ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Itämeren Ufon mysteeri tihenee

Ocean Explorer -yhtiön työntekijät löysivät viime vuoden Elokuussa sylinterimäisen objektin Itämeren pohjasta, Suomen ja Ruotsin väliltä. Alueelta otettiin mm. kaikuluontainkuvia. Esineen halkaisijaksi mitattiin noin 60 metriä, ja sen perässä on 400-metrinen ”raahausjälki”.

Aluetta on tutkittu useaan otteeseen vuoden aikana, mutta vasta hiljattain objektia päästiin tutkailemaan lähemmin.

Möys Venäjän ja USA:n armeijan kerrotaan olleen kiinnostuneita mahdollisesta ufosta. Alueella onkin pidetty Venäjän ja Yhdysvaltojen välisiä sotilasharjoituksia.

Muodostelma ei ole lietteen peitossa niin kuin voisi olettaa ja luonnolliseksi muodostelmaksikin se on omituisen symmetrinen. Muodostelman kyljissä on suoria uurteita ja nelikulmaisia kuvioita. Muodostelmassa kerrotaan olevan myös munanmuotoinen aukko ja omituisia kiviympyröitä, jotka näyttivät pieniltä tulisijoilta.

– Pinnassa on halkeamia. Niissä on jotain mustaa ainetta, muttemme tiedä mitä se on, alueella tutkimuksia tehnyt Lindberg kertoo.

En ole koskaan 20-vuotisen sukellusurani aikana nähnyt mitään vastaavaa. En pysty selittämään, mitä näimme. Menin alas etsimään vastauksia, mutta saimmekin vain lisää kysymyksiä, sukeltaja Stefan Hogeborn kertoo.

Löydöksestä on otettu näytteitä ja ne on lähetetty tutkimuksiin. Oudon objektin tutkiminen jatkuu yhä.

Lisää aiheesta tällä uutisvideolla.

Katso kuva objektista iltalehden sivuilta.

Lähteet: oceanexplorer.se, uusisuomi.fi ja iltalehti.fi

Kiitos vinkistä Tzundax, Jaakko, Juho, Kenneth ja muut asiasta vinkanneet. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

269 kommenttia aiheeseen: Itämeren Ufon mysteeri tihenee

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Vivirose sanoo:

    Se on Uhefo! 😀

  • Huttu sanoo:

    Eikös ne ehtinyt jo uutisoida ihan eilen että se on luonnollinen kivimuodostelma, miten se on muotoutunut niin se on vähän epäselvää vielä. Eli ei ole avaruusalus 🙂

  • Prometheus sanoo:

    Eiköhän valtamedia pidä hyvin huolen siitä, että ei se nyt ainakaan ufo voi olla! Kansa uskoo ja kaikki on taas hyvin.

  • matsån sanoo:

    Itselläni varsinainen mielenkiinto herääkin vasta just siinä kohti kun joku käy toteamassa, että ”ihan on luonnollinen, ei mitään kummallista ole tässä, vaikka ei ole mitään tietoa mikä se on” 😀

    Mitä kummallisempi asia kyseessä, sitä nopeammin se uutisoidaan täysin ”normaaliksi” tai ”luonnolliseksi”. Miksi edes seurata näitä ilmiöitä jos nuo kommentit riittää sammuttamaan mielenkiinnon.

    Kuka uutisia uskoo enää muutenkaan… Tämä video puhuu kyllä puolestaan, kun tässä on sukeltajien kommentit mukana. Ei kuullosta täysin luonnolliselta mun korviin. Varmasti tuo sukeltaja tietää, kun näkee jotain täysin tavallisesta poikkeavaa, kuten tuossa antaa ymmärtää…
    Jos on yhtään niinku esim. Etelä-Amerikan kivimuodostelmat niin ovat erittäin mielenkiintoisia…

  • Akvinolainen sanoo:

    Tietoa on niin niukasti, että mitään ei voi näin ulkopuolisena vielä sanoa. Mielenkiintoista kuitenkin, parasta uutista tänä kesänä. Voittaa taatusti Halla-Ahon jahtaamiset mediassa.

  • seger sanoo:

    Ei sen tarvitse olla ufo ollakseen kiinnostava.

  • Huttu sanoo:

    No en mä nyt uutisista tätä katso, vaan tuon tiimin omilta facebookin sivuilta jossa he itse henk.koht päivittävät löydöksestä tulevaa tietoa 🙂

    He on siellä moneenkertaan sanonut että se ei ole mikään avaruusalus tai muu rakennetu objekti. Luonnollinen muodostelma joka hämmentää heitä sen sijainnin ja yleisen outouden vuoksi, miksi se esim. vaikuttaisi olevan n. 8m korkean pylvään päällä yms. Jos ei sukellustiimiin voi luottaa niin mihin sitten?

  • J224 sanoo:

    Uutisissa on ollut, että kivet muodostovat nuotiopaikan tyylisen rykelmän, mutta videossa(1.10 eteenpäin) sanotaan selvästi kaulakorumaisesta muodostelmasta. Ilmeisesti tuo korumaisuus on uusin tulkinta irto kivien muodostelmasta…

  • theWonderer sanoo:

    Varmaan joku outo kivimuodostelma. Tuskinpa kyseessä on se Millenium Falcon, vaikka olisihan se hauskaa 😀

  • pietari sanoo:

    lietteettömyyden voisi selittää se, ettei murikka ole pohjalla vielä pitkäänkään edes ollut, vaan tuotu paikalle venäjä/jenkki armeijan toimesta.Eikös noita mötiköitä ois jossain vaiheessa pitänny olla kaksi?,niin muistan joskus lukeneeni,ja laahaus jäljestä ei nyt artikkelit juuri kerro, ihan kun se yritettäs sivuuttaa.Mulle on tosin yks hailee, mitä meren pohjassa on.Mut saahan sitä pähkäillä.

  • Karhu IV sanoo:

    Tuon videon kun katsoo, niin sanovat että mikään sähkölaite ei toimi lähellä objektia. Kamerat sammuvat jne, ja alkavat toimia vasta kun menee kauemmas kohteesta. Siinä näyttää myös olevan rappusten / seinien kaltaisia muodostelmia ja kuvioita.

    Miten hemmetissä kukaan kehtaa väittää että kyseessä on _tavallinen_ kivi, tai kivi ylipäätään?

  • Prisoner sanoo:

    We are LOST. It’s a HATCH!

  • Prisoner sanoo:

    Mikäs se olikaan se laite, jolla Natsien väitettiin huijaavan vihulaislentäjien kompasseja? 🙂

  • jatu sanoo:

    Onhan se varsin outo juttu, kuvia ja videoita ei ole vielä tullut kuin pari.

    Miten paksu pilari mahta olla, joka kokonaisuutta kannattalee?
    8 metriä on tosi pitkä tolppa. Vuoden -pari kun mikä tahansa on itämeressä, on jo vihreän liejun peitossa.

  • Prisoner sanoo:
  • Karhu IV sanoo:

    Tässä on kyllä päivänselvästi salailtu ja valehdeltu.. tietoa tulee niin vähän ja niin hitaasti, lisäksi oudot asiat kuten sähkölaitteiden ongelmat kohteen lähellä ja ne muodostelmat ja kuviot kohteessa ja rappusten kaltaiset asetelmat, joita sukeltajat videolla ilmoittavat siellä olevan, viittaavat kyllä siihen että jotain muutakin siellä on kuin kivi järven pohjassa, mutta mikä ihme siinä on että aina pitää salailla tuollaista asiaa, mikä ihmeen ongelma siinä on? Whats the fucking point

  • Karhu IV sanoo:

    Tällä hetkellä tuota kohdetta ei voi mitenkään pitää kivenä, eikä myöskään minään aluksena, näillä tiedoilla mitä meillä on. Voidaan vaan todeta että iltalehti yksinkertaisesti valehteli, puhui asiasta mistä sillä ei ollut oikeasti mitään tietoa, väitti että siellä on todettu olevan luonnollinen kivimuodostlema, vaikka näin ei ole todistettu olevan ja lisäksi on syytä epäillä että kyseinen kohde on metallia.

  • Jugi sanoo:

    Fucking Iltalehti 😉

  • jpv sanoo:

    Miksei kukaan ole vielä sanonut, että UFO tarkoittaa tuntematonta lentävää objektia? Ei se ainakaan lennä siellä meren pohjassa, joten kyseessä ei voi olla UFO. Tuntematon objekti pikemminkin.

  • Thene sanoo:

    No voisihan sitä USO:ksi sanoa. Sehän on veden alla ja tunnistamaton 😛

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Älkää unohtako näitä seikkoja.

    8 metrinen pilari joka pitelee tota höskää pystys.
    Kuvioita löytyy ja mustaa ainetta.

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012061815724538_ul.shtml

  • jatu sanoo:

    Olisi kiva tietää, minkä kokoinen pilari on? Ja minkä mallinen?

  • Juhannus sanoo:

    Taitaa olla Krakenin fossiili.

  • Nexeon sanoo:

    NO ensinnäkin:

    Se fakta, että paikalla on ollut USA ja Venäläisiä sota-aluksia tekemässä ”sotaharjoituksia” kuulostaa jo hieman salamyhkäiseltä. Voin lyödä kenen tahansa kanssa vetoa, että mikä lie tuolla kuvattiin silloin viimevuonna kaikuluotaimen kanssa, ei enää ole siellä. Lyön myös vetoa, että jos he nyt kuvaisivat kohdetta uudestaan, se ei näyttäisi samalta miltä se näytti viime vuonna (koska sitä ei enää ole siellä, eikä ole ollut jo pitkään).

    Veikkaan, että kohde kiinnitti USA:n ja Venäjän armeijan huomion kun tästä tuli tieto julkisuuteen. Sitten olikin vain kyse siitä, kumpi heistä ennättäisi kohteen luokse ensin ja tuomaan sen pinnalle. Kumpi sen ikinä sitten veikin, jätti meille vain kasan hiekkaa ja kiviä ihmeteltäväksi.

    Mikäli se kohde tosiaan on vielä tuolla merenpohjassa, kumman suppeasti siitä tulee tietoa julkisuuteen. Esim. itse en ole vielä mistään lukenut mistään sähkölaitteiden niskoittelusta kohteen lähettyvillä…

  • Radical sanoo:

    MILITARY-STYLE ”REMOTE VIEWING” UNIT IDENTIFIES BALTIC SEA USO AS ANCIENT OUTPOST

    TRANSCEPTION’s preliminary analysis of the seven sessions specifically tasked against the Baltic Sea USO target, suggests that the site is a complex of structures–a mining/production/resupply facility–among other things, centered around a special type of ”lock”, mechanically operated and comprising, at least in part, a cluster of densely packed, hydraulic levers that arc energetically back and forth, controlling the flow of a liquid (most likely water) used in the production of a much needed viscous, energetic, oil-like substance, dark in color and possibly toxic, with constituent and extremely valuable elements/materials mined locally.

    Situated immediately below the predominate structure is a gargantuan chamber and network of tubes and/or connecting shafts, all underground. The beings responsible for its existence wear a special face mask to protect them from the environment extant at the time of construction. For the lock to work, it requires a special ”key”, which is missing. 90% of the site is underground. There is most likely a ”Mayan”/ET connection. One of the viewers insists vehemently that humanity is not ready for knowledge constituting the ”key”, much less the technology constituting the site. The Ocean Explorer team should exercise caution when approaching the, much less anchor immediately over it, in that several viewers mentioned that they felt a sense of danger at the site, in that a major perception at the site is that of intense energetics present at the site at one time or another. Multiple sites like this one are extant.

    Lähde:http://www.prnewswire.com/news-releases/baltic-sea-uso-identified-146447345.html

  • Boss sanoo:

    Voipi olla joku Muinaiset astronautit sarjaan kuuluva laite.
    Ei kanntais tonkia liikaa. Näitähän on ympäri maapallon.

  • Radical sanoo:

    Lisään vielä, että tähän yhdysvaltalaissen ”Remote viewers”-ryhmään, joka tutki tätä Itämeren tähtiporttia, kuuluu viisi ammattilaista ja kaksi harjoittelijaa. Näistä viidestä ammattilaisesta kaksi kuului alkuperäiseen salaiseen ”Project Stargate”-ryhmään, joka toimi kaksikymmentä vuotta US Defense Intelligence Agency:n (DIA) alaisuudessa.

  • jatu sanoo:

    Paljon huhuja ja spekulointia maailmalla liikkeellä.
    Voisiko tuo olla uusi Area 52?

  • Fotsdu sanoo:

    ”Möys Venäjän ja USA:n armeijan kerrotaan olleen kiinnostuneita mahdollisesta ufosta” Sattuivat olemaan paikalla, tai lähivesillä? Nuohan piti kyseisen paikan olinsijan salassa.

  • Radical sanoo:

    Usan tiedustelupalveluilta ja asevoimilta mikään ei pysy salassa. Ocean Explorer-tiimin tietokoneet ovat todennäköisesti hakkeroitu ja tiedot otettu talteen, samoin sähköpostit tutkittu ja puhelimet olleet/ovat kuuntelussa.

  • Radical sanoo:

    @jatu; Ehkä uusi Jemenin tähtiportti?

  • ave sanoo:

    Isolla timanttilaikalla kivi kahtia, niin selviää mitä se on syöny!

  • isomieSS sanoo:

    se on kivettynyt ufo mikä on laitettu 100 000 vuotta sitten rakennetun temppelin päälle ja se on ollut palvonnan kohteena.hyvä että on nykyään merenpohjassa ku siitä tulee voimakasta säteilyä mutta vesi ottaa itteensä sen.olisi hyvä kun joku puolueeton firma nostais sen ylös siinä meillä olisi todisteet ufosta kaikkien nähtävillä.Mm kiinassa on löydetty ainkin yksi samanlainen joskus,heti kun kiinan ufoa oltiin avaamassa niin se julistettiin harvinaiseksi luonnonsuojelu kohteeksi ja sitä ei saanut viedä!

  • isomieSS sanoo:
  • merkku sanoo:

    media kertoo ja kansa uskoo.. alkaa olee jo niin naurettavia nää jutut
    T. Area 51 on vain armeijan tukikohta

  • Capt. Nemo sanoo:

    No penteles. Sinnekkös mää sen meitin sukellusveneen upotin, kun kalassa kävin. Täytyypi hakia poies. 😀

  • Entity sanoo:

    Pari arvausta lisää:

    1. Se on Lemminkäisen temppeli, Ior Bock kaivoikin kuoppaansa väärään paikkaan.

    2. Se on osa merilohikäärmeen palatsia, samanlainen kuin se mistä apinakuningas Sun Wukong varasti mystisen taistelusauvansa.

    Mielenkiintoinen löydös, mutta ei vielä rokkaa maailmaani.

  • Grazyeye sanoo:

    Sehän on Kalevalasta tuttu sampo

  • jatu sanoo:

    saa-kelin OX:n äijät kun panttaa noita kuvia.
    No bullshit, answer !!!

  • naali sanoo:

    Mietin vaan ett JOS tuo on/olisi ollut avaruusalus, olisiko rahvaalle kerrottu asiasta niin kuin se on vai olisiko tuo vain selitetty oudolla luonnonmuodostumalla….? Tuli vain mieleen …

  • Maximus sanoo:

    Juhannuksia kaikille (^_^)/

  • Vergilius sanoo:

    Hetkinen, minkä vuoksi tämä artikkeli on otsikoitu ”Itämeren Ufon mysteeri tihenee”. Haluaako joku kertoa, miksi tässä viitataan sen olevan tunnistamaton, lentävä objekti? Ocean X-team ei ole missään vaiheessa määritellyt tuota muodostelmaa UFO:ksi. Media kyllä on, tämänkö perusteella siis otsikointi?

    Niin, ja tosiaan; eipä mennyt kovin kauan, että salaliittoteoriat alkoivat 😉 Ne tosin alkoivat jo ennen kuin Ancylus edes pääsi tuolle löytöpaikalle. Kuulisitteppa osastollani hoidettavana olevan potilaan salaliittoteoriat. Sanonpa, että nuo teidän värssynne kalpenevat niiden rinnalla 🙂

  • Stinky sanoo:

    Sukellusveneiden pysäyttämiseski tehty (ww2)Saksalaisten toimesta. Kohteen uurteisuus johtuiisi siitä, että kohde valettu kerros kerrokselta. Siihen betonimöhkäleeseen on sitten ollut teräsverkko/ verkkoja kiinitettynä. Verkot jo nyttemmin ruostuneet pois, mutta kiinnityskohdat näkyvät, eli ne aukot joissa on sitä mustaa mönjää. Englantilaiset käyttivät myös samaa systeemiä.

    http://www.expressen.se/nyheter/mysteriet-med-cirkeln-kan-vara-nazifalla/

  • juhannuskukko sanoo:

    Tää on jo niin vanha juttu…ainakin kolme vuotta sitten jossain palstoilla keskusteltiin aiheesta. Joku sukellusporukka oli bongannut ko. objektin ja samalla palstalla julkaistiin myös hyvälaatuinen kuva siitä. Pastalle kirjoittanut henkolö totesi tuon olevan öljynporauslautan osa, joka on irronnut mahd. kovan merenkäynnin tuloksena ja vajonnut pohjaan. Merenkulkuun erikoistuneiden vakuutusyhtiöiden kautta saattaisi löytyä ko. tapauksesta jotain…ääähhh

  • jatu sanoo:

    Onpa taas typerintä mitä on pitkään aikaan lukenut, miten ihmeessä yhtä äkkiä huomataankin, että tekele on saksalaisten tekemä ansa sukellusveneille? Mikäli tuo vastaa poijjua, mihin laitetaan verkko kiinni, missä on toinen vastaava? Noin iso rakennus hake olisi ollut tiedossa jo vuosi sitten.
    Mitä materiaalia Saksalaiset on käyttäneet? Miksi siihen ei ole tullut merilevää? Miksi se seisoo pylvään päällä ja miten hemmetissä se on tehty sodan aikana? Varmasti paaaaljooon pienempikin paino olisi riittänyt sukellusveneen pysäyttämiseen.

  • jatu sanoo:

    En väitä sitä ufoksi, mutta selitys on luokkaa säähavaintopallo tai ledilaskuvarjohyppääjä.

  • Vergilius sanoo:

    Jatu, miksi se on typerää, jos tämä on ensimmäinen suhteellisen järkevä selitys tuolle objektille? Perustele.

    Näin Ocean X-team ilmoitti asiasta:

    ”Mystery of the circle in the Baltic Sea may be heading for its solution. But it’s not about anything UFO – but of Nazi traps for Soviet submarines from World War II.
    – It’s a very probable thing, says Ocean X Team diver Stefan Hogeborn.

    Kaiken lisäksi heillä on mukanaan entinen sukellusveneupseeri, Anders Autellus, joka on siis nähnyt vastaavia aikaisemminkin. Ja he ovat myös jo todenneet sen, että objekti on valettu, mikä ei varmasti ollut kovin vaikeaa todeta, lähemmän tarkastelun ja näytteiden perusteella.

    Lainaan vielä lisää Autellusin ja Ocean X-teamin kommentteja:

    ”Autellus thinks that the circle can be called a double grouting where the German Nazi troops drew up huge steel mesh to prevent the arrival of Soviet submarines in the Gulf of Finland – a technique that was also used by the English forces.

    The networks will later have rusted away, and fortresses are believed to be the hole that appears on Expressen’s film.
    – There has been much chatter and strange ideas that had gone this way and that, instead of being based on pure facts, says Autellus.

    Stefan Hogeborn, one of the Ocean X Team divers:
    – The object appears to be cast in layers. It’s a very plausible thing because the circle is right on the fairway.”

    En ymmärrä miten mainitsemasi levällä olisi mitenkään merkitystä liittyen kyseiseen asiaan (?). Ei kaikkialla Itämeressä esiinny levää. Saati kaikkialla merenpohjassa. Ja kyllähän tuonkaltaiset objektit toimisivat mainiosti sukellusveneitä vastaan Itämeren pohjassa, etenkin kun ottaa huomioon, että Itämeren keskisyvyys on n. 60m. Verrattuna valtamerien 3-4 km:n. Eiköhän odotella ihan rauhassa uusia tutkimustuloksia ja reportaaseja. Jäitä hattuun. 🙂

  • Ogeli sanoo:
  • jatu sanoo:

    Ihan höpö höpö juttua, että se olisi sukellusveneiden ansa lanka.
    Ketä tahansa ymmärtää, että mikä tahansa on sodasta asti meren pohjassa on myös täynnä eliöitä ja kasvillisuutta. Miksi se on pilarin päällä? Mikä pilarin funktio on?

  • Vergilius sanoo:

    Huomenta vaan kaikille 🙂

    Niin, onhan tuo sukellusveneansa yksi teoria muiden joukossa. Kuten sanoin, jäitä hattuun, ja odotellaan lisää tuloksia tästä asiakokonaisuudesta. Ei kannata hypätä johtopäätöksiin näin vielä varsin vähäisen olemassa olevan tiedon perusteella. Mikäs kiire tässä nyt on; ei tuo objekti tuolta varmastikaan karkaa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Aika jännä, että jenkki ja rusakkosota-aluksia pörräilee paikan päällä. Tekemässä ”sotaharjotuksia”. Jos sieltä löydetään jotain vielä mullistavampaa tähän asti, nii jenkit tai venakot sen pöllii. Ja tulee tieto, että ei mitään erikoista löytynyt.

  • jatu sanoo:

    Mikäli nyt laitetaan jäitä hattuun ja odotellaan virallista inffoa, se tulee jatkumaan vastaavanlaisena.
    Mikä itseäni tässä jurppii, on se, että miten tyhmänä ne pitää ihmsiä? Keneen tuollainen oikeasti uppoaa?

  • jatu sanoo:

    Jos tuo on totuuden mukainen päätelmä, niin en voi muuta sanoa, kuin hyvin on pojat valaneet 60m halkaisijan sienen mallisen klimpin, joka seisoo 8m tolpan varassa. Onkohan valussa käytetty vanhanajan myrkkymaalia kun ei ole mikään tarttunut, vaan pinta on kuin just saunasta tulleella? Toisaalta egolookista ajattelua on havaittavissa siinä, että sukellusveneiden pysäyttämiseen tarkoitettu verkko on ruostunut pois, samoin kaikki kiinnikkeet.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    @Jatu

    Oikein hyvä havainto, en tullut itse oikein ajatelleeks. Mikäli tämä objekti on ollut kauan tuolla, joka on hyvin todennäköistä. Nii siihen olisi pitänyt tarttua mm leviä tai muuta kasvillisuutta. Enemmän lisää vettä myllyyn, että se lepää 8 metrisen objektin päällä. Ja mikä parasta, että venäläisten ja jenkkien sota-alukset tekemäs ”sotaharjotuksia” alueella.
    Hallitukset näköjää luulee pitävänsä ihmisiä tyhmänä, että tollanen objekti on herättänyt mielenkiinnon isommissakin suurvalloissa.

    Luonto ei muovaa tuollasia asioita. Joko tämä asia liittyy ”ufoihin”, tai kysees on tuhansia vuosia vanha ihmisten siviilisaatio, joka on jääkauden lopun alkua.
    Mutta miten ihminen pystyy muovaamaan tuhansien tonnien painosen, 60 metrin levyisen kiviobjektin vain 8 metrin korkeeseen pilarin varaan. Millä alkeellisilla työkaluilla, siihen aikaan. Tai miksi nykyaikasilla työkaluilla ihminen tekisi mitään tuollaista?

    Tämä tieto alkaa menee yli rajojen, kun kokoajan eri teorioita satelee. Mitä enemmän teorioita, sitä enemmän ihmiset alkavat epäilee. Mikäli sieltä tulee joku ”luonnollinen” selitys, nii ihmiset epäilee vieläkin enemmän, että hallitukset tai tutkijat salaavat jotain tietoa ihmisilät. Aika näyttää.

  • Vergilius sanoo:

    Itseänikin kovasti kiinnostaa tuon objektin tarina ja merkitys, mikäli sellaista on, mutta vähäisen tiedon perusteella en vain pysty hyppäämään hätäisiin johtopäätöksiin. Kuten sanoin, tuo on yksi teoria muiden joukossa, joita on tällä hetkellä varsin vähän. Ja en nyt ota tähän asiakokonaisuuteen mukaan mitään salaliittoteorioita.

    En tiedä mihin viittasit, Jatu, kun puhuit virallisesta tiedosta. Eikö nuo julkaistut kuvat ja haastattelut ole mielestäsi virallista tietoa, vaikka ne tulevat Ocean X-teamilta? He siellä sukelsivat ja tutkivat. Katsotaan, miten tämä asian tutkiminen etenee. Mikäs hoppu tässä on 🙂

  • joku sanoo:

    Minun teoria:
    Se ei ole mikään kivi ainakaan sillä miten selittäisi raahautumis jäljen ja ettei elktroniset laitteet toimi. Se on USO nyt mutta uskon että se on ollut siellä jo monia vuosia ja se oli silloin UFO koska vedenpintahan on noussut.

  • jatu sanoo:

    Virallinen tieden anto on sellainen, joka annetaan kameran edessä, kun kameran takana pari yön timoa katsoo sua tähtäimen läpi.

  • Vergilius sanoo:

    Ahaa 🙂 No, niinpä tietenkin.

  • jatu sanoo:
  • Jugi sanoo:

    Vaikuttaa oikeasti ihan uskottavalta. Mitä mieltä olette?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jatu

    Joo, mä luin ton. En ole kyllä naurettavampaa selitystä kuullut. Pitävät oikeesti ihmisiä tyhminä.
    Miten sodan aikana voi tehä 80 metrin syvyydes mitään tollasta, varsinkaa muovaa sitä. Tai sitten kuljettaa tuhansien tonnien painosen objektin paikan päälle botskilla. Johon ei ole tarttunut mitään kasvillisuutta.

  • Ironman sanoo:

    Ei myöskään selitä tuo natsiansa tuota vulkaanista toimintaa tai mustuneita kiviä. Ja jos on n.70 vuotta vanha ansa,niin eiköhän siitä ole jo paras terä mennyt. Eli hieman ontuu tuokin selitys,mutta katsotaan mitä ne näytteistä saa irti…

  • Vergilius sanoo:

    Hetkinen, hetkinen. Kukaan ei ole sanonut missään vaiheessa, että tuo muodostelma olisi vulkaanisen toiminnan tuottama, tai että alueella olisi ollut vulkaanista toimintaa, sillä se on sula mahdottomuus. Itämeri sijaitsee Euraasian laatan päällä, ei reuna-alueella.

    WeAreNotAlone:

    Onko joku sanonut, että tuo valettiin merenpohjassa? No ei. Ja miksi se olisi absurdi ajatus, mikäli tuonkaltaisia esineitä kuljetettaisiin ”botskilla”? Rahtialukset kykenevät kuljettamaan satoja tuhansia tonneja rahtia. Nämä Ocean X-team kaverit lähtevät porailemaan tuota objektia ensi viikolla, joten katsotaan mitä tulemaan pitää. Miksi hypätä johtopäätöksiin näin aikaisessa vaiheessa?

    Sinänsä huvittavia reaktioita. Kun on kyse UFO:ista tms., ja niihin liittyvistä selityksistä, huudellaan, että oletpas kapeakatseinen kun todisteita on ”all over the place”, mutta et ole vakuuttunut. On dokumentteja, valokuvia, videoita jne. Ja kukaan ei kerro syytä siihen, miksi niihin ei olisi uskomista.

    Sitten. Itämeren pohjasta löytyy poikkeuksellinen mudostelma. ENNEN KUIN KUKAAN KÄVI SIELLÄ ALHAALLA MERENPOHJASSA HANKKIMASSA TIETOA OBJEKTISTA, alkoivat jo spekulaatioit ja salaliittoteoriat. That’s smart. Mahtaakohan olla UFO tms? Noniin. Sitten Ocean X-team kävi siellä alhaalla. No spaceship there. Toki luin myös sellaisen ”teorian”, että ”ehkä se on kivettynyt?”. 😀 Kivettynyt 70 vuoden aikana merenpohjassa? Rokkenroll.

    Tämän jälkeen Ocean X-team julkisti kuvamateriaalinsa ja sitä läpikäytyään kertoivat ensimmäiset kaksi mahdollista selitystä tuolle objektille. Täällä huudellaan että miten tyhminä ne meitä pitää ja argumentoidaan Itämeren kasvillisuuden leviämisestä puolesta. Itse en ainakaan tiedä tarpeeksi Itämeren merenpohjan floorasta, että voisin siitä vetää pätevän argumentin.

    Sen verran tiedän, että siellä on leväkasvustoa sekä kasvisplanktonia, jota ei esiinny 20 m syvemmällä. Kasvustoa ei myös ole hapettomilla alueillla, joita on Itämeressä paljon. Tiedämmekö, sijaitseeko tämä objekti hapettomalla tai happipitoisella alueella? Emme. Miten siis voimme vetää johtopäätöksen siitä, että objektin pinnassa tulisi olla kasvillisuutta? Ilmeisesti teillä on minua enemmän tietoa tästä. Oikein halutaan uskoa, että siellä on jotain mystisempää, kuin annetut maalliset selitykset. Kukas nyt on kapeakatseinen?

    Itse en tiedä mitä ajatella näistä annetuista selityksistä. Toinen voi olla oikea selitys, tai molemmat selitykset voivat olla vääriä. Mutta minulla ei ole mitään syytä suoralta kädeltä hylätä niitä. Vaan annan niille sijan mielessäni, ja olen avoin myös muille selityksille, joita varmasti vielä tulee. Truth is down there?

  • Mechanic sanoo:

    Olen Vergiliuksen kanssa aivan samoilla aaltopituuksilla, eli eiköhän olisi aika laittaa jäitä hattuun kunnes kunnon tutkimukset on saatu päätökseen. Vaikka olisi kuinka ”hienoa” että tuolta oikeasti löytyisi jotain todella merkityksellistä ja tajunnan räjäyttävää, niin eikö kannattaisi pitää jalat tukevasti maan pinnalla ja katsoa rauhassa mitä tuleman pitää 🙂

    Esim. hirveästi on kohkattu USA:n ja Venäjän sotaharjoituksista alueella. Mitä sitten? Jos Baltops ei ole tuttu niin suosittelen googlaamaan. Vuosittainen sotilasharjoitus joka on pidetty Baltian meren alueella jo 70-luvulta lähtien, myös tänä vuonna (http://en.wikipedia.org/wiki/BALTOPS). Että se siitä salaliitosta.

    Mieli on hyvä pitää avoinna, mutta mitä järkeä on lähteä vouhottaan mitä omituisimmilla salaliittoteorioilla ennenkuin on todisteita puolesta tai vastaan? Arvailla voi jokainen..

    Just my 2 cents 🙂

  • Vergilius sanoo:

    Katsoin tuon Jatun linkin ja uutisoinnin. Kaveri videolla sanoi kohdassa 1:18, kun mainitiin tuo objektissa oleva reikä, että ”Siinä voisi olla vulkaanista toimintaa.” Tarkoittiko hän reikää vain aluetta, jossa objekti sijaitsee? Niin tai näin, Itämeressä ei ole vulkaanista toimintaa.

    Joka tapauksessa mielenkiintoinen ja kummallinen asia tuo reikä, joka kulkee sisälle objektiin. Toivottasti he ottavat ensi viikolla myös näytteitä siitä objektin pinnalla olevasta, mustasta (?) aineesta. Lisää kuvamateriaalia ei olisi myös pahitteeksi.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergilius

    Niinpä niin. Mistä sitä tietää mikä on totta ja mikä ei. Mutta en ole puhunut mistään kivettyneestä rokkenrollialuksesta 😀 Siihen hommaan tarvittais tuhansia ja miljoonia vuosii 😀

    Mutta toi sukellusveneteoria menee jo överiksi. Mittasuhteet eivät täsmää. 60 metrii levee ja 4 metriä korkee. Miten se on voitu valaa merenpohjassa, 80 metrin syvyydessä?

    Toinen vaihtoehto on. Jos kaikki raaka-aineet ovat kuljetettu laivoilla sinne. Nii miten, se on valattu laivojen läheisyydessä, upottamatta laiva/laivoja? Miten ne 400 metrin levyisen raahausjäljet ovat tulleet pohjaan. Jos on näyttää vedenpitäviä todisteita tästä ”sukellusvene” teoriasta, nii voin uskoo sen.

    Kasvillisuutta nähdään ihan missä vaa, missä sitä ei ole oletettu näkevän. Ihmeitä tapahtuu. Kysymyksiä ja vastauksia on paljon. Ihmiset ovat, mitä ovat ja mihin uskovat.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ja lisänä vielä, että kun esittää tuollasen teorian, mitä nähtiin ilta-sanomien sivuilla upseerin toimesta. Nii asialla täytyy olla enemmän näyttöä asian suhteen. Muuten tämä ”itämeren-ufo” asia pysyy voimissaan tai paisuu entisestään, ellei ole mitään kuvia/tietoa tästä sukellusvene asiasta. Joihinki toi asia saattaa mennä läpi. Mutta ei varsinkaa mene läpi muhun, ellei ole konkreettisia todisteita 😉 Suullisilla ”todisteilla” ei tee mitään.

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone, en viitannut tuolla ”kivettynyt avaruusalus” -teorialla sinuun millään tavalla, en ymmärrä miten kykenit vetämään tuollaisen johtopäätöksen. Sen luin aivan toiselta sivustolta.

    En ymmärrä mihin viittasit sillä, kun sanoit, että mittasuhteet eivät täsmää? Eivät täsmää verrattuna mihin? Ymmärrsitkö, että Anders Autellus ei sanonut, että tuo olisi sukellusvene? Kertoisitko myös, että millä tavalla ”itämeren UFO-asia” paisuu entisestään, ellei he selitä tarkemmin sitä teoriaa, että objekti on tehty sukellusveneiden tutkaluotaimia torjumaan? Tai on luonnon muodostama? Ja paisuu miten? Paisuu ilman todisteita? Sehän on kätevää ja loogista.

    Niin, ja ”raahausjälki”, tai mikä jälki se lieneekään, taisi olla 400 metriä pitkä, ei leveä. Ja väitteiltäsi putoaa tasaiseen tahtiin pohja. Esim. ”Kasvillisuutta nähdään ihan missä vaa, missä sitä ei ole oletettu näkevän.” Silloin kun aloitamme keskustelemaan käyttäen absoluuttisia väitteitä, ollaan oitis hyvin heikolla pohjalla. Ihan missä vaan? Kasvillisuutta pilvissä? Raakamalmin sisällä? Termosfäärissä?

    Ja mikäli alat argumentoida sillä, että ihmeitä tapahtuu, kuten äsken teit, on turha odottaa että otan sinua enää kovin vakavasti. Täytyy myöntää, että odotan kyllä hieman enemmän, mikäli yritetään käydä jokseekin järkeviä keskusteluja.

  • jatu sanoo:

    Jep olen samoilla linjoilla. En usko, että sodan aikana olisi paikoilleen viety kepin nokkaan seisomaan 60m halkaisijaltaan ja 4 metriä korkeaa paakkua.

    Eikö tuollainen paakku ole vähän yli ampuva, jos tarkoitus olisi pysäyttää sukellusveneitä?

    En tiedä laskinko oikein, mutta tilavuus olisi n. 45236 tonnia.

    (Ympyrän pinta-ala lasketaan kaavalla: A = π x r²
    A = ympyrän pinta-ala
    π = pii eli ympyrän halkaisijan ja piirin suhde, vakio, noin 3,14159
    r = ympyrän säteen pituus.
    Kertaa 4 )

  • jatu sanoo:

    siis samaa mieltä WeAreNotAlone kanssa 🙂 Sori Vergilius pääsit tuohon väliin…

  • jatu sanoo:

    Kyllähän sukeltajatkin ihmetteli ensimmäiseksi sitä, että se on niin puhdas, eikä ole mitään kasvillisuutta.
    Kyllä tuo kommentti viittaa suoraan siihen, että ympärillä kasvaa mitä kasvaa.

  • Vergilius sanoo:

    Mikäs kommentti viittaa siihen? WeAreNotAlone:n kommentti? Vai sukeltajan? En ole yhdessäkään artikkelissa, edes FOX Newsin artikkelissa, joka oli kaikkein kattavin, törmännyt tuohon väitteeseen, että ”sukeltajatkin ihmetteli ensimmäiseksi sitä, että se on niin puhdas, eikä ole mitään kasvillisuutta”.
    Olisitko ystävällinen ja pistäisit linkkiä tuohon lähteeseesi. Koska jokin uutinen minulta on ilmeisesti jäänyt huomaamatta.

    Ja olet siis sitä mieltä, että voimme alkaa argumentoimaan ihmeillä ja absoluuttisilla väitteillä, kuten WeAreNotAlone tekee? Ja te kehtaatte vielä vaatia konkreettisia todisteita samalla? Huh huh.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergilius

    Jos sanon, että kasvillisuutta nähdään missä vaa, missä sitä ei ole oletettu näkevän. Esim korkealla vuoristossa, ja erittäin syvillä alueilla, merissä, joissa, järivissä. Jne. Anteeks siitä, jos muotoilin sanomani väärin 🙂

    Ja tällä ”itämeren-ufo” tarinan paisumisella, monet ihmiset pitivät tätä ”ufona” tai sellä vanhalla ihmisten siviilisaation liittyvällä asialla. Jos joku tuo esille tuollasen teorian, kuten sukellusveneen loukku. Nii monet ihmiset eivät usko siihen, ellei ole parempaa tietoa näyttää asiasta, kuten se suullinen tieto siitä asiasta.
    Ymmärsin aivan oikein, että kyseessä ei ole sukellusvene, vaa sukellusveneen ”loukku” 😀

    Pistäähän ne mittasuhteet miettimään asioita vähän. Loogisin vaihtoehto on, että tämä härpäke olisi valattu paikan päällä. Mutta natsiajoilta. Epäilen suuresti. Miten voi laittaa edelleen tuhansien tonnien painoisen pyöreän objektin liikkumaan 80 metrin syvyydessä 400 metrin pituisen matkan, jättäen ne raahausjäljet. Saa olla kyllä muutama, ellei enemmänki näitä laivoja, jotka vetävät tätä painavaa objektia perässään. Ja oliko pohja tasainen siihen hommaan? 60 metriä leveä, 4 metriä korkea. Betonista tehtynä, aika painava saa olla.

    Helpoiten olisi, jos sukeltajat poraisivat reikiä tuohon. Nii totuus tulisi helpommin esille. Onko kyseessä ontto betoniobjetki, vai jotain aivan muuta.
    Mutta niitä tutkimustuloksia on varmaa turha odottaa enää tämän ”vulkaanisen aineen” suhteen. Koska sitä pidetään sukellusveneen ”loukkuna”. Ja monet tulevat uskomaan sen.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergilius

    Toki voimme pyytää niitä konkreettisia todisteita, koska ihmiset ennen sitä uskoivat siihen, että on ufoasia. Tai jotain vanhaan ihmisten siviilisaatioon liittyvää. Ei tuo vielä todista mitään, kun joku upseeri tulee laukomaan tollasta. Mistä se tietää tollasen, jos tietää, nii sellä on sitten parempaa tietoo näyttää asiasta, että kyseessä on natsiajoilta peräisin oleva sukellusveneen loukku. Kuvia esim, tai kirjallista tietoa. Ja samoin myös siitä, mitä Englannista löydettiin. Onko mittasuhteet samat, jos ei, nii miksi, itämeres on pienempi objekti kuin Englannista löydetty, tai toistepäin.

  • Vergilius sanoo:

    ”Jos sanon, että kasvillisuutta nähdään missä vaa, missä sitä ei ole oletettu näkevän. Esim korkealla vuoristossa, ja erittäin syvillä alueilla, merissä, joissa, järivissä. Jne. Anteeks siitä, jos muotoilin sanomani väärin :)”

    Anteeksi, mutta käytit lauserakennetta IHAN missä vaan. Niin, ymmärsin kyllä, mitä yritit sanoa, mutta. Mikäli muotoilet lauseen tuolla tavalla absoluuttiseksi antaa se aivan eri merkityksen. Joten halusin vain painottaa TAAS KERRAN, että ihmiset täällä vaivautuisvat muotoilemaan lauseensa järkeviksi, ilman että meidän muiden lukijoiden tarvitsisi alkaa tulkitsemaan sanoman merkitystä.

    ”Ja tällä “itämeren-ufo” tarinan paisumisella, monet ihmiset pitivät tätä “ufona” tai sellä vanhalla ihmisten siviilisaation liittyvällä asialla. Jos joku tuo esille tuollasen teorian, kuten sukellusveneen loukku. Nii monet ihmiset eivät usko siihen, ellei ole parempaa tietoa näyttää asiasta, kuten se suullinen tieto siitä asiasta”

    Mutta ei ole parempaa tietoa, itse asiassa, EI LAINKAAN tietoa siitä, että se olisi UFO. Ja on AIVAN SAMA, vaikka kaikki Maan 6 miljardia ihmistä pitäisivät sitä UFO:na, se ei lisää asian todenperäisyyttä millään muotoa. Aivan yhtä hyvin voisimme pitää sitä muinaisena lohikäärmeen munana. Siinä, että se olisi muinainen lohikäärmeen muna, on yhtä paljon (lue: ei lainkaan) todenperäisyyttä kuin UFO-teoriassa.

    Edelleenkään et ole selittänyt mitä tarkoitit tällä lauseella (lainaan): ”Mutta toi sukellusveneteoria menee jo överiksi. Mittasuhteet eivät täsmää” Eivät TÄSMÄÄ. Eivät täsmää, verrattuna mihin?

    Ja nyt kannattaa muistaa, tai ymmärtää, mikäli ei ole vielä ymmärtänyt, että KUKAAN ei ole vielä edes yrittänyt TODISTAA YHTIKÄS MITÄÄN. On vain teorioita esitetty. Itsekin odotan kovasti, että he alkavat tuomaan jotain mitattavaa dataa tuosta objektista. Ja teorioista. Ja sanon tämän uudestaan: mikäli argumentoit ihmeillä, sinulla ei ole oikeutta vaatia todisteita. Tuollaiseen suohon ei kannata saapastaan hukata.

    ”Toki voimme pyytää niitä konkreettisia todisteita, koska ihmiset ennen sitä uskoivat siihen, että on ufoasia.”
    Okei, nyt täytyy olla tarkkana tässä. Et vain yksinkertaisesti voi vetää koko ihmiskuntaa tuohon väitteeseesi mukaan. Saanko muotoilla lauseesi loppuosan uudelleen? Se menee pikemminkin näin:
    Koska ihmiset, jotka uskovat UFO:jen olemassaoloon, uskoivat siihen, että on UFO-asia. Ilman minkäänlaista todisteiden tai viitteiden hiventäkään.

    Ja kannattaa miettiä, pitäisikö tuo usko -sana korvata esim. sanalla epäily tai spekulaatio.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergilius

    No sinä olet mitä mieltä olet, ja minä olen mitä mieltä minä olen, joten turha sitä asiaa muuttamaan 😉

    Jos sanon ihmiset, en tarkota kaikki, vaa jotkut, koska on monikossa ”ihmiset”. Jos haluan yleistää, sanon kaikki ihmiset.
    Mutta turhaa sitä enää vänkää ja väittelee, ku ei yksinkertaisesti johda mihinkää, ku molemmilla omat mielipiteet ja näkemykset 🙂

  • jatu sanoo:

    Ei tämä nyt sellainen asia ole mistä pitäisi hermostua, nähdään vaan asiat eritavalla.
    Vaikka tuolla ei kasvaisi kasveja, niin sellaista vihreää liejua siihen olisi kiinnittynyt aivan varmasti sentti tolkulla.

    Artikkeli varmasti löytyy, vieläpä Suomeksi jahka vähän guuglettelee, tai vielä parempi sen voi itse todeta katsomalla sivun ylälaidassa olevasta videosta.
    en sano sen olevan ufo, mutta se miksi sitä nyt on ”asiantuntija” sanonut niin ei pidä paikkansa.

  • jatu sanoo:

    Jaa taisi löytyäkkin se sivu mitä tarkoitin.
    ”Löydökseen liittyy yhä monia erikoisia piirteitä, Lindberg kertoo. Ensinnäkin,muodostelma ei ole lietteen peitossa niin kuin voisi olettaa. Luonnolliseksi muodostelmaksi se on omituisen symmetrinen, ja sen kyljissä on suoria uurteita ja nelikulmaisia kuvioita.”

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012061815724538_ul.shtml

  • jatu sanoo:

    busted 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jatu

    Aivan, lietettä. Pyöri päässä, mut ei tullut näppäimistölle 😀
    Minä en hermostu helpolla ;D

  • Vergilius sanoo:

    Mikäs nyt on busted? Liete ei ole orgaanista ainetta. Haluan muistuttaa, että etsin nimenomaan sellaista väitettä, jossa sukeltaja puhui kasvillisuudesta, tai siis sen puutteesta, kuten Jatu kirjoitti. Kukas nyt on busted? :)Toki se on myös omasta mielestäni kummallista, ettei sen objektin päällä ole lietettä. Mutta siinä ei silti mielestäni ole mitään mystistä.

    Toivottavasti kukaan nyt ei tästä keskustelusta hermostunut, itse en ainakaan 🙂 Ja uskokaa hyvät ihmiset että olen aivan samaa mieltä kanssanne; nuo esitety teoriat ovat vain teorioita ja annan niille sijan mielessäni, ja olen avoin myös muille selityksille, joita varmasti vielä tulee, kuten kirjoitin yllä.

    Eiköhän kaikki odoteta tuota dataa, mitä he ensi viikolla lähtevät hankkiman 🙂 Spekulaatiot eivät asiaa eteenpäin vie. Anyway, mielestäni tässä on nyt kuitenkin ollut erinomainen keskustelu 🙂 Itse ainakin nautin tämänkaltaisista argumentoinneista. Mutta, aikainen aamuvuoro kutsuu, joten taidanpa lopetella tältä illalta, että saa jaksaa herätä taas klo. 5. Hyvää yötä! 🙂

  • jatu sanoo:

    Hyvää yötä, ja tsemppiä hommiin.

  • Silence sanoo:

    Vaikka kaikki ei olisi faktaa, niin on kiva välillä spekuloida; entäpä jos… =)

  • Jugi sanoo:

    Tehän olette varsin aktiivisia 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi

    WeAreNotAlone 😉

  • jatu sanoo:

    Heh, totta. Aihe on vaan niin kiinnostava ja ajankohtainen.

  • jatu sanoo:

    Tässä pojat kertoilee mitä mieltä ovat: http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288479301665.html?pos=ok-nln

  • HExa sanoo:

    Pah,.
    Jokaiselta ihmiseltä voi oppia jotain ja täten muokata mielipidettänsä teidon pohjalta matkanne varrella elämä’ssä
    mutta se ei onnistu Olleskaan jos olette niin hemmetin vahvakatseisia jo ennestään olkaa avoimempia typerykset

  • Taff sanoo:

    Siinä on nyt vähän tarkempi kuva viimeinkin tuosta muodostelmasta: http://4.bp.blogspot.com/-X4Rje3lJJYg/TySJw8B3CZI/AAAAAAAAABg/mVpFRVqbjn4/s1600/waterufo.jpg
    Kyllä siinä jotain outoa on!

  • Vergilius sanoo:

    Taff, oletko ihan tosissasi vai pidätkö meitä idiootteina? Tuo kuva on muokattu. Hohhoijaa. Näin näitä hoaxeja yritetään jo vääntää. Uskomatonta sakkia täällä pyörii.

    Tässä alkuperäinen kuva.
    http://www.gettyimages.fi/detail/photo/cuba-enrique-el-pelu-cove-sunlight-reaching-high-res-stock-photography/200519887-001

    Ja lisäksi, tuossa kuvassa näkyy vedenpintaa ja valoa. Tuo Itämeren objekti on yli 80m syvyydessä. Siellä on säkkipimeää. Ja sameaa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergilius

    Tais Taffi vaa haluta provota 😀

  • jatu sanoo:

    Joo, kyllä se taisi ihan vitsi olla 🙂

  • naanaa sanoo:

    Dennis Åsberg on kertonut, että esine on täydellisen pyöreä muodoltaan, sen ympäryysmitta on 180 metriä ja ne raahausjäljet ovat 1500 metriä pitkät. Esineessä oli käytäväntapaisia linjoja, täysin suoria jotka kääntyivät 90 asteen kulmissa. Hän kertoo että näky oli kuin scifi-elokuvasta ja että se oli pelottavaa. Hän ei sulje pois sitä mahdollisuutta, että esine on todellakin maan ulkopuolista alkuperää ja on siitä syystä huolissaan myös Ahvenanmaalaisten turvallisuudesta (esine sijaitsee sen lähellä).

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=5165975

  • WeAreNotAlone sanoo:

    nannaa

    Ai toi on ihan eri ”juttu”. Mielenkiintoista, onkos kuvia näyttää asiasta, tai enemmän infoo?

  • jatu sanoo:

    Todellakin nannaa. Nyt alkaa tapahtumaan jos nuo tiedot pitävät paikkansa?

  • Huttu sanoo:

    Voisivat alkaa laittaa niitä uusia kuvia nyt sit pikkuhljaa sen spekuloinnin sijaan.

  • naanaa sanoo:

    Tänään illalla ruotsin uutisissa haastattelu (SVT), jossa uutta kuva- ja videomateriaalia. Oisko ollut klo 19.30 tai 20.30 (Ruotsin aikaa).

  • Huttu sanoo:

    Mut on se silti aika iso, noin 60m halkaisijaltaan.

  • Huttu sanoo:

    Tuli muuten mieleen että muistan katsoneeni joskus Youtubesta sellaista sarjaa kuin UFO Hunters, oli iha viihdyttävä sarja vaikkei se tiimi koskaan mitään kiistattomia todisteita saanutkaan.

    Niin, ni yhdessä jaksossa käsiteltiin vedenalaisia alien-tukikohtia, ja asiaan perehtyneet tutkijat kertoivat tiimille ympäri maapalloa olevista vedenalaisista aukoista jotka johtavat tukikohtiin, ja yksi aukoista olisi jossain Suomen alla/Itämeren rannikolla..

    Dun Dun Duuuuunnnn…

  • WeAreNotAlone sanoo:

    nannaa

    Pistä sit videokuvaa tai muuta kuvaa 🙂

  • naanaa sanoo:

    Ai niin, en muista oliko jo ketjussa jossain maininta, mutta elektromagneettiset laitteet kuten kamera, videokamera ja puhelimet lakkasivat toimimasta, jos sukeltajat olivat alle 200 metrin päässä kohteesta. Tämä myös Dennis Åsbergin sanomaa, uutisoitu muualla maailmassa mutta eipä vissiin suomen tai länsimaiden medioissa?

  • Huttu sanoo:

    On ollu mainintaa, mut tohon en usko että lakkas toimimasta, eihä niillä muuten olis mitään näytettävää. Toi on tollasta hypettä jolla saadaan sijoittajat kiinnostumaan.

    Muuten ton tiimin ulosanti vaihtelee päivä päivältä. Ensin kyseessä oli jotain mielenkiintoista, sitten he ilmoittaa että kyseessä on luonnon muodostama kiviröykkiö, sitten taas jotain mielenkiinoista ja laitteet menee epäkuntoon, sitten se oli ansa natsien sukellusveneiden varalle, nyt sieltä löytyy käytäviä ja jopa jossain oli mainittu että olisi löytynyt rappusia ja goottityylinen ikkunan karmi..

    Yrittäisivät nyt jo päättää että mikä se on, tuollainen venkoilu syö kokoajan niiden uskottavuutta ja aiheuttaa turhia huhuja joista on vaikeampaa päästä eroon kuin koko kansan Johannasta.

  • naanaa sanoo:

    Eihän niillä lähikuvaa olekaan. Se ainoa kuva joka on julkaistu, on otettu kauempaa.

  • Huttu sanoo:

    Ööö ei. Se on otettu läheltä sen varsinaisen objektin päältä. Siinä on sellainen ”kupla” sen kiekon päällä, ne sanoo sitä Merinqueksi.

    Ja onhan siellä näkyvyyskin huono, ei montaa metriä eteensä näe joten sama pätee silloin kameroihin. Joten, se kuva mikä netissä on siitä kupla-osasta kohdetta, on otettu läheltä.

  • Huttu sanoo:

    http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/kiuhy8/oceanX.jpg

    Toi on nyt toki artistin näkemys siitä mitä siellä on, mutta tossa näät sen kuplan mistä puhuin. Se netissä oleva kuva on ton kuplan kohdalta otettu, ja kuten huomaat niin silloin ollaa itse sen mielenkiintoisen kohteen päällä 🙂 Ja kamera toimii! 😉

  • Jugi sanoo:

    Vergilius, maailmassa on 7 miljardia ihmistä. Huomaa oikeinkirjoitus!

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu

    Siis onkos tuo taitelijan näkemys sukeltajan näkemästä(naanaan linkki)objektista? 😀

  • Vergilius sanoo:

    Jugi, olet oikeassa. Mutta kieliopissani ei kyllä ole mitään vikaa, vaikka toisinaan joitain virhelyöntejä syntyy näppäimistöllä kirjoittaessa. Viitaan siis siihen kun käskit minun kiinnittää huomioni oikeinkirjoitukseen.

  • Huttu sanoo:

    WeAreNotAlone,

    Mä en nyt ihan tarkkaan tiedä mistä kuvasta puhut kun en näe naanaa:n linkissä mitään kuvia, mutta oletan että puhutaan nyt tästä kuvasta:

    http://truthfall.com/wp-content/uploads/2012/06/baltic-anomaly-11.jpg

    Tämä on tietääkseni aika pitkälti ainoa kuva joka on julkaistu, mutta ihmiset ei näköjään tiedä että tuo osa on vain pieni osa koko löydöstä. Tuo osa on siis se ”kupla”

    joka näkyy tässä kuvassa kirkkaana (JA TÄMÄ KUVA ON SITTEN DEVIANT ARTISTA!! EI AITO!) http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/kiuhy8/oceanX.jpg

    Tiimi on monesti sanonut että tuo julkaistu kuva on sen varsinaisen objektin päällä, ikäänkuin erillinen osa.

  • Huttu sanoo:

    En tiedä ymmärrättekö lainkaan mitä tarkoitan 🙂 Tuo deviant artin kuva on hahmotelma paremman puutteessa miltä se kokonaisuudessaan näyttää, tehty silminnäkijähavaintojen ja sen luotainkuvan pohjalta. Toivottavasti saadaan kohta aitoa kokonaiskuvaa missä on toi ”kupla” ja koko muu runko.

    Mutta fakta on kutenki se mitä tossa ylemmässä postissa sanoin, toi kupla on siinä objektn päällä. Sukellustiimi itse sanoi näin.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu

    Aijaa jaa 😀 No mut, epäilen hieman, että ei ikävä kyllä pidä paikkaansa. Mutta toivotaan 😉

  • Huttu sanoo:

    Miksei pitäisi jos tiimi on itse niin sanonu?? No toivottavasti ne näyttää kokonaiskuvia koska eihän skeptikon juttuja voi uskoa.

    Jos meet vaikka tonne truthfall sivulle ja etit ton jutun sieltä niin sen kuvan alla lukee seuraavaa, ja tää on suora copy/paste:

    ”The Meringue” – Photo shows a large formation lying ON TOP of the main anomaly with divers line visible.

    Ja kyseinen kuva ja tiedot on suoraan tiimiltä saatu, toi sama kuva on siellä feississä samalla kuvauksella.

    Ton kyseisen osan mitat on vain jotain 4 x 2 metriä, koko ”main anomaly” on halkaisijaltaan 60m.

  • Huttu sanoo:

    Nyt se rapport alko, jännitys tiivistyy 🙂

  • Huttu sanoo:

    Hitsit ku ei oo edit-toimintoa, toi oli aika meh, muutama uusi kuvakulma mutta ei mitenkään kokonaisuutta paljastava. Yks sumea otos siitä reiästä josta ei nyt oikein voinut mitään sanoa.

    Luulen että jos toi ulosanti ei parane niin kiinnostus tätä kohtaa laskee joka puolella.

  • Huttu sanoo:

    Tossa on uutisista otettu jälleen yksi taiteilijan näkemys (¤%&¤ mitä ¤%&##!!)
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555803_3483126642934_877896568_n.jpg

    Ja tässä uutisen ainoa kuva reiästä, vau..
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/553735_4217425997739_1562496974_n.jpg

  • Vergilius sanoo:

    No juu, ei tämä kuvanlaatu nyt sinänsä yllätä. Kyllähän ne sukeltajat jo ensimmäisen sukelluksen jälkeen ilmoittivat, että näkyvyys oli aika kehno siellä. Kirkkaita ja selkeitä kuvia ei tuolta todennäköisesti tulla saamaankaan. Kun vedessä on paljon partikkelejä, valo hajoaa ja leviää niihin. Sama ilmiö tapahtuu, jos esim. otat sankassa sumussa tai savussa kuvan käyttäen salamaa.

  • Huttu sanoo:

    Niinpä, ja jos ne sukeltajat edes vähän pöllyttää pohjaa niin näkyvyys heikkenee entisestään

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Eikös se ole vähän hassuu, kun joku nappaa kuvan jostain ”selittämättömästä”, nii se on sit yleensä huonolaatunen kuva. Tarkotan nyt yleisesti, ufot, kummitukset, demonit. Jne. Ehkä niillä on sit jokin ”häive” teknologia, kuvat ja eleketroniikka alkaa hyppii ja pomppii niiden lähettyvillä 🙂

  • Huttu sanoo:

    No onhan se silleen vähän hassua kun eletään kuitenkin jo aika pitkällä HD-kuvaamisen aikakautta. Miltein jokaisella on HD-kamera kännykässään, ja jos ei siinä ole niin melkein perus pokkarillkain saa aikaan miltein HD-laatuista videokuvaa tai valokuvaa.

  • Vergilius sanoo:

    Juu, mutta tuon kuvan laatuun ei kovin paljon voi vaikuttaa tuolla merenpohjassa. Ei siinä ole mitään kummallista. Ei korkea resoluutio takaa hyvänlaatuista kuvaa. Mitä huonompi valo, sitä huonompi kuva. Vaikka olisi käytössä IMAX-kamera tuolla veden alla.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Harvoin näkee hyviä ufovideoita, varsinkaa kuvia niistä. Mutta uskon omasta mielestäni, että tämä ufovideo on aito.

    Monien ihmisten reaktiosta kadulla, ja varsinki kun pienien ufojen kanssa pörräilee sit isompi ufo, joka kääntyy jännästi, ottaen huomioon auringon valon, pilvien liikkeen. Jne.

    Saa olla aika guru, jos ton videon osaa feikkaa. Mitä mieltä te olette?

    http://www.youtube.com/watch?v=QDIF-ZwJbF0

  • Huttu sanoo:

    Valitettavasti toi on niin feikki kuin olla voi. Kohde on jatkuvasti tasaisen valkoinen ja hohtava, ja se ei ole oikein synkassa ton kameran heilumisen suhteen.

    Kirkas palkki taivaalla on varmaan helpoin kohde editoida videoon kun ei tarvi välittää juurikaan mistään yksityiskohdista. Ei vakuuttanut mua 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu

    No jokainen olkoon eri mieltä 😉 Onkos sulla näyttää mitään videoo tai kuvaa, jota pitäisit aitona? 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ja vielä, miten selität sen, että ohikulkijat pysähtyvät ja katsovat ylös? Oliko kuvaaja palkannut heidät, vai oliko hän lisännyt kulkijat jollakin trikillä? 🙂

  • Huttu sanoo:

    Ei mulla oo mitään jota pitäisin aitona 🙂 Ei se silti tarkoita ettenkö uskoisi maan ulkopuoliseen elämään, kyllä tuolla jotain on jossain 🙂

    Niin no noi ohikulkijat, kyllähän siellä kokonaiset kaksi ihmistä tuijottaa taivaalle mutta noin 90 astetta väärään suuntaan 😉 Se kaveri joka ton on kuvannut, kuvaa kohteita sen hänen kulkemansa kadun suuntaisesti, ja noi muutamat kuvaa risteävän tien suuntaisesti jotain ihan muuta, en saanut oikein selville että katsovatko he taivaalle ylipäänsä. Ehkäpä siellä meni taivaalla jokin tavallinen mielenkiintoinen juttu jota he kuvasi?

    Ei olisi ensimmäinen kerta kun tuollaista tilannetta käytetään muihin tarkoituksiin 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Heh..Tulihan se sielt 🙂 Omasta mielestäni, kaikki kyllä katsovat samaan suuntaan, myös tulevat kulkijat 😀

  • Huttu sanoo:

    Nii mikä tuli? 😀

    Argh.. tuolla tiimin feissi-sivuilla ihmiset repii faktoja ja ”uusia” yksityiskohtia omien teorioidensa tueksi tuosta juuri näytetystä taiteilijan tekemästä kuvasta *super facepalm*

    Miksi… miksi ihmiset on niin &%/¤”#¤”#”# tyhmiä!!

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Nii selitys tuli 😀

    Nooh, katoin sen toisen videon, mutta omasta mielestäni se ei todista mitään. Kukaan ei voi todistaa videota oikeeks, mutta kukaan ei myös voi todistaa sitä vääräks 😉 Koska, youtubehan on tunnetusti amatöörivideoita täynnä, ja jotkut saattaa olla aitoja, toiset ei ehdottomasti ei 😉

  • jatu sanoo:

    Kovin tipoittain pojat antavat tietoa? Ei ole vielä löytynyt sitä tahoa, ketä ostaa ne isolla rahalla.

  • Bum sanoo:

    Huttu, pääasia että sinä et ole tyhmä?

  • naanaa sanoo:

    Sukellustiimiä on nyt haastateltu muutamassa eri mediassa niin radiossa kuin televisiossakin. Lähes viimeisin fakta on luettavissa alla olevassa linkissä

    http://truthfall.com/baltic-anomaly-far-stranger-than-any-ufo-discovery/

  • naanaa sanoo:

    Huttu, jos kerran itsekin pyörit tiimin fb:sivuilla, niin miksi et raportoi tänne muillekin niitä sukeltajien itsensä sanomia FAKTOJA siitä mitä he näkivät meren pohjassa?

  • Huttu sanoo:

    Niitä faktoja on tullut niin vähän. Ja voitte te itekkin mennä sinne feissisivuille katsomaan sitä menoa.

  • ululululululululululululululululu sanoo:

    WeAreNotAlone:

    http://thehoaxkiller.com/forum/index.php?topic=3.0

    ovat failanneet ihan perus photoshop kikkailut tuossa sinun ”aidossa” ufo pätkässäsi…..

  • WeAreNotAlone sanoo:

    ulululluuuuu

    Ensimmäiseks, toi ei todista yhtään mitään. Koska, mikäli joku aito video kuvataan, niin kyllä skeptikko osaa muuttaa sen feikiksi. Eli mielipiteet jakaantuu, mutta itse uskon, että video on aito. Sillä sipuli 😉

    Toiseksi, olen tavannut ja tunnen paljon skeptikkoja. Skeptikot julistaa kaikki videot feikeiksi, koska se tuo heille turvallisuuden tunnetta. Vaikka he itse paljain silmin näkevät jotain selittämätöntä, esim ufon taivaal. He eivät tohdi myöntää itselleen tai muille sitä aitoutta. Vaikka totuus onki aivan silmien edessä.

    Kolmanneks, tyhmäkin sen jo pitäisi tajuata, että emme ole yksin tässä maailmankaikkeudessa. Viime aikoina on tullut tietoon hallituksilta/armeijoilta omia salaisia havaintoja ufoista. Jotkut jo myöntää, ettemme ole yksin. Joten, miksi tuo video ei olisi aito. Sitä ei voi kukaa todistaa epäaidoks, tai sitten toisinpäin 😉

  • Huttu sanoo:

    Ai nyt se menee niin että skeptikko muuttaa aidot videot näyttämään feikeiltä? Haha 😀 Just joo.

    Miten monta kertaa täälläkin on skeptikot sanonu että he uskoo kyllä maan ulkopuoliseen elämään mutta jotta saadaan varmuus siitä että avaruusoliot vierailee maassa, siihen tarvitaan vähän enemmän kuin suttuiset valopallot huonolaatuisissa kuvissa ja videoissa 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Miks perhana tää ei toimi?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Laitoin kahteen kertaan ison kommentin, ja hylkäs 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu

    En sitä tarkottanut niin kaikkien kohdalla, mutta miksei. Monet skeptikot haluavat tahalleen v***uilla asiaan uskoville 😉

    Ja mitä tulee suttuisiin kuviin ja videoihin. Tidän, että monet kuvat ja videot ovat feikkejä. Mutta jotkut eivät ole feikkejä. Koska, jos ihmisilläkin löytyy äänien, kuvien, tutkien, yms härintälaitteita, nii miksei pieniltä/isoilta vihreiltä miehiltäkin löydy. Mutta se on vaa paljon kehittyneempää. Sama asia pätee myös häiveteknologiaan 😉

    PS. Ensi kerralla kirosanat pois niin tulee heti näkyville, eikä mene sensuuriin automaattisesti.
    – Wespa

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Mitä hemmettiä?!?!

    Lukee vain, että identtinen kommentti on jo olemassa!
    Jos se on olemassa, nii miksei näy tääl sit? 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Ny on jotain feelinkiä. Joku ei halua mun sanovan totuutta, ku hylkää sen viestin kokoajan 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Katottaka ny! Kylse muita kommenttei hyväksyy..Hahhah 😀

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone, et selkeästikään ymmärrä, mitä tarkoittaa olla skeptikko. Vaikka näkisin paljain silmin taivaalla selittämättömän valoilmiön, joita olen nähnyt elämäni aikana parisen kertaa, en ajattele ensimmäiseksi että esim. vieraan rodun edustajat ovat piipahtamassa, tai että varjohallitukset testaa salaisia prototyyppejään.

    Minulle ne vain ovat selittämättömiä ilmiöitä, jotka jäävät ilman selitystä. Kyllä myönnän toki, että havaitsemani ilmiöt olivat aitoja, mutta se ei todista muuta kuin sen, että havaitsin jotain, jota en osaa selittää.

    Moni muukin asia, joka on tapahtunut minulle elämäni aikana, on jäänyt vaille selitystä. Viime perjantaina, kun olin menossa aamulla töihin, jätti bussi vuoron välistä. Ei kuulunut eikä näkynyt. Seuraavaa vuoroa ajava kuljettaja ei ollut tämän viisaampi, kun ihmettelin hänelle ääneen moista ilmiötä. Selittämätön tapaus.

    Ja WeAreNotAlone, me kaikki ymmärrämme, että USKOT tuon videon olevan totta ja sinulla on siihen täysi oikeus. Mutta kun kerta perustat väitteesi puhtaasti uskoon, on aivan turha alkaa kritisoimaan niitä, jotka kaipaavat jotain hieman konkreettisempaa näyttöä tuon aitoudesta, eivätkä ole valmiita ottamaan tuota leap of faithia, jota sinä suosit.

    Ja minusta se on aivan kohtuutonta sinulta sanoa, että kaikki skeptikot julistaa videot (ei siis kuvat jne?) feikeiksi, koska se tuo heille turvallisuuden tunnetta? Mikä sitten heille tekee sitä turvattomuuden tunnetta? Mitä näyttöä sinulla on tästä ja mihin perustat väitteesi?

    ”Sitä ei voi kukaa todistaa epäaidoks, tai sitten toisinpäin”
    Öhöm. Mikäli tuota ei voi todistaa aidoksi, tai epäaidoksi, tarkoittaa sitä, että jos olet sitä mieltä että se on totta, olet taas ottanut leap of faithin. Mikäli jonkin asian olemassaoloa ei voi todistaa, ei ole mitään syytä uskoa sen olemassaoloon. Ellei halua sen olevan totta 😉 Mikä tuntuu monille olvat iso vaikuttaja näissä asioissa.

    Kerro meille, miksi tuo video ei olisi ”feikki”? 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu
    En sitä tarkottanut niin kaikkien kohdalla, mutta miksei. Monet skeptikot haluavat tahalleen mussuttaa asiaan uskoville 😉

    Ja mitä tulee suttuisiin kuviin ja videoihin. Tidän, että monet kuvat ja videot ovat feikkejä. Mutta jotkut eivät ole feikkejä. Koska, jos ihmisilläkin löytyy äänien, kuvien, tutkien, yms härintälaitteita, nii miksei pieniltä/isoilta vihreiltä miehiltäkin löydy. Mutta se on vaa paljon kehittyneempää. Sama asia pätee myös häiveteknologiaan 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergilius

    Ymmärsit väärin, en tarkottanut nyt pelkästään vierasta rotua, vaa ihan mitä vaa selittämätöntä. Enkä tarkottanut sinua, koska en oo pitänyt sua skeptikkona. Tarkotan muutamaa tuttuani, mm.

    Ja tosta turvallisuuden tunteesta, kertoisin yhen jutun, mutta en viitti sitä tääl alkaa kertoo. Koska on perheensisäinen ja uber pelottava the thing 😉 Ja siinä tulee juuri se skeptisyys esille.

    Ja tuosta videosta. Oma näkökulmani.

    Ensinnäkin. Kuvaaja kun menee tuonne risteykseen, jossa ihmiset jo kattovat taivaalle ja jotkut kuvaavat. Videon edetessä tulee lisää ihmisiä paikan päälle, ja katseet kohdistuvat ylös. Välillä katseet ovat muualla, mutta palaavat takaisin ylös.
    Saa olla aika guru, jos ton osaa feikkaa. Mutta se ei vielä selitä noi ihmiset tuolla. Tääl on noita videoita, että miten noi ufot olis feikattu, muttei ihmiset.

    Kerro meille, miksi tuo video olisi ”feikki”? 😉

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Kiitos kun kerroit, miksi pidät tuota aitona. Mutta otathan huomioon sen, että tämä lepää edelleen vain uskon varassa? Me emme voi millään TIETÄÄ, että tuo olisi aito, tai väärennös. Koska siitä ei ole vielä näyttöä. Eli siis on aivan yhtä oikeutettua USKOA siihen, että video on väärennös. Joillekin riittää asian todenperäisyyden myöntäminen vain omien havaintojen kautta, ilman näyttöä, joillekin ei. Siinä on ero skeptikon ja vastapuolen välillä. En nyt keksinyt parempaa sanaa, anteeksi 🙂

    Itse en osaa sanoa juuta enkä jaata tuohon videoon liittyen. Tosiasiassa minulla ei kyllä ole edes mitään mielipidettä tähän koko asiaan videon aitoudesta 🙂 Ei pahemmin kiinnosta nuo UFO-videot. Ja muuten, kyllä minä olen skeptikko. 😉 Ja ole Skepsis RY:n jäsen. Valitettavasti tunnen itsekin tuonkaltaisia mainitsemiasi, kapeakatseisia ”panssarivaunuskeptikkoja”. Mutta, jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä ja sen ilmaisuun. Mielestäni se vain pitäisi ainakin yrittää tuoda esille rakentavasti.
    Myönnän, että se ei aina itseltänikään onnistu niin hyvin, kuin haluaisin. Teen silti parhaani 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Se lepää uskon ja näkemisen varassa 😉 No uskominen ja skeptisyys kulkevat käsi kädessä, näin ollen se on myös suhteellinen käsitys näyttöjen ja kuuleman perusteel.

    Eise haittaa, jos olet skeptinen, kukaa ei tarvii todistaa mitään. Ja siinä se uskominen/luuleminen tulee esille.

    Mutta Vergis, mihin sinä sit uskot? 😀

  • Vergilius sanoo:

    Nyt sinun kyllä täytyy täsmentää. Uskon hyvin moniin asioihin, kuten varmasti kaikki muutkin ihmiset. Onkos sinulla jotain spesifisempää mielessä? En voi latoa kaikkia uskomiani asioita esim näin. Uskon, että Aurinko nousee huomenna (eihän se siis ”nouse” mihinkäänn mutta u get the point), uskon että saan palkan perjantaina, uskon että tv-kanavilta tulee ohjelmia parhaillaan, vaikka en katso televisiota. jne. Helpompaa on kertoa, mihin EN usko.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Täsmennän, että ihmisten mielipiteet voivat muuttua aina 😉
    Ja riippuu tietenki minkä asioiden suhteen, ne voivat muuttua.
    En nyt tarkottanut mitään tollasta uskomista. Se tuli selväks, että et usko UFO:hin. Mutta uskotko demoneihin, kummituksiin ja muihin hömppäotuksiin?

    Vai tuletkos vaa skeptikkona tänne sivustoille härnää/provoo muiden uskomista asioihin? 😉

  • Vergilius sanoo:

    Koen, että olen sen verran näin aikuisena ihmisenä kypsynyt henkisesti, että en lähde kirjoittelemaan palstoille härnäyksiä ja provosoimaan mahdollisesti ala-ikäisiä keskustelijoita 🙂 Siinä ei ole paljoa saavutettavaa.

    Tulen tänne sivustolle, koska minusta on mielenkiintoista ottaa selvää, millä tavalla erilaset mielet toimivat kun kyseessä on esim. selittämätön ilmiö tai muu, tavanomaisesta poikkeava asia. Koska mahtuuhan tänne paljon erilaisia teemoja.

    Yritän ymmärtää, millä perusteilla ihmiset rationalisoivat itselleen ja muille näkemyksiään, totuuksiaan sekä uskomuksiaan ja millä tavalla tämä heijastuu heidän arkeensa, meidän muiden. Yritän siis ymmärtää, miten esim. sinun, WeAreNotAlone, mieli ja logiikka toimii. En tule tänne sivustolle todistamaan mitään, vaan tuomaan analyyttista näkökulmaa asioihin.

    Tietysti olen pahoillani, mikäli joku kokee provokaatiota kommenteistani, mutta sille minä en voi mitään; en ole täällä miellyttääkseni ketään 🙂 Mutta minä en provosoi tai härnää. Se ei ole kovin rakentavaa. Vaikka välillä saatan kommenteillani sivaltaa, pyrin tekemään sen rakentavasti ja vahvalla argumentilla.

    Mitä tulee ”hömppäotuksiin”, sanotaan nyt yliluonnollisiin olentoihin, ei minulla ole mitään syytä uskoa niihin. Niiden olemassaolosta ei ole minkäännäköistä validia tieteellistä näyttöä. Niin, ja olenhan ateisti. Ehkä toisinaan jopa antiteisti.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis
    Pidätkös mua mahdollisesti ala-ikäsenä? 😀
    Se on hyvä, jos tuot niitä omia näkemyksiäsi. Ei siinä mitään. Go for it! 😉

  • Huttu sanoo:

    Mä kyl välil provoon ja kiihdyn kun tulee joku niin selvä feikki video johon porukka uskoo 😀

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Huttu

    Jep, se oon huomannut sun linkeistäs joo, tähän uutiseen jo liittyenki 😀

    Antaa porukan uskoo jos haluaa, ei se sulta ole pois 😉

  • Isojalka sanoo:

    Vergilius: Mielenkiinnosta kysyn, mitä tarkoitat tällä käsitteellä ”antiteisti”, siis mitä eroja sillä on ateismiin jne.?

  • jatu sanoo:

    Ikavä sanoa, mutta tuota videota tosiaan tuli aikanaan tutkittua paljonkin. Samalla kaverilla on joku firma joka tekee jotain mainos sovellutuksia ja paljastui huijariksi.

    Kaikista vakuuttavin video oli se, kun ufo laskeutui kaupungin päälle, välähti kerran ja nousi suoran ylös sikanopeaa.
    Silloin olin ihan varma, että nyt on siinä video joka todistaa ufot. P-askan marjat, sekin oli feikki.

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone, minulla ei ole mielipidettä sinun iästäsi, koska minulla ei ole mitään tietoa siitä, minkä ikäinen olet. Eikä minua kiinnosta kyllä millään muotoa blogaajien ikärakenne tai identiteetti. Mitäs merkitystä niillä on? En ymmärrä, miten pystyt vetämään tuon neutraalin lauseeni taas kerran osoittamaan itseesi. Pidätkö huomiostani?

    Huttu: Minusta taas on hyvin mielenkiintoista seurata sitä, MIKSI yleisö uskoo, sekä miten he perustelevat uskoaan itselleen/muille. 🙂 Samalla tavalla tarkastelen kriittisesti ja analyytisesti omia ensireaktoita, jos vastaan tulee esim. jokin uusi, poikkeavan kyseenalainen asia. Sillä ensireaktiolla on hyvin suuri vaikutus mielipiteen muodostumiseen.

  • Vergilius sanoo:

    Isojalka

    Tiedätkö mitä tarkoitta teismi ja deismi? Siitä voi päätellä merkityksen 🙂 Anyway, laitan linkkiä:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Antitheism

    http://rationalwiki.org/wiki/Antitheism

  • Isojalka sanoo:

    Juu, kyllä tiedän mitä teismi ja deismi tarkoittavat. Tuo antiteismi sen sijaan oli minulle uusi käsite ja en edes tienyt sen olevan ”oikea” käsite. Nyt kuitenkin tiedän.

  • Huttu sanoo:

    WeAreNotAlone:

    Jep saa uskoa, ei se multa pois ole niinkuin sanoitkin 🙂

    Vergillius:

    Niin onha se ihan mielenkiintoista seurata ihmisten reaktioita tälläisissä asioissa. Itelläni ei vaan oikein ole mitää sellaisia ”työkaluja” joilla lähemmin tarkastelisin tälläisiä asioita.
    Sullahan titaa olla jopa jotain pientä ammatillista taipumusta katsoa tutkia/katsoa reaktioita vai muistanko väärin? 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Hahah, en ole huomionkipeä, jos niin luulet 😀 Ajattelin vaa, että yritit nii vihjailla.

    Ei muuta, jatkan matsin kattomista 😀

  • Vergilius sanoo:

    Kolulutukseni on antanut tietyt puitteet, joiden kautta voin tarkastella esim. kyseisiä ihmisten reaktioita tai käyttäytymismalleja eri kontekteissa, kyllä, mutta sanotaanko että ihan tavallisen logiikan avulla yleensä täällä touhuan. Ei tässä sen kummempaa tarvita. 🙂

    Nyt unille, aikainen aamu taas. Tässä vielä piristystä iltaan, ja kuten ystäväni tätä artikkelia kommentoi, ”GO TEAM RETARD!” 😀

    http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/06/25/american-fundamentalists-loch-ness-monster-is-real_n_1623533.html?utm_hp_ref=uk

  • Vergilius sanoo:

    Maestro Wespa, saisinkos kommenttini pois kanaverkosta? TY! Ja hyvää yötä.

  • jatu sanoo:

    Kuka tähän aikaan nukkumaan menee? Tosi saalistajat lähtee vasta liikkeelle yöllä!!

  • huuhaa sanoo:

    En menisi täysin pois sulkemaan vulkaanista toimintaa Itämeressä. Kuten tiedetään, yksi suurimmista vulkaanisen alueen keskittymistä sijaitsee Yellowstonen kansallispuistossa, Pohjois-Amerikassa. Koko 9000m2 suuren puiston alla sijaitsee ns. supertulivuori, joka odottaa purkautumistaan. Yleisesti ottaen vulkaaninen toiminta ja tulivuoret sijaitsevat mannerlaattojen reunamilla, mutta tässä tapauksessa Yellowstone on kaukana Pohjois-Amerikan laatasta. Itämeren kohta sijaitsee vain tuplasti kauempana kuin Yellowstonen vastaava vulkaaninen keskittymä; tai jos se sijaitsee Ahvenanmaan lähistöllä, ei edes puolet kauempana. Luonnossa kaikki on mahdollista.

  • Ulululululululul sanoo:

    WeAreNotAlone:

    ……………………………………..________
    ………………………………,.-‘”……………….“~.,
    ………………………..,.-”……………………………..“-.,
    …………………….,/………………………………………..”:,
    …………………,?………………………………………………\,
    ………………./…………………………………………………..,}
    ……………../………………………………………………,:`^`..}
    ……………/……………………………………………,:”………/
    …………..?…..__…………………………………..:`………../
    …………./__.(…..“~-,_…………………………,:`………./
    ………../(_….”~,_……..“~,_………………..,:`…….._/
    ……….{.._$;_……”=,_…….“-,_…….,.-~-,},.~”;/….}
    ………..((…..*~_…….”=-._……“;,,./`…./”…………../
    …,,,___.\`~,……“~.,………………..`…..}…………../
    …………(….`=-,,…….`……………………(……;_,,-”
    …………/.`~,……`-………………………….\……/\
    ………….\`~.*-,……………………………….|,./…..\,__
    ,,_……….}.>-._\……………………………..|…………..`=~-,
    …..`=~-,_\_……`\,……………………………\
    ……………….`=~-,,.\,………………………….\
    …………………………..`:,,………………………`\…………..__
    ……………………………….`=-,……………….,%`>–==“
    …………………………………._\……….._,-%…….`\
    ……………………………..,< `.._|_,-&”…………….`\

  • WeAreNotAlone sanoo:

    ululuulluu

    Heheh, mitäs toi esittää? Mua? 😉

  • jatu sanoo:

    Mikä se on? Bart simpson?

  • Huttu sanoo:

    Noobit! Se Kapteeni Jean-Luc Picard tekemässä facepalmia, ja silloin kun Picard sellaisen tekee on meno aika eeppistä ;D

  • jatu sanoo:

    New age hemmo siirtymässä uuteen ulottuvuuteen?

  • Vergilius sanoo:

    huuhaa

    Korjataan, luonnossa lähes kaikki voi olla mahdollista. Tiedätkös, minulle itselleni tuli tuonkaltainen teoria mieleen (ja Yellowstonen kaldera), koska joku ehdotti, että tuo objekti merenpohjassa voisi olla laavatulppa. Lähdin ottamaan selvää asiasta ja lopuksi huomasin, että se teoria ei kyllä pidä vettä.

    Yellowstonen kaldera selittyy sillä, että se on ns. ”kuuman kohdan” päällä. Näillä ilmiöillä ei ole mitään tekemistä laattatektoniikan kanssa, eli aivan sama, miten kaukana tai lähellä Itämeri on mannerlaattojen reuna-alueita.

    Ja tuollaisia kuumia kohtia on maankuoressa paljon (kartoitettu on yli 50), mutta ei Itämeressä. Geologit ovat jo kauan sitten todenneet, ettei Itämeressä ole milloinkaan havaittu vulkaanista toimintaa. Mahdollisesti miljoonia vuosia sitten, mutta siitä ei ole mitään näyttöä. Itämeren pohjaa peittää hyvin paksu kerros savea, joka on peräisin jääkauden ajalta. Tietysti olisi sensaatiomaista, mikäli tämä osoitettaisiin epätodeksi, mutta epäilen vahvasti.

  • jatu sanoo:

    Uusi kuva ja lyhyt tiedote OX:n kotisivuilla: http://www.oceanexplorer.se/

    “A very interesting image of the object, from above with 90 degrees angles. This is at the top of the object. For me it looks constructed.” Dennis Åsberg
    Samma på finska:
    ”Hyvin mielenkiintoinen kuva Kohteen päältä. 90 asteen kulma, tämä on yläpuolelta. Minusta se näyttää rakennetulta. ”Dennis Åsberg

  • WeAreNotAlone sanoo:

    jatu

    Näyttääkö se Dennisin mielestä natsien rakentamalta. Vaii? 😀

  • jatu sanoo:

    WeAreNotAlone:
    Ei varmasti ole Natsien rakentama, ei edes juutalaisten.
    Ihmetyttää kun Suomalaiset päivälehdet ei ole seurannut asian kulkua millään tavalla? Tuohan voi muuttaa koko ihmisen historian uudeksi.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    jatu

    Siinä tapauksessa, sen täytyy olla todella vanha, ehkä jääkauden loppupuolelta oleva siviilisaatio. Tai sitten se on alieneiden kesämökki 😀

  • jatu sanoo:

    Ei siihen paljoa muita vaihtoehtoja enää jää.
    Vieläkin ihmetyttää materiaali, mistä se on voitu tehdä, kun se on pysynyt niin puhtaana?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    jatu

    No se tässä ihmetyttääkin. Olisi se sit ihmisten, alieneiden tai luonnon muokkaama, nii olisi pitänyt kertyy siihen lietettä/kasvillisuutta ajan mittaan. Varsinki jo 70 vuodessa, jos on se natsien ”kyhäämä” sukellusveneen loukku. Itämeri ei ole tunnetusti kovinkaan puhdas. Ennen vanhaa kaikki kaadettiin mereen. Siitäkin syntyy ajanmittaan lietettä, jotka kulkevat virtojen mukana. Kun ottaa myös mittasuhteet huomioon , 60 metriä levee ja n 4 metriä korkea, ja vielä kuvien perusteella sitä lietettä täytyy olla, jos ei kasvillisuuutta.

    Mitkä ne kivet on siellä objektin päällä? Minkä takia ne ovat kehässä? Onko natsit pitänyt veden alla ruokatauon, ja alkanut grillaa siel? Paljon on kysymyksiä, joihin ei varmaa tule koskaan samaan vastausta. Koska monet skeptikot/tiedemiehet pitävät sitä sukellusveneen loukkuna. Joten asia on varmaan loppuun käsitelty, joten turha enää spekuloida, mitä se ”oikeesti” on.

    Ellei sit jokut muut tutkijat ota asian tehtäväkseen ja alkavat tekee parempia tutkimuksia asian suhteen. Poraamaan reikiä, tai ruoppaa pohjaa pois objektin viereltä, nii todelliset mittasuhteet saa sillon selville. Mutta tuskin sitä rahoittajaa löytyy siihenkää.

  • jatu sanoo:

    The Ocean Explorer FaceBook sivuilta tänään poimittua:
    http://www.facebook.com/groups/178384865554985/

    **********************************************************
    Google Translate!
    Dennis Åsberg
    Mitä minä tiedän!
    1 Se, että olemme löytäneet jotain ainutlaatuista.
    2 Tämä on pyöreä ympyrä.
    3, että se on 90 asteen kulmassa ja sivuilla.
    4 Se jokin oli hyvin kuuma siellä.
    5 Se on reikä suoraan kohteen.
    Minna silmissä se näyttää jotain, joka on rakennettu, mutta saatan olla väärässä. Kun palaamme, ja toivon vastausta.

    Olemme hyvin avoimia, mitä teemme … mutta meillä ei ole kaikkia vastauksia … mutta yritämme tehdä parhaamme. Kaikki mitä teemme maksaa rahaa et voi mennä ulos pienen veneen ja sukeltaa snorklata ja tehdä tulosta.

    Yritimme aikaista löytää sponsoreita, mutta kukaan ei ollut kiinnostunut.
    Minä ja Peter joutunut käyttämään omia rahojamme olemme lainanneet pankista.
    Meillä on todellakin uhrannut kaiken tämän myös meidän aikanamme meidän perheen.
    *********************************************
    Original!
    Dennis Åsberg
    What do I know!
    1 The fact that we have found something unique.
    2 That it is a round circle.
    3 that it has 90 degree angles and sides.
    4 That something was very hot down there.
    5 That there is a hole right into the object.
    in minna eyes, it looks like something that is constructed but I could be wrong. soon we will return and hope for an answer.

    We are very open about what we do … but we do not have all the answers … but we try to do our best. Everything we do costs money you can not go out with a little boat and dive with snorkel and make results.

    We tried early to find sponsors but no one was interested.
    So I and Peter had to use our own money we have borrowed from a bank.
    We certainly have sacrificed all in this also our time with our family.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    jatu

    Siis mikä on kuuma siel? Näytäppäs linkkiä? Mulla ei oo facebookkia 😀

  • naanaa sanoo:

    Kiitos siitä, että palasitte takaisin aiheeseen. Ihmettelin jo miksi palstan moderaattorit (vain onko niitä??) antavat keskustelun rönsyillä aiheisiin jotka eivät tähän juttuun liity mitenkään.

    Sukeltajien toimesta on julkistettu jo runsaasti faktoja. Ne löytyvät esimerkiksi aikaisemmin postaamani linkistä.

    Tämän päivän uutinen on se, että yksittäiseltä sivustolta on lähtetnyt ”uutinen” jonka mukaan koko itämeren objekti on huijausta siksi, että yksi sukellustiimin jäsenistä on toiminut näyttelijänä aikaisemmin (viimeisin vuonna 2005). Tätä ”uutista” on postattu esimerkiksi Discoveryn nettisaitilla plus monilla muilla. Itse henkilökohtaisesti en voi mitenkään käsittää, miten 8 vuotta sitten tehdyt esiintymiset elokuvissa todistaa tämä koko jutun huijaukseksi. Salaliittoteorian aineksia…

  • jatu sanoo:

    En tiedä mikä taho koittaa heittää kapuloita rattaisiin ja todistaa tapauksen feikiksti. En usko siitä tällä kertaa olevan kyse. Ei aikaismpi ammatti siihen mitään vaikuta? Mitä hemmetin väliä sillä on mitä on tehnyt tai jättänyt tekemättä?

    En tiedä mikä siellä kuumaa? Tuo oli suoraan kopsattu niiden facebook sivuilta.
    He tosiaan ilmoitti etteivät ole löytäneet sponssoreita, mikä on aika ihme juttu? Luulisi tuollaisen perässä olevan kaikki rahamiehet. sieltä voi löytyä vaikka mitä arvomasta materialia tietoa ja taitoa. Vastaus meidän energia talouteen?

    Uskoisin, että skeptikotkin alkavat jo liputtaa valkoista lippua, onhan se selvää ettei kyseessä ole mikää sukellusveloukku. Noi isosta rakennus projektista olisi varmasti maailmalla tietoa. Ja kuka se olisi edes pystynyt tekemään?

  • Vergilius sanoo:

    ”En tiedä, mikä siellä kuumaa?” Eikös herra Åsberg sanonut: That something WAS very hot down there. Eli, ”jokin siellä alhaalla OLI hyvin kuumaa/siellä alhaalla oli jotakin hyvin kuumaa/jokin oli hyvin kuumaa siellä alhaalla; ihan miten päin vain haluaa suomennetun lauserakenteen muodostaa.

    Onko sinulla, Jatu, joitakin hyviä esimerkkejä, minkälaiset ”rahamiehet” olisivat tämänkaltaisen merenalaisen muodostelman perässä?

    Jatkan: ”sieltä voi löytyä vaikka mitä arvomasta materialia tietoa ja taitoa. Vastaus meidän energia talouteen?”

    En nyt heti keksi, minkälaista tietoa sieltä voi löytyä, mutta enemmän kiinnostaa tuo, kun mainitsit että ”taitoa”? Millä tavalla se taito sitten siellä voisi ilmentyä, että se olisi havaittavissa? Ymmärrätkö taito-sanan konseptin?

    Vaikka ymmärrät, niin kerrataanpas se kuitenkin uudelleen, näin muistin virkistämiseksi. Taito tarkoittaa kykyä jonkin asian tekemiseen ja varsinkin kykyä tehdä se asia erityisen hyvin. Taito EI ole luontainen kyky, vaan se on eri asia. Taidon (omaksumisen) edellytys on taidon OPETTELU. Objekti voisi mielestäsi omata, näin teoriassa, jonkin taidon? Kerro ihmeessä lisää.

    En tiedä yhtään sekptikkoa, jonka mielestä tuo olisi sukellusveneloukku. Miksi meidän pitäisi liputtaa? Minä itse pidän mieleni täysin avoimena tämän asian suhteen, ja miksi? Koska tästä muodostelmasta on loppujen lopuksi vielä varsin tietoa. Ei siis ole mitään syytä hypätä, toisinaan typeriinkin, johtopäätöksiin ja spekulaatioihin (vastaus energiakysymykseen?). Ellei koe sellaista toimintaa mieleiseksi 🙂

    Ja mielestäni olisi mukavaa, mikäli Ocean X-team saisi sponsoreita. Ei tuossa ole järkeä käyttää omia rajallisia resursseja tämän asian tutkimiseen, saamatta mitään vastineeksi. Tätä menoa he joutuvat ehkä jo piakkoin pistämään pillit pussiin, valitettavasti.

  • jatu sanoo:

    harmi kun puutut täysin epäoleellisiin asioihin, turhauttavaa jos pitää joka sanaa selittää erikseen. Varmasti kantani tuli varsin selväksi mitä tarkoitin. Ihan turha lähteä sitä väkisin vääntämään, ihan oudoksi sana pelleilyksi.

  • Jugi sanoo:

    Samaa mieltä.

  • Vergilius sanoo:

    Olen pahoillani, mikäli sain sinut turhautuneeksi, mutta ehkä vika tosiaan on minun, koska toisinaan minä en yksinkertaisesti kykene näkemään sitä logiikkaa teidän sanojen takana. Itselläni taas on toisinaan työlästä, kun täytyy alkaa tulkitsemaan teidän kirjoittamien viestien sisältöä, kun en aina löydä sitä punaista lankaa.

    En kykene aina ns. vetämään viivaa pisteestä A pisteeseen B. Esitän tarkentavia kysymyksiä siksi, koska yritän ymmärtää teidän ajattelutapaa ja logiikkaa. Koetan tsempata jatkossa :), mutta näin mieleni toimii ja sille en mitään voi. Mikäli tänne palstalle jotakin kirjoittaa, täytyy mielestäni olla valmis myös vastaamaan kysymyksiin ja perustelemaan näkökantansa/väitteensä. Ei tietenkään ole pakko. Voi myös rehellisesti sanoa, että ”en tiedä, en osaa vastata/perustella näkemystäni”, mikäli asian laita on näin.

    Ja kun alamme puhumaan epäolennaisista asioista, kannattaa muistaa, että mikä on toisen mielestä epäolennaista, saattaa toisen mielestä olla hyvinkin olennaista ja päinvastoin. Tämänkaltaiset näkökulmat ovat hyvin subjektiivisia. Ei toinen voi määritellä toisen puolesta, mikä on olennaista hänen mielestään ja mikä ei.

  • jatu sanoo:

    Eihän tiedetä mitä siellä on? ainut mitä tiedetään on se, että kysymyksessä on varovastikkin arvioituna, jotain sellaista mitä emme ole aiemmin kohdanneet. Rahamiehet ovat ne sijoittajat, jotka uskaltavat ottaa riskejä. Niitä varmasti riittää.
    Samat rahamiehet pyörittävät rahavirtoja.

    Etkö ymmärrä mitä tieto taitoa olisi mahdollisuus saada uudesta materiaalista? Sehän voisi ratkaista miljoona nykypäivän ongelmaa, se voisi olla tie kestävälle kehitykselle.
    Energia kysymykseesi, vastaan samoin kuin äskeiseenkin. Pelkkä aine jolla tuo on tehty, ei tiedetä mitä mahdollisuuksia se voi tuoda. Tarvitseeko rakennukset enää eristeitä? Voidanko siitä tehdä maantiet? Voisiko se olla maailman airbag?
    Mitä on rakennuksen sisällä? Sitä en edes uskalla alkaa spekuloimaan.
    Nämä onko äiti äiti vai onko se äidin äiti kannattaa lopettaa, jos minulta haluaa saada vastauksia.

  • Vergilius sanoo:

    Arvon Jatu, haluan saada sinulta vastauksia sinun esittämiin asioihin, siksi kysyn tarkentavia kysymyksiä.

    Kävin tuon äskeisen tekstisi läpi ja täytyy myöntää, että en tällä hetkellä jaksa alkaa käymään läpi siellä esiintyviä epäjohdonmukaisuuksia. Joten, pelataan sinun korteilla, ja pidetään asiat simppelinä, ok?

    1. Onko todettu, että tuo objekti on rakennus?

    2. Tarkoitatko uudella materiaalilla siis uutta, ennestään tuntematonta alkuainetta? Vai jotakin muuta?

  • jatu sanoo:

    Unohda koko juttu.
    Tarvittaessa käy kurkkaamassa tuolta mitä unohda tarkoittaa. http://fi.wikipedia.org)

  • WeAreNotAlone sanoo:

    jatu

    Turha Vergiksen kaa on kärnää, sellä on omat mielipiteensä asioista, ku ei tahdo uskoo mihinkää. Skeptikkohan hän on 😉

    Ei millään pahalla Vergis 😀

    T: Kännissä oleva WeAreNotAlone

  • Vergilius sanoo:

    No problem, WeAreNotAlone, en ota pahalla 😀 Ja hei, mehän käytiin jo tuo keskustelu; uskon moniinkin asioihin! 😉 Kaikilla meillä on mielipiteemme. Mitäs muuten juot? Itsekin siemailen hieman etanolipitoista nestettä parhaillaan. Saksalaista luostariolutta, tummaa. Hyvää, mutta niin kallista että en raaskinut ostaa kuin yhden pullon. Mutta joo, ehkä ei ole tarpeen tämän enempää käydä läpi päihteisiin liittyviä asioita tällä palstalla 🙂

  • Israfel sanoo:

    Tää on palsta on laatukamaa kun porukat kirjoittaa tänne kännissä horinoitaan. Oot jatu hauska kaveri kun haukut noi ”skeptikot” jatkuvast lyttyyn ja heität tuosta vaan ilmaan ties mitä teorioita ja hulluja juttuja, mutta sitten kun sua pyydetään parustelemaan sun ”teorioita” tai visioita, kuka tietää? sä vetäydyt ja höpiset epäoleellisista asioista (ps! sun itses kirjoittamista!) ja käsket unohtaa koko homman. Ei täs tule mitään outoo sanapelleilyä jos sä vaikka vähän keskittyisit tuohon suomen kielioppiin. Ok en mä mikään mestari ole täs mutta kyllä on niin outoa bamlaust välil että hoh.
    Hauskaa iltaa vaan kaikille juopoille! Get a life ja menkää vaikka baariin. tai roikkukaa täällä! 😛

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Ihan vaa bissellä mennää(karhulla). Muija nukuttamas poikaa, nii kohtaa alkaa mun oma aika. Toivotaan 😀

  • Israfel sanoo:

    Mitä hittoa miks mun kommentti ei tullu? SIINÄ EI OLE YHTÄÄN KIROSANAA! Halooo adminit, tuunatkaa vähän tota teidän roskakoria!

  • Vergilius sanoo:

    WeAreNotAlone

    Meidän mukulat onneksi ovat sen verran jo kasvaneet, että menevät jo itse unille (noin 5-10 kehotuksen jälkeen) 🙂
    Kyllä sitä omaa aikaa on hyvä olla, vaikka edes vähän. Pääsee vähän ”nollaamaan”, ja en nyt puhu alkoholista vaan ihan vain rentoutumisesta ja mielekkäästä puuhastelusta 🙂
    Sitä oma aikaa vaan tuppaa olemaan varsin vähän.

    Israfel

    Kyllä ne ylläpitäjät sen sieltä esiin tuovat. Kannattaa olla tarkkana noissa ”pahoissa” sanoissa. Eikös muuten Israfel ollut Edgar Allan Poen kirjoittama runo, mikäli oikein muistan? Olen tainnut sen kauan sitten lukea. Israfelhan oli muistaakseni erään enkelin nimi?

  • Vergilius sanoo:

    Muistin oikein, Edgar Allan Poe kirjoitti Israfelin v. 1831.

    Yes, Heaven is thine; but this
    Is a world of sweets and sours;
    Our flowers are merely–flowers,
    And the shadow of thy perfect bliss
    Is the sunshine of ours.

    If I could dwell
    Where Israfel
    Hath dwelt, and he where I,
    He might not sing so wildly well
    A mortal melody,
    While a bolder note than this might swell
    From my lyre within the sky.

    Kaksi viimeistä säkeistöä. Hieno runo, minun top 10 joukossa. Kieliasu tuo mieleen Lordi Byronin ilmaisutyylin.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Vergis

    Näin se ruukaa mennä joo, on mul vanhempiikin lapsosii, mut ne on eri suhteesta ja ihan kaheleita 😀
    Mut ei onneks skeptikkoja, kun kuuntelee isänsä juttui, mut dont worry, en manipuloi heitä..Hahah 😀

  • Jugi sanoo:

    WeAreNotAlone nyt nukkumaan ennen kuin ufot nappaa sinut 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi

    Ihan just, älä ny, ku omaa aikaa nii pitää nauttii tästä 😀
    Ihan sama jos ufot nappaa mut, tulee entistä vahvempana takas tai sit kuolleena..Heheh 😀

  • Vergilius sanoo:

    Näin viime yönä unta, että Ocean X-team löysi Baltianmeren pohjasta vulkaanista toimintaa. Enneuni? 😛

  • Vergilius sanoo:

    Valitettavasti saamme odottaa hieman pitempään lisätietoa tuosta merenpohjan anomaliasta. Ocean X-team sukeltaa seuraavan kerran aaltojen alle vasta 20 heinäkuuta (mahdollisesti päivä tai pari aikaisemmin). Heidän pitää palauttaa vuokraamansa ROV (vedenalainen työbotti) takaisin omistajalleen siihen päivämäärään mennessä.

  • Huttu sanoo:

    Eihä tossa oo järkeä, miksi mennä sukeltamaan vasta silloin kun se laite pitää palauttaa. Luulisi että tekisi nyt niitä sukelluksia mahdollisimman paljon.

  • Vergilius sanoo:

    Sanos muuta. En itsekään ymmärrä tuota logiikkaa. Mutta heidän tiedonannossaan selkeäsi lukee:

    On July 20, 2012, Peter and his Sweden Ocean Explorer X Team plan a third expedition with again both Blue View sonar and Multi Beam sonar attached to the boat. It takes special data processing to assemble all the images and make sense of them, which is being done now on the second expedition before the third exploration in July.

    Their goal is to produce a clear 3-dimensional image of the whole large object and perhaps a 3-D image of the second smaller object that is some distance away.

    Ja ROV:ista:

    The team must return the ROV to their supplier who owns it by July 20th. An expedition must be undertaken before that date. Että näin.

  • Akvinolainen sanoo:

    Air Francen kone pudotti juuri 90 000 litraa ”polttoainetta” sukellusalueelle. Salaliitto?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Akvinolainen

    Aivan varmasti on salaliitto 😉

  • u.f.o sanoo:

    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2160297/Pictured-The-UFO-shaped-object-the-Baltic-Sea–covered-soot-little-fireplaces-lying-end-1-000ft-runway.html

    kuva starwarsin aluksesta, muistuttaa sitä. Oon joskus jostain lukenut, että ufoilla on tukikohtia merissä ja järvissä. Ne on menossa takas tutkiin sitä, kun niillä on paremmat vehkeet. Vitsit, tää on mahtavaa.

    Täällä on parempi taiteilijan kuva aluksesta:

    http://www.sparkingdawn.com/2012/06/baltic-sea-ufo-object-visited/

  • Vergilius sanoo:

    Hieno kuva. Entäpä jos George Lucas salaa tiesi Baltianmeren anomaliasta ja loi Millenium Falconin tämän inspiroimana? 😉

    Niin, ja Air Francen kone pudotti polttoainetta Maarianhaminan eteläpuolella toisaan polttoainetta meren yllä (5km korkeudessa), sillä se joutui pudottamaan korkeuttaan 5km ja kääntymään takaisin kohti Pariisia. Koneessa oli ovi-ongelmia ja jollei se olisi kerosiinia mereen pudottanut, se ei olisi voinut laskeutua turvallisesti.

    Olen yrittänyt etsiä, mutta en löydä mistään viitteitä siihen, että polttoainetta olisi laskettu juuri sukellusalueelle. Ja eikös sen alueen pitäisi olla salainen? Hm? Ja tiedätkös, Akvinolainen, on aivan yhdentekevää, vaikka he OLISIVATKIN pudottaneet lentopetroliaan sukellusalueen ylle, sillä kerosiini haihtuu ilmakehään, jos se pudotetaan yli puolentoista kilometrin korkeudelta.

  • Vergilius sanoo:

    Hups, kirjoitin ”polttoainetta” kahdesti ensimmäiseen lauseeseeni, sorry! 🙂

  • Akvinolainen sanoo:

    Vergilius:”vaikka he OLISIVATKIN pudottaneet lentopetroliaan sukellusalueen ylle, sillä kerosiini haihtuu ilmakehään, jos se pudotetaan yli puolentoista kilometrin korkeudelta.”

    Niinpä. Entä jos eivät pudottaneet kerosiinia ollenkaan vain jotain muuta.

    Salaliitot ovat paljon ovelampia, kuten Folktinget ja svenska.nu svekomaaninen salaliitto.

  • Huttu sanoo:

    Vergillius, käännöskukkanen 😉 Tuossahan lukee että sukellus pitää tehdä ennen 20. päivää 😉 Hehän voivat mennä jo vaikka huomenna sukeltamaan, eli ei siis ole anettu sen tarkempaa päivämäärää seuraavalle reissulle.

  • Vergilius sanoo:

    Akvinolainen, mitäs muuta ne sitten olisivat voineet pudottaa sinne? Oletat ilmeisesti, että Air Francen matkustajakoneen kapteeni tiesi sukelluspaikan sijainnin? Joka ei ilmeisesti olekaan salainen? Mikäs salaliitto tässä muuten on kyseessä? 🙂

    Huttu, juu tiedän, että siellä lukee noin, mutta tiedotteen alussa lukee näin: On July 20, 2012, Peter and his Sweden Ocean Explorer X Team plan a third expedition with again both Blue View sonar and Multi Beam sonar attached to the boat. ”On July 20”, eli heinäkuun 20 päivänä.

    Veikkaan, että tuo on pienoinen kirjoitusvirhe tms tiimin tiedottajan puolelta. Ja mikäli olet lukenut Ocean X-teamin jäsenten kommentteja tuolla heidän FB-sivustollaan, olet varmaan huomannut, että heillä kaikilla ei kyllä se englanti kovin hyvin hanskassa ole. Toivottavasti he nyt tekevät mahdollisimman monta sukellusta.

    En kyllä tiedä miten lyhyen ajan sisällä saa sukeltaa uudelleen ja uudelleen noin syvälle. Eikös se 90m ole aika lailla maksimisyvyys ihmisen paineensietokyvyssä? En ole varma, pitää ottaa selvää. Mutta heillä on ne luotaimet ja ROV, joka auttaa kummasti.

  • Israfel sanoo:

    Akvinolainen, mä tiivistän sun olemuksen tähän lauseeseen: ”Searching answers, ignoring facts” 😀

  • Lettu sanoo:

    Suokaasua

  • /SH/ sanoo:

    Ehdoton havainnoija vaikenee on vaiennut onneksensa, olisiko yhtenevää, jos on ufo niin pitäkää yhteyttä minuun, olisi todenperäinen kertomus harmaassa taivaalla ufoksi luokitellusta ihmeestä, kun lepäilin missä? Silmäni avattuani lähti katoamiseen ja on pysynyt poissa, missä? Oikeastaanhan kaikki mitä kertomaan ilmiöstä onkin tässä, joten älkää vaivautuko enempää, vaivaudutan tutkimuksissa ja löydöissä ja maanpäällisessä älyssä ymmärryksessä viisaudessa Jeesus: ”…. Taivastenvaltakunnasta ….”

  • jatu sanoo:

    SH/:
    sienimetsällä ollut?

  • Vergilius sanoo:

    😀

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”Olisi se sit ihmisten, alieneiden tai luonnon muokkaama, nii olisi pitänyt kertyy siihen lietettä/kasvillisuutta ajan mittaan.”

    Miksi?

    Kertyminen riippuu aivan täysin virtauksista, saatavilla olevista ravinteista, pohjan muodoista ja pohjan materiaalista.

    Jos paikalla olisivat oikeat tutkijat, meillä olisi tiedossa jo CTD-luotauksia paikan ympäriltä (suolapitoisuus, lämpötila, syvyys), vesinäytteitä, pohjasta otettuja maanäytteitä, pohjan muodot ja jokinlainen kuva paikan virtauksista.

    Mutta tutkijoiden sijaan meillä on epämääräinen, ilmeisesti voittoa tavoitteleva porukka paikalla, jonka julkaisemat tulokset ovat pääasiassa subjektiivista ”siellä oli jotain kuumaa”, ”laitteet eivät toimi” ja ”tässä oudolta näyttävä kuva” -tasoa, jonka tarkoituksena on herättää mielenkiintoa kohdetta kohtaan.

    Suonette siis anteeksi, etten usko että kyseessä olisi mitään maata mullistavaa, vaan paikalla oleva ryhmä harjoittaa puhdasta hyväuskoisten höynäytystä tarkoituksenaan joko rahastaa tai tulla kuuluisaksi tai molempia.

    Todellisuudessa kyseessä voi olla mitä vaan, jääkauden muovaamasta kalliosta tai virtauksen puhtaana pitämästä kivimuodostelmasta, imuankkureihin tai jopa siihen natsien sukellusvene ansaan. Hyvällä tuurilla sekoitus edellisiä.

  • Israfel sanoo:

    Ja teille paranormaaleille hörhöille niinkuin tiedoksi kun toi Rationaali tuossa lopussa skriivaili et todellisuudessa kysees voi olla mitä vaan, hän ei tarkottanut että mitä vaan supernaturaalia noiden juttujen lisäksi mitä se mainitsi 😀 siis imuankkurit ym.

    Ja noihan on aarteenmetsästäjiä tuo koko porukka ei mitään meribiologeja tai tutkijoita. Ja selkeesti yrittää tehä jotain mystiikkaa tohon juttuun, että kiinostaavuutta ja menekkii lehdistölle olis jatkossakin! LOL 🙂 En kyl hetkeekään usko siihen et tuol olis jotain tosi mullistava ja ainutlaatuist. Mut mä oon ihan valmis myöntään et oon vääräs jos sielt sit jotain tosi erikoista löytyy, joka on niinkuin selittämätön tms! Ei siin mitää.

    Mut hei ihan hulluja juttuja te hörhöt kyl tänne heitätte ja varmaan ihan vakaval naamalla kans, sääli 🙂 Varmaan olisi teidänkin elämä helpompi jos ette kelais noit juttuja ja eläis tollases epätietoisuuden koko ajan 😛 hah! Kokeilkaa ja nauttikaa elämäst!

  • Israfel sanoo:

    Adminit hoi! Kommentti haavis! 😀 Ei oo pahoja sanoja! Ties mikä on taas..

  • Fu5e sanoo:

    Aina yhtä huvittavaa kun tulee jokin tälläinen mystinen löytö eteen ja sitä aletaan tutkimaan, niin kaaos/salaliittoteoreetikon virkaa ajavat fanaatikot muuttuvat kaikkien tiedealojen emeriittusprofessoreiksi ja alkavat lyömään faktaa pöytään kuin vettä taivaalta.

    Kuitenkaan asialle ei kelpaa minkäänlainen looginen tutkiskelu, vaan syy pitää aina olla yliluonnollinen. Muodostelma merenpohjassa, voiko sen aikaansaannos olla geologinen muodostelma tai biologinen organismi? ”ei, ei missään nimessä ole mahdollista” Voiko se olla ihmisen tekemä ” älkää nyt hulluja puhuko”

    Tietenkin ainoa mahdollisuus on että sen on tehnyt avaruusalus, valo-olennot,Iku-Turso, jörmungandr tai ehkä tiamat. Ehkä se on Atlantiksen rauniot, kosmista säteilyä, baba yagan aiheuttama massailluusio. Ehkä se on Thule-Gesellschaftin tai ruusunristiläisten aikaansaannos, jotkut voivat nähdä baphometin sinetin kuviossa ja itse belsebuubi nousee sieltä.

    Mutta se joka kehtaa antaa maallisen selityksen asialle, on heti vain halveksimassa kyseistä ilmiötä täällä.

  • Vergilius sanoo:

    Fu5e

    Hyvin sanottu. Ja X-files oli oikeassa: ”People want to believe”. Juuri tästä on useimmissa tapauksissa kysymys.

  • jatu sanoo:

    Totta, asia on vähän kuin lottoaminen. Kyllähän sitä tietää miten huonot mahdollisuudet on, mutta silti jaksaa uskoa muutokseen.

  • Tommy Laine. sanoo:

    Mistähän saisi lisää tietoa tästä taikka uusimmat tiedot?Yhtäkkiä on loppunut tämän asian tiedotus jostain syystä…?

  • (SHHS) sanoo:

    Olen luottamuksellisen tiedon portailla ja lopettakaa avaruus ufo ja asuttavaa vertainen huvimatka avaruuteen ja tunnistamattomiin mailmoihin olemme jo vaarassa menettää kaikkemme, roswell tapaus on mielenkiintoinen ja sanoisimme muutakin olevan meidän saavutettavissa aivan mahdottoman liian paljon, mutta Jumalalla olisi vierailla selittämättömään so. meidän ihmiset ja Jeesus välitys, rukoillen teidän …..

  • jatu sanoo:

    Nyt kyllä näyttää tämä(kin) case loppuvan siihet, että t-paita kauppa avattiin. http://shop.textalk.se/en/shop.php?id=15417

    En ole mitään uutta tietoa löytänyt mistään, onko joku muu?

  • Wespa sanoo:

    Jännää, että rahallinen toiminta olisi jotenkin kiellettyä paranormaaliin tai henkisyyteen liittyvissä jutuissa. Samalla lailla sitä rahastetaan ihan missä piireissä tahansa, tiedepiireistä lähtien. Sukellustoiminta laitteistoineen kun ei satu olemaan ihan halpaa puuhaa…

  • jatu sanoo:

    Ilman muuta rahallinen puoli tulee mukaan, kulut on maksettava jollakin tapaa. Selvähän se on. Palkaakin on hommasta saatava.

    Tarkoitinkin sitä, että jotain pitäisi saada vastineeksi.
    He palauttivat sukellus laitteet jo 4 päivää sitten.
    Jotain uusia videota tai kuvia olisi pitänyt jo julkaista.

  • Israfel sanoo:

    Vai on rahallinen toimita kiellettyä hörhöpiireissä? Hah hah. Otan vaiks esimerkiksi kaikennäköiset selvännäkijät, henkiparantajat, homeopaatit, energiahoitajat, ufokontaktihenkilötkirjailijat, haamujengit, feng shui -rahastajat, regressio”terapeutit” jne jne. Kyllä hörhöpiireis fyrkka virtaa hyvänuskoisten taskuista huijareille päivittäin! 😀 Lol.

  • Ogeli sanoo:

    Huijareita mahtuu joka alalle, mutta nuo mainitsemat ammatit ovat auttaneet monia eivätkä ne ole mitään humpuukia vaikkei niiden voimaan uskoisikaan.

  • Israfel sanoo:

    Ja millähän perusteella noi ei ole humpuukia? Nyt jätetään usko pois tästä asiasta (paitsi hyvänuskoisten hörhöjen usko). Ja en mä sano, etteikö jotkut vois saada jotain mielenrauhaa ja ”apua” noilta huijareilta. Mut se, että hyvänuskoiset hölmöt uskovat jokin asian toimivan, ei ole näyttö sen asian toimivuudesta 🙂 ”Mainitsemasi AMMATIT”, olol! 😀 Ihme shittiä porukka nielee.

  • Ogeli sanoo:

    Sinä et ”usko” niiden toimivuuteen. Monenlaista näyttöä on noiden asioiden toimivuudesta. Esim. minäkin pystyn kanavoimaan parantavaa energiaa käsieni kautta, itse asiassa kuka tahansa pystyy siihen tahdonvoiman avulla.

  • Vergilius sanoo:

    Tervetuloa vaan, Ogeli, Skepsiksen haasteeseen, mikäli omaat moisia kykyjä. 10 000 € puhtaana käteen, mikäli pystyt tuottamaan valvotuissa olosuhteissa paranormaalin ilmiön. Voisit antaa meille sitä näyttöä ihan konkreettisesti. Ja samalla autat mahdollista kohdehenkilöä hänen kärsimysten/vaivojensa kanssa! 😀 Helppo nakki.

  • Israfel sanoo:

    Onko sillä jotain merkitystä Ogeli vaikka mä en usko? Sä siis väität että on näyttöä siitä että tollaiset ilmiöt ovat todellisia? Millaist näyttöä, tieteellistä vertaisarvioitua näyttöä? Ja sä siis kanavoit parantavaa energiaa? mitä se sit parantaa ja miten? Pystyks parantaa vaikks Alzheimerin tautia? Malariaa? AIDSia? 😛 Mun nuhaa?

  • Ogeli sanoo:

    Varmasti on paljonkin tutkittua tietoa, usein se on vaan kiven alla. Kuka tahansa pystyy kanavoimaan tuota kosmista älyllistä energiaa, siihen on toki myös olemassa erikseen reikivihkimykset jne. Ei sillä pysty kaikkea parantamaan, mutta totuus on se että oma mielemme luo kaikki sairautemme. Normaalisti elinikämme olisi huomattavasti pidempi kuin nyt. Toki suuret vaikeat sairaudet saattavat olla valittuja ennen syntymää elämänopeiksi. Joidenkin on tarkoitettu parantua niistä ja joidenkin ei.

    Ei sillä ole merkitystä vaikket uskoisi, Israfel. Mutta en sinuna olisi heti ensimmäisenä väittämässä näitä juttuja hörhöilyksi. Ainakin minulle se paljastaa paljon. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Ja rakkaat epäilijät, katsokaapa tämä Dolores Cannonin haastattelu:
    http://www.youtube.com/watch?v=f9lkgE5fJtI

    Se liittyy regressioterapiaan. Haastattelija on ollut normaalissa regressioterapiassa eikä hän uskonut siihen, koska hänen tietoinen mielensä käsitteli tietoa. Totuus on vaan se, että tietoinen mielemme ei oikeastaan ole kovin tietoinen. 🙂

    Sen avulla toki olemme ankkuroituna tähän todellisuuteen, jossa voimme aistia. Alitajuinen mieli on ollut ihmisille hyvin pitkään mysteeri. Totuus on kuitenkin se, että sen kautta meitä on pystytty ohjelmoimaan suhtautumaan tiettyihin asioihin tietyllä tavalla ilman, että tajuaisimme sitä. Mainosmiehille ja media-alan ammattilaisille tuo on ihan perustietoa.

    Juttu vaan on se, että tämän ”todellisuuden” takan on se oikea olemisen taso. Tämä on erittäin nerokkaasti suunniteltu virtuaalinen oppikoulu. Carl Jung oli muuten hyvin tietoinen ihmismielen toiminnasta, suosittelen lukemaan hänen kirjojaan.

    En minä pysty kenellekään todistamaan, että olen ollut olemassa kauan ennen syntymääni vaikka tiedän sen todeksi. Toisaalta, ei minulla ole myöskään mitään tarvetta siihen.

    Jotkut ovat jo sillä tasolla, että ovat valmiita vastaanottamaan tuollaista tietoa. Joillekin se on taas perushuttua. Epäilevässä mielessä ei ole mitään vikaa, mutta älkää antako liikaa painoarvoa tietoiselle mielellenne. Meitä on niin moneen lähtöön. 😉

  • Jackie sanoo:

    Jos tahto Ogeli on se että hän tai tuo parantuu niin mitä hän tai tuo on sanonut sinulle sen jälkeen?

    Jos tahto on että hän tai tuo parantuu pitää keskittyä siihen ja ”kanavoida” suoritus mikä parantaa hänet. Pelkkä tahto ”parannu” ei riitä vaan se on vain se mihin keskitytään ja sitten lähdetään vaikka kilometrin kävelylle tai 24 tunnin aurinko tanssiin hoilauksen kanssa jos keho semmosta suoritusta kanavoi tuolla keskittymispisteellä. Tärkeintä on muistaa mihin keskittyy ja se että aina ei suoritus tai kyvyt riitä tahdon toteutumiseen.

  • Jackie sanoo:

    Tietoisella mielellä valitsemme kiintopisteen minkä eteen loppu aivokapasiteettimme tekee töitä. Käytämme siis 100% aivokapasiteetistamme, hallussamme olevalla osalla vain teemme päätöksen minkä eteen tuo 100% tekee töitä.

  • Jackie sanoo:

    Eli tietoisella mielellä valitsemme haluan että tuo ihminen parantuu ja 100% aivokapasiteettimme alkaa tekemään töitä tuon tahdon eteen.

  • Vergilius sanoo:

    Valitettavasti nyt olet Ogeli harhateillä. En minä siis ota kantaa sinun parantajakykyihisi, mutta. Meidän mielemme ei yksinkertaisesti kykene luomaan kaikkia sairauksia. Vaikka psykosomaattiset sairaudet ovat ns. ”mielemme” aiheuttamia, ei mielemme todellakaan ole vastuussa muista sairauksista.

    Mikrobien aiheuttamat infektiotaudit eivät ole riippuvaisia mielestä, eivätkä myöskään esim. synnynnäiset sairaudet, kansansairaudet, neurologiset sairaudet jne. Tämä kaikki on siis tutkittua tietoa, mutta ymmärrän Ogeli, että sinä itse peilaat tätä asiaa omassa viitekehyksessä (olen lukenut, mitä Yhden laki sanoo sairauksista jne), enkä oleta, että pääsemme tässä asiassa konsensukseen 🙂 Mutta terveysalan ihmisenä koen, että minun täytyy vaan ottaa kantaa tällaiseen 😉

  • Jackie sanoo:

    Tuo virta pitäisi saada puhtaaksi.

    Siis keskittymispisteen ja sisältä kumpuavan ohjauksen virta.

    Esimerkiksi on ajamassa autoa eli keskittyy autolla ajamiseen. Yht äkkiä sisältä tai virran mukana kumpuaa ”aja vastaantulevan auton eteen”. Nämä saa puhdistettua pois meditoimalla ja ollen rauhassa tietoisena pelkäämättä mitä sisältä tulee.

    Lopuksi pystyy huoletta vaikka esiintymään isommallekkin ihmisjoukolle. Tulee itsevarmaksi naisten seurassa. Ottaa ”oman voimansa” haltuun.

  • Jackie sanoo:

    Keho kesytetään olemaan omassa voimassaan.

  • Ogeli sanoo:

    Vergilius, nykyisen tiedon mukaan. Ymmärrän kyllä silti kantasi.

  • Jackie sanoo:

    Sisältä kumpuaa kehon todelliset kasvot paljastettuna sille kuka keholla kokee (autolla ajo tilanne)

    Jos kehon todelliset kasvot on jännittää uusia ihmisiä niin sen ei tarvitse antaa vaikuttaa kun katselee vaikutuksen ”ulottumattomissa” ”yläpuolelta”. Kaikki muuttuu joka hetki, mikään hetki ei ole ikuinen, hetki omaa jännittämistä katsellen saattaa muuttua nautinnolliseksi. Esitelmän pitäminen menee kuin itsestään eikä ketään haittaa jos hetkeksi jää mietiskelemään.

  • Israfel sanoo:

    Mulla on täysi syy sanoa tota kaikkee humpuukiks ja pseudohörhöilyksi niin kauan kunnes ne todisteet kaivetaan sielt kiven alta ja arvioidaan niit tieteellisel prosessilla. Mulla ei ole edes mitään syytä uskoa että ne edes on siellä kiven alla ennen kuin ne kaivetaan sielt esiin. Siis oikeesti aina aina AINA kuulee tota samaa tarinaa et kyllä on paljon todisteita ja näyttöö mutta ne halutaan salata blaa blaa jne. Mä arvasin että tulee tällainen vastaus 🙂 Joopha juu. Valitettavasti toi ei riitä vakuuttamaan muita kun hörhöpiireissä kompuroivat hyvänuskoiset. Ihan sama mulle vaikka teette taikatemppujanne, kunha se ei ketään vahingoita. Mut älkää velottako siitä 🙂 Hehe.

  • Jackie sanoo:

    Kun oppii nauttimaan omista heikkouksistaan löytää oman voiman. ”Tätä tunnetta nyt kumpuaa sisältä” (joku jännittää jossain tilanteessa) ”Aika hauska fiilis”

  • Jackie sanoo:

    Täällä näyttää olevan ihmisiä paikalla.

    Pika galluppi: Haluun pyytää teiltä pienen hetken. Ootte kavereiden kanssa viettämässä iltaa ja pienen humalan tullen alatte riitelemään koska juoma loppu. Sitte joku teidän kaveriporukassa kiivastuu ja muuttaa ämpärillisen vettä viiniks ”Juokaa siitä juopot”.

    Mitkä olis teidän aidot reaktiot ja fiilikset tommosessa tilanteessa? Ogeli vielä parantaa meidän haavat ni voitte valmistautua miten reagoitte 😉

  • Israfel sanoo:

    Koeta Jakcie oppii myös nauttimaan välimerkien käytöstä tekstissä (en mäkään kyl mikään pro siinä ole :)). Thx!

  • Jackie sanoo:

    Jaa tuo teksti kumpus vielä 100% aivokapasiteetin ohjauksella. Eli voitte valmistautua mite reagoitte kun jännitätte seuraavan kerran.

    Koska keskityin kertomaan tosta aiheesta niin tuo koko vesi viiniksi höpötys kumpus siihen sillei jännästi jatkoks… huoh…

  • Ogeli sanoo:

    Jackiella on ainakin huumorintaju kunnossa, se on hyvä merkki se. 🙂

  • Jackie sanoo:

    Joo se vähän ”naamioitu” se juttu vitsiks mut älä anna sen hämät :D… Punanen lankahan siellä taustalla oli vielä se että voi valmistautua reagoimaan ”epämiellyttäviin” tilanteisiin niin että oppii nauttimaan niistä.

  • Jackie sanoo:

    Nyt sitte liikuskellaa taas ihan vaan lämpimäkseen juttelun tasolla.

  • Vergilius sanoo:

    Israfel

    Olen tässä aikojen kuluessa huomannut, että vaikka sinulla on toisinaan ihan hyviä pointteja; tuntuu sinulla olevan myös melkoisia (negatiivisia) ennakkoasenteita hyvin moniin asioihin, josta siis käytät yleisnimeä ”höröily” tms.

    Anteeksi vain, mutta tuollainen panssarivaunutskeptismi on harvoin kovin rakentavaa, etenkin, mikäli mielii luoda tasokasta keskustelua aiheesta. Tämä on toki vain oma mielipiteeni, mutta en näe sinua kovin avaramielisenä ihmisenä eikä varsinkaan avaramielisenä skeptikkona. Tässä sinun tapauskessa näkee hyvin ennakkoasenteiden vaikutuksen, tai jopa niiden vallan, mielipiteisiisi.

  • Jackie sanoo:

    Sä Israfel pystyisit vaikka luomaan kilon kultaa ittelles jos keskittyisit ja tekisit oikeet suoritukset. Toisaalta ihmiskeholla on helppo keskittyä luomaan mielikuva kilosta kultaa ja suoritus todennäkösesti on se että kävelee kultaliikkeeseen ja varastaa ne.

    Nii että ootko sä Ogeli luonu mielikuvan parantavasta voimasta vai oikesti tuottanut jotain mikä parantaa?

  • Jackie sanoo:

    Tuo oli taas vaan pohjustus kysymykselle siis punanen lanka taustalla joten Israfel älä turhaan noteeraa mun kommenttia.

  • Jackie sanoo:

    Aluperihä niiku pointti miks aloin kirjottaa oli vaa se että halusin kysyä Ogelilta oliko homman nimi mielikuva vai oliks se iha niiku sillei et jos mielikuva on se että saa koripallon koriin ja se koripallo menee koriin ni meniks se koripallo koriin vai jäiks se vaan mielikuvaks?

    Tää kysymys meni vähä pitemmä kaava kautta mut ei maha minkää jos 100% aivokapasiteetti ohjaa tekemään tommosen suorituksen yksinkertasta kysymystä kohti.

  • Jackie sanoo:

    Eli meniks koripallo ohi korista vai upposko. Koska jos uppos ja paransit haavan tai vastaavaa niin et oo ns ainut kuka saattaa upottaa noin vaativan heiton.

  • Ogeli sanoo:

    Energia ei tule minusta. Minä toimin ainoastaan välikappaleena.

  • Jackie sanoo:

    No ole sitten vaikka välikappale jos niin haluat. Mutta upposko se koripallo ja haava parani vai jäiks se vaan mielikuvituksen tasolle että parannat?

  • Ogeli sanoo:

    Ihan todellista se oli kun itseeni kokeilin. En ole tuota muuten harjoittanut kun ei minulla siitä hirveästi ole kokemusta. Voin kyllä kertoa, että miten kuka tahansa voi sitä tehdä. Reikissä mennään vaan astetta pidemmälle, mutta siihen minulla ei ole koulutusta.

  • Jackie sanoo:

    Jos kuvittelee koripallon menevän koriin voi se mennäkkin sinne jos tekee oikean suorituksen ja jos on kykyjä.

    Jos antaa sen virrata vapaasti ja tekee sen tahtiin. Se kyllä toteuttaa tahtomme saada kori jos osaamme keskittyä ja antaa sen virrata.

  • Ogeli sanoo:

    Tarkoitat siis mielikuvaharjoitusta? Sitähän urheilijatkin harjoittavat ennen suoritustaan.

  • Isojalka sanoo:

    Vuoden alussa tuli katsottua video jossa James Randi kertoi omaa mielipidettään näistä paranormaaleista hoitokeinoista ja niillä rahastamisesta. En vain muista mistä sen katsoin joten en voi videoon linkkiä antaa, mutta jos joku tietää kyseisen videon voi sen linkata tänne.
    Olen samaa mieltä kuin Randi videolla tästä paranormaaleilla ilmiöillä rahastuksesta. Suurin osa(?) näistä hoidoista ja kuoleille puhumisista on pelkkää herkkäuskoisten huijaamalla rahastusta. Ja se huijauksilla rahastus pitäisi saada kitkettyä. Huijata saa, mutta sillä ei saa rahastaa tai tehdä muuta haittaa huijattavalle.
    Ja vaikka joku tekisikin tätä huijaamatta, eli ihan oikean paranormaalin ilmiön avulla, niin voisi tämä kyseinen henkilö todistaa sen Vergiliuksen maintsemassa Skepsiksen haasteessa. Silloin ei olisi kenelläkään valittamista ja samalla saisi mukavasti taskurahaa.

  • Ogeli sanoo:

    Ehkä ihmiset eivät halua olla sirkusapinoita? Kaikki eivät edes pyydä palveluksistaan rahaa. Mutta silti henkisistä palveluista rahan pyytäminen ei ole väärin koska sekin on tapa elättää itsensä. Pitäisikö heidän vai sitten tehdä ”oikeita” töitä? Kuten sanoin, niin huijareita on, mutta ei silti heidän perusteella voi kaikkia muitakin sanoa huijareiksi. Jos ihmiset haluavat maksaa jostain niin ei se ole keneltäkään pois. Jos ei olisi rahataloutta niin ihmiset tekisivät vaan palveluksia toinen toisilleen.

  • Isojalka sanoo:

    No en minä niin väittänytkään, että kaikki olisivat huijareita. Ja ei siinä olekkaan mitään väärää, jos henkisistä palveluista pyydetään rahaa, mutta sitä ei saisi mielestäni tehdä huijauksilla.
    Ei tarvitse hiuksia halkoa.

  • jatu sanoo:

    No niin. Uusia kuvia tai videoita ei ole tullut, vain yksi radio singaali? Alkaa vähän epäillyttämään koko touhu?

    Ainut minkä olen löytänyt on käsin piirretty hahmotelma.
    Onko sittenkin kyseessä ihan normi juttu, tämän kaltainen.
    http://www.southampton.ac.uk/~imw/osben.htm

  • Vergilius sanoo:

    Itse seuraan myös Ocean X-team FB sivustoa mutta ei ne Dennis ja kumppanit kyllä mitään infoa ole oikein antaneet. Dennis on kyllä laittanut itsestään kuvia erilaisissa uusissa Ocean Explorer paidoissa ja huppareissa 🙂 Nojoo.

    Minun puolestani sinne voisi lähettää jotain pätevämpää porukkaa kuin muutama naapurimaan aarteenmetsästäjä. Jos ketään edes tuo juttu enää oikeasti kiinnostaa. Itse kyllä haluaisin tietää mikä tuo muodostelma on :/

  • Israfel sanoo:

    Minun puolestani sinne voisi pudottaa syvyyspommin niin päästäis siitäkin. Ihme hömppeleitä koko sakki. On kyl menny niin maku tost touhusta. Rahan perässähän noi on, ei vastauksien tms muun löpinän. Toi D. Åsberg kirjotti tos 5 h sit fasebokkiin et ”We do not accept donations … sorry.”
    Sit yks kaveri kysy et ”But you do accept business?” Dennis tähän: ” Yes …. sponsors business.” (zing zing! $$$$)

    Sit eräs tyyppi pisti et: ” A couple of people discussed helping with shipment of t-shirt to China which is a huge market. They seem to have knowledge that could help you sell your products. Worth a discussion?” Tähä ei Iso D ole viel vastannut. Et kyllä bisnes is bisnes! Ei kivenmurikoilla rahaa tee, vaan paitaimperiumilla Kiinassa! 🙂 Kannatan.

  • Kuolemantuoja sanoo:
  • 90 ja 180 sanoo:

    venäjä-usa kiinnostuneena, minkälaisen muistion pohjalta, hyvä pystyä nyt ymmärtämään mitä aikaansa sisältyvät esim. ihmisen ilmestyminen metallisella käyttöä(UFO) onhan se sen on pysyttävä tiettyä käytännön tarkoitusta vastaavassa harjoitusmuistioissa, meillähän se on nämä salaperäiset huijauspostit tasoa, historia osoittaa selvästi muinais ja nykyisyys kohtaa, niin hyvä pysyä tutkimuksen ajantasalla,satelliittia ja voyageria, onko pihamaalta kadonnut ihmisen observatorio löytynyt

  • Kuolemantuoja sanoo:
  • Ogeli sanoo:

    Kyseessä saattaa hyvinkin olla ufo, kaukokatselija tutki.
    http://www.transients.info/2013/05/remote-viewing-baltic-sea-anomaly.html

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bcdybq1gR6s

    Tuolla lisää videoita:
    http://www.youtube.com/user/erviewer/videos?view=0&flow=grid

    Ennenkuin alatte mollaamaan kaukokatselua niin ottakaa ensin selvää, että mistä siinä on kyse.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto