ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Jose Escamillan uusin elokuva Celestial

Jose Escamilla on tuottanut paljon avaruutta ja mm. kuuta käsitteleviä dokumenttielokuvia. Sivustollamme olemme käsitelleet mm. Moon Rising nimistä dokumenttia. Tällä kertaa sukellamme taas Kuun salattuun maailmaan Escamillaan uusimman dokumenttielokuvan siivittelemänä.

Dokumentissa kysytään, että kuinka hyvin tunnemmekaan kuumme ja se sisältää mm. amatööriastronomi Bill Brysonin kuvaamaa videomateriaalia. Videolla kerrotaan myös, että ehkä kuu ei olekkaan harmaa.

Traileri

Dokumenttielokuva Celestial

Suuri kiitos vinkistä Marialle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Jose Escamillan uusin elokuva Celestial

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Entity sanoo:

    Hauska juttu. Mutta muutama juttu tulee heti mieleen, se viisirissä näkyvä erivärinen kuu ainakin pompsahti heti silmiin. Avaruuskypärän visiirissä on ohut kultakerros suojelemassa kosmonautin silmiä avaruuden säteilyltä, siksi siitä heijastuu erivärinen kuva kuin minkä kamera muuten taltioi. Tavallinen värifilmi ei varmaan sellaisenaan käy myöskään avaruudessa kuvaamiseen, koska rajummat säteilyolosuhteet pilaisivat sen.

  • Sarco sanoo:

    Ohoijaa. Oli tarkotuksena kattoo joku komedia täs illan aikana, mutta tämä video ajoi ihan saman asian. Todella tuulesta temmattua juttua vailla mitään päätä saati häntää. Onneks toisilla sentään mielikuvitus pelaa vähän vanhemmallakin iällä 🙂

  • Satunnainen Vieras sanoo:

    Kuvien kohteista voi olla montaa mieltä (näkeehän Richard C. Hoagland Kuussa lasitorneja, -kupuja ja 3CPO:n pään). Itse en oikein vakuuttunut, mutta hienoja kuvia video sisältää ja varmasti viihdyttää jossei väitöksiltään / mielipiteiltään niin ainakin esteettisesti 🙂
    Kiitoksia tästä!

  • theWonderer sanoo:

    Ei mun mielestä niissä ton dokumentin kuukuvissa näkynyt mitään rakennuksia, vaan ainoastaan luonnonmuodostelmia. Se on kyllä ihan kiinnostava juttu jos kuu onkin oikeasti niin värikäs mitä kyseinen dokumentti väittää.

  • Silence sanoo:

    Kuvia voi harmaannuttaa ja kuvia voi myös värittää. Kuka tekee mitäkin, sitä on vaikea sanoa =)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto