FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kuu ei ole harmaa!

Jose Escamilla kertoo uusimmalla tuotoksellaan, että kuu ei olekkaan oikeasti kokonaan harmaa, vaan sisältää mm. ruskeaa ja sinistä! Kuun harmaalta näyttäminen johtuu mm. etäisyydestä, auringon heijastamasta valosta ja ilmakehämme luomasta illuusiosta, samoin kuin maapallo näyttää harmaammalta kauempaa avaruudesta katsottuna.

http://www.youtube.com/watch?v=4PNjm9_Kzu8

Salailevatko NASA ja muut avaruutta tutkivat laitokset kuun oikeaa väriä ja miksi?

 

Tykkäys ja jakotoiminnot:

42 kommenttia aiheeseen: Kuu ei ole harmaa!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Mikin sanoo:

  Mistä se Jose Escamilla tietää itse että kuu ei olekaan harmaa. Kun ei itse ole edes käynyt siellä???

 • jaysonVH sanoo:

  tämä artikkeli on taas tätä ”no shit,columbo”-osastoa,hei nyt oikeesti jotain tasoa tänne blogiin!

 • Rxutin sanoo:

  Samaa olen itse ihmetellyt usein. Kuussa sanotaan olevan samoja mineraaleja kuin maassa, myös oksideja joten kyllä niillä pitää värit olla, kuten on kivi ja rautameteoriiteissa joita aina joskus maahan tipahtelee.

  Kuitenkin kuun pääväri on mitä ilmeisemmin harmaa tai harmahtava, koska sen pinnan pölykerros on ilmeisesti vähemmän hapettunutta ja suurimmaksi osaksi kvartsia sekä hapettumatonta rautapölyä.

  Johtolankana mainitsen Marsin.
  Mars näkyy meille punaisena, miksi se näkyy värillisenä vaikka se on paljon kauempana? Marsin pinnan peittää ilmeisesti hapettunut rautapöly kerros ja metaanikaasua sen ohuessa kaasukehässä on suhteellisen runsaasti. Tuosta tuo väri.

  Joka tapauksessa kyllä kuukivissä ja kallioista pitää muitakin värejä löytyä, kuin harmaa, musta ja valkoinen.

 • zed_ sanoo:

  jooh.

  EDIT: Mikin valoja päälle

 • Calemran sanoo:

  Pitääkö nyt kuunkin väristä keksiä, joka salailuteoria? Ei mitää mieltä salailla kuun väriä, kun se ei johtaisi mihinkään.

 • A-E sanoo:

  Ollaanko me ihmisetkin sitten oikeesti vihreitä? Silmät valehtelee, joka päivä.

  Ps. Samalla linjalla hänen kanssa jaysonVH

 • Huttu sanoo:

  Hei Zomg!!11!

  Siin kuun edessä on ihan varmaan NWO:n asettama hologrammiverho jonka ansiosta me nähdään se harmaana.

  Hei oikeesti nyt…

 • TeleMakkara sanoo:

  NASA on pitänyt kuun oikean värin salassa pääasiassa Röhmöfanttien kiristyksestä ja lahjonnasta johtuen. Nykyinen kuun harmaa väri ajaa Röhmöfanttien etuja maailmanhallitsijoina. Lisäksi harhaanjohtamalla ihmisiä väärien mielikuvien avulla Röhmöfantit lisäävät mammuttimarkkinoiden tuottoa kavattaen The Dromonontsien varakkuutta entisestään.

 • crypto chrome sanoo:

  ehkä grey haukiluoma osaisi vastata. 🙂
  grypto out..

 • Jay sanoo:

  Siis miksi nasa salaisi kuun väriä? Jos nasa ei oikeasti ole käynyt kuussa eikä tiedä sen väriä nii on laittanut sen harmaaksi miltä se maasta katsottuna näyttää. En keksisi muuta, mutta en usko, että väriä salattaisiin

 • Fear sanoo:

  Tuli taas iso Ahaa elämys.. Nyt kyllä tarvitaan laadukkaita artikkeleja. Mutta onko jo niin että Paralla löytyy kaikki mailman yliluonnollinen :D?

 • hmm.. sanoo:

  no eipä toi ollut mikään uusi juttu.

 • metele sanoo:

  ”unohtivat” vaan julkaista värikuvat, onko ne joskus väittäneet että kuu ois harmaa?

 • SuoMursu sanoo:

  Mitä seuraavaksi? Kohta huomataan, että aurinko on sininen ja porkkana alien?

 • JambaB sanoo:

  On blogi parhaat päivänsä joo tosiaan nähnyt. ei tuu enemän enää palkintoja ja tuskin kävijöitäkään on enään montaa 6kk sisäl

 • WM_ sanoo:

  Mielestäni tälläiset (varsinkin videolliset) tiedotteet/uutiset/tutkimukset ovat erittäin mielenkiintoisia!

 • Blogin tasosta puheen ollen ihmettelen suuresti eikö Mainalla ole ollut meille mitään kerrottavaa? Luulisi moisen yhteyden, joka kuulemma muutti koko Wespan elämän, olevan sen luokan uutinen, että juttua riittäisi edes viikottaisiin sessioihin…

 • Krisu sanoo:

  cool 😛

 • OPK sanoo:

  Sanoo joku random hörhö omasta huoneestaan.

 • Calemran sanoo:

  Venuksen armada odottaa varmasti kuun pimeällä puolella!

 • Hulupattaja sanoo:

  Se joka uskoo tähän Jose Escamillan ”tuotokseen”, uskoo myös seuraaviin asioihin:
  1.Kyllä varmasti NASA salailee.
  2.Kuu on lähin ja helpoimmin tutkittava taivaankappale, eli erittäin helppoa ,ja järkevää salata siitä jotain.
  3.Kuu on NASAn omaisuutta.
  4.Kuuta ei tutki kukaan muu kuin NASA, ja USA:n hallitus.
  5.Varsinkin tämmöistä pientä yksityiskohtaa, on mahdoton tarkistaa millään.
  6. Ei ole muita kuvia kuusta, kuin NASA:n valokuvat.

 • matruska sanoo:

  kuussahan ei ole koskaan käyty, ja tämähän on fakta

 • hmm.. sanoo:

  fuck the moon.

 • metele sanoo:

  ”Se joka uskoo tähän Jose Escamillan “tuotokseen”, uskoo myös seuraaviin asioihin:
  1.Kyllä varmasti NASA salailee.
  2.Kuu on lähin ja helpoimmin tutkittava taivaankappale, eli erittäin helppoa ,ja järkevää salata siitä jotain.
  3.Kuu on NASAn omaisuutta.
  4.Kuuta ei tutki kukaan muu kuin NASA, ja USA:n hallitus.
  5.Varsinkin tämmöistä pientä yksityiskohtaa, on mahdoton tarkistaa millään.
  6. Ei ole muita kuvia kuusta, kuin NASA:n valokuvat.”

  siis täh, tuo nyt oli ihan puppua kaikki.. siis sellaiset jotka uskoo Josen tuotokset tietävät että:

  1. kuu on ontto
  2. kuu on keinotekoinen
  3. kuu on täynnä artifakteja
  4. kuu on tuotu tänne zeta reticulilta tai sieltä päin
  5. kuu lähettää radioaaltojen kaltaisia signaaleja
  6. kaikki nasan kuukuvat ovat manipuloituja

  ja faktahan on että kuussa on käyty, mutta ei todellakaan omin voimin. yleistetäänkö vielä vähän lisää 🙂

 • Punkki sanoo:

  Punainen Volvo näyttää eri väriseltä auringonvalossa kuin pilvisellä säällä ja ruuvimeisseli näyttää pimeässä mustalta. Väri on suhteellista. Ei voida sanoa että joku on jonkun värinen. Voidaan vain todelta minkä värinen se havaintojen perusteella on.

 • Jake87 sanoo:

  totta asdd!

  Ite oon jo jokin aika sitten siirtynyt paranormaali.com:in puolelle koska tämä blogi laskee kuin lehmänhäntä. vituttaa ihan kun on muuten hyvä sivusto menettänyt respectin.

 • Neo sanoo:

  Tosiaan blogin taso on laskenut. Nykyään uusia päivityksiä tulee paljon harvemmin ja aiheet ei ole lähes koskaan mielenkiintoisia. Onhan maailmassa vielä kuinka paljon paranormaalia jota ei täältä blogista löydy!

 • crypto.chrome sanoo:

  nooh noh. tehkää ite parenpi.

 • Thebel sanoo:

  Heh, kyllä oikeastaan kuu lähettää radiosäteilyä, olisi kummallista jos ei lähettäisi, se tarkoittaisi sitä, että siellä olisi jatkuvasti älyttömän kylmä, suunnilleen absoluuttisessa nollapisteessä. Kaikki lämmin lähettää jonkin verran radiosätelyä, koska radiosäteilykin on sähkömagneettista säteilyä. Lisäksi maan ja kuun vuorovaikutus luo sitä.

  Ja kyllä minä ainakin luulen, että kuussa on käyty, en ole kuullut vielä mitään uskottavaa selitystä kuussakäyntiä vastaan, antakaa toki tulla jos teillä on jotain mullistavaa 😀

  http://www.astro.utu.fi/zubi/radiat/radio.htm
  http://www.astro.utu.fi/zubi/radiat/elmag.htm

 • OPK sanoo:

  Miksi tehdä, kun sellainen on jo tehty.

 • Wespa sanoo:

  Joo artikkeleita ym. olen lisännyt hitaampaan tahtiin, kun olen ollut mm. kaksi päivää kipeänä ja muutenkin on vähemmän aikaa ollut blogaamiselle. Onneksi mm. WM_ on paikannut tilannetta mielenkiintoisilla artikkeleilla. 🙂

  Pahoittelen tilannetta ja pyrin jatkossa lisäämään tahtia. Kuitenkin olen aina mennyt tunteitten mukaan, että jos ei vaan ole sellainen olo, että olisi mitään ihmeellistä josta tehdä juttua, niin en erikseen lähde etsimään mitään. Yleensä vaan sattuu hyvät jutut kohdalle esim. vinkkinä tai sitten törmään netissä. Ehkä voisin jotenkin laajentaa tätä juttua. Kaikenlainen kritiikki ja vinkit otetaan vastaan miten hommaa voisi parantaa. Toisaalta voisin parantaa organisointiakin, sillä englanninkielisiä artikkeleitakin on useita, joista voisi jutta tehdä jahka ohjaisi jollekkin joka jaksaa kääntää ja tiivistää, kun aina ei vaan itse jaksa. 🙂

  Pistäkääpäs ajatuksia tulemaan. 🙂

  Joo ja tuo http://paranormaali.com on hyvä sivusto myös vaikka ei sinnekkään ihan joka päivä juttuja tule. Sitä seurailen kuitenkin itsekkin aktiivisesti. 🙂

 • Härski sanoo:

  Taisin katsoa joskus vähän aikaa sitten tätä samaa aihetta vähän sivuavan dokumentin, jossa muun muassa ihmeteltiin miksei NASA julkaise kuusta kuin mustavalkoisia kuvia, väriteltiin kuun pintaa ja niin pois päin.

  Ihan asiasta kiinnostuneena surffasin NASAn sivuille katsomaan ja katos vaan: 5 minuuttia surffailin ja siinähän se kuu köllötti täysissä väreissään ihan virallisessa NASAn kuvassa. Että tämmöinen salaliitto tällä kertaa. Kyllä pientä ihmistä taas kusetetaan, mutta kysyä sopii ketähän ne kusettajat sitten loppujen lopuksi ovatkaan?

 • crypto.chrome sanoo:

  jos ne huomas että niitten salailu huomattiin 🙂
  Ja julkisti uuden kuvan. sekin tietty sensuroitu.

 • outoa toimintaa sanoo:

  Kuka sanoo minkä värinen; jollekkin opetetaan pienestä pitäen, että tämä väri on: punainen; kaikille muille maailmassa: vihreä.
  Nyt tämä yksi sitten sanoo jostakin, että tuo on punainen; kukaan muu ei usko ja sanoo tätä ihmistä tyhmäksi…

 • Päivitysilmoitus: Kuu ei ole harmaa – Osa 2

 • kukkaser sanoo:

  kiintoisaa, jos Nasa pimittää meiltä tämänkin tiedon niin olisi mukavaa tietää mitä kaikkea muutakin meiltä salataan =P

 • turret tusk sanoo:

  nasa salailee ilman muuta.. kuu on kyllä harmaa 😛

 • aavekuiskaaja sanoo:

  hei? miksi minun nimeksi tuli turret tusk?

 • JUSsi sanoo:

  No en tiedä aavekuiskaaja.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  ei sinun sitä tarvitse tietääkkään koska olen taas aavekuiskaaja..

 • shakaali sanoo:

  ketä kiinnostaa?

 • aavekuiskaaja sanoo:

  ei ketään..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot