FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Visa Kaliva

Visa Kaliva kertoo videohaastattelussa miten hän kohtasi nuorempana avaruusaluksen joka vain ilmestyi paikalle, myöhemmin alus hävisi selittämättömästi ilmaan.

Hän kertoo myös olleensa yhteydessä meidän keskuudessamme eläviin avaruusolentoihin.

Osa avaruusolennoista on meidän näköisiä ja Visa onkin tavannut vuodesta 1971 ihmisen näköisiä olentoja, jotka ovat lopulta olleet kaikkea muuta kuin ihmisiä. Kalivan mukaan ns. harmaat isopäiset olennot on yleisin ryhmä.

Visan haastattelu

Katso haastattelun loput osat täältä.

Kuuntele myös Radio Fiskarsin tuottama haastattelu tästä ja toinen tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Visa Kaliva

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jaahas sanoo:

  Hyvin mielenkiintoista!

 • kepuli sanoo:

  Tosi vakuuttava!

 • Jaahas sanoo:

  Niinhän se on, että meitä kuitenkin on, jotka ovat heitä tavanneet jo vuosikymmenien ajan…

 • hippiäinen sanoo:

  Todella mielenkiintoista! Olisi mukava tavata visa ja turista aiheesta vaikkapa saunan ja grillimakkaran kera! Kiitos että jaoit tarinasi kanssamme aivan päräyttävää! Todella hyvää jatkoa ja terveyttä visalle hieno mies kiitos ja kumarrus!

 • ihmettelijä sanoo:

  Sitä vaan en ymmärrä miksi tuo sama video välittömästi poistetaan suomen ufotutkijoiden (SUT) foorumilta jos sen yrittää sinne laittaa. Eikös heidän pitäisi juurikin näitä asioita tutkia? Kokeilkaa vaikka jos ette usko. Hienoa, että paranormaaliblogi on kuitenkin miehen noteerannut.

 • TK sanoo:

  Miksi näitä hyviä pätkiä ei saa suomeksi tai voi edes voi tekstittää?.. Kiinostunut olen asiasta, mutta en ole kielimiehiä.

 • Jaahas sanoo:

  Tämä Visa Kalivan videohaastattelu on yksi parhaimpia ja luotettavimpia kertomuksia, mitä eteeni on koskaan tullut.

  Aina sitä voi kysyä jotakin ystävää kääntämään, jos ei ole kielimiehiä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot