ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Hämmästyttävä meduusaufo

Tällä kertaa käsittelemme kahta outoa videota, joissa näyttäisi liikkuvan jokin meduusamainen kohde.

Meksikossa saatiin kuvattua outo ufo. Kohteen kuvaaja kertoo sen liikkuneen meduusamaisesti. Alla olevalla videolla kuvia sekä kuvaajan kertomus tapahtuneesta.

http://www.youtube.com/watch?v=CnRQe2QCHbY

Samankaltainen lentävä meduusa saatiin kuvattua aikaisemmin myös videolle, ilmeiseti Argentiinassa. Kohdasta 2:45 eteenpäin näkyy meduusamaisen olennon liikkeet selvänä, kohdassa 3:15 vielä lähikuvaa/zoomaus kohteen liikkeistä.

Mitä mieltä sinä olet? Onko kyseessä outo ilmapallo, jokin ihmisen tekemä laitos, uusi eläinlaji vai jotain muuta outoa?

Mainos:

Kiitos vinkistä Anonymous84:lle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

75 kommenttia aiheeseen: Hämmästyttävä meduusaufo

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ääretön Totuus sanoo:

    Ettei olisi alempi video feikki?! Kohdassa 1:26 – 1:30 rupee pallon ympärillä näkymään kaikkea outoa sälää (ettei vaan johtuisi huonosta editoinnista) 😉

  • Wespa sanoo:

    Jotain ötököitä tai muita valoja siinä vilkkui. Mielestäni ei näyttänyt mitenkään editointiongelmalta, mutta mahdollista sekin kait on.

  • Laura sanoo:

    Jaa a.. otsikko kyllä tosin nauratti.. 😀

  • Huttu sanoo:

    Nojaa, omaan silmään toi ylempi näyttää silta klassiselta säähavaintopallolta pitkine häntineen, siis ihan oikeasti.

    Ja toi alempi näyttää enimmäkseen jonkun ilmavirran mukana kieppuvalta muovin tai pressun palalta. hirveästi sitä on ainakin editoitu koska leikkauskohtia tulee jatkuvasti, ja välillä näyttää siltä että siihen on jotenkin saatu dramaattista liikehdintää yhdistämällä eri paloja.

    Mehän nähdään vaan kokoajan tuo kohde sinistä taustaa vasten, ei nähdä miten paljoa se liikkuu ja mihin suuntaan joten hankalampi erottaa että miten se on leikattu kasaan.

  • joopajooo sanoo:

    ylempänä sääpallo, alempana sääpallo joka on poksahtanut yläilmakehän pienemmässä ilmanpaineessa ja hitaasti tippumassa läpi tuulisten kerrosten

  • joni sanoo:

    ylempi on ilmapallo ja alempi on feikki.olipa taas ihmeellistä.siis eihän ton alemman kaltaisia todellakaan voi lentää taivaalla oikeesti :DDDDD

  • Apinateoria sanoo:

    ^Ei tuo alempi ole feikki, vaan se on vain muovipussi tai vastaava, kuten jotkut ovat päätellleet. Totta kai se voi kieppua taivaalla juurikin noin.

  • Jeppe sanoo:

    Humanoidilta tippunu kauppakassi vain.

  • miko sanoo:

    oletteko kuulleet ikinä leijasta voisi myös olla sellainen

  • Korn sanoo:

    Alempi on selkeästi jokin muovinriekale tuulessa…Ylempi näyttää joltain zoomilta hyttysentoukasta tms… 😛

  • myymi sanoo:

    Selkeästi justiin joko hajonnut säähavaintopallo tai joku revennyt muovipussi tms. tuo alempi.

  • Lilli sanoo:

    Itse asiassa ihmisetkin on jo keksineet meduusamaisesti liikkuvan/meduusamaisen lentohärvelin. Isäntä näytti joskus videota youtubesta http://www.youtube.com/watch?v=F_citFkSNtk Tämä on vuoden 2008 prototyyppi (joten tiedä sitten millaiseksi se on nyt jo kehittynyt).

    Aika vaikuttavaa kyllä. Tämä tosin liikkuu sulavammin ja meduusamaisemmin kuin kumpikaan kohde videoilla (tosin, tuosta ylemmästä ei olekaan kuin kuvia, eikä nekään kovin selviä) ja kuten aikaisemminkin on jo todettu alempi videoa näyttää juurikin siltä että siinä on kuvattu jotain muoviriekaletta tms. joka lentelee tuulessa.

    Muutama linkki lisää: Nämä meduusat ui myös vedessä http://www.youtube.com/watch?v=N-O8-N71Qcw&feature=related

    Ja pingviinejäkin saattaa löytyä jossain vaiheessa taivaalta: http://www.youtube.com/watch?v=jPGgl5VH5go&NR=1

    Todella upeita!

    -Lilli-

  • Jake sanoo:

    Näitä youtube-ufopätkiä on vähänniinkuin turha laittaa tänne kun yksikään niistä ei ole totta. Jos tuolla olisi aitoja videoita, ne olisi luultavasti poistettu.. Kunnon materiaalia tänne.

  • Ampuj4 sanoo:

    Molemmat on aitoja ufoja. Sanotte mitä sanotte.

  • Niinpä niin sanoo:

    ”Jake: Kunnon materiaalia tänne.”

    Kuten sanoit, kaikki aidot poistetaan, joten miten lisäät kunnon materiaalia, kun se poistetaan 😀

  • Jännä sanoo:

    Ylemmässä videossa on selvä ilmapallo ja alempi on joku tuulen mukana lentävä vaate tai ilmapallo?

  • tzundax sanoo:

    tai voisko olla joku iso muovipussi mikä leijailee tuulen mukana taivaalla? ainakin toi jälkimmäinen video..

  • mieim sanoo:

    Joku karannut lakana tai joku pellolta karannut verkkokangas

  • jännä sanoo:

    alimmainen feikki! katsokaas miten paljon kamera tärisee kun ensiksi yrittää zoomailla.. videon puolivälissä kuitenki kohde näkyy lähes koko näytön kokoisena. eikä tärinää ollenkaan??? luulisi tärisevän enemmän.

  • jännä sanoo:

    mut jos nyt ei olisi feikattu.. niin sitten sanon, että joku elmukelmu / pakkausmuovin palanen.

  • Nova sanoo:

    haha voi teitä lapsukaisia.
    se että saatte kerättyä ilmapallon griteerit täyteen ”narun ja pallon muotoiset kappaleet kiinni ei tarkoita että se on SelVä ilmapallo tuosta et normaalisti ilmapalloa saa värien ja kokonais muodon takia todellakaan, mutta kieltämättä tuo ehkä muistuttaa eniten ilmapalloa kuin normaali ufoa.

  • Wespa sanoo:

    Videon loppupää on zoomattu ilmeisesti vain editointiohjelmalla siitä materiaalista mikä näkyy sitä ennen. Eli kohde on otettu lähempään tarkasteluun. Tärinä on myös täten helppo poistaa katselunautinnon takaamiseksi.

  • Isojalka sanoo:

    Tossa on tommonen uutinen: http://www.findance.com/uutiset/16031/hammentava-ufo-ilmio-satoja-silminnakijoita

    UFO nähty Brasiliassa ja satoja silminnäkijöitä. Erittäin vaikuttava ilmestys.

  • Nova sanoo:

    ihania todisteita jälleen lisää. kyllä historiasta nykyhetkeen riittää todisteita humanoideista ja skeptikoilla on täysi työ kiistää jokainen itseltään tulematta hulluksi sillä sisimmässään jo tidät että emme ole yksin.

  • Jake sanoo:

    Jos kaikki materiaali on poistettu, miksi tämä sivusto yleensä edes on olemassa. Loppuenlopuksi ainoastaan henkilöhaastattelut ja tiedemiesten lausunnot ovat ainoa järkevä osa tätä blogia.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Onkos Hexa vaihtanut nimimerkkinsä Novaksi..? 🙂

  • jatu sanoo:

    Selvästi entisen pääministerin tuppeensahattujen lautojen suojapeite on lähtenyt lentoon. Nehän oli peitetty Harry Potteristakin tutuksi tulleella näkymättömyysviitalla

  • Cafi sanoo:

    Mietin vain että miksi Wespa ei niinkään paljoa seuraa findancen kaltaisia sivuja joista itse huomasin kymmeniä mielenkiintoisia ufo/alien/hirviö yms juttua muutaman kuukauden sisältä mitä täällä ei ole julkaistu. Yleensä olen siinä toivossa käynyt täällä että jos jotain paranormaalia on maailmalla tapahtunut, se on täällä viikon sisällä. Mutta mm..

  • Wespa sanoo:

    Joo Findance käsittelee välillä ihan kivoja juttuja. Kaikkia ei ole vaan kerennyt täällä käsittelemään, vaikka vinkkejä on kyllä tullut. Voisi ottaa sen Brasilian ufon vaikka käsittelyyn tässä paremmalla ajalla. Suosittelen molempien sivustojen seuraamista. 🙂

  • isojalka sanoo:

    Rupesimpas itse katsomaan tarkemmin tuota Findancea ja huomasin että kyllä sielä on aika mielenkiintoisia juttuja. Näkyy siellä olevan juttua Argentiinassa terrorisoivasta tontusta, venäläisten kuljettamiin UFO:ihin.

  • Nexeon sanoo:

    Suokaasua

  • Wespa sanoo:

    Tuosta tontusta oli juttua jo vuonna 2008 😉
    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/03/12/tonttu-terrorisoi-argentiinassa/

    Helikpoterin kantama ufokin vaikutti vanhalta jutulta, niin en sitä ottanut blogiin käsiteltäväksi. Muistelin saman/samantapaisen videon nähneeni muutama vuosi sitten ja muistaakseni sillon osottautui feikiksi.

  • jatu sanoo:

    Hyvä vaan ettei aiheet vaihdu liian nopeaan.
    Aiheista pystyy paljon enemmän keskustelemaan ja kommentoimaan.

  • isojalka sanoo:

    Joo tiedän tuon tonttujutun parin vuoden takaa, mutta tuossa findancen juttu kun on tältä vuodelta niin on kumma jos vanhoja juttuja kerrotaan. Ja tuo kuulostaa erilaiselta kuin tuo vanha juttu, jossa ryymä pookia kohtasi tontun, kun tuossa uudessa jutussa moni asukas on kohdannut sen tontun.

  • ave sanoo:

    Jaahas ja taas tullaan siihen, että kuvaus loppuu ja jää arvoitukseksi, minne, miten ja millä nopeudella kohde katoaa. Alkaa jo tympimään nämä feikit. Kuitenkin jos tuollainen tulisi meidän talon päälle kieppumaan, niin ampuisin sitä kiväärillä!

  • ahven sanoo:

    miksi näitä muovikassi videoita täytyy lisätä tälle sivulle 😀

  • Kriteerikö sanoo:

    ”se että saatte kerättyä ilmapallon griteerit täyteen”

    Mikä on ”griteeri” ?

  • fu5e sanoo:

    Höpönpöpö, taitaa olla. Ainakin samanlailla uskoo maailman joka videon olevan avaruudesta.

    Vaikka videossa kohde näyttäisi todella paljon roskapussilta tai ilmapallolta, sitä ei saa sanoa ääneen koska se on skeptismiä ja suoranainen hyökkäys ihmisyyttä vastaan.

    Nova kyllä voi sanoa suoralta kädeltä että se on avaruusalus, mutta kun joku sanoo että se näyttää lentokoneelta, niin silloin revitään pelihousut. Järkyttävää kaksinaismoraalia.

    Ensimmäinen video ei juuri kerro paljoa, joten en voi sano oikeastaan muuta kuin että se olisi ilmapallon näköinen. Toisesta tulee mieleen lentävä muovinriekale.

    Occamin partaveistä kun sovelletaan, niin kaikista teorioista yksinkertaisin on yleensä oikea koska se vaatii vähiten oletuksia. Ei siittä tarvitse suuttua jos joku olettaa loogisinta vaihtoehtoa.

  • Krisanderi sanoo:

    Juuh:D. Toisessa videossa on ihan selvästi muovipussi joka ilmassa lentelee/leijailee tuulen vietävänä.

  • Yage sanoo:

    En ole blogin jäsen mutta oli pakko kommentoida että olen nähnyt kaveriporukkani kesken vastaavia liikkuvia tähtiä kun alemmalla videolla oleva, useita kerralla joskus syksyllä. Öisellä taivaalla erottuivat selvästi oikeiden joukosta. Lisäksi lapsena näin vastaavan eräänä yönä mummoni ikkunasta mutta kyseinen kohde oli yksin. Vieläkään ei ole hajua mitä ne oli vaikka opittu on paljon valosta ja tietoisuudesta.

  • meppe sanoo:

    Alempi video joku kankaan tai harson riekale ihan selvästi.

  • Nova sanoo:

    Pientä selvennystä asiaan,
    itse otin tarkastukseen ainoastaan tuon ylemmän videon mikä kuvastaa ehkä eniten ihmisen logiikalla ilmapalloa, mutta ei läheskään 100% siltä näytä.
    Sensiaan mitä eri persoona väitteisiin tulee että olisinkin kyseinen Hexa ei nyt valitettavasti pidä paikkaansa.
    höpönpöppö ja fu5e: monet ihmiset tiedostavat asioita hieman samalla tapaa kuin mitä joistain Hexan kirjoituksista käy ilmi, joten ei ole mikään ihme jos useemmat ajattelevat asioista hieman avarakatseisemmin kuin monet muut Massassa.

  • jon sanoo:

    perus jekkuja.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Nova: ”monet ihmiset tiedostavat asioita hieman samalla tapaa kuin mitä joistain Hexan kirjoituksista käy ilmi, joten ei ole mikään ihme jos useemmat ajattelevat asioista hieman avarakatseisemmin kuin monet muut Massassa.”

    http://maps.google.fi/maps?q=massa+italia&oe=utf-8&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x12d50e9279d93f79:0x4082c90e3e59810,Massa+Massa-Carrara,+Italia&gl=fi&ei=llYzTqveLIOCOrDrwOIL&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CCAQ8gEwAA

    Kaikkiko ne muka on tuolla..

  • Höpönpöpö sanoo:

    ?

  • Nexeon sanoo:

    Hahah, voi voi näitä juttuja. Ei voi muuta kuin nauraa. Itse en jaksa kohta enää edes kirjoitella tänne vaikka asioista onkin ihan mukava keskestella ja väitellä.

    Kyllähän se jo on selvää, että me ei olla tässä universumissa vai pitäiskö jo alkaa totemaan ”multiversumissa” yksin. Mun mielestä on aivan hölmö ajatus (vieläkin), että ei tuolla ketään/mitään muita ole. Siihen en sano vielä mitään, että onko Maassa vieraillut humanoideja, mutta en myöskään sitä kiellä. Uskon 100% sitten kun itse näen UFOn tai humanoidin, alkaa noi videot menettää pikkuhiljaa uskottavuutensa, kun kaikesta voidaan aina väitellä ja kaikki voidaan kiistää ja feikata jne.

    Mites se nyt menikään, ”Skeptikko ei uskoisi vaikka UFO/alieni seisoisi nenän edessä”, sanois sitäkin luultavasti kangastukseksi tai syyttäisi alkoholia tai muita päihteitä tai ties mitä…tai jos ei hän itse kiistä asiaa niin seuraava henkilö ainakin kiistää em. syillä, koska kuka nyt uskoisi jotain alkoholistia? Sama kuin uskoisi lapsen jokaiseen sanaan, vaiko?

  • Nova sanoo:

    tä,ä onkin suurimmaksi osaksi pitkän sekoituksen tulosta, ihmiset hukkuvat valikoituun tietoon ja maailman eliitillä on eniten koottuja resursseja ja kykyä hyödyntää koko tilanne kuvaa edukseen.

  • Nova sanoo:

    Höpönpöpö:
    heikko puolustus kyvyttömyytesi puolesta.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Nova näyttää todellakin jakavan Hexan ajatuksenjuoksen… 🙂

  • Isojalka sanoo:

    Tuohon toiseen videeon voin sanoa että kyseessä EI ole todellakaan ulkoavaruudenolioiden alus. Eikä kylläkään tuo ensinmäisen videon ilmapallo.

  • Ogeli sanoo:

    Tuossa juttua siitä Suomen edustalla olevasta ufosta:
    http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/114321-suomen-edustalta-meresta-loytyi-ufo

  • eiootietoo sanoo:

    Alempi joku pussi ja ylempi sääpalleroinen,

  • Tapio sanoo:

    Höpönpöpö, etsä tienny, Hexa on jo 4D-ulottuvuudessa, sillä on jo uudet nickit käytössä!

    No ei, mut en voinu vastusta tätä ironista läppää? 🙁

  • Joku sanoo:

    Lei-jo-ja ja le-di-va-lo-ja

  • fu5e sanoo:

    Nova

    Avarakatseisuus ei tarkoita että täytyisi olla sokeanuskossa.

    Jos ei omaa mitään kritiikkiä asiaa kohtaan niin on aivan turha tulla edes keskustelemaan aiheesta.

  • Nova sanoo:

    ei pidä paikkaansa. jos jokaisella olisi kritiikkiä mielessä keskustelu palaisi lähtöviivaan loppujen lopuksi.

  • Miffy sanoo:

    Ylemmäksi tulee vain musta ruutu eikä videota ollenkaan. Johtuuko mun koneesta vai onko muilla sama ongelma?

  • miko sanoo:

    tämä koko sivusto pitäisi lopettaa mitä te tämmöstä *askaa jaksatte jauhaa se on ihan sama minkälaisia videoita tulee ja vaikka oiskin oikeita niin kukaan ei usko ennen kuin on käynyt muutan kerran ufossa tai mitä ovatkaan ja varmistunut ettei ole tullut huumatuksi

  • Höpönpöpö sanoo:

    Rauhallisesti, miko… 🙂

    Sivusto on aivan laillinen ja puolustaa paikkaansa juuri siksi, että täällä on vapaa mahdollisuus tuoda myös kriittinen mielipiteensä julki. Ja jos löytyy tietoa, joka osoittaa täällä toki hieman lapsekkaan lennokkaasti uutisoidut ilmiöt ja tapahtumat feikeiksi, säähavaintopalloiksi, leijoiksi tai ledivaloiksi saa sen juuri tätä kautta oikean kohderyhmän tietoon. Joillekin kumma kyllä halu uskoa päättömyyksiin on tärkeämpää kuin tiedon keruu siitä miten tämä hämmästyttävä universumimme toimii. Mutta jokainen on vapaa rakentamaan oma maailmankuvansa kuten parhaaksi näkee.

    Sinullakin on oikeus ilmaista mielipiteesi vaikka sen voisi tulkita sensuroimisvaatimukseksi, joka puolestaan rikkoo paitsi joitakin vallassa olevia perusoikeuksia myös ns. hyvää makua.

    Sivuston sulkemista voisi mielestäni vaatia vasta kun sen ylläpito alkaisi sensuroimaan kommentteja tarkoitushakuisin perustein. En usko tällaista tapahtuneen kuin korkeintaan harvoin jos milloinkaan ja jos niin silloinkin aivan inhimillisyyden piikkiin.

  • Ritke sanoo:

    Ettei olisi kameran linssissä mikroskooppinen eliö lol. No jokatapauksessa tämä on todella naurettava video, kaverin ääni oli tapausta kerrottaessa juuri sen oloinen että lukee paperilta tekstiä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tarkennan vielä, vaikka onhan tämä tullut joskus jo mainittuakin, ettei kenenkään pidä loukkaantua saati tuohtua jos hänen julkituomansa maailmankatsomus kyseenalaistetaan. Kaikesta pitää voida keskustella.

  • Kakku sanoo:

    HAARP-palloja >_Ö

  • freisier sanoo:

    Ei vissiin jengiä pahemmin kiinnosta tuo merenpohjasta löytynyt kiekko kun mikään media ei asiaa pahemmin käsittele. Jos sieltä olis löytyny avaamaton viinapullo, niin olis varmaan Iltasanomien etusivulla…

  • Kakku sanoo:

    Eikös se ollut tulppa merenpohjassa, johon ei kosketa. Siitä tämä mediahiljaisuus johtuu. Ettei vaan tule liika utelioita ja joku vielä vetäisee tulpan irti 😀

  • Reiska sanoo:

    Se merenpohjasta löytynyt klöntti on kyllä mielenkiintoinen ja haluaisin itsekin kuulla tarkempaa tietoa siitä. Ongelmana on vaan se, että tarkempaa tietoa siitä ei ole. Asiasta ei uutisoida, koska mitään uutisoitavaa ei ole ennen kuin joku käy oikeasti katsomassa, mikä se on.

  • niintota sanoo:

    Siis mikä klöntti? Selittäkääs nyt joku jotain.

    Tämä meduusahan on kyllä täyttä crapia. Perusteluja tullut jo ihan tarpeeksi aiemmin, mutta itselle suurin perustelu on tuo että kuvaus lopetetaan vaan kesken ja meduusa näyttää uivan meressä ja taustalayeriä on muokattu taivaan näköiseksi..

  • ippos66 sanoo:

    ”meduusa” on yläilmakehan tutkimusissa käytettävä pallo joka on jo täyttänyt tehtävänsä ja putoaa maahan.
    Ruotsin avaruustutkimuskeskeus lähettelee myös noita palloja taivaalle.

  • freisier sanoo:

    http://www.stara.fi/2011/07/30/ufo-loydetty-suomen-aluevesilta/

    Tuolla ainakin on juttua siitä ”merenpohjauffosta” ja samoin aikasemmin ketjuun postatussa linkissä. 60-metrinen kiekko on vissiin vähän turhan iso ollakseen tykkitorni…

  • freisier sanoo:

    😀 ja tuo loppuosa kommentista kuuluu sitten eri viestiketjuun. hehho

  • Reiska sanoo:

    60 metriä? 60 feet ~ 18 metriä. Stara.fi:n toimittaja ei osaa laskea.

  • turret tusk sanoo:

    uusi laji: the flying jellyfish..

  • alemmas on vaa sanoo:

    joltai pikkulikalta tuuleen karannu huivi

  • Kuuhaukka sanoo:

    Ylempi on ilmapallo, alempi rikkinäinen muovipussi. Heleppoa tunnistaa. 😀

  • mustamies sanoo:

    enpä usko että ufo olisi. voi vaikka ollakkin joku ilmapallo tai semmonen..

  • Anttii sanoo:

    Ei näytä ufoilta, joku taas tehnyt juttuja youtubeen, näyttää ilmapallolta ja muovipussilta…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto