ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Esittelyssä Darryl Anka ja Bashar

 

Kuvassa kanavoija Darryl Anka

Kuvassa kanavoija Darryl Anka

Darryl Anka on yli 20-vuotta kanavointia harrastanut henkilö. Kaikki alkoi, kun Darryl kohtasi kaksi kertaa samalla viikolla muutaman muun henkilön kanssa kolmionmuotoisen Ufon vuonna 1973. Tästä lähti Darrylin kiinnostus mm. ufo-ilmiötä kohtaan ja hän alkoi tutkimaan ufokirjallisuutta ja muuta paranormaalia. Myöhemin Darryl kiinnostui mm. kanavoinnista ja kymmenen vuoden päästä ufokohtaamisesta hän meni kanavointitilaisuuteen, jossa opetettiin myös meditointia ja kanavointia. Kesken meditoinnin Darryl sai telepaattisen viestin olennolta, joka kutsui itseään nimellä ”Bashar”. Hän sai tietää, että ufo jonka hän näki oli alus. Darrylin päähän tuli myös muisto sopimuksesta, jonka hän oli tehnyt. Sopimukseen kuului kanavointi ja tiedon tuominen. Darryl epäili aluksi, että kyseessä saattoi olla hallusinaatio tai meditoinnin sivuvaikutus, mutta päätti jatkaa ja antaa olennon puhua kauttaan. Hän päätti, että vaikka kyseessä olisi hänen alitajuntansa, niin hän jatkaisi silti, sillä kanavoinnin kautta saatu tieto voisi auttaa ihmisiä tekemään elämässään rakentavia ja positiivisia muutoksia. Darryl Anka on nyt kanavoinut useissa maissa ja kaupungeissa jo vuodesta 1983 asti.

Kun telepaattinen viesti ensimmäisenä tuli Darrylin päähän nimi Bashar tuli sen mukana. Aluksi hän oletti, että se on olennon nimi, mutta myöhemmin tuli ilmi, että heidän sivilisaationsa/yhteiskuntansa ei käytä nimiä, koska he kaikki ovat telepaattisia. Nimi tuli siis sen takia, että meidän olisi parempi/helpompi kutsua/tuntea tuo olento jollain nimellä ja siksi Bashar valittiin.

Bashar on arabiaa ja valittiin luultavasti Darrylin sukujuurien takia (puoliksi Arabialainen), vaikka hän ei puhu arabiaa. Darrylillä ei ollut mitään tietoa mitä tuo sana tarkoitti, kunnes joku arabiaa ymmärtävä kertoi sen tarkoittavan ”sanan saattajaa” tai tarkemmin ”hyvien uutisten tuojaa”. Nimi kuvaa siis hyvin sitä mitä Bashar tekee.

Darryl tekee yleensä selväksi, että kenenkään ei tarvitse uskoa, että Bashar on telepaattinen olento, joka puhuu hänen kauttaan kanavoinnin avulla. Hän sanookin, että hän ei voi mitenkään todistaa kontaktin olevan aito. Tärkein asia on kuitenkin tieto, joka on auttanut ja auttaa useita ihmisiä mukaan lukien Darrylia itseään.

Tieto on vastannut moniin polttaviin kysymyksiin selvyydellä ja mielihyvällä, laajentanut Darrylin luovuutta, inspiroinut ja ohjannut useita muuttamaan heidän elämäänsä parempaan suuntaan ja tuonut ymmärrystä konsepteihin, joita hän ei ole koskaan ajatellut mahdolliseksi. Darryl on ikuisesti kiitollinen lahjastaan olkoon lähde mikä tahansa. Hänen toiveensa onkin, että tieto laajentaa sieluasi, lisää tietoisuuttasi elämästä ja sinun potentiaalistasi, inspiroi ja auttaa sinua seuraamaan suurinta iloasi, kuten Bashar niin usein neuvoo.

Bashar on maapallon ulkopuolinen olento, joka on puhunut yli 20 vuotta Darrylin kautta tuoden uutta tietoa siitä miten universumi toimii ja miten jokainen henkilö luo oman todellisuutensa.

Bashar on käsitellyt mm. näitä aiheita:

– Laajentunut luovuus ja ilo
– Henkinen ja tunteellinen selvyys
– Parantunut terveydentila
– Rakkaussuhteet
– Parempi psyykkinen taito
– Suurempi itsensä rakastaminen ja itsensä hyväksyminen
– Parempi itsensä tuntemus
– Universumin historia
– Avaruusolennot ja ufot
– Viljapeltokuviot
– Telepaattisuus
– Henkinen ylösnousemus
– Parantamistekniikat
– Kuolemanjälkeinen elämä
– Tulevaisuuden teknologia
– Pyhä geometria (Sacred Geometry)

Tässä videossa Bashar kertoo Darrylin kautta mm. olemuksestaan ja avaruusolennoista:

http://www.youtube.com/watch?v=7O6VAmKVxuc

Katso saman keskustelun loput 9 osaa.

Tässä myös lisää paljon Darryl Ankan/Basharin videoita youtubessa.

Lähde + lisätietoa: http://www.bashar.org/

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

28 kommenttia aiheeseen: Esittelyssä Darryl Anka ja Bashar

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Shadowjin sanoo:

    Nythän näit mielenkiintosia artikkeleit on ruvennu tulee:D Jatkakaa samaan malliin. Aika mielenkiintoinen asia ja sen verran hyvin perusteltu yms. että ei uskoisi olevan pelkkää esittämistä. Siinä mielin uskottava just ku toi Bashar mainitaan vaikka toi ukko ei ite tienny mitä se tarkottaa. Saa nähä millo ne alienit näyttäytyy 😀 Voi kestää vielä pitkä aika. Onhan erilaisia ufofanaatikkoja aina ollut ja ei niitä silti ole näkynyt.

  • metele sanoo:

    kukaan koittanu tehdä tuota basharin ohjeistamaa space-time antennaa? 😀

  • ninjani sanoo:

    Mielenkiintoista… Kysyisipä Darryl mitä tulee tapahtumaan 2012.

  • recon sanoo:

    Näistä ”kanavoijista” meillä onkin hyviä kokemuksia, viimeksi marraskuulta 🙂

  • Plop sanoo:

    Tämä kanavointi se vasta metka juttu on.
    Ajatelkaa nyt järjellä, mitä todisteita sen aitoudesta on? Ok, arabialaisia sukujuuria omaava kaveri todistaa aitoutensa väittämällä ettei tiennyt mitä Bashar tarkoittaa. Kuka tahansa joka hiemankin osaa käyttää nettiä tai kirjastoa pystyy muutamassa minuutissa selvittämään mikä on ”sanansaattaja” vaikkapa sanskriitiksi, serbo-kroatiaksi tai vaikkapa inuiittien tai sioux-intiaanien kielellä.
    Varmaan ne alienit joilla on tekniikka matkata valovuosien päästä tänne pelastamaan meitä valitsisi tämmöisen Mr. Nobodyn ”kanavakseen” (joka puhuu ympäripyöreitä latteuksia omituisella äänellä)j ja pitäisi Teksasin kokoisen emäaluksensa piilossa jossain kuun takana kunnes kaikki uskovat D.Ankaa ja harmonia vallitsee. Miettikää nyt vähän!

  • metele sanoo:
  • Plop sanoo:

    Huomatkaa kuinka kaveri muistaa aina sorauttaa R-kijaimia aina ”yhteyden” alussa. Varsinkin sana ”understand” on kovin suosittu. Tämä tuo varmaankin ainakin amerikkalaisille varsin ”alienin” vaikutelman, varmaankin venäläiset ja esimrkiksi bulgarialaiset, romanialaiset ynnä muut jenkkien mielestä ”Boratit” sorauttavat tuolla lailla ärrää. Jännä juttu on se että kun Anka pääsee vauhtiin tuo sorauttaminen unohtuu täysin ja ärrät tulevat taas aitojenkkiläiseen ”aarr”-tyyliin.Olen vakuuttunut että tämä mies on huijari.
    Perustelkaa jos olette eri mieltä!

  • Wespa sanoo:

    Plop, kuten on mainittu, niin todistaminen ei ole kyseisen kanavoinnin tarkoitus, vaan jakaa tietoa lähinnä siitä miten ihmiset voivat muuttaa omaa elämäänsä. En tiedä kuinka paljon olet Basharia kuunnellut, mutta aika paljon on hyviä vinkkejä tullut ja meielstäni aina vastaa kysymykseen korrektisti. Jos itse keksisin täysin päästä juttua, niin ei siinä voisi mielestäni vastata noin korrektitsti jokaiseen kysymykseen. Se on hienoa, että monia on autettu.

    Mitä taas tuohon R:ään tulee, niin Basharin tapaan kuuluu painottaa eri sanoja, sillä monilla sanoilla on monia merkityksiä, joita sitten painottamalla voi myös korostaa. Esim. sana ”being” tarkoittaa ”olla/oleminen” tai ”olento”. Bashar on kertonut myös yhdessä videossa, että äänensävy/painotus muuttuu myös sen mukaan kuka puhuu/on yhteydessä. Tietääkseni heillä on siellä aina monta olentoa yhteydessä ja keskustelevat myös keskenään siellä. Välillä ääntäminen kuulostaa hauskasta Sean Conneryltäkin.

    Itse olen keskittynyt lähinnä itse tietomäärään ja sen vakuuttavuuteen.

    PS. Darryl on tietääkseni syntynyt Amerikoissa tai ainakin muuttanut ihan pienenä ja siksi ei osaa Arabiaa, vaikka osa sukujuurista sieltä on. Toki jonkin sana tarkoitus on mahdollista selvittää, mutta itse en usko huijaukseen.

  • Wespa sanoo:

    Niin ja suosittelen katsomaan muitakin videoita kuin vain tuon artikkelissa olevan, sillä siinä keskitytään vain lähinnä avaruusolentoihin ja ufoihin yms. Jos siis kiinnostaa se oman elämän parantaminen, rakkaussuhteet tms. joilla voit tehdä omia sisäisiä positiivisia muutoksia, niin niiden neuvonnassa Bashar on kyllä mielestäni mahtavan hyvä. Videoita joita tarkoitan voi sitten katsella vaikkapa näistä linkeistä.
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=5790AF78B49F476E
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=F3E5B48AC0662AA4

  • WM_ sanoo:

    Tämä on mielenkiintoinen aihe. Vaikuttavasti puhuu.

  • metele sanoo:

    mistäs päin muuten tämä ”bashar-kollektiivi” viestittelee? ei ole tullut vielä vastaan tämmöistä kysymystä (mitä nyt pari iltaa selaillu).. niin tulevaisuudesta tietty mutku..

  • Wespa sanoo:

    Ilmeisesti on jossain päin maan ilmakehässä. Jossain vaiheessa oli mm. Sedonan yläpuolella.

  • Ogeli sanoo:

    Nauratti kun noita videoita katselin, mutta mikäpäs siinä jos joku noihin uskoo 🙂

  • spookynen sanoo:

    En jaksanut katsoa videota, mutta aihe on mielenkiintoinen. Joukkoon mahtuu varmasti huijareitakin, mutta henk.koht. olen sitä mieltä, että kanavointi on mahdollista. Uskoisin, että se on kollektiivisen sielun, alitajunnan tms. tietoa, jota ihminen ei (enää) päivätajunnassaan ymmärrä ajatella, jos karkeesti sanotaan.
    Tai sitten se on (henkisesti) korkeammalla ja eri tasolla olevan olemuksen viestintää. Tavallaan sama asia kuin edellinen.

  • - sanoo:

    Wespa (23:43:25) :

    ”Ilmeisesti on jossain päin maan ilmakehässä. Jossain vaiheessa oli mm. Sedonan yläpuolella.”

    Sitten kysyy siltä mulkulta että millainen sää on Guineassa.

  • metele sanoo:

    spookynen, päinvastoin.. aihe on äärimmäisen tylsä jankattavaksi, bashar-videot sen sijaan on täynnä erittäin käyttökelpoista filosofiaa. koitahan jaksaa kuunnella.

  • Shadowjin sanoo:

    Näitä kommentteja selaillessani olen huomannut, että jotkut silti lukevat ja kommentoivat aiheita vaikka sitte eivät ite uskokkaa niihi 😀 Eikö sitä sit voi mennä muit sivui selailee jos ei usko näihin juttuihi?

  • mopediben sanoo:

    pikku pätkän kuuntelin ja het meni utopiaksi 🙂 äänen Darryli ainaki matkinu starmanista eli jeff bridgesin esittämä avaruusolion äänen 🙂

  • Narie sanoo:

    Harmi kun eivät videot näy, vaikutti mielenkiintoiselta.

  • Ranttali sanoo:

    Ainakin sivustoilla äijän sekoilu vaikutti umpisairaalta. Mistä noita sekopäivä riittää loputtomiin! Ja jotkut ottavat vielä ihan vakavissaankin. Selvä suljetun osaston tapaus, valitettavasti!

  • Wespa sanoo:

    Joskus minua mietityttää, että miksi ihmiset keskittyvät enemmänkin siihen, että miten tai kuka, kun on kyseessä mielenkiintoisia viestejä. Kumpi on tärkeämpää? Sisältö vai esitystapa? Toki osa viesteistä/asioista voi mennä aika ohi ja oman maailmankuan ohi, mutta paljon löytyy hyvääkin tietoa mielestäni. Jokaiselle vähän jotain. No joskus se opettajan käyttäytyminen tai nimi voi koulussakin kiinnostaa enemmän, kuin se mitä opetetaan ja näin jää viesti ymmärtämättä tai ei vaan kiinnosta… No kanavoinnin voi nähdä toki aika hulluna, kun se ei ole ns. normaalia ja ihminen on joskus jokseenkin laumaeläin, joka seurailee sitä mitä suurin osa tekee… Toimitko itse näin? Itse pidän kuitenkin itse materiaalia hyvinkin mielenkiintoisena. Useita tunteja videoita katsomalla olen tullut tulokseen, että hommasta on todellakin apua ollut todella monelle, vaikka itsellänikin oli omat ennakkoluuloni, joka johtui tästä humoristisesta/oudosta aloitustavasta, mutta lopulta sekin tuo vain mukavan mausteen soppaan. No joskus toisinajattelijoita pidetään hulluina (jopa Teslaa ja Einsteiniä). 🙂

    Kysynkin sinulta Ranttali, että miksi kyseinen tapaus joutuisi mielestäsi suljetulle osastolle? Koska ei käyttäydy normaalisti?

  • WM_ sanoo:

    Nimenomaa Wespa. Sitten voi arvostella jos elää täysin noiden ohjeiden mukaan. Tosin silloin ei ole enää tarvetta pönkittää omaa egoaan polkemalla alas muita 🙂

  • Ranttali sanoo:

    Jos joku henki, voima tai olento avaruudesta, henkiopas tai Jumala, Jeesus tai muu haluaisi meille jotain tärkeää viestitellä, eikä viestit tulisi pelkästään jostain avoimesta ”universaalin älyn” koostumasta, ei niitä noin show-henkeen kyllä silloin ja muutenkaan kuitenkin varsin rajallisen älyn ja ilmaisutavan omaavien ihmisten kautta esitettäisi. Ja näkeehän jokainen, mikä show tuossakin menossa, lähinnä kansan nauratustapahtuma. Oletko koskaan myöskään ajatellut, miksi kaikki suuret viestit tulevat nimenomaan USA:sta :)? Miksei Venäjältä, Kiinasta, Japanista tai jopa Suomesta/Ruotsista? Vai onko se siksi, kun USA:lla niin suuri mediavalta ja nuo olennot senkin jo etukäteen huomioineet? Asuuhan joidenkin tahojen mukaan Arkkienkeli Mikaelkin juuri Kalifornian yläpuolella! Miksei yksikään enkeli asu esim. Venäjän yläpuolella, vaikka Venäjällä monia hartaampia uskovaisia kuin missään?

    Nyt ei ole kyse meidän tahtojen ja tietojen ja viisauden välisestä taistelusta, vaan mikä yksinkertaisesti loogista ja järkevää. Minulle ihan helppoa myöntää että olisin täysin väärässäkin, mutta silloin kyllä vastapuolenkin oltava oikeasti uskottava, ei vain hymyiltävä kauniisti ja itseriittoisesti! Katsokaa nyt noita pellejä noilla videoilla ja tv:ssä ja muissa tilaisuuksissa oikeasti, ne vedättävät 6-0 ihmisiä ja ovat lopulta vähän itsekin sekaisin tohkeissaan!

  • WM_ sanoo:

    Ja sitten kun Wespa sanoo kanavoineensa, sitä ei uskota vaan väitetään itsensä esille tuomista.
    Tästä päästään siihen ettei ihminen pahimmassa tapauksessa usko edes omia korviaan, silmiään tai ajatuksiaan jos jotain kyseistä vastaan sattuisi.

  • Ranttali sanoo:

    Mitä väliä varsinaisilla henkilöillä, eikö itse keskuteltava asia ja uudet mielenkiintoiset näkökulmat siihen ole se pääasia. Jos haluaa jotenkin hirveen henkilökohtaista tästä, kannattaa jokaisen tehdä omat staattiset sivut. Joissa sitten joku käy, jos käy. Tuskin pidemmälle silti kiinnostaa. Tämä juuri se ”kollektiivinen” olento tai äly, josta niin paljon puhutte, kun monenlaisia näkemyksiä liikkeellä yhtäaikaa. Älkää olko niin herkkänahkaisia ja ottako olemattomia asioita itseenne tai ainakaan toisten puolesta. Myös nämä foorumit lähinnä viihdettä, ajankulua ja tuttavapiirirupattelua, ei täällä mitään Maapallon ja ihmiskunnan tulevaisuutta oikeasti koskevia ratkaisuita tietääkseni kuitenkaan tehdä.

  • Wespa sanoo:

    Voi voi sinua Ranttali. Niin toivoisin, että joskus keskittyisit siihen sisältöön, etkä siihen miten itse toivoisit sen tulevan… No kaikki aikanaan.

  • Ranttali sanoo:

    Selvä! Mutta varmaan viisainta allekirjoittaneen lopettaa hyödytön p***an jauhaminen tälläkin palstalla, joten olkaahan kiltisti, älkääkä kiusatko toisianne ja ainakaan palstan pitäjäsetää liian hankalilla ja sopimattomilla kommenteillanne! Hei hei, hyvää jatkoa kaikille:)!

  • Wespa sanoo:

    Ei se hyödytöntä koskaan ole ainakaan omasta mielestäni. Mukava lukea erilaisia kommentteja ja näkökulmia, jos ei muuten niin ainakin sitä keskustelua saa aikaan vaikka ihan viihdetasolla. Rupattelu kun on yleensä aina hauskaa. Hyvää päivänjatkoa sinnekkin päin. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto