FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Tieteellisiä todisteita Ufoista – Hessdalenin ilmiö hämmästyttää

Norjassa sijaitseva Hessdalenin kylä tuli kuuluisaksi 80-luvun ufoilmiöstään. Silloin taivaalla oli liikehdintää ja outoja ilmiöitä lähes päivittäin, joskus jopa 20 havaintoa viikossa! Valot liikkuivat vuorten yllä ja joskus jopa talojen läheisyydessä.

Tiedemiehet kiinnostuivatkin asiasta ja perustivat paikalle ufo-observatorion, eli tarkkailukeskuksen. Hessdalenissa sijaitseva ufojen tarkkailukeskus on täysin automaattinen ja toiminnassa 24/7. Keskus ottaa kuvan aina minuutin välein ja paikalla toimii myös tiedemiehiä ja yliopiston opiskelijoita.

Havaittiinko tarkkailukeskuksesta mitään toimintaa? No tottahan toki! Havaintokeskuksen tutkat ja kamerat saivat taltioitua useita objekteja/ilmiöitä. Pelkkiin kuviin ei tyydytty ja tutkimuskeskukseen asennettiinkin videokamerat vuonna 98. Ensimmäisen kerran ne taltioivat videokuvaa ilmiöstä vuonna 99.

Muutamia kuvia, joita on kuvattu Hessdalenissa Norjassa

Tiedemies sekä sähköteknikko Erling Strand kommentoi ilmiötä seuraavasti:
Ilmiö toimii hyvin monipuolisesti, jotkut liikkuvat hyvin hitaasti, jotkut valot voivat liikkua nopeammin.
Nopein mittaamamme nopeus (alueella), jonka olemme koskaan mitanneet oli 30 000 km/h.

Ilmiöllä on ollut myös useita silminnäkijöitä. Yksi silminnäkijöistä kertoo ajaneensa yöllä vuoria kohti, kun yhtäkkiä hänen yläpuolelleen tuli kirkas lentävä lautanen.

Tuli kirkasta, niin kuin olisi päivä. Jokin ylitti autoni, se oli kuin kirkas miesten hattu. Tiedättehän, sellainen vanhanaikainen, kertoo ilmiön kohdannut nainen videohaastattelussa.

Toinen silminnäkijöistä, maanviljelijä Bjarne Lillevold kertoo tehneensä 68 havaintoa, jotka hän on kirjannut kaikki tarkkaan ylös.

Kuvat, silminnäkijälausunnot ja videot eivät ole ainoita todisteita alueen ilmiöiden ja valojen olemassaolosta. Myös laskeutumisista on raportoitu ja mm. kahden tonnin palanen märkää nurmimaata on siirretty syrjään, ja vaikuttaakin siltä, että laskeutujat ovat ottaneet maasta näytteitä.

Vuonna 2007 alueelle järjestettiin suuretsinnät yhteistyössä yliopiston tiedemiesten sekä oppilaiden kanssa. Alueelle laitettiin pystyyn useita tutkimusasemia. Tutkimusten neljäntenä vuorokautena ilmiö näyttäytyi ja siitä saatiin taas kuvia sekä videokuvaa.

Hessdalenin ilmiö on jäänyt mysteeriksi, mutta yksi teorioista viittaa avaruusolentojen vierailuihin.

Vielä on liian aikaista sanoa mikä on valojen lähde ja mitä nämä lentävät objektit ovat, mutta yhden asian voimme sanoa faktana: ilmiö on täällä ja se on aito, kommentoi juontaja Hessdalenin ilmiöstä kertovalla videolla.

Katso aiheesta kertova video tästä. Video sisältää myös paljon kuva- sekä videomateriaalia alueen ilmiöistä.

Lisää kuvia Hessdalenin ilmiöistä.
Lisää videoita Hessdalenin valoista.

Voit myös seurata alueen aktiivisuutta tutkimuskeskuksen livekameroista:
Kamera 1, kamera 2, kamera 3

Lähde: artikkelissa oleva youtubevideo sekä hessdalen.org

Tykkäys ja jakotoiminnot:

30 kommenttia aiheeseen: Tieteellisiä todisteita Ufoista – Hessdalenin ilmiö hämmästyttää

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jopelius sanoo:

  Hei, ihan oikeasti. Termit kunniaan; ufo=undentified flying object. Ne eivät tarvitse tieteellistä todistusta, koska ufoja on kaikki tunnistamattomat lentävät esineet.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Kohta ne hyökkää. Tän vuoden aikana 😉

 • Thene sanoo:

  Mietin tuossa yksi ilta, että onkohan mahdollista että osa UFO:ista, jotka ovat valopalloja, ovat meitä korkeammalla värähtelytasolla olevia olentoja? Me vain havaitsisimme heidät valona. Mietin tätä siksi koska osan valopalloista on kerrottu lentävän esineiden ja seinien läpi vahingoittamatta niitä. Esim. jostain luin että Kristoffer Kolumbuksen laivan läpi lensi tällainen valopallo.

  Tottakai osassa UFO-havainnoista kyseessä on selvästi jokin metallinen kappale tai alus, mutta voisiko tuo selittää osan valopalloista?

 • Ogeli sanoo:

  Olet oikeilla lähteillä, Thene.

 • Tare sanoo:

  Thene olen samoilla linjoilla. Ufot voivat olla osaksi läpinäkyviä, joka taas voi johtua siitä että ”häilyvät” ulottuvuuksien välissä ja materialisoituvat meidän maailmaan hetkeksi.
  Ehkä 60-70 luvun ”rautaufot”jäivät vaan liian pitkäksi aikaan tähän D-maailmaan koska tekniikka oli mitä oli. Häivetekniikka on kehittynyt huimasti viimevuosina maan armeijalla joten….

 • partakäki sanoo:
 • Vergilius sanoo:

  Hämmästyttävää informaatiotulvaa jälleen kerran. Minkä maan armeijaan viittaat, Tare, kun puhuit häivetekniikasta?

 • Hexa^^ sanoo:

  Jopelius:
  noo. termit ja puhekieli muuttuu varsinkin jos jokainen välittömästi tietää mitä tarkoitetaan mikä yhteys ufoilla tässätapauksessa on itse asiaan, joten tuasta ei kannattaisi niin isoa numeroa tehdä.
  muuttaa vain hyvän keskustelun pahimmassa tapauksessa sekoiluksi..

 • Jopelius sanoo:

  Hexa^^:
  Jotta keskustelu pysyy uskottavissa ja asiallisissa mitoissa, kannattaa pysyä tarkkana termeissä ja muussakin mitä sanoo 😉

 • jatu sanoo:

  En epäile hetkeäkään, etteikö ufot pystyisi käyttämään jotain häive tekniikkaa? Sivilisaatio joka on meitä valovuoden edellä tegnologiassa. Tekihän Mersukin oman version häive autosta, viimevuonna.

 • Hexa^^ sanoo:

  Jopelius: turhaa tietyissä asioissa…

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Huhhuh, mitä jengi höpisee tääl, että olisi jonkun armeijan häivetekniikkaa. Ihmisten häivetekniikka ei ole kovin kehittynyttä. Toki joillakin armejoilla/mailla saattaa olla lainattua tekniikkaa avaruusolioilta/ufoilta.
  Miljoonat ihmiset näkevät päivittäin, niin ilmassa, maalla ja merellä mitä oudoimpia ja ihmeellisimpiä asioita, joita ei voi selittää. Tuskin ne militariheput päivittäin testaa miljoonien ihmisten edessä, häivetekniikkaa perustuvsissa asioissa.

  Avaruusoliot on paljon edellä aikaamme. Vastikään löydettiin alle 400 valovuoden päästä tähän asti vanhempia planeettoja, jotka olivat melkein yhtä vanhoja, kuin ”alkuräjähdyskin”. Se tarkottaa sitä, että jos on elämää joillakin planeetalla, nii olioilla on ollut myös kauemmin aikaa kehittyy.

  Mistä sitä tietää, jos tälläkin hetkellä maapallon vieressä olisi häivetekniikkaan perustuvia jättialuksia, joita ei nää, eikä havaitse tutkalla.

 • Napo sanoo:

  jatu: 9,1 bil.km edellä kehityksessä?

 • OmaJärkiKäteen sanoo:

  Se, että muualta kaikkeudesta tulisi maapallolle populaa käymään vain ”valopallojen ja tunnistamattomien lentävien esineiden” muodossa, ei kuulosta järin fiksulta saati tehokkaalta. En keksi mitään järjellistä syytä siihen että sivistynyt elämänmuoto matkaisi tähtienvälisiä etäisyyksiä vain tullakseen ilmestymään ihmisille välähdyksenomaisesti. Jos ”NE” haluaisivat niin kovasti hyödyntää esim. maassa esiintyviä mineraaleja, ”NE” varmasti vain TULISIVAT ja OTTAISIVAT kaiken mitä haluavat.. muistetaan kuitenkin, että ”NIIDEN” täytyy olla hyvin kehittyneitä, jotta voisivat matkata tähtienvälisiä etäisyyksiä.

  Jotain tuolla kuitenkin on, se on selvää.

  Todennäköisempää mielestäni on, että ”niiden” alkuperä on täällä. Ne ovat olleet täällä jo kauan ennen meitä, ja (jos esimerkiksi asustelevat jossain tutkimattomissa merten syvyyksissä) tulevat todennäköisesti olemaan vielä meidän jälkeemmekin.

  I am Optimus Prime,
  and I send this message
  to any surviving autobots
  taking refuge among the stars.

  We are here.

  We are waiting.

  (there’s always more than meets the eye..)

 • OmaJärkiKäteen sanoo:

  Ja syy siihen mikseivät ”NE” tule näyttäytymään ihmiskunnalle löytyy ihmisistä. Ihmisellä kun tuntuu olevan kaikkeen käänteinen Midaksen kosketus. Ihminen rahanhimoissaan paskoi jopa oman kotipesänsäkin.

  Loputtoman ahneuden kuilun takia me emme koskaan päässeet tähtienväliseen avaruuteen.

  Me ollaan vähän niinkun jätkät Pudasjärvellä. Me ei voida sille mitään, et me ollaan Pudasjärvellä, mut se ei estä meitä unelmoimasta Helsingistä.

  Keep on dreaming.

 • jatu sanoo:

  Kyllähän mekin käydään eläintarhassa katsomassa eläimiä.
  Tiedä vaikka ne tekisi luokkaretkiä tänne, nauravat meitä maalaisia sieltä ufoista kun tapellaan ja kitataan pussikaljaa?

 • Kerkka sanoo:

  Odin ja thor ne vaan siellä menee tulisilla kärryillä 😀

 • jatu sanoo:

  Alkaa jo vähän kyllästyttämään nuo valopallot, pitäisi vähän rautaakin jo näkyä. Kaikki otettu kaukaa ja muutenkin epämääräisiä.
  Parhaimmat havainnot ovat olleetkin sitten huijjauksia.

 • Hexa^^ sanoo:

  OmaJärkiKäteen:
  niin se vana että ihmisistä on vaikka mihin jos vain elin puitteet ovat hyvät. eli huonot oppimis mallit pois ja oikeasti hyvää tilalle niin kyllä ihminen henkisesti kasvaa!.

 • Hexa^^ sanoo:

  Vai oletatko että jo vuosia lattialle kipattu sonta lähtee pois yhdellä rätin pyyhkäisyllä’? kyllä se vaatii huolellisempaa puhdistusta..

 • Belgor sanoo:

  Oon menos tän kesän aikana Paasselän valopallo piruja bongailemaan kaverin/kaverien kans.
  Siel on 1700 luvulta asti niitä nähty ja ois hienoa päästä itse todistamaan niitä myös….oleellisesti kameran kera.
  Vaik ei mitään näkyis niin onhan seki pelkästään hienoa kun tietää viettävänsä yötä meteori kraaterissa.
  Pitänee ottaa kalastus vehkeet mukaan että on tekemistäkin yön yli ja ties vaikka valopallo kävis kiinni koukkuun. 😀

  http://video.google.com/videoplay?docid=-1625921452969219122

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Paasselk%C3%A4

  Pitäkää peukkuja että kohtaisin noit ”piruja” siel niin pääsisin laittaa youtubeen videota. 🙂

 • OmaJärkiKäteen sanoo:

  Hexa wrote: ”niin se vana että ihmisistä on vaikka mihin jos vain elin puitteet ovat hyvät. eli huonot oppimis mallit pois ja oikeasti hyvää tilalle niin kyllä ihminen henkisesti kasvaa!.”

  No ei me ihmiset todellakaan olla kasvettu henkisesti, jos nyt vertaat nykyisiä tapojamme ja tietämystämme vaikka ihan vaan muinaisiin egyptiläisiin. Ja elinpuitteet (mitä sillä nyt haluatkaan tarkoittaa) ovat luullakseni paremmat kuin muinaisilla egyptiläisillä.. eikä me vieläkään tiedetä miten ne rakensi pyramidit. Tai muinaiset Suomalaiset. Kyllä ihminen on taantunut niistä ajoista kun asuttiin luolassa ja metsässä. Ei tarvitse juosta riistan perässä päivittäin jotta saisi perheelleen ruokaa, kun menet kauppaan niin edes ovea ei tarvitse itse avata. ”Viisas” automaatio hoitaa ihan kaiken. Kun riittävästi automatisoidaan yhteiskunta, tulee vääjäämättä vastaan tilanne jolloin tulevat sukupolvet eivät enää osaa tehdä itse yhtään mitään. Missä vaiheessa meinaat että tämä ihmisen ”henkinen kasvu” tapahtuu? Alkaa nimittäin olemaan melkoinen hoppu, sillä tämä pallo on aika täyteen paskottu.. ihmiset vaan lisääntyy järjetöntä vauhtia, ja lapsia tehdään kun ”lapset on niin ihania.” Totuus on se, että tänne pallolle pitäisi mahtua muutakin elämää kuin ihmiset.. ja ihmisiä on jo nyt niin paljon, että kohta joudutaan alkamaan miettiä että mistä päästä ja millä keinoin sitä ihmispopulaatiota aletaan pienentämään. Tulevaisuudessa varmaankin koittaa aika, jolloin ”pistetään kuula kalloon” kaikille muille paitsi esikoislapsille.

  Ja koska ihmisen kehitys on ollut näinkin pitkään näin taantumuksellista, ja teollisuuden ja ”kehittyneen” nyky-yhteiskunnan myötä koko planeetta lähes täysin pilattu, en näe mitään syytä miksi ihminen yht’ äkkiä kehittyisi riittävän viisaaksi pystyäkseen korjaamaan maapallolla aiheuttamansa tuhot. Emmekä me myöskään ehdi kehitymään niin fiksuiksi, että pääsisimme karkuun täältä roskaläjästämme…

  ja se lienee meille ainoa oikea kohtalo. Sääliksi käy vaan koko muuta planeetan eläimistöä ja kasvistoa. Kaikki muut olivat syyttömiä planeetan kohtaloon PAITSI IHMISET!

  Jos joku tuolla ylhäällä meitä käykin katselemassa, niin ”ne” varmasti tietävät jättää meidät rauhaan. Tai tässä tapauksessa oman onnemme nojaan.

  Hexa:
  ”Vai oletatko että jo vuosia lattialle kipattu sonta lähtee pois yhdellä rätin pyyhkäisyllä’? kyllä se vaatii huolellisempaa puhdistusta..”

  En todellakaan oleta. Oletatko sinä että ihminen yht’ äkkiä alkaa kasvamaan henkisesti kun vuosi vaihtuu vuoteen 2013? Vai koska mielestäsi tämä ”henkinen kasvu” alkaa?

 • Karhunvartija sanoo:

  Mä voin paljastaa et kyllä se tulee selvii miks noi alienit täällä on noin paljon näyttäneet itseään. Toi vuosi 2012 tulee ja sit te näette. Harvoille on annettu tietooa tästä ja siksi koska me voimme valmistaa teidät muut siihen mitä he aikovat toteuttaa. Mut ei tarvii mitään alkaa pelkää, ei se ole mitään pahaa, vaan ihan muuta! 😀 Kaikki tulee muuttuu syvällisesti.

 • Entity sanoo:

  Okei, siitä lienemme kaikki samaa mieltä, että ihmiskunta on tehnyt virheitä (tai ei välttämättä virheitä, hyviä juttuja, jotka eivät käykään suuren mittakaavan ratkaisuiksi). Tuhannen taalan kysymys kuuluukin: mitä aiomme tehdä asialle?

  Itse teen jo jotain. Valitettavasti vaikutusvaltani on vielä toistaiseksi vähäistä, mutta pitkällä tähtäimellä asia korjaantuu.

  Hengenvoimien kehittymisen tiellä suurin este on se, ettei kovin moni enää nykyään tunnu edes tietävän mitä ne ovat miten niitä voisi kehittää.

 • Karhunvartija sanoo:

  Mut ei hätää ku sit tän vuoden lopussa viimeistään Valitut ja ”alienit” tulee meit auttamaan ja tukemaan meidän henkist kasvuu ja kehityst. sit kaikki muuttuu paremmaks koska me muututaan paremmaks! muututaan syvällisesti! 😀 ei kantsii heittään uskoo menee!

 • Vergilius sanoo:
 • Rizla sanoo:

  no joopa joo. pari valopalloa taivaalla ja heti kelaatte et avaruusolioita…. aika sinisilmästä, suurin osa noista on täysin puhtaita väärennöksiä ja loppuihin aivan varmasti löytyy tieteellinen selitys (revontulia, valoheittimiä, sotilas prototyyppejä, jne…)
  En kuitenkaan halua tässä missään nimessä sanoa etteikö maapallon ulkopuolista elämää ole, todennäköisyys siihen on äärettömän pieni, samoin kuin todennäköisyys siihen, että ne päätyisivät tänne meidän pikku-Tellukselle. mut joo aina voi toivoo, älkää va iha liian tosissaa ottako

 • tattaraa sanoo:

  Uskottavuuden söi kertaheitolla havaitsijan kommentti ”se oli kuin kirkas miesten hattu. Se siitä sitten.

 • coolness sanoo:

  HAARP, DARPA…jne.!

 • Arzka sanoo:

  MIssä tarkalleen ottaen sijaitsee tuo tutkimuskeskus?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot