FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Jose Escamillan uusin elokuva Celestial

Jose Escamilla on tuottanut paljon avaruutta ja mm. kuuta käsitteleviä dokumenttielokuvia. Sivustollamme olemme käsitelleet mm. Moon Rising nimistä dokumenttia. Tällä kertaa sukellamme taas Kuun salattuun maailmaan Escamillaan uusimman dokumenttielokuvan siivittelemänä.

Dokumentissa kysytään, että kuinka hyvin tunnemmekaan kuumme ja se sisältää mm. amatööriastronomi Bill Brysonin kuvaamaa videomateriaalia. Videolla kerrotaan myös, että ehkä kuu ei olekkaan harmaa.

Traileri

Dokumenttielokuva Celestial

Suuri kiitos vinkistä Marialle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Jose Escamillan uusin elokuva Celestial

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Entity sanoo:

  Hauska juttu. Mutta muutama juttu tulee heti mieleen, se viisirissä näkyvä erivärinen kuu ainakin pompsahti heti silmiin. Avaruuskypärän visiirissä on ohut kultakerros suojelemassa kosmonautin silmiä avaruuden säteilyltä, siksi siitä heijastuu erivärinen kuva kuin minkä kamera muuten taltioi. Tavallinen värifilmi ei varmaan sellaisenaan käy myöskään avaruudessa kuvaamiseen, koska rajummat säteilyolosuhteet pilaisivat sen.

 • Sarco sanoo:

  Ohoijaa. Oli tarkotuksena kattoo joku komedia täs illan aikana, mutta tämä video ajoi ihan saman asian. Todella tuulesta temmattua juttua vailla mitään päätä saati häntää. Onneks toisilla sentään mielikuvitus pelaa vähän vanhemmallakin iällä 🙂

 • Satunnainen Vieras sanoo:

  Kuvien kohteista voi olla montaa mieltä (näkeehän Richard C. Hoagland Kuussa lasitorneja, -kupuja ja 3CPO:n pään). Itse en oikein vakuuttunut, mutta hienoja kuvia video sisältää ja varmasti viihdyttää jossei väitöksiltään / mielipiteiltään niin ainakin esteettisesti 🙂
  Kiitoksia tästä!

 • theWonderer sanoo:

  Ei mun mielestä niissä ton dokumentin kuukuvissa näkynyt mitään rakennuksia, vaan ainoastaan luonnonmuodostelmia. Se on kyllä ihan kiinnostava juttu jos kuu onkin oikeasti niin värikäs mitä kyseinen dokumentti väittää.

 • Silence sanoo:

  Kuvia voi harmaannuttaa ja kuvia voi myös värittää. Kuka tekee mitäkin, sitä on vaikea sanoa =)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot