FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

The Friendship Case – Dokumentti Italian kontakteista

The Friendship Case käsittelee Italian kontakteja. Kontaktit alkoivat 50-luvulla kun kolme italialaista kohtasi kaksi ihmiseltä näyttävää avaruusolentoa. Toinen oli noin metrin pitkä ja toinen noin 2,5 metrinen. Humanoidit antoivat miehille tietoa maapallon tilasta ja lähtivät pois. Tästä alkoi kuitenkin syvä ystävyys ja miehet tapasivat olennot vielä useaan otteeseen.

Olennot kertoivat, että maapallo luotiin hyvää tarkoitusta varten, mutta osa ihmisistä käänsivät asioita pahoja tarkoituksia varten. Olentojen tehtävä on pitää asiat positiivisilla urilla ja tämän vuoksi he tarkkailevat mm. ydinpommeja. Ydinpommien oudoista sulkemisista (toimintakyvyn lakkaamsiesta ym.) ja samaan aikaan nähdyistä ufoista/valoista onkin uutisoitu useaan otteeseen eri maissa.

Kontakti pidettiin salassa Bruno Sammaciccian (yksi kontaktin kokeneista miehistä) kuolemaan asti. Tämä salainen tieto on nyt tuotu julki tässä asiaa käsittelevässä dokumentissa.

Dokumentti sisältää myös 50-70-luvulla kuvattua videomateriaalia lentävistä lautasista sekä äänitteen jossa puhuu humanoidi.

Jos video ei näy, tässä vaihtoehtoinen linkki.

Kiitos vinkistä Sansulle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

32 kommenttia aiheeseen: The Friendship Case – Dokumentti Italian kontakteista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • PatrikS sanoo:

  Miksi olennot eivät koskaan tule julkisesti näkyville, vaan ilmestyy muutamalle ihmiselle?

 • mursu sanoo:

  ne varmaa tiätää mitä siitä seuraa jos ne yhtäkkiä laskeutuu keskelle vilkasta toria ja toivottaa hyvää päivää marsista 😀

 • Nova sanoo:

  jos ne tietävät varmasti kyseisien henkilöiden ajatusmaailman ja kyvyn käyttää tietoa oikein.
  eihän heti voisi mennä takuuseen 1miljoonasta ihmisestä mutta muutamasta tarkoin valikoidusta paljon helpommin.

  mutta kyllä kaikki salailu saisi loppua ja totuus tulla kaikille julki.
  muutoin tästä ei saada harmoonista ja suvaitsevaista kotia jokaiselle,tosin on ivelä niin monen monta ihmistä jotka ihannoivat tappamista ynm kyseiset pilaavat rakastavaisen kokonaisuuden
  en voi käsittää miksei yritetä edes elää ilman aseita sulassa sovussa,siksi toivoisinkin vielä enemmän ohjastusta humanoideilta.

 • Cafi sanoo:

  Missä kohassa se humanoidi puhuu kun en jaksaisi koko videota tiirata.

 • Patrik sanoo:

  ”en voi käsittää miksei yritetä edes elää ilman aseita sulassa sovussa.”

  Ei se toimi, koska aina löytyy valtio joka kusettaisi. Ei kannata suosia ”kiva kun edes yritit” -meininkiä. Olishan se hienoa, ettei aseita, pommeja jne. olisi olemassa.

 • Eilieni sanoo:

  Oletetun alienin puhe on ainakin kohdassa 26:08.

 • Makke mies sanoo:

  Tuli katottua dokkari. Paljon hyviä juttuja. Uskon tähän ihan täysin 🙂

 • hartsa sanoo:

  Yleensä katon tälläsiä ihan mielenkiinnolla ja avoimin mielin, mutta noi 50-luvun lentävälautaskuvat on kyllä hieman rimanalitus kun ne heiluu siinä kuvassa melkosta kyytiä joka puolelle – vähä välillä ehkä kamerankin mukana :). Tämä vaan vie uskottavuuden koko jutulta jos yksikin asia vaikuttaa väärennökseltä.

 • Nexeon sanoo:

  Harmoninen elämä ei ole mahdollista kolmannen ulottuvuuden planeetalla, jossa tällä hetkellä elämme. Planeettamme siirtyy neljännen ulottuvuuden planeetaksi aivan lähiaikoina, jossa harmoninen elämä on väistämätöntä. Tuossa lyhyesti omin sanoin kerrottu lainaus ”The Law Of One” eli Yhden Laki kirjasta.

 • Ogeli sanoo:

  Ja valitettavasti monen ihmisen energiat eivät ole tarpeeksi korkealla värähtelytaajuudella tuota siirtymää varten. Jos on noita kanavointeja ym. uskominen, niin vielä suuri osa maapallolla elävästä ihmiskunnasta tulee inkarnoitumaan muille 3D-planeetoille koska kollektiivista karmaa on vielä paljon jäljellä.

 • Huttu sanoo:

  Aika hyvä seivi tossa yhden laissa 😀 Kun mitään ei tule tapahtumaan niin voidaan asia kuitata hörhöille sanomalla että ihmisten energiat eivät nyt oikein kohdanneet universumin kanssa, sorry. katotaan uusiks kun keksitään uus maailmanloppuskenaario.

  Miten te voitte olla noin pihalla?

 • Nexeon sanoo:

  Ogeli, näinhän se on (ainakin omasta mielestäni). Tämä taas myös osittain liittyy tuohon jälleensyntymään mutta en mene asioihin sen tarkemmin, en jaksa nyt vaan selittää asioita lyhyesti kun ihmiset voisivat oikeasti lukea noita tekstejä vaikkakin vain ihan huvin vuoksi jota itsekin harrastan vaikka teksti ei kiinnostaisikaan mutta teen sen kuitenkin mielenkiinnosta…

 • Kabanossi sanoo:

  Ei taida porukalla olla kaikki energiat aivoissa kunnossa, ei pahalla.

  Miten edes voitte kuvitella, että siirrymme mukamas johonkin 3d-maailmaan? Kuka keksii tälläistä roskaa? Tykkään käydä kerran viikossa pb, mutta tälläisiä scifitarinoita en jaksa tulla tänne lueskelemaan. Eikö wespa voisi pyytää näitä energiasieluja jakamaan energioita esim keskustelupalstalle? Pysytään täällä olennaisessa.

  P.S en usko näihin mozzarellapizzoihin. Ottaisivat marsilaiset minuun yhteyttä, niin olisi helpompi uskoa, että ne tulee yksittäisillekin lässyttään ydinpommeista ja ilmastonmuutoksesta…

 • Ogeli sanoo:

  Sokeaa on vaikea yrittää opettaa näkemään…

 • Aina sanoo:

  Jos tehtäisiin sopius että kaikki aseet kielletään ja armeijat lakkautetana niin 100% maista kusettaisi sitä sopimusta. Kuten suomen miinasopimus.. jalkaväkimiinoja koulutetana edelleen mutta eri nimellä 😀

 • Aina sanoo:

  Putkimiina, sarkamiina

 • Patrik sanoo:

  ”Sokeaa on vaikea yrittää opettaa näkemään…”

  Ogeli: Takertumattomuus ei merkitse asioista luopumista, vaan sen oivaltamista, että kaikki katoaa aikanaan.

 • didact sanoo:

  älkää nyt ihmiset järkyttykö mut me eletään jo neliulotteisessa kaikkeudessa. pituus, leveys, korkeus ja aika.

 • Ogeli sanoo:

  Aika on vain illuusiota.

 • Tapio sanoo:

  Mun mielestä nämä ufot sun muut alienit sais ihan häpeämättä tulla esille.

  Näkeepähän ihmiset et ”Siis mitä v***ua? Siis ihan oikeasti te sittenki olette olemassa? Siis ei vit…” 😀

  Vähän sama asia ku joku ilmottautuu homoseksuaaliksi tai joku muu vaikeasti käsiteltävä asia tai juttu.

  Ihminen joko hyväksyy, TAI EI.

  Mulla ainaki v***ttaa ku pitkin maailmaa näkyy ufoja ja alieneita mutta ite en ole nähny yhen yhtäkään.

 • liukumiina sanoo:

  ”Kuten suomen miinasopimus.. jalkaväkimiinoja koulutetana edelleen mutta eri nimellä”

  Ai miinoja pitää kouluttaa? Ok, tämä selvä..

 • Byers sanoo:

  En usko tähän 4D-aikakauteen, mutta Neloselta tulee hyviä 4D-dokumentteja. Niiden tieto on 100% tieteellistä ja varmaa, kannattaa katsoa.

 • Jarppi sanoo:

  Hoh hoijaa kuka noita kaiken maailman ”law of one” -juttuja oikein suoltaa… Ei olla onneksi montaa kertaa oltu ihmishistorian aikana inkarnoitumassa johonkin toiseen ulottuvuuteen tai vastaavaan (siis tietty vain ne hyvät ihmiset eli ne jotka uskoo tai on omistautuneita jotenkin asian suhteen).
  Tienaakohan noilla jutuilla hyvinkin?
  Tuntuu riittävän käsittämättömän paljon ihmisiä nykypäivänä, jotka tarvitsevat jotain muuta kuin perinteiset uskonnot joihin tukea ja turvautua sokeasti.

 • Ampuj4 sanoo:

  ”Tuntuu riittävän käsittämättömän paljon ihmisiä nykypäivänä, jotka tarvitsevat jotain muuta kuin perinteiset uskonnot joihin tukea ja turvautua sokeasti.”
  Niin mistäköhän tuo vois johtua. Jos nykyiset uskonnot tarjoais riittävän kattavan kuvan niin tuskin tuollasia joidenkin mielestä ”huuhaa juttuja” tarvittais vai olisko sittenkään näin. Nyky uskonnot ei ilmeisesti pysty kuitenkaan tarjoamaan nykyihmiselle riittävästi selityksiä koska tällasia ihmisiä on vaan enemmän ja enemmän. Myös erinlaiset oudot ilmiöt höystävät tätä soppaa tavallaan.

  Vai oisko kyse oikeasti sittenkin jostain ihmisten massa tietoisuuden heräämisestä. Tosin tässä vaiheessahan ei voi puhua suurista massoista mutta kyllähän tuollanen jossain vaiheessa voi saavuttaa suuretkin massat. Tosin toivottavasti ei samalla tavalla kuin kristinuskoa aikoinaan levitettiin miekoin ja kirvein.

 • Aina sanoo:

  Liukumiina, senkin sivari =) Miinojen asentamista ja kuljetuskuntoon laittamista koulutetaan..

 • Aina sanoo:

  Toivottavasti täällä osa älyää hakeutua hoitoon ennen kuin tekee norjalaisittain ”heräämättömiä” ihmisiä vastaan. Melko sairasta skeidaa oikeesti kokea olleensa herännyt tuollaiseen. Itsensä tuntemaan oppiminen ja hyväksyminen ja sen sellainen on heräämistä, tuo on jo hullua

 • Aina sanoo:

  Muistakaamme että on kaksi tapaa rikastua, oma ahkeruus tai toisten tyhmyys.

 • Huttu sanoo:

  Noh eiköhä se viimeistää kerro näille uusio-hihhuleille että mitään 3d-inkarnaatioita/4d-shangrilahan matkustamista ei tapahdu kun he heräävät ihan samalla tavalla seuraavaan työpäivään/koulupäivään kuin aikaisemminkin.

 • Isojalka sanoo:

  ja mikä todistaa tässä dokumentissa kuullun ”humanoidin” puheen oikeaksi, eikä joksikin ihmiseksi, joka esittää olevan jostain ulkoavaruudesta?

 • Huttu sanoo:

  ”ja mikä todistaa tässä dokumentissa kuullun “humanoidin” puheen oikeaksi, eikä joksikin ihmiseksi, joka esittää olevan jostain ulkoavaruudesta?”

  no koska internet? 😉

  Tä porukka täällä saa väännettyä mistä vaan humanoideja ja niiden ääniä jos ne haluu, koska mitään kritiikkiä ei harrasteta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Toki täällä kritiikkiä harrastetaan. Useimmin sen kohteeksi joutuvat logiikka ja luonnonlait. 😉

 • törppö sanoo:

  olen tarpeeksi avoin ufoille ja usein liikunkin syrjäisillä paikoilla, metikössä, mutta eivät oo ilmantuneet. pitäskö olla siks joku kaveri mukana /saman henkinen ufo-friikki, että ne tulis moikkaan?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot