FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Rajatiedon Ufo-ilta avasi avaruuskulttuurin uusia maailmoja

Rajatieto TV:n UFO-illassa käytiin läpi mielenkiintoisia asioita. Suomen media on ollut kauan hiljaa niin sanotuista kontaktitapauksista, eli tapauksista joissa ihminen on kontaktissa suuremman älyn, eli vaikkapa avaruuskansalaisen kanssa. Shadow Cameran luotsaamassa Rajatieto TV:n keskustelutilaisuudessa avattiin tähän uuteen maailmaan uusia portteja.

Haastattelussa neljännen asteen yhteyden kokenut Arttu Tuomela kertoo mm. mieltä avaavasta kontaktikokemuksestaan harmaiden olentojen kanssa.

UFO-illan keskustelussa on mukana myös pitkän ajan pioneeri, ufo- sekä kontaktitutkija Tapani Koivula, sekä kosmista tietoisuutta jakava Kalevi Riikonen, joka järjestää paljon luentoja ja koulutustilaisuuksia kosmiseen tietoon liittyen. Kalevin opetusta on myös videomuodossa Secrets Open sivustolla.

Osallistu mukaan intergalaktiseen keskusteluun katsomalla alla oleva video.

 • Mainos: Ilmaise itseäsi omanlaisella t-paidalla, tai vaikkapa hupparilla. Take A Shirtin vaate-editori on helppokäyttöinen. Oiva idea suunnitella ja tilata vaikkapa lanipaita, tai ihan omanlainen t-paita itselle tai lahjaksi. Löydä sisäinen suunnitelijasi klikkaamalla tästä: http://takeashirt.net
  Käytä tilatessa hyödyksi alennuskoodi 2GIFT jolla saat 2 tuotetta tai enemmän sisältävissä tilauksissa tuotteet ilman postikuluja, koodi on voimassa 20.11.2016 asti.
Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Rajatiedon Ufo-ilta avasi avaruuskulttuurin uusia maailmoja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Arska sanoo:

  Olen samaa mieltä että Suomen media on ollut kauan hiljaa niin sanotuista kontaktitapauksista, eli tapauksista joissa ihminen on kontaktissa suuremman älyn, eli avaruusolentojen kanssa. Toisaalta asiaa on kuitenkin käsitelty Suomenkin mediassa mm. TV:n kautta, eikä tämä mikää ihan uusi juttu siinä mielessä ole, mutta tätä kontaktitapaus teemaa on mielestäni käsitelty kuitenkin liian vähän mediassa.

  Käsiteltävä aihe on mielenkiintoinen, siis avaruusolennot ottavat yhteyden tiettyyn valittuun kontaktihenkilöön toistuvasti ja välittää tälle tietoisuuteen jonkun huolestuttavan sanoman kerrottavaksi ihmiskunnalla, tai sitten esim. parantaa kontaktihenkilön jostain fyysisestä, tai psyykkisestä vaivasta ja lisäksi suorittaa lääketieteellisiä kokeita, voivat myös asentaa implantin kontaktihenkilöön jne…

  Pidän pitkän ajan pioneeri, ufo- sekä kontaktitutkija kirjailia Tapani Koivulan rauhallisesta tyylistä kertoa kontakti tapauksista, kirjoissaan ja tutkijana keskusteluissa varsin vaikeasta ja erittäin mielenkiintoisesta aiheesta täysin uskottavasti ilmekään värähtämättä. Hänen mielestään on riittävästi todisteita sille, että osa ufoista ja olentohavainnoista on todellisia ja että keskuudessamme käy ulkoavaruuden vieraita. Edelleen suurvallat ovat hyödyntäneet ufojen teknologiaa saaden tietoa maahan syöksyneistä ufoista ja tätä tietoa salaillaan. Mitä ufot täältä haluavat? Ehkä tärkein syy heidän täällä oloon liittyy ihmiskunnan tilanteeseen. Toisen Maailmansodan jälkeen jolloin ihmiskunta oli kongreettisesti todistanut että nyt ihmiskunnalla on sellainen teknologia hallussaan jolla voidaan tuhota elämän edellytykset tältä planeetalta. Koivula näkee että noiden ufojen esiintymispaikat esim. Uudessa Mexikossa ja ydinvoimaloiden ja ohjustukikohtien yläpuolella viittaa nimen omaan tähän, että he ovat varoittamassa ihmiskuntaa. Tärkeä alue, selvästi näissä kontakti tapauksissa on tullut esiin että ihmiskunnalle halutaan antaa uutta tietoa, mutta se menee läpi vasta ihmisten omien oivallusten kautta. Mitään tietoa ei voida soveltaa jos sitä ei itse ymmärretä. Heidän läsnäolonsa meidän maailmassa saavat meidät hitaasti muuttamaan maailman kuvaamme. Sen ansiosta ihmiskunta alkaa kehittyä. Yksi heidän päämääristään on tehdä meistä etsijöitä, jotta ymmärrämme oman paikkamme ja roolimme maailmankaikkeudessa. Näihin Tapani Koivulan ufo – kontaktitutkijan väitteisiin on mielestäni todella helppo yhtyä ja olla samaa mieltä.

  Aitona kontakti henkilönä pidän myös Kalevi Riikosta joka jakaa kosmista tietoisuuttaan. Haastattelussa neljännen asteen yhteyden kokenut Arttu Tuomela on itselleni uudempi tuttavuus ja kontakti henkilö, mutta esitti asiansa sen verran vakuuttavasti, että pidän häntäkin aitona kontakti henkilönä kertoessaan mm. mieltä avaavasta kontaktikokemuksestaan harmaiden olentojen kanssa ja kontaktista liskomaisen olennon kanssa.

  Tunnen voimakasta yhteenkuuluvaisuutta tämän videon keskustelu ihmisryhmää kohtaan. Puhallan yhteen hiileen mielelläni heidän kanssaan ja olen samaa mieltä, että voisimme saada suurempana ihmisryhmänä tämän kyseisen ufo – asia salailupolitiikan jukitulon puolesta yhdessä aikaan jotakin sellaista positiivista mihin emme ehkä aivan yksin pystyisikään ja se muuttaisi tietenkin kaiken. Edelletyksenä tietenkin että saman asian kannattajia löytysi yhä suurempi joukko ihmisiä.

  Tässä video keskustelussa tuli kylläkin varsin selvästi esiin se valitettava negatiivinen piirre johon jatkuvasti törmää näissä ufo asioissa että valtaapitävät tahot eivät halua luopua vallastaan ja sahata ns. omaa oksaansa poikki vaan heidän itsekkäältä kannaltaan katsoen tiukka salailu politiikka on paras vaihtoehto jatkuessaan mahdollisiman pitkään. Ihminen on ahne ja itsekäs ja taitaa olla yhteinen piirre meissä kaikissa, ettei kukaan halua välttämättä luopua vallastaan kerran päästyään sen makuun, siis rahanhimo ja vallan halu on kyltymätöntä. Maailmankuvaa on siis vaikkea muuttaa jos valtaapitävät tahot eivät muuta näkemystään tämän ufo – salailu teeman suhteen, joka on tässä mielestäni olennainen ydin kysymys, eli jos siis halutaan muutosta aikaan, mielestäni valtaapitävien tahojen tarvii tulla vastaan ja mukaan tähän ufo salailu asiaan ja kertoa jo viimein totuus ihmiskunnalle esittämistään loputtomista suurista ufovalheista ja peitetarinoistaan. Joka tapauksessa heidän läsnäolonsa meidän maailmassa saavat meidät hitaasti muuttamaan maailman kuvaamme…

 • Top Secret sanoo:

  Juurikin näin, Arska. Hyvä!

 • Maailmamenoa seuraava sanoo:

  Hyvää keskustelua mutta korvaan särähti Koivulan puolustelu politikkoja kohtaan ja varsinkin jättipankkien ja suurteollisuuden salaseura Bilderbergin sanomista päättäjien vapaaksi keskustelukerhoksi. En olisi uskonut että Koivula on näin sinisilmäinen. Suomessa kasvaa kiihtyvää vauhtia köyhien joukko ja ainakin suomen oikeistohallitus kurittaa köyhiä kiihtyvää vauhtia ja mm. suurituloisten verokikkailulle ei tehdä mitään. Eli sikarikkaat eivät halua maksaa enää veroja ja osallistua yhteiskunnan ja yhteiskuntarauhan ylläpitoon. Mitä esim. kreikan tukipaketit olivat johon suomi osallistui runsaskätisesti, rikollispankkien( sijoituspankit) rahojen pelastaminen veronmaksajien rahoilla. Mitä poliitikot ovat suomessa tehneet, ottaneet vastaan muhkeita EU virkoja (mm. Katainen) ja paenneet soten tuomien terveyspalvelujen yksityistämisen seurauksena palveluja tuottaneiden riveihin rahan kiilto silmissä. Nyt jo huomaa mitä rahastusta terveyspalvelut alkavat olla. Köyhimpiä kuolee koteihinsa kun ei ole varaa maksaa ylimääräisiä maksuja näille hyeenoille. Maksuton terveydenhuolto alkaa olla vain muisto ja varaa siihen on vain niillä joilla rahaa on, sitä ei todellakaan ole kaikilla. Nykyinen politiikka kähmintää ja rikkaitten eturyhmien etujen ajamista. Köyhempiä on helppo lyödä, heille kun ei ole tässä maailmassa enää puolustajia.

  Koivula voisi aukaista hieman silmiään ja samaistua niiden satojen tuhansien köyhien tuskaan nykypäivän suomessa. Nykymenoa myötäilevät vielä hyvin toimeentulevat ja mm. suurten ikäluokkien eläkeläiset joiden eläkkeet ovat hyvällä tasolla, koska leikkurit jättävät heidät rauhaan. Nykyinen nuorempi sukupolvi voi vain haaveilla samasta tulotasosta jos joskus pääsevät eläkeikään. Olen aina kompannut Koivulaa mutta tämä laski pointseja todella roimasti. En itsekään usko kaikkiin salaliittoihin mutta maailma on mennyt huonoon suuntaan viimeisten 10-20 vuoden aikana ja veikkaan että isot valtapuolueet pitkin Eurooppaa saavat olla todella huolissaan valtansa menettämisestä. Brexit oli vain alkusoittoa ja pahaa pelkään että ennen kuin eliitti herää unestaan on myöhäistä ja valtaan nousee todella ilkeitä voimia jotka lietsovat isoja levottomuuksia

 • Top Secret sanoo:

  Puhut asiaa. Mutta Koivula lähinnä tarkoittaa miljoonaa salaliittoteoriota, joita heti katsotaan, että ne olisi jotenkin ihmiskuntaa vastaan. Koivula on järki kaveri ja osaa sanoa, silloin kuin on jotain oikastavaa.

 • Jiipee sanoo:

  Aika ajoin ihmettelen, kuten esimerkiksi Tuomelan, halua uskoa suuren luonnonmullistuksen aiheuttamaan ihmistenjoukkotuhoon
  uuden ajan alkuna ikään kuin se olisi luonnon (jumalan) metodi. Surmaaminen on ihmisten olentoluokalle karmaa aiheuttava teko. Samaa hekumointia uskonnoissa yleisesti, vääräuskoiset tai pahat pyyhkäisee luonto pois. Ihminen
  toki voi tehdä sen itse mutta se on eri asia. Riikonen oli tässä hienovaraisesti
  eri mieltä?

 • Maailmanmenoa seuraava sanoo:

  Kyllä me olemme omien valintojen varassa ja ei siihen jumalaa tai jumalia tarvita jos joku uskoo ihmiskunnan tuhoon. Olemme saaneet hienot puitteet kaikelle hyvälle mutta ihminen ahneuksissaan tuhoaa ja alistaa muita sen kun kerkiää. Tällä menolla saamme varmasti tutua lähi vuosikymmenten aikana mitä merkitsee esim. luonnonvarojen ja luonnon suruton raiskaaminen ihmiskunnan olemassaololle. Itseäni ainakin ärsyttää ne pelastussanomat että joku ulkopuolinen taho pelastaa kunhan tarpeeksi tuhoamme tätä kaunista maapalloa. Ei varmasti pelasta vaan ihmiskunta tuhoutuu joko kokonaan tai populaatio kutistuu niin pieneksi että ajan saatossa vaivumme takaisin kivikauteen. Jos tuleva tuho ei ole niin laaja että menetämme vaikka ilmakehän, luonnolla on kyky palautua entiselle tasolle (ennen ihmisen nousua hallitsevaksi lajiksi)

  En itse näe että jotain muutoksia olisi vaikka päättäjien järjen juoksussa, tosin yksilötasolla on havaittavissa pientä heräämistä ja huolta tulevaan katastrofiin. Voihan olla että esimerkiksi joku maailmanlaajuinen tarpeeksi suuri mullistus (muu kuin maailmanlaajuinen suursota)herättäisi myös päättäjät muuttamaan suuntaa. Meillä on nykyisin teknologinen ja taloudellinen valmius huolehtia ihan kaikista ilman että kukaan kuolee vaikkapa nälkään tai kylmyyteen, tahto vain puuttuu. Tosin tarvitsemme järkevää ihmispopulaation kasvamista rajoittavaa toimintaa, ei mitään joukkotuhoa, vaan luonnollista suunnittelua. Onhan järjetöntä että pieni joukko ihmisiä kerää miljardeja ja miljardeja ja sittenkään ei olla tyytyväisiä omaisuuden määrään.

  Oma käsitys on että lähestymme sitä pistettä jolta ei ole enää paluuta. Se mitä tulee tapahtumaan, vaihtoehtoja on monia. Omasta mielestä on yksi yli muiden, maailmanlaajuinen kaaos ja terrori jossa eliitti voi piiloutua hetkeksi aikaa mutta ajan myötä myös he joutuvat samaan kurjuuteen. Ainakaan EU eliitti ei ole vielä herännyt norsunluutornissaan ja heräämisen merkkejä ei ole edes ilmassa. Kökköset ehdotukset mm. sananvapauden rajoituksista ja valvonnan lisäämisellä ampuvat itseään pahasti jalkaan ja on merkki jonkinmoisesta paniikista ja neuvottomuudesta tulevan edellä.Myös suunnitelmissa olevat aserajoitus lait ovat tästä paniikista oiva merkki. Maailma on todella paha paikka sen jälkeen jos näin pääsee käymään.

 • Top Secret sanoo:

  Hyvää pohdintaa, samaa mieltä teitin kanssa! Jatketaan…

 • Huth sanoo:

  Ufo ilmiöt ovat varsin monipuolisia ja niiden ymmärtämiseksi täytyy ymmärtää todellisuuden luonteesta jotain.

 • Kari Hartikainen sanoo:

  Universumin elämä ei ole sitä, mitä kuvittelet sen olevan.

  https://www.newmessage.org/the-message/volume-4/life-universe

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot