FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Englannissa UFO-aalto

Cornwall UFO2

Lokki vai ei? Aikaisemminhan moni arvioi, että Cornwallin yläpuolella kuvattu kohde olisi normaali lokki, mutta nyt kuvia ja silminnäkijäraportteja on alkanut tulvimaan lisää kyseisestä tapauksesta, sekä muistakin oudoista ilmiöistä.

Iso Britanniasta on tulossa ”alienmaa” Sun-lehden lukijoiden mukaan. Silminnäkijäraportteja ja ilmotuksia UFOista on alkanut satelemaan lehden toimitukselle tiuhaan tahtiin.

Cornwallissa on kuvattu uudestaan laivojen yläpuolella liitelevä UFO.

29 joulukuuta kuvatun UFO:n jälkeen ihmiset ovat soittaneet lehden toimitukseen eri puolilta Englantia ja kertoneet nähneensä samankaltaisia UFOja.

Jotkut kertovat, että he ovat nähneet alieneiden UFOaluksen samalla satama-alueella, jossa Cornwallin UFO kuvattiin.

Edward kuvasi oudon kohteen, joka näytti lentelevän laivaston lentotukialuksen yläpuolella.

Edward kertoi: ”Olin ottamassa kuvia lentotukialuksesta, kun helikopteri lähti kannelta, lensi länteen ja tuli takaisin parin minuutin päästä. Kun siirsin kuvat tietokoneelleni, niin silloin tajusin mistä helikopterinkuljettaja oli niin kiinnnostunut. Kyseessä oli sama satama-alue, josta The Sun kirjoitti aikaisemmin tällä viikolla.

Amerikkalainen lomailija Ian Mulford myöskin uskoo, että hän kuvasi UFOn samalla paikalla, kuin Edward.

Ian sanoi:Olin ottamassa kuvia ja en nähnyt mitään ihmeellistä silloin, mutta kun sain kuvat teetettyä näin jotain hyvin epätavallista kuvan taustalla, jonka olin ottanut perheestäni.”

Rodga Harvey väittää, että hän kuvasi UFOn kun hän oli tulossa juhlista uutenavuotena.

Kun katsoin kuvaa, niin huomasin, että joku outo kohde oli taivaalla. Se ei näyttänyt normaalilta lentokoneelta, tai helikopterilta, joten sen on pakko olla UFO.

Rachel Clarke, 25, on vakuuttunut siitä, että hän kuvasi kahden UFOn lentävän taivaalla Borehamwoodin yläpuolella.

Rachel sanoi:Olin parvekkeella, kun naapurit juhlivat. Näimme yhtäkkiä kirkkaan valon taivaalla ja vähän ajan päästä toinen liittyi seuraan. Molemmat alkoivat yhtäkkiä liikkumaan todella nopeasti. Kohteet eivät lentäneet yhtään samalla lailla, kuin normaalit lentokoneet tai helikopterit. Kaikki 15 ihmistä meistä, jotka näkivät ne olivat ihmeissään. En nähnyt yhtään vihreätä miestä lentämässä, mutta olen varma, että ne olivat UFOja.

Isoäiti Mary Booth, 57, sanoo, että hän näki UFOn Bristolissa uudenvuodenaattona.

Mary oli puutarhassaan kolmen ihmisen kanssa ja he kaikki näkivät kirkkaan oranssin pallomaisen valon taivaalla.

Mary kertoi:Me asumme lähellä Bristolin lentokenttää, joten näen usein lentokoneita ja helikoptereita, mutta tämä ei muistuttanut mitään niistä. Se oli paikallaan taivaalla ja sitten se liikkui ja lähti yli talomme katon, lähti lentämään ylöspäin, pieneni ja lopulta katosi. En ole koskaan uskonut UFOihin, mutta tämän tapahtuman nähtyäni uskon, että jotain perää ihmisten kertomissa jutuissa on. Se ei millään voinut olla lentokone, tai mikään sellainen. Se oli todella outoa ja me kaikki näimme sen.

Lähde: The Sun

Kiitokset Hannulle vinkistä.

– Wespa

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Englannissa UFO-aalto

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Regendos sanoo:

  Ihan hyvää matskua, mutta kuva ei yhäkään vakuuta minua. Enkä liiemmin usko sen olevan ainkaan sama mikä oli satama-alueen yllä kuvattu.

 • Wespa sanoo:

  Niimpä. Tuosta kuvasta on paha sanoa vielä mitään (samalta alueelta kuvattu, mutta eri kuva ja kuvaaja), mutta nuo ihmisten kuvaukset jostain oransseista valoista ym. olivat kiinnostavia. Jotain siellä on alkanut tapahtumaan…

 • Regendos sanoo:

  Ja se on kuitenkin hieman epätodennäköistä, että monikin ihminen alkaisi valehtemaan lehdistölle, vaikkei epätodennäköistä.

 • Hannu sanoo:

  Sen verran että useassa tapauksessa kuvaaja ei ole nähnyt mitään vasta kuin kuvien siirron aikaan.

  Yksi selitys asialle on se että jos katsotaan ja kuvataan tähtäinlasin kautta silmä ei näe esimerkiksi infrapunaa. Digikameran sensori sen kyllä näkee ja siten ”ufo” kuvassa näkyykin.

 • Hannu sanoo:

  Seuraan Englannin uforaportteja:

  http://www.ufoinfo.com/sightings/uk.shtml

  Niitä siis on runsaasti. Kuvia sen sijaan on aika vähän. Hyvää materiaalia oli kesän 2007 Stradford-Upon-avon tapauksesta.

  Usein media ufo-raportit ovat kevennyksen oloisia ja antavat kuvan ”huuhaasta”. Tämän tarkoitus on vähentää paniikkia ja sanoa että ei ole mit hätää. (Vaikkakin kanavoijat kertoo että maapalloa asuttaa/vierailee 23 eri et-rotua..)

 • pokke sanoo:

  Onko jollakin tietoa, mikä päivä operaatio Et – väärä hälytys käynnistetään.
  Eikös ne UFOT siirtänyt sitä muutamalla kuukaudella. Tämä on ihan niinku TV-sarjoissa, typerät skeptikot sanovat: ”Äh, ei ufoja oo olemassakaan… AHHHH AHHHH AHHH öörgh” niinpä, 😉 joku päivä onkin toinen ääni kellossa kun Replitiaani-liskot purevat heidän päänsä irti! 😈

  – Be prepared!

  Truth is out there.

 • Wespa sanoo:

  Pokke, se ei ollut mikään UFOjen suunnittelema, vaan USA:n hallituksen tms. Voi myös olla, että koko juttu oli hoaxi, tai sitten juonen tultua julki sitä siirrettiin…

 • Hannu sanoo:

  ”Väärä liputus” tms. on jo ollut, 9/11-tapaus. Tapahtumalla annettiin oikeutus käydä sotaa maapallolla terrorismin torjunnan tekosyyllä.

 • Skyline sanoo:

  ” ’ET’ väärä liputus ” paljastettiin jo kesäkuussa huijaukseksi.

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread288370/pg69

 • Wespa sanoo:

  ”Paljastettiin”

  Lainaus sieltä foorumilta:

  This is a test
  There is no government knowledge of ETI
  There is no operation underway
  All information that appeared in this thread is false
  The information should be deleted immediately
  There is no need to store the information

  The public should not be aroused by the false information here
  There is no operative named Ghost Raven

  Kuulostaa aika itseään toistavalta ja oudolta (varsinkin nuo tummennetut kohdat). Saatiinko henkilön accountti hakkeroitua CIA:n toimesta? Kirjoitettiinko viesti ase ohimolla? Ken tietää…

 • Anhei sanoo:

  suomentakaa mulle. enkku oliki hienosti 5

 • Anhei sanoo:

  tuo ei näytä mielestäni lokilta sillä se on tommone pallo ja aika iso verrattuna tohon niinku muihi..

 • Pekka sanoo:

  Eikö olisi järkevintä miettiä kaikista yksinkertaisinta selitystä eli kyseidet kuvat on tehty tunnetulla kuvankäsittelyohjelmalla tai ilmaväen pojat ovat heittäneet helikopteristaan ilmaan sellaisen kivan muovilautasen, jota kuvaamalla epätarkalla kameralla saadaan ihan kiitettävän näköisiä UFO:ja.

 • Wespa sanoo:

  Kyllä niitä järkevimpiä selityksiä ollaan mietitty. Itse olen kuvaa pyöritellyt ja zoomaillut koneellani, mutta minkäänlaisia muokkausen jälkiä tai muuta muokkauseen viittaavaa en kuvasta löytänyt. Muovilautaseksi sitäpaitsi tuo on liian iso…

  UFO = Unidentified Flying Object = Tunnistamataon lentävä kohde.
  Sehän se on, kun vielä ei tiedetä mikä se on. Onko se sitten alienien avaruusalus? Sitä ei voi kukaan mennä sanomaan varmaksi, mutta ei se ainakaan mikään muovilautanen ole.

  PS. Älkää juuttuko liikaa tuohon yhteen kuvaan, vaan lukekaa nuo ihmisten silminnäkijähavainnot läpi. Tuo oranssi valopallo ainakin vaikuttaa oudolta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *