FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Vuoden 2012 kiehtovat peltokuviot

Viljapeltokuviot tai oikestaan peltokuviot (kuvioita myös mm. maissipelloilla) on jokavuotinen ilmiö. Joka kesä viljelykauden ollessa huipussaan pelloille alkaa ilmestyä erilaisia geometrisia ja muuten hienoja sekä taiteellisia kuvioita. Kuvioita ilmestyy ympäri maailmaa, mutta eniten niitä tuppaa ilmestymään Britannian kauniille pelloille, josta ilmiö onkin kuuluisa.

Kesää on menty huimasti eteenpäin ja tämän vuosi on ollut jokseenkin vilkas, peltokuvioita on ilmestynyt Britannian lisäksi mm. Belgiaan, Iraniin, Saksaan, Hollantiin ja Latviaan.

Tässä kokoelmaa tämän vuoden kiehtovimmista kuvioista. Nauttikaa. 🙂

Sijainti: Britannia, Manton Drove, Wiltshire
Ilmestymisaika: 2.6.2012

Pelloille ilmestyy mitä mielenkiintoisempia kuvioita. Välillä pelloilla on pyöreitä kohteita, jotka voidaan tulkita planeetoiksi ja niiden asentojen perusteella voidaan antaa päivämääriä. Nämä päivämäärät ovat monesti viitanneet vuoteen 2012.

Tällä kertaa Wiltshiren pelloille ilmestyneessä kuviossa on mielenkiintoinen muodostelma. Muodostelma on tulkittu ns. Polar Clockiksi (polaarinen kello?). Tästä kellosta voidaan suoraan laskea/tarkistaa päivämääräksi 21.12.2012, joka viittaa siis suoraan Maya-kalenterin päättymiseen.

Manton Droven Polaarikello - Viljapeltokuvio

Manton Droven Polaarikello

Alla olevassa kuvassa on selitetty tarkemmin laskentatavasta ja siitä mihin aikaan polaarinen kello viittaa. Toisen tulkintatavan mukaan kello taas osottaisi Elokuun 4 päivään.

Manton Droven peltokuvio vittaa Maya-kalenterin loppumiseen

Manton Droven peltokuvio vittaa Maya-kalenterin loppumiseen – Klikkaa suuremmaksi

Lisää kyseisen kuvion tulkinnasta voit lukea CropCircleConnectorin kyseistä kuviota käsittelevästä osiosta.

Sijainti: Britannia, Wanborough Plain, Wiltshire
Ilmestymisaika: 1.7.2012 (+muuttunut 23.7.2012)

Wanborough Plainille ilmestynyt kuvio muistuttaa Daavidin tähteä, merkabaa sekä mm. tähtitetraedria. Tämä mielenkiintoinen kuvio havaittiin 1.7.2012, mutta muutti muotoaan muutaman viikon päästä. Kuka lie ollut asialla kuvion tehtailussa.

Wanborough Plainin tähti - Vaihe 1

Wanborough Plainin tähti – Vaihe 1

Wanborough Plainin tähti - Vaihe 2

Wanborough Plainin tähti – Vaihe 2

Lisää kyseisen kuvion tulkinnasta voit lukea CropCircleConnectorin kyseistä kuviota käsittelevästä osiosta.

Sijainti: Britannia, Hill Barn, Wiltshire
Ilmestymisaika: 26.7.2012

Tämä ihan juuri hiljattain Hill Barnille ilmestynyt kuvio on tämän kokoelman ehkä taiteellisin, ainakin abstakteilla mittapuilla mitattuna. Kuviosta voi saada vaikka mitä irti, vaikkakin mitään suoraan se ei salaisesta mysteerien arkustaan paljastakkaan. Kuviossa voi nähdä jopa oudot kädet tai vaikkapa mustekalan. Mitä sinä näet kuviossa?

Hill Barnin mystinen peltokuvio

Hill Barnin mystinen peltokuvio

Sijainti: Britannia, Fox Hill, Wiltshire
Ilmestymisaika: 25.7.2012

Fox Hilliin ilmestynyt leikkimielinen kuvio on helposti tunnistettavissa, jokainen varmaan huomaa mitä kyseinen kuvio kuvaa. Liekö kuvassa kuvion tehneen olennon kasvot vai liekö kuvio ihmisten leikkimielellä tekemä viesti.

Fox Hillin pellolle ilmestyi avaruusolentoa kuvaava kuvio

Fox Hillin pellolle ilmestyi avaruusolentoa kuvaava kuvio

Tänä vuonna nähtiin paljon mielenkiintoisia kuvioita. Toivottavasti ensi vuosi on vähintään yhtä vilkas. Tähän artikkeliin kerkesin vasta muutamia mielenkiintoisempia kuvioita postaamaan. Muutamien päivien sisällä on tulossa mahdollisesti jatko-osa jossa lisää mielenkiintoisia kuvioita.

Mitä mieltä sinä olet tämän vuoden kuvioista?

Voit selailla kaikkia tämän vuoden kuvioita CropCircleConnectorin sivuilta.

Lähteet:
CropCircleConnector – Manton Drove
CropCircleConnector – Wanborourgh Plain
CropCircleConnector – Hill Barn
CropCircleConnecor – Fox Hill

Tykkäys ja jakotoiminnot:

64 kommenttia aiheeseen: Vuoden 2012 kiehtovat peltokuviot

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Suvi sanoo:

  Hyvin mielenkiintoista, elämme jännittäviä aikoja. 😀

 • Nexeon sanoo:

  Melko kiehtovia kuvioita.

 • jatu sanoo:

  Hienoa, tästä saadaan takuu varmasti kunnon keskustelu aikaiseksi!

 • Ogeli sanoo:

  Odotetaan karhunvartijan kommenttia. 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ei katos mayat ole laskenut mitään maailmanloppua tai uudenajan alkua. Alienit ovat mayojen Jumalia, ja monien muidenki uskontojen/kulttuurien Jumalia. ”Jumalat” ovat kertoneet ihmisille, että sillon tapahtuu ja mitä tapahtuu. Vuoden lopussa nähdään sitten, että mitä tapahtuu, jos tapahtuu.

 • joku sanoo:

  toi vika on varmaan ihmisen tekemä, sillä en usko että avaruusoliot näyttävät tuolta 🙂 toi toka vika näyttää jotenkin silmiltä, jos se jotenkin kertoisi siitä mitä täällä PB:ssä pari kuukautta sitten oli että aurinkomyrskyt muuttaisivat ihmisen aivojotain kahdestatoista seitsemään

 • Ogeli sanoo:

  Suurin osa viljapeltokuvioista on ihmisten tekemiä, mutta eivät kaikki. Ainakin osa noista näyttää vähän ihmisten tekemiltä.

 • jatu sanoo:

  Tuskinpa Mayat kalenteria tai ajan kulkua selvitti, se tieto tuli ulkopuolelta.

 • Ogeli sanoo:

  Näinä heinkuun lopun päivinä on muuten melkoiset energiamylläkät käynnissä. Intuitiiviset ihmiset huomaavat tällaiset jutut. Sattumaako, että juuri ennen elokuuta? Mistä sitä tietää.

 • jatu sanoo:

  Lopetas nyt tuollainen höpinä. Alan kohta itsekkin jo uskoa siihen 🙂

 • zikzak sanoo:

  Olen aina ihmetellyt tätä ”vierailioiden” tapaa kommunikoida…
  Liekkö heillä menny tekniikan keitys erilailla, tässä vois olla Nokialle markkinarakoa..:)

 • Nexeon sanoo:

  Mielenkiintoisinta tuossa polar clock kuviossa on se, että siinä on päivämäärä, joka on tulevana elokuuna. Elokuusta on ollut puhetta täällä ja parissa muussa paikassa jota seuraan. Tätä kuviota on hankala uskoa ihmisten tekemäksi, mutta en voi varmaksi tietysti sanoa kun en ole paikanpäällä käynyt tutkimassa 🙂

  P.S. Kuviosta tulee jonkun firman logo mieleen 😀

 • Wespa sanoo:

  Jeps kuviosta on kaksi eri tulkintaa. Toinen viittaa Maya-kalenterin päättymispäivään 21.12.2012 ja toinen Elokuun 4:een päivään. 🙂

 • napalmi sanoo:

  viimosessa noi silmät ei oo ihan onnistunu toinen nimittäin isompi ku toinen =D …noi muut onki sit iha toista luokkaa

 • Israfel sanoo:

  Tai sit tossa elokuun 4 pvä tuon polar clockin tekijä astuu esiin ja nauraa makeasti ufohörhöille 😀 Miks muuten tota polar cklockia on vaikee uskoa ihmisten tekemäksi? Ei siihen tarvii kun pätkä kakkosnelosta tai leveempää lautaa, mittanauhaa, narua ja köyttä. Rakentaa ihmiset pilvenpiirtäjiä ja lentotukialuksia, jotka on mielestäni pikkasen haasteellisimpia kyhäelmiä kuin kuvio pellossa. Me ollaan kaveriporukan kanssa kyhäilty itsekin noita kuvioita. Veljellä on ammuu-tila ja rehupeltoa helkkarin paljon. Ei siinä kauaa nokka tuhissut kun traktori otettiin apuun. Itse ton kuvion pohjan tekee nopeesti raktoril ja sit voi itte porukal tehä hienosäätöä kuvioon.

  Sanotaan et kun on n. 4-6 jäbää niin ei mene ees toista tuntii kun tollaisen 20-30m halkaisialtaan kuvion väsää. Naruu voi käyttää keppien avulla ns tarkempien kuivoiden ”piirtämiseen” viljassa. Taittunu vilja peittää myös traktorin jäljet peltokuviossa ja volia! 🙂 ”Omg sum alien wus heere lol!”

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Israfel

  Suurinosa ihmisten tekemiä, mutta ei kaikki. Mutta mitä jos ne ufelot ilmestyykin tän vuoden aikana. Nii pidätkös niitä aluksia lentävinä traktoreina? 😉

 • Israfel sanoo:

  WeAreNotAlone ei kyl vaikuta olevan ns terävin kynä penaalissa. Näytä mulle kiistaton, yleisesti hyväksytty todiste että ”ne” on lentävii aluksia niin mä kerron sitten mun mielipiteen niistä. Tai sit kun ne tulloo poikkee täällä elokuussa niin voin sit viimeistään kertoo mun mielipiteen. Mistä tiedät, et kaikki ei ole ihmisten tekemiä? Ja mist tiedät, et jos ufot o n ne tehnyt, niin ettei ne ufot ole tehnyt niitä traktorilla ja laudanpätkällä? Tää menee kaikki taas uskomusten, arvailujen ja kiven alla olevien top secret todisteiden puolelle jne. Eli perus hörhöhorinaa.

 • Jugi sanoo:

  Saanen muistuttaa, että tänään on olympialaisten avajaiset jota seuraa tuhansia ihmisiä paikanpäällä ja miljoonia ihmisiä television välityksellä. Eikö tämä olisi ufoille hyvä näyttäytymiskohde?
  Tai sitten tulee iso terrori-isku, jota onkin ennustettu paljon tämän korttipeli jutun ansiosta.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Israfel

  Miten ihmeessä se kynän terävyys penaalissa liittyy uskomuksiin?
  Oot kyllä ihme dille, ei voi muuta sanoa. Mua ärsyttää tollaset ihme provoojat tääl, jotka tulee mussuttaa/inisee tänne. Kehitä joku skeptikkoblogi.net …

  Mua ei kiinnosta sun mielipiteet, mee muualle leijumasta siitä. Oon nähnyt ennenki tollasia ihmisiä vuosien varrella. Ja aina lopulta on niille käyny jollain tavalla huonosti.

  Muista sä et voi todistaa mitään, enkä mä voi todistaa mitään.

 • papparainen sanoo:

  Olen seurannut viljakuvioilmiötä noin 20 vuotta aktiivisesti. Tämän kesän peltokuviot ovat olleet aika onnettomia, muutamaa poikkeusta luukuunottamatta. Englannissa on ollut todella sateista, että se varmasti selittää kuvioiden pienen määrän ja huonon tason.

 • Ogeli sanoo:

  Vaikka olympialaisten avajaiset ovat iso juttu, niin kuulemma finaalit ovat vielä isompi tapahtuma. Toivotaan, ettei mitään pahaa tapahdu! Mielummin jotain positiivista.

 • Monni sanoo:

  Toisen tulkintatavan mukaan kello taas osottaisi Elokuun 4 päivään.- tää on nyt selvästi jotain suurta kun sattuu olemaan syntymäpäivä 4 elokuuta.. mitähän jännää sillon tapahtuu, sitä odotellessa 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Mitäpä jos molempina päivinä tapahtuu jotain merkittävää?

 • Huttu sanoo:

  Mistä se juttu lähti liikkeelle että olympialaisten aikana tapahtuisi joku avaruusolentojen massanäyttäytyminen?

  Ainut mitä olen huomannut kun olen noita olympialaisiin liittyviä uutisia seurannut, on se että Iso-Britannia on aika tehokkaasti muuttunut tiukaksi poliisivaltioksi olympialaisten alla. Pelottavan Orwellimaista, mutta kuitenkin jotenkin kiehtovaa.

  Onko se outoa kun melkein ihannoin tuollaista, ja toivoisin että pian tulisi se aikakausi kun saataisiin yhdistettyä teknologiaa meidän kehoihin. Just luin New Scientist -lehdestä että eräs tutkijaryhmä oli onnistuneesti liittänyt älypuhelimen kaltaisen laitteen kuolleen miehen käsivarteen, ja se laitteisto toimi erittäin hyvin ihon läpi. Seuraavaksi he yhdistävät voimavarat esim. proteesitekniikan kanssa jotta laitteistot eivät aiheuta hylkimisreaktiota elävässä kudoksessa.

 • Israfel sanoo:

  ”Muista sä et voi todistaa mitään, enkä mä voi todistaa mitään.”

  Mä voin todistaa, et ihmisten on helppo väkertää viljapeltokuvioit, sä et voi todistaa, että yksikään kuvio olisi ufomiesten tekemä. Ja tiesiks, et jos jokin jutskan puolesta eikä vastaan ei ole todisteit, se viittaa siihen, että että sitä asiaa ei ole, eikä siihen, että se olisi olemassa. Tätä mä en oo keksinyt, vaan tämä on logiikan lakeja.
  Sä viel sanot, että mulle saattaa käydä jossai vaihees jollain tavalla niinku ”huonosti”, kun oon mikä oon? 😀 Onx tää joku karma juttu vai? Vai mikä? Ja mun pitäis vielä vetää itseni jojoon kaiken päätteeksi? Ehheh 🙂 Tääl on mahtava menininki tänään! 😉

 • Wespa sanoo:

  Mä voin todistaa, et ihmisten on helppo väkertää viljapeltokuvioit

  Vaikkakin totta, että ihmiset tekevät joitain kuvioita, jopa maksullisiin mainosprojekteihin. Niin tästä huolimatta on todistettu, että joitain peltokuvoita on ihmisen jollei mahdoton, niin ainakin harmillisen vaikea toteuttaa. Miksikäs? No lueppa lisää vaikkapa täältä:
  http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/11/06/viljapeltokuviot-ihmisen-vai-avaruusolentojen-tekosia/

  PS. WeAreNotAlone, tuollaiset itsemurhaan liittyvät jutut jatkossa pois! Tällä kertaa muokkasin viestiäsi, mutta jatkossa poistan kokonaan (+ mahdollinen banni) jos tulee uhkailuja tai vahingoittamiseen viittaavia juttuja. Kunnioittakaamme kaikkia osapuolia vaikka keskustelu onkin välillä aika kiivasta.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Wespa

  Enmä sitä itsemurhal tarkottanut. Heh 😀

  Israfel

  Eiku mua ärsytti se, että alat haukkumaan, jos toisella on omat uskomuksensa, joten tunne on molemminpuoleinen.
  Sä pidät itsestäänselvyytenä, että kaikki menee niikuin sinä luulet menevän. Ikävä kyllä asia ei ole niin, on paljon asioita, mitä tiedemiehet eivät ole pystynyt todistamaan. Ei edes niitä viljapeltokuvioita, joitakin.

  Ja kun puhut myös, että en ole penaalin terävin kynä. Nii sä et taida olla sen kynätehtaan terävin kynä, koska olet kaveriporukalla oikein kyhännyt niitä viljapeltokuvoita. Siinä se kertoo, että miten teinimäinen ajattelu ja toteutustapa sulla oikein on 😉

 • Israfel sanoo:

  Mä ymmärrän Wespa sun pointin hyvin, ehkä se ”helppo” sana ei kuuluisi tohon mun kirjoittamaan lauseeseen :P, mutta säkin varmaan ymmärrät mun näkökulman, että mikään ei todista sitä, että asialla olis olleet avaruushemmot. Ja mä en kiistä etteikö jotkut viljapeltokuviot pistä oikein miettii, et miten hitossa noi on saatu väkerrettyä, mut mä en ota siihen selitykseksi selittämötöntä tekijää tahi voimaa 🙂 Kauheen sekavasti tän ehkä ilmasin, muut anyway. Juu ja emmää kanna mitään kaunaa täällä kenellekään, välil menee kaikilla hermot jos on vaiks huono päivä tai semmottis. Tai hirviä röökinhimo 🙂

 • Israfel sanoo:

  WeAreNotAlone

  Me teimme taidetta pelloille, koska satunpas olemaan amatööritaiteilija 🙂 Onks sun mielest siis kaikki tyypit, jopa ammattitaiteilijat, jotka kuivoita peltoihin tekevät, teinimäisiä tyyppejä? Mites teini-ikä liittyy tähän? Ja mitäs se haittaa, vaikka vähän teinimeininkiä välillä onkin? Kunhan on hyvä meininki, kuten täällä! 😀
  Mä en kans ole terävin kynä mut terotin löytyy kyl! Ja mä otan faktat ja loogiset asiat suurimmaksi osaksi itsestäänselvyytenä, mut ne mitä ei ole pystytty esim todistamaan, en ota. Selittämätön jutska on selittämätön, ei mikään muuu. Joskus ihmisillä on vaikee tajuta esim ton sanan merkitystä 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Israfel

  No problemos. Kaikil menee hermot välil, mul menee hermot helposti lähiaikoina, kun loma lopus. Mut peace! 😀

 • Israfel sanoo:

  Juu rauhaa vaan kaikille! Varsinkin ääri-islamistien liikkeille, ne sitä kyl eniten tarvii paitsi omast mielestään. 🙂

 • Vergilius sanoo:

  Onpas täällä kiivaat pakinat olleet meneillään 🙂 Kyllä näistä crop cirleistä aina juttua tuntuu riittävän. Elokuukin lähestyy melkoista vauhtia, eikös silloin pitäisi Karhunvartijan profetian mukaan ”alkaa tapahtumaan” 🙂

  Niin ja muistakaa tuo Skepsiksen UFO-valokuvauskilpailu, josta olen jo aikaisemminkin puhunut! Syyskuun alkuun (9.9.) asti aikaa räpsiä UFO-kuvia ja tulla kolmella (3) kuvalla mukaan kilpailuun. Lähettäkää kuvat ja yhteystietonne osoitteeseen editor@skepsis.fi.

  Voittaja palkitaan 300 eurolla ja parhaimmat kuvat tulevat todennäköisesti päätymään myös syksyllä julkaistavaan uusimpaan Skeptikko-lehden numeroon. Kaikki mukaan! Mikäli voittaa, se on helppoa rahaa. 😀

 • Jugi sanoo:

  Ogeli, tuolla avajaisissa on reilusti paljon enemmän ihmisiä kuin joissain finaaleissa. Sepä olisikin hyvä kohde terroristeille. Toivottavasti mitään pahaa ei tapahdu.

 • Ogeli sanoo:

  Toivottavasti.

 • jatu sanoo:

  Laiska kun olen kysynkin, miksi Polar Clockisia ei ole voinut ihminen tehdä?

 • Ogeli sanoo:

  Hyvin on voinutkin tehdä. Ei tuo edes niin ihmeelliseltä näytä.

 • Korn sanoo:

  Tuo alienin pää on kyllä selkeästi ihmisten tekemä. Suttuinen ja niin aikansa elänyt symboli muutenkin…

 • Israfel sanoo:

  Mä uskon että just toi alienipää on alienien tekemä. Sehän käy ihan järkeen. Et voi todistaa, etteikö se ole 😉 Ja mitä välii jos on suttuinen? Eiks alienit tee virheitä? 😀 Tai ehkä mallina toiminu alieni oli JUST ton näköinen. Me emme voi tietää. Vai onks joku nähny joskus elävän alienin? Niin. Ihanaa ajatella välillä näin loogisesti. 😛

 • jatu sanoo:

  Varmaan jonkun paikallisen Israfelin tekemä?
  Kikattaa vintillä ja lukee Aku Ankaa.

 • KoalaNalle sanoo:

  Nämä kyseiset peltokuviot eivät oikeen kohauta.

  Olen muutenkin miettinyt että miksi ulkoavaruudesta tulevat eliöt haluisivat kommunikoida paikallisen väestön kanssa peltoon tekemillä kuvioilla, enkä ole keksinyt mitään konkreettista.

  Toinen pointti; vaikka jää- ja lumikuvioita on ne ovat yleensä paljon mutkattomampia kuin nämä helposti-peltoihin-tehdyt ovat. Ts. Ihmisten on paljon helpompi tehdä kuviot peltoon kuin vaikka laajalle lumipellolle, jonne syntyy jalanjälkiä huomattavasti helpommin.

 • james sanoo:

  KoalaNalle: se että sinä kaikista yksinkertaisista mielentuotoksista huolimatta et ole päässyt yksiselitteiseen varmuuteesi itsesi kanssa, siitä miksi he tekisivät tälläisiä ei todellakaan tarkoita sitä ettei ne olisivat ainakin osittain heidän tekosiansa. ihmiset ovat vasta alkuperäisistä kuvioista alkanut tekemään omia kyhäilmiä jostian syystä, mutta joukossa on niitä aitoja ja aitoja mysteereitä noin 1-30% oletetusti

  mutta se että ette ole keksinyt omassa pienessä yksinkertaisuudessanne mitään loogista syytä tälle, ei todellakana tarkoita etteikö nämä ole tosia joltain kohin.

 • Entity sanoo:

  Loogisin selitys kuvioille on se, että ne ovat ihmisten tekemiä. Mutta viljapeltokuvioiden tarinaan liittyy sellainenkin kummallisuus, että vaikka niiden tekijöitä on tullut julkisuuteen ja esitellyt sekä suunnitelmat että toteutustavan, silti osa uskovista on edelleen vakuuttunut, että kuvioiden alkuperän täytyy olla jotain muuta. Selitystä enemmän kaivataan tukea omille uskomuksille.

  Oma arvaus, ihan puhtaasti mutu-pohjalta, on että viljapeltokuvioista oltaisiin kiinnostuneita paljon laajemmin, jos niissä olisi niin suuressa osassa kuin 30%:ssa jotain todella selittämätöntä. Todellisiahan nuo kuviot ovat joka tapauksessa, mutta se että niitä valmistaisi jokin maapallon ulkopuolinen äly on melko kaukaa haettua.

 • Vergilius sanoo:

  People want to believe.

 • sepe sanoo:

  oho..

 • Israfel sanoo:

  People want to believe in bullshit. Mä en tajuu mist toi vimma tulee et halutaan uskoo kaikkee tota yliluonnollist potaskaa ja ufojuttuja. Onks tää elämä liian arkinen tai tylsä kun pitäää tollast hörhömeininkiä toteuttaa. Mäkin uskoin pienenä joulupukkiin ja mörköihin yms mut sit kasvoin aikuiseks ( siin ja siin! ;)) Mä voin yhtä hyvin kertoo, että mörköjä on olemassa, mä oon hei jopa NÄHNY pienenä skidinä mörköjä. Miks ette usko mörköihin, vai uskotteks? 🙂 BÖÖ!

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Israfel

  Uskotko yhtikäs mihinkään, jos uskot, nii mihin?

 • jatu sanoo:

  Alkaa meikäläiselläkin jo usko hiipupaan. Itämeren tapauskin taitaa olla iso kupla. Mitään todisteita ei ole tullut viime sukelluksien jälkeen. Todella harmi juttu.

 • Israfel sanoo:

  Mä kyl hei uskon vaikka mihin. Mut en yliluonnolliseen tai miten sen nyt haluu sanoa, paranormaaliin? Onkos niil jotain eroa? en tiedä. Ja sit toisin kun noi pari muuta skeptikkoo esim entity ja toi vergis jotka sanoo et he ei kiistä, etteikö noit ilmiöit, ufoja ja kaikkee muuta vois ol olemassa mutta missa todisteet jne, niin mä kyl sanon hyväl omatunnolla et ei mitään yliluonnollista ja ET-kavereita ei täällä ole ja piste. 🙂 Mä voin muuttaa mun kantaa jos esim esitetään jostain para-asiast tieteellisen tarkastelun kestävät todisteet ja tutkimustulokset jotka hyvöäksytään tiedeyhteisön piirissä. Muta silloinha se ilmiö ei enää tietenkään oo paranormaalia, vaan se tulee tieteen piiriin.
  Ja tosta itämeren tapauksest, mun puolesta sinne voisi pudottaa syvyyspommin niin päästäis siitäkin showsta eroon.

  Noi kaverit ei tee muuta kuin paitakauppaa ja etsii kaupallisii sponsoreita, menkää lukee heidän FB-sivua jos ette usko. Ja yks heidän tiimin jäsenistä, Peter Lindberg on jo häipynyt kuulemma koko porukasta. Kertoi et häntä ei kiinnosta pistää yhtään enempää rahhoo merenalaisen kivenmurikan tutkimiseen ja lisäksi siellä ei ole hänen mielestään mitään mullistavaa. Toi heidän edellinen reissu maksoi maltaita kuulemma. Dennis Åsberg taas on ollu ahkera ja esim. laittanu ittestään poseerauskuvia erilaisissa Ocean X paidoissa ja huppareissa 🙂 Mikäs siinä.

 • Vergilius sanoo:

  Itse kyllä toivoin, että tuo Ocean X-team ei tekisi tästä Baltianmeren ilmiöstä showta, mutta toisin näyttää kyllä käyvän. Ymmärrän kyllä ihan hyvin, että heillä on mennyt omasta pussistaan rahaa, kenties paljonkin, tähän toimintaan ja he ovat sponsoreiden (taloudellisen tuen) tarpeessa.

  Mutta, se oli heidän oma valintansa lähteä toteuttamaan tätä projektia. Itse kyllä toivon että jotain lisäinformaatiota tulisi vielä tästä objekista. On jo meinaa alkanut pyöriä juttuja (heidän FB-sivulla), että koko homma olisi hoaxi. Itse en tosi ole sitä mieltä, MUTTA tämänkaltiset huhut eivät tee kyllä hyvää heidän uskottavuudelleen, etenkin kun ei infoa tihku ei mistään. Ihmiset, jotka ovat vuoden päivät tätä heidän sukellustutkimusta odotelleet, alkavat turhautua.

  Itse en ole kuullut sitä, että Lindberg olisi lähtenyt. Miksi hän olisi? Hän on X-teamin perustaja Dennisin kanssa. Sen hän on kyllä sanonut, että hän ei ole kiinnostunut käyttämään enempää resursseja tai aikaa tähän nykyiseen hankkeeseen tuon viime reissun jälkeen. Tässä he ovat Dennisin kanssa eri linjoilla.

 • jatu sanoo:

  Tosiaan FB:n sivuilla alkaa porukat jo epäilemään aitoutta.
  Kyllähän se alkaa maistumaan rahareijän paikkaamiselta, kun myydään t-paitoja, sen sijaan, että näytettäisiin edes yksi uusi kuva tai video. Ymmärtääkseni Ruotsin lehdistökin on jo kiinnostuksensa menettänyt aiheeseen.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Enää pari päivää, nii sitten nähdään suurufotapahtuma. Eikö se nii mennyt björnvartija? 😀

 • jatu sanoo:

  no ny se on. Katseet taivaalle!!

 • matti sanoo:

  no oliko eilen mitään?

 • jatu sanoo:

  eipä tainut sen kummempaa olla, kuin muinakaan päivinä?

 • Ogeli sanoo:

  Noh, eiköhän tässä vielä kaikkea ehdi tapahtua. Elokuussakin on merkittäviä tapahtumia, kuten vaikkapa 30. päivä.

 • Huttu sanoo:

  No mitäs silloin tapahtuu 😀

 • Ogeli sanoo:

  En tiedä, mutta ainakin jotain Terence McKennan Timewave Zero-ohjelman mukaan.

  http://www.youtube.com/watch?v=EuFVLERwa2E&feature=plcp

 • Huttu sanoo:

  No just joo taas..

 • Jackie sanoo:

  Mä Ogeli ymmärrän sua mut en tykkää siitä et joudut turhaan odottamaan huomiselle tapahtumia mitkä sit ei tapahdu.

 • Israfel sanoo:

  Se on oma valinta mihin uskoo. Ja sittenpä voi venailla mitä ikinä uskookin et tulee tapahtuu. Tää oli hyvä:
  No mitäs silloin tapahtuu, En tiedä, mutta ainakin jotain.. 😀 Kai sitä jotain aina tapahtuu, mäkin voin sanoo sen ilman Timewave-horinoita. joopa joo. Mitäs se Vergis on usein sanonu, porukat vaan haluu uskoa.

 • Putte Possu sanoo:

  Uskon vasta sitten näiden viljakuvioiden tehneen muut kuin ihmiset, kun keskelle Siperian taigaa tulee kovimmilla pakkasilla viljapeltokuvioita ja nimenomaan viljapeltoihin!

 • Ogeli sanoo:
 • uskomaton sanoo:

  ”Mä voin todistaa, et ihmisten on helppo väkertää viljapeltokuvioit, sä et voi todistaa, että yksikään kuvio olisi ufomiesten tekemä. Ja tiesiks, et jos jokin jutskan puolesta eikä vastaan ei ole todisteit, se viittaa siihen, että että sitä asiaa ei ole, eikä siihen, että se olisi olemassa. Tätä mä en oo keksinyt, vaan tämä on logiikan lakeja.”

  Olet ymmärtänyt logiikan lait hieman oikein mutta silti niin väärin! Jos ei ole todisteita puolesta tai vastaan, tarkoittaa asian olemista ja ei-olemista olemassa yhtäaikaa. Koska kumpaankaan suuntaan ei ole todisteita, ovat molemmat oikein ja väärin yhtäaikaa kunnes toinen todistetaan vääräksi. Tuossa hieman logiikan oppituntia. Kun G.Galilei katseli kuuta ja tähtiä pystyikö hän todistamaan pimeän energian, pimeän aineen, mustien aukkojen jne. olemassaolon? Ei, niitä ei logiikkasi mukaan ollut silloin olemassa. Se mitä emme NYT pysty tieteellisesti todistamaan ei tarkoita sen olemassa olemattomuutta!

 • Eleclya sanoo:

  Kovin on valkonen pohja pellossa 😀 näyttää et on vedetty jollai paintilla se kuvio siihe xD

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot