FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Tonttu Terrorisoi Argentiinassa

Tonttu / MenninkäinenKuvan tonttu pelottelee argentiinalaisia.

Tontun/Menninkäisen on nähty liikkuvan öiseen aikaan. Olennolla on päässään terävä tonttuhattu ja se liikkuu oudosti sivuttain.

Jose Alvarez sai kuvattua tontun kännykkäkamerallaan maanantaina 10.3.2008.

Jose kertoi:Juttelimme viimekertaisesta kalastusreissustamme. Aloin kuvaamaan keskusteluamme, kun muut vitsailivat. Yhtäkkiä kuulimme jotakin, oudon äänen, joka muistutti siltä, kuin joku olisi heittänyt kiviä. Katsoimme äänen suuntaan ja luulimme aluksi sitä koiraksi, mutta kun huomasimme kyseessä olevan kääpiömäisen otuksen pelästyimme.

Jose lisäsi myös:Tämä ei ole pilaa. Pelkäämme vieläkin mennä ulos, niin kuin kaikki muutkin lähialueelta. Yksi ystävistämme pelästyi otusta niin paljon, että hänet piti viedä sairaalaan.

Josen kuvaama video tontusta:

Lähde: TheSun.co.uk

Kiitokset Valokaapelimiehelle, Kertulle, Jonetsille ja zacrelle vinkistä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

191 kommenttia aiheeseen: Tonttu Terrorisoi Argentiinassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • tiski12 sanoo:

  Hmm.. miten sanois.. Voi olla feikki tai ei.. paha sanoo mitään.. kiinnostavaa.. Kiitoksia laittajalle!

 • asd sanoo:

  Kauko-ohjattava robotti se vaan

 • rezaR sanoo:

  ”Kauko-ohjattava robotti se vaan” Se kyllä vois olla mutta tarvitaan osaamista ja viitsimistä tehdä tuollainen robotti. Itse en kyllä usko tämän olevan tonttu tai maahinen tjms.

 • Ufomies sanoo:

  Kandee muistaa laittaa hopiata kehtoihin, ettei maahiset vie mukuloita. <3

 • - sanoo:

  Mitä seuraavaksi? Yksi sarvisetponit terrorisoivat Irania.

 • gh0stb0y sanoo:

  HAHAA! 😀 Pelästyi niin pahasti että joutui sairaalaan. He eivät vieläkään uskalla mennä ulos! 😀 ahahahhaha!!! Mä olisin heti ulkona jahtaamassa sitä 🙂 Kertoisin kuinka kiltti olen ollut tänä vuonna 😀

 • gh0stb0y sanoo:

  No kumminskii on pääasia että vihdoin on saatu tontutkii mukaan tänne 🙂 Ihmettelen että ennen tuli lähes päivittäin juttuja tänne, ja nyt 2-4 päivän välein… Miksi?

 • idanblogi1 sanoo:

  Ei tontut ole mitään ihmisiä alunperin, ne on sellaisia ujoja vanhojen tarinoiden mukaan.

  Saattaa olla lapsi tai kääpiö hattu päässä.

 • Tunhhu sanoo:

  mut voihan toi oikeesti olla joku kääpiö joka on keksiny hauskan jutun, mut ihmiset onkin siitä ”hauskuudesta” paniikissa…tosin en ihmettele, ottaen huomioon mitä kaikkea tuol eteläamerikan suunnal on nyt lähivuosina tapahtunu (olento koskettaa poikaa yms. valtavat ufohavainnot) 😉

 • Tanja sanoo:

  Aika mielenkiintoinen juttu. Ja se video ainakin vaikutti aidolta, vaikka loppui vähän turhan aikaisin. En kyllä itsekään olisi varmaan uskaltanut jäädä kuvaamaan pidemmäksi aikaa.

 • C-P Ettersson sanoo:

  Ahaa, Maradona on lopultakin löytyny ja saanut ilmeisesti korvatunturilta säällistä duuniakin. Hyvä homma, vanhat kunnon askelmerkit on yhä tallella ei voi erehtyä, nuoriso meni heti ihan kahville…

 • Arulux sanoo:

  Video on mielestäni aito, mutta kuvassa näkyvä ”henkilö” ei varmasti ole mikään tonttu vaan pienikasvuinen ihminen.
  Pienikasvuisilla ihmisillä on yleensä raajat myöskin huonosti kasvaneet ja tästä syystä normaali käveleminen voi olla vaikeaa, ja kuten kuvasta näkyy, kyseinen kääpiö liikkuukin hieman vaikean näköisesti sivuttain hyppelemällä…
  Eikös aito Tonttu olis pinkaissu pakoon terveillä jaloillaan. 😉

  Varmasti kyseessä on jonkun kääpiön keksimä hauska pila tai ehkä jopa pakon sanelema tapa liikkua öisin, ilman joutumista ihmisten tuijoteltavaksi.

 • Makru sanoo:

  Miks sillä sitten pitää olla tonttulakki päässä jos se siis onihan tavallinen kääpiö jonka täytyy liikkua öisin?

 • Apotti sanoo:

  Kääpiö joka ei tahdo nuorison huutelevan asuntonsa lähellä ^.^

 • laurent sanoo:

  Rohkeaa porukkaa Argentiinassa. Reilusti alle metrin pituinen ja korkeintaan parikymmentä kiloa painava yksittäinen tonttu, kääpiö tai mahdollisesti hauskan pilan keksinyt pienikasvuinen vammainen pelottaa karkuun neljä arviolta 60-80kg nuorta miestä. Joista yksi saa vielä niin pahat traumat että joutuu sairaalaan.

 • julle sanoo:

  Pihatontuille vapautta… peace, out.

 • gh0stb0y sanoo:

  Repesin täysin kun näin videon! AHHAHAHAHA!!! ;D Hauskempaa videota ei voi olla olemassakaan! 😀 Se tonttu kiilteli oudosti siinä videossa… Miksiköhän?

 • Regendos sanoo:

  Aika pieni kääpiö saa olla, jos matalaan ruovikkoon pystyy piiloutumaan. Vaikuttaa aika todelta.

 • KP sanoo:

  itse en ymmärrä, mitä pelottavaa kyseisessä otuksessa edes on, vaikka olisikin aito ?

 • Minna sanoo:

  Aika erikoinen tuo video kyllä, vaikuttaa melko aidolta, harmittaa vain videon laatu. Voikohan kyseessä kuitenkaan olla ihminen? Jos tuossa kaupungissa olisi noin pienikokoinen henkilö, eikö hän olisi melko kuuluisa koostaan? 😀 Etelä-Amerikka on melko taikauskoinen maanosa, joten sielläkin keksitään varmasti yhtä sun toista. Mutta aika aidolta tontulta se on saatu näyttämään 😉

 • KP sanoo:

  Niin on, huvittavan näköinen toi on, ei pelottavan 😛

 • Wespa sanoo:

  gh0stb0y:lle ja muille tiedoksi, että olen ollut kipeänä melkein koko tämän viikon ja nyt alan pikkuhiljaa parantumaan. Pahoittelen uutisten ja videoiden hidasta lisäämistahtia. Homma palautuu normaaliksi lähipäivinä, kun parannun kokonaan.

 • BUA sanoo:

  Kellekkään tule mieleen”hauskasti” puettu simpanssi, joka olisi karannut jostain…

 • Univelka sanoo:

  Seuraavassa jackassissa Weeman pelottelee argenttiinalaisia tonttuasussa (:

 • gh0stb0y sanoo:

  Kiitos viestistä Wespa!

 • atac sanoo:

  Mun mielestä tosta liikkumisesta tulee mieleen joku apina… ?

 • Ufomies sanoo:

  Atac taisi osua naulan kantaan.

 • nörääjä sanoo:

  näyttää kieltämättä apinalta semmone juhlahattu päässä :/

 • julle sanoo:

  Toi olis ollu mukava käydä ottaa kiinni/lähteä perään. 🙂

 • idanblogi1 sanoo:

  Toi kävelee kuin kääpiö. Se on varmaan sellainen. Toisaalta tuo on pieni kylä, missä on ennenkin nähty tuo ”otus”.

  Hankala sanoa. Harmi kun nykyään kaiken voi feikata.

 • Kaseki sanoo:

  Se on joku korvatunturin tonttu joka on pudonnu petterin kyydistä, ja käyny jossain pubissa XDD.Mutta miten niin tuo tonttu terrorisoi, mielestäni se vain liikkuu oudosti.Olis ottanu sen kiinni ja vieny eläintarhaan, oisin käyny kattomas ja todennu että olin väärässä, se video ei ollutkaan feikki.Vetää siinä mokoma Tunturintangoa 😀 mut joo, mielestäni feikki, mut mitä pelottavaa siinä on?Ne jätkät on jotain 170 cm, ja ne säikähtää jotain 60 cm tai alle olevaa tonttua.Rohkeita nuo Argenttiinalaiset.Mut sillä tontulla on hienot kegät, ihan kuin mun viisivuotiaana piirretyillä ukkeleilla, tommoset jännät pyöreähköt :))

 • dyyd sanoo:

  Nää on kyllä ihme pelkureita tuolla päin maailmaa. Tommosethan napataan kiinni jos näkee, kuten Kaseki sanoi. Samoin siinä olento koskettaa poikaa tapauksessa lähti tissiposki karkuun, kun olisi voinut nykästä alienin kadulle toisesta ulottuvuudesta. Ei jää ainakaan mitään seliteltävää tana! Ja tämä on totuus.

 • idanblogi1 sanoo:

  Haluaisin nähdä, kun te otatte kiinni tuollaisen tontun. Varsinkin, kun on teidän kylässä lapsesta asti peloteltu tuollaisilla.

 • juuso sanoo:

  HAHAH itehän menisin kattomaan tommosta veitikkaa 😀 joku kylän 5vuotiasita jekuttaa juopottelijoita

 • dyyd sanoo:

  Ei meidän kylässä, noiden kylässä =) Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan tontuista uskoa mitä niistä kerrotaan… ymmärrän kyllä kuitenkin pointtisi. Toivotaan että sattuisi täälläkin päin maailmaan jotain yliluonnollista, niin päästään pistämään itsemme likoon.

 • tyo sanoo:

  Toivotaan että tämän tontun uutisointi ei lopu tähän yhteen kertaan.
  Millä tavalla tämä tonttu on nyt sitten terrorisoinut?

 • Vesku sanoo:

  Itse asiassa, tarkemmin katsottaessa ”tonttu” ei liiku omituisesti sivuttain hyppien ennen kuin huomaa ko. pojat ja sitten lähtee hyppelemään sivulle (=karkuun) Muuten kävelee normaalisti, mutta raskaasti vaappuen.

 • jarska sanoo:

  Jätkät lähtee karkuun vaahtosammuttimen kokoista pikkutonttua??? Jos tuo sama olisi tapahtunut Suomessa niin Itiksen teinit ois vetäny tonttua kärsään ja rullannut siltä rahat ja kännykän.

 • Vesku sanoo:

  Eikä sillä mitään pipaa oo päässä – se on sen pää!!!

 • MävaaXD sanoo:

  Kappas : D Mites se meijän saunatonttu nyt argenttiinaan on lähteny? Ihmettelinki ku ei oo pariin viikkoo näkyny. Voi raukkaa : (

  XDD Nojoo, läppä. Mut kumminki toi ”tonttu” näytti aika kumiselta : P

 • KMA sanoo:

  Jos joku on joskus pelannut peliä nimeltä HALO, niin tietää mikä tuo on. Liikkuvat pelissä aivan samalla tavalla. Googlesta löytyy myös Grunt-örkistä kuvia. Feikki mikä feikki.

 • SiiSeLiX sanoo:

  ”Jätkät lähtee karkuun vaahtosammuttimen kokoista pikkutonttua??? Jos tuo sama olisi tapahtunut Suomessa niin Itiksen teinit ois vetäny tonttua kärsään ja rullannut siltä rahat ja kännykän”

  Jeps 😀

 • RP sanoo:

  en tiiä sitte onko aito 😀 kun tuo uutinen on ollut iltasanomissa (muistaakseni, enivei jossain uutislehdessä) ja sielä kerrottiin että oikeesti koko kaupunki pelkää tota 😀 niin ei kai se feikki oo… pelko voi olla totta, mutta tonttu ei välttämättä

 • Maiju sanoo:

  loppujen lopuksi,aika pelottava ja toisaalta aika hauska. Voi kyllä olla aitokin mutta mietin vain… menikö kuvaaja niin paniikkiin että painoi nauhotuksen pois päältä,vai oliko tosiaa kyseessä vain jekku? Itse olisin kyllä kuvannut pitempään,niin olisi sekin mysteeri selvinnyt. Toivotaan että asiasta kuuluu vielä. 🙂

 • Laurent sanoo:

  En kyllä ymmärrä mikä tuossa pikku-ukossa voi olla pelottavaa. Tuo ukkeli on tuskin polvea korkeampi ja teinit pötkii pakoon, miksi ihmeessä?? Turha sitä on ”jos olisit elänyt siellä ja kuunnellut varoittavia tarinoita kehdosta asti niin pelästyisit itsekin” -tyylisellä hevonkukkuselityksellä selittää. Järki hoi älä jätä, jos tuo olisi oikea niin mitä tuollainen hiippalakkinen pihatonttu voisi tehdä? Purra nilkkaan vai? Meitsi ainakin pistäisi tuon pikku-ukon taskuun!

 • Wespa sanoo:

  Onhan olemassa myös ihmisiä, jotka pomppivat karkuun pieniä hämähäkkejä ja hiiriä, niin miksei menninkäisiäkin. Monia ihmisiä pelottaa kaikki outo…

 • joku sanoo:

  Miksi kukaan kuvaisi keskustelua kalareissusta?

 • gh0stb0y sanoo:

  HÄH?

 • Assassin sanoo:

  Nyt on tämäkin sitten todistettu feikiksi http://www.youtube.com/watch?v=EJSTMOGH0w8 Pienellä etsimisellä löytyi toinen ”otto” tästä videosta. Muuten samanlainen, mutta tässä osoitetaan ”tonttua” taskulampulla, ja kameran liikkeet ovat erilaiset.

 • Assassin sanoo:

  http://saltajose.blogspot.com/ Ja tässä vielä sivusto josta päädyin youtube linkkiin. Sääli, että tämäkin osoittautui feikiksi 🙁 vaikka joltain osin se oli tiedossa, mutta aina sitä vaan haluaa uskoa.

 • aset sanoo:

  Laurent:

  saattaa kuulostaa skitsolt mu on jo mone sada vuode pääst kertomuksii et ne osaa tehdä taikoja ja ne saattaa viedä niide maailmaa, ja siel ei sit sais sanoo sanakaa tai muute sinne jää ikuiseks ajoiks

 • joni sanoo:

  mitä jos toi on vaan joku kehitys vammanen kääpiö joka juksentelee pitkin paikkoja:D ja mä en tajuu miks noi pelkää tota mää lähtisin ite heti haavi kädessä hakeen tota ja saisin miljoonia jos näyttäisin sen joillekki haamu tyypeille:D

 • Laurent sanoo:

  Ghostboylla on ihan oikea pointti siinä että jos on patologinen fobia jotain kohtaan niin kyllähän sitä silloin pelkää (esimerkiksi joutunut pienenä hämähäkin puremaksi ja viettänyt kuukauden sairaalassa niin sitten) mutta ei mitkään pelkät sadut riitä mitään fobioita aiheuttamaan: tarvitaan konkreettinen kokemus. Jonillakin on pointti: olisi muuten aivan tosi jees saada kiinni tuollainen otus! Loppuisi se spekulointi jos kaivaisi säkistä roudariteipillä paketoidun kiroilevan tontun skeptikoiden pöydälle 😉 Mutta feikkihän tuokin tonttu oli…

 • Laurent sanoo:

  Eikun meni Wespa ja Ghostboy sekaisin. Pahoittelen sakeennusta.

 • Uffomies sanoo:

  Joo, tontuksi puettu pienikokoinen apina. Olisivat ottaneet kiinni. Suomessakin, joskus muinoin, eräs kaveri kertoi ulkona olevasta tunnistamattomasta valoilmiöstä veljelleen, joka otti hirvikiväärin ja ampui sitä valoilmiötä. Ufo hävisi alta aikayksikön. Nämä ”machomiehet” säikähtävät pientä kääpiötä ja joutuvat jopa sairaalaan. Muuten lähes kaikki ”ufokuvat” ovat helkkarin epäselviä.

 • minnervo sanoo:

  Mä kattoin sen.. tosi karmiva :S:S

 • elmiess sanoo:

  Assassinin video kyllä sanoo jo paljon. Aika suuniteltulta vaikuttaa, kun pari erilaista videota löytyy?

 • Assassin sanoo:

  Jep, pienellä etsimisellä löytää kaikkea kivaa 🙂

  Ja kyllä tuo nyt ihan sata prosenttisesti on suuniteltu, kerta kaksi eri videota samasta paikasta, suunnilleen samanlaiset. Puhetta en ole kuunnellut onko sekin samaa, liekö heillä käsikirjoitus ja vuorosanatkin jossain?

  Ja jos kuuntelee tarkkaan alkuperäistä videota, mielestäni ihan lopussa kun yksi tyyppi huutaa, niin olen kuulevinani naurua taustalta. Jopa tuo toinen video on uskottavampi kuin alkuperäinen. Tosin toisen videon taskulamppu saattoi tekijöiden mielestä paljastaa tontun feikiksi.

  Tai sitten vain he olivat samassa paikassa joku toinen ilta ja sama ukkeli hyppeli taas tiellä 🙂 Tällä kertaa he vaan olivat varustautuneet taskulampuilla. Ehkä tontun pärstäkerroin ei mitään parasta ollu, kerta tälläkin kertaa tuli karkumatka 😀 NO joo, vitsit sikseen.

  Aika kämmi ollut, että kaksi eri otosta joutuu internetiin, muuten tuo olisi ollut legenda, ja kyseisen kaupungin turistimäärä olisi kymmenkertaistunut.

 • HowlingCat sanoo:

  Katos, puutarhatonttu vaihtanu vapaalle

 • Lana sanoo:

  Goooosh! Vähä mä säikähdin! 🙂 En yhtään tiiä onko aito vai ei mut huh huh– Jos toi on totta- niin miks ihmees tollaisii juttui ei näy lehdissä/ yleisissä jutuissa. Harvoin uutisten pitäisi olla blogeissa…

 • gh0stb0y sanoo:

  No olihan tää juttu The Sun lehdessä.

 • tyo sanoo:

  Ja jopa iltalehdessä. Eikä edes Hullu maailma palstalla.

 • Loather sanoo:

  Joku laitto lemmikkiapinansa asialle 🙂 tai sitte se o kääpiö, tai alien

 • Loather sanoo:

  Mää tahon mennä käymää tuolla, kuka tulee mukaan? Lähetää tonttujahtiin

 • Mikko sanoo:

  Varmaan joku eristäytyny kääpiö ihminen mitä kukaan ei oo ennen nähny..

 • idanblogi1 sanoo:

  Kun joku sano ettei ennen poikia vaappunu, niin kyllä se vaappu pikkuisen.

  Se kyllä lähti valoon tuolla tavalla, että jos piiloon olisi halunnut mennä, olisi varmaankin mennyt puskaan.

 • Pendulum sanoo:

  jooh. katoin videon pari kertaa peräkkäin… tontulla toimii jalat aika huonosti ku ei oikee polvilla ponnista.. aika vaikeeta ois ilman polvia ponnistaa sivuttai ku ne sen jalat on suorat tikut. tai sillä ei oo polvia :/ jooh en tiiä… ite uskon kaikkee paranormaaliin ja tonttuihin 😀 oon kai sit hullu….

 • minni sanoo:

  Aika jännä video… Näytti melko aidolta – vaikka olisikin pilaa.
  Olisi itseltänikin mennyt löysät housuun.
  Häpeäkseni tunnustan nähneeni ”tontun” pienenä ikkunamme takana. Tästä ei ole kehdannut monelle kertoa. Silloin ei ollut talvi ja ikkunammekin oli yli puolentoista metrin korkeudella. Hiippalakki sillä kyllä oli. Heräsin yöllä kulkusen kilinään ja tämä ”tonttu” liikkui sivuittain hyppien (kuten videolla btw) kolmen olohuoneen ikkunan ohi. Vaikka olisi ollut aikuinen kyseessä niin aika sairas pila.

 • VonPatti sanoo:

  Jollakin ollut hauskaa pilaillessa.
  Nämä kaverit kuulivat kivien heittelyä ennen tontun ilmaantumista.Eikö ole jo aika ilmiselvääkin että ”tonttu” halusi herättää huomion.Muussa tapauksessa tuskin tuollaista videota olisi saatu napattua.Kyseessä on mitä luultavammin joku paikallinen pilailija.Feikkiä ,yllätys yllätys.

 • nukka_ sanoo:

  Tuota noin. Miksi oikea tonttu jäisi kameran eteen ”tanssimaan” ja mielestäni tuo liikkuminen ei näytä mitenkään vaikealta. Samaltahan ihminen itse näyttää pomppiessaan sivuttain. Ja tuskinpa oikealla tontulla mtn tonttulakkia päässä olisi… Ja muuten hei… Menikö mulla jotenkin ohi syy, että miksi video oli todistettu feikiksi?

 • Da Capo sanoo:

  Youtubesta voitte löytää helposti videon, joka todistaa tämän feikiksi.

 • idanblogi1 sanoo:

  Mikset linkitä?

  Millä tavalla todistaa?

 • elmiess sanoo:

  idanblogil, ylhäältä löytyy selitykset ja linkitykset. Jos siis luet kaikki kommentit niin kyllä löydät.

 • Kiinnostunut sanoo:

  oii nii lutune voi apua kun mää rupesin nauramaan kun tollanen pikku jätkä lyllertää tualla. :–D Oli se aika aidon näkönen kyllä ;>

 • Jörmä sanoo:

  Ahdistuin. En yleensä ahdistu helposti, mutta tuosta ahdistuin jostain syystä.

 • Jack Bauer sanoo:

  Näyttää olevan HALO 3 covenant hahmo

 • Assassin sanoo:

  nukka_ (18:44:51) :

  … Ja muuten hei… Menikö mulla jotenkin ohi syy, että miksi video oli todistettu feikiksi?

  ………..

  Öh, tossa 15.3 kohalla on minulta parikin viestiä jotka todistavat tämän feikiksi. Toinen vie Youtubeen, jossa on toinen otos tästä videosta. Muuten samanlainen, mutta muutamilla eroavaisuuksilla, kuten taskulampun valo.

  Kannattaisiko lukea aikasempia viestejä? 😉

 • Jöö sanoo:

  Jokin tossa videossa oikeasti ahdistaa. Mua on aina ahdistanu tollaset pikku ukot, pelkään kääpiöitäki :S

 • Asiantuntija sanoo:

  Nyt täytyy muistaa sellainen tärkeä asia, että tästä vastaavasta ”tontusta” on tuolla kylällä/taajamassa useita havaintoja kymmeniltä ihmisiltä… Eli tämä video voi olla/lienee lavastus, mutta onko itse asia pelkkää huuhaata se on täysin eri asia.

 • Gitarre sanoo:

  weeman jackassin kanssa vaa käyny pelleilee:D

 • ninni sanoo:

  miten tuollaista voi pelätä ?? 😀 olisin heti lähteny perään. ei tollanen vois mitään pahaa tehdä. ei ainakaan näytä siltä että vois.. nauranu olisin 😀 weemanilta näyttää tosiaan.. oikeesti voi olla joku joulun aikoihin mielisairaalasta karannu lyhytkasvunen mies :’D

 • tyttönen sanoo:

  noi miehethän on jotain 160/170 cm nii miten ne voi pelästyy jotain kaks kertaa lyhyempää oliota?? aika epäuskottavaa…. apina se vaan on… en mä oikeen usko et noin pienii kääpiöitä on olemassa…

 • avari sanoo:

  oli kääpiö joka teki pilaa..

 • G-girl sanoo:

  Tunhhu (19:50:56) :

  mut voihan toi oikeesti olla joku kääpiö joka on keksiny hauskan jutun, mut ihmiset onkin siitä “hauskuudesta” paniikissa…tosin en ihmettele, ottaen huomioon mitä kaikkea tuol eteläamerikan suunnal on nyt lähivuosina tapahtunu (olento koskettaa poikaa yms. valtavat ufohavainnot) 😉
  ________________________________________________________________________
  En usko että kukaa elossa oleva kääpiö on noi pienen kokoinen.Varmaan joku just 50cm tuo ”olio” tuossa. Mutta en kyllä usko silti että oikea tonttu on kyseessä. ^^ ;D

 • pete sanoo:

  ”Suomessakin, joskus muinoin, eräs kaveri kertoi ulkona olevasta tunnistamattomasta valoilmiöstä veljelleen, joka otti hirvikiväärin ja ampui sitä valoilmiötä. Ufo hävisi alta aikayksikön” Jee tosisuomalaisia! 😀

  Jos suomeen ilmestyis tuommoinen niin ois naapurin Hilkka-mummokin ottanu haulikon naulasta ja lähteny perään ampuen ja huutaen: ”Perkele viimeinen kerta kun talsit mun ruohoa!! Kyllä minä sinut kiinni saan!”

 • pete sanoo:

  siis tuollainen tonttu

 • Hohhoijaa sanoo:

  Hauskasti se liikkuu mutta en usko kuitenkaan 😀

 • Morgoth sanoo:

  😀 Kohta joku postaa videon missä menee joulupukki ja jengi pelästyy hirveesti…

  En hoksaa millään mitä pelottavaa on tontuissa. 😀

 • Taalasmaa sanoo:

  Aika siistin näkönen ukkeli… En usko, että toi on feikki. Maailmassa vaan on kitukasvusia ja vammasia ihmisiä ja jos ”maahisia” tai ”tonttuja” ois olemassa eiköhän niistä ois ennenki joku kuva räpsästy?

 • wertti sanoo:

  ku kuuntelee ihan tarkka ton lopun kuulee ku toiset nauraa tuolla taustalla…

 • wertti sanoo:

  niistä tyypeistä siis.

 • miluski sanoo:

  hehhehhhehheh se on vaan joku narkkari tai joku dilledong, niitähän tää maailma on täynnä 😀

 • Arctica sanoo:

  noitten äijien sähläämiseen menee yli puolet tästä videosta,

 • Debbie sanoo:

  Hmm. Itse en tiedä mitä sanoisin tähän. Tosiaan tuo vaikuttaa hyvin epänormaalilta ja uskottomalta, mutta näyttää silti aika aidolta. En usko sen olevan mikään robotti. Ja tuskin kukaan huvikseen tuollaista tekisi? Lehdetkin on siitä ilmoittaneet. Toisaalta myös tuossa lopussa kuului pientä naurua. Että on voitu ihan hyvin keksiä itse koko homma, mutta.. En nyt tiedä.

 • neda sanoo:

  Hahaa juoppo(ko) :DDDDDDDD toi o feikkiifeikkii
  Se ko su sano et se on joku halo pelistä.. miten semmosii pelittyyppei vois olla irl? toi näyttää joltaa vekaralta jolla on semmoi teräväkärkinensynttärikartio pääs
  😛 harmi ettei voi pistää äänii päälle ku sisko raivoo tos -.-

 • Keksi sanoo:

  Reps xD

 • O o kauheeta!! sanoo:

  Hui ! hirveetä en uskaltais itekkää mennä ulos tollase jälkee!!!!!

 • TuNtEmAtOn sanoo:

  En ny tiiä, uskoisko. Aidolta se näyttää, mut… Ja onhan se pelottavakin kyl, en tiä miten voin pelät tommost pikku äijän käppänää, mut silti. >_<

 • TONTTUJEN TONTTU sanoo:

  joo tos äsken tuli pikku virhe!hehe

 • Minä täällä sanoo:

  Miksi kaikki pelkää tommosta tonttua!? Lahjoja se tuo väärään aikaa;) Miksiköhän ne ei ottanut sitä kii? :O O_o Mutta musta toi ei oo mikäänn feikki.

 • rampe+viisas 7 luokkalaine sanoo:

  jos mä olisin ollu siel mä menisin ja ottaisin sen tontun ja kysyisin: mitä heittelet kivillä ollaanko oltu tuhmii et ei saada lahjoi. se kyll olis painajainen

 • kerttu sanoo:

  toi on kyllä apina!! 😀

 • Kana sanoo:

  aluks oli khyl melkosia tonttuja siinä X)

 • Totuus sanoo:

  Selvä feikki on. On niin monia tapoja tehdä tommoinen. Otetaan vaan kuva jostain ja vähä muokkaillaan ja videoon vähän uudempaa teknologiaa. Jos ei noita oo käytetty niin kenties kauko-ohjattava romukasa? Surkea yritys tommonen.

 • muumi sanoo:

  joo just toi on liikeiden takia robo ja toooosiii *reps* siis kuka uskoo tota tyhmäää juttuuu siis sen kuvas teini pojat ja ne keksi jutun musta!!!:(EN USKO!!!:):D

 • Iippa sanoo:

  Noi pojat ois kyl voinu mennä kattoo mikä se on mut kun se on feikki nii ei ne mee yhtään lähemmäs ettei näyt et se on joku kauko-ohjattava robotti tms.. 😉 Ne ois saanu sen kiinni koska ei se järin nopeasti liikkunu.

 • RedMeat sanoo:

  Jos toi olis robotti ni sitä ei mitkään teinipojat sais tolleen liikkumaan. Liikkuu meinaa sen verran sulavasti. vaikuttaa ihan ihmisolennolta. Hyvin voi olla joku jouppo kääpiö mutta itse haluan uskoa että on aito ”tonttu” tai vastaava 🙂

 • julle sanoo:

  Jätkät hei, ois nyt voinu vähän ryhdistäytyy ja mennä porukalla perään kattoo kuka siel kadulla niitä sulavia tanssiliikkeitä tekee. Eihän nyt tuollaisessa porukassa pitäis silmät päästä irrota. Isoja miehiä herrantähden.

 • Irkku sanoo:

  Mie kyllä ite varmaan säikähtäsin jos joskus illalla lähtisin koiran kanssa pihalle ja sit jossain rannassa vaappus tommonen ihme suippohattu:D Mutta jos kerran kukaan kyläläinen ei uskalla mennä sitä kattomaan tai edes ulos nii ohhoh:D

 • Jiro sanoo:

  No mitä ne kiltit tontut ihmisiä pelottelee???

 • Maukka sanoo:

  Kansantaruissa on paljon vinhaa perää!! Kaverin huudahdus lopussa kuulosti kyllä aidolta säikähdykseltä ja kuvanväärentäjät olisivat tehneet jotain ”herkullisempaa” kuten vampyyri lähikuvassa hampaat kiiluen.

 • Maukka sanoo:

  Miehen huudahdus lopussa kuulostaa aidolta säikähdykseltä! Kansantaruissa on monesti vinhaa perää!

 • Yks vaan sanoo:

  Mustakin se kuulosti aidola en tiedä uskoisko en tiedä miten reagoisin varmaan menisin kattoon ja jahtaa sitä jos olisin kavereitten kaa tietty. Eka kyllä ottaisin selvää onko tonttu aseistautunut 😀 XD

 • Zero sanoo:

  Siis olis vähän siisti jos mä näkisin tommosen kiviä heittelevän tontun mähän lähtisin pommittelemaan takasin siis miks suomes ei oo tommosii :D:D:D:D:D ja muuten heitteleekö kauko ohjattavat kiviä -.-

 • Locke sanoo:

  Tuli mieleen et se vois olla amis joka on ottanu vähän liikaa ja koittaa nyt 3,5 promilen kännissä hoiperella kotia…Puvun voi selittää sillä että jonkun mielestä on hauska pukea pikku amis tonttupukuun ja soittaa medialle 😀

 • Locke sanoo:

  voi lol mitä pelkureita pelkäävät viatonta amista

  xD

 • w3ccca sanoo:

  Joku vanha ukko mikä oli iltakävelyllä

 • Peku sanoo:

  Hetken uskoin et tää on totta mut sit näin sen toisen taskulamppu pätkän

 • Jusa sanoo:

  Hah pien mies pojat kiljuu melkee uskoo mut en kuiteskaa

 • empi sanoo:

  Ja ei ikinä päivänvalossa… o__Ô Suprise. Hieno on.

 • J.T sanoo:

  Tainnu käydä tonttu Tomera vähän naukkailemas ja kännipäissään rämpiny korvatunturin sijasta Argentiinaan. Ois kävässy tääl Suomenki puolella 😀

 • ninjani sanoo:

  Joo-o… Kohta saadaan havaintoja Joulupukista ja sitte Suomi rikastuu! 🙂

 • aku sanoo:

  Tonttu tai ei.. Tuntuu että olisi ”pieni ihminen” tai toisinsanoen ”lyhytkasvuinen henkilö” asialla. Ei sitä tiedä. Mutta video kuvattu selvästi illalla/yöllä.. joten sehän saa kaiken näyttämään pelottavalta. Joidenkin silmissä.

 • ben sanoo:

  siis toiha voi olla myös joku kääpiöks syntyny ihmine nii se on sit pukeutunu tontuks muuta selityst en keksi sille. voisko joku selittää mist sen huomaa et se on feikkii?

 • Masaman sanoo:

  ”En kyllä ymmärrä mikä tuossa pikku-ukossa voi olla pelottavaa.”

  Joo, ei varmaan itselläsi alkaisi heittämään nupista, jos joskus iltamyöhällä törmäisit lenkkipolulla noin puolimetriseen, puutarhatontun näköiseen otukseen, joka hyppelee sivusuunnassa sinun tielle. Vai mitä aattelit tehdä, sanoa hyvää iltaa ja jatkaa rauhassa matkaa?

  Ja sitten se kääpiöhypoteesi. Onhan tuo teknisesti katsoen joka tapauksessa kääpiö, mutta enpä ole ihan noin pikkuista kääpiökasvuista ihmistä vielä nähnyt. Kääpiötkään eivät kuitenkaan yleensä ole mitään taaperoikäisen kokoisia, vaan huomattavasti suurempia.

 • haamu sanoo:

  tyo olen samaa mieltä

 • 666beelzebub666 sanoo:

  pakko myöntää, että videolla tuo tilanne on harvinaisen huvittavan oloinen… mutta paikanpäällä voisin itekkin säikähtää aika makeasti..

 • 666beelzebub666 sanoo:

  ohoo!! todiste, että tämä koko tonttu hässäkkä on feikki:

  http://www.youtube.com/watch?v=EJSTMOGH0w8

  Miksi tästä skenariosta olisi kaksi ERILLAISTA videota olemassa?? Kun katsotte tämän videon, huomaatte, että täs näillä onkin taskulamppu ja tonttu liikkuu eri tavalla. Paikka on sama ja muutenkin tapahtumat ovet lähes identtiset.

  Mutta sitä en taujua, että miten tämä ”tonttu” on tehty….

 • 666beelzebub666 sanoo:

  hö. luulin olevani nokkela, mutta olenkin vain ajasta jäljessä…

 • Ox fan 4ever sanoo:

  Mä repesin tolle 😆
  Miten joku voi joutuu sairaalaan tosta.Enemmän pelkään Kummittelevaa Pikkutyttöökin joka on siis ihan lälly 😉

 • Sorvu sanoo:

  Juuh.. Hah mikä on… Mut emt… Miten nuo pojat on juuri sattunutkin samaan paikkaan missä tuo ilmestyy??? Mutta Sehän on se tonttu joka asuu meijän mökillä! Argenttiinassa sekin kun silmä välttää… Mutta kuten wespa sanoi että ihmiset pelkäävät nuppineulan kokoisia hämähäkkejä (kuten minäkin) niin miksei nyt tuollastakin voisi pelätä?????? Mut niin.. menee liian vaikeeks ja todellakin.. Jos tuo olisi suomessa niin teinit jo perässä olisi..

 • 666beelzebub666 sanoo:

  tuo tontti olis paljon coolimpi jos se vetäisi moon-walkia ton oudon sivuttaisliikkeen sijaan.. \,,/

 • nalle karhu sanoo:

  hih hah hoh hih hih hihi hihi hihi tosi kiva ihan henki salpaantuu. tosi hauska
  luulen et lyhyt kasvone esiniintyy siin tosi kva olis laittanu siihen päivän piristys

 • kärmes sanoo:

  metsämökin tonttu aivan varmasti!

 • SirToni sanoo:

  No niin pojjat!!Verkot mukkaa ja Tonttu jahtiin!!

  Taitaa kyseessä olla kaveri porukan vähäkasvuinen dalttoni,ja kun muutama olut vetäistään niin kyllähän kaveri näyttäski iha tontulta.Siitä se idea sitten lähti.Ja tässä loppu tulos. <:D/-(

 • SirToni sanoo:

  JA miksi tontulla olisi huppari.Selitäppä se

 • Nuuskamuikkunen sanoo:

  Hmm.. Itse uskon melkeen kaikkeen, tietenkin haluan nähdä asiasta jotain ’aineistoa’ -.- en tiiä uskoakko vai ei :S Mutta huitooko toi tonttu tossa jotain kun nuo immeiset osottaa sitä tuolla taskulampulla.. Eka nauroin että se näytti keskaria!! :DD mutta kyllä mä olisin tota säikähtäny. (ellei nämä miehet sitten tiedä itse lavastamansa kohtausta) oli feikki tai ei, aika pelottvaa :S

 • Tiramisu sanoo:

  Mielestäni melko karmivaa…jotenkin tää video jäi karmimaan selkäpiitäni. En tiedä miksi.

 • Tiramisu sanoo:

  näyttää kuin otuksella olisi verkkarit jalassa :”D hahaha

 • tonzka313 sanoo:

  ite olisin ainakin käyny kattomassa lähempää, yksin en ehkä. Mutta ku noin monta on niin ei pelottaisi yhtään tommonen kääpiö mikä linkkaa jalkaa oudosti

 • Emma sanoo:

  VOIJUMA! MÄ VÄHÄ REPESI :DD kauko-ohjattu tonttu robo.. voijuma xDD

 • parmesan sanoo:

  tos lopus kuuluu noitte poikie nauruu.. o_o en usko oikee et tää on totta..

 • Kaisa sanoo:

  En oo varma, mut mun mielestä tossa taskarivideossa näkyy joku tyyppi seisomassa oikeella puun vieressä. Niinku vastapäätä sitä tonttua. En tiiä näkyykö se tässä videossa kun en jaksa kattoo.

 • fanta sanoo:

  en mä oikein usko tohon juttuun se tonttu ei näyttäny oikeelta :S

 • Lazze sanoo:

  Mä jo ihmettelinki mihi meiän tonttu häippäs sen baari-illan jälkee

 • WTF? sanoo:

  on aika ideattomia kuva on ihan surkee ei niistä erota mitää.

 • sanoo:

  Varmaan joku eläintarhasta karannut apina jolla on semmonen hattu

 • Tuntematon esine sanoo:

  Ei saa pelotella 😀 Pian näätte jonkun tontun ulkona ja sitten se tulee ja syö teiät :p Aika kivannäköstä se kun se tonttu liikkuu sellatti.
  Pitäiskö uskoo? En tiiä ..
  Kai sitä ehkä vois jopa uskoo ;p

 • Darth Ceast sanoo:

  Heh heh heh!Itsekin repesin tos.Nuo teiän jutut et teinit ois rullanu siltä rahat ja kännykän sai mut tippuun tuolilta! XD

 • ~Kaoru~ sanoo:

  :”DD Kuka voi pelätä tuollaasta ? Sen luo voi vaa mennä, ottaa se sylii ja viedä johki :–D tai ees mennä kysymään siltä että ”kuka helv*tti sä ny oot?”
  Ja nuo jätkät on aivan paniikissa ku joku 60-70 cm. pitkä ”pahis-tonttu” hyppelee sivuttain..???

 • evsku sanoo:

  repesin ku näin ton

 • evsku sanoo:

  siis toi sen kävelytyyli lol

 • Kissansilmä sanoo:

  ~Kaoru~:

  No, itse olen 11-vuotias ja olisin taatusti pelännyt, mutta olen sitä mieltä, että olisin jatkanut kuvaamista.

 • lollero sanoo:

  Toi on ilmiselvä apina tonttu lakki päässä

 • tonttu sanoo:

  Mikä vitsi toi oli!!!????

 • Nina sanoo:

  ..ja en ees revenny

 • Frozn sanoo:

  jonkun saunasta lähteny haukkaamaan raikasta ulkoilmaa 😉
  nappaisin kyllä kiinni jos tollasen näkisin 😀

 • Asd sanoo:

  Ei hitto kyl tollane pitäs ottaa kii ja niskaperse otteel johonki nakata ku säikyttelee:DD

 • Mii sanoo:

  Voivoi. Huvittavalta tuo näytti 😀 En oikein osaa uskoa todeksi.
  Saa muuten nähdä, mitä tänään tapahtuu kun lähdetään vähän kuvailemaan kummituksia! Otin nimittäin viimeviikolla eräällä ”kummitustalolla” kuvan, jossa näkyy selvät kaksi hahmoa (näyttää paholaiselta molemmat) Nyt painajaiset piinaa jatkuvalla syötöllä(nään painajaisunia, jossa esiintyy henkilöt jotka olivat paikanpäällä) ja pakko käydä varmistamassa tarttuuko jotain jos otan useamman kuvan ja oikealla kameralla. Kännykässä vähän huono kamera. Jännittävää…
  Uskon tonttuihin vasta sitten, kun sellanen tulee vastaan 😉

 • Gnome sanoo:

  Todellakin terrorisoi Argentiinalaisia nuoria…

 • :P sanoo:

  Tää tuli mielee ku eile siin totuuden perässä ne jahtas tonttui xD

  Täs teille tonttu: http://tinylink.com/?h5DsUv3qAm

  Ei oo mikää rick rolled juttu vaik on tinylinkis, kosk linkki oli aika pitkä 😛 mut eiks näytäkki samalt??

 • tonttu sanoo:

  Ihan sairaan pelottava tonttu!!! Mie saisin trauman jos näkisin tollasen, ja miusta tää on silti epäaito koska en mie usko mihinkään paranormaaliin (paitsi enkeleihin ja vähän ehkä haamuihin) joten en usko tota todeksi VAIKKA ONKIN IHAN KAMALA ja toivon ettei tuo tonttu murhaa minuu sänkyyni kun mie en usko siihen, sori tonttu!

 • ipa-99 sanoo:

  jos olis tonttui ei niit näkis paitsi unis ja hei argentiinas no way tai sit joku on oppinut just tansii

 • SaraEllinoora sanoo:

  Mä kyllä voin helposti ymmärtää miksi toi on pelottava. Tuolla päin maailmaa on ollut huomattavan paljon ylilounnollisia tapahtumia lähiaikoina, kuten aiemmin on mainittukkin. Vaikka toi ”tonttu” onkin hyvin pieni se varmaan vaikuttaa kammottavalta, koska semmoista ei ole aiemmin nähty.
  Minun mielestä tuntuu kyllä siltä, että ei tämä mikään tonttu ole vaan joku hyvin lyhytkasvuinen ihminen pelleilee hyvin vuoksi. Tai kyllä se voi olla joku koulutettu apinakin. Silti, täytyy myöntää, että säikähdin tota juttua kamalasti koskaa pelkään kuollakseni leprechauneja.

 • Usagi sanoo:

  Joku pälli on kai mielisairas ja luuulee olevansa tonttu.

 • JJ sanoo:

  Kelatkaa.. Kaveri joutu sairaalaan!!! Huhhuh! Mitähän jos Austin Powersin Mini-me ois tullu sieltä..se kaveri ei varmaan ois selvinny hengissä siitä 🙂

 • henkka sanoo:

  Kyllä…tonttuhan se siinä.

 • Skuklaa sanoo:

  Se yks rupes nauraa ihan tosi!

 • nauramaan?

 • dippasiilii sanoo:

  Minulle on käynyt saman lailla olin kerran sienestämässä niin näin sienen helttassa pienen metsä tontun. Kun kotona aukaisin sen huamasin että tonttu oli rakentanut sienen sisällle talon.

 • Jimmy sanoo:

  Vaikuttaa todella aidolta mutta en tiedä onko totta….

 • JoNi sanoo:

  Haha hauska pätkä !!! :D:D:D:D:D:D

 • Miley sanoo:

  Niitä ihmeen pikku miehiähän on? Se vois olla sellainen, jossain ihmeen tonttupuvussa? Mitä sanotte? x)

 • killokki sanoo:

  Missä on lumikki ja muut kuusi kääpiötä??

 • Sumi-chan sanoo:

  Säikähin, ku siin lopussa se tyyppi rupes huutaa. : DD

 • valtsu sanoo:

  herrajumala ihmiset, mitä tämä sivu on aivoillenne tehnyt?

  Jo lapsikin jo näkee ja tajuaa, että video on täysfeikki. Ensin kuvataan kun kolme(?) miestä keskustelee kalastamisesta, kunnes kuvaan pomppaa yhtäkkiä todella kömpelöliikkeinen, kehnosti toteutettu feikkitonttu.

  Herätkää ihmiset, uskoisitteko jos ottaisin kuvan itsestäni valkoinen lakana päälläni ja väitän kuvanneeni kummitusta?

 • Mörkö sanoo:

  Itse olen nähnyt 2 melkein samanlaista, mutta ne liikkuivat normaalisti ja olivat pienempiä. Luulin lapseksi mutta ei sen ikäinen vielä osaisi niin hyvin juosta?

 • Vili sanoo:

  Jaah… Luulen että tuo vois olla niitä kääpiö-ihmisiä. Sitä on voitu esim kiusata siitä pienenä ja nyt se haluaa kostaa muille pelottelemalla. 😀

 • äijä sanoo:

  ihan outo olio.mikä lie juoppo,joka ehtii kaliaa.

 • äijä sanoo:

  se on varmasti tonttu.se oli kyllä vähän outo…mut sitten kunse oli niin aidon näkönenkin mä kattoin sen 3kerran,hui vitsi,mikä voi olla nuin pieni ja voi piiloutua pusikkoon? Ja kattokkaa tota kävelyä,niin kuin joku tanssi. Joten TSEKATKAA tää juttu tarkkaan,kamut.

 • turret tusk sanoo:

  en usko tonttuihin maahisiin peikkoihin ja semmoisiin mutta ufoihin ja kummituksiin uskon.. ja ei kukaan pelästy niin pahasti että sairaalaan pitää lähettää.. hohhohhoo!!

 • siwasäkki sanoo:

  toi on kyl iha selvästi raahesta, se pelottava sukelluspuku. http://kuvat2.huuto.net/b/9f/b5f34c90bef3c890d9550592bd4d9-orig.jpg

 • turret tusk sanoo:

  ei toi ole mikään tonttu se on seppo taalasmaa hommissaan.. ihan selvästi näkee että seppohan se siellä pelottelemassa kaikki hengiltä. 😀

 • turret tusk sanoo:

  pistä apina asialle ja mee ite perässä: 😀

 • uhh sanoo:

  mä lähtisin perää ja raiskaisin >:)

 • turret tusk sanoo:

  poloisen tontun eihän se mitään sinulle ole tehnyt..

 • cryptid98 sanoo:

  Ainaki repesin, ku näin ton tontun…

 • Aleu sanoo:

  Oijoi.. milloinkohan näin tämän videon ensimmäisen kerran? Aikaa sitten.. ja silloin jaksoin vielä hieman uskoakkin että tuo videon ”tonttu” voisi olla aito, koska eihän sitä koskaan tiedä mitä olentoja tuolla metsässä pimeällä liikkuu? ;D Sekä tuo toisenlainen video, tästä sai vielä vahvistuksen että kyseessä on feikki. Toisesta videosta (jossa tonttua osoitetaan taskulampulla.) näkyy jotenkin ihmeellisesti.. että tontun toinen käsi olisi pidempi ja jotenkin muutenkin ihmismäisempiä piirteitä.

  Sääli että osoittautui feikiksi.. olisi ollut mielenkiintoista nähdä kenties enemmänki uutisia aiheesta. x)

 • Nikkelipoika sanoo:

  Voi noita känniläisiä :3

 • Vicky sanoo:

  onko se meidän pertti?

 • ghost's fart sanoo:

  lol miten niin terrorisoi jos menee vaa ohi

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot