ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tutkijat: Telepatia on mahdollista

Nyt myös aivotutkimus on johtanut tuloksiin jotka näyttävät, että telepatia on mahdollista. Aivokuvausta on yhdistetty kaavoja tunnistaviin ohjelmiin, jotka pystyvät näyttämään mitä ihminen ajattelee.

Aivoihin erikoistuneet tutkijat ovat viime vuosina onnistuneet selvittämään henkilön aivotoiminnan kaavoja tarkkailemalla muun muassa, mitä kuvaa tämä katsoo tai minkä päätöksen hän aikoo tehdä. Menetelmällä pystytään jäljentämään kuvia joita kohdehenkilö katseli ja päättelemään myös tapahtumaa jota henkilö muistelee. Jack Gallant Kalifornian yliopiston Berkeleystä oli kollegansa Shinji Nishimoton kanssa onnistunut tuottamaan suurpiirteisen jäljennöksen koehenkilönä olevan katsomasta videopätkästä pelkästään tämän aivotoimintaa tarkkailemalla.

Kokouksessa tultiin siihen tulokseen, että samaa menetelmää hyödyntämällä pystytään tulevaisuudessa lukemaan ihmisen muistia, sekä mm. tulevaisuuden suunnitelmia.

Lähde: mediauutiset.fi

Kiitos vinkistä JOOna:lle. 🙂

Lue myös aikasempi artikkelimme telepatian mahdollisuudesta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Tutkijat: Telepatia on mahdollista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Mielenkiintoista tuo tiede 🙂

  • Aaron sanoo:

    Mitäs paranormaalia tuossa nyt sitten oli?

  • Ogeli sanoo:

    Telepatia on mahdollista, koska jokaisella on enemmän tai vähemmän taipumusta siihen. Se on siis aivan luonnollista. Ja tiede tunnetusti seuraa kaikkea perässä.

  • JoonaLaama sanoo:

    Aaron:
    Marraskuu 2, 2009 06:11

    Mitäs paranormaalia tuossa nyt sitten oli?

    No eihän kaiken tartte ollakkaan paranormaalia, onhan tuolla tiede osiossa muitakin juttuja esim. pyramideista. Ei niissä mitään paranormaalia ole, voisi sanoa että vain ihmeellistä.

  • wm_ sanoo:

    Ja paranormaalia on vain se mitä tiede ei vielä ole kyennyt todistamaan. Eli esim televisio olisi ollut 2000 v sitten paranormaalia 😉

  • Aqua vitae sanoo:

    Loistavaa.
    Nyt sitten tarvittaisiin se oikeutus, millä perusteella tätä voi kutsua telepatiaksi?

    Ei sillä, että olisin kiinnostunut pilkun viilaamisesta, mutta termiä pitää venyttää aika pitkälle ja tekee esim. otsikosta harhaanjohtavan.

    Vesan FBsta tämän bongasin ja olin heti ihan ”asdgjsdfdhfgsdflömsdfpffff!”.

    Mutta propsit taas tieteen edistymiselle. Tiede ei ollut kuitenkaan jäljessä aiheesta. En tajua tuota heittoa.

  • WM_ sanoo:

    Periaatteessa tuota voisi siksi kutsua sillä ajatuksen voi lähettää muualle (tässä tapauksessa tietokoneelle?) ja vielä niin että siitä selvää jotenkin saa.

    Vielä pitäisi toisiin aivoihin saada se vastaanotin, jotta voisi keskustella suutaan avaamatta 😉

  • Xul sanoo:

    Ihmisen ’ajatustenluku’ ei nyt ole kovin uusi juttu, toki se kehittyy ajan myötä kun kehittyy teknologiakin. Mutta telepatia käsite mielestäni sisältää ihmisten mielten välisen kommunikoinnin aivojen kautta, mihin tämä ei todellakaan viittaa. Voisi tuon otsikon vaihtaa ennenkuin joku vähäjärkinen ottaa johtopäätöksensä.
    Muuten ihan mielenkiintoista vaikka odotettavaakin, mutta en usko että ajatuksia tullaan kykenemään kovin yksityiskohtaisesti lukemaan laitteilla, mutta varmasti edistystä nähtävissä.

  • SirkkuPerkele sanoo:

    television on paranormaalia, telepatia on vain fakta

  • Eric sanoo:

    ”Ogeli:
    Marraskuu 2, 2009 07:01

    Telepatia on mahdollista, koska jokaisella on enemmän tai vähemmän taipumusta siihen. Se on siis aivan luonnollista. Ja tiede tunnetusti seuraa kaikkea perässä.”

    Eh, olet osalta hyvin väärässä. Kaikilla on yhtä paljon ”taipumusta” tähän telepatiaanne, joka sanana on hyvin harhaanjohtava. Kyseessä on vain aivojen normaalia aktiivisuutta, jota tarkkaillaan erittäin tehokkaasti laitteilla, jotka osaavat tulkita erilaisia aivojen alueita ja analysoida koehenkilön havaintoja.

  • finshady sanoo:

    En oikein ymmärrä mitä tällä uutisella on tekemistä telepatian kanssa?

    Käsittääkseni se että jokin kone pystyy koehenkilön aivokäyriä sekä aivojen eriosien aktiviteettia seuraamalla arvaavaan mitä milloinkin koehenkilöllä liikkuu mielessä ei todista sitä että ihmiset pystyisivät ajatuksen voimalla lukemaan toistensa ajatuksia tahi kommunikoimaan näin.

  • Ranttali sanoo:

    Samaa minäkin ihmettelen! Aivokäyrillä ja ilmetunnistuksella ei kyllä pitäisi olla mitään suoraa tekemistä telepatian kanssa. Tosin telepatiakin pohjautunee todennäköisesti ilman sen mystisempiä ”telepatia-aaltoja” aivojen lähettämiin heikkoihin sähkömagneettisiin aaltoihin, jolloin kaksi tajuntaa tahdistuu samalle ”värähtelytasolle” ja siksi näkevät samat mielikuvat, joihin voi liittyä myös muita, jopa kuulo-, haju-, maku- ja tunneaistimuksia. Näin ajatuksia voidaan sekä vastaanottaa, että jossain määrin jopa pakkosyöttää toisen tajuntaan. Ja myös täysin ulkopuolinen voi nähdä nuo samat mielikuvat tahdistumalla vaikka sattumalta samalle aivojen värähtelytasolle.

    Aivokäyrillä voidaan toki jo vaikka ohjata tietokonetta sopivalla aivosignaalit lukevalla apulaitteistolla. Milloin puhtaalla telepatialla samaan pystyy, vain ajan kysymys. Siinäkin, että aivosignaaleista voidaan lukea jossain määrin muitakin ihmisen ”ajatuksia”, jo alustavasti onnistuttu.

  • Wespa sanoo:

    Mitäkö yhteyttä tällä on telepatiaan? Telepatia on ajatusten siirtoa. Kun toinen ajattelee lehmää, niin toinenkin näkee päässään lehmän…

    Tällä teknologialla olisi/on siis mahdollista nähdä mitä toinen ajattelee. Sama asia kuin ns. normaali telepatia, mutta tässä tapauksessa vain kone tai laite on välimaastossa tulkitsemassa. Lopputulos on kuitenkin samankaltainen. Lähettäjän/kokijan data siirtyy vastaanottajalle (vaikkakin esim. näyttö on välissä).

    Toki jos määrittelee, että telepatia on suora yhteys kahden henkilön välillä ilman teknologiaa, niin tämä ei siihen kategoriaan välttämättä suoranaisesti uppoa, vaikka tällä (esim. saman teknologian laajennetulla/paremmalla/muunnellulla versiolla) voidaan sitäkin mahdollisesti tulevaisuudessa parantaa esim. niin että laite aktivoi aivoja vastaanottamaan paremmin tulevaa dataa.

  • Xul sanoo:

    Totta, mutta enpä tiedä, itse ainakin koin otsikon vähän harhaanjohtavana.

  • Pömppis sanoo:

    Mun mielestä siinä pitäisi sitten pystyä tekemään myös toisinpäin, eli ihmisen aivoihin voitaisiin syöttää tietoa ja kuvia tietokoneesta. Silloin se olisi ajatusten vaihtoa, eli telepatiaa.

  • Ranttali sanoo:

    Tietenkin myös oikea telepatia mahdollista ihan samoin ehdoin ihmisen ja koneen välilläkin. Eli ”ajatuksien” siirto ihmiseltä koneelle, koneelta ihmiselle ja myös samojen aistimusten kokeminen muuten yhtäaikaisesti. Tuossa jutun selostuksessa oli kuitenkin harhaanjohtavasti sotkettu aivosignaalien lukeminen henkilössä kiinni olevien piuhojen kautta tai jopa ajatusten tunnistaminen kasvojenilmeistä itse telepatiaan, joka toimisi myös pidempien matkojen päästä ilman perinteistä sähkösignaali- tai näköyhteyttä.

    Eli todellinen telepatia voi perustua esim. sähkömagneettisiin tai niiden kaltaisiin aaltoihin, joita myös eläimet, kasvit ja muut eliömuodot ja jopa taivaankappaleet avaruuteen lähettävät. Sitä kautta mahdollista nähdä siten paljon enemmän, kuin toisen ihmisen tylsään ajatusmaailmaan vain. On mahdollista sekä lukea ajatuksia, syöttää omia mielikuviaan (tai se tapahtuu tietysti automaattisestikin) ja myös kokea samaan aikaan samanlaisia aistimuksia. Siinä se paljon mainostettu kollektiivinen kenttäkin teille! Paitsi että valitettavasti kehittymättömämpi laji ei tietenkään ymmärrä kehittyneempien aivosignaaleja, vaikka ne pystyy vastaanottamaankin.

  • metele sanoo:

    ”..joita myös eläimet, kasvit ja muut eliömuodot ja jopa taivaankappaleet avaruuteen lähettävät. Sitä kautta mahdollista nähdä siten paljon enemmän, kuin toisen ihmisen tylsään ajatusmaailmaan vain..”

    jeah, nähdään silokkiapajilla 😉

  • mörkö sanoo:
  • killokki sanoo:

    Apua, en tahdo, että salaisia ajatuksiani luetaan! Tosin yuskin ketään kiinnostaa tällaisen pöllöpään ajatukset…

    Ja tuli mieleen, että mitä jos kokeilisimme tuota samaa eläimiin, kuten muuttolintuihin. Saataisiin selville niiden suuntavaiston salaisuuden…

  • Nyt paranormaalia blogi on sanansa sanonut ja jutut tyrehtyy…
    meissä jokaisessa asuu pieni possu, tai hai. Saat yleensä valita itse.

    Maailmalla tapahtuu koko ajan, ettekö te lisänneet ylläpitäjiäkin jokin aika sitten?

  • yeah.. sanoo:

    onks ylläpitäjät jossai lomal ku ei uusia aiheita kuulu eikä näy?

  • Wespa sanoo:

    Pahoittelen uusien aiheiden viivästymistä. Ei vaan kertakaikkisesti ole ollut tarpeeksi aikaa niiden kirjoittamiseen tai lisäämiseen, eikä oikein mitään kiinnostavaa uutisoimisen arvoista ole putkahtanut. Aihe-ehdotuksia saa myös laittaa tulemaan lisää yhteyslomakkeella.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto