ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ouija-lauta & spiritismi

Ouija-laudan tarkoitus on ottaa yhteyttä demoneihin, aaveisiin sekä kuolleisiin. Lautaa ollaan erityisesti käytetty spiritismi-istunnoissaouija-gothic1.jpg kuolleiden viestien vastaanottamisessa. Laudassa kuuluu olla aakkoset, numerot nollasta yhdeksään ja sanat kyllä, ei ja hyvästi. Laudan käyttäminen etenee siten, että pentagrammin päälle asetetaan kevyt, läpikuultava lasi, lasin sivuille pistetään etu -ja keskikormi yhdestä kädestä (tämä on tosin aiheuttanut kritiikkiä siinä mielessä, että käyttäjät itse liikuttelisivat lautaa ennemmin kuin henki) ja kysytään mahdollisia läsnäolijoita. Lopetus tapahtuu kysymällä, ”saako lopettaa”. En tosin tiedä mitä voisi seurata, jos käyttämisen lopettaa ilman hengen lupaa.

Jotkut ovat jopa väittäneet, että henget ovat alkaneet siirrellä tavaroita yhteydenoton aikana. Myös kuulemma kaikkea outoa on päässyt tapahtumaan, kuten järjen menettämistä sekä fyysisiä jälkiä.

Kuvaa klikkaamalla saat sen suurennettua.

Parablogin ylläpito ei suosittele kokeilemaan laudan käyttöä!

Lähde: Lukuiset foorumit ja wikipedia

– Rega

Tykkäys ja jakotoiminnot:

43 kommenttia aiheeseen: Ouija-lauta & spiritismi

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Regendos sanoo:

    Olen aina sillointällöin huomannut, että joku olisi kiinnostunut tästä ko. laudasta. Valitettavasti sain aika vähän tietoa kitkettyä, mutta toivottavasti joku sai tästä irti mielenkiintoista luettavaa.

  • Haukka sanoo:

    Tätä lautaahan testattiin Penn & Tellerissä. Ensin mentiin jonnekin rakennukseen, jossa väitettiin kummittelevan ja laitettiin kolmen ihmisen joukko kysymään näyttelijän hengeltä kysymyksiä. No siinä heidän kyseltyään muutaman kysymyksen tehtiin niin, että heidän silmänsä sidottiin ja lauta käännettiin salaa toisinpäin mutta silti nämä ihmiset liikuttelivat sitä kuin se olisi yhä oikeinpäin.

    Eli jos lautaa liikuttelee henki, niin miksi se ei huomannut laudan olevan väärinpäin? Varmaankin siksi, että kaikki viestit joita lauta tuottaa ovat 100% sitä käyttävien ihmisten tekemiä, sekä liike että itse viestin sisältö.

    Tässä videopätkä kyseisestä ohjelmasta, ensimmäiset 6 minuuttia näyttävät koko tapauksen ja loppuaika videosta on sitten jotain muuta tähän kuulumatonta asiaa: http://www.youtube.com/watch?v=DvAjUCWO0tA (Kannattaa huomioida videossa pari kertaa esiintyvä asiantuntijapsykologi, hän esittää erittäin hyviä selityksiä ilmiölle).

  • JambaB sanoo:

    Koitin tehdä tuollaisen laudan tuossa pari viikkoa sitten ja myöskin käytin sitä mutta mitään ei tapahtunut. Lautaa koittaessani olin tosin 100promillen kännissä joten se on varmasti myös laudan toimintaan vaikuttanut. Pitää koittaa vielä uudelleen.

    Sanovat että se lasi voi liikkua myös ilman että siihen kosketaan.

  • TheMagician sanoo:

    Ouija lauta on huijausta. Se kyllä toimii jokaisella, mutta lasia ei liikuta henki, vaan sitä liikuttaa kukin itse, mutta aivot eivät ole siitä tietoisia. Tätä voi koittaa vaikka niin, kuten Penn ja Tellerissä, ensin pelaa laudan kanssa, sitten ottaa laudan pois ja pistää tilalle tyhjän paperin. Mikäli siihen uskoo tarpeeksi niin se toimii yhä samalla tavalla. Eli se siis vain tuntuu siltä, että ”henki” liikuttaa sitä lasia. Laudassa ei mitään pentagrammia pidä olla ja sen voi piirtää vaikka paperille jos siltä tuntuu.

  • TheMagician sanoo:

    Unohdinpa muuten sanoa, että peliin tarvitaan vähintään kaksi henkilöä.

  • Quija lautahan on vain apuväline kyselyyn,saman voi tehdä vaikka yksikseen ajatuskuviona.Tämmöisessä kyselyssähän ns.henget ovat astraalitason olentoja jotka henkilöllä on jo ennestään tai semmoinen tulee kehoon,ihminen tuntee sen yleensä pienenä hytkäyksenä kehossaan.Nuorella sielulla tämä kysely ei pelaa koska puuttuu ajatuskyky asiaan.Astraaliolento vaikuttaa ihmisen sähkömangeettiseen kehoon ja informaatio kulkee aistinelimiä myöten,joten näkeminen kuuluu asiaan.Kokeellisesti asian voi tosiaankin mitätöidä sitomalla tekijöiden silmät,tyypillinen sekepojen konsti vähätellä ja mitätöidä asia.Pitää ensin tuntea paranormaalien asioiden lainalaisuudet ennenkuin asioita tutkii tai tuomitsee,siis tiedon puutetta.

  • Tanja sanoo:

    Miten sitten selitetään oudot tapahtumat, joita saattaa pelin aikana tai sen jälkeen tapahtua? Itse en ole pelannut, enkä välttämättä tahdokaan, mutta uskon että tuolla pelillä on jotain tekemistä henkien kanssa. Huijareita on, ja lauta saattaa toimia myös sillä huomaamattomalla aivotoiminnalla, mutta luulen että myös henkiin voi saada yhteyden.

  • Moody sanoo:

    ”Miten sitten selitetään oudot tapahtumat, joita saattaa pelin aikana tai sen jälkeen tapahtua?”
    Lähes kaikki ”pelin” jälkeen tapahtuneet oudot tapahtumat mitä olen kuullut ovat olleet luokkaa ”lauta sano et se kuolee viikon sisäl ja sit se käveli kadul ja kuoli yhtäkkii sydänkohtaukseen!!!11!1” eli toisin sanoen keksittyjä. Muut taas ovat yleisemmin olleet suht. luonnollisia ja niihin on vain ylireagoitu. En tosin ole paljoa asiaan tutustunut, mutta foorumitarinat on yleensä ollut tollaisia.

    Sori jos on vähän sekava viesti, tullut nukuttua aika heikosti viime aikoina : D

  • werttinen sanoo:

    ite en usko tohon mutten myöskää kokeile aivojen tuotetta koko homma vaikka kuinka todelliselta tuntuis 😀

  • Haukka sanoo:

    Jos joku löytää 100% aidoksi todetun videon, jossa puhutaan hengille ouija-laudan avulla ja tapahtuu jotain selittämättömiä ilmiöitä kuten itsestään lentäviä esineitä ym. sellaista, niin haluaisin kyllä nähdä sen. Ihmisistä jo pelkkä laudalla olevan kelkan ”itsestään” liikkuminen on ihmeellistä vaikka se on täysin selitettävissä.
    ”Quija lautahan on vain apuväline kyselyyn,saman voi tehdä vaikka yksikseen ajatuskuviona.Tämmöisessä kyselyssähän ns.henget ovat astraalitason olentoja jotka henkilöllä on jo ennestään tai semmoinen tulee kehoon,ihminen tuntee sen yleensä pienenä hytkäyksenä kehossaan.”
    Ja mitenköhän tälläisen astraalitasolla ihmiseen tulevan hengen olemassaolon voi todistaa? (Ihmisten ”astraalimatkat” on muuten selitetty tieteellisesti ja niissäkään ei ole mitään yliluonnollista).

  • illusionist sanoo:

    No jos ei liikkuttelija ole henki, niin eikö telekinesia muka sitten ole vaikuttava paranormaali ilmiö, jos imiset esineitä niin sitten itse liikkuttavat; (mikäli liikkuttavat)?
    Entä mistäs lautoja saa, vai voiko tehdä itse?

  • werttinen sanoo:

    itsehän niitä voi tehä netissä on kai ohjeet siihenki

  • wadaap sanoo:

    mu kaveri testas spiritismii, en tiedä liekö se ton kaa samatekijä mutta ku se lopetti kesken nii nykyää se ei ollu saanu enää nukuttuu ja nykyää sen lähettyvil esineit liikkuu ja kaatuilee itsestää, kute lattial ollut melkee täys kokis pullo, ei sellasta tuuli sisä tiloil kaada jne. se uskoo et spiritismi aukaisis jonku reitin tapase jne kute koneis o palomuuri. sellasii jälki juttui sille o tullu, ja se o kyl 120 prossaa luotettava et ei sen puolee

  • Wespa sanoo:

    Näitä ouija-lautojahan myytiin aikanaan ihan kaupoissakin, mutta karmeiden sattumusten takia ne sitten vedettiin pois markkinoilta.

  • Tanja sanoo:

    Moody, noilla ”oudoilla tapahtumilla” tarkoitan siis esimerkiksi wadaapin kertomaa esimerkkiä, en noita ”lauta sano että kuolen ja sit mä kuolin” -juttuja, jotka on täyttä potaskaa. Monesti olen lukenut siitä kuinka henkimaailman ja tavallisen maailman välille on jäänyt jokin yhteys, ja henget ovat jääneet taloon. Monet näistäkin jutuista on varmasti pelkkää legendaa, mutta varmasti osa totta.

  • Johannes sanoo:

    ”Näitä ouija-lautojahan myytiin aikanaan ihan kaupoissakin, mutta karmeiden sattumusten takia ne sitten vedettiin pois markkinoilta.”

    Lähde?

  • Wespa sanoo:

    Lähteenä oma äiti. 😀

    Suomessa oli aikoinaan (joskus 80-luvulla kait) näitä puusta tms. tehtyjä ouija-lautoja myynnissä, mutta enää et löydä yhtään kappaletta kaupasta. Jossain ulkomailla näitä saatetaan kyllä vielä myydä.

  • Haukka sanoo:

    Nuo ”karmeat sattumukset” ovat varmasti urbaaneja legendoja. Tietääkseni ouija-lautoja valmistetaan ja myydään yhä. Tämmöinen sivu löytyi muutamassa sekunnissa ja varmasti löytyisi lisää, jos vain olisi mielenkiintoa etsiä: http://ouija.witchboards.net/ Mutta jos näitä onnettomuuksia tapahtui niin kaipaan todisteita.

    Pikku ote sivulta: ”Ouija boards have been around for a very long time…well over 100 years! Slowly but surely, they are being left behind. They are played with a few times and then forgotten. Well, I’m not going to let that happen! That’s why I made this Website about the history and significance of the talking board.”

    Eli kun sitä on käyttänyt muutaman kerran, se ei olekaan enää niin mielenkiintoista, onhan se kuitenkin pohjimmiltaan todella yksinkertainen ”lautapeli”. Markkinoilla ei vain enää riittänyt kysyntää ja siksi ouija-lautoja ei enää löydä helposti kaupoista, eli ei siihen mitään yliluonnollista tarvittu. =P

  • illusionist sanoo:

    Hypnoosin vallassa
    Ma 23.30

    JIM

    UUSI SARJA. Brittiläinen hypnotisoija Peter Powers on kotiutunut mukavasti Australian maisemiin ja matkaa ympäri manteretta etsien sopivia vapaaehtoisia tai ”uhreja” toteuttaakseen hullunkurisia tempauksia julkisilla paikoilla. Pahaa-aavistamattomat hypnotisoidut kirvoittavat tahtomattaan katsojasta kunnon naurut pihalle, kun Powers pistää heidät tekemään hervottomia temppuja hypnoosissa. Ensimmäisessä jaksossa hypnotisoija Peter Powers huvittaa ihmisiä loistavilla tempuillaan. Mukana muun muassa helikopterilentoa ja

    spiritistinen istunto. Australialainen sarja.

  • JambaB sanoo:

    Peliin kylläkin tarvitaan vain yksi. Tulostin tuon laudan ja koitan varmaan tässä lähipäivinä uudelleen jos nyt toimis tällä laudalla.

  • spooky sanoo:

    ”Jos joku löytää 100% aidoksi todetun videon, jossa puhutaan hengille ouija-laudan avulla ja tapahtuu jotain selittämättömiä ilmiöitä kuten itsestään lentäviä esineitä ym. sellaista”

    nii sää ja muutkin skeptikot itkis vaa että ”joo toi on feikki toi tavara lentee langan avulla ilmassa ja noi liikuttaa ite sitä lasia!!!!!!!111”

  • noname sanoo:

    Nuo “karmeat sattumukset” ovat varmasti urbaaneja legendoja.

    Itsehän en koko lautahommaan usko mutta oma äiti on taas luotettava lähde ja hän itse on kerran nuoruudessaan kokeillut tälläistä hommaa.. mutta hän tuntee erään henkilön jonka veli hirtti itsensä erään spiritismi session jälkeen ja seuraavana päivänä kaverit olivat löytäneet hänet roikkumasta köydestä, ja tämä on siis tosi koska pieni paikkakunta niin kaikki tietää kaikki asiat mitä tapahtuu ja äiti asui silloin aikoinaan siellä ja tunsi tämän veljen.. itse en tiedä onko pelillä ollut asiaa hirttämiseen (ei ainakaan ollut itsetuhoinen ihminen) mutta äiti varoittaa aina mua ettei saa sekaantua tuollaiseen ”pimeään” puoleen..

    olen kuullut kaikenlaisia ”tarinoita” tälläisistä tapahtumista mutta mihinkään muuhun en ole uskonut kuin tuohon äidin kertomaan ja nykysin minä jopa tiedän tämän itsensä hirttäneen veljen koska äiti vuosia sitten näytti minulle hänet kaupassa..

  • Wespa sanoo:

    JambaB, ei välttämättä toimi pelattaessa yksin. Mitä enemmän on pelaajia, sen paremmin kuulemma toimii, mutta en suosittele kokeilemaan, sillä mielisairaalastakin löytyy tällä hetkellä varmaan aika monta kyseisen pelin pelaajaa.

  • pokke sanoo:

    Ootko Wespa itse kokeillu pelata tota?

  • Wespa sanoo:

    En ole pelannut, enkä pelaa. Meditoinnilla ym. toisilla keinoilla saa paremmin yhteyden henkiin ja onnistumisprosentti päästä yhteyteen hyvien henkien kanssa on parempi.

  • noname sanoo:

    Oletkos tehnyt tätä ”meditointia ym” että oletko pystynyt saamaan jotenkin yhteyden hyvin henkiin? Itseä kiinnostaa aihe mutta en ole itse kovin kiinnostunut kokeilemaan 🙂

  • pokke sanoo:

    Minkälaisiin olentoihin olet päässyt yhteyteen. Esim. homeopatian kehittäjällähän on tiettävästi läheiset suhteet maahisten, jotka luultavasti ovat saatanasta lähtöisin.
    Olen kuullut muuten luotettavalta lähteeltä että Amurin Krouvissa on nähty useita maahisia viimeisen viiden viikon sisällä.

    Joten BEWARE of the Goblins!

  • pokke sanoo:

    Tosin Mulle on valehdeltu kokoajan siitä että pub Lordissa olis ollut jotain mystisiä replitianeeja, mutta mihinkä ne on voineet kadota jos niitä on ollut!?
    Kävin kolmena viikkona peräkkäin joka päivä muttei näkyny.
    Pahasti epäilen että niitä ei ole koskaan ollutkaan.
    Ihme huuhaata ihmiset välillä levittää.

  • Johannes sanoo:

    Joku on tainnu karannu mielisairaalsta. 😉

  • Wespa sanoo:

    En ole vielä onnistunut meditaatiossa, mutta en ole vielä kunnolla kyllä kokeillutkaan.

  • ridikulous sanoo:

    Wespan kanssa pitkälti samoilla linjoilla olen… Eli en aio kokeilla. Turha mennä riskeeraamaan yöuniaan moisen takia (:

  • öyä sanoo:

    kokeilin spiritismiä ja se toimi ihan hyvin! Leivinpaperille laitettiin nua kirjaimet ja numerot. Jäi ihmetyttämään, aina kun henki ei tiennyt jotain se sanoi jan. Aluksi oltiin kavereiden kanssa ihan peloissaan miksi sanoo ”jan” niin usein, aateltiin että se ois joku hengen nimi. Lopuksi tajuttiin kysyä siltä että tarkoittaako jan ettei se tiedä vastausta ja se vastasi ”kyllä”. Muutenkin oli just rento henki, jos niin voi sanoa, vaikka olikin paha. Pilaili aina välillä meidän kustannuksella, niin että aina kysyttiin ”valehteletko” tai vastaavaa. Kysyttiin kaikkea kilttiä, eikä jääny mitäään traumoja. Kyseltiin siltä kaikenlaista sen jälkeen ko kysyttiin saadaanko kysellä sen asioita 😀

  • Marhabaan sanoo:

    Nuorena, noin 14-vuotiaana oltiin kaveriporukan kanssa kiinnostuneita kyseisestä pelistä. Pelilaudassa (itse piirsin lasten liitutauluun) oli kylläkin kirjaimet ja numerot ympyrä-mallissa ja keskustan halkoi Daavidin tähti. Emme pelanneet lasilla vaan hopeakaulariipuksella. Huoneeseen oli luotu oikeanlainen tunnelma (hämärä), joten peli alkoi. Alotimme kysymällä tiettyjä kysymyksiä. Henkilö, jolla oli sormessaan roikkuva riipus, alkoi pyörittämään riipusta tauluun tehdyn aakkosjärjestyksen mukaan. Selvää vastausta mistään emme saaneet, mutta riipus aivan varmasti vastausten kohdalla jäi tiettyyn kirjaimeen/numeroon ”kiinni” eli taipui siinä kohdassa, joka kai tarkoitti vastauskirjainta. (epäilen hengen olleen ulkomaalainen heppu, kenties vain kyrillisiäaakkosia osaava)
    Kysymys: Onko kukaan pelannut seuraavaa:
    Isopeili vähintään kahden ihmisen edessä ja sopiva tilanne, eli esim. kynttilät molemminpuolin peiliä ja hämärää. Toinen heistä lukee Raamattua takaperin, alkaen Johanneksen ilmestyksestä edellä mainituin sanoin: nema assnak neikkiak nooklo omra neskuseej narreh. Takaan jännittäviä hetkiä… aaksuah ääkätip!

  • Phoebe sanoo:

    Itse uskon todellakin spiritismiin.
    Mutta en sitä kokeile, koska minulla menisi yöunet.

  • Joni sanoo:

    Mitä outoo siinä on jos saa hengiltä kysymyksiin vastauksia. Totta se on, jos ei usko niin se peli ei toimi….. Jos sitä liikuttelis vaan ite vahingossa, niin ei siitä sais mtn järkeviä vastauksia. En suosittele pelaamista, koska ite olen tullut hulluksi, mutta hulluus on kadonnut.

  • LOL sanoo:

    Mitenkä toimiipi spiritismi riipussella ja mite tehhää semmone lauta? Siis ei tommone tavallisen mattimeikäläisen ouija lauta vaa siis semmone riipus-lauta? Kertokkaapa?

  • Yks vaan sanoo:

    mä en uskalla pelata tota en varmana mä en halua saada vihamielistä henkeä perääni

  • lady luck 13 sanoo:

    itse oon ajatellu kokeilevani spiritismiä ystävän kanssa. pelottaa kyl nyt jo 😀

  • GreepyMind sanoo:

    Itse olen pelannut spiritismiä, ja pelottavia asioita on tapahtunut. Ja olen 100 % varma ettei kukaan meidän peliporukasta lasia liikuttanut! Kuvitelkaa tilanne; Olette pimeässä kellarihuoneessa, jossa palaa vain kaksi kynttilää. Teitä on kahdeksan henkilöä. Päätätte kutsua mm. ystäväsi kuollutta sukulaista, Saatanaa ja jopa Curt Kobainia (en ole varma onko nimi oikein kirjoitettu). Yksi hengistä sattuu olemaan vahvin, mitä olemassa voi olla, lasi heiluu ”kyllä” ja ”ei”:n välissä ja kun haluatte lopettaa, ette saa! Ystävä huutaa varjon liikkuvan kohti raskasta metalliovea. Kaikki hiljenevät hetkeksi ja tuijottavat ovelle. Yhtäkkiä ovelta kuuluu kovaa ryskytystä. Onneksemme oven takana oli yksi ystävän äiti, joka etsi lastaan ^^. Mutta menen asiaani. Haluaisin tietää mistä löytää tuollaisen Ouija-laudan, sillä ei aina jaksaisi väkertää leivinpaperista heppoista lautaa, jolla on huono pelata. Kiitos näin etukäteen.

    P.s. Varoitan! Vaikka spiritismi saattaa vaikuttaa pelkältä peliltä, se on oikeasti henkimaailman kanssa leikkimistä. Jos uskoo peliin ihan koko mieleltään, se toimii…..

  • Nuuskamuikkunen sanoo:

    Vitsikun tekis mieli testata.. ihan tietääkseni toimiiko toi oikeesti 😮 mutta kun ei pokka riitä.. tietysti heitän veivini heti seuraavana päivänä :S

  • Blood sanoo:

    Korjausta: Mielestäni spiritismiin tarvitaan vähintään 2 pelaajaa. Yksin voi pelata, mutta se ei ole suositeltavaa. Tekisi joskus mieli pelata tuota. Okei, mutta tuossa linkki nettispiritismiin: http://www.museumoftalkingboards.com/WebOuija.html

  • phoebe sanoo:

    Itse uskon todellakin spiritismiin, sillä omalle kohdalle on siitä sellainen todistus saatu, ettei sitä oikein millään voi kieltää.

    Entinen tyttöystäväni sisko on pelannut spiritismiä 4 ystävänsä kanssa. He pyytävät merkkiä hengiltä onko heitä läsnä. Vastaus on Kyllä. He pyytävät
    erästä edesmennyttä julkkista antamaan merkin onko hän paikalla. Lasi ei liiku, eikä muutakaan yliluonnollista tapahdu, kunnes he kaikki saavat tekstiviestin kännykkäänsä. Tekstirivi on tyhjä, mutta numeron paikalla ylhäällä lukee SPEDE.
    Tämä viesti tuli kaikkien osallistujien numeroihin. Pian pelin lopettamisen jälkeen kaikkien osallistujien kännykät sekosivat. JA MINÄ NÄIN NE KÄNNYKÄT. Kaikki ne heitettiin pois, koska ei niitä korjattua saatu.

    Tämä sama stoori on luettavissa paranormaaleissa kokemuksissa, jonka sinne kirjoitin aikoja sitten. (tosin, se taisi olla eri nimimerkillää btw)

    Mutta joka tapauksessa, melko outoa se oli. Ei niinkään pelottavaa, mutta outoa.

  • homotiainen sanoo:

    Pakko nyt tähän keskusteluun liittyä kun googlen kautta löysin…
    Oletteko huomanneet että kun pidätte vaikka kaulakorua etusormen ja peukalon välissä ja kuvittelette sen heiluvan, se alkaa heilumaan vaikkette heiluttaisi sitä? Lihakset sitä heiluttavat tietämättänne.. Sama juttu sen lasin kanssa… Vaikka kuinka sanotte että ootte 100% varmoja ettei kukaan lasia liikuttanut niin se ei todista että se olisi henkimaailman juttuja…

    En kuitenkaan täysin tuomitse tätäkään peliä, olen vain pienenä kokeillut melkein kaiken tällaisen itsensä pelottamis jutun (esim tämä spiritismi, bloody mary jne), ja nykyään yritän lähestyä asioita järjen kannalla… Vaikka kyllä mieli tekisi tehdä ouija lauta ja kokeilla, kyllä minulla aika ajoin siihen uskoa riittää. : D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto