FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Parablogin haastattelussa Rauni-Leena Luukanen-Kilde

Rauni-Leena ja kirjat

Lääkäri, luennoitsija ja kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde

 • Kerro hieman taustastasi, mitä olet tehnyt työksesi ja mitä päivääsi nykyisin kuuluu?

Olen kansainvälinen bestseller-kirjailija, sekä luennoitsija eri maissa. Peruskoulutukseltani olen lääkäri ja minulla on kolme spesiaaliteettia yleislääketieteestä, trooppisista taudeista, sekä terveydenhuollon hallinnosta. Olen myös ollut aikoinaan Suomen hallituksen edustajana WHO:ssa, sekä kansanvälisen Punaisen Ristin päädelegaattina mm. Indonesiassa ja Malesiassa.

Koska olen viimeaikoina antanut arkaluontoisia tietoja valtiollisesta terrorismista, Mind controllista ja vastaavista, niin olen sen vuoksi joutunut kovien hyökkäysten kohteeksi tiedustelupalvelujen toimesta. Norjalainen kirjailija ja toimittaja, Ertesvåg kirjoittikin, että Luukanen-Kilde on joutunut sellaisen vainon ja terrorismin kohteeksi, ettei ehkä kukaan toinen ole joutunut samaa kokemaan.

 • Miten aikanaan kiinnostuit rajatiedosta?

Sukulaiseni kertoi olleensa naimisissa nykyisen miehensä, lääketieteen professorin kanssa, myös kolmessa edellisessä elämässä. Se herätti kiinnostukseni. Olin tuolloin 15-vuotias, enkä aiemmin ollut koskaan kuullut jälleensyntymisestä. Tuon seurauksena aloin lukea alan kirjoja kirjastoissa, joita 50-luvulla oli varsin vähän koko parapsykologian alalla.

 • Olet kertonut kokeneesi ruumistapoistumisilmiön (Out of body experience). Voitko kertoa kokemuksestasi ja ajatuksistasi tästä ilmiöstä?

Ruumistapoistumisilmiö on yhtä vanha asia, kuin ihmisenä oleminen tällä planeetalla. Jo 1400-luvulla maalattiin tauluja ruumistapoistumisilmiöistä, joka on mielestäni tärkeimpiä asioita ihmisenä olemisessa. Se osoittaa sen, että ihminen ei ole vain keho, vaan ensisijaisesti hengellinen energiaolento, joka voi irrota kehostaan erilaisissa tilanteissa esim. unitilassa tai onnettomuuden yhteydessä. Kirjoitin ensimmäisen lääketieteellisen julkaisun Duodecim -lehteen ruumistapoistumisilmiöistä ja kuolemanrajakokemuksista vuonna 1983. Se oli myös maailman ensimmäinen julkaisu koko maailmassa tämänkaltaiseen lehteen.

Lähes kuka tahansa voi oppia irrottamaan tajuntansa fyysisestä kehostaan. Monroe Instituutti Virginiassa järjestää tekniikasta kursseja, sekä sotilaille, että siviileille. Sitä käytetään mm. vakoiluun ja avaruustutkimukseen. Rovaniemellä asuessani tein itselleni kokeita ja olen kai maailman ainoa lääkäri, joka on mitannut astraaliruumiin kädellä ruumiistapoistuneena fyysisen kehoni pulssin ja hengitystiheyden, jotka siinä tilassa olivat pudonneet puoleen. Ajatuksen voimalla voi siinä tilassa silmänräpäyksessä liikkua minne tahansa. Koko ihmisen tajunta, tietoisuus ja äly ovat energiaruumiissa, ei siis aivoissa, kuten jotkut tietämättömät lääkäritkin vielä luulevat, jotka eivät vaivaudu tutustumaan parapsykologian akateemisiin tutkimustuloksiin.

Lähin parapsykologian professuuri on Ruotsissa, Lundin yliopistossa ja monissa muissa maissa on ollut jo vuosikymmeniä yliopistoissa parapsykologian professuureja ja myös jo Neuvostoliiton Tiedeakatemian tutkimuksia on julkaistu jo kauan sitten. On muistettava kuitenkin, että tiedustelupalvelut tekevät kaikkensa, ettei suuri yleisö saisi oikeita tietoja, sehän vie pois valtaa heiltä ja ”eliitiltä”, jonka juoksupoikina he toimivat. Vallan väärinkäyttö on maapallon perussynti, joka on kaiken aikaa suunnattuna siviiliväestöön.

 • Kannattaako Ufoja ja parapsykologiaa mielestäsi sekoittaa keskenään, mitä mieltä olet?

Aivan ehdottomasti, koska ne kuuluvat yhteen. Ufo-sanaa toki käytetään usein, kun puhutaan avaruusaluksista ja niiden piloteista, mutta Ufologiassa on myös parapsyykkinen puoli, joka on mielestäni vielä tärkeämpi.

 • Minkälaisiin UFO-konferensseihin olet osallistunut ja keitä niihin ylipäätään osallistuu?

Olen osallistunut kymmeniin eri konferensseihin ympäri maailmaa aina 80-luvulta lähtien. Konferensseja on eri tasoisia; jotkut ovat kaikille avoimia, tieteellisemmät puolestaan ns. kutsu-konferensseja. Samoihin konferensseihin on osallistunut huipputiedemiehiä, usein myös fyysikkoja ja professoreita, upseereita, astronautteja, kosmonautteja, lennonjohtajia, pilotteja etc…

 • Mikä on viimeisin kuulemasi UFO-salaisuus, josta ihmiskunnan pitäisi saada tietää?

Mikäli se on TOTTA, niin Vladimir Putin on sanonut, että jos USA ei ala antamaan oikeita tietoja Ufoista, niin Venäjä tekee sen.

 • Oletko itse tavannut vieraita avaruudesta, jos niin mitä he tahtoivat?

Minulla on ja on ollut kontakteja, mutta nykyään ne ovat olleet lähinnä psyykkisellä tasolla, mutta on ollut myös fyysisiä. Heidän sanomansa on aina ollut positiivisia minun kontakteissani. He yrittävät nostaa ihmiskunnan henkistä ja teknistä tasoa. Mutta he eivät kuitenkaan anna tuhansia vuosi meitä edellä olevaa teknologiaa meidän sotilaallisen käyttöön. He eivät voi ymmärtää ihmiskunnan agressiivisuutta ja primitiivisyyttä, olemme heimosotien tasolla vieläkin.

 • Mitä mieltä olet Valkoisen talon ilmoituksesta, ettei USA:lla ole hallussaan todisteita Maaplaneetan ulkopuolisesta elämästä?

Mielestäni on ymmärrettävää, ettei Valkoinen talo tule ehkä koskaan ilmoittamaan kosmisista kontakteistamme, koska silloin he joutuisivat myöntämään valehdelleensa yli 60 vuotta. Lisäksi USA:n presidentillä ei ole läheskään maan korkeinta turvallisuusluokitusta saadakseen huippusalaisia tietoja itselleen. Asia paljastui, kun presidentti Carter pyysi tietoja ufoasioista CIA:n johtajalta. George Bush sr. ilmoitti hänelle, ettei presidentin turvallisuusluokitus riittänyt tietojen saamiseksi. Käsittämätöntä eurooppaisille.

 • Mikä on mielestäsi syy siihen, miksi eri maiden hallitukset salaavat avaruusolentojen olemassaolon?

Naton raportti vuodelta 1964, joka oli niin salainen, että siitä tehtiin vain 15 kopiota kolmella eri kielellä koko maailmaan. Minä olen nähnyt tuon raportin. Siinä todettiin neljä syytä, miksi ihmisiltä salataan totuus ulkoavaruuden siviilisaatioista.

Nro 1. Kaikkien uskontojen dogmat sortuvat.
Nro 2. Ihmiskunnan ego sortuu. (Mehän luulemme olevan upein rotu koko maailmankaikkeudessa.)
Nro 3. Fysiikat lait sellaisena kuin me ne tunnemme, eivät päde ulkoavaruudessa.
Nro 4. Ekonomiamme muuttuu totaalisesti.

 • Onko ihmiskunta mielestäsi valmis avaruusolentojen kohtaamisen? Näetkö asiassa hyviä tai huonoja puolia?

Me olemme ehdottomasti valmiita, koska galluppien mukaan yli puolet ihmisistä eri maissa uskovat ulkoavaruuden siviilisaatioihin ja monella on myös omakohtaisia kokemuksia.

Ne fundamentalistit, jotka pelkäävät, joutuisivat nielemään tosiasiat. Sotilasraportit ja ufologiaa käsittelevät kirjat antavat erittäin hyvää taustatietoa valmistautumaan ja muttamaan maailmankuvaamme. Ainoa hämmentävä puoli on kun ihmisrotu on fixoitunut kehon muotoon ja väriin, eikä energiaan, älykkyyteen, tunteisiin, valoruumiiseen, sieluun, joka on ikuinen kaikissa koko eri elämän muodoissa koko universumissa. Monet ET rodut näyttävät meistä eläimiltä fyysisesti, toisilla on ihmisruumiin muoto, jotka hyväksymme helpommin.

 • Mitä odotat tapahtuvan lähivuosina UFO-rintamalla?

Tietoa annetaan ihan jatkuvasti, seminaareissa, konferensseissa, kirjoissa, artikkeleissa ja yhä useammat ihmiset saavat myös omakohtaisia kokemuksia. Virallista ilmoitusta USA:sta ei varmastikaan tule koskaan, mutta ihmisen tiedon ja ymmärryksen taso nousee kaiken aikaa, sitä ei voi estää.

 • Mikä on mielestäsi paras UFO-aiheinen dokumentti, jonka olet katsonut?

Voisin suositella kaikille Juhan af Grannin dokumentteja. Ne ovat nyt enemmän kuin tätä päivää. Dokumentin tekijänä hän on aivan loistava ja siitä todistuksena lukuisat kansainväliset palkinnot, joista 7 EBE-Oscaria.

 • Olet kirjoittanut muutamia UFO-aiheisia, sekä rajatiedon aihepiirejä käsitteleviä kirjoja, kertoisitko lyhyesti niistä.

Ensimmäisen kirjan, Kuolemaa ei ole kirjoitin vuonna 1982. Kirja ilmestyi kuudelle eri kielellä mm.espanjaksi ja sitä myytiin yhteensä 170.000 kpl.

Tähtien lähettilään kirjoitin vuonna 1991 automaattikirjoituksella ja se oli valmis 30 tunnissa. ”Avaruus on kuin suuri orkesteri, jossa jokaisella planeetalla on oma sointunsa. Maa-planeetan sointu on ollut pitkään
epävireinen.

Vuonna 1993 kirjoitin Kuka hän on -kirjan, mutta en automaattikirjoituksella, vaan se perustuu tieteellisiin tutkimusraportteihin, sekä Moskovan Ufo-konferenssin luennoista saatuihin tietoihin, joita pitivät mm. kenraali Pavel Popovits, sekä neuvostoliiton laivaston tiedustelupäällikkö Dr. Azaza, joka oli tuolloin myös kongressin puheenjohtaja. Konferenssiin osallistui myös useat neuvostoliiton tiedeakatemian jäsenet.

Universumin lapsi ilmestyi vuonna 1995 ja se kertoo ihmiskunnan kasvukivuista.”Se että ihmisrotu alkaa ymmärtää oman asemansa maailmankaikkeudessa, avaa ovet uuteen kehitykseen ja kukoistukseen.”

Vuonna 2007 julkaistu, Salatut maailmamme -kirjani käsittelee puolestaan suomalaisia kontakteja humanoidien kanssa, tiedustelupalveluiden laittomia toimintametodeja eri maissa ns. hiljaisessa sodassa siviiliväestöä vastaan ja sotilasraportteja, sekä ihmiskunnan tulevaisuutta.

 • Onko sinulta tulossa lähiaikoina uutta materiaalia?

Olen kirjoittanut ensimmäisen kirjan nyt englanniksi, nimeltään Bright Light On Black Shadows, joka sisältää tietoa uudesta maailmanjärjestyksestä, terrori-iskuista, WHO:sta, rokotuksista, psykiatriasta, politiikasta, sekä parapsykologian tutkimuksista ja ufologiasta. Kirjassa sivutaan myös kännyköiden terveyshaittoja, sekä katollisen kirkon paavien ihmisoikeusrikkomuksia vuosisatojen ajalta. Kustantajaa ei vielä toistaiseksi ole.

 • Jos sinulla olisi valta Maan päällä vuorokauden ajan, mitä tekisit?

Pyytäisin kaikkia maailman tiedotusvälineitä ilmoittamaan ihmiskunnalle: Man is a mind not a body.

 • Haluatko näin lopuksi sanoa Paranormaali Blogin lukijoille jotain?

Helsingissä nähdään!

Rauni-Leena Luukanen-Kilde luennoi Helsingin Kosmisilla Parapäivillä maaliskuussa.
Katso aika- ja paikkatiedot täältä: http://paranormaaliblogi.net/index.php/2013/01/31/kosmiset-parapaivat-2013-helsinki-uusi-maailma/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Parablogin haastattelussa Rauni-Leena Luukanen-Kilde

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jaahas sanoo:

  Kyllä, Helsingissä nähdään!

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Maailma olisi kyllä parempi paikka elää ilman uskontoja. Sitä päivää odotellessa.

  ”Mikäli se on TOTTA, niin Vladimir Putin on sanonut, että jos USA ei ala antamaan oikeita tietoja Ufoista, niin Venäjä tekee sen”.

  Eikös se ollut Medde? No anyway, täs video Venäjän salaisesta kirjasta, mm alienroduista.

  http://www.youtube.com/watch?v=Gz_xxnjT_9E

 • Ogeli sanoo:

  Kömpiiköhän Höpönpöpö kohta taas luolastaan latteuksia latelemaan…

 • Entity sanoo:

  RL LK ei ole kai sitä 2012 maailmanloppua ihan hirveästi rummuttanut, enemmän keskittyy tuohon new age evankeliumiin. Rauni-Leenaa kiusataan piilottelemalla salakuuntelulaitteita hänen asuntoonsa, siirtelemällä tavaroita ja lähettämällä häirintäviestejä radion kohinassa. Oletteko syöneet vanilja-jugurttia? Ne pienet mustat pisteethän ovat mikrosiruja, joita levitetään väestön keskuuteen puhtaasti mielenhallintatarkoituksessa. Luukanen-Kilde on siitä virkistävä salaliittoilija, että hän on taitava puhuja ja kirjoittaja, jonka ilmaisu on korrektia ja joka osaa todella käyttää tieteellisiä termejä, toisin kuin muutamat muut kontaktihenkilöt ja kanavoija, jotka sekoittavat sanomaansa pitkillä ja vaikeilla sanoilla, tehdäkseen teksteistä uskottavampia vaikeaselkoisuuden vuoksi.
  Asian ydin, jota ei voi liikaa korostaa on se, että jollei viesti tule ymmärretyksi, syy on harvoin vastaanottajassa.

  Uskontojen dogmat katoavat vasta kun ihmiset heräävät unestaan ja alkavat käyttää omaa järkeään. Suurin osa meistä ei ole eläimiä kummempia, enkä sadannen polven maalaisjunttina ole itse juuri parempi. Se on nähty moneen kertaan tieteen edistyessä, että tosiasiat eivät dogmia paljon heilauttele, koska se vaatisi että kaikki niihin sokeasti uskovat ottaisivat selvää tosiasioista, eivätkä he sitä tee, koska tosiasiat on heille dogmissa jo ilmoitettu. Jos jossain on meitä paljon edistyneempi äly, lajimme leviäminen tällä pallolla on varmasti lähes yhtä mielenkiintoista seurattavaa kuin bakteeriyhdyskuntien kasvu elatusmaljassa (joka on tavallaan ihan mielenkiintoista, mutta eivät bakteerien kohtalot juuri hetkauta).

  Ihmiskunnalla ei ole egoa, meilä on vain tarinoita joihin uskovien uhrimielen määrä vaihtelee. Nuoret miehet kaikkialla etsivät tietä sankaritekoihin, vanhat miehet ovat jo huomanneet että sellaisia ei ole. Naisista en tiedä, koska en ole koskaan ollut nainen. Fyysisesti vahvat naiset osoittavat vähän samaa mentaliteettiä kuin vahvat miehet, mutta asialla saattaa olla jotain tekoa lääkekaapin sisällön kanssa.

  Fysiikan lait, sellaisina kuin ne tunnemme, pätevät tuntemassamme maailmankaikkeudessa, myös ulkoavaruudessa. On teoreettisesti mahdollista, että fysiikan lait eivät ole joka puolella universumia samanlaisia, silloin kuitenkin aletaan puhua jo rinnakkaistodellisuuksista. Se että emme vielä täydellisesti ymmärrä kaikkia olemassaolevia ilmiöitä on fakta, joka aiheuttaa päänvaivaa fyysikoille ja henkisiä kiputiloja maallikoille, joiden on vaikea ymmärtää miten vieras paikka tämä kosmoksemme on. Oma kotiplaneettammekin on täynnä ihmisen maailmankuvalle ja olemassaololle täysin outoja maailmoja, joista emme ole edes tietoisia. Pistäkää joskus kesällä pitkäksenne nurmikolle, ottakaa käden ulottuville suurennuslasi, kasvikirja, eläinkirja ja vaikka älypuhelin ja googlen kuvahaku. Väitän että opitte tunnissa vieraista maailmoista enemmän kuin taivaita tuijottamalla vuodessa.

  Taloutemme muuttuu lähivuosina radikaalisti muutenkin. Amerikan Yhdysvallat ei aio katsoa sivusta kun tuotanto karkaa Kiinaan, vaan se panostaa uuteen valmistustekniikkaan. Asteroidien hyödyntäminen raaka-aineena alkaa seuraavan kymmenen vuoden sisällä ja se joka pääsee apajille ensimmäisenä, saa itselleen uskomattoman vaurauden. Avaruuskaivosten myötä siirrymme pikkuhiljaa todelliseen avaruusaikaan. Kuuhun ja Marsiin rakennetaan pysyvät siirtokunnat. Ihmiskunta alkaa organisoida toimintaansa tietoverkkojen kautta, valtioiden ja suuryritysten asema pysyy vahvana, mutta sen rinnalle syntyy paljon lyhytaikaisia pieniä projekteja, jotka luovat vaurautta ja vaikutusvaltaa myös yksilöille.

  Avaruuden sivilisaatioiden löytyminen on sekin vain ajan kysymys, jos sellaisia on lähimailla löydettäväksi.

 • N- sanoo:

  Olisi kiva lukea joskus kannustavia ja positiivisia kommentteja, eikä arvostelua vain. Miten hänen mielipiteensä tai sanomansa olisi keneltäkään pois? Suomessa on sananvapaus ja hyvä niin. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Olen lukenut kaikki Raunin kirjat, paitsi tuon uusimman. Mielestäni hänen ensimmäinen kirjansa ”Kuolemaa ei ole” oli hyvä ja paljon aikaansa edellä tuolloin yli 30 vuotta sitten, automaattikirjoituksella kirjoitettu Tähtien lähettiläs oli hämmästyttävän hyvä ja niin oli myös tuo Universumin lapsi. Kaikki ne kertovat nykyajasta ja tulevasta ajasta.

  Vielä meidän silmissämme olevat primitiiviset kulttuurit tai heimot sanovat, että me länsimaalaiset olemme niin hukassa itsemme kanssa tässä maailmankaikkeudessa, että uhkaamme romuttaa ja lopulta tuhota koko maailman. Syy siihen on se, että olemme menettäneet otteen luontoon ja henkisyyteen, asioihin jotka ovat tärkeimpiä osia meissä. Kaikki tässä maailmankaikkeudessa on henkistä. Hedonismi vallitsee tässä suorituskeskeisessä yhteiskunnassa.

  http://www.youtube.com/watch?v=9WaeMyC86Dw

 • Toveri sanoo:

  Ogeli, sinunhan pitäisi olla siellä 4D tasolla värähtelemässä…? Onko sinulla mitään teoriaa/mielipidettä 2012 ”muutoksen” jäämisestä täydelliseksi suutariksi? Eikä mitään youtube videoita jos mahdollista, ihan oman mielipiteesi haluaisin kuulla.

 • Ogeli sanoo:

  Uskon, että 2012 toivottiin olevan muutoksen vuosi kuten monta kertaa aiemmin, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Uskon, että tämä vuosi saattaa olla merkittävämpi muutoksen kannalta.

  Kuitenkin realistisesti ajateltuna muutos tulee olemaan lähinnä asteittaista ja se tapahtuu kuukausien sekä vuosien saatossa. Joko huonompaan tai parempaan suuntaan päin vaikka tällä hetkellä ei kovin hyvältä näytäkään meidän kannaltamme.

  Uskon, että ei tarvitse kauaa siihen odotella, että maailma muuttuisi radikaalilla tavalla. Tuskin tarvitsee edes vuosikymmentä odotella. Viimeistään 3-4 vuoden päästä maailma ei ole enää sellainnen kuin millaisena tunnemme sen nyt. Kaikki on muutoksessa koko ajan. Vaikea sanoa, että mikä tulee olemaan se tämän vuosikymmenen suuri tapaus, joka muuttaa ihmiskunnan tietoisuutta radikaalisti. Sitä voi vaan arvailla loputtomasti vaikka auringolla onkin melko isot kertoimet sen suhteen.

  Kannattaa kuitenkin yrittää elää mahdollisimman paljon nykyhetkessä. Toivoa toki saa, mutta se on sitten eri asia että elääkö pelkästään toiveidensa varassa. Elämähän on elämistä varten tarkoitettu.

 • Karhu IV sanoo:

  Ogelihan lupasi myöntää olleensa väärässä, jos mitään ei tapahdu. Mutta minä ennustin jo silloin oikein, että ogeli tulee vaan siirtämään ja siirtämään aikataulua eteenpäin. Olen siis melkoinen meedio itsekin.

 • Ogeli sanoo:

  Myönnän erehtyneeni vuoden 2012 suhteen, mutta ainahan tapahtuu kaikkea mielenkiintoista. En ole koskaan väittänytkään olevani mikään profeetta.

 • Entity sanoo:

  21.12.2012 piti olla päivämäärä, jolloin suuri muutos tapahtuu kertarysäyksellä. Hitaampaa muutosta tapahtuu ihan luonnollisista syistä ja tällä hetkellä ainakin Suomessa se muutos on vahvasti taantumukseen rähmällään.

  Rauni Leenan julistus on outoa. Ehkä jopa hivenen harhaista. Ei ihmiskunta kaipaa tajunnan hämärrystä edes new age uskonnon muodossa. Positiivisia kommentteja en voi antaa, mutta mielestäni edellinen kommenttini oli ihan rakentava ja jos jokin esittämistäni väitteistä perusteluineen on täysin pielessä, niin kuulisin mielelläni miksi näin on.

 • Ogeli sanoo:

  Itse en näe luojaa parrakkaana ukkona vaan kaikkeutena, suurena valona. Kaikki mikä näkyy on vain valon eri taajuuksia. Mielestäni avaruusoliot ovat aivan päivänselvyys ja myös sielun ikuinen elämä, mutta ymmärrän kyllä että miksi jotkut eivät sellaiseen usko. Silti olisi mielestäni hienoa jos avaruusveljemme näyttäytysivät ja samalla korruptoituneet uskonnot kuten katolinen kirkko romahtaisivat. Ihmisiä on hyväksikäytetty uskontojen avulla ja ne ovat olleet vain työkaluja vallanpitämiseen.

  Jos ja kun avaruusveljemme olisivat valon puolelta niin he kertoisivat, että on vain olemassa Yksi ja, että meillä kaikilla on hyvin paljon yhteistä.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli puhuu siinä mieles oikein, että luoja on koko universumi, valollaan, mutta sekä pimeydellään tietenki. Eikä universumi ole mikään olento, tai mikään olento ole luonut sitä. Esim Luciferistakin(kirkko) on tehty paholaisen nimi, ja jopa Jeesuksen, mutta se ei ole niin. Koska Lucifer on vain titteli. Ja Luciferilla tarkoitetaan myös toista merkitystä, että se olisi itse universumin valo, esim auringon valo. Ja sitä oikeat luciferianit palvoo, eikä palvo mitään paholaista tai Jeesusta. Luciferikin on vain väärin ymmärretty, eikä suinkaan ole mikään olento.

 • Entity sanoo:

  Mielenkiintoisia ajatuksia. Jos nämä avaruusveljet olisivat valon puolella ja tällä pallolla, miksi he sitten eivät näyttäydy, jos se kerran saisi korruptoituneet uskonnot romahtamaan? Eivätkö he ymmärrä tilannetta? Ehkä he eivät pidä uskontoja korruptoituneina tai ehkä ihmiskunnan tilanteen parantaminen ei kiinnosta heitä?

  Tykkään itsekin mysteereistä ja joissakin kristinuskon suuntauksissakin esiintyvistä esoteerisista opeista. Niitähän on ennen vanhaan opetettu suljettujen ovien takana, mutta kun aikaa kuluu kaikki tieto vuotaa julkiseksi. Tieto joka on johonkin talletettu, tuppaa leviämään. On hauska ajatella, että jossain on ihmisiä, joiden kokemusmaailmaan kuuluvat pyramidin muotoiset avaruusalukset kiertoradalla (ei ehkä tässä ajassa mutta tulevassa tai menneessä) ja ties mitkä muut kummajaiset, ilman minkään sortin yritystä tulkita tai luoda kokemuksia jotain toiveajattelua tukeakseen. Siksi minusta maailmassa on paikkansa Rauni-Leenoille ja naapurin omaperäisille Jusseille.

  Sitähän ei kukaan voi kiistää, etteikö muuallakin kuin tällä planeetalla voisi olla elämää. Voihan joku väittää vastaan, mutta hän on niin tehdessään väärässä. Kyse on todennäköisyyksistä, ei mielipiteistä ja kuvitelmista.

  Minun maailmankuvassani ei ole luojaa eikä uskontoja. Toki näen ympärilläni ihmisiä, jotka jotain uskontoa harjoittavat, joku palvoo kirjauskontojen jumalaa, joku isänmaata, joku rahaa ja joku ufoja, mutta en alkuunkaan ymmärrä miksi. Onko vastuu omista teoista ja omasta rajallisuudesta niin mahdottoman raskas kantaa, ettei sellaista voi edes harkita vai onko taikausko meillä niin verissä, että jos ei pappi läträä vettä vauvan päähän niin koko joukko joutuu helvetin tuliin paistumaan? Uskonpuhdistushan aikanaan aloitettiin juuri siksi, että sitä edeltäneeseen kirkkoon oli alkanut kerääntyä tapoja, jotka olivat ihan silkkaa magian harjoittamista. Kuten esimerkiksi lapsikaste, jolla paholaisen valta loitsutaan vekarasta irti tai ehtoollinen, jossa leipä ja viina muuttuvat vereksi ja lihaksi, pari nykyään protestanttisessa kirkossa harjoitettavaa mainitakseni. Ehkä olisi liian jyrkkää vetää yhtäläisyysmerkki kirkollisveron ja aneiden välille, mutta juuri sen verran moni osallistuu kirkolliseen hengenelämään ja kuoleman jälkeisen kuolemattomuutensa takaamiseen.

  Meni rönsyilyksi, mutta menköön.

 • Ogeli sanoo:

  Raunin lähes koko luento Oulun Parapäiviltä:
  http://www.youtube.com/watch?v=J5M-GKfNjcM

 • Ogeli sanoo:
 • Päivitysilmoitus: Rauni-Leena Luukanen-Kilde on kuollut – Show must go on | paranormaaliblogi.net

 • Päivitysilmoitus: Rauni-Leena Luukanen-Kilde on poistunut keskuudestamme | Mysteerien Aika

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot