FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Haastattelussa kontaktihenkilö Kalevi Riikonen – Osa 2

Haastattelussa kontaktihenkilö Kalevi Riikonen. Tässä haastattelun toinen osa. Ensimmäisen osan voit lukea täältä.

Kalevi Riikonen

Kalevi Riikonen

Kuinka monta rotua olet itse tavannut? Voitko kuvailla heitä?

– Joskus aikoinaan yritin pitää jonkinlaista kirjaa erilaisista avaruuden lähestyjistä. Melko pian huomasin sen olevan turhaa ajanhaaskausta. Mitä enemmän asiaan perehdyin, sitä ihmeellisemmäksi asiasisältö muuttui. Varsinkin ylifyysiset kohtaamiset ovat olleet jo vuosia päivittäinen kohtaamisen sääntö kuin poikkeus. Satunnaisesti ja ilman ennakkovaroitusta, olen tavannut fyysisiä ”toispaikkakuntalaisia”. Ne ulkopuoliset olennot, jotka liikkuvat keskuudessamme, ovat juuri sen näköisiä ja kokoisia kuin kuka tahansa maan ihminenkin. Kun mennään tietoisuudessa hienojakoisemmille ulottuvuuksille, niin olentojen näkö, koko ja muoto voivat vaihdella pienuudessa ja suuruudessa mielikuvituksen rajoille saakka. Meidän Maan ihmisten fyysisen kehomme mitat ovat suhteellisen samanlaiset; jostakin alta metrisestä, jopa yli kaksi metrisen pituuteen saakka. Kehollista ulkomuotoa kaikista ulkoavaruuden vierailijoista en edes yritä kuvata vajavaisesta sanavarastosta johtuen.

Miten sait selvänäkökykysi?

– Kun aikoinaan 1985 tein sisäisen valinnan lähteä harrastelemisesta tekemisen tielle, hekin aloittivat tehokkaamman kontaktitoimintakoulutuksen. Tämän tehokoulutuksen seurauksena aloin myös nähdä toisille tasoille. Ensimmäinen ja tärkein harjoitus oli käyttää värienergiaa tietoiseen aurasuojaukseen. Luova visualisointi hiljaisuudessa ja/tai rauhoittavaa musiikkia apuna käyttäen, mahdollistaa ulkoisesta sisäänpäin kääntymisen. Harjoituksiin kuuluu kolmen värin sarjat; Häikäisevän Valkoinen, Poutataivaan Sininen ja Kevään Vihreä. Nämä toimivat; puhdistaen vallitsevan tilanteen, laajentavasti kohottaen uudella sieluohjelmalla ja voimallisesti vahvistaen jatkuvuutena. Lisää tästä harjoituksesta voit tutkia kotisivultamme www.tahtitieto.fi ja sieltä palkista ”Valon energiasuojaus”. Ulkomaailman havainnointiin käytetyt aistit vievät huomion yksilöstä poispäin, kun vastaavasti rauhallinen kääntyminen sisäisille tasoille Yliminän ohjaukseen, avaa henkisempien aistien käytön. Näitä ovat mm. selvätunteisuus, -kuuloisuus, -näköisyys ja –tietoisuus. Myös henkinen herkkyys on keino tunnistaa erilaisia energialaatuja eri kohteista. Kun tästä tietoisuuden harjoittamisesta tulee luonnollinen osa päivittäisrutiinia, voi samaan aikaan olla toiminnassa useamman aistitason yhdistävä kokonaisuus.

Mitä on kanavointi?

– Alkuperäinen kanavointi on yhdensuuntainen linjausprosessi, jossa vastaanottaja tulkitsee, enemmän tai vähemmän tietoisesti osallistuen, mitä hyvänsä luovuuden laatua sanoina, kuvina, lauluna, tanssina, musiikkina, maalaamalla, piirtämällä ja millä tavalla tahansa yhdistäen korkeampaa informaatiovirtaa fyysiseen maailmaan. Kanavoija ei itse välttämättä edes aina tiedä mistä tai miltä tasolta hänen vastaan ottamansa lähetys häneen kohdentuu. Tässä pätee erityisen hyvin sanonta, että hedelmistään puu tunnetaan. Tutki sisimmässäsi kuinka paljon korkeampaa henkistä valoa kanavoijan toiminnan tulos saa aikaan. Vain tämä on se mittari jolla voi tunnistaa enemmän tai vähemmän toden toisistaan.

Oletko kokenut vastustusta työssäsi?

– Jokainen todellinen maailmojen sillanrakentaja ja sanansaattaja joutuu taistelemaan uskomusjärjestelmiä ja ennakkoluuloja vastaan. Mitä yleisempi jokin uskomus on, sitä sitkeämmässä on sen muuttaminen parempaan laatuun. Kirjat ovat helpottaneet ymmärretyn viestinnän sisäistämistä ja omakohtaista tiedon sulattelua. Kun 12 vuotta sitten aloitin konkreettisemman terveysperusteisen julkisen tiedottamisen puhtaan veden ratkaisevasta merkityksestä hyvinvoinnille, sain kuulla kaikenlaista kommenttia. ”Onko vedellä muka muisti” jne. oli kommentteja joita toisteltiin kyllästymiseen saakka. Kun Masaru Emoton vesitutkimukset tulivat julkisuuteen, tuokin puoli vaimeni ja alettiin ymmärtää veden ominaisuuksia ja luonnetta enemmän. Myös eri puolilta maailmaa tulleet uudet tutkimustulokset ovat vieneet eteenpäin ymmärrystä planeettamme fyysisen elämän perustasta eli veden eetteristen ominaisuuksien läsnäolevasta vaikutuksesta kaikissa luomakunnissa. Myös markkinatalousvoimien sanelupolitiikka määrää yhteiskunnan toimintaa terveyden hoidosta lähtien. Pankkitoiminta on kokonaisuudessaan nykyaikainen orjapiiskurijärjestelmä jolla hallitaan yksilöistä alkaen eri kansoja. Sillä systeemillä ohitetaan vaalein valitut päättäjät ja puututaan eri maiden sisäisiin asioihin. Kun toimit noita korruptoituneen yhteiskunnallisen ”hyväveli” järjestelmien paineessa, on eläminen vähintäänkin haastavaa.

Mikä mielestäsi on huuhaata, oletko nähnyt sellaista?

– Tottakai aina löytyy vastuuntunnotonta ja ilmiöhakuista toimintaa, jossa vain rahan tekeminen keinolla millä hyvänsä on ainut motiivi. Nykyisin on vallalla kaikenlaiset ns. kanavoinnit tunnettujen lähteiden nimiä käyttäen. Kun vertaa viestinnän sisältöä, niin jopa saman korkeamman olennon lähettämäksi sävelletään suoraan omasta alitajunnasta mitä milloinkin sattuu tulemaan.

– Jos kanavoidun viestin sisällössä jokin asia alkaa pahasti häiritä ja siitä puuttuu selkeä sisäinen valo, niin kannattaa käyttää tihennettyä suodatinta epäoleellisen karsimisessa. Myös vanhat, tuhansia vuosia sitten käytetyt energiaohjelmat eivät palvele nykyisyyden nopeutettua kehitystä.

– Pahimmat uusien energioiden sekoittajat ovat ilmiöhakuiset Atlantisajan ns. ”vihkimykset” ja niihin liitetyt implanttien poistot. Suurella rahalla jaeskellaan kristalli- yms. vihkimysarvoja. Kuinka Atlantikselle aikoinaan kävi? Yritetäänkö tuota tuhon alistavaa kaavaa istuttaa sekoittamaan uuden ajan ohjelmaa. Ihmettelen suuresti terveen talonpoikaisjärjen puuttumista tuollaisissa tapauksissa. Jokaisella aikakaudella ja kansalla maaosia myöten, on omat säde-energiavoimansa ja – laatunsa.

– Olemme Vesimiehen ajan energioiden nosteessa ja kiihtyvällä nopeudella etenevässä syklissä. Jo yksistään energiatyöskentelyn perusteetkin tunteva huomaa, etteivät planetaarisen historiamme hämäryydessä olleet menneisyyden ohjelmat voi sellaisenaan toimia nykyisyydessämme.

Jos saisit muuttaa maailmassa jotain, mitä se olisi?

– Välittömästi poistuisivat kaikki vieraiden valtioiden sotilasmahdit toisilta mantereilta ja toisista maista tuhoamasta näiden kansojen itsenäisyyttä. On kosmisesti räikein rikos puuttua kutsumatta toisen (valtioiden ja yksilöiden) sisäisiin asioihin. Vapaan Tahdon Laki on yksi tärkeimmistä universaalisista kehityksen mittareista. Olevaisuuden edistyneet olennot kunnioittavat eri kehitystasoilla eteneviä kehityksellisiä, antaen jokaiselle rodulle tai planeetalle vapaan mahdollisuuden yhteistoimintaan. Öykkäröivät luonnonrikkauksia ja öljyvaroja rosvoavat terroristivaltiot, jotka kenenkään kutsumatta tunkeutuvat toisten kansojen alueille valheellisen ja vääristellyin perustein, tekevät kansankarmaa omansa lisäksi. Näiden öykkärivaltioiden päättävissä viroissa olevat henkilöt ovat yrittämässä korjata menneisyytensä joukkokarmaa positiivisemmaksi, mutta valta on jälleen kerran sokaissut heidät.

Olet kirjoittanut muutaman kirjankin. Kertoisitko hieman niistä ja mistä niitä saa ostettua?

– Tällä erää on valmiina kolme kirjaa: UNIVERSAALISTA OPETUSTA KOSMOKSESTA 1993 (loppuun myyty). Tästä on saatavana käännös ruotsiksi: UNIVERSELL UNDERVISNING FRÅN KOSMOS. Sivuja 252. Tekstiä on ilmaisullisesti parannettu luettavuuden helpottamiseksi. Sitten on vielä yhdistelmäkirja; UNIVERSAALISTA OPETUSTA KOSMOKSESTA II – III 1996. Sivuja 840. Näistä kahta viimeksi mainittua löytyy esittely kotisivuiltamme www.tahtitieto.fi ja siellä palkista kirjallisuus. Ruotsinkielinen löytyy omasta palkistaan; Litteratur.

Mainitse kolme kirjaa, joita suosittelet lukijoillemme.

– Edellä mainittujen lisäksi ainakin Tapani Koivulan: Ufojen Kosminen Viesti, Rolf Telano; Borealis, Tulemme avaruudesta ja Asger Lorentsen: Tähti-ihmiset ja Enkeli-ihmiset. Viimeksi mainittu on äskettäin julkaistu ja allekirjoitan omasta kokemuksestani oleellisemman kirjan tietosisällöstä. Se on todellinen kultakimpale kosmiselle sielulle, antaa tukea ja auttaa löytämään identiteettinsä. Kirjallisuutta on tavaton määrä ja lisää tulee päivittäin. Erittäin paljon riippuu siitä, missä elämän linjassa ja kehitystilanteessa arvoisa lukija on!

Jos joku haluaa tulla Tähtitiedon kursseille tai luennoille, niin mistä saa infoa? Löytyykö esim. omia kotisivuja?

– Kirjoista ja kurssitoiminnasta löytyy tietoa www.tahtitieto.fi jossa palkki; kurssikalenteri.
Puhdas vesi – terveytemme perusta, vaihtoehdoista voi lukea osoitteesta: www.vesiriikonen.fi Myös puhelimitse 09-2917075 kerromme lisää toiminnastamme ja muista mahdollisista vaihtoehdoista.

Haluatko sanoa paranormaaliblogi.net -sivuston lukijoille jotain tai mahdollisesti vaikkapa kanavoida avaruusolennoilta viestin?

– Ottaen huomioon lukijakunnan laajuuden ja erilaisen lähtökohtatason, on mahdollista jakaa vain universaaleja yleisohjeistuksia. Luota ainoastaan ja vain omaan sisäiseen Korkeimman Itsesi ohjaukseesi. Tutki asioita elämässäsi. Mitkä valinnat ja mikä toimintajärjestys ovat yhdelle nyt parasta, ei se enää välttämättä ole Sinulle viisain vaihtoehto. Opimme elämämme koulussa monia asioista, mutta eri järjestyksessä. Mikä on motiivisi tehdessäsi tärkeistä elämäsi valintoja? Yhteenvetona: Vietä hetki päivittäin tutkiessasi sielusi voimaa. Tutki luonnon viestejä ympärilläsi. Elä ihanteesi todeksi. Keino on itsessään päämäärä pysyville universaaleille tuloksille.

Miten kesäsi tästä eteenpäin jatkuu?

– Kesään kuuluu yritysrutiinitöiden lisäksi erilaiset pihatyöt, talven puiden tekemiset ja rakennusten yleishuoltotyöt. Mikäli vapaata liikenee, niin yritämme olla mahdollisimman paljon ulkona ympäröivässä luonnossa.

Kalevi järjestää kursseja sekä luentoja. Lisätietoa Kalevista sekä hänen oheistoiminnastaan löydät seuraavista linkeistä:
www.tahtitieto.fi
www.vesiriikonen.fi

Suuri kiitos Kaleville haastatteluun vastaamisesta ja kiitokset myös TopSecretille avunannosta ja kysymysten muotoilusta. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

31 kommenttia aiheeseen: Haastattelussa kontaktihenkilö Kalevi Riikonen – Osa 2

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • joni sanoo:

  täytyy sanoo et ton miehen puheessa ei ole sanaakaan totta!

 • Starman sanoo:

  Mistä Herra Joni tietää, että asia on noin?

 • P_S sanoo:

  olishan hienoa jos tämä kaveri puhuisi totta. mutta tämän kaverin vastaukset on jotenkin niin ympäripyöreitä ja vailla todisteita. jos hän on kerran tavannut alieneita niin olisko järkevää vaikka napsia kuvia tai haastatella heitä? muuten nuo jutut on yhtä uskottavia kuin sen maailman loppua ennustaneen papin höpinät.
  ja miksi tässä haastattelussa on melko paha mainostamisen maku?

 • Starman sanoo:

  Mitkään valokuvat ja haastattelut eivät ole todiste. Valokuvia ja videoita voidaan toki aina väärentää. Eihän kenenkään ole pakko uskoa yhtään mitään, jos ei halua. Empiirinen, kokemusperäinen tieto on se, johon kannattaa luottaa. Rajatiedon piirissä on ylihinnoiteltuja ”juttuja”, mutta Riikonen puolestaan on tehnyt jo vuosikymmeniä pyyteetöntä auttamistyö monella saralla, joka on Suomen mittakaavassa vailla vertaa.

 • Kalevi Riikonen sanoo:

  Vastausta loppuosan kommentteihin:
  -Vähän aikaa punnitsin, että viitsinkö vastata ollenkaan tuollaisiin kommentteihin. On tullut sen verran käytettyä aikaa vuosien kuluessa skeptikkojen yms. tieteisuskovaisten kanssa väitellen, että vastaan nyt vain lyhyesti.
  – Arvioitaessa yksilön kykyä toimia normaalissa elämässä omillaan, tulee tarkastella miten hän pystyy esim. elättämään itsensä omalla työllään.
  Elämäntapayrittäjänä toimimista voi vapaasti kokeilla jokainen, jos vain oma kantti kestää. Puheet ovat puheita ja teot ovat tekoja.
  Aikoinaan olin yhtäjaksoisesti 13,5 vuotta viimeisemmässä työpaikassani mekaanisessa puunjalostusteollisuudessa ns. säännöllisessä työssä, saaden kuukausipalkkaa.
  Kun aloitin omasta tahdostani 1994 yritystoiminnan, niin en saanut pienintäkään yhteiskunnan tukea ja starttirahaa yritystoimintaani varten. Verottaja ja muut yhteiskunnan systeemit vaativat kansalaisten (varsinkin pienyrittäjien) tuloista tietyn osuuden, jotta kaikki nykyiset palvelut voivat edes näin toimia. Ja kun niitä ”vapaamatkustajiakin” on, jotka eivät pysty edes itseään elättämään.
  – Meitä edistyneemmillä olennoilla on arvomaailma elämässään aivan eri ulottuvuuksissa kuin Maan ihmiskunnan ymmärrys yleensä on. Eihän mekään mennä jonnekin Afrikkan viidakkoon apinoiden keskelle todistelemaan: ”hei katsokaa tässä on ihminen”. Siihen ei ainakaan minulla ole mitään tarvetta.
  Sama yleistys pätee planeettamme ulkopuolisiin vierailijoihin nähden. Heillä ei ole mitään tarvetta pelkästä esittelyn halusta näyttää laitteitaan tai vielä vähemmän itseään.
  – Kun jokin rotu tuhoaa omaa lajiaan, on kyseessä vielä eläinihmisen alkeellinen kehitysvaihe. Tällä pallolla on kaikkein kehittynein tekniikka ja tietotaito ostettu sotilaallisiin tarkoituksiin. Ja tätäkö heidänkin pitäisi vielä tukea?
  – Kun on yhteistyössä ihmiskuntaa suurempien tahojen kanssa, muodostuu siitä keskinäinen yhteistyön, avunannon ja luottamuksen ilmapiiri. Ei kai kukaan vakavissaan kuvittele, että vaarantaisin pitkään jatkuneen keskinäisen luottamuksen joidenkin ilmiöhakuisten ”hörhöjen” takia.
  – Kehoitan noita yksioikoisia kommentoijia tutkimaan ja lukemaan uudelleen jokaisen kirjoituksen sanan. Asiat voi aina testata omassa elämässään. Jos jokin asia ei toimi yhdellä, niin se ei tarkoita sitä, ettei se toimisi jollakin toisella.
  – Etsimisen, tutkimisen ja testaamisen iloa jokaiselle. Jokainen päivä on mahdollisuus uusiin oivalluksiin.

 • Ogeli sanoo:

  Aina löytyy epäilijöitä ja skeptikoita, mutta totuuden voi löytää omasta sisimmästään. Ei sitä tarvitse muille todistella.

 • WM_ sanoo:

  Kiitos Kalevi haastattelusta ja kommentistasi. Hienoa ja erittäin mielenkiintoista juttua!

 • valvontakomissio sanoo:

  Kaleville kiitoksia inspiroivista teksteistä – täällä on onneksi meitä jotka näkevät tavalla tai toisella laajemmin 🙂

 • joni sanoo:

  Starman ai mistäkö tiedän :D.olen itse nähnyt ufoja ja TIEDÄN,TIEDÄN TASAN TARKKAAN ETTÄ TOI KALEVI PUHUU PUUTA HEINÄÄ

 • Starman sanoo:

  Olet itse nähnyt Ufoja ja sen perusteella siis sanot, että kaveri puhuu heinää. Perin kummallinen tapa perustella. Kaikkea sitä tänä päivänä kuuleekin.

 • WM_ sanoo:

  Joni, voisitko myös perustella väitteesi?

 • joni sanoo:

  toi on ihan uskomatonta huuhaata…että on tavannut ufojen matkustajia!tolla kaverilla on tarinaa niin paljon että se on varmasti keksinyt ihan kaiken,se ois vähä fiksumpi ja rikkaampi(henkisesti)jos olis nähnyt alieneita(aikamatkustajia).kaveri osaisi telepatiaa kunnolla sun muuta.käsittääkseni näitä matkustajia ei voi normi ihminen nähdä ku ne tulee toisesta ulottuvuudesta eikä ne voi puuttuu meidän elämään(niiden historiaan).

 • Starman sanoo:

  Jonilla on nyt kosmiset asiat vähän hakusessa. Miksi se on mielestäsi huuhaata, että on tavannut Ufojen matkustajia? Etkö juuri itse kertonut, että olet nähnyt itsekin Ufoja. Meinaatko, että jos itse et ole nähnyt kuin Ufoja, niin kukaan muukaan ei voi olla tavannut niiden matkustajia? Kaveri osaisi telepatiaa kunnolla sun muuta? Et varmaan ole tietoinen, että Riikonen pystyy keskustelemaan avaruusolentojen kanssa telepaattisesti. Niin ”käsittääksesi” näitä matkustajia ei voi nähdä. Se on aivan sinun oma käsitetyksesi, sillä ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa.

 • joni sanoo:

  oon nähny semmosii kiekkoi,enkä väitä niiden olevan alieneitten aluksia

 • joni sanoo:

  ne on nykysin varmasti usan aluksia,mutta luolamaalauksissa olevat kiekot eivät,niitä ei voi muuten selittää ku aikamatkustajiksi

 • Starman sanoo:

  Mistä tiedät, että ne on varmasti USAn aluksia? Onko sulla näyttää faktaa asiasta?

  Puhut aikamatkustajista, onko sulla tästä asiasta faktaa, vai jauhatko vain lämpimäksesi? TIEDÄN,TIEDÄN TASAN TARKKAAN ETTÄ PUHUT PUUTA HEINÄÄ.

 • joni sanoo:

  ai mistä tiedän?perehdy asiaan ennenku alat kirjottelee siitä.miten ihmiset uskoo jumalaan ku siitä ei oo saatu yhtään haastatteluu kuvaa tai videoo,ihmiset(nykysin)kuluttajat on tyhmii niitä viedään ku pässiä narussa

 • Starman sanoo:

  Mihin pitäisi perehtyä? Kysyin, että mistä tiedät, että ne varmasti on USAn aluksia. Ja kysyin myös, että kun puhuit aikamstkustajista, niin onko sinulla näyttää faktaa.

  Kysyn nyt vielä kerran, että löytyykö sinulta faktaa näistä mitä väität vai ei?

  Vai puhutko TIEDÄN TIEDÄN TASAN TARKKAAN ETTÄ PUHUT PUUTA HEINÄÄ.

 • Elina sanoo:

  Kalevi Riikonen puhuu ASIAA, kiitos! Eihän lapsiakaan opetata lyömällä niiden päätä seinään vaan niille kerrotaan mistä on kyse ja annataan niiden itse miettiä, kyllä ne itse ajanmyötä oivaltavat mistä on kysymys. Ihmisrodulla on vielä aikaa uskoa hyvään. Positiivisuus lisää positiivisuutta negatiivisuus lisää negatiivisuutta.

 • Ufomies sanoo:

  J***lauta mitä fasismia tuo Riikosen ajatusmaailma. ”Yhteiskunnan vapaamatkustajat” ym. läpikokoomuslainen retoriikka ovat kyllä juurikin se hengellisen rakkauden KÄÄNTÖPUOLI, jota olen perinteisesti ymmärtänyt edes jollain tavalla itsensä hyveelliseksi käsittävien ihmisten nimenomaan VASTUSTAVAN.

  Vai ymmärsinkö nyt jotenkin väärin tämän kummallisen väännöksen ”menestyksen teologiasta”?

  Mielestäni tuollainen maailmankuva, että ihmiset eivät muka olisi samanarvoisia ja ansaitsisi kaikkea mahdollista tukea tarpeensa mukaan, ja velvollisuuksiensa rajaamista kykyjensä mukaan, on kuvottavaa, saastaista, ja tyypillistä juuri sodanjälkeiselle alemmuuskompleksia potevalle nurkkapatrioottiselle psykopaattisukupolvelle. (Terveisiä sinne Wahlroosin kultapossukerhoon!)

  Samasta puusta veisteltyä vaikuttaa kommenttinsa perusteella olevan äijä kuin ideologiset veljensä, liirumlaarumia latelevat liperilasset, joiden ainoa ”korkea” elämänarvo on muiden toimeentulon lappaminen omiin taskuihinsa tekaistuilla tarinoilla ”yliluonnollisesta”. Korkeimman kummun koonnut on voittaja?

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Olen epätäydelinen raadolinen Ihminen elän Ihmisen maailmassa ja en voi tietää mitä tällä todella tarkoitetaan !?
  Se henkinen kehitys ja kasvu ei ole toiminut? Minun elämässäni sillä jalostavalla ja täydellisellä tavalla ! Eräs henkilö : Väitti voivansa neuvoa avaruusolentoja minun luokseni. Ja en tiedä sitä arkiminän tasolla kokeneeni niin ?

  Tiedostan asioita monimutkaisesti ja epätavallisesti tavallisen Ihmisen näkökulmasta olen friikki kummajainen monella tavalla ja en tiedä sanoa mitä se tarkoittaa …

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Yritin edottaa selvinnäkijöille yhteistyötä kokoontumista yhteen punnitsemaan mitä jää siintä itse kullekkin elämään !?
  EN OSAA SANOA MITÄ SILLÄ AJATUKSELLA ON MERKITYSTÄ? – MIKSI TEIN NIIN MINUN PITÄISI OLLA HENKISELTÄ TASOLTANI.SIIS NÄITÄ VÄHEMMÄN KEHITTYNYT JA HYVÄ TAPAUS RAADOLLINEN VAJAVAINEN TAPAUS? JA JOKA VIELÄ RYHTYI NÄITÄ NEUVOMAAN ” ESITTÄMÄÄN TIETÄJÄÄ ” – EN TIEDÄ MITÄ MINÄ TIEDÄN OLEN VAIN TÄLLÄINEN KUIN OLEN ?

  YRITÄN OTTAA YHTEYTTÄ AVARUUSOLENTOIHIN : ” EN OLETA SEN OLEVAN NIIN ALKUASUKAS VOI OTTAA YHTEYTTÄ SINTÄ VAIN ITSEÄÄN KEHITTYNEEMPÄÄN ELÄMÄNMUOTOON ” ?!?

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  TAVALLAAN EN SAANUT SELVÄNNÄKIJÖILTÄ MITÄÄN SELKEÄÄ VASTAUSTA JA EN VOI SANOA SYYTÄ TÄTHÄN ASIAAN MIKSI !?

  En voi sanoa syytä jos en tiedä mikä on taustalla syynä tähän en ole saanut mitään selkeää vastausta kysymykseeni !?
  En tiedä miksi olen jo lapsena tiennyt asioita: Joita ei pitäsi olla tässä ympäristössä tai seutukunnassa pohjoispohjanmaata …
  Uskonlahkojen ja Perussuomalaisten sutukunta: Ja isovanhempani olivat Vanhasuomalaisia: Ja henkisesti sitä mitä ei voisi muulla tavalla määritellä olivat humaaneja Ihmisarvossaan nöyriä …

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  KUKA MINÄ OLEN JÄÄNYT MINULLE ITSELLENI ARVOITUKSENA !?
  Mitä minun pitäisi olla tai tiedostaa: Miksi minun pitäisi olla jotenkin erityinen ? – Sisin sanoo : Vuonna ” miljoona” ennen ajanlaskumme alkua olin jonkun useamman aurinkokunnan kattavan federaation asukas !? – Tiede siellä tiesi maailmankaikkeus on moniulotteinen ja on monta sisäkkäistä maailmankaikkeutta !?
  He kuuluivat elämänmuotoon: Joka rakensi tähtiportteja ja monia kulkuväyliä tuntemaamme maailmankaikkeuteen. Tapahtui jokin paha onettomuus keskus aurinko räjähti…

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Siintä syystä olen täällä Ihmisenä: Ja minun ” pitäisi palata elävänä Ihmisenä sinne jonekkin ” Ja palata tänne elämään tämä elämä loppuun Ihmisenä !?

  Sitä jotakin ei ole tapahtunut : Se jotenkin nyt häiritsee minun olemassa oloani ja elämääni täällä Ihmisenä !?
  Syytä tähän tai tuohon en osaa sanoa : ” Asian olen jo kokenut niin monena ongelmana vastausta en ole saanut vielä mihinkään millä on merkitystä ” ….

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Sama tuntemus jolla on monta muotoa elämäni täällä tuntui aina lapsena: Kuin haaksirikoisella avaruuslentäjällä alkuasukaiden joukossa elävänä ulkopuolisena taapuksena !?

  Aiheutu ongelmia joutuminen hoitoon : Tuhosi ja pilasi elämäni? Teki auttajasta autettavan: En vain voinut antaa periksi luopua ajatuksistani ja näistä tuntemuksistani.Vaikka minua yritettiin muuttaa muuksi psykiatrisin keinon painostaen luopumaan siintä?
  Sitä ei tapahtunut:Ja minä vielä siintä syystä sain sen ikuisen trauman ja leiman elämääni ja kohtalooni täällä ….

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Vieläkään en tiedä mitä minä täällä teen : Ja mistä syystä olen täällä? Sitä minä olen sitä yrittänyt selvittää tulokset ei ole selkeytyneet mitä minä täällä teen. – Ja mistä syystä olen tätä miettinyt niin paljon olen joutunut siintä syystä vaikeuksiin !?

  AJAUTUNUT NIIN MONEEN PAHAAN: JOHON EN OLISI MUUTOIN AJAUTUNUT ?

  Jos olisin myöntynyt ja muuttunut muuksi: Tavalliseksi joka käy töissä puhuu tavallisia asioita ei sitä mitä minä tein todeksi ?

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  Taiteellisesti lahjakkaita ei tueta suomessa !?
  ***Suomi oli perussuomalaisen puhdas 1980 luvun alussa ***
  Olin 1980 luvun alussa: Se paha työnvieroksuja ja järjestelmän väärinkäyttäjä ruokailee toisen ruokapöydäsä syö tämän toimeen tulon ja verovarat !? ( Olen loinen joka syö näiden ansiot ? )

  PERUSUOMALAISUUS ON KAUNAA JA KATKERUUTTA : VANHASUOMALISUUS ON HUMANISMIA JA NÖYRRYYTTÄ? JOKA SYNTYI SUKUPOLVIEN KOKEMUSTIEDON MYÖTÄ JALOSTUI ISOVANHEMISSSANI TÄHÄN MAAILMAAN …

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  NYKYINEN HALLITUS TOTEUTTAA TÄTÄ FILOSOFIAA !?

  Perussuomalaiset apinoivat tätä puhumalla mitä sattuu media
  vie sitä Ihmisten tietoisuuteen. Puhutaan pakkotyöstä ilman
  mitään palkkaa ja etuuksia ruokapalkalla ?
  Ja nuoria syytetään työvieroksujina: Ei viitsi olla
  töissä ilman palkkaa ja etuuksia. Ilmaista työtä ilman siintä
  kertyy omaan elämääsi sitä hyvinvointia ja ihmisarvoa ….

 • Ari Matti Teräväinen sanoo:

  SITÄ KOHTALOA EN PIDÄ IHMISARVON. TAI MAALAISJÄRJEN ILMENTYMÄNÄ
  TÄSSÄ MAASSA ON HENKISTÄ KÖYHYYTTÄ JA TYHJYYTTÄ VAIKKA JAKAA ..

 • Karmanen Raimo sanoo:

  Vääränlaiseen keinotekoiseen todisteluajatteluun tottuneella ei ole käsitystä moraalisen järjen tuottamista perusteluista, vaan hän kulkee niiden ohi sokeana… samalla perusteluita vaatien. Eli Kalevin puheita älynsä lisäksi moraalisella järjellään ja sydämellään kykenemään katsova voi vakuuttua, että syvistä asioista mies puhuu.

  Kalevi on viisas mies, vaikka mukaan kommenttiin nyt vähän kokoomuslaista retoriikkaa asiaankuulumattomasti lipsahtikin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot