FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Haastattelussa Visa Kaliva

Visa Kaliva

 • Kerro hieman itsestäsi, kuka olet ja mitä teet työksesi.

Olen nykyisin työkyvyttömyyseläkkeellä. Olen elämäni aikana tehnyt monenlaista.
13 vuotta kasvisruokakokkina. Ensimmäinen ja viimeinen vakituinen työni on ollut kehitysvammaisten ohjaajana. Olen myös harrastuksena julkaissut jonkin verran kirjallisuutta. Esim. Rosenkreutz ja Suuri Työ, tutkielma ruusuristiläisyydestä ja alkemiasta 1996. Käännös: Christian Rozenkreutz’in kemmialliset häät 1995. Egyptiläinen kuolleitten kirja 2000, alustus ja käännös englanninkielestä.

 • Olet kertonut tavanneesi avaruusolentoja, minkälaisia ja mistä he ovat kotoisin?

Fyysisessä maailmassa tapaamani olennot ovat olleet ihmisen näköisiä, keskenään joskus hyvinkin erinäköisiä. Osa on asukkaita meidän omasta aurinkokunnastamme, planeetoilta, joilla on elämää eetterisessä muodossa ja jota emme voi fyysisisillä laitteilla havaita. Nämä ovat tehtäviensä ottaneet meidän fyysisen muotomme tällä pallolla. Osa on tullut muualta maailmankaikkeudesta, enkä ole koskaan kysynyt heiltä mistä he ovat kotoisin. He ovat hyvin skarppeja ja välillä aika tiukkojakin eettisissä kysymyksissä, mutta ennen kaikkea hyvin rakastavia ja huumorintajuisia olentoja. Muilla tasoilla olen tavannut vaikka minkälaisia olentoja. Nämä ihmisenkaltaiset olennot toimivat tiiviissä yhteydessä maapallon viisaiden kanssa, olemmehan samalla kehityskaarella, eri kohdassa tosin.

 • Mitä avaruusolennot ovat kertoneet sinulle?

Tähän kysymykseen on vaikea vastata. Suurin osa on ollut henkilökohtaista opetusta ja toisaalta neljänkymmenen vuoden aikana tätä infoa on tullut varsin paljon. Voisin kertoa esimerkiksi, että kerran lähetin heille telepaattisesti kysymyksen: Mikä on suuri este heidän ja meidän väliselle laajamittaiseille yhteydenpidolle. Vastaus oli: ”Maanihmisten ulottuvuuksien tajuamattomuus.”

 • Mitä mieltä olet George Adamiskista ja Billy Meieristä?

Molemmat ovat olleet aitoja kontakteja. Adamskin kohdalla tämän ulottuvuuksien tajuamattomuuden vuoksi hän jätti kertomatta, että monet kokemukset tapahtuivat eetteritasolla. Tämän hän on eräässä kirjeessä sisarelleen myöntänytkin. Samasta syystä Valiant Thor sanoi tulleensa Venuksen ”sisältä” Billy Meier oli aikoinaan oikea kontaktihenkilö, mutta jossain vaiheessa ja jostain syystä menetti yhteyden ja on viime aikoina (mielestäni) alkanut pistää joukkoon omiaan. En tiedä onko se ollut tietoista vai tiedostamatonta, mutta sanoisin, että kannattaa tutkia hänen alkuvaiheen tuotantoaan. Viime vuosien haastatteluvideoissa on seassa silkkaa soopaa. Valitettavaa, mutta ei häntä voi huijariksi väittää.

 • Oletko ufokokemusten lisäksi kokenut paranormaaleja ilmiöitä, jos niin minkälaisia?

Kyllä niitä on ollut vuosien varrella aika paljon, mutta olisi liian pitkä tarina tässä selostettavaksi.

 • Olet kirjailija, mitä kirjoja olet kirjoittanut?

Taisin tuossa alussa jo kertoa tärkeimmät.

 • Mitä kirjoja suosittelet lukijoillemme?

Se riippuu niin monesta seikasta. Mikä sopii yhdelle mikä toiselle, vaikea sanoa muuta kuin seuratkaa intuitiotanne.

 • Mitä asioita muuttaisit maailmassa, jos sinulla olisi valta?

Nuo energiafirmat pitäisi saada kuriin. Omaa ahneuttaan tuhoavat palloamme.

 • Mikä mielestäsi on tärkeää elämässä?

Henkinen kehitys.

 • Mikä saa sinut hyvälle tuulelle?

Kun huomaa maailmassa epäitsekkyyttä ja loistavia oivalluksia.

 • Mikä on mottosi?

Ei nyt ole varsinaista mottoa. Olen aina pitänyt japanilaisesta Zen-koanista: ”Ihminen seisoo oman itsensä varjossa ja valittaa maailman pimeyttä.”

 • Miten kevääsi jatkuu tästä eteenpäin?

Jaa’a, saa nähdä. Valitettavasti joudun hieman setvimään näitä tämän maailman asioita. En yleensä suunnittele paljoa eteenpäin, mutta toivoisin tapaavani monia henkisellä tiellä olevia ihmisiä.

 • Haluaisitko näin lopuksi sanoa jotakin Paranormaali Blogin lukijoille?

Nyt on tärkeää mietiskellä paljon ja elää puhdasta elämää, sillä niin kuin kaikki ovat varmasti huomanneet olemme suurten muutosten keskellä. Kosmisten lakien mukaan avaruusolennot eivät voi paljon puuttua elämäämme tällä pallolla, ellei toimintamme vaikuta negatiivisesti muualle aurinkokuntaamme. Voimme kuitenkin antaa heille luvan tämän pallon asukkaina. Tämä tapahtuu niin, että muodostetaan mietiskelyryhmiä ja pyydämme joukolla apua johonkin tiettyyn asiaan. Tällainen voisi olla vaikka Fukushiman katastrofi. Olkaa positiivisella mielellä ja seuratkaa omaa henkistä tietänne. Rauha kaikille olennoille.

Lue myös Ufotutkija Jaakko Närvän, sekä Rauni-Leena Luukanen-Kilden haastattelu.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Haastattelussa Visa Kaliva

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • AvaruusHannu sanoo:

  Ihmetyttää Suomen Ufotutkijoiden toiminta. Nämä Visan haastislinkit poistetaan välittömästi. Mitä SUT:lla on Visaa vastaan? Minä kun olen luullut että ufotutkijat olisivat avarakatseisia ja että tiedon levittäminen kansalaisille olisi yksi tärkeä tehtävä, mutta tämä kertoo ihan muuta. Tuli mieleeni, kun SUT:n nettisivut ovat olleet alhaalla jo monta päivää, että olisiko joku nyt hakkeroinut itsensä sisään tutkimaan luottamuksellisia tietoja. SUT:lla kun tuskin on asianmukaista suojausta esim. Kontaktitietokannassa. Esim. terveydenhuollon tiedot pitää olla Valviran vaatimuksesta erittäin tarkasti suojattu. Kuka valvoo, että näitä tietoja suojellaan asiaan kuuluvalla vakavuudella?

 • Apinateoria sanoo:

  Oikea salaliitto nenän edessä?

  Voi kun jotkut Fukushimat ja energiayhtiöt olisivat suurin huolenaiheemme.

  Minua pelottaa mm. Monsanto joka pyrkii haalimaan maailman ruoantuotannon omistukseensa geenimanipuloimalla siemeniä ja saaden näin ne omistamakseen tuotteeksi. Siemenet ohjelmoidaan steriileiksi, jotta viljelijä joutuu ostamaan uudet joka vuosi. Saastuttavat sitten ”tuotteellaan” tahallisesti tavallisia peltoja vain rynnätäkseen hinaamaan korvausta. Intiassa jengi käy juomassa Monsanton omaa torjuntamyrkkyä niiden konttorin edessä protestiksi. Ei varmaankaan kiva tapa kuolla.

  Evian taas pöllii luonnonlähteitä ja aitaa ne ihmisiltä, jotka ovat hakeneet sieltä vetensä ties kuinka kauan. Tässäkin taustalla ihmisten orjuutus. Vettä tarvitaan ravinnontuotantoon.

  Sitten EU:n ja USA:n kaavailema vapaakauppasopimus jossa ilmeisesti tulee olemaan ns. investointisuoja, joka antaa suuryrityksille vallan kävellä kansallisten lakien yli. Toisin sanoen yritykset voivat haastaa valtioita oikeuteen, jos nämä säätävät yhtiöiden mielestä haitallisia lakeja. He itse hinnoittelevat oletetut tappionsa.Tätä tapahtuu jo nyt suuressa mittakaavassa. Philip & Morris haastoi Australian oikeuteen, koska nämä säätivät lain joka teki tupakka-askeista vähemmän houkuttelevia. Hävisivät tupakkafirmalle ja pulittivat pari miljardia. Wattenfall haastoi hiljattain Saksan oikeuteen, koska siellä päätettiin asteittain luopua ydinvoimasta. Tämä hatusta, mutta näitä vastaavia keissejä on muistaakseni EU:n sisällä noin 400 vuodessa. Tänne vielä jenkit hämmentämään… Tossa joku linkki http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2013/11/08/uusi-sopimus-voi-tuoda-suomelle-miljardilaskun/201315397/12 Eikä vain laskua vaan jonkun ongelmakaivoksen natura-alueelle. Näin kärjistettynä.

  Tästä tuli jo nyt aika pitkä vuodatus. Pointtini kai on että monet elävät laput silmillään, eivätkä seuraa kuin surkeaa viihdettä ja huuhaajuttuja. Minäkin usein. Sitten odottavat humanoidien tulevan ja vapauttavan meidät tyhmyydestä. Tästä pallosta rakennetaan suurta vankilaa, ehkä humiksien avustuksella 😉 ja porukka hihhuloi jotain värähtelytasoja sun muita epäoleellisia. Ei siinä, uskon minäkin kuoleman jälkeiseen elämään, mutta se ei tee minusta sokeaa. Jos ne humanoidit tulevat, on sekin luultavasti joku kusetus jota käytetään meitä vastaan. Vetihän ne WeeTeeCeenkin (hämään ekkelonia) kunnialla, ja se oli pikkujuttu.

  Pälä pälä, mä lähden ostamaan kaljaa ja chilinutseja, kun tulee se Suomi-pelikin kohta. Onneksi tämä on anonyymiä, sillä tällaista en omalla nimellä kirjoittaisi.

 • Jaahas sanoo:

  Tervetuloa planeetalle nimeltä Maa.

 • Apinateoria sanoo:

  ”Tervetuloa planeetalle nimeltä Maa.”

  Hyvä Suomi! Hieno maali.

 • TheWonderer sanoo:

  @Apinateoria

  Olipa fiksu teksti! Ei yleensä saa lukea samankaltaista täältä PB:stä.

  New Age- ja ufouskovilla on usein sama ongelma kuin fundamentalistiuskovilla eli siis ihmeen odottelu. He istuvat jossain ja vain hartaasti odottavat jotain yliluonnollista, pelastavaa voimaa kuten Jeesusta tai siriuslaisia humanoideja. Ja samalla kyllä valittavat siitä kuinka maailmassa on pahuutta ja Illuminati hallitsee! NWO on tulossa, mutta eipä se riitä heitä nostamaan takamuksiltaan. Kun kyllä se jokin ihmeellinen olento pelastaa. Ja asia perustellaan sitten kaikenmaailman ”kanavoinneilla” tai myyteillä. Todella luotettavaa!

  On oikeastaan uutta maailmanjärjestystä havittelevien korporaatioiden ja hallitusten etu jos ihmiset uskoo legendoihin ja uskontoihin. ”Uskonto on ooppiumia kansalle”, sanoi Karl Marx jo 1800-luvulla. Se pitää ihmiset kiltteinä ja hiljaisina. Kun odotellaan jotain jumalallista väliintuloa, niin ei siinä kyllä mitään aktivismia tai vastarintaa harjoiteta. Istutaan vaan kirkoissa, temppeleissä ja kommuuneissa, vedetään kamaa ja nähdään näkyjä. Ihan kun se auttaisi yhtään mitään.

  Jos haluaa estää NWO:n, Illuminatin, globaalin riistokapitalismin tai bankstereiden nousun tyranneiksi, niin kannattaa tehdä jotain. Järjestää vaikka mielenosoituksia, boikotteja ja muuta kansalaisaktivismia/vastarintaa. Kun tarpeeksi monet tajuaa tämän, niin silloin alkaa vallankumoukset. Ei mitään vallankumousta tapahtunut ilman toimintaa. Martin Luther King tai Gandhi eivät vapauttaneet kansalaisia vaan istumalla paikallaan ja rukoillen (vaikka ns. hengen miehiä olivatkin).

  Ei se ole helppoa muuttaa maailmaa tietenkään. Taistelu on rankkaa. Mutta kun kuolee, niin minkälaisen elämän haluaa silloin muistaa eläneensä? Kyllä itse voisin kuolla aika tyytyväisin mielin jos tietäisin että olisin tehnyt kaikkeni paremman maailman eteen. Silloin kyllä kaduttaisi jos olisin vaan tapittanut hämäriä youtube-videoita ja lukenut esoteerista kirjallisuutta.

  Toimikaa nyt älkääkä odottako ihmeitä!

 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”New Age- ja ufouskovilla on usein sama ongelma kuin fundamentalistiuskovilla eli siis ihmeen odottelu. He istuvat jossain ja vain hartaasti odottavat jotain yliluonnollista, pelastavaa voimaa kuten Jeesusta tai siriuslaisia humanoideja. Ja samalla kyllä valittavat siitä kuinka maailmassa on pahuutta ja Illuminati hallitsee! NWO on tulossa, mutta eipä se riitä heitä nostamaan takamuksiltaan.”

  Taas näkee tästä postauksesta, ettei henkilöllä ole silmiä. Kaiken aikaa tietoutta viedään eteenpäin, mutta se muutos ei tapahdu tälläsaralla miekat ja seipäät kädessä. Eipä kannattaisi sohvapohja-pseudoskeptikkojen puhua takaamuksien nostamisesta mitään. Sitä vain sieltä sohvanpohjalta tuomioita julistetaan.

 • Apinateoria sanoo:

  Olipa jännä matsi.

  Mutta joo, TheWonderer puhuu samasta asiasta. Sanoisin kuitenkin että nykykansan vaimentaminen tapahtuu viihteen ja tyhmistämisen keinoin, ei niinkään uskontojen. Valistuneemmat aivopestään yliopistoissa. Tietenkin luodaan yleistajuisia uusia ongelmia joita kansa saa murehtia, ja sillä välin toteutetaan hämäriä hankkeita salaa kabineteissa. Esimerkiksi vapaakauppasopimuksen yksityiskohtia ei kerrota julkisuuteen. Silloinkin kun jotain painostuksesta kerrotaan, se on vaikeaselkoista kapulakieltä josta pääkohdat on mustattu. Melkoista demokratiaa.

  Toivoa kuitenkin on. Esimerkiksi ACTA EU:ssa ( http://acta.effi.org/ ) on jäissä ja kai jo kuopattukin. Kiitos kansalaisjärjestöjen mekkalan. Operaattoritkaan eivät ollet siitä kovin innoissaan.

  Ja kyllä sohvalta kirjoittelukin sentään tavoittaa ihmisiä. Kapakassa keskusteleminen saattaa sekin herättää jonkun kiinnostuksen.

  Minulla ei ole keinoja, eikä oikein aikaakaan, eikä varmaan tarpeeksi tietoakaan. Megafoni, pahvilaatikkopodium ja torinlaidalle paasaamaan? Tiedän vain että asiat menevät päin peetä kiihtyvällä vauhdilla ja niin monella rintamalla ettei kansalainen pysy perässä. Mutta kun katsot mihin vain, luet vaikka lehteä tai avaat TV:n, käyt kaupassa, niin näet sen joka puolella.

  Esimerkki kuulostaa pahalta jonkun korvaan (ei pahalla), mutta esimerkiksi homojen (adoptio-)oikeuksien ajaminen käynnistettiin tietoisesti mm. panemalla jokaiseen amerikkalaiseen TV-sarjaan niin sanottu kiintiöhomo. Muut tietenkin trendiä apinoimaan. Ne tiesivät että asia jakaa ihmiset kivasti kahtia ja aiheuttaa kiihkomielistä polemiikkia. Taas saa häärätä rauhassa. Samalla hyökätään ydinperhe-käsitystä vastaan ja saadaan ihmiset juurettomiksi. Nuoret ovat usein myös vanhempiaan avomielisempiä ja tämä ajaa sukupolvia eroon ja estää perusasioiden välittymistä. Paska viihde täynnä aivopesua, saa kasvattaa tämä sukupolven. ”Hitler on se hauska viiksekäs heppu LOL”

  Kannabiksen laillistaminen parissa osavaltiossa, hieno PR-temppu. Vankilabisnestä on pyöritetty vuosikymmeniä pilven käyttörikoksista langetetuilla tuomioilla.

  Taisin hukata pointtini. No sitä se kaljanhuuruinen tajunnanvirta teettää. Vaikenen nyt ja painun nukkumaan.

 • TheWonderer sanoo:

  @Jaahas

  Tietoutta viedään eteenpäin? No, joo onhan se kiva jutella kavereitten kanssa jostain kiinnostavasta ja linkata videoita facebookissa. Ei tarvitse lähteä ovestakaan ulos! Voi istua mukavasti nojatuolissa, syödä jotain hyvää vegesafkaa ja tuntea itsensä NIIN paljon paremmaksi kuin ”tyhmät” lampaat. En nyt tiedä voiko pahempaa egoismin muotoa edes olla olemassa.

  Ja kyllä olen skeptikko, koska en usko mihinkään ilman perusteita. En niele valheita tai satuja vain sen vuoksi että ne kuulostavat hyvältä. Toisin kuin se new age-porukka joka joka viikko valitsee itselleen uuden gurun ja profeetan (jonka videoita sitten tapitetaan youtubesta). Mua ei vaan kiinnosta sellainen meininki enkä usko sen pelastavan yhtään mitään.

 • Jaahas sanoo:

  TheWonderer: ”Tietoutta viedään eteenpäin? No, joo onhan se kiva jutella kavereitten kanssa jostain kiinnostavasta ja linkata videoita facebookissa.”

  Taas väärin. Et näe edelleenkään, vaikka se kaikki on nenäsi edessä.

  TheWonderer: ”Voi istua mukavasti nojatuolissa, syödä jotain hyvää vegesafkaa ja tuntea itsensä NIIN paljon paremmaksi kuin ”tyhmät” lampaat.”

  Onko alemmuuskompleksi tuttu käsite? Nouse ylös, kuin mies ja käy taakseni! Kun etsit hyvyyttä, rauhaa, kauneutta ja seesteisyyttä elämääsi, löydät juuri sen totuuden mitä olet vailla. Ja kas, susi ja lammas käyvät yhdessä laitumella.

 • Apinateoria sanoo:

  Älkäähän nyt riidelkö. Molemmila on pointtinsa.

  Tuohon väliin tulee vielä kommenttini, mutta se on tarkastettavana. Siihen piti kirjoittaa suurinpiirtein seuraavaa. Jotenkin tuntuu että ne jotka seuraavat pöyristyttäviä asioita, ovat juuri niitä jotka eivät jaksa tai kykene toimimaan. Ne joilla olisi hieman valtaa ja kykyä (vaikka toimittaja), eivät yksinkertaisesti usko, tai uskalla uskoa järjestelmälliseen pahaan.

 • Apinateoria sanoo:

  Plääh. Siis edellinen puuttuu siitä, vaikka piti sisältyä. Pitää mennä puuhommiin.

 • Apinateoria sanoo:

  Ja mä oonspede.

 • Ystävä maan päältä sanoo:

  Visa puhuu asiaa, hänellä on aito yhteys Avaruuden Ystäviimme. Häntä siis kannattaa kuunnella.

  Suomessakin on avaruusolennoista paljon puhuvia ihmisiä, jotka ovat joko huijareita tai täysiä sekopäitä. Valittavasti moni heistä on saanut agressiivisella tyylillään paljon julkisuutta ja he aiheuttavat paljon hämmennystä ihmisissä. En näe heidän toiminnassaan mitään hyvää ja he ovat totuudelle paljon vahingollisempia kuin paatuneinkaan skeptikko.

  Aito yhteys Avaruuden Ystäviin on aito yhteys. Kaikki muu on joko huijausta tai hulluutta.

 • Jaahas sanoo:

  Ystävä maan päältä: ”Suomessakin on avaruusolennoista paljon puhuvia ihmisiä, jotka ovat joko huijareita tai täysiä sekopäitä. ”

  Etkö tiennyt, että Visa Kaliva on suomalainen? Ei kannattaisi yleistää, jos ei ole perillä asioista.

 • Ystävä maan päältä sanoo:

  En yleistä, vaan viittaan muihin henkilöihin, joita en tässä hyvän käytökseni takia mainitse. Jos luet tarkemmin viestini niin huomaat, että Visalla on 100% varmuudella aito yhteys.

 • Jaahas sanoo:

  Siitä, että luen tarkemmin viestisi, ei millään muotoa tuo esiin sitä tosiasiaa, että Visa olisi aito kontaktihenkilö. Mutta tiedän tuon tosiasian kyllä ko henkilöstä.

 • kasuperhu sanoo:

  Siiiiis ensinnäkin…Visan muutamaan kertaan mainitsema Billy Meier on jo kauan sitten todistettu niin totaaliseksi huijariksi kuin vain huijariksi voi todistaa…Adamskista en edes jaksa aloittaa mitään…mut tässä vähän linkkejä Meijerin ”uskottavuuteen” liittyen:

  https://www.youtube.com/watch?v=arMKT0r9cL8

  http://forgetomori.com/2007/ufos/the-billy-meier-hoax-photographs/

  http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?49633-Billy-Meier-The-Ultimate-truth

  http://www.theparacast.com/forum/threads/the-billy-meier-case-switzerland.9209/page-2

  Se on varmaan antoisaa, tulla julki kaikkien ihmisten tietoon kontaktihenkilönä (korkeampien/älykkäämpien olentojen valitsemana, tärkeänä ”erityis-ihmisenä”) ja silti olla paljastamatta juuri yhtään mitään itse kontaktista tai siitä mitä nämä korkeammat/älykkäämmät olennot ovat valaisseet itselleen jumalallisella tiedollaan…mutta uteliaisuushan tietenkin tässä (maallisella tavallisella pulliaisella jolla ei ole avaruuskontakteja) kasvaa kun kerran uteliaisuutta ruokitaan…ja saahan ainakin kontaktihenkilö huomiota omaan tarpeeseensa…niinkin henkistyneestä alkemian asiantuntijasta ja kontaktihenkilöstä tässä on meillä kyse, että hän raivosi omassa fb-ryhmässään meille siihen kuuluville että: ”eikö täällä kukaan ymmärrä mitään alkemiasta !” kun esitin hieman aiemmin omia tulkintojani aivan asialliseen sävyyn, hänen sinne laittamistaan henkistä alkemiaa käsittelevistä kuvistaan…ettei vain kateus olisi alkanut kaivaa, vanhaa alkemian ”asiantuntijaa” kun jollain olikin yllättävästi jotain tietoa asioista…noh kääntäjähän hän vain toki onkin…raivoamisensa jälkeen hän sitten poistikin minut henkisen alkemiansa ryhmästä ja muutti asetukset suljetuksi ryhmäksi…olihan se ihan hauska hetki : D

 • kasuperhu sanoo:

  tai no..onhan mullakin avaruusyhteyksiä…onhan kaikki nimittäin avaruudessa…tai oikeastaan, ei ole edes mitään yhteyksiä…yhteyteenhän tarvitaan kaksi…ja tämähän on yksi…tietoisuus O

 • ? sanoo:

  Uskon kyllä myös olentoihn. Mietin vain, mistä se da Vinci on keksinyt sen propellin helikopteriin. Miettiessäni avaruusaluksia, sain selvän näyn eräästä joskus jo satoja vuosia sitten taivaalla lipuvasta helikopterin näköisestä aluksesta. Siltä kyllä puuttui propelli ja kaikki tasot ym. vakauttajat perästä sekä myös pyörät ja laskutelineet ja sen sellaiset. Tiesin katsellessani näkyä, että se oli lentänyt joskus kauan kauan sitten. En tiedä, mistä tiesin sen, se vain näkyi siinä näyssä. Siinä oli siis se koppi ja runko-osa, joka kapeni taaksepäin, muttei muuta.

 • Tura sanoo:

  Harvinaisen kiinnostavia kommentteja täällä. Haluaisin vastata Apinateorialle, liittyen siihen mitä mainitsit uskonnoista. Olen uskovainen, Jeesukseen uskovainen.Olen ollut sitä jo pitkään, melkein kolmekymmentä vuotta. En kuitenkaan kuulu mihinkään kirkkoon ja itse asiassa olen aika pitkälle samaa mieltä kanssasi siitä, mitä kirjoitit uskonnoista. Asian voi täysin oikeutetusti nähdä kuten kommentissasi mainitsit. Oopiumia kansoille. Sitähän se. Uskonto sinällään on täysin kuollut järjestelmä ja yleensä valjastettu palvelemaan vallanpitäjien päämääriä, mikä tekee asiasta erityisen tuomittavan. Suomen kirkko on hyvä esimerkki tästä. Kirkko vääristää kirjoitukset ja johtaa ihmisiä tietoisesti harhaan, vain tyydyttääkseen todellisten isäntiensä tarpeet. Raamattu kuvaa tämmöistä ilmaisulla ”portto”. Osittain tästä johtuen monet ajattelevat ja tietoiset ihmiset ovatkin varsin ymmärrettävästi luopuneet kokonaan etsimästä Jumalaa. Huomatkaa että kirjoitan sanan ”jumala” isolla. Se ei johdu siitä että haluaisin siten tuoda esiin kunnioitukseni häntä kohtaan, kuten vielä muutama vuosikymmen sitten Suomessakin, tahdottiin muodollisesti kunnioittaa Jumalaa. Tänään semmoinen on kai jo hivenen paheksuttavaa. Ei, kirjoitan Jumalan isolla koska hän on persoona ja yksi. Älkää kuitenkaan käsittäkö minua väärin, en ole täällä käännyttämässä ketään. Semmoinen on hyödytöntä ja usein vahingollista. Todistan vain omasta puolestani että olen löytänyt Jumalan ja tietoisuuden hänestä. Se siitä. Uskokoon ken haluaa. Mutta uskoisitteko jos sanoisin että Jeesus on materialisoitunut minulle? Ehkä on helpompi uskoa että Venuksen asukkaat materialisoituvat Visa Kalivalle kuin että Jeesus ilmaisee siten itsensä jollekulle. Eikä minulla ole pienintäkään syytä epäillä Visaa. Maailmankaikkeus on täynnä monenlaista, kuten hän itsekin haastattelussaan vihjaisee. Mutta itse asiaan: maailma on paha ja pahan vallassa. Jokainen vähänkin ajatteleva ja silmiään auki pitävä ihminen kykenee sen tässä ajassa näkemään. Ennenkaikkea sen suuren ja pimeän valheellisuuden jonka vankeina me kaikki olemme. Mitä uutta tässä on? Jo pinnallinenkin Raamatun tutkiminen paljastaa helposti että tämä kaikki on ennustettu jo tuhansia vuosia sitten. Voisin siteerata tähän ulkomuistista monia aiheeseen liittyviä jakeita, mutta jos jotakin kiinnostaa niin etsiköön itse. Etsivä löytää, eikö niin? Tiedän että monet ilmiöt jotka liittyvät rajatiedon piiriin ovat todellisia. Joudui itse valitettavasti nuoruudessani ”voiman pimeälle puolelle” ja jokainen joka vähääkään ymmärtää niiden voimien todellista luonnetta, käsittää miten mahdottoman tuntuista ihmisen on itse niistä vapautua. Vuonna 1987 Jeesus teki sen sekunnin murto-osissa. Silmänräpäyksessä. Jos jokin on suuri ihme, niin se. Loppupeleissä kysymys on voimasta. En istuisi tässä, tätä kirjoittamassa, ellei Jumala olisi antanut Jeesukselle niin suurta valtaa. Mailma menee väistämättä miten menee. Kehitystä voi ehkä viivyttää, tai sitten ei. Mutta teidän ei tarvitse hukkua sen mukana.

 • Tura sanoo:

  Anteeksi. Nyt havaitsin pienen virheen edellisessä. Sehän olikin The Wonderer, eikä Apinateoria, joka mainitsi uskontojen kansoja turruttavasta vaikutuksesta.

 • Risto Rinne sanoo:

  Olen samaa mieltä ” Apinateoria ” kanssa. Ei paljon hetkauta jonkun UFO kokemukset maailman todellisten ongelmiin verrattuna. Lisäksi ihmetyttää Visa Kalivan kommentti kun kysyttiin että ” Mitä avaruusolennot ovat kertoneet sinulle? ”
  niin vastaukseksi hän antaa ” Tähän kysymykseen on vaikea vastata. ” ja sitten hän kääntää ovelasti kysymyksen huomion aivan toisaalle. Olen itse lukenut ja tutkinut näitä asioita jo 30 vuotta ja minua on aina ihmetyttänyt väitellyjen henkilöiden kysymyksiä ns. ” Ufoille ”. Kysymykset ovat olleet liian tieteellisiä eivätkä inhimillisiä kuten odottaisi. Jos itse kohtaisin maan ulkopuolisen elämänmuodon en varmasti kysyisi neuvoja mistään energian tuotannosta. Minä kysyisin että huijaako ja johdatteleeko jokin ulkopuolinen taho ihmisen kehitystä sieluna. Jotain sellaista mikä konkreettisesti auttaisi ihmiskuntaa irtautumaan tästä pahasta mikä nyt maapallolla vallitsee. Toki olen tietoine että he eivät saa sekaantua liikaa ihmisten elämään koska meidän pitää oppia kaikki itse. Mutta taitaa tämäkin jeppe olla oman mielikuvituksen tuote, ikävä kyllä eikä millään pahalla.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot