FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Robbie Williams On Nähnyt Ufoja

Robbie WilliamsRobbie Williams kertoo nähneensä ufon ainakin kolme kertaa. Laulaja vieraili brittiläisen The One Networkin radio-ohjelmassa ja selosti kokemuksistaan ufoista.

Ensimmäisen kerran Robbie sanoo nähneensä ufon, kun hän oli pieni poika. Toisen havainnon Williams teki Beverly Hillsissä sijaitsevan hotellin yläpuolelta.

Makoilin aurinkotuolissani ulkona yöaikaan. Yläpuolellani oli neliönmuotoinen kohde, joka kulki hiljaa ylitseni ja kaasutti pois, Williams kertoo.

Kolmannen kerran ufoja näkyi Williamsin kotitalon parvekkeelta – juuri kun hän oli kirjoittamassa laulua tapaamisesta avaruusolentojen kanssa.

Williams sanoi myös, että voisi lopettaa pop-tähden työn ja alkaa vaikka kokopäiväiseksi ufologiksi. Hän kertoi myös, että kulttiuskonto skientologia on olemassa ja että aaveet ovat toisia maailmoja.

Ihmiset varmaan ajattelevat minun olevan hullu, mitä kyllä olenkin, sanoi Williams.

Lähde: iltasanomat.fi

Kiitokset vinkistä Jonistille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Robbie Williams On Nähnyt Ufoja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • valokaapelimies sanoo:

  Omasta mielestä aika epämääräisiä havaintoja.

 • Makru sanoo:

  Samaa mieltä valokaapelimiehen kanssa.

  Keksittyä koko juttu ihan vaan sen takia että pääsis taas muitten huomioon jne.

 • sickofthesameoldthing sanoo:

  Eiköhän Robbie kuitenkin ole sen verran suosittu ettei hänen tarvitse hakea julkisuutta tällaisella tempauksella. Onhan nuo silti vähän epämääräisiä…

 • julle sanoo:

  No suurin osa ufohavainnoista on epämääräisiä. Miksi muuten ne olisi ufoja…

 • idanblogi1 sanoo:

  Se on ollut vain aineissa.

  Ei vain, saattahan tuo totta ollakin. Ei sitä tiedä.

  Otetaan nyt kumminkin huomioon, että Robbie joutuu istumaan monissa haastatteluissa, helposti alkaa tekemään mieli puhua palturia.

 • Kerttu sanoo:

  Minäpä en usko, että se puhuu lööperiä. Onhan noita paljon muitakin julkkuja, jotka on uwoja nähny.

 • Haukka sanoo:

  Vaikuttaa julkisuustempaukselta mutta se onkin vähän eri asia kun jokin tiedemies tai muuten vain vaikutusvaltainen henkilö kertoo nähneensä UFO:n. Monet USA:n presidentit, NASA:n astronautit ym. henkilöt ovat nähneet UFO:ja mutta nämä tapaukset ovat jääneet vähemmälle huomiolle jostain syystä. Ihmisiä tuntuu vain kiinnostavan enemmän tämmöiset julkkikset. =/

  Eiköhän Robbie kaipaa pientä lisäjulkisuutta esim. levyjen teon välissä, ihan kuin epäsuorana mainoksena. Kaiken maailman Paris Hiltonitkin mainostavat itseään kertomalla, että heidän kodeissaan kummittelee. -_-

 • gh0stb0y sanoo:

  Tiedättekö 100% varmasti että Robbie ei muka olisi nähnyt UFOja? Miten te voitte kertoa mitä hän on nähnyt ja mitä ei? Jos mäkii rupeisin selittelee omia UFO kokemuksia niin sanoisitte että ei ne jutut ole totta.

 • Regendos sanoo:

  Saattaa olla julkisuustempaus. Mutta saattaa olla myös totta. Either way, se ei minua kohauta.

 • TheMagician sanoo:

  Ootteko muuten huomannu, että todella moni julkkis on kertonu viime aikoina nähneensä UFOja?

 • Ufomies sanoo:

  ”Kaasutin aurinkotuolissani ulkona yöaikaan. Yläpuolellani oli sakea neliönmuotoinen pilvi.”

 • pikalaina sanoo:

  Robbie vaan syönyt liikaa sieniä ja nähnyt omiaan.

 • Dissu sanoo:

  En usko

 • Anti-Gravity sanoo:

  Selkeä juttu. Jätkä yrittää selkeesti ”käännyttää” nuorii ihmisii skientologeiks. Skientologia on täyttä P_SKAA ja kusetusta, jossa ei oo kyse mistään muusta ku rahan tahkoomisesta. Älkää ikinä, siis ikinä ryhtykö sellaseen huuhaahan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *