ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Itämeren pohjassa avaruusalus?

Suomen edustalta Itämerestä on löytynyt jotain kummaa. Vedessä näyttäisi makavaan kiekon muotoinen ufo, jonka leveydeksi on kerrottu lähteestä riippuen joko 60 metriä tai 60 jalkaa.

Pyöreän kohteen löysi ruotsalainen tutkimusryhmä.

– Olen ollut ammatissani 18 vuotta, enkä ole koskaan nähny mitään tällaista. Esineen muoto on täysin pyöreä, tutkimusryhmäläinen Peter Lindbergh kommentoi Daily Mailille.

Katso video löydöksestä.

Mikä mielestäsi on vedessä makaava esine?

Lähteet ja lisää aiheesta: dailymail.co.uk, uusisuomi.fi, stara.fi, iltalehti.fi, aftonbladet.se

Kiitos vinkistä WTomi, Jaana, Ernest, Jönssi, Henkka, Kimi, Hantta ja muut aiheesta vinkanneet. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

38 kommenttia aiheeseen: Itämeren pohjassa avaruusalus?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nexeon sanoo:

    Omituisinta on se, että tuo on havaittu jo yli kuukausi sitten eikä asiasta ole kummemmin missään uutisoitu.

  • Nexeon sanoo:

    ”Annetaan vielä kuukausi aikaa niin päästetään sitten vasta ne tutkijat tuonne, keritään sillä välin viemään kaikki todisteet sieltä merenpohjasta ja kaivertamaan samat muodot kiviseen merenpohjaan”. En yhtään ihmettelisi jos asian tiimoilta uutisoitaisiin jotain vastaavaa 😀

  • Kakku sanoo:

    Tulppa merensyvyyksiin 😀 älkää hyvät ihmiset avatko sitä.
    Komppaan Nexeonia.

  • jack o`neill sanoo:

    Nyt ne o löytäny sen tähtiportin sielt merenpohjasta

  • jack o`neill sanoo:

    tai sit toi o portti alamaailmaan mis asuu kääpiöt! se oo kääpiöitten venttiili mistä ne saapi juomavettä

  • Janety sanoo:

    Voi kai sitä nyt kuukauden sulatella jos ei oo 18 vuoteen kertaakaan nähnyt mitään vastaavaa. 😉

  • Reiska sanoo:

    Ööömmm, onkohan paranormaaliblogin uutisointi aiheesta _hieman_ asenteellista. Tällä hetkellähän tiedetään, että merenpohjassa on pyöreä esine. Kukaan ei ole käynyt sitä katsomassa, eikä siten voi tietää siitä yhtään enempää kuin että se on pyöreä esine. Se voi olla luonnollinen muodostelma, joka vain sattuu olemaan pyöreä (vrt. Bimini road), rahtilaivasta pudonnut esine tai ihan mitä tahansa muuta. Kun ottaa vielä huomioon, kuinka paljon edellä mainitsemiani asioita maailmasta löytyy suhteessa todistettuihin pudonneisiin ufoihin (=0), väittäisin olevan melko todennäköistä, että se ei ole ufo. Silti Wespa tietää paremmin.

    Ja tuosta uutisoinnin vähyydestä, kuten jo toisen uutisen kommentoinnissa aiheesta sanoin, on vaikea uutisoida kun tietoa ei ole. Ja suoraan sanottuna on ihan v***n typerää väittää, että joku valtio(ide)n salaliitto tai joku fakkin New World Order tjsp. estäisi tutkijoita pääsemästä sinne. Todennäköisesti ketään ei vaan kiinnosta tarpeeksi.

  • Ogeli sanoo:

    Näyttää ihan Millenium Falconilta 😀

  • jatu sanoo:

    Aika löydös, toivottavasti se ei ole vain kivikertymä.
    Pojat taitaa saada hyvät apurahat tutkimuksiin.

  • isojalka sanoo:

    itse en saa siitä milleniumin falconia tekemälläkään

  • Ampuj4 sanoo:

    Niin ootellaan vaan tarpeeks kauan että todisteet keretään taas kerätä talteen 😛

  • Wespa sanoo:

    Reiska, mielestäni kirjoitus on aika neutraali, otsikossa on kysmys ja artikkelista puhutaan ufosta (tuntematon kohde) sekä pyöreästä kohteesta. Mielestäni kirjoitus ei ole asenteellinen suuntaan eikä toiseen ainakaan mitenkään liikaa. Ymmärrän toki kritiikkisi ja artikkelissa olisi voinut kertoa myös luonnollisen muodostelman tai muun vaihtoehdosta, lisätietoa löytyy aika hyvin lähteistä.

  • Jake sanoo:

    Lähettäisivät ne tutkijat saman tien.. Henkilökohtaisesti uskon, että se on joko ufo tai jotain rahtilaivasta tippunutta. Ensimmäistä toivon, toiseen uskon.

  • ... sanoo:

    Ryhmä onkin pyytämässäkin avustusta ulkopuolisilta että pääsisivät katsomaan mikä sielä on, laitteiden käyttö on kuulemma sen verran kallista, ettei ryhmä lähde huvikseen vaan kattomaan mitä sielä pohjassa on, jos ei olekkaan mitään.

  • Letsdoit sanoo:

    nonni eli tuumasta toimeen! Värkätään alus ja lähetään kattoo mitkä siellä makaa ja huudetaan EKA!

  • Nexeon sanoo:

    Ei mutta ette voi myöskään kieltää sitä mahdollisuutta, etteikö siellä jokin ryhmä olisi jo käynyt tarkistamassa mitä siellä makaa ja vienyt mahdolliset todisteet mennessään. Sitä mä vähän tuossa tarkoitin, että siinä vaiheessa kun me saadaan meidän tutkijat tuonne tarkistamaan mitä siellä on, eivät he löydäkään mitään tai löytävät vain kivikasan joka on alkuperäisen todistekappaleen muodostelmassa. Sitten kukaan ei yhtään ihmettele kun lehdissä lukee seuraavana päivänä ”merenpohjassa maannut UFO osoittautuikin vain kivikasaksi” ja kaikki jatkavat normaalia elämäänsä.

    Ken uskoo ken ei, mutta itse uskon, että meidän keskuudessa on tämä ns. ”shadow government” ,joka toimii jatkuvasti kulissien takana. Liian moni asia vuosien varrelta viittaa tähän…

  • khat sanoo:

    Samoilla linjoilla Nexeonin kanssa.

  • freisier sanoo:

    Huvittavaa sinänsä että jos meren pohjassa epäillään olevan laivan hylky niin paikkaa tongitaan vuositolkulla ja hyvinkin pikaseen (mm. shampanjalaiva ym.) Mutta tällainen on sitten muka aivan liian kallista. Kyllä tollanen muodostelma on mielestäni sen verran erikoinen poikkeus, että sais laittaa sukellusporukan ainakin vilkaseen että mikäs siellä.

    Tuskin se nyt kuitenkaan NIIN kallista on jos kerran vanhoja viinapullojakin naarataan vuositolkulla jostain jumalan hylkäämästä purtilosta…

  • Deepthroat sanoo:

    Paha sinne on kenenkään mennä tutkimaan kun nämä löytäjät pitävät sijainnin salassa. Eivät ilmeisesti itsekään usko löytöönsä niin paljoa että olisivat valmiita ottamaan lainaa saadakseen kuvamateriaalia pohjasta.

  • Nexeon sanoo:

    Ja taas tullaan tähän salamyhkäisyyteen, heti kun kyse on vanhoista viinapulloista päätyy tieto hetkessä iltasanomien etusivulle ja pulloja ollaan tuomassa pinnalle mahdollisimman nopeasti, mutta kun kyse on jostain sellaisesta joka edes hiukan saattaisi viitata ”UFO” sanaan, ollaan todella hush hush asian suhteen (sori, lainasin taas englantia). Ihan turha sinne on enää mennä, mitä ikinä siellä olikin, on jo mennyttä!

  • Deepthroat sanoo:

    Shampanjapullojen kanssa kyse oli konkreetista löydöstä, medialle oli esitellä kuvia hylystä ja pulloista sekä myöhemmin laboratorioanalyysit pullojen sisällöstä sekä itse pullot. On helppo kirjoittaa juttuja on materiaalia mitä käyttää.

    Tässä ’ufo’ tapauksessa on kyse jonkin tuntemattoman yksityisen etsintäryhmän kaikuluotaimen näytölle piirtyneestä kuvasta. Ryhmä ei ole paljastanut löydön sijaintia eikä ole vaivautunut hankkimaan kuvamateriaalia siitä mitä meren pohjassa todella on, joten ainoa materiaali medialle on epämääräinen kaikuluotainkuva jonka aiheuttajasta ei ole mitään tietoa.

    Pallon on koko ajan ollut näillä löytäjillä, on ihan heistä kiinni mitä tietoa ja milloin tapauksesta saadaan.

  • freisier sanoo:

    Miksi lie panttaavat tietoa, kun itse niillä ei kuulemma ole mitään aikomuksia tutkia asiaa sen kummemmin

  • Reiska sanoo:

    Mielestäni osuvampi otsikko olisi vaikkapa ”Itämeren pohjassa keinotekoinen esine?”. Ihmisen rakentama avaruusalus tuo ei nimittäin ainakaan ole, ja kukaan ei voi oikein tietää miltä avaruusolentojen menopelit näyttävät. Lisäksi UFO tarkoittaa, kuten kaikki varmasti jo tietävät, tunnistamatonta lentävää esinettä, joten sanaa ei ole järkeä käyttää tässä yhteydessä. Varsinkin kun sana käytännössä tulkitaan vieraan älykkyyden rakentamaksi avaruusalukseksi. Myöskään hieman parempi vastine, USO (eli Unidentified Submerged Object) ei oikein käy, koska sekin viittaa esineisiin, jotka todistettavasti vähintäänkin liikkuvat.

    Tutkimusten kalleuteen vaikuttaa huomattavasti, kuinka syvällä tutkittava kohde on. Kyseinen kohde on noin 100m syvyydessä, kun taas kuuluisat Ahvenanmaan pullot olivat noin 50m syvyydessä. Tavallisilla laitteilla maksimisyvyydeksi suositellaan tuota 50 metriä, tosin hieman syvemmällekin pääsee. 80m on jo hengenvaaran raja.

    Ja Nexeonille: ei mutta et voi myöskään kieltää sitä mahdollisuutta, etteikö joulupukkia olisi olemassa.

  • Toveri sanoo:

    Onko sitä UFO termiä pakko taas raiskata? Tunnistamaton lentävä kohde Itämeren pohjassa…

  • Nexeon sanoo:

    joo blah, ihan sama…kyseessä VOI olla erittäin merkittävä löytö, oli se maan ulkopuolinen tai ei! Odotellaan nyt sitten mitä asian tiimoilta kuullaan…sitten joskus.

  • Simppy sanoo:

    Ei se oo ufo jos se ei lennä. Pikemminkin ULO (unidentifyied laying object)

  • Mix sanoo:

    Kun ottaa huomioon, että havainnon jostain ”epänormaalista” pyöreästä muodosta merenpohjassa on tehnyt aarteen etsijä yritys, en yhtään ihmettelisi, että siellä on laivan kannella päätetty pikku shampanja päissään tehdä firman nimi tutuksi tuollaisella ilmoituksella. Koko juttu kuulostaisi ihan hyvältä, joskin vähän tulkinnanvaraiselta sissimarkkinoinnilta.

    Ainakin kyseinen yritys on saanut enemmän lehtitilaa mitä varmasti koskaan ennen.

  • Kerttu Leppä sanoo:

    Siikahan se siellä.

  • tutkia sanoo:

    uskon että kyseessä on lentävä alus koska laivalla tuskin on mitään pyöreää n 60m pitkää/leveää ja jos se on tasaisen pyöreä niin tuskin se mikään kivikasakaan on että uskon vahvasti että se on ufo alus…

  • REE sanoo:
  • BSG sanoo:

    Nyt kun jimiltä on tullut seurattua Ancient Aliens-sarjaa, niin alkaa vaikuttaa siltä, että ehkä täälläkin maailmankolkassa voisi joku muinainen kaupunginraato löytyä merestä.
    Siinä ohjelmassa kyllä puhuttiin että salaperäisimmät vedenalaiset löydökset on tehty tietyn leveyspiirin nurkilta, mutta ympäri maapalloa noita rauniokaupunkeja meren alla kuitenkin on… Tuohan voi olla vasta ”jäävuoren” huippu, joka tuolta Itämeren mudasta pilkistää.

  • .. sanoo:
  • jalo sanoo:

    eikös tuo ole sama muoto kuin star warsin jossain aluksessa =)

  • Miks sitä ei näytetä lähempää siis tota kuvaa ja jos se on esine niin miks ne ei nosta sitä ylös ääliömäistä toimintaa ja mitä välii jos on ulkopuolista elämää sitä on tai ei mitä me sitä epävarmaa asiaa turhaa pohditaan ja rasitetaan mieltä vaik oisha semmoi kiva nähä ;D

  • itämeren kansoja sanoo:

    sellaistahan se on minun oleskeluni tuntemattomana nesteitä … maan ympäristön valomeressä, salaisia asiakirjoja jumalan ja ihmisen kohtaamiset, minun aikani alkaa olla hävitä täältä kiinostavalta maaplaneetalta … mitähän tämä Itämeri tutkimus tarjoaa …

  • Sati sanoo:

    Mitäköhän ”ufolle” nykyyään kuuluu, kun ei mitään uutisiakaan ole vähään aikaan tehty, eikä kohteesta löydy mitään uusia kuvia/videoita, vaikka aikaa kulunut jo melkein viisi vuotta?

  • Sati sanoo:

    Melkein kuusi* vuotta..

  • Jorkka sanoo:

    Herra ”tutkia” voisi ensin tutkia äidinkielen perusteita ennen kuin lähtee kirjoittelemaan. Eikä muutkaan opit olisi haitaksi jos kuvittelee ettei tuhansia vuosia meressä ollut kivikasa voi olla tasaisen pyöreä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto