ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

2010 alkukauden peltokuvioita

Toukokuussa alkoi tämän vuoden peltokuviokausi ja muutamia mielenkiintoisia kuvioita onkin saatu jo kuvattua. Tässä esittelyssä siis muutamia mielenkiintoisempia kuvoita Toukokuulta.

  • Old Sarumissa, lähellä Salisburya, Wiltshiressä. Raportoitu 5 Toukokuuta.

Tämä rypsipellolle ilmestynyt kuvio sijaitsee tunnetulla ley-linjalla ja on noin 55 metriä leveä. Kuvion tekemiselle/ilmestymiselle ei ole silminnäkijöitä, mutta se on tullut alueelle 7:15 – 17:20 välisenä aikana.

Matalalla lentävien lintujen raportoidaan välttäneen kuvion yli lentämistä. Alueen läheisyydestä on kuultu myös huminaa.

Kun olin kävelemässä toisella puolella sijaitseville mökeille ja pois mökeiltä, kuulin matalataajuista huminaa kertoo Matt Holloway.

Old Sarumin kuvion tarkoituksen tarkempaa analyysiä voit lukea tästä.

  • Stonehengen alueella, lähellä Amesburya, Wiltshiressä. Raportoitu 9 Toukokuuta.

Tämäkin kuvio on tehty kuuluisalle ley-linjalle ja pituutta taideteokselta löytyy tasan 500 jalkaa, joka on noin 152 metriä. Stonehengen takia alueella on tiukka vartiointi myös öisin, mutta tästä huolimatta kuvion syntymiselle/tekemiselle ei ole yhtään silminnäkijää.

Stonehengen kuvion tarkoituksen tarkempaa analyysiä voit lukea tästä.

  • Wiltonissa, Wiltshiressä. Raportoitu 22 Toukokuuta.

Tällä kiekkomaisella kuviolla on leveyttä noin 60-90 metriä.

Kuvio sisältää muutamia piiloviestejä  binäärikoodimuodossa (ASCII). Kuvion koodiin on sisällytetty mm. sana ”hi” (suomeksi hei), sekä tunnettu matemaattinen Eulerin kaava.

Kiekkoa kuvattaessa saatiin kuvattua myös mielenkiintoinen valoilmiö.

Wiltonin kuvion tarkoituksen tarkempaa analyysiä voit lukea tästä.

Lähde: Crop Circle Connector (lähteessä lisää kuvioita)

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: 2010 alkukauden peltokuvioita

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Simple sanoo:

    Tuolla sivulla oleva kaava. joka tohon on sisällytetty, niin siinä se ”hi” tuskin tarkottaa sanaa, vaan jotain merkkiä, kuten ”pi” meinaa piitä.

  • Wespa sanoo:

    Kuviossa näyttäisi olevan muutamia piiloviestejä ja tuo ”hi” on ilmeisesti tekijän hauska lisäviesti. Kai se Pi:kin voi olla, mutta itse en usko, että se olisi sana ”pi”.

  • Endy sanoo:

    Tuo kolmas viimeinen kuva (kiekkomainen kuvio) on ZetaTalk sivuston mukaan (Zetat kertovat), että nuo viipaleet kuvaavat kuukausia (12 kuukautta) ja pykälissä olevat merkit kuvastavat seismistä toimintaa tai levyn liikettä.

  • lownrgy sanoo:

    2 vuotta 6 kuukautta

  • K-k sanoo:

    Farmareilla taas ollu jännää. No, mitäs siinä kun täytyy töitä tehdä n. 1 kuukauden tuntien verran koko vuodessa.

    Naureskelin kyllä aika makeasti tuota linkkiäsi tuon viimeisen kuvan ”selitykseen”. Lapsikin tunnistaa, että tuossa kuvassa on 3 eri vaihetta, |- | | -| ja |- -|, joten ei kukaan nyt sitä binäärijärjestelmäksi voi sekoittaa. Noh, taas lisää todisteita siitä että ihminen näkee mitä haluaa.

    Mitä turhaan sitä edes yrittämään? Farmari vetänyt heinät lakoon pellollansa jotta saa peltonsa lehteen.

  • K-k sanoo:

    Edelliseen (editointi ei onnistu jostaan syystä) siis 4 eri vaihetta, | | unohtui. Eikä binäärijärjestelmästä muutenkaan voi olla kyse, koska binäärijärjestelmä nyt vain sattuneesta syystä on 7 numeroinen. Eli siis 0000000 – 1111111

  • Ogeli sanoo:

    Jännää, näihin viljapeltokuvioihin on kyllä mukava perehtyä 🙂

  • Haw sanoo:

    K-k:
    ”Eikä binäärijärjestelmästä muutenkaan voi olla kyse, koska binäärijärjestelmä nyt vain sattuneesta syystä on 7 numeroinen. Eli siis 0000000 – 1111111”

    Mitä ihmettä selität? Mistä olet saanut päähäsi että binäärijärjestelmä on 7 numeroinen? Mitä tarkoitat tuolla?

  • Wespa sanoo:

    Binäärijärjestelmästä (ASCII) on kyllä kyse. Samaan tulokseen ja tulkintaan on päässyt moni eri henkilö.

    Lueppa täältä tarkemmin kaikki lävitse (havannoivia kuvia ja kaavioita on useita):
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/wilton/comments.html

    Tässä vielä tietoa Binäärijärjestelmästä, sekä ASCII:sta muistinvirkistyksenä:
    http://fi.wikipedia.org/wiki/Bin%C3%A4%C3%A4rij%C3%A4rjestelm%C3%A4
    http://fi.wikipedia.org/wiki/ASCII

    Kuten wikipedia-artikkeistakin näkyy, niin biinäärijärjestelmässä voidaan siis käyttää lähes minkä pituista merkkijonoa tahansa. Vaihtoehtoina toki joka kohtaan 0 tai 1.

    Kyseisessä kiekossa on 8-bittinen koodi, eli 8 eri kohtaa, tyyliin 00011101. Eri sektoreita taas on 12.

  • MIKSI URAT? sanoo:

    miettikääpä tätä: miksi joikaisen peltokuvion läpi menee nuo urat ja useimmissa vieläpä kohdista joihin ei muuten voisi päästä ”tallomatta” viljaa??? ja jos joku löytää kuvion jossa ei noita uria ole laitahan linkkiä…

  • WM_ sanoo:

    Koska nuo eivät ole luonnon kukkaniittyjä. Ja koska nykyään käytetään koneita peltotöissä. Noita uria on ihan meidän Suomenkin pelloilla 🙂

  • Wespa sanoo:

    Jeps uria on aina. Liittyvät peltojen farmareiden töihin jne. Niille on kyllä tarkka syynsä.

  • WM_ sanoo:

    Ja miksi ne sitten ovat noin tarkkaan samalla jaotuksella? No, traktorin akseleiden mittoja on vähän paha vauhdissa muuttaa 😉

  • erwil sanoo:

    Tuumasin tassa, etta mitenkahan kauan nuo peltokuviot sailyvat?
    Kun tarkoitus olisi lahtea kaymaan Wiltshiressa lahiaikoina (ensi viikolla itse asiassa) Stonehengella, joten mietiskelin josko nuo crop circlet viela olisi jotenkin tunnistettavissa (vaikka Stonehengen kuviosta on jo melkein kuukausi).

  • tarkennus kymysykseen =) sanoo:

    tuo meni vettuilun puolelle… urien syntyä ei kyllä tarvi selittää sen tietää kaikki.. mutta siis itse asiian. Onko missään kuviossa paikkaa mihin ei pääse noita uria tai muuta kuvio pitkin? esim: ympyrä johon ei mene ja jonka läheltä ei mene uria tai muuta kuvioa. lisää vettä myllyyn..

  • WM_ sanoo:

    Enpä osaa sanoa. Jos siinä lähellä on joku kuvio, jolle on helppo päästä, ota pari kuvaa ja kerro meille, oliko ne vielä sielä 🙂

  • Wespa sanoo:

    Ei ollut vettuilua, vaan asian selitin niin kuin se on, en voinut tietää tiedätkö sinä sitä tai et. Pyydän anteeksi jos sait negatiivisen kuvan.

    Kuitenkin tällaisia mainitsemiasi kuvioita ei voi olla. Näitä uria on tietyin välein vedetty koko pelto täyteen (tietyn metrimäärän välein [esim. 5 metrin välein]). Ainut tapa välttää niitä on tehdä niin pieni kuvio, että se sopisi kahden uran väliseen tilaan.

    Mutta jos haet vaikka kuvion yhtä osaa tai vaikka pientä palleroa joka olisi niin pieni, että mahtuisi tuonne urien väliseen tilaan, niin sellaisia kyllä saattaa toki olla. Pitääpä tutkia asiaa tarkemmin.

  • FDR sanoo:

    Kerronpa, että kyseiset ”urat” jäävät traktorin renkaista lähinnä kasvinsuojeluaineita levitettäessä. Levitys tapahtuu kasvukauden alkupuolella ja jälkien välimatkan määrää levitysruiskun puomien ulottuvuus.

    Puomien ulottuvuus voi olla luokkaa 10-30 metriä. 5 metriä on hieman liian vähän.

  • Larva sanoo:

    Kuka näitä taideteoksia tekeekään, ne on kauniita 🙂

  • Wespa sanoo:

    Kiitos tarkennuksesta FDR. 🙂

  • WM_ sanoo:

    FDR. Mietinkin, että se on jostain traktorin laitteesta, sillä onhan ne nyt leveämpiä ne urat kuin (oma mainitsemani) akseli välit 😀

  • Larva sanoo:

    Sinne vain kamerat pystyyn aktiivisille alueille niin jäisi ainakin narutallaajat tamppikenkineen kiinni 🙂

  • FDR sanoo:

    Jaaha, että narulla ja laudalla näitä kuvioita sitten vain duunaillaan. Eipä kyllä asia ole mielestäni ihan niin yksinkertaisesti ratkaistu pois päiväjärjestyksestä.

    Tuossa vähän feikin ja ns. aidon kuvion eroista: http://www.ufofinland.org/index.php?id=3&pid=1152

    Mielenkiintoisimpia ovat sellaiset kolmiulotteiseksi tehdyt kuviota, joissa viljan korsi ei ole taipunut tai katkennut juuresta, vaan jostain ylempää. Niitä eivät maajussitkaan pysty iltapuhteinaan ihan tekemään.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos linkistä FDR. Pitäisi varmaan hankkia tuo kirja, mielenkiintoisia havaintoja tehty!

  • Larva sanoo:

    Joskus muistan lukeneeni jostakin että olisi jopa solutasolla tapahtunut jotain muutoksia näille taipuneille korsille.

  • Doomi sanoo:

    Hi

    Jaksaako kukaan ottaa selville nuo täydet/puolikuut ja kalenteri kuukauksien yhtäläisyydet…Kuva 3 on minun mielestäni kalenteri.. yleensä kalenterit mielletään monimutkaisiksi, mutta tätä kun tarkastelee tarkemmin saattaa löytyä ihan yksinkertainen juttu taustalta..

  • Kyllästynyt sanoo:

    Oikeesti hei miksi pistätte näitä tänne ? Näitä peltokuvioita tulee niin tiheään tahtiin että eihän nyt niitä oikeiksi voi uskoa. Photoshopilla nuo helposti pystyy tekemään. Etsii vain peltokuvan kuvattuna ylhäältäpäin ja sitten etsii jonkin pyöreän hienon kuvion ja photoshop vain auki. Ei huoh -.- ..
    Jos nuo oikeita olisivat niin johan kaikki olisivat kuset housussa … Ehkä joitakin oikeita peltokuvioita on ilmestynyt mutta KAMOON! Nuo ovat ilmiselviä feikkejä!

  • baranorm sanoo:

    Näinhän niitä peltokuvioita tehdään;-)))
    http://www.youtube.com/watch?v=-0JO52y9WBQ&feature=related

  • MF sanoo:

    Mahdollisesti nuo ovat oikeita mutta eivät kaikki vaan suostu uskomaan. Ja teeppäs nimin ”Kyllästynyt” meille photoshopilla viljapeltokuvio ja laita linkki kuvaan. Todista myös että nuo olisivat feikkejä. Mikä niissä on pielessä? valmistusvirhe? muokkausvirhe? ja kaikkia ei edes kiinnosta nuo. Ja osa ei tosiaan suostu uskomaan… ja miksi kaikki olisivat kuset housuissa?

  • Kyllästynyt sanoo:

    Tässä olisi peräti kaksi kuvaa 😮

    http://img248.imageshack.us/img248/5681/viljakuvio.png

    http://img689.imageshack.us/img689/2204/toinenviljakuvio.png

    Luulisi, että olisi parempaa tekemistä minullakin kun uskotella jollekin tyypille jossain blogissa jostain todella turhasta, mutta kesällä riittää aikaa vaikka mihin x>
    Tuollaisia pystyy keskinkertainen photoshopilla rällääjä tekemään. Mutta entäs sitten tylsistyneet ammattilaiset ? He vasta hienoja ”peltokuvioita” tekevätkin ja pistävät hölmöt sekaisin. En väitä, että kaikki olisivat feikkejä, mutta nuokin tässä artikkelissa ovat vain naurettavia. Näitä kuvia on niin paljon, että noita tuntuisi ilmestyvät joka päivä jonnekin pellolle ? En oikein usko ellei meillä oli sitten legioona ufoja yllämme. Ja oletetaan nyt, että nuo ovat aitoja ja ufojen tekemiä. Pellolle on ilmestynyt tuollainen viljapeltiokuvio, samanlainen kuin ylläolevat. Kyllähän siitä joku jyväjemmari menisi paniikkiin ja kailottaisia asiasta kaikille ja sana leviäisi. Mutta kun nuo ovat feikkejä niin ei mtn hälinää synny, koska ei niillä pelloilla mitään ole. mene deviantart.com, pistä hakuun vector ja johan löydät samanlaisia kuvioita. Niitä ei vain ole läntätty viljapeltoon.

  • Wespa sanoo:

    Eivät kyllä ihan photoshopilla tehtyjä ole.

    Katsoppa nämä linkit läpi, joissa on lisää useita kuvia (+tutkimusraportit yms.):

    Helikopterista kuvattuja kuvia:
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/oldsarum/oldsarum2010a.html
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/wilton/wilton2010a.html
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/stonehenge/stonehenge2010a.html
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/Yarnbury/Yarnbury2010a.html

    Maatasosta kuvattuja kuvia:
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/oldsarum/groundshots.html
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/wilton/groundshots.html
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/stonehenge/groundshots.html
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/Yarnbury/groundshots.html

    Tuossa nyt muutamia uusimmista kuvioista. Kaikenlisäksi noista löytyy vielä useita tutkimuksia ja silminnäkijähavaintoja. Suosittelen tutustumaan aina artikkelissa mainittuihin lähteisiin tarkemmin jahka asia kiinnostaa. Kaikki Crop Circle Connectoriin raportoidiut kuviot ovat luotettavia ja tutkittuja aidosti fyysisesti pellossa olevia kuvioita. 🙂

  • SHJ sanoo:

    K-k:
    kesäkuu 3, 2010 01:53

    Farmareilla taas ollu jännää. No, mitäs siinä kun täytyy töitä tehdä n. 1 kuukauden tuntien verran koko vuodessa.

    Naureskelin kyllä aika makeasti tuota linkkiäsi tuon viimeisen kuvan “selitykseen”. Lapsikin tunnistaa, että tuossa kuvassa on 3 eri vaihetta, |- | | -| ja |- -|, joten ei kukaan nyt sitä binäärijärjestelmäksi voi sekoittaa. Noh, taas lisää todisteita siitä että ihminen näkee mitä haluaa.

    Mitä turhaan sitä edes yrittämään? Farmari vetänyt heinät lakoon pellollansa jotta saa peltonsa lehteen.” <---------------------Tiedoksi kaupunkilaiselle. Töitä riittää kyllä ihan tarpeeksi, joten enpä jaksa uskoa että joku rupeit ite tallaa tommosia ajan kuluks. Sit vaa tulee kaikki saatanan tutkijat tamppaamaan vähän lisää ja voilá, sato pilalla.

  • Raion sanoo:

    Repesin aivan totaalisesti Kyllästyneen muokkaamille kuville.. Noin tökeröä muokkausta ei kyllä KUKAAN voi luulla edes vahingossa aidoksi. Ja mistäs muuten tiedät, että meidän yläpuolellamme EI ole legioonaa lentäviä lautasia? Vaikket sitä näe, ei se tarkoita ettei sitä ole. Ihmissilmä ei näe mm. infrapunasäteitä (itseasiassa näemme vain 1% kaikesta ympärillämme olevasta energiasta), joten olisiko se niin vaikeaa sitten piilottaa toisesta maailmasta olevaa teknologiaa aivan silmiemme alle?

    Ja minä luulin olevani skeptinen..

  • baranorm sanoo:

    Harvinaisen tyylikäs 3D-kuvio tehty 10.7.2010
    http://www.cropcircleconnector.com/2010 … 2010a.html

  • WM_ sanoo:

    Linnkkisi ei toiminut, mutta samalta sivulta löytyi:
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/cleyhill/cleyhill2010a.html

  • baranorm sanoo:

    ”Linnkkisi ei toiminut, mutta samalta sivulta löytyi:
    http://www.cropcircleconnector.com/2010/cleyhill/cleyhill2010a.html

    Juu, katoppas vain, mutta juuri tuota kuviota tarkoitin!

  • lohikäärme sanoo:

    HIENOJA KUVIOITA 😉 8)

  • Mörkö sanoo:

    Toi eka on päivä mun synttäreitten jälkeen 😮

  • Tuputhy sanoo:

    Kyllästyneelle: Vertaapa noita itsetekemiäsi ja noita aitoja kuvioita. Onhan niillä vissi ero!! Teepäs tuollainen aidonnäköinen!!

  • Tommy Laine. sanoo:

    Moikka kaikille!!!Niin noista peltokuvioista sen verran että kyllä noissa varmaan on jokin viesti tai jotain muita vihjeitä jostain mutta onkohan noita tutkittu kuinka hyvin ja onko noista kirjoittettu kirjoja tai joitain muita julkaisuja???Osaako kukaan kertoa tai siis onko joku lukenut noista paljoa?Ja löytyykö noille mitään tieteellistä selitystä kenties????Siis jotenkin mä ajattelen että noi on pakostikin tehty älyllisesti ja mitä todennäköisesti maan ulkopuoliset on ne tehnyt kun ihmiset nyt ei vaan ole tohon ryhtynyt…ainakaan kovin monesti.Mutta vastailkaahan mulle näihin jos osaatte kertoa mulle tarkemmin noista peltokuvioista.Kiitos jo etukäteen kaikille!!!Ja hyvää kesää teille kaikille paranormaali blogin lukijoille ja Vespalle!!!Se on moron taas!!!!Tv:Tommy L.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto