ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ufodokumentti The Watchers

The Watchers -niminen dokumentti käsittelee ufoilmiötä sekä sen ympärillä vellovaa paranormaalin ja yliluonnollisen kenttää. Käsittelyyn päätyvät ufojen lisäksi mm. orbit, keijut, henget sekä implantit.

http://www.youtube.com/watch?v=rCC1h90Fyf0

Videota käsiteltiin myös Ufojen Maailma -sivustolla.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Ufodokumentti The Watchers

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nexeon sanoo:

    Todella mielenkiintoinen pätkä, tykkäsin kuinka he tuossa lopuksi kahden kesken juttelivat näistä UFOihin liittyvistä asioista todella selkeästi ja tarkasti. Juuri tänään juttelin kaverin kanssa aiheista jotka eivät liittyneet kylläkään UFOihin vaan enemmänkin politiikkaan yms. Siinäkin aihepiirissä päädyttiin siihen tulokseen, että asiat tulevat muuttumaan VASTA kun ”massat heräävät” ja tajuavat todellisuuden. Sama pätee tähän UFO keissiinkin, kuten videon lopussa mainittiin. Ehkä massojen herättäminen tosiaankin vaatii jotain todella suurta, kuten kaiken muuttava katastrofi kuten toinen 9/11 x 100, kolmas maailmansota tms.

  • zikzak sanoo:

    ei toiminu enää tuo sinun linkki.
    tässä toimiva
    http://vodpod.com/watch/5270627-the-watchers-a-ufo-documentary-2012

  • Dr.Z sanoo:

    Olihan tossa ihan kiinnostavia juttuja, mutta noi spekuloinnit ufojen olemuksesta ja mahdollisten avaruusolentojen päämääristä meni vähän överiksi.

  • Hullunen sanoo:

    lopetin heti kun näin keijuja..

  • Nexeon sanoo:

    Joo se keiju homma tuntui hieman kusevan, nauroin siinä hetken ja jatkoin kuitenkin katselua. Muistakaa kuitenkin että spekulointi on aina vain spekulointia, kuulosti se sitten kuinka kaukaa haetulta tahansa. Spekuloinnit saattavat tuoda esiin uusia näkökulmia asioille, joten pitää vaan muistaa pitää se mieli avoimena.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Nexeon, mistä muodostuu tämä mainitsemasi ’massa’..? Itseäsi tyhmemmistä/valaistumattomista lajitovereistasiko?

  • P_S sanoo:

    Höpönpöpö: eiköhän tuo ”massat” tarkoita sitä suurta enemmistöä, joka ei usko näihin tälläkkin blogilla käsiteltäviin juttuihin (esim. maan ulkopuolinen elämä) tai heillä ei ole mielipidettä näihin asioihin.

  • WM_ sanoo:

    Itse miellän sanan ”massa” juurikin enemmistöksi ja tässä tapauksessa sellaiseksi, joka on eri mieltä jossain asiassa. Ei sillä että väärässä olisivat.

  • shakaali sanoo:

    Pidän sanaa ”massa” halventavana. Tulee mieleen joku samankaltaisten aivottomien vammaisten joukko. Sellaiseksi se kai on tarkoitettukin? Toisaalta pitääkö massan olla enemmistö? Onhan ufoilijatkin oma joukkonsa, eikö siis pienempi massa? Harva kuitenkaan omaa täysin omaa ja ainutlaatuista ajatusta, joka ei ole tullut mieleen kenellekään muulle.

  • Xplosiw sanoo:

    Massalla itse tarkoitan kahta asiaa, mutta jos nyt ei puhuta siitä fysikaalisesta suureesta (oli pakko), tarkoittaisin ”massalla” ihmisiä, jotka eivät varsinaisesti kyseenalaista heille syötettävää puuroa, eivät välttämättä ole kiinnostuneita/kykeneviä ajattelemaan asioista itse (luottavat siihen, että joku tietää mitä tehdä), eivät omaa selkeitä mielipiteitä (eivät jaksa selvittää asioita itse) jne.

    Vietettyäni vuoden vaihto-oppilaana USA:ssa, voin todeta meiningin siellä olevan hyvinkin tällaista. En voinut uskoa aistejani, että ihmiset todella uskoivat kaiken mitä heille syötettiin ja suunnilleen raivostuivat, kun kyseenalaistin useita heidän valtionsa virallisia tarinoita (aiheista mm. WTC, Roswell, Irakin sota, you name it).

  • Xplosiw sanoo:

    In my opinion, Suomen asema on suhteellisen hyvä, ihmisiä on jossakin määrin opetettu ajattelemaan kriittisesti ja kiinnostus syvempiin aiheisiin tuntuu olevan jo aika hyvää luokkaa. Nimenomaan nuorilla, oma kaveripiirini koostuu hyvinkin kriittisistä ajattelijoista. Mutta se toki johtuu siitä, että samankaltaiset ihmiset tapaavat hakeutua yhteen.

  • shakaali sanoo:

    …Eli juuri niinkuin kysyttiin: ”Itseäsi tyhmemmistä/valaistumattomista lajitovereistasiko?” Näköjään!

    Viimeistään tämä vahvistaa sen: ”Nimenomaan nuorilla, oma kaveripiirini koostuu hyvinkin kriittisistä ajattelijoista. Mutta se toki johtuu siitä, että samankaltaiset ihmiset tapaavat hakeutua yhteen.”

    Muuten tuohon kykyyn kyseenalaistaa, niin hyvähän se, mutta kannattaa myös uskoa niitä jotka oikeasti tietävät asioita. Ei kannata kuvitella, että omalla 15v elämänkokemuksella ja parin ufokirjan lukemisella olisi valmis väittelemään tähtitieteen professorien kanssa kyseisen alan asioista.

  • Entity sanoo:

    http://www.explosm.net/db/files/Comics/Rob/tinfoil.png

    Massojen heräämistä saa odotella. Siihen asti hereillä olevien on järjestäydyttävä ja otettava vastuu.

  • Little ghostgirl sanoo:

    Täältä myös voi katsoa dokumentin: http://www.disclose.tv/action/viewvideo/63754/_UFO_DOCUMENTARY__THE_WATCHERS/

    (Nopea lataus (; )

    Mielenkiintoinen dokkari! 🙂

  • Nexeon sanoo:

    Joo, elikkä ei pidä mielestäni ymmärtää sanaa ”massat” väärin, etenkään halveksuntana, koska näin en sitä itse tarkoita. Tuossa jo yllä tuli osittain esille minkälaiset ihmiset mielestäni kuuluvat tuohon ns. ”massaan”. Nyt ei tietenkään puhuta vain suomalaisista, koska Suomessa asiat todellakin ovat paljon paljon luultua paremmin. Sukulaisiani asuu Kanadassa, Vancouverissa ja ollaan heidän kanssa melko usein pyöritty jenkkien suunnalla ja tietysti myös ihan Kanadan omienkin rajojen sisäpuolella. Valitettavasti heistäkin (sukulaisistani) osa kuuluu vielä tähän ”massaan”, mutta ovat onneksi sentään pikkuhiljaa heräämässä massojen unesta. Osa tietysti on jo vuosia ottanut asioista syvemmin selvää ja kyseenalaistanut asioita. Mutta tosiaan, asiasta viidenteen. Maailmaa nähtyäni (lännestä ihan itään asti) uskallan väittää, että tämä ”massa” josta itse puhun, on valitettavasti hyvin suuri osa meidän (maapallon) väkiluvusta, mitä ilmeisemmin suuri enemmistö.

    Nämä ihmiset ovat ”ihmisiä, jotka eivät varsinaisesti kyseenalaista heille syötettävää puuroa, eivät välttämättä ole kiinnostuneita/kykeneviä ajattelemaan asioista itse (luottavat siihen, että joku tietää mitä tehdä), eivät omaa selkeitä mielipiteitä (eivät jaksa selvittää asioita itse) jne.” Lisäisin tähän vielä tarkennuksena, että nämä ihmiset myöskin uskovat lähes tulkoon kaikkeen mitä media heille syöttää, sen tarkemmin asiaa tutkimatta tai sitä kyseenalaistamatta. Nyt esim. tämä Norjan tapaus, mistähän loppujen lopuksi oikeasti on kyse? Ei sitä voida vaan sanoa, että tämä on hullujen touhua jotka ovat päästänsä aivan sekaisin. Ei sitä voida kaikkia leimata sanomalla ”heillä on mielenterveys ongelmia”, yeah right! Kaikki jotka tarttuvat aseeseen ja tappavat muita ihmisiä eivät aina välttämättä ole hulluja joilla mielenterveys ongelmia, vaan heillä saattaa olla oikeasti jokin syvempikin tarkoitus/ajatus kaiken takana, jota ei ”massoille” päästetä tietoon. En yritä tässä kuitenkaan sanoa, että tällaiset ihmiset toimivat oikein, koska mielestäni asiat voidaan saattaa perille tappamatta viattomia ihmisiä.

    P.S. Kaikki täällä eivät ole 15v!

  • Ampuj4 sanoo:

    ihan laadukas dokkari. Harmi vaan kun kesti kovin kauan että sai näkymään ei halunnut ihan toimia kunnolla nuo linkit.

  • Kauranen sanoo:

    video ei enään näy 🙁

  • Haddock sanoo:

    Kauranen, käytä linkkiä jonka lähetti Little ghostgirl.
    http://www.disclose.tv/action/viewvideo/63754/_UFO_DOCUMENTARY__THE_WATCHERS/

  • Haddock sanoo:

    Kelpo dokkari joka herätti taas mukavasti mielenkiintoisia kysymyksiä.
    -mutta mitä hemmettiä keijut teki tässä filmissä?
    Ei voi kuin ihmetellä…
    Lyhyt, muuhun materiaaliiin täysin kuulumaton osuus jonka liittäminen tähän filmiin on kyllä ihme veto.
    Varmaan olis äänestyspisteetkin korkeammat ilman tätä keijuhöpinää.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto