FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Helsingissä useita valopalloja!

Lauantai-yönä (23.7.2011) havaittiin Helsingin taivaalla useita valopalloja. Ilmiö taltioitiin myös videolle.

Video on kuvattu Kaivopuiston rannassa noin kello 23.45. Kuvaajana toimi ilmeisesti Helsigissä vieraillulla ollut turisti.

Mitä ovat videolla näkyvät valopallot?

Videon loppupuolella kohdassa 5:03 eteenpäin näkyy myös taivaalla erikoinen täysin musta pallo.

Helsingissä on myös aiemmin kuvattu ufoja.
21.9.2008 kuvattu ufovideo Helsingistä. 3.11.2008 kuvattu ufovideo Helsingistä.

Kiitos vinkistä Lassipekalle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

48 kommenttia aiheeseen: Helsingissä useita valopalloja!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jopelius sanoo:

  ”sky lanterns to honor the victims of norway attacks”

  Sanoisin samaa.

 • WM_ sanoo:

  ..ja osa pimeitä.

 • Tiia sanoo:

  Varmaan Norjan tragedian kunniaksi pistetty ilmaan niitä niin sanottuja lyhtyjä, en usko että ne on ufoja.

 • Wespa sanoo:

  Niin sanottuja kiinalaisia lyhtyjä ei ole tapana laittaa ilmaan ainakaan Suomessa (toki sekin on mahdollista). Lyhdyissä on myös se, että ne eivät lennä, vaan liikkuvat hitaasti tuulen mukana.

  Videolla näyttäisi kohteilla olevan ainakin kohtuullisen nopea liikkumistahti ja liikkuvat muodostelmassa. Myös loppupään musta pallo vaikuttaa mielenkiintoiselta. Itse en ole lyhyteorian puolella, joskaan en täysin sulje sitä poiskaan, lentonopeus ja muu viittaisi kyllä johonkin ihan muuhun kuin lyhtyihin. Pilvetkin näyttävät olevan paikallaan ja videolla ei näy viitteitä tuulesta.

 • Nexeon sanoo:

  Näin äkkiseltään kyl vaikuttais lyhdyiltä…

 • Kauranen sanoo:

  musta näkyy jo aikasemmin kuin 5:03

 • Laura sanoo:

  Hmm.. outoa, näin itse myös eilen oudon tähdenlennon

 • Nexeon sanoo:

  Laura: Mitäs outoa tässä sun tähdenlennossa nyt oli?

 • Ogeli sanoo:

  Mielenkiintoinen ilmiö.

 • Make sanoo:

  Näin nuo porissa asti!

 • Laura sanoo:

  Nexeon, se ei himmentynyt kuin yleensä käy vaan hävisi täysin yhtä yllättäen kuin huomasinkin

 • Nova sanoo:

  itse olen nähut samanlaisen tamperreen seudulla vuositakaperin, eikä ollut kyllä mikään lyhyty. monet näkivät kyseisen kirkaahkon valopallon

 • Laura sanoo:

  ja kovin kirkas

 • jatu sanoo:

  Onko mahdollista, että mustapallo olisi sammunut lyhty? En tiedä?

 • Jz sanoo:

  Lyhtyjä lähetellään yleensä nykyyään myös häissä, ja lauantai on se yleisin päivä mennä naimisiin. Lopun musta pallo tippuu alaspäin. näin käy kun se lyhty sammuu… Helsingissä on muutenkin nyt ollut aika tuulista ulkona iltaisin joten en ihmettele jos liikkuvat noin tuulen mukana. Kaikki noi valot kumminkin liikkuvat tasaiseen eivätkä tee mitään ”temppuja” … jos joku poikkeaisi reitilta tämä asia olisi toisin.

 • Aina sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=ReMj-EHGGAU

  Tuossa on niitä sky lanterneita. Ei minusta näytä samalta.

 • ei ole lyhdyt sanoo:

  Välkkyvät välillä kuin lyhdyt, mutta pari juttua sanoo ettei nuo ole lyhtyjä.

  -Samalla korkeudella lentävät valot, mutta toinen menee nopeammin, ohittaen toisen.Ei sovi kuvaan jos molemmat menee mukamas tuulen mukana.

  -Musta pallo eli jos lyhty sammuu niin se menettäisi korkeuttaan ja putoaisi, kuitenkin se lentää silti.

  Videon lopussa valojen yhtäaikainen katoaminen.Lyhdyt eivät tiemmä sovi keskenänsä yhtäaikaista katoamista.

  Eli eivät ole lyhtyjä nuo.

  Ufo, eli tuntematon lentävä esine.

 • lownrgy sanoo:

  ainaki nuo keikkuu ilmassa täysin kuten sky lanternit, tiedä sit varmasti mut aika selvä juttu mun mielestä.

 • Makke mies sanoo:

  Oon nähny samanlaisia kaks vuotta sitten jouluna, tääl kannelmäessä. Mitenkäs se minun suosittelema juttuvinkki? Häh? 60m pitkä ufo itämeren pohjassa, eikä jutta näy eikä kuulu. Kannattaa siis suositella juttuja. En kyllä vaivaudu enää omaa aikaani turhaan tuhlailemaan.

 • Wespa sanoo:

  Paljon on tullut taas vinkkejä, mutta kaikkia ei kerkeä samantien käsittelemään. Olen miettinyt asiaan jotain hyvää ratkaisua, jonka kautta voisi linkkejä jakaa eteenpäin käsiteltäväksi ja jos olisi enemmän ylläpitoa jne. Nyt niitä on tuolla sähköpostissa ja oma aika ei valitettavasti riitä kaikkien käsittelemiseen blogissa. Olen pahoillani jos koet aikasi haaskatuksi, mutta se ei tarkoita etteikö juttuasi käsiteltäisi jossain vaiheessa. Kiitos vinkistäsi. 🙂

 • mikko sanoo:

  salossa nähty kirkas valo kello 12-01.00 paljussa istuessani huomasin kirkkaan valon turussapäin ja sittemmin hävisi äkillisesti. myös vaimoni näki ja jäimme ihmettelemään taivaalle mikäköhän se mahto olla. mietimme että letokoneessa pitkät päällä tai jotain vataavaa tämän jälkeen ei ollut mitään havaintoa mutta kovin pilvistä kylläkin oli
  ajan jakso sopii tälle hienosti.

 • mikko sanoo:

  lauran kommenti kanssa yhteläisyys? nyt kun luin lauran kommentin niin täysin samanlainen ilmiö.

 • Jännä sanoo:

  Lyhtyjä…

 • Arulux sanoo:

  Ihan selvästi ovat lyhtyjä, en tajau miten joku voi nähdä jotain muuta. Epäselvempiäkin valoimiöitä on, mutta tämä on 100% selvä.

 • hesesta sanoo:

  Olin kasarmitorille tuolloin, näin nu. Näin ne pienempänä, mutta minä vain tuijotin niitä. Ne liikkuivat aivan tuossa kolmion muodossa, näytti siltä, että ne olisivat seuranneet tuota ensimmäistä kuin johtajaa. Lyhtyjä ne eivät olleet, sen voitte heittää roskakoriin, kirkas valopallo ja erotin ääriviivat tarkasti. Näytti joltain sipallolta missä oli jotain energiaa sisällä. Tuota mustaa ”verhoa” eivät laittaneet päälle. Olen aina tiennyt, että vierailijat(?) ovat täällä, mutten ole sitä koskaan ääneen viittinyt sanoa, koska leimataan hulluksi. Olen onnellisempi kuin koskaan, jos nyt olisin nähnyt kaiken.

 • partapatu sanoo:

  Ikävä, mutta kyllä nuo muistuttaa paljon lyhtyjä. 2 min kohdalla huomaa hyvin kuinka pallon ala osa pelkästään hehkuu. Musta pallo näkyy kans siinä ja se tippuu koko ajan hiljalleen, voisiko lyhty olla sammunut ja lämpö häviää ja pallo laskee hiljalleen? Melko nopeasti nuo taivaalla liikkuu kyllä. Vaikka maan päällä ei tuule niin korkealla ilmavirtauksia kyllä on. Kaikki menee samaan suuntaan vielä. Kävisi etsimässä sen mustan ”lyhdyn” joka tippui pusikkoon. kaikki 100 % arvailua. Lyhdyt kyllä voi näyttää aivan samalle kuin nämä.

 • Toni sanoo:

  Mielestäni näyttää siltä, että nämä ovat vain lyhtyjä:( Zoomatusta kohdasta huomaa selvästi kieppuvan liikkeen tulen hiipuessa.

 • joni sanoo:

  ufojen leimaaminen suokaasuksi ja lyhdyiksi ärsyttää minua mutta jospa noi sittenki ois niit lyhtyi niit nimittäin laitettiin norjasta aika paljon

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, kyllähän nuo näyttäisivät käyttäytyvän juuri niin kuin lyhtyjen voi olettaakin käyttäytyvän.

 • ALe sanoo:

  Taas turisti joka kuvasi outoja valoja hesassa,missä suomalaiset videokuvaukset on????

 • vvalopallo sanoo:

  Itse olen kuvannut viime talvella myös samanlaisia palloja jotka liikuivat nopeasti sekö hitaasti pitkiä matkoja, Pallot hehkuivat pääosin sinisenä mutta muuttivat väriä koko skaalalla.
  Pallojen pinnassa meni erillaista kuviointia nopealla vauhdilla.Palloja oli taivaalla noin 30….

 • Aina sanoo:

  ALe:

  Jos suomalaiset näkee jotain tuollasta niin ne toteaa että feikki ja lesbo eivätkä aloita kuvaamista.

 • Soulreaper sanoo:

  Voisit vvalopallo ladata kyseisen videon vaikka tuubin, ellet ole sattumalta poistanut sitä.

 • gona sanoo:
 • ufo sanoo:

  Lyhtyjä nuo ovat,en jaksanut kokonaan katsoa.

 • stella sanoo:

  Hei, mua jäi mietityttämään kun näin myös lauantaiyönä n. klo 00.30 myös erikoisen valopallon, joka oli erittäin kirkas (mutta kellertävä) ja iso ja sillä oli sellainen ”häntä”. Vähän aikaa pyöri ja sitten himmeni ja en enää nähnyt sitä. Olin mieheni kanssa hereillä ja sanoin silloin miehelle että toi oli joku erikoinen ufo ja sit oli seuraavana päivänä juttua ett outoja valopalloja taivaalla.. hmmmm.. The truth is out there..

 • joopajooo sanoo:

  Väri täsmäis kyllä niihin lyhtyihin ja nuo sammuneet kanssa.
  Mutta kyllä niitä oikeitakin vielä nähdään. Odotan tämän vuoden puolella julkista laskeutumista.

 • illuminati sanoo:

  näin nämä samat valot arabian rannassa 2 valoista otti todella nopean vauhdin ilmaan, aikaa kului noin 3 sek niin valot olivat hävinnyt.

 • Rumpa sanoo:

  Mielenkiintoinen havainto kuitenkin. Jos vielä olisi itse ollut näkemässä? Lyhdyiltä vaikuttais ainakin ton videon perusteella. Toki tuolla taivaalla voi lentää vaikka mitä, eivätkä kaikki ole suinkaan lyhtyjä… eivätkä man made laitteita!

 • tuplawee sanoo:

  Oma tulkintani asiasta on että nuo on joukko yökuumailmapalloilijoita. Polttimen liekki kuultaa pallon läpi noin hämärässä melko kirkkaasti ja saa sen näyttämään ufolta. Kohdasta 2:00 voidaan nähnä kuumailmapallomainen muoto ja pieni liekki pallon alla. Liekin sammuttaminen myös selittää sen miksi osa kohteista on pimeitä. vauhdin taas selittää se että ylhäällä saattaa tuulla melko kovaakin ja pallot liikkuvat tuulen mukana. Ainoa mille en löydä selitystä on kohdassa 3:18 nopeasti alaviistoon liikkuva kohde, kuumailmapallon on mahdotonta liikkua sentapaisesti.

 • seppo sanoo:

  No tässä ei ole kyllä mitään mielenkiintoista tai erikoista. Thaimaassa illan tullan paikalliset laittoivat lyhtyjä taivaalle ja näyttivät tasan tarkkaan samoilta kuin nuo. Nekin lensivät samanlaisessa muodostelmassa ja kaukaa katsottuina näyttivät pyöreiltä.

 • jamppe sanoo:

  Itse olen tilannut videolla näkyviä ”ufoja” tuolta ->
  http://www.dealextreme.com/p/kongming-candle-powered-flying-sky-lantern-2-pack-assorted-color-23485
  Jos jollain on heittää linkki nopeampaan nettikauppaan niin olisin kiitollinen 🙂
  Suomessahan noiden myynti taitaa olla kiellettyä ”paloturvallisuuden” takia…

 • joku sanoo:

  siitä tuulesta, ainakin siellä aalotili äänestä päätellen

 • Splintteri sanoo:

  Hey Jamie ne on round.

 • thj sanoo:

  kyllä ne taitaa noita lyhtyjä olla..valitettavasti.. http://www.youtube.com/watch?v=oxEdVNXWLTc

 • Valontuoja sanoo:

  Voisiko joku selittää tätä ydinfysiikkaa tarkemmin?

 • Nummela sanoo:
 • Zamih sanoo:

  Samanlaisii näky tänään 24.9 2016 Torniossa 😮

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot