FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Ufoja havaittu Helsingissä

Helsingissä tehtiin ufohavainto, joka saatiin myös taltioitua videolle.

Taivaalla näyttää liikkuvan kolmen valon muodostelma joka lentää kamerasta katsottuna vasemmalle. Kyseessä saattaa olla yksi iso kolmion muotoinen kohde tai sitten kolme erillistä kohdetta.

Tarkempia tietoja videon kuvaajasta tai kuvausajankohdasta ei löydy, mutta kuvauspaikka on ilmeisesti kuitenkin Helsinki.

Mitä mieltä sinä olet? Mikä/mitkä ovat videolla näkyvät liikkuvat valopallot?

Myös vuonna 2011 Helsingissä kuvattiin jotain kummaa.

Osallistu arvontaan ja voit voittaa liput Kosmiset Parapäivät 2013 -tapahtumaan Helsingissä. Paikalla ufoaiheisia luentoja sekä dokkareita. Katso tarkemmat osallistumisohjeet facebookin puolelta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Ufoja havaittu Helsingissä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jaahas sanoo:

  Näyttäisi kohteet liikkuvan aika kovaa vauhtia, jos vertaa kaupunkiin. Valolyhdyt ei mielestäni liiku tuollaisella vauhdilla, ellei tuulen nopeus ole myrskyn luokkaa.

 • Tomi Paulamäki sanoo:

  Miksi menee pixelimössöksi noiden valopalloje kohdalla? Mä niin haluaisin uskoa, mut en pysty kyllä tähän videoon.

 • pussirotta sanoo:

  Näyttäisi olevan kolmion muotoinen ku koitin lisätä valoa videoon ja säädellä kontrasteja.

 • Jomppe sanoo:

  Ilmavoimien Hawkit ne vaan on eikä mitään ufoja.. Tuolloin oli pimeälentoharjoitukset/lyhtyjä käytettiin ja testattiin lennokkia kaupunkiolosuhteissa. Huom, Lennokeissa palaa kokoajan valot pohjassa ja ne eivät välky, niitä myös lennätetään ryhmässä muodostelmassa. Niin ja paikka oli välillä Helsinki-Espoo-Kerava

  Terveisin; Harjoituksissa ollut

 • Karhu IV sanoo:

  Miten Hawk-koneet pysyis noin paikallaan? Siis eihän ne hawkit mitään lennokkeja ole vaan (harjoitus-) hävittäjiä?

  Ehkä ne on jotain muita lennokkeja, joissa on valot jottei törmää. Kolme valoa kun on niin niistä muodostuu aina joko kolmio tai jana, sitä ei voi mitenkään estää

 • Jomppe sanoo:

  Suomen käyttämä lennokki (maali-tiedustelukäytössä) joka liikkuu hitaasti, noin 60km/h minimissään,. Videolla esiintyvät pallerot on satavarmasti niitä, vaikea havaita tummalta taivaalta. Hawkeilla ajoin sitä takaa että ne oli myös taivaalla samoihin aikoihin.

 • polarbear sanoo:

  pieni paniikki iski kun katon just 5min sitte ironsky:n 😀

 • Jaahas sanoo:

  Jomppe: ”Hawkeilla ajoin sitä takaa että ne oli myös taivaalla samoihin aikoihin.”

  Mikä päivä ja mikä kellon aika?

 • Ogeli sanoo:

  Onpa hienoja.

 • Jomppe sanoo:

  18 – 22 päivä Helmikuuta, ajoittuen kellonajalle 18.00-23.00

 • jatu sanoo:

  Ei pelkoa jos noin pieniä ufoja tulee.

 • Entity sanoo:

  Tulee heti mieleen, että noinkohan muuallakin maailmassa nuo kolmion muotoiset ufot liittyvät johonkin sotaharjoituksiin, joista ei vain osata tai jakseta ottaa selvää.

  Tai sitten nimimerkki Jompe on illuminatin kätyri ja levittää täällä disinforaamtiota, ettei kansalle tulisi mieleenkään että Katainen, Stubb ja Niinistö ovat reptiliaaneja

 • Ogeli sanoo:

  Niinistö ja kokoomus, nuo pankkiirien sätkynuket:
  http://www.youtube.com/watch?v=NTM57NS5_DM

  🙂

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Joella mustat silmät, aika mageet piilarit kyl. Mäkin haluan tollaset. Jossain kuvissa sellä on siniset silmät 😀

  http://www.youtube.com/watch?v=_kqblKa-qh0

 • Ogeli sanoo:

  Mm. Tony Blairilla on kauniit… Psykopaatin silmät:
  http://www.youtube.com/watch?v=ZTpPXuGgHrI

  Suomen poliitikot ovat lähinnä harmittomia pallinaamoja noihin raskassarjalaisiin verrattuna.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Tuli tosta David Ickestä mieleen, ootkos nähnyt tämän videon, jossa hän luulee että alienit olisivat kauan sitten rakentaneet kuun? Aika kaukaa haettu, tosin, eikös joskus uutisessa ollut että meteori oli törmännyt kuuhun, nii oli koko kuu tärissyt sen voimasta.

  http://www.youtube.com/watch?v=_SYA3lo_JS0

 • Ogeli sanoo:

  Kuu todellakin on keinotekoinen satelliitti.

 • Ulululululululullulu sanoo:

  Jahas, ogelikin uskoo liskoimmeisiin! Noinko paljon harmitti ettei tullunna maailmanloppua?

  Ja tuo ensikuukin lähestyy jolloin ogelin viimeinenkin oljenkorsi kaikkoaa….
  Sitten voipi seuraavan panikoinnin aiheen keksiä D:

 • Ogeli sanoo:

  En ole puhunut liskoista mitään, David Ickekin on väärinkäsitetty.

  Uskon, että reptiliaanit ovat ehkä enemmänkin energiamuotoja, jotka hallitsevat ihmisiä. Myös jotkut reptiliaanit ovat voineet inkarnoitua ihmisiksi. Luomisen kirjo on loputen, joten myös erilaisia muotoja on olemassa. Jotkut avaruusoliot ovat ihmisten näköisiä tässä galaksissa, muualla voi olla vaikka kissan, lehmän, apinan, liskojen ja vaikka lintujen näköisiä avaruuusveljiä ja siskoja. Ulkomuodolla ei silti pitäisi olla väliä, se on tärkeintä mitä olemme sisältä. Olemme loputonta ikuista energiaa kokemassa elämää tällä tasolla. Kun olet valmis muihin valoulottuvuuksiin niin tiedät kyllä sen. Monet ihmiset ovat vaan vielä melko primitiivisiä, osa ei eroa apinoista juurikaan eläintenkaltaisten käyttäymisensä vuoksi.

  Ihmisten reptiliaaniaivot on taas eri juttu:
  http://buddhainthemud.com/2013/02/23/the-key-is-the-reptilian-brain/

 • Sande sanoo:

  suokaasua 😀

 • lettu sanoo:

  Ei kyllä näytä Helsingiltä, missä tää on kuvattu.Tutun näköisiä kapistuksia kuitenkin, eli lyhtyjä. Noita on aina tapana Thaimaassa laittaa taivaalle Loy Krathong juhlissa Marraskuussa. Varmaanki Thaikut laittaneet niitä lentoon. Meinasin itsekkin tuoda niitä Suomeen ja laittaa niitä lentoon. 😀

 • jackisie sanoo:

  No ei todellakaan ole helsinki.

 • WeAreNotAlone sanoo:
 • WeAreNotAlone sanoo:

  ^
  Alienit ajelee nykyään potkurialuksilla, uskotteko? 😀

 • Ogeli sanoo:

  Tätä kirjoittaessai näin Helsingissä kirkkaan lennokin tai jonkin vastaavan taivaalla. Niitä oli aluksi kaksi hyvin kirkasta palloa, niistä lähti myös kaksi pienempää jatkuvaa valopulssia. Niiden ympärillä oli kai helikopteri ja pian perässä tuli jonkunlainen toinen vilkkuva lentokone.

  Kiikareilla katsottuna yhdellä tuollasella valopallolla oli kolmionmuotoiset siivekkeet ja se pysyi paikallaan pitkän aikaa.

 • WeAreNotAlone sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot