voi erottaa. Yhteistyöhöpinä kuten sadejuttu oli silkkaa spekulaatiota. Viljassa tapahtuneet muutokset, säteilyt yms. ilmiöt tämän asiantuntijan mukaan voivat syntyä ihan vaan viljan lakoontumisesta ja muista luonnollisista syistä. Minkään ei hänkään väittänyt voivan todistaa ulkopuolisen teknologian tai älyn osallisuudesta kuvioihin. Samoin kaveri kertoi itse toteutuksen olevan huomattavasti joutuisampaa kuin yleisesti kuvitellaan. Monimutkaisenkin kuvion tekemiseen riittää hänen mukaansa yhden kesäyön pimeät tunnit. Mitään sellaista, joka antaisi syytä uskoa ettei näitä kuvioita ole voitu ihmisvoimin väsätä hän ei edes yrittänyt esittää. Toki hän tästä kaikesta huolimatta selkeästi haluaa uskoa telepaattisiin viesteihin yms. joka edelleen on silkkaa spekulointia ja osoitus ihmismielelle ominaisesta mielikuvituksesta.
    Kuuntelimmekohan me saman haastattelun? =)’

    Paranormaaliuteen uskomisen yhteydestä psykoosiin ja skitsofreniaan voit kuunnella esimerkiksi psykiatrian erikoislääkäri Juha Kemppisen haastattelun

    http://areena.yle.fi/audio/948952

    Tässä käsitellään hyvin lyhyesti, mutta selkokielisesti erilaisia persoonallisuuspiirteitä. Noin 40 minuutin kohdilta käsitellään asiaa, jonka otin esiin. Lisää voit lukea alan kirjallisuudesta, tosin tämäkin nyt kuuluu mielestäni siihen joukkoon asioita, jotka niille, joille realiteetit ovat ymmärrettäviä ovat sitä kuuluisaa pässinlihaa…

  • tipu sanoo:

    Höpönpöpö: ”En toki pidä psykiatriaa eksaktina tieteenä, mutta esimerkkisi vankkumattomasta uskosta moiseen hölynpölyyn on kaunistellen sanottuna edesvastuutonta.” Näyttää, että sinulla Höpönpöpö on vankkumaton usko siihen, että paranormaalit asiat ovat täyttä hölynpölyä. Minkä vuoksi sinun vankkumaton uskosi ei olisi edesvastuutonta, varsinkin kun myönnät, että et pidä psykiatriaa eksaktina tieteenä? Tuossa haastattelussa n.40 minuutin kohdalla olikin mielenkiintoinen kohta Juha Kemppisen sanomana: ”Lääketieteellinen puhetapa on yksi tapa antaa ihmisen elämän ongelmille selitys, ei ole ainut ja en tiedä onko aina paraskaan”.

  • Horhe sanoo:

    Wespa, lauseesi ”ihminen on saattanut saada ajatuksillaan ja toiveillaan avaruusolennot/äiti maan tai muun sellaisen tuottamaan kuvion” herättää kysymyksen: Ohjaako mielestäsi ihminen avaruusolentoja / äiti maata (mikä se ”äiti maa” muuten on?)? Tämä herättää myös käänteisen ajatuksen tyyliin ”avaruusolennot/äiti maa on saattanut saada ajatuksillaan ja toiveillaan ihmisen tuottamaan kuvion”, joka viittaa kyllä mielestäni vahvasti skitsofreniaan tai muuhun mielenterveydelliseen sairauteen. 😉

  • Arvoisa tipu, vankkumaton ’uskoni’ (tässä yhteydessä on kyse uskosta samassa merkityksessä kuin postimerkkien keräilemättä jättämistä voidaan pitää harrastuksena, kuten tällä saitilla monet itseni lisäksi ovat yrittäneet lukuisia kertoja aiemminkin selventää) paranormaalien asioiden hölynpölyisyyteen perustuu tosiasioiden myöntämiseen, enkä kyllä nyt aivan ymmärrä miten moinen saattaisi olla psykoosiin taipuvaiselle vaarallista? Pikemminkin päinvastoin. Se, etten pidä psykiatriaa eksaktina tieteenä kertonee kyvystäni olla sokeasti uskomatta auktoriteetteihin ja teorioihin, joita ei kyetä todistamaan. Juha Kemppisen lause, jonka kommenttiisi lainasit kertonee yhtä lailla skeptisesti paranormaaliuteen suhtautuvien kyvystä avoimuuteen.

    Eivätkä moiset varaukset tietenkään tarkoita, etteikö psykiatrialla olisi saavutettu paljon. Naurettavaa on väittää pseudodokumentteihin ja hölynpölytutkimuksiin vedoten yhtään mitään paranormaalia ilmiötä oli kyse sitten abduktioista, telepatiasta tai vaikka uudelleensyntymisestä todistetuksi. Sellaisen väittäminen on joko totaalista tietämättömyyttä tai valehtelua. Nämä peltokuviot puolestaan eivät selkeästi osoitetusti ole edes mitenkään paranormaaleja.

  • tipu sanoo:

    Horhe: Wespalle ohjattuun kommenttiisi/kysymykseesi haluan myös minä vastata. ”Ohjaako mielestäsi ihminen avaruusolentoja / äiti maata (mikä se “äiti maa” muuten on?)?” Uskon, että olemme kaikki (koko universumi/t) yhtä ja me kaikki vaikutamme toisiimme tavalla tai toisella. Uskon siis, että ihmiset voivat vaikuttaa avaruusolentoihin ja äiti maahan. Äiti maan voi mieltää luonnon energiakentäksi. Olemmehan kaikki energiaa, kuten luonto ja siihen kuuluvat puut ja muut. Albert Einstein on muistaakseni myös todennut, että aine on energiaa.

    Haluan heittää myös sinulle Horhe takaisin kysymyksen. 😉 Onko mielestäsi jokainen uskovainen kristitty tai juutalainen skitsofreenikko tai jonkun muun mielenterveydellisen sairauden omaava pelkästi sen perusteella, että he uskovat raamatun luomiskertomukseen tai vaikkapa Neitsyt Marian saastattomaan sikiämiseen (immaculate conception)? Raamatun luomiskertomus ei nimittäin vastaa sitä, mitä tiedemiehet ovat meille kertoneet maailman synnystä.

  • tipu sanoo:

    Höpönpöpö, kiitos vastauksestasi. Kerroit, että ”uskosi” perustuu tosiasioiden myöntämiseen. Minua kiinnostaisi tietää, että mistä olet nämä tosiasiat löytänyt. Onko Jumalan aukottomasti todistettu olevan keksitty juttu?
    En minäkään usko jokaiseen paranormaaliksi väitettyyn asiaan. Minun uskoni perustuu siihen, mikä tuntuu sydämessä oikealta ja todisteisiin, joita olen saanut omassa elämässäni. Olen esimerkiksi nähnyt enneunia, jotka ovat toteutuneet… Luultavasti minäkin olisin paljon skeptisempi, jos minulla ei olisi näitä henkilökohtaisia todisteita. Näitä todisteita ei ole kukaan tiedemies ikinä todennut oikeiksi, mutta ei se kuitenkaan tarkoita etteikö niitä asioita olisi koskaan tapahtunut.

    ”Juha Kemppisen lause, jonka kommenttiisi lainasit kertonee yhtä lailla skeptisesti paranormaaliuteen suhtautuvien kyvystä avoimuuteen.” Olen täysin erimieltä siinä, että uskoni tekisi minusta kykenemättömän avoimuuteen. Lääketieteessä, psykiatriassa ja muissa tieteissä on erittäin paljon hyvää ja ne auttavat monia. Lainaamalla Juha Kemppistä viittasin suurilta osin siihen, että ongelmille voi olla monia selityksiä yhtäkuin on monia eri uskontoja ja elämäntapoja. Lääketiede on yksi selitys. Yksilölle ja sen ongelmalle voi olla olemassa toinen parempi selitys, vaikkapa paranormaali sellainen.

    Haluan sinulta myös kysyä, että onko jokainen uskovainen kristytty skitsofreenikko tai muuten mielisairas, koska he uskovat raamatun luomiskertomukseen?

  • Fear sanoo:

    En tiedä sitten sanottiinko tästä jo jossain kohtaa. Mutta entäpä jos Uhvot eivät olekaan eksyneet tänne takapajulaan vaan kyseessä on ollut jokin teknologia jolla maan saavuttaminen on ollut helpompaa esim. Luotain? jolla olisi teknologia kuvioittaa tuolla tavalla että pystyy kertomaan olemassaolostaan muille. Tai utooppisemmin jokin ylikosmos säde?

  • Horhe sanoo:

    Juu, ”ylikosmos säde” kuulostaa hyvältä…ihminen kun koittaa selittää kaiken hienon, esim. tässä tapauksessa komean saavutuksen ja hienon taideteoksen, jollakin yliluonnollisella koska ei voi ymmärtää ”mahdotonta” mahdolliseksi. Kuitenkin haluan järkevän vastauksen kysymykseen: ”Miksi tuo kuvio EI VOI OLLA ihmisen tekemä???”

  • muchawano sanoo:

    Se nyt on vain niin että jotkin eivät usko ”yliluonnolliseen”, saati sitten maapallon ulkopuoliseen elämään, varsinkaan älykkääseenpään kuin ihminen. Toiset taas uskovat että kaikki on mahdollista jne, itse lukeudun viimeisenpään joukkoon.

    Nämä viljapeltokuviot on mielenkiintoinen alue, mielessäni heräsi kysymys, miksi ei kukaan koeta todistaa onko ne voineet olla ihmisen tekemiä, jos toinen puoli sanoo ettei ihminen kykene ja että ne ovat varmasti alieneitten tekosia, toinen pitää varmana että ne on ihmisen tekemiä. niin miksei kukaan tee testiä ja kuvaa tätä tilannetta ja näyttäisi toteen että ihminen pystyy tekemään täysin samanlaisia kuvioita?

  • Wespa sanoo:

    Oma mielipiteeni on se, että en voi sanoa tästä kuviosta sen kummemmin suuntaan tai toiseen koska en tiedä sen tutkimuksista mitään. Jos alueella on selviä ihmistekoisuuteen viittaavia merkkejä, niin menee ihmisten piikkiin, mutta jos alueelta löytyy säteilyä ja muita asioita jotka eivät viittaa ihmistekoisuuteen voi asiasta tehdä muita johtopäätöksiä. En kuitenkaan perusta tästä sen kummemmin mielipidettä kun en ole kyseisen kuvion tutkimuksiin perehtynyt.

  • ZetaTalk sanoo:

    Zetat ovat sen tehneet, tässä käy selväksi mitä tuo kuvio esittää.
    Se kuvastaa planeetta X:ää

    http://www.zetatalk.com/index/zeta580.htm

  • Tipu:
    ”Haluan sinulta myös kysyä, että onko jokainen uskovainen kristytty skitsofreenikko tai muuten mielisairas, koska he uskovat raamatun luomiskertomukseen?”

    En ole myöskään väittänyt jokaisen paranormaaleihin asioihin uskovan olevan mielisairas, joten miksi pitäisin kaikkia jumaliin uskovia sellaisina? Haluan kuitenkin painottaa, että tälläkin saitilla on varmasti paljon 12 – 17 -vuotiaita seuraajia ja tuo ikä on monille hyvin altis. En oikein ymmärrä mikä motiivi on väittää esimerkiksi telepatiaa, reinkarnatiota yms. toteennäytetyksi kun minkäänlaisia kiistattomia todisteita ei kellään ole. Tällaisen fiktion ja faktan sekoittaminen kun on omiaan ohjaamaan psykoosiherkkiä ihmisiä uskomaan harhoihin ja vahvistamaan niitä.

    Olen kyllä myös sitä mieltä, että kaikki jonkin yliluonnollisen vaikutuksesta elämäänsä uskovat eivät, kuka mistäkin syystä, halua tai pysty hyväksymään tosiasioita. Mikään liki 14 miljardin pituisessa maailmankaikkeuden historiassa ei oikeasti viittaa minkäänlaisen ’korkeamman voiman’ puuttuneen kehitykseen missään vaiheessa.

    Aivomme tekevät meille usein jänniä temppuja. Näemme esimerkiksi mitä mielikuvituksellisempia unia. Jos jokin unessa kokemamme sitten näyttäisi toteutuvan tosielämässä on kyseessä kuitenkin vain sattuma sattumien joukossa.

    muchawano:
    ”Se nyt on vain niin että jotkin eivät usko “yliluonnolliseen”, saati sitten maapallon ulkopuoliseen elämään, varsinkaan älykkääseenpään kuin ihminen. Toiset taas uskovat että kaikki on mahdollista jne, itse lukeudun viimeisenpään joukkoon.”

    Se, etten usko mihinkään yliluonnolliseen ei tarkoita etten pitäisi Maan ulkopuolista, ehkä hyvinkin kehittynyttä, elämää mahdollisena ja jopa todennäköisenä. Ei kai elämässä mitään yliluonnollista ole? Sen sijaan pidän äärettömän epätodennäköisenä, että koskaan törmäisimme kehittyneeseen sivilisaatioon tämän planeetan ulkopuolelta. Tämä perustuu aivan yksinkertaisesti tietoon universumin kerta kaikkiaan valtavista mittasuhteista. En myöskään ole koskaan edes kuullut uskottavaa saati todistettua havaintoa minkäänlaisen Maan ulkopuolisen rodun vierailuista planeetallamme. Eikä ole ihan oikeasti kuullut kukaan muukaan.

    Ja ei, kaikki ei sentään ole mahdollista.

  • Helpottaisi kyllä varmaan hommiasi, Wespa, jos hieman hienosäätäisit tuota sensoriohjelmaasi..! Mitään kirosanaan viittaavaakaan en mielestäni äskeiseen kirjoittanut ja olisi mukava jos kykenisi keskustelemaan täällä edes jonkilaisessa reaaliajassa…

  • Wespa sanoo:

    I see what I can do.

  • Tipu:
    ’“Juha Kemppisen lause, jonka kommenttiisi lainasit kertonee yhtä lailla skeptisesti paranormaaliuteen suhtautuvien kyvystä avoimuuteen.” Olen täysin erimieltä siinä, että uskoni tekisi minusta kykenemättömän avoimuuteen.’

    Missä kohtaa väitän sinun olevan kyvytön avoimuuteen???
    Hieman keskittymistä siihen mitä toiset kirjoittavat, ja ilman ennakkoasennoitumista, kiitos. En ota edellä olevassa minkäänlaista kantaa sinun taipumuksiisi, kerron vain mielipiteeni skeptikkojen avoimuudesta.

    P.S. En tiedä läpäiseekö kommenttini tällä kertaa tätä nerokasta sensuuria, vastasin hetki sitten esittämääsi toiseen kysymykseen, se tuleeko vastaukseni koskaan näkyviin taitaa olla sattuman kauppaa…

  • Wespa:
    ”I see what I can do.”

    Kiitos. Ja ymmärrän kyllä, että yrität tältä osin vain kantaa vastuutasi ja sille toki annan pisteet. Toivotaan, että vaivasi palkitaan!

  • tipu sanoo:

    Höpönpöpö: ”Missä kohtaa väitän sinun olevan kyvytön avoimuuteen???
    Hieman keskittymistä siihen mitä toiset kirjoittavat, ja ilman ennakkoasennoitumista, kiitos. En ota edellä olevassa minkäänlaista kantaa sinun taipumuksiisi, kerron vain mielipiteeni skeptikkojen avoimuudesta.”

    Sori!! Luin ja kirjoitin tuon kohdan huolimattomasti… 🙁

    Arvostan sinun näkökantaasi ja en tietenkään halua olla ennakkoasenteinen…

    🙂

  • Tipu:
    ”Arvostan sinun näkökantaasi ja en tietenkään halua olla ennakkoasenteinen…”

    Kiitos. Kuin myös. =)

  • Horhe sanoo:

    …ja sitten voisi taas palata tähän kuvaan, sen ilmestymiseen, viestiin ja enne kaikkea tekijöihin, kiitos!
    Vastaus: ”Se kuvastaa planeetta X:ää” menee valitettavasti kategoriaan: Folio-hatut…pistäkää nyt jotain järkevää todistetta, että kyseinen kuvion EI OLE ihmisen tekemä! 🙂

  • Horhe:
    ”…nyt jotain järkevää todistetta, että kyseinen kuvion EI OLE ihmisen tekemä!”

    No, kun joissain näissä on sitä säteilyä ja mutaatioita ja on nähty UFOja ja ei tällaista jälkeä saa tamppaamalla ja kyllä tää vaatii vähän muutakin kuin narun ja laudanpätkän ja ei tommosta ehtis millään noin nopeesti tekemään ja onhan se nyt selvä ettei ihminen ole ainoa eläinlaji maailmankaikkeudessa ja kuu on katos oikeesti sateliitti ja pakkohan jollain yliälykkäällä rodulla on olla ihan siis niinku sikamagee teknologia ja ne niinku pystyy kato ihan mihin vaan ku nehän kato rakensi pyramidit, Eiffel-tornin ja Lempäälän Idea-Parkin…

    Ai, järkevää todistetta sille ettei tuo ole ihmisten tekosia? Euro kahdeksankymmentä senttiä vetoa, ettei sellaista löydy.

  • NakkiMies sanoo:

    Tuohan on aika mystinen. Veikkaisin kuitenkin, että yllä oleva isompi pallukka on aurinko, sen alla on maa ja 7 muuta palloa ovat ne 7 muuta linnunradan planeettaa, ottaen huomioon että Pluto ei ole enään virallinen.

  • K-k sanoo:

    Ilmestynyt? Siis farmafi väsännyt, kun ollut vähän tylsää.

  • squirrel sanoo:

    Aikamoinen virtuoosijoukko saa olla ihmisiä että tollasen 50m leveän kuvion käy tallomassa pellolle ja vieläpä täysin symmetrisen. Meneehän siinä pikkunen hetki.

  • baranorm sanoo:

    Porukoilla on käytössään huippumodernia teknologiaa noita kuvioita tehdessään, esim. pimeänäkösysteemit, GPS,IR laserlaitteet. Luultavasti heillä on tarkoitukseen kehitetty
    ”tamppauskone” eli jyrä yhdistettynä kuumailmapuhaltimeen.
    Suurenkin kuvion tekemiseen menee tällaisilla laitteilla vain hetki. Kuvio suunnitellaan ensin tietokoneella ja sen jälkeen se vain siirretään pellolle. Helppoa, eikö totta;-)

  • Wespa sanoo:

    Tai sitten kuvion tekijät lentävät hover-ominaisuuden omaavalla hävittäjällä pellon ylle, lähettävät laserilla kuvion rajat peltoon ja sitten viimeistelevät kuvion huipputeknologiaa omaavalla laitteella joka lähettää säteilyä, sekä mikroaaltoja peltoon. Näin vilja taipuu, eikä rahaakaan kulu paljoa, eihän?

    Itse en pidä tätä kyseistä kuviota niinkään ihmeellisenä verrattuna paljon isompiin ja monimutkaisempiin kuvoihin (joissa tuota säteilyä mm. on mitattavissa). Tämän kuvion säteilyarvoista tai viljan mutaatioista en ole myöskään vielä ainakaan lukenut, joten pidän tätä suurella mahdollisuudella ihan normaalisti ihmisen tekemänä.

  • baranorm sanoo:

    Juu, tommoset hover-hävittäjät pitävät kamalaa meteliä ja varmaan herättäisivät ulkopuoliset katselemaan mistä moinen johtuu;-) Ei oikein hyvä ratkaisu siis.
    Ihminen on kuitenkin aika viisas, etenkin jos on insinööri.
    Eli kyllä nuo kuviot ovat kaikki ihmisten tekemiä. Olis vaan hauska tietää miksi niitä jotkut jaksaa väsätä pelloille vuodesta toiseen?!

  • Hans sanoo:

    Auringolle varmaan käy jotain vuonna 2012

  • baranorm:
    ”Eli kyllä nuo kuviot ovat kaikki ihmisten tekemiä. Olis vaan hauska tietää miksi niitä jotkut jaksaa väsätä pelloille vuodesta toiseen?!”

    Kai ne porukat vuosien varrella vaihtuu, mut harrastus kai siinä kuin mikä tahansa muukin kavereiden kanssa touhuilu. Ja on se varmaan hauskaa seurata näitä teorioita pitkin poikin huuhaa-mediaa.

  • Mikael sanoo:

    Tänään on julkaistu kaksi uutta viljapeltokuviota Crop Circle Connector sivulla:

    http://www.cropcircleconnector.com/2010/may2010.html

    Mielestäni ensimmäinen (tälläkin sivulla oleva kuvio) muistuttaa avaruusalusta, jossa katto on jossain määrin auennut. Voisiko olla merkki mahdollisesta ufo paljastuksesta?

    Toinen Stonehengen vieressä oleva kuvio viittaa musta mahdolliseen napojen siirtymiseen lähi vuosina. Eikös ole puhuttu että jotkin aikaisemmat kuviot kertoisivat napojen siirtymisestä? Ehkä aihe on tärkeä ja siksi siitä on monta kuviota. Se että kuvio on aivan Stonhengen vieressä kertoo myös siitä, että kuvio on tärkeä, mikäli aito.

    Kolmas muistuttaa jonkinlaista lukkoa johon sopii avain. Muistuttaa myös jossain määrin tietyn tyylisiä pyhimys kuvia (en muista nimeä). Neljännestä on aika vaikea sanoa, liittyisikö johonkin astronomiseen tilanteeseen, tiettyyn päivään tai maya kalenteriin? Ehkä kaikkiin?

    Uskon, että ei ihmisten tekemiä viljapeltokuvioita on varmasti paljon, mutta en ole varma, ovatko nämä kaikki sellaisia. Terveen kriittinenhän aina kannattaa olla.

    Mahtavaa, että viljapeltokuvio kausi on alkanut. Saas nähdä, mikä on tämän kauden upein ja vaikuttavin.

  • Timppa sanoo:

    Selvä tapaus, peltokuvion tekijän tarkoitus on vain rauhoittaa 2012-hysteerisiä. Kuvio kertoo, kuinka yhtenevät planeetat, kaikki muut seitsemän, suojelevat meidät aurinkomyrskyn raivolta ja tuholta. Siis, nukkukaamme yömme rauhassa… Hieno ja mielenkiintoinen kuvio.

  • Mannaa sanoo:

    Avatkaa silmänne nähkää enemmän A. lku , UUSITAANK.I
    KUVAANK A. 7 ON L. KU. 8. ON L. KU. ON , KAIKKIKOS.1.

    Jumala TULEE Heräys TUULET alkaa UUDeT : 8 : 0 : 7 :
    Jumala ON AIKA Poika AIKA ON ihme TOTA : 7 : = : 8 :
    Jumala TULEE Kaikki TUULET alkaa DAViD : 8 : 0 : 7 :
    Jumala AIKA ON Pojan AIKA ON ihme JOKA : 5 : = : 5 :

    Pienten ihmisten ON AIKA HERÄTÄ NÄETTE : RAKKAUDEN :
    HERRA HERRA HERRAIN HERRA HERRA HERRAIN: HERRAMME1 :
    HERRAIN HERRA HERRA HERRAIN HERRA HERRA: 7HERRAMME :
    HERRA HERRA HERRAIN HERRA HERRA HERRAIN: 0JUMALA0N :

    JA HÄN SANOO : KAIKILLE KAIKKIALLA : VÄÄRYYTENNE.L .
    SANOO HÄN JO : KAIKKIALLA KAIKILLE : TOTUUDET ALKU .
    JA HÄN SANOO : KAIKILLE KAIKKIALLA : L.VÄÄRYYTENNE .
    SANOO HÄN JO : KAIKKIALLA KAIKILLE : ALKAA TOTUUS K1
    JA HÄN SANOO : KAIKILLE KAIKKIALLA : IKUINE ON HÄNEN

    KATSOKAATTE JO MAAILMAANNE TEILLE ANNETTU MITÄ TEOT?
    NYT TULEE TUULET SUURIMMANKI SUURIN TUULET TULEE NYT
    JAKAKAA ENEMMÄ TULEE ENEMMÄ ANTAKAA ENEMPI OMASTANNE
    LAIN LAKI KIVI LAKI LAINKIVI LAKIKIVI LAIN LAKI LAIN

    1111 OMA ON HÄNEN 2222 HÄNEN ON OMA 8888 YKS RAKKAUS
    JEESUS KRISTUS ON OMA YKS PYHÄ HENKIJAOT PELASTUMME.
    2222 HÄNEN ON OMA 1111 OMA ON HÄNEN 0000 YKS RAKKAUS

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto